abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184809311
registreer om deze reclame te verbergen
Dat zeven maanden feest exode? Hier hebben wij dat nu al een dag of 4-5 in de ochtend. Ze sliep heerlijk uit steeds. ('s nachts wel wakker voor een fles, maar maakte het goed met ons rustig laten opstarten in de ochtend en dan haar eruit halen). Nu begint ze tussen 04:00 en 05:00 te 'kletsen'. Het gaat niet snel over in huilen, hebben dan echt wel even, maar het is wel dusdanig hard en aanwezig dat je er niet van door kan slapen. :9
pi_184809719
Hier proberen we het volgende ritme aan te houden. Lukt redelijk; merken nu de laatste week dat het ochtendslaapje wat later komt; of dat hij toch eventjes wakker is na zijn fles van 7u.

7u: flesje 180 (altijd om 7u omdat we op dinsdag/woensdag/vrijdag gaan werken en hij dan wakker 'moet' worden. Dus ook op maandag en donderdag als ik vrij heb, maar eventueel kruip ik dan terug in bed). Enkel in het weekend kan het later zijn; maar dat laten we van hem afhangen.
Na flesje: Meteen weer te bed
tss 9.30 en 10.30 wordt hij weer wakker --> aankleden, naar beneden, wipstoeltje/speelmat/box lekker spelen en knuffelen
11u: Fles 180
Nog wat spelen/knuffelen tot moe-signalen --> meestal rond 12u a 12u30 weer erg moe en te bed (eventueel met muziekje; slaapliedje, wiegen..). Hier verzet hij zich vaak tegen. Gaat fiep er uit gooien zodat hij niet in slaap zou vallen, begint enorm te bewegen/strekken en jengelen/huilen; maar we houden vol. En meestal is het een 10minuten een gevecht en moet hij zich toch gewonnen geven aan de moeheid :+
Hierna slaapt hij 1 a 2 a 3u... tjah soms eens wat beter dan anders; meestal wel de langste dut overdag in ieder geval.
15u: flesje 180
Rond 16u30 zet ik hem in de wipstoel eventjes voor tv.. Want dan heb ik handen vrij om te koken en hij valt dan meestal ook weer eventjes in slaap. Hier dan een slaapje van niet langer dan een uur (meestal half uur 45 min tot de papa thuis komt)
17.30 papa thuis en knuffelen
Om 18.30 naar boven; omkleden; in slaapzak; verhaaltje lezen en flesje --> om 19u a 19u30 slapen
Meestal wordt hij dan nog een 3-tal keer wakker; maar met even sussen en fiepje terug, slaapt Tijn weer verder.
Om 22.30 maken we hem wakker voor zijn laatste fles die hij al slapend zowat opdrink (hij drinkt hem ook nog echt goed; dus we houden die er toch nog even in).
Daarna tot 7u voor zijn volgende fles (wordt soms om 3/4/5 wat onrustig wakker... gaat nu laatste dagen toevallig weer wat beter en vannacht weer een perfecte nacht gehad zelfs - maar hij was ook enorm moe na een weekendje bij mijn ouders in België; weer héél veel indrukken :) )

Na 7u en zijn flesje; dan gaat hij kletsen en lijkt het alsof hij totaal niet meer wil slapen; maar daarna ook weer een 2 a 3 tal keer naar boven; weer even sussen; eventueel weer wiegen en dan alsnog fiep er in; en dan gaat hij toch weer slapen. Hier net een kwartiertje gesust en fiep terug en ja om 7.45 viel hij in slaap.

Het schema schuift echter elke paar weken weer wat. Eerst sliep ie sowieso tot 10.30 a 11u en na uurtje wakker was hij alweer wat moe en rond 11u30 lag hij zeker al weer te slapen; maar dan kwamen de flesjes ook weer sneller op elkaar. Nu kunnen we er 4u tussen houden zonder dat hij echt enorme hongersignalen afgeeft zelfs.

