abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184831444
registreer om deze reclame te verbergen
mnoohhh aure wat schattig haha; lekker onhandig nog ook O+ :D

Grrrr ik baal... Heb geboorteposter besteld van Tijn, als cadeau voor vriend. Is de doos waar hij in werd geleverd helemaal gepropt in de brievenbus... En daardoor dus ook vouwen in de poster :( Mja ziet er niet uit zo ;(
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_184831584
Exode, die foto's, prachtig O+
En wat vervelend dat je zo weinig backup hebt voor Juul, lastig lijkt mij dat.

Priem, wat een vrolijke en mooie Tijn heb je daar O+ En neeee, je mooie poster :o Kan je de verzender contacteren om te kijken of daar iets te regelen is? Bij de post zelf doen ze vrijwel niets met klachten helaas, althans dat is mijn ervaring ;(

En lachebekje O aan het genieten in de sneeuw O+

De knappe Welpje O+ Wat fijn dat de huisarts niks raars heeft gevonden, hopen dat hij snel opknapt dus met heel veel mamaliefde.

En een nog steeds zieke Jip, hopelijk is hij weer snel helemaal de oude! Wat een heerlijk filmpje, wat knap dat hij al zo goed kan kruipen O+

SC, jouw baby slaapt de hele dag, haha, die is met hele andere dingen bezig :') Mijn peuter begon met tijgeren rond 8 maanden, maar kreeg het echte kruipen pas onder de knie exact 3 weken voor haar 1e verjaardag. Ik dacht toen dat ze het nooit zou leren :')
pi_184831878
Wat enorm balen Priem! kan je het nog wel opnieuw laten maken? (kosteloos)
Leuke foto Aure en vervelend van die stomme aanhoudende verkoudheid!

Ja, Shanu, we wisten wel dat het zou gaan gebeuren bij een tweede. B kan mijn moeder prima aan, maar er 1 bij is voor haar geen doen.
Mijn schoonzus die vlakbij ons woont, wil wel graag oppassen maar die kan dan uiteindelijk nooit....
Als Juul 1 is, wordt het allemaal een stuk makkelijker, dan vind ik een oppasmeisje geen enkel probleem. Maar nu een meisje Juul de fles laten geven, op bed leggen en ook B nog op bed leggen vind ik wat veel als ze nog nooit op een baby hebben gepast.
In de voorjaarsvakantie zijn we een dag met zijn 2tjes, Juul gaat gewoon naar KDV die week en B gaat 1 dag naar de BSO. Wordt dagje sauna denk ik O+
En wij hebben natuurlijk gewoon elke avond met zijn 2tjes vanaf 19:00. Zondag hebben we weer eens een keer gegeten terwijl ze al op bed lagen. Dat was ook even erg fijn.
  dinsdag 5 februari 2019 @ 11:14:10 #129
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_184831916
registreer om deze reclame te verbergen
Tink, toen ik bij de huisarts zat had zij het ook over een rouwproces (ze vroeg hoe het ging en we kwamen toen ook op het onderwerp BV geven uit). Het is niet gek dat je daar verdrietig om bent. Ik kan ook nog steeds volschieten als ik denk aan hoe het allemaal is gelopen en vooral hoe de laatste voeding is gegaan (terwijl die keer daarvoor hartstikke fijn was, en dan kan ik mezelf voor m'n kop slaan omdat ik toen niet gewoon ben gestopt). Wel heel fijn dat Prul is gegroeid. Je doet het goed! :*.

Nouk, bedankt! Ik heb gemerkt dat het aanhouden van bepaalde tijden voor bepaalde activiteiten wel werkt. Niet zo strak als sommige schema's, maar hij doet het er tot nu toe wel goed op. Het enige waar ik nog wel mee kan worstelen is: wakker maken als hij lang(er) slaapt of lekker laten liggen? Ik heb hem vanmorgen laten liggen. Hij sliep tot 09:00 uur en lag nog wat rond te kijken in z'n bedje. Om half 10 heb ik hem eruit gehaald en meteen gevoed. De laatste voeding was om 23:30u. Ik blijf het dan bijzonder vinden dat hij niet heel hongerig overkomt en ook die voeding heeft hij niet helemaal op.

