abonnement Unibet Coolblue
pi_185295374
Ezeltjes! O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_185299102
quote:
1s.gif Op donderdag 28 februari 2019 12:21 schreef minilot het volgende:

In het Engels is er de niet bepaald catchy slogan 'Loud & red: let them go ahead / Silent & blue: they need help from you' voor :+

Haha respect dat ze er überhaupt een slogan van hebben kunnen maken :D

Die Ezel Belle, mooi! En ik moest lachen om je 'mama' verhaal. En respect voor klimgeit Dirk en sterkte voor z'n mama ;) En Jacob en de kapucijners, dat is wel een favorietje van hem geloof ik! En verder ben ik het kwijt...

Hier een zielig mannetje, al paar dagen last van z'n BMR inenting van vorige week. Koorts, hangerig, weinig eten. Dus ik ben thuis gebleven met hem en probeer wat te werken als hij slaapt. Hij heeft nu even een opleving en is alle schoenen die hij kan vinden in de kamer op de bank aan het zetten :') Maar ik verwacht dat hij straks wel weer instort.
Jullie kindjes daar ook zo'n last van gehad? Ik ben helemaal pro inentingen, maar vind het toch wat zielig dat hij er zo ziek van is :{
pi_185299372
Oh wat een leuke DFD was het weer, ik zag een hoop heerlijke buitenfoto’s langskomen O+

Bella, de tabel die mini laat zien geeft goed het verschil aan tussen slikken en stikken.

Elliebel, wat sneu voor de kleine man en hij heeft toch z’n portie gezondheidsellende wel gehad he -O- Hier heeft ze van geen enkele vaccinatie last gehad godzijdank.

Sinds gisteren loopt mijn kleine aap kleine pasjes langs de salontafel en de bank :D *O* Het heeft even mogen duren maar het lopen lijkt er nu eindelijk aan te komen :)
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_185304120
Dankje wel voor de tips, Ik denk dat ik dan maar gewoon ermee moet gaan beginnen. LDG N. is 7 febr 1 geworden. Mini dank je wel voor dat plaatje! Ik ga ermee aan de slag. :)

Ellie wat sneu ;( mijn cb heeft mij al wel gewaarschuwd voor die BMR prik dat die heftig is. We wachten het af N. Krijgt denk ik weer bijna een oproep.
pi_185304846
Heb weer genoten van jullie dreumessen O+

Dfd geldt ook voor donderdag, toch? :P
V is gek op frietjes, vooral als de mayo en appelmoes met de handen mag worden gegeten haha.
Hij ‘hmmmmt’ en trappelt net zo lang totdat hij mag aanvallen.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  donderdag 28 februari 2019 @ 20:33:31 #106
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_185305229
Oh jongens, jullie dreumesen O+ Ik vind ze opeens allemaal zo groot! En ezels O+ M'n hoofd is te vergiet om te reageren op dingen die niet op deze pagina staan :')

Ellie :* zieke kindjes zijn altijd kut, ook als het eigenlijk beter voor ze is. Ik hoor vaak dat de bmr erg pittig is, dus je bent zeker niet alleen.

*O* voor C van Rena! Stapjes rond de tafel zijn ook mega tof *O* Volgende stap (ha ha) is achter de loopwagen en dan zie je haar niet meer terug :P

De Muppet draait allemaal updates waardoor ze met de dag nog toffer wordt O+ Ze maakt grapjes (puzzelstukjes bewust verkeerd doen en dan hoofdschuddend "neeeee" zeggen, voor ze hem op de goede plek doet), helpt met koken in de learning tower, komt zelf met een schone luier aan zetten als ze heeft gepoept en kan nu helemaal zelfstandig de glijbaan op en af in de dierenweide hier om de hoek. Vooral die laatste is prettig, want zo kon mama afgelopen dagen op het bankje in de zon zitten, terwijl kind zelf speelde 8-)
  vrijdag 1 maart 2019 @ 08:57:14 #107
221912 minilot
Nancy boy
pi_185314637
@Stroopwafelmeisje, handig zeg! Alle glijbaantjes hier hebben helaas omhoogklimmogelijkheden die alleen voor de meest gevorderde dreumessen haalbaar zijn. :')
Let me see you stripped down to the bone
  vrijdag 1 maart 2019 @ 09:06:22 #108
221912 minilot
Nancy boy
pi_185314733
Vanavond voor het eerst sinds Günther over is naar één dutje per dag een avondverjaardag. Hoe doen jullie dat?
Hij was vanmorgen voor zijn doen vroeg wakker (06:45) dus ik denk dat ik maar een retro dagje van twee dutjes probeer, met natuurlijk als risico dat -ie bij het tweede dutje niet onder zeil te krijgen is en dan wordt het vanavond nogal een uitdaging. :')

Sowieso al wel, want glazen vol drinken op salontafels zijn Het Interessantste Ding ooit. Jullie daaromtrent nog tips? :+
Let me see you stripped down to the bone
pi_185319756
Teetje slaapt overal, dus wij nemen vaak zijn bedje mee naar een verjaardag en leggen hem dan daar te slapen. Indien dat geen optie is: gewoon zien hoe ie het doet. Kinderen zijn soms verrassend flexibel, in het ergste geval moet je op tijd naar huis.