Tjah dit werkt dus 'nu' :@ Ik probeer inderdaad wel heel erg op zijn moesignalen te letten en vorige week maandag heb ik het geweten toen ik smiddags overtuigd was dat het moe-zijn wel meeviel.. Om 15u was hij toen helemaal over de rooie en bijna een uur 'in gevecht' geweest om hem uiteindelijk in de kinderwagen in slaap te krijgen... :X

Maar dus gisterenavond terug van weekendje België. Hij slaapt super in de auto (we proberen net ook te rijden als hij zijn slaaptijden heeft; dat scheelt :+ ) en moest weer enorm kijken naar mémé en pépé (ja zo heten oma en opa in belgië :P ) en had weer de grootste lol O+
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_184810633
Nouk, wij wonen hier bijna 2 jaar. We hebben hiervoor 8 jaar in een goed geisoleerd huis gewoond. Zonder verwarming aan werd het nooit kouder dan 19 graden. Groot verschil dus.

Maar ik zou voor geen goud meer willen ruilen. Dit huisje was liefde op het eerste gezicht en dat is niet minder geworden. Elke avond open haard aan, ik hou er zo van.
We houden de temperatuur van Julia goed in de gaten, maar ze voelt altijd lekker warm.
We gaan ons nu wel verdiepen in meer isolatie maar dat is meer vanwege de stookkosten. Die worden nu wel erg hoog.

Vannacht ging het iets beter, na het kletsen viel ze zelf weer in slaap.
pi_184810914
registreer om deze reclame te verbergen
Doorslaapbaby voor Cocci! *O*

Als niet, dan niet, dat is zo'n beetje mijn levensreddende motto geworden inderdaad. Geeft vooral veel meer rust om daarin zelf meer te leren loslaten, al vond ik dat eerst echt een dingetje en merk ik dat ik er pas echt ook zelf in kan geloven nu ik 2 kleintjes heb en het gewoonweg niet meer anders kan soms.

Fuchsia, beterschap voor Draakje, hoe gaat het nu?

Dagschema's, Vlokje is nu 8 maanden er er is nog steeds bijna geen ritme. Het enige ritme dat we hebben, is het ritme met de laatste flesjes, het ontbijt en het avondeten. De ene keer slaapt ze echter voor een flesje, de andere keer na, dan verplaatsen tijdstippen van flesjes ook weer, vaak slaapt ze door lunchtijd heen, etc, geen peil op te trekken. Soms trekken we erop uit en slaapt ze in de draagzak, soms slaapt ze op schoot op de bank, meestal probeer ik haar wel weg te leggen in haar bedje. Maar het werkt wel op deze manier, waar ik mijn 1e in een ritme probeerde te drukken omdat ik dacht dat dat heel belangrijk was, merk ik nu juist dat het hele gezin er beter bij gebaat is als we een beetje meeveren en het per dag bekijken. Zo heb ik ook beter leren kijken naar de behoeftes van mijn kinderen en kan ik het ritme daar op aanpassen, in plaats van andersom.

Peace, wat knap dat hij al kan rollen!! Hopelijk herhaalt hij het trucje snel in jouw bijzijn, ik snap hoe moeilijk het is om die momenten van je kind te missen :{ En wat naar dat je hormonaal zo slecht in je vel zit, bah die menstruatie kan zoveel met zich mee brengen. Hoe gaat het nu met je? En hoe gaat het met het afbouwen van de borstvoeding?

VKV, wat een rotopmerking van opa en oma :o Ik snap dat je J daar niet meer wil laten slapen ;(

OiT, je hebt gewoon al bijna een dreumes, wat vliegt de tijd :o

Jentin, lastig he om te kunnen genieten van tijd samen met je lief als je eigenlijk ook het liefst gewoon bij je kinderen wil zijn. Ik hoop dat jullie wel een hele leuke dag hebben, wat gaan jullie voor leuks doen?

Luna, beterschap voor Welpje! Hoe gaat het nu?