Hij drinkt dus ook weer veel minder. We hebben dagen dat hij met moeite de 600 ml aantikt en ik hoor hem veel slikken. Hij spuugt ook en ruikt zurig. Vrijdag hebben we een afspraak voor de provocatietest ivm vermoeden koemelkallergie. Dan bespreken of al wel eerder iemand zien? Hij heeft geen koorts, is ook best vrolijk tussendoor maar ook daarin vind ik hem wat meer 'mopperen' dan ik gewend ben. En nu we op de vermoeidheidssignalen letten valt op dat hij vrij snel moe is, maar dat vind ik op zichzelf niet zo zorgelijk. L. en ik zitten daarin niet zo op 1 lijn. Ik ga veel eerder naar de huisarts met dingen terwijl hij nooit gaat (is ook niet zo dat ik er om de haverklap zit, maar ik ervaar geen drempel om te bellen. Hij wel.)

Exode, Frankrijk lijkt me heerlijk met kindjes! En ook zonder. Maar ik heb er altijd het idee bij dat het heel goed te doen is als je met een baby weg wil. Wat een vrolijke foto's O+. Leuk stel bij elkaar, jullie!

Och, Vlokje ;(. Beterschap!

NJ, prachtig meisje heb je daar O+.

En oh die, Tijn O+. (En zijn wangetjes, mnoooh!) Hij oogt helemaal tevreden.

Jagar, wat goed zeg! De slee is zo te zien goedgekeurd :D.

Welpje O+. Lekker kroelen vandaag en hopelijk gauw weer beter!

Aure, waaaah het gaat zo hard O+. Sneu dat hij nog steeds niet fit is. Beterschap voor Jip :*. Het is toch wat, met al die zieke baby's ;(.

[ Bericht 4% gewijzigd door Helsinki op 05-02-2019 22:43:46 ]
  dinsdag 5 februari 2019 @ 13:19:13 #130
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_184834089
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 10:56 schreef Schanu het volgende:

SC, jouw baby slaapt de hele dag, haha, die is met hele andere dingen bezig :') Mijn peuter begon met tijgeren rond 8 maanden, maar kreeg het echte kruipen pas onder de knie exact 3 weken voor haar 1e verjaardag. Ik dacht toen dat ze het nooit zou leren :')

Ja, alles kan nog :P

Hij slaapt inderdaad nog steeds goed & veel :D
Wel vaker wakker natuurlijk.

Ik moest hem vanmorgen om 6 wakker maken, moest mijn vriend wegbrengen.
Kon mijn dochter mooi oppassen (was maar 2x10 minuten weg :P ) die moest toch vroeg beginnen, maar merk dan gelijk wat een hel het zou zijn om zo vroeg op te moeten en de kou in met een baby om te racen naar je werk met al die andere gestreste mensen in de auto :')
pi_184834534
Oooh al die lieve baby's O+ Wat gaan jullie weer hard.

NJ, wat heb je een prachtig meisje O+ en sterkte met de zoveelste begrafenis. Heftige tijd zo voor jullie, bah.

Exode, Frankrijk is ook heerlijk om op vakantie te gaan. Noorwegen staat al een tijd op onze bucketlist, maar ik wil dat toch doen als M echt groter is. Dat hij lekker kan rennen, bouwen, klimmen en later aan de hand van foto's nog iets van de vakantie kan herinneren.

Tink, goed dat je voor jezelf opgekomen bent. Ik ben van plan precies hetzelfde te doen een volgende keer bij onze arts. Ben alleen bang dat onze stad te klein is en ze geen andere kinderarts hebben hier. Misschien toch de man in kwestie zelf eens aanspreken op zijn teksten.

Schanu, arm vlokje. Hopelijk is de grootste ellende snel voorbij. Hoe gaat het nu met jouw lijf?

Priem O+ Heerlijk jongentje heb je daar! Tijn ziet er zo vrolijk uit. En wat klote van die poster zeg :'(

Jager, wat een heerlijkheid zo op de slee O+

Luna, wat een vrolijkerd O+

Bambi O+ Wat een lieverd Aure!