Voor salontafels vol glazen heb ik geen tips. Succes! :+
  vrijdag 1 maart 2019 @ 14:28:26 #110
221912 minilot
Nancy boy
pi_185320055
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 maart 2019 14:11 schreef Gogo83 het volgende:
Voor salontafels vol glazen heb ik geen tips. Succes! :+
Ai, daar hoopte ik nou juist op! ;)
Let me see you stripped down to the bone
  vrijdag 1 maart 2019 @ 14:30:03 #111
221912 minilot
Nancy boy
pi_185320084
Oh, en intussen binnen:



Zeer content mee!

Günther wijst nu steeds de deuren op de omslagfoto aan en roept dan luidkeels "TUI!!!"
Nou nog de n erbij zien te krijgen :+
Let me see you stripped down to the bone
pi_185320266
Bij ons gaat er een persoon naar de verjaardag en blijft de ander thuis met de kinderen. Ik hecht meer waarde aan een goed slaapritme x3 dan aan een verjaardag. Plus dat ik persoonlijk jonge kinderen na hun reguliere bedtijd meestal maar vervelend vind dus dat ook anderen (en mezelf) niet aan wil doen. Met kleine kinderen kun je toch niet rustig zitten of praten is mijn ervaring.

Bij onze eerste namen we het slaaptentje altijd mee en ging hij gewoon daar normale tijd slapen. Ging dat niet goed dan gingen we (deels) naar huis. Dat is het nadeel van kinderen...

Qua glazen is het gewoon continu in de gaten houden. Qua eten waarschijnlijk nog wel wat meer btw, zeker als er 'vieze' dingen zijn die na een hapje teruggelegd worden :')
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_185322984
Ik raak moeilijk bijgelezen, nu een paar daagjes vrij dus wie weet lukt het wat beter!

Ik zag leuke foto’s voorbij komen van nog leukere en idd grote dreumessen! O+
Herkenbare updates bij muppet van stroopwafel.

Mini ik sleepte tot nu N eigenlijk ook overal mee naartoe. Maar ze heeft sinds 2 maanden oid echt een ritme dat ze rond 20:00 slaapt. Een feestje dat om 20:00 of later begint vind ik dan gewoon geen optie meer. Dan komt ze moe binnen in veel prikkels en krijg ik haar toch niet in slaap op een vreemde plek. Om 19:00 zou ik wel gaan en zien hoelang ze het vol houdt en afhankelijk van waar het is haar daar in slaaptentje leggen.
De latere feestjes gaat dus net als bij FF 1 van ons naartoe.

Dat dreumes gebrabbel is zó leuk hè. N kent inmiddels de gebaren bij de wielen van de bus. We kijken het dagelijks op YouTube. Gisteren kwam ze bij me zitten en zegt dan al wijzend naar de tv ‘kieke, kieke, de buh’ (incl armen over elkaar draaiend zoals in het filmpje) O+
pi_185324071
Hetzelfde als wat FF zegt. Een baby kun je nog makkelijk overal meenemen, want die slaapt altijd wel in een draagdoek e.d. maar een (oudere) dreumes is wat lastiger. Dus hier is het voor de kinderen ook rust en regelmaat, wat de avonden betreft. Aangezien Ysje kleine middagdutjes doet, zijn we met hem overdag makkelijk. We waren net een week op vakantie en hij heeft geen enkele dag overdag in z'n bed geslapen. Altijd in de draagzak of in de auto. Het is wel relaxed zo. Want we hoeven onze dag dus niet op hem in te delen. En hij doet het heel prima op weinig slaap.

Hij heeft ontzettend genoten tijdens de vakantie. Hij ging lekker z'n gangetje, rende rond, vond alles leuk, wilde met alles spelen en mee doen, en samen rondscharrelen met I vindt hij ook heerlijk.

Maar hij begint nu ook wel echt een drama queen te worden. Als hij z'n zin niet krijgt of iets lukt niet, dan gaat hij krijsen. Toen z'n zus iets deed waar hij het niet mee eens was, ging hij voor de ingang van een restaurant op de grond liggen gillen. _O- . En vanmiddag had hij een rol beschuit in z'n handen, hij wilde er echt Heel Graag eentje, maar dat ik eerst de verpakking open moest maken en er iets op wilde smeren voor 'em, trok hij niet. Dus lag hij ook in de keuken plat op de vloer te krijsen tot ik hem z'n beschuitje gaf. Gezellig. :+ .

Even nog wat fotootjes.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  vrijdag 1 maart 2019 @ 18:07:23 #115
221912 minilot
Nancy boy
pi_185324667
Mooie foto's, Franny O+ Die blosjes en rode lippen, fraai manneke!

Hier 's avonds geen vaste slaaptijden voor Günther, net hoe het uitkomt en hoeveel slaap -ie heeft. Da's soms om 19:00, soms om 21:30 en alles ertussenin.