Tink, wat fijn dat de oorbellen mooi zijn, wat een dierbaar cadeau O+ En wat verschrikkelijk die opmerkingen van je schoonmoeder, en dat ze Prul zo weinig vast heeft :{

Wolken, wat vreselijk herkenbaar dat Bikkel overdag zo goed slaapt en 's avonds niet. Vlokje heeft dat ook, overdag is het max een paar minuutjes tegenspartelen als ze naar bed gaat maar 's avonds wil ze gewoon echt niet in haar bedje liggen. Ik begrijp ook niet waar dat aan kan liggen.

Exode,die feestjes van Juul klinken toch niet zo gezellig :') Maar in zoverre herkenbaar, dat Vlokje 's nachts ook alleen slaapt als ze bij mij ligt. Wij hebben gelukkig een iets groter bed (1.60), maar ook niet meteen een aanrader als peuter er dan ook bij wil. Wij hebben nu een inklapbaar logeerbed op de slaapkamer staan. Als de kinderen dan een feestje vieren 's nachts, gaat vrouwlief in het logeerbed naast ons bed liggen en kunnen de kinderen in het grote bed bij mij. Misschien een tip?

Knuffel voor Nouk en Loj voor de slechte nachten! :*

Vlokje is helaas nog steeds ziek, hier ook prutnachten dus want ze wordt voortdurend piepend en huilend wakker, het arme schaapje is er schor van. Ze heeft het hele weekend op en rond 40 graden gezeten, maar we hebben ervoor gekozen wel naar het personeelsfeest te gaan. Ze was in goede handen bij mijn schoonmams. Vandaag werk ik thuis, Jewel leek ook even ziek te worden maar was weer goed te pas vanmorgen dus haar heb ik op hoop van goede zegen maar wel afgeleverd bij de opvang. Gelukkig is het vooralsnog rustig, mijn beide collega's zijn ook ziek, het heerst echt enorm! Vlokje ligt nu lekker op bed te slapen, voor zolang als het duurt want met dat ik dat type springt het beeld van de babyfoon aan :')
pi_184811038
Shanu, wat naar dat Vlokje nog ziek is!

Wij hebben nu 5 mindere nachten die eigenlijk heel goed te behappen waren. Normaal slaapt Juul van 19:00 tot 07:00 en soms zelfs 07:30. B wordt in het weekend nooit voor 08:00 wakker. Dus met ons hoef je geen medelijden te hebben! En een logeerbed past niet bij Juul _O-
Wij hebben een minihuisje :D Nou ja vooral boven, beneden hebben we ruimte genoeg.

We vermoeden dat ze echt in een groeispurt ofzo zit. Ze eet ineens zoveel, ze is echt enorm boos als haar eten op is.

En wisten jullie nog dat we Zweden als bestemming hadden in de zomer? Het gaat toch Frankrijk worden met onze vouwwagen. Een erg leuke kleine camping gevonden en dat vinden we toch handiger met 2 mini's. (en veel goedkoper :@ )
  maandag 4 februari 2019 @ 12:05:59 #106
319308 Tink89
To live is to dance
pi_184812610
Jaaa, prul is 190 gram aangekomen sinds donderdag. Wat een opluchting, de curve lijkt ook eindelijk weer een beetje ergens op.

En verder vond ik vegan pizza’s bij de Lidl (ik mag geen zuivel) en ga ik dus vanavond lekker pizza eten i.p.v. soep :D

Frankrijk is ook leuk exode! :Y

En wat jammer dat je het rollen gemist hebt peace. Zou ik ook van balen.

En hier is het andersom: ‘s avonds slapend wegleggen lukt aardig inmiddels, maar overdag slaapt prul alleen in de wagen of auto (zo lang we rijden), in de draagzak en op de arm.
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_184812860
registreer om deze reclame te verbergen
Ja Tink, wat fijn!!! *O* *O* *O*
pi_184814201
*O* goedzo prul, lekker groeien meisje!

Beterschap voor de verkouden baby's. Hier ook weer aan de neusspray.

Ik heb wel een aardig ritme erin, maar dat komt ook omdat grote zus naar school moet.
Zal het zo eens opschrijven. Verder zijn we aan het rommelen met de voeding. Nadat J.eremy vrijdag zo over de zeik was en echt heel de dag aan het krijsen uiteindelijk om 2200 naar de hap geweest met hem. Wat ik al dacht is dat ze allebei reflux hebben. Dus nu krijgen ze een combi fles anti reflux voeding en standaard voeding. Het spugen is al 95% minder en J.eremy wil zelfs wel weer plat liggen.