Mooie I, heerlijk in de draagzak bij papa. Ik ben benieuwd naar de test Helsinki. Klinkt toch wel als een worsteling met de voedingen.

Even ons lieve, kleine jongentje O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184835329
registreer om deze reclame te verbergen
Exode, heel begrijpelijk dat je liever nog geen oppasmeisje wil voor Juul nu ze nog zo klein is. Mijn schoonmoeder kent een meisje op wie zij vroeger oppaste, nu 17 jaar, die wel op Vlokje wilde passen als het nodig was. Ondanks dat ze daar vaak is en Vlokje dus echt wel vaak ziet, voel ik daar niets voor omdat ik dat veel te veel verantwoordelijkheid vind. Bij Jewel vind ik het dan weer geen probleem, inderdaad omdat zij wel aan kan geven wat ze wel en niet wil, etc, dat maakt het zoveel gemakkelijker. Wat lekker, een dagje sauna in het vooruitzicht, snap dat je daar nu al van kan genieten O+

Helsinki, lastig dat hij nu minder drinkt en dat je je zo'n zorgen maakt. Ik denk dat je vooral naar de huisarts moet gaan als jij je zorgen maakt, als er wel wat is ben je blij dat je gegaan bent en als er niets is, zijn je zorgen weggehaald en is het dus ook goed dat je bent gegaan. Het levert je dus sowieso iets op. Zo klein kunnen ze je nog niets vertellen, dus dat je dan vaker bij de arts aan de bel trekt vind ik niet meer dan begrijpelijk. Wij hebben soms ook echt een hotline met de huisarts, zeker met peuter die vorig jaar bijna nonstop ziek was. Ik heb mij daar bij tijden vreselijk bezwaard over gevoeld, maar ze drukken ons altijd op het hart om te blijven bellen als we ons ergens ongerust over maken. Daar zijn ze voor en liever een keer teveel dan een keer te weinig.
Wat een mooie foto's van I trouwens, vooral die 1e - smelt - O+

De mooie M, wat een vrolijk koppie O+
Mijn lijf gaat op en af, het voelde van het weekend alsof ik een paar keer door mijn linkerheup heen zakte en sindsdien voel ik daar af en toe een pijnscheut, die daarna echter ook meteen weer weg is. Daarnaast nu bijna elke dag wel een beetje last van Tietze dus ik ben wat angstig dat dat weer in alle hevigheid terug gaat komen, maar evengoed kan het weer wegtrekken dus ik zie wel hoe het zich ontwikkelt. Van Fleur heb ik oefeningen ontvangen voor thuis, dus dat kan het alleen maar beter maken :Y

Hoe is het met jouw lijf dan Peace? Lukt het allemaal een beetje met het werken, of valt het je zwaar?
pi_184835951
ohh helsinki en peace; jullie baby's O+ Echt die veranderen ook elke week gewoon :D

Nou ik kreeg meteen een verontschuldiging en nieuwe poster wordt via pakket opgestuurd, zonder extra kosten O+ Dit is nou service; super _O_ Tenslotte is het niet haar schuld dat onze postbezorger onzorgvuldig met de post omgaat namelijk..
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_184836095
@Schanu:
Ja, geen idee qua gewicht dus. Houden ons er ook totaal niet mee bezig, dus is meer een nieuwsgierigheid. Op dit moment vinden veel mensen haar vooral lang. In haar gezicht lijkt ze lekker bol/breed, maar vanaf haar nek naar beneden valt het eigenlijk wel mee. Broeken zakken nog af. :9 Sokjes ook, maar dat is een ander verhaal haha. :D

Beterschap voor Vlokje..

@Exode
O+
Super toffe foto samen met Juul!!

Happy baby van PriemGirl :D Blij Welpje ook! Geweldig filmpje Aure! Heerlijk zo! Kan niet wachten tot dat hier begint!

Ook aan de andere reacties op de foto's natuurlijk een <3 En de foto's.. Veel te veel liefs om allemaal apart op te reageren, oeps!