Twee dutjes in plaats van de nu gebruikelijke één is in elk geval gelukt, Günther ligt na de hele middag buiten, een berg van zijn favoriete maaltijd (witte bonen in tomatensaus + volkoren toast :')) en een warm bad nu in zijn ledikant te snurken. So far so good :) We worden niet eerder dan om een uur of acht @ verjaardag verwacht en zodra de beeb het beu raakt gaan we naar huis. Campingbedje of slaaptentje hebben we niet - als we elders zijn slaapt Günther (net als driekwart van de nacht) bij ons tussenin.
Let me see you stripped down to the bone
pi_185325052
Leuke foto’s Franny O+

Goeie update Stroop!

Casper met een gemist middagslaapje is mijn ochtendhumeur in het kwadraat, jeetje :') De eerste poging mislukte omdat ze op dat moment de muziek gingen testen in de feesttent 50 meter verderop. De tweede poging werd verstoord door een langsrijdende muziekwagen van een carnavalsvereniging, nu al zin in dit weekend :'). Morgen lopen we mee met de optocht, ben benieuwd hoe dat gaat :).

Fijn dat Günther slaapt mini! Hopelijk gaat het goed vanavond :)

Ik ben alleen thuis vanavond en ik kijk er de hele dag al naar uit om de hele avond met chips en wijn in bed naar Yummie Mummies te kijken :')
pi_185327307
Franny wat een mooie foto's! En wat is ie groot! O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
O+ :'( :o *O*
  vrijdag 1 maart 2019 @ 20:29:18 #118
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_185327321
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 maart 2019 20:28 schreef BellaaElisa het volgende:
Franny wat een mooie foto's! En wat is ie groot! O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
O+ :'( :o *O*
*O* *O*
pi_185327410
Oh Bella, wat leuk!
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_185327540
Bella! *O*

Hier zijn feestjes savonds geen optie.
V wil echt tussen 6 en half 7 naar bed, doen we dat niet wordt hij een vuurspuwende draak.
Als hij wat ouder is zal het wel flexibeler worden, voor nu hebben we niet het idee dat we iets missen :)
pi_185327682
Gefeliciteerd Bella *O*

Wat een mooie foto's Franny! Ben er gewoon een beetje jaloers op dat ik dat soort plaatjes nooit voor elkaar krijg. Waar zijn jullie geweest? De beschuitrol klinkt herkenbaar btw :')

Fleur, het klinkt alsof je vanavond porno gaat kijken :D slechtste titel voor een tv-programma ooit imo. Maar geniet er van!

Succes vanavond mini! Ben benieuwd hoe het uiteindelijk gaat. Wellicht maak je je 'zorgen' om niks.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_185328024
FF, wij waren bij Land van Bartje. Echt zo heerlijk met het weer van afgelopen week. Kinderen aan het spelen in het zand en speeltuinen en wij op terras (en oke af en toe achter de kinderen aan hobbelen). Onze oudste is helemaal gek op zwemmen, dus iedere dag naar het zwembad geweest. En verder is het mij gelukt om een heel boek te lezen. O+ .

Ik maak zelf ook zelden zulke mooie foto's, heel af en toe heb ik een gelukstreffer, maar mijn vriend kan dat wel erg goed. Hij heeft deze van Ysje gemaakt. O+ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_185328269
Wij sluiten aan bij het krijsen en het geen idee hebben wanneer er wordt geslapen. We hadden heel fijn ritme, maar sinds 2 weken ofzo is het allemaal weer compleet in de war. Ik kan er geen pijl op trekken en ondanks dat ik best flexibel ben, vind ik het momenteel wel flink pittig. :@
De ene dag zonder slapen, volgende keer geeft hij het overdag na krap 2 uur wakker te zijn geweest compleet op. Ene avond red hij makkelijk half 10 op een gezellig manier, de andere krijg ik er nog net een hap eten in voor hij instort. Ik heb er nog geen logica in kunnen ontdekken. Zondag gaan we eten met mijn familie, iets waarvan ik eerder kon zeggen: 'geen probleem, doen we' is nu ineens een uitdaging. Hopelijk heeft het te maken met de drie hoektanden die net door zijn.

Qua ontwikkeling gaat het wel hard. Hij kletst steeds verstaanbaarder en ook de gebaren zijn weer meer aanwezig. Helaas gaat dat hand in hand met steeds beter weten wat hij wel/niet wil en dus ook steeds harder krijsen. :')
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_185329861
Gefeliciteerd Bella! *O*

Nanuke was lastig is dat he, erg herkenbaar ook..

FF ik moest lachen _O- het is de slechtste (reality) serie ooit gemaakt. 4 hoogzwangere Australische vrouwen. Range Rovers en ringen van $99.000 als ‘push present’, Versace babyshowers :'), kledingrekken vol designer babykleding in de kleinste maatjes ‘maar dan kleed ik haar gewoon 4x per dag om zodat ze alles heeft gedragen’ :'). En een botox-moeder die ook de beste vriendin van dochter is en zich overal mee bemoeit. :') Zo slecht dat ik gewoon niet kan stoppen met kijken :{w :')
  zaterdag 2 maart 2019 @ 07:40:50 #125
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_185335660
Bella O+ gefeliciteerd! Hoe voel je je?
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')