abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184723139
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 23:33 schreef Mani89 het volgende:
Wim is altijd gepikeerd als Belgen worden aangevallen.
Wim biedt graag tegenstand aan de publieke opinie. Dat kan ik waarderen van Wim.

Hup Wim!
  woensdag 30 januari 2019 @ 23:35:05 #27
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184723155
quote:
1s.gif Op woensdag 30 januari 2019 23:29 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Ik snap Wim wel. Ik word laatste tijd ook moe van hoe snel iets een probleem is. Je moet echt op eieren lopen soms of je hebt weer gedoe.
Dat vind ik altijd maar een matige drogreden om het niet over het specifieke incident hoeven te hebben.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 30 januari 2019 @ 23:37:44 #28
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_184723203
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 23:35 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat vind ik altijd maar een matige drogreden om het niet over het specifieke incident hoeven te hebben.
Oke, Rellende_Deugpaus.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_184723390
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 30 januari 2019 23:37 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Oke, Rellende_Deugpaus.
Zo krijg je hem niet uit zijn tent. Zeg wat over Martin van Geel, Dick Advocaat of Dirk Kuyt.
pi_184723472
quote:
1s.gif Op woensdag 30 januari 2019 21:48 schreef Slobeend het volgende:
Wow Stinho heeft Percy Faith in de OP gesmokkeld _O_.
Lachwekkende muziek.
pi_184724156
Lefevere: ‘Ik had graag een dochter gehad met wie ik kon gaan winkelen. Met mijn vrouw is er niets aan, zij koopt nooit wat’

Patje heeft geen dochter, en kan zijn geld niet kwijt bij de vrouwen -O-

[ Bericht 3% gewijzigd door De_Verschoppeling op 31-01-2019 01:20:36 ]
pi_184724232
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Zelf blijft hij er kalm onder, maar wat zeggen de toppers (van weleer) over het debuut van Remco Evenepoel?

Op de eerste dag een vermeend compliment van Peter Sagan, op dag twee de jongerentrui en op dag drie zijn eerste top drie bij de profs. Het gaat razendsnel voor Remco Evenepoel, zo snel dat hij gisteren besloot een ‘rustdag’ te nemen en zich voor de verandering eens niet toonde. Maar wat denken huidige toppers als Tiesj Benoot en Nairo Quintana over het supertalent? En wat is de mening van de toppers van weleer zoals Eddy Merckx, Roger De Vlaeminck en Lucien Van Impe?

Evenepoel zette zich een dagje in het wiel van Julian Alaphilippe, die dinsdag de tijdrit won en comfortabel leider is. In die vlakke tijdrit van 12 km eindigde Evene­poel derde, op twaalf seconden van Alaphilippe. “Ik had nooit gedacht dat ik zo dicht zou kunnen eindigen. Stiekem hoopte ik op een top tien, maar derde... Neen, dat is totaal onverwacht.”

Op acht tienden na werd Evenepoel zelfs nog bijna tweede. Een gemiste kans die hij naar eigen zeggen aan zichzelf te danken had. “Ik wou iets bewijzen en heb bijna een uur voor de tijdrit op de rollen gereden. Te intensief, zodat ik veel te enthousiast begon. In het eerste deel ben ik zo een beetje over mijn toeren gegaan. Aan het keerpunt halfweg voelde ik de verzuring al in mijn benen. In de laatste anderhalve kilometer viel ik stil. Jammer, maar een goeie les. Het was ook mijn eerste tijdrit op zo’n grote versnelling. Ik trapte vier tanden groter dan vorig jaar bij de junioren. De komende dagen ga ik met plezier werken voor Alaphilippe. Hij kan deze ronde winnen.”

Eddy Merckx: “Meteen derde. Prachtig, toch?”

“Elke avond zit ik te kijken. Natuurlijk, wat dacht je? En ik geniet, hoor. Dat hij het talent heeft om het te maken, dat wist ik al van ­vorig jaar bij de junioren. Maar ik ben wel blij dat Evenepoel zich zo vlot heeft aan­gepast bij de profs. Oké, er zijn in San Juan geen toptijdrijders, maar je moet het toch maar doen. Hij bewijst dat hij uitzonderlijk veel talent heeft. Laten we hopen dat hij nog een grote groeimarge heeft. Wat hij nu doet, is heel goed voor de Belgische topsport.”

Johan De Muynck: “Het wordt geen nieuwe Merckx”

“Het is veelbelovend wat Evenepoel allemaal doet, maar gun hem alstublieft de tijd. Remco rijdt nu voor het klassement, maar als ik hem was, dan liet ik mij terugzakken en sloeg ik toe in die bergrit. We mogen hem niet te veel pushen. Iedereen begint nu al tegen mij: Johan, wat denk je? Wel, dat het geen nieuwe Merckx wordt, dat kan vandaag de dag gewoon niet meer. We moeten Remco als talent de kans geven om zijn lichaam ook te laten rusten. Geduld, alstublieft, geduld.”

Roger De Vlaeminck: “Remco verrast me totaal niet”

“Al drie dagen op rij wou ik kijken, maar telkens vergat ik het en viel ik in slaap. Derde in de tijdrit van 12 kilometer: dat is zeer mooi. Dikke tijdrijders zaten er in Argentinië niet bij, maar zelfs in zo’n pak eindigt hij ook bij de eerste vijftien ŕ twintig. Remco verrast me niet, hoor. Oké, hij is negentien, maar Saronni won op zijn twintigste al in de Giro. Remco moet enkel nog wat sterker en slimmer worden. Al vrees ik dat het in San Juan wel voor kopman Alaphilippe zal zijn.”