Ons schema ongeveer:

7:15 1 baby voeden, als die klaar is boertje en in de wipper. Dan baby 2 halen, voeden en nog even in de wipper. Ondertussen eet kleuter haar ontbijt. Om 8:15 gaan we de deur uit naar school, dan vallen ze in slaap in de wagen en daar laat ik ze ook lekker liggen als ik weer thuis ben.

11:00 flesje baby 1, na een boertje in de wipper, flesje baby 2 en dan met allebei spelen op het grote kleed. Hier doen we ook altijd even lekker op de buik liggen, vinden ze prachtig. J.eremy verraste ons van het weekend, die lag ineens half boven op V.incent

12:00 schone luier en allebei naar bed. Om 14:10 haal in ze voorzichtig uit bed en hevel ze over naar de wagen want om 1430 moet ik weer bij school zijn.
Ze krijgen dan om 1500 tegelijk weer een fles.
Tussen 1500 en 1600 heb ik kleuter entertainment voor de jongens en om 16:15 gaan ze wederom weer naar bed. Meestal slapen ze dan tot ongeveer 1800, dan haal ik ze ook eruit. Dan mogen ze in de box chillen tot wij klaar zijn met eten en dan nemen we ze bij ons. Om 1900 gaat een van ons met kleuter naar boven, de ander blijft bij de baby's. Soms vallen ze in slaap, soms blijven ze wakker. Rond 2030 krijgen ze nog een fles en om 2100 brengen we ze naar bed. Dan horen we ze nog 5 minuutjes klagen maar dan vallen ze in slaap. En dan beginnen we de volgende dag weer opnieuw!
pi_184816566
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2019 12:05 schreef Tink89 het volgende:
Jaaa, prul is 190 gram aangekomen sinds donderdag. Wat een opluchting, de curve lijkt ook eindelijk weer een beetje ergens op.

En verder vond ik vegan pizza’s bij de Lidl (ik mag geen zuivel) en ga ik dus vanavond lekker pizza eten i.p.v. soep :D

Frankrijk is ook leuk exode! :Y

En wat jammer dat je het rollen gemist hebt peace. Zou ik ook van balen.

En hier is het andersom: ‘s avonds slapend wegleggen lukt aardig inmiddels, maar overdag slaapt prul alleen in de wagen of auto (zo lang we rijden), in de draagzak en op de arm.
Je hebt ook muffins bij de Lidl zonder zuivel. Aanrader. ;)
Duo chocopasta van Albert Heijn eigen merk. Kipfilet (voor op brood) van Emté is ook zuivelvrij. Even snel wat tips. ;)
Fijn dat ze goed is gegroeid.
  maandag 4 februari 2019 @ 16:40:39 #110
319308 Tink89
To live is to dance
pi_184818008
quote:
1s.gif Op maandag 4 februari 2019 15:25 schreef D.U.M.A.N. het volgende:

[..]

Je hebt ook muffins bij de Lidl zonder zuivel. Aanrader. ;)
Duo chocopasta van Albert Heijn eigen merk. Kipfilet (voor op brood) van Emté is ook zuivelvrij. Even snel wat tips. ;)
Fijn dat ze goed is gegroeid.
Txs! Deze wist ik al, maar de pizza was een aangename verrassing.

Poepen baby’s meer op kv btw? Of is het toeval?
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_184818244
Welpje had vanmiddag blijkbaar zo'n heftige hoestbui dat de GO me vroeg hem eerder op te halen. Hij piept ook nog steeds wat bij het ademhalen, dus heb nu toch maar een afspraak gemaakt bij de huisarts voor morgenochtend. Ik hoop/denk dat het nog steeds een gewone maar flinke verkoudheid is, maar met alle verhalen over longontstekingen en heersend RS-virus ben ik er toch niet helemaal gerust op.

Fijn dat Prul goed gegroeid is Tink! En geniet van je pizza :9

Haha exode, en dat na al die Scandinavische research. ;) Maar Frankrijk is vast ook hartstikke leuk.
pi_184820382
Ach, luna, wat sneu voor je welpje. Hopelijk is het inderdaad niets meer dan een forse verkoudheid, maar voor zo’n frummel is dat toch ook al heel wat.

NJ, ik ben vergeten wat je hebt gepost precies, maar wilde even zeggen dat ik je altijd zo gezellig vind :P

En schanu, jouw posts _O_ Zo fijn. Mijn lief en ik gaan samen naar de film en daarna uiteten. Ik ben graag met z’n tweeën en het is ook niet dat het gemis van de kinderen zo knaagt :@ Ik vind het alleen vervelend om ze bij anderen te laten. Tenminste: dat geldt met name voor Phi. Caesar is nu zo groot dat die prima zelf aangeeft wat hij wel en niet wil en die slaapt ook probleemloos. Maar toen hij nog zo klein was, vond ik het ook altijd een beetje sneu, want zo’n pukkie snapt natuurlijk helemaal niet waar je nou weer uithangt en en en :') Slaat nergens op, maar ja, #weekdier
pi_184824446
Groot nadeel aan ouder worden: weer een uitvaart deze week. Gelukkig hebben we een goed vangnet van lieve vrienden, familie en de opvang, maar daarin herken ik wat Jentin zegt; 't is best moeilijk je kleintje bij iemand te 'stallen'. Nu ook weer op 1,5-2 uur rijden (enkele reis), dus sowieso is meenemen geen optie.

@Jentin: O+ 't gevoel is geheel wederzijds, haha! :9

Ik kijk trouwens zo uit naar het consultatiebureau weer. Ruzie maken over de Nexium :6 , maar bovenal eindelijk weer eens wegen en meten, ben zo nieuwsgierig!
  dinsdag 5 februari 2019 @ 08:26:25 #114
319308 Tink89
To live is to dance
pi_184829687
Sterkte! En kan me voorstellen dat meenemen geen optie is, maar achterlaten is ook niet tof -O-

Over cb gesproken: ik heb gisteren de stoute schoenen aangetrokken en aangegeven dat we een andere arts willen als het volgende gesprek met deze op dezelfde manier gaat. Was geen enkel probleem *O*
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_184829756
Ojee, tussen half 10 's avonds en half negen 's ochtends maar één bericht? Ik hoop zo dat dit is omdat iedereen nog heerlijk aan het ontbijten is na een lange goede nacht.. en niet dat het is doordat we allemaal nachtduiveltjes op de wereld hebben gezet. :9

Vandaag toch eens kijken of we een mooie foto kunnen scoren. O+

Ook uit nieuwsgierigheid zelf de baby even gewogen op de huis-tuin-keuken-weegschaal. Samen met mezelf zeg maar. Dan kom ik op 7,4 - 7,6 kilo. Nu schiet ik nog weinig op, want ik heb geen vergelijkingsmateriaal. :P
pi_184829760
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2019 08:26 schreef Tink89 het volgende:
Sterkte! En kan me voorstellen dat meenemen geen optie is, maar achterlaten is ook niet tof -O-

Over cb gesproken: ik heb gisteren de stoute schoenen aangetrokken en aangegeven dat we een andere arts willen als het volgende gesprek met deze op dezelfde manier gaat. Was geen enkel probleem *O*
Heel goed gedaan Tink! Veel zouden het misschien willen, maar durven het nooit zo, dit doe je maar wel even!
pi_184829816
Oh, ik heb nog wel leuke foto's trouwens, niet op de laptop te vinden nog, dus even foto's van foto's!

Onze dame:
51419546_10218154498276190_5682899897691406336_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=15b67714cb9c09f1efdee31d070731d8&oe=5CF29DEB

De reactie als de kat voorbij loopt..
51745014_10218154498476195_2849748218651082752_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=0ecdebcb97aba8f9437b29acef4fb457&oe=5CED6A8E

En als bonus in de spoiler, met een stukje vader. Samen aan tafel. :9
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184830274
Exode, Frankrijk is een heerlijk vakantieland O+ Wij zijn er 1,5 jaar terug geweest, Jewel was toen 8 maanden en we hebben er genoten!