Ik moet snel weer aan het werk, al die baby's leiden veel te veel af. :9
pi_184839301
Dure babydag vandaag. :9

Pampers bij de Kruidvat in de aanbieding, Neutral wasmiddel bij de Albert Heijn in de aanbieding. Voeding eindelijk weer op voorraad dus flink ingeslagen, bijting.. Portemonnee leeg en de maand is net begonnen. :|W
pi_184840106
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 18:27 schreef NicolasJoy het volgende:
Dure babydag vandaag. :9

Pampers bij de Kruidvat in de aanbieding

Portemonnee leeg en de maand is net begonnen. :|W
Ah, echt? Thnx voor de tip!

Uhmm ja, daar hebben wij ook regelmatig last van :')


Schanu, dat klinkt niet fijn van je heup. Fijn dat Fleur je wat oefeningen heeft gegeven. Luister goed naar je lijf hè? Je hebt er maar één van (zeg ik :') )
Tja, mijn lijf heeft de tijd nodig. Vandaag bij de fysio geweest en daar werd duidelijk dat mijn hele midden-lijf uit balans is. Ik moet mijn bilspieren oprekken, bekkenbodemspieren ontspannen, buikspieren trainen en rugspieren ontzien.. tja :') Mooie waslijst dus. De fysio gaf aan dat ik zeker op een jaar herstel moet rekenen. Nouja weet ik in ieder geval waar ik aan toe ben. En nu maar braaf de oefeningen doen....
En qua werk nog geen verbetering. Ik werk nog steeds 3 uur op een dag. Morgen en overmorgen wel langere dagen ivm vergaderingen. Ben benieuwd!
pi_184840531
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 19:03 schreef Peacefulll het volgende:

[..]

Ah, echt? Thnx voor de tip!

Uhmm ja, daar hebben wij ook regelmatig last van :')

Volgens mij alle soorten (dus Premium Protection, Baby Dry en pants)
Drie pakken voor ¤ 20,- en/of 4 pakken voor ¤ 25,-
Jumbo pakken twee voor ¤ 39,- en/of 3 voor ¤ 54,-

Nog net geen 1+1 gratis, maar scheelde wel weer. ^O^
  dinsdag 5 februari 2019 @ 19:40:23 #138
319308 Tink89
To live is to dance
pi_184841132
Wij moeten ook even nieuwe luiers halen, maar ik vis prul (4,5 kilo, zit in maat 2 (4-8 kilo)) elke ochtend nat uit bed tegenwoordig na een uur of acht, dus misschien gaan we iets anders proberen. Tips voor een lange smalle baby met een kleine kont?
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  dinsdag 5 februari 2019 @ 19:44:25 #139
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_184841225
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 19:40 schreef Tink89 het volgende:
Wij moeten ook even nieuwe luiers halen, maar ik vis prul (4,5 kilo, zit in maat 2 (4-8 kilo)) elke ochtend nat uit bed tegenwoordig na een uur of acht, dus misschien gaan we iets anders proberen. Tips voor een lange smalle baby met een kleine kont?
Hebben alle baby's niet een kleine kont? _O-

Maat 3 proberen? Daar zaten wij al heel snel op, bij alledrie. En anders verschillende merken uitproberen, is toch per baby verschillend en niet alleen afhankelijk van de dikte van de benen denk ik, want zulke enorme marges zullen daar niet zijn. Ik vind zelf bijv die van de Lidl minstens zo goed als Pampers, goede pasvorm en zelden doorlek.
pi_184841306
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 19:40 schreef Tink89 het volgende:
Wij moeten ook even nieuwe luiers halen, maar ik vis prul (4,5 kilo, zit in maat 2 (4-8 kilo)) elke ochtend nat uit bed tegenwoordig na een uur of acht, dus misschien gaan we iets anders proberen. Tips voor een lange smalle baby met een kleine kont?
Wij hadden dat probleem ook vanaf het moment dat de dame hier nachten ging maken van 7-8 uur (of langer). Eerst de Kruidvat geprobeerd, maar daarvan werd het bed hier alleen maar natter (terwijl ik juist zulke goede verhalen hoorde..). Vervolgens gebruiken wij nu 's nachts Baby Dry (overdag Premium Protection) van Pampers.. Maar het verschilt zo. Hoor ook vrienden die juist de Baby Dry verafschuwen..