Freddy Maertens: “Zestig koersen dit jaar, meer niet”

“Evenepoel lost de verwachtingen voorlopig in. Ik heb ook het gevoel dat hij goed luistert naar de ploegleiding en het snel oppikt. Mijn advies is simpel: op tijd rust nemen en het programma volgen dat is uitgestippeld: zestig koersen dit jaar, meer niet! Ik heb ook de ­indruk dat hij beide voeten op de grond houdt. Ik verwacht nog enkele uitschieters, misschien al in die bergrit morgen of in koersen genre GP ­Cerami. Ook dat kan hij.”

Lucien Van Impe: “Hij kan mijn opvolger worden”

“Het gaat niet te lang duren vooraleer Remco echt toeslaat. We hebben nog al renners ­gehad die met dertig ŕ veertig zeges uit de amateurs kwamen, maar dan terugvielen. Remco is anders. Ik heb het gevoel dat hij alles gaat aankunnen. Alleen is de vraag of hij ook voor de grote ronden gaat. Doet hij dat, dan kan hij op termijn mijn opvolger worden in de Tour. In 2026 is het vijftig jaar geleden dat ik won, maar als hij zijn progressie doorzet, gaat het zolang niet meer duren...”

Tiesj Benoot: “Benieuwd wat hij vrijdag kan”

“Op je negentiende meteen derde in die tijdrit. Dat is echt een prestatie. Akkoord, het is geen WorldTour- niveau, maar er doen toch zes topploegen mee. Ik ben ook ­benieuwd wat hij vrijdag kan. Zeker omdat hij in tegenstelling tot vele anderen nu echt al zeer goed in vorm is. Al zou het beter zijn dat hij een beetje met rust wordt gelaten. Iedereen zegt dat ook, maar ondertussen wordt hij wel voortdurend al de hemel in­geschoten.”

Nairo Quintana: “Ik heb hem nu echt leren kennen”

“Voor deze Ronde van San Juan kende ik enkel zijn naam. De voorbije dagen heb ik hem ook echt leren kennen. Zijn tijdrit was zeer goed, maar voor mij zeker niet onverwacht. Vorig jaar kon hij al tweede of derde geworden zijn op het WK tijdrijden voor beloften. Dan kan je iets. Hij geeft mij een prima indruk, maar hij is nog maar 19 jaar. Het is beter dat hij wat met rust wordt gelaten. Ik ben benieuwd naar zijn prestatie op de slotklim van vrijdag. Dat wordt een belangrijke test.”
  Redactie Sport donderdag 31 januari 2019 @ 03:01:58 #33
451829 crew  H.Vviv
pi_184724400
Woods wint de tweede etappe in de Herald Sun Tour voor Porte in een sprint. Woods was ook al de sterkste bergop, maar in afdaling kon Porte nog terugkomen.
pi_184725850
quote:
0s.gif Op donderdag 31 januari 2019 01:29 schreef wimderon het volgende:

[..]

Het houdt niet op, niet vanzelf.
pi_184725876
quote:
1s.gif Op woensdag 30 januari 2019 23:52 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Lachwekkende muziek.
Nee die overgeproduceerde rommel waar jij naar luistert is verheffend.
pi_184726067
quote:
1s.gif Op donderdag 31 januari 2019 09:05 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Nee die overgeproduceerde rommel waar jij naar luistert is verheffend.

Doe er je voordeel mee m’n jongen.
pi_184726341
quote:
0s.gif Op donderdag 31 januari 2019 03:01 schreef H.Vviv het volgende:
Woods wint de tweede etappe in de Herald Sun Tour voor Porte in een sprint. Woods was ook al de sterkste bergop, maar in afdaling kon Porte nog terugkomen.
Wanneer zou Vohters voor het laatst twee dagen achter elkaar gewonnen hebben? Dat ze de beste man maar in de gaten houden.
pi_184726614
quote:
“Heel dom van hem.” Dat vindt papa Ronie Keisse van de uitdagende pose van zijn zoon tegenover de Argentijnse dienster. “Dat weet hij. Iljo heeft zich meteen verontschuldigd. Maar die vrouw staat wél zeer suggestief met haar poep naar achter.”

Ronie Keisse heeft zijn zoon nog niet gehoord sinds de heisa rond de foto is losgebarsten. “Iljo en ik hebben een afspraak: als één van ons twee in nood is, dan bellen we. Maar ik heb hem nog niet gehoord. Ik veronderstel dus dat dit voor hem geen noodgeval is.” De bewuste foto, die heeft Ronie wel gezien. “Tja, die pose. Een heel stomme zet. Dat weet hij intussen ook wel. Iljo heeft zich achteraf uitgebreid verontschuldigd. Bij die vrouw, bij zijn ploeg, bij de organisatie. Ik denk dat hij al het mogelijke gedaan heeft om het weer goed te maken. Maar goed, er is nu toch beslist om hem uit de wedstrijd te zitten. Dat is dan maar zo.”

Schuchtere jongen
Dat de heisa een smet is op het imago van zijn zoon, beseft vader Keisse. “Ik ken Iljo zo niet. Hij is een schuchtere, rustige, beleefde jongen. Daarvoor wordt hij in België ook zo gewaardeerd en gerespecteerd. Hopelijk blijft dit nu niet hangen. Maar we mogen dit ook niet opkloppen tot iets wat het niet is. Iljo neemt inