abonnement Unibet Coolblue
pi_185012775
Stilte hier gisterenavond, vannacht, vanochtend.. Hopelijk niet iedereen zo'n nacht. c_/

Hier wel ook zoiets. Slapend van 02:00-07:00 ongeveer, maar dan wel een keer of 5-6 eruit geweest.
pi_185012869
Druk druk op werk voor de verandering ;) Hier ook een koffiewaardige nacht c_/ Ik ben er 3 keer uit geweest, mijn vriend 2 keer *O* #nooitmeerslapen
pi_185012910
Net gebeld door KDV, inderdaad weer koorts en sinds 10:00 niet meer geslapen. Mijn vrouw gaat haar halen. Arm prul, hopelijk snel genoeg beter voor de big party voor haar grote broer volgende week.
Ze kient het wel uit, morgen gaat B meteen na school bij zijn nichtje spelen en hij gaat zaterdag uit logeren dus Juul krijgt 3 dagen de volle aandacht van haar 2 moeders zonder een stuiterende broer erbij.
  donderdag 14 februari 2019 @ 17:36:28 #79
319308 Tink89
To live is to dance
pi_185016194
Succes malteser! Ik hoop dat het meevalt en het 'gewoon wennen' is... Ik duim voor je.

Exode, arm kind, al is de timing inderdaad perfect! Beterschap.

Ik haalde gisteren in het zwembad m'n onderarm en hand open toen ik viel en zojuist viel ik van de wenteltrap in ons huisje. Alles is blauw en geschaafd... En dat na een nacht waarin prulleke vanaf 4:15 niet meer sliep doordat ze buikpijn had. Needless to say dat ik mijn dag niet heb -O-
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_185017077
He bah, wat naar tink!

Mijn O heeft z'n eigen rollator gevonden:https://i.imgur.com/YE1KHxs.mp4 :o
  donderdag 14 februari 2019 @ 18:37:15 #81
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_185017259
Wow Jagär, op z'n sokken ook gewoon! Hij wil echt graag _O_ .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_185017280
quote:
0s.gif Op donderdag 14 februari 2019 18:37 schreef Lemijn het volgende:
Wow Jagär, op z'n sokken ook gewoon! Hij wil echt graag _O_ .
Op de maat 26 sokken van z'n grote broer zelfs O-)
  donderdag 14 februari 2019 @ 18:39:44 #83
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_185017295
Daar komt het natuurlijk door. Hij dacht dat het een opdracht was: sokken van broer, lopen als broer. Je hebt het zelf uitgelokt :+ .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_185017309
quote:
0s.gif Op donderdag 14 februari 2019 18:39 schreef Lemijn het volgende:
Daar komt het natuurlijk door. Hij dacht dat het een opdracht was: sokken van broer, lopen als broer. Je hebt het zelf uitgelokt :+ .
daarvoor doen we het!
pi_185019750
Wow @Jagärtrut Hij is nog maar net geboren :o En nu al lopen! Waar gaat dat toch snel :X

Mijn O. kan zelf van z'n rug naar z'n buik draaien! Ik vind het heel erg snel gaan zo :{w Hij is nog maar net 4 maanden oud...
pi_185020469
Even zonder een hele discussie uit te lokken:

Er staat mij iets bij over de 11 maandenvaccinaties, dat er werd gekozen om die seperaat te laten zetten (of helemaal niet). Kan het alleen niet terug vinden. Heeft iemand misschien info (dm/pm)?
Protčge moi de mes désirs.
pi_185020631
Oh @Tink89 Ik benijd je niet, wat een best wel waardeloze vakantie zo. Hopelijk morgen nog lekker met Prul en man van het mooie weer genieten?

Nee @D.U.M.A.N. Geen info. Is dat een bericht van het RIVM geweest of kwam het uit de hoek van de antivaxxers? Ik zou denk ik het advies/schema van het CB volgen.
pi_185025143
Tink, klinkt niet als een geweldige vakantie, sterkte nog even!

Exode, beterschap! Misschien heb ik eroverheen gelezen maar, hoe ging de presentatie?

Malteser, staat er een afspraak bij de huisarts?

Jagar, wat een knappe O zeg! Was grote broer ook al zo snel?