Eindelijk goede groei voor Prul! *O* *O* En wat dapper dat je om een andere arts hebt verzocht bij het CB, fijn dat het ook meteen geregeld is.

Aapie, jouw schema met twee baby's, niets dan respect voor jou! O+

Luna, arme Welpje, hoe ging de nacht? En wat zei de huisarts? Ik hoop dat het meevalt!

Jentin, dat klinkt als een heerlijk avondje uit, hopelijk kunnen jullie genieten samen! En helemaal niet weekig, ik snap het juist helemaal want het voelt voor mij exact hetzelfde. Wij zitten nu in de fase dat Vlokje begint te huilen zodra ik uit het zicht ben en dat voelt zo verschrikkelijk. Elke keer breekt mijn hart opnieuw omdat ik bang ben dat mijn kleintje denkt dat ik nooit meer terug kom en omdat ik haar niet duidelijk kan maken dat ik moet werken, of dat ik alleen even naar de wc moet, etc.

NJ, jouw Spookje O+ En volgens mij een prima gewicht toch? Vlokje was lichter toen ze net zo oud was, maar dat verschilt enorm per baby en ze hebben niet voor niets een ruime gemiddelde marge. Ik zou me er zeker niet druk om maken O+

Vlokje's koorts is weg, maar ze is duidelijk uit haar hum. Vannacht heeft ze heel veel gehuild en heel weinig geslapen, drinken gaat het ene moment fantastisch en dan opeens momenten waarop ze niets wil. Gisteravond bleef ze bijna hangen in diverse hoestbuien en raakte ze daar zelf, logisch, helemaal overstuur van. Ze is dus duidelijk nog wel ziek en als het niet beter wordt ga ik eind van de week toch maar met haar naar de huisarts. Als ik mijn hand op haar borstkas leg voel ik het rochelen bij het ademhalen dus ze heeft slijm in haar longetjes, zielig poppetje is het nu.

Alleen maar zielig-hoopje-ellende-foto's deze dinsdag ;(
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184830312
NJ, jouw meisje! :D
Shanu, wij zijn 1,5 jaar geleden en 2,5 jaar geleden met de vouwwagen in De Lot geweest. Geweldige camping, maar 8 plekjes, 3 gites, 3 kamers en 3 trekkershutten. B heeft het er nog over.
Met de vouwwagen en 2 mini's is Frankrijk gewoon heel fijn. We gaan nu ook weer naar een kleine camping. Dan kunnen ze allebei vrij rondrennen. We willen wel wat luxe, dus we hebben een topbed in de vouwwagen, bonenmaler en cafetierre en we zoeken altijd een camping met zwembadje, broodjes in de ochtend en mogelijkheid 's avonds te eten. B is al bezig met de indeling van beddn, we hebben 7 slaapplekken, ik ben benieuwd waar hij mee komt.

Wij hebben momenteel weinig backup voor Juul. B kunnen we overal stallen, bij de buren, bij vriendjes etc. Maar een baby is best eng blijkbaar. Mijn moeder en mijn schoonmoeder kunnen het fysiek niet dus is lastig. Had ik mijn zus gevraagd voor 6 april, weet ze nog niet of ze kan want ze zijn nieuw laminaat in de slaapkamers aan het leggen :{ Nu al he...dus ik weet niet wie er nog meer 9 weken over laminaat leggen doet....
Bij de zus van mijn vrouw kan het normaal wel, maar die heeft zelf haar handen vol aan haar kinderen nu.
We hebben 2 oppasmeisjes die alle3 geen ervaring met baby's hebben.....