Wij zijn ook steeds ruim op tijd naar de volgende maat gegaan. Zitten nu nog in maat 3 (met 7,5 kilo in de 6-10 kilo als ik het goed heb). Verwacht dat de volgende aanbieding maat 4 kopen wordt (9-14 kilo o.i.d.).
  dinsdag 5 februari 2019 @ 21:24:08 #141
342418 VKV
#duurtlang
pi_184843631
Ik geloof dat wij alleen de eerste maand maatje 1 en 2 aan luiers hebben gehad. I.v.m. telkens natte kleren overgegaan naar maat 3 (loste het probleem van de natte kleren direct op) en daar zitten we nu met bijna 5 maanden nog steeds in. Volgende lading wordt wel maat 4 denk ik.

Oja en wij gebruiken Pampers premium protection, met zo'n gele streep die blauw wordt als hij heeft geplast. Ideaal.
  dinsdag 5 februari 2019 @ 21:40:58 #142
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_184844184
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 19:44 schreef Spees_Eend het volgende:

[..]

Hebben alle baby's niet een kleine kont? _O-

Ik heb een dikke grote kont baby :P dus nee.

Vanmiddag even langs cb geweest en met 9 maanden precies 71cm, 9,2 kg en maat 5 luiers.
Dikke reet dus :D
pi_184844292
Helsinki, wat een prachtige foto's van I. O+

En M. van Peace, mooierd O+

Wij gebruiken ook nog steeds premium protection, maar misschien dat we binnenkort overstappen op baby dry. Baby dry had ie in het ziekenhuis en dat was ook gewoon prima en volgens mij zijn die in maat 4 net wat goedkoper dan premium protection. We proberen hem zo lang mogelijk in een maat te houden, maar zijn nu wel eindelijk overgestapt op maat 4. 3 werd wel echt krapjes :D Morgen ff wegen, maar denk dat ie ergens tussen de 9 en 9.5kg zit :Y) Het zit bij Jip wel vooral op zijn benen, die zijn echt heerlijk spekkig :9
  dinsdag 5 februari 2019 @ 21:48:04 #144
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_184844411
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 21:40 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Ik heb een dikke grote kont baby :P dus nee.

Vanmiddag even langs cb geweest en met 9 maanden precies 71cm, 9,2 kg en maat 5 luiers.
Dikke reet dus :D
Ja okee, die van jou is 9 maanden, tegen die tijd krijgen ze wel een kont, maar ik bedoel die van een paar weken/enkele maanden zoals die van Tink :6 :7
  dinsdag 5 februari 2019 @ 21:50:38 #145
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_184844495
Hier 8 kilo bij een kleine 6 maanden, hij is lang dus het is wel redelijk verdeeld maar zijn bovenbenen zijn zoooo lekker dik O+ als je die tegen elkaar aan houdt dan heb je 1 groot babyvetlandschap O+
  dinsdag 5 februari 2019 @ 21:51:07 #146
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_184844506
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 21:48 schreef Spees_Eend het volgende:

[..]

Ja okee, die van jou is 9 maanden, tegen die tijd krijgen ze wel een kont, maar ik bedoel die van een paar weken/enkele maanden zoals die van Tink :6 :7
Hahaha.
Ik zie gelijk een soort Kardashian baby voor me :'(
pi_184844875
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 21:50 schreef Spees_Eend het volgende:
babyvetlandschap O+
:D Ik lachte mijn man wakker :')
pi_184850319
Net even gaan wegen, hij is toch nog lichter dan ik dacht. Maar volgens mij gaan we na dat hele ziekenhuisgebeuren wel weer de goede kant op. Toch?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184850459
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 21:40 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Ik heb een dikke grote kont baby :P dus nee.

Vanmiddag even langs cb geweest en met 9 maanden precies 71cm, 9,2 kg en maat 5 luiers.
Dikke reet dus :D
Wow babysaurus! Mijn baby is morgen 1 en die woog van de week 9 kg en was bijna 80 cm lang :P ze draagt ook maat 5 luiers.
pi_184850471
Ziet er goed uit hoor Aure! Komt vast goed met Jip O+
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')