Goed, de hoektanden was dus door en het leek wat beter te gaan met M. Maar gister op de opvang was ze weer verdrietig en wilde ze alleen maar vastgehouden en geknuffeld worden, de afgelopen twee nachten zijn weer drama. Ik heb echt geen idee wat er aan de hand is. Bij de andere hoektand zie ik ook een bult zitten maar het duurt echt nog even voordat die tand door is, zo te zien. Zou dat het toch kunnen zijn? Of ze zit om onberklaarbare reden gewoon niet lekker in d’r vel. Uiteindelijk heeft ze wel een paar uurtjes geslapen (en slaapt nu nog) in ons bed. Maar poeh, die caffeineshot gaat er vandaag zeker in. Het helpt ook niet dat haar broer een paar keer per nacht wakker wordt en dat de hond om 05.50 besloot dat het tijd was om naar buiten te gaan. Mensen die twijfelen om een hond in huis te nemen: doe het niet :D

Maar aangezien elk nadeel z’n voordeel heb, kan ik nu rustig op de bank een theetje drinken met de zojuist bezorgde krant erbij, dat is toch wel even genieten hoor :)
pi_185026472
Kijk die O gaan, wow Jagar! En handige rollator _O-
Ai Tink, dat klinkt niet bepaald ontspannen. Hoe is het vannacht gegaan?

Juul is gisteren met koorts naar bed gegaan en vanochtend met 36,8 wakker geworden. Ik sla even over dat ze wakker was om 01:00, 02:00, 03:00 en om 03:30. Wel tot 08:15 geslapen vanochtend. Mijn vrouw is nu met haar naar de huisarts, toch even fijn vooral omdat ze best benauwd klinkt.

OT, lief dat je het vraagt
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Moderator vrijdag 15 februari 2019 @ 10:32:04 #90
382129 crew  Donna
pi_185026974
quote:
1s.gif Op donderdag 14 februari 2019 21:09 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
Even zonder een hele discussie uit te lokken:

Er staat mij iets bij over de 11 maandenvaccinaties, dat er werd gekozen om die seperaat te laten zetten (of helemaal niet). Kan het alleen niet terug vinden. Heeft iemand misschien info (dm/pm)?
Is dat niet die van 14 maanden? Waarbij 1 in de arm moet en 1 in het been? Die schijnt heftig te kunnen zijn. Het CB adviseerde ook om niet 2 weken daarna op vakantie o.i.d. te gaan omdat dan de bijwerkingen van die vaccinatie pas na 2 weken komt.

G. heeft net de vaccinaties daarvoor gehad (van 11 maanden). Dat is geloof ik dezelfde combi als die met 8 weken gegeven wordt. Weet het niet zeker (uit m'n hoofd), maar hier iig helemaal geen last van gehad. Niet eens verhoging.
pi_185027234
Wauw O. wat groot al!

Ach OIT, pittig zo. Wel fijn dat er toch ook nog voordelen aan zitten :D

Beterschap voor Juul Exode :* En wat een shitsituatie op werk, sterkte daarmee! Hopelijk komen jullie er toch uit.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_185036188
Zo, terug van vakantie en nu weer tijd om alles bij te lezen:

@Peacefull: , ga je een datum prikken? April is voor mij al een drukke maand qua werk, blijkbaar gaan er dit jaar weer heel veel mensen naar het Keukenhof... Hoe gaat het nu met je lijf? En gaat het werken weer wat beter? De kindjes zullen wel blij zijn dat je er weer bent.

@Jagärtrut: Zooo, dat zijn behoorlijke oorlogsstrepen! Slaat je hart dan niet een paar slagen over als je dit ziet gebeuren? Heeft O er nog veel last van?

@Malteser: Ik vind jouw posten ook altijd heel fijn! En Mars hobbelt gewoon al :o

@Elleska: Lastig dat L qua leeftijd nu net overal tussen valt. Heb je al gehoord of hij toch bij de speelgroep mag? Of houden ze echt aan de 1 jaar vast?

@DonnaRush: Lekker he, dat mams dan even de kleine komt vermaken. Ik vind het heerlijk om Bikkel dan even niet te "hoeven doen" . Hoewel ik het met liefde doe, ik vind het een luxe om het dan door te schuiven naar mijn moeder. En die vind het ook helemaal fantastisch.

@lunapuella: Naar welk park gaan jullie?

