abonnement Unibet Coolblue
pi_186211839
quote:
0s.gif Op zondag 14 april 2019 13:25 schreef B.ertha het volgende:
Ik vond het echt heel heftig. Ondanks dat ik probeerde goed te ademen, ging ik toch helemaal tintelen. En ik kon bijna niet praten of horen wat er gezegd werd. Pure stress want toen het klaar was, begon ik te trillen en huilen. Gelukkig viel het mee hoe lang het duurde.
Na de punctie ging het heel snel beter, maar toen werd ik toch ineens een beetje onpasselijk en moest ik aan de monitor. Met nog wat extra paracetamol ging dat uiteindelijk ook over.

Ze hebben 17 eicellen gevonden :o dus toch nog best een groeispurt! Helaas zijn ze daardoor ook bang voor hyperstimulatie dus ik moet heel rustig aan doen de komende week. En het zaad was ook goed. Dinsdag uitslag O+
Het is niet gek dat de punctie zwaar was met wel 17 eicellen *O* Wat een opbrengst joh, hopelijk blijven er ook mooie embryo's over om terug te plaatsen en in te vriezen.
Nu rustig aan doen! Neem echt de tijd om bij te komen. Mijn tweede punctie was ook een stuk zwaarder (met 15 eicellen) en toen ben ik uiteindelijk anderhalve week thuisgebleven, ook omdat je meer risico op overstimulatie loopt inderdaad.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')