Vannacht begon Juul om 05:00 met kletsen, wederom enorm hard _O- Om 05:30 tussen ons in gelegd, mijn vrouw heeft haar om 08:00 wakker gemaakt :D

En speciaal vandaag ;) een foto van Juul met mij en 1 met grote broer. Zodra die in beeld is, is de rest niet leuk meer. Hier probeert ze hem te pakken.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184830384
NJ, wat een heerlijke foto's! Wel naar van de uitvaart, sterkte.

Wat goed Tink, dat je dat aan hebt gegeven. Ik zou dat toch spannend vinden, ik vind je stoer :)

Schanu, dat ziet er inderdaad uit als een zieke vlok. Hopelijk knapt ze snel weer op!

Exode, wat een vrolijkerds in huis (inclusief jij :D )! En ik spot een stukje 030 op de achtergrond, altijd goed :) Vervelend van gene oppas kunnen vinden, wat gaan jullie op 6 april doen?
pi_184830428
Haha exode groot gelijk; lekker naar frankrijk :Y :D En hier ook een koud huis trouwens; regelmatig 14/15 graden in slaapkamer van Tijn; maar hij heeft een paar mega dikke slaapzakken en heeft het nooit koud gelukkig. 's Avonds standaard eventjes de verwarming aan zodat het naar 19 graden stijgt; dan koelt het nooit minder af dan 15 graden ongeveer. Deze vrijdag laten we ons huis isoleren, grote kans dat dat ook al veel zal schelen :Y (Hebben ook een oud huis; jaren 30 ;) )
En hier ook al druk op zoek naar oppassen voor komende zomer :@ Ben ik liever iets te vroeg mee; want idd niet iedereen wil oppassen op een baby...

Schanu ahhh sneu mopje ;( :* Lekker kroelen dan maar O+

NJ ahh kiek die bolle toet dan; heerlijk :D

exode _O- Broer pakkennnnn :D Schattig met die 2 tandjes zo hihi :+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_184830653
Wat een lieve baby’s toch allemaal hier!

Wij waren afgelopen weekend bij mijn schoonouders in Zuid-Duitsland. O’s eerste vliegreis, en hij deed het geweldig. Op de heenweg alleen maar geslapen tijdens de vlucht, en op de terugweg een klein dutje, en daarna met iedereen geflirt. Hij is zo’n grote flirt, ongelofelijk. In Zuid-Duitsland ook voor de eerste keer op de slee:
hgkLvOS.jpg
pi_184830899
O. op de slee O+ Wat ziet hij er toch altijd vrolijk uit! :D

Beterschap voor Vlokje, Schanu! :*

Priem ook al zo'n vrolijkerd O+

Juul en haar broer, zo lief samen. Ik geniet ook van die interactie van mijn twee. Wel lastig dat jullie haar nu weinig 'kwijt' kunnen.

De huisarts hoorde niks raars in Welpjes longen, het is gewoon een vervelende verkoudheid. Desondanks houd ik hem vandaag even thuis, want hij is er best lamlendig van. Kan hij even aansterken met 100% aandacht van mama.

Voor BFD een vrolijkere foto van een paar dagen geleden:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184831134
Beterschap vlokje :* Jip is ook nog zo aan het reutelen, hoewel het slijm wel minder lijkt te worden.

NJ wat een schatje is het toch!

Juul O+ mooie foto van jullie twee!

Haha Tijn zijn haar lijkt zo lekker donzig op deze foto! Nu wil ik hem over zijn bolletje aaien :D

Jagar wat lacht O. toch leuk O+

Welpje O+ vriendelijk gezichtje heeft hij! En beterschap, lekker kroelen met mama O+

Jip is nog steeds aan het hoesten en proesten en er zit nog steeds slijm in zijn longen. Maar de ventolin en neusdruppels lijken wel iets te helpen.

Oh en kijk dit nou, tis net bambi. Je moet er even op klikken anders doet ie het niet.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 5 februari 2019 @ 10:44:25 #125
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_184831351
Haha lief! kruipende baby's.

Doet de mijne met 9 maanden echt echt echt niet, zie het überhaupt niet gebeuren :P precies als bij mijn dochter.
Hij kan nu wel van plat liggen zelf gaan zitten :D hoop niet dat ik nu een 6-pack baby ga krijgen.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')