@Tink89: Jammer dat het niet helemaal is gegaan zoals je zou willen. Voel je je wel al wat beter en heb je er toch nog een beetje van kunnen genieten? Met het verschonen van de luier vind ik het lastig. Misschien omdat mijn verwachtingen niet zo hoog liggen bij bepaalde mensen ga ik er vanuit dat ze ook zo zouden reageren. Zo zou mijn vriend op Joep letten en was ik wat later terug dan de bedoeling was en omdat vriend aan het werk moet trof ik mijn schoonmoeder aan bij terugkomst. Bikkel was heerlijk voor de tv geparkeerd :X . Dat liedje van Frozen past altijd goed in zo een situatie.

@NicolasJoy: mooie stats! Ik vind het wel bijzonder dat het per cb zo verschilt. Ik was er van de week ook weer en ze zei niks over de voeding ed. Nou heb ik wel een leuke, jonge arts die zich niet zo vastpint aan "hoe het hoort". Zo hadden we het erover dat Bikkel zoveel profijt had van de osteopaat. Nou mogen ze officieel mensen daar niet heen doorverwijzen maar stiekem doet ze dat wel :D . En herkenbaar dat op de commode! Hier maakte meneer opeens een snoekduik zo van mijn schoot af en kom hem nog net bij zijn broekje grijpen, anders had hij op de grond gelegen...

@Fuchsia_roze: Jep, Bikkel is ook bang dat hij iets mist en wilt alleen maar rechtop zitten en proberen te staan. Als ik hem dan neerleg is er bonje :') . Ik blijf wel proberen hem zo veel mogelijk te laten liggen omdat het beter is.

@Helsinki: Hoe gaat het nu met slapen?Ik heb het boek ook gelezen op vakantie en neem er stukken uit om die toe te passen. Het werkt alleen niet goed samen met hoe ik denk over het geven van borstvoeding. Voor mijn vakantie heb ik even met Nanuke gesproken ( grote dank!! ) en ik heb het ook meer losgelaten. De slaapjes overdag gaan prima en nu ik heb besloten om mij aan te passen naar het schema van Bikkel zit ik niet meer hele avonden in de slaapkamer om Bikkel in slaap proberen te krijgen. Wilt hij slapen is het prima, wilt hij niet slapen is het ook prima en proberen we het over een kwartier weer. Dan gaat hij maar om half 10 naar bed maar het scheelt een hele hoop frustratie. Hij word wakker om 08:30 en dan gaat hij om 10:00 weer slapen tot een uur of 1. Dan gaat hij om 3 uur slapen tot een uur of 4 en om 6 uur weer tot kwart voor 7 . En dan heeft het geen zin om hem voor 9 uur op bed te leggen.

@exode: Wat sneu dat Juul zo vol met snot zit. Snot is echt zo waardeloos. Voelt ze zich nu wel wat beter?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
@OliviaIsTaken: Je hebt iig zo nog iets aan je dag ;) Maar wat pittig met die doorkomende tanden. Dat is een fase waar ik wel tegenop kijk.

Hier gisteren naar het cb geweest voor de 6 maanden check. Meneer is al 8,9kg en 71cm. We zijn nu ook 3 dagen bezig met vaste voeding. De hond lust blijkbaar bloemkool, broccoli, peer, avocado, boekweitwafel, broodkorst en komkommer . Die heeft de tijd van zijn leven :') . Bikkel stopt altijd alles in zijn mond, behalve voedsel blijkt nu.

Gaan er nog mensen volgende week naar de Negenmaandenbeurs?
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_185036514
@Wolken: het gekke is, bij mijn oudste hadden we nauwelijks last van doorkomende tandjes. Dus maak je nog maar niet teveel zorgen!

Ga niet naar de negenmaandenbeurs. Ben er eigenlijk ook nooit geweest, jij wel? Is het leuk?
  Moderator zaterdag 16 februari 2019 @ 09:25:31 #94
382129 crew  Donna
pi_185044221
@Wolken Ja echt heerlijk. Of we zitten met z'n 3en was op te vouwen en dan doe ik het meeste werk terwijl m'n moeder G uit de wasmand probeert te houden haha. Zo krijg je toch nog wat gedaan.

Was vouwen met G is geen beginnen aan anders. Als ik het op tafel doe begint ze te huilen alsof ik haar mishandel (want het moet op de grond) en als ik het op de grond doe dan trekt ze alles uit elkaar. Ach ik geniet er ook maar van haha!

Geen Negenmaandenbeurs. Ben er ooit geweest toen ik naar de huishoudbeurs ging, maar toen was ik nog jonger en niet bezig met baby's. Ik hou niet zo van die drukte én het valt altijd rondom m'n verjaardag.
pi_185044239
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 februari 2019 19:21 schreef Wolken het volgende:
@Elleska: Lastig dat L qua leeftijd nu net overal tussen valt. Heb je al gehoord of hij toch bij de speelgroep mag? Of houden ze echt aan de 1 jaar vast?
bijleespost *O*
Ja we mogen gewoon langs komen om te proberen. Daar wordt dus niet zo strikt aan vastgehouden.

Gisteren meegeweest met een draagwandeling, daar ook nog een tip gehad.
Draagwandeling was gezellig, L vond het vooral slaapverwekkend :D Even laten checken maar de Tula ftg moet echt al op de grootste stand :o

@Aure, hoe werkt dat met bookchoice? ik zal je anders even een pm sturen.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zaterdag 16 februari 2019 @ 09:36:15 #96
74056 crew  ToT
pi_185044312
Gisteren voor het eerst met mini-ToT gewandeld in een buggy.



:'( Voelt meteen een heel stuk onpersoonlijker aan als je hem niet kunt aankijken! :')

(Ja de riempjes zitten ff niet goed, maar was even snel voor de foto zo.)
pi_185044569
@Elleska ahw ik heb hem net aan iemand anders gegeven! Maar ik krijg vaker van die dingen dus als ik er nog eens eentje heb dan PM ik je wel :)
pi_185047648
ToT, waarom al in een buggy? Hoe oud is mini-ToT?

OliviaIsTaken, toch niet gebeld. Woensdag- op donderdagnacht sliep hij als een roosje. Evenals de afgelopen twee nachten. Hij eet ook ineens een boterham ipv alleen korstjes, lust fruit en groente met stukjes en hij zwaait O+ . Dus nu twijfel ik of het niet toch ‘gewoon’ een update/sprongetje/what ever was ipv echt een reactie op de melk. Hij beweegt ook volop, eet niet perse heel erg veel meer dus logisch dat hij niet aankomt.
Nou ja, ik wacht het even af. Mijn baby is weer een extreem blije baby! Nog altijd tandloos. Dat dan weer wel.

@Wolken Hoe was de vakantie?
En negenmaandenbeurs, tja. Druk, veel mensen, druk, druk en ook aanbiedingen. Dus als je tegen drukte kan? Prima om rond te wandelen en wat tussen de aanbiedingen te snuffelen.
pi_185048406
Tandlozebabyboks, Malteser *) Fijn dat Marsje weer een blije candybar is.

ToT, heeft jullie kinderwagen geen wandelwageninzet? Dan kan mini nog wel naar je toe zitten, en die veren vaak ook wat beter dan een gewone buggy. Mini is volgens mij jonger dan Phi en voor haar vind ik een buggy echt te hotsebotserig (dat is bij dezen een woord :+ )
  zaterdag 16 februari 2019 @ 17:27:23 #100
319308 Tink89
To live is to dance
pi_185049670
Hotsebotserig _O_

Malteser, fijn dat het beter gaat!

Tot, een buggy lijkt me misschien nog wel wat vroeg. Heeft jullie wandelwagen geen inzet?

En ik heb wel best een fijne vakantie en verjaardag gehad hoor, het was alleen gewoon ook pittig. Er zaten ook hele fijne en een paar 'nanananana' momentjes tussen, zoals toen prul binnen tien seconden sliep toen ik de wandelwagen overnam van m'n schoonpa :@ en sowieso: strand, vliegeren, een hele week niet koken O+

Prul heeft overdag steeds meer moeite met slapen. Ze slaat regelmatig een complete slaapronde tussen twee voedingen over, maar is daarna zo moe dat ze niet meer aan de borst wil/kan drinken. Met een fles wordt ze wel rustig. Best onhandig, want dan moet ik na de voeding dus alsnog kolven en dan is m'n opbrengst zo'n 100-140 ml. Het kan dus wel met ons schema van 3 flessen kv per dag, alleen lukt het prul niet altijd.

Verder ruikt prul de laatste dagen anders, sabbelt ze continu op haar handen en heeft ze luieruitslag (voor het eerst). Voor tandjes is het echter nog wel te vroeg, ze is nog net geen drie maanden...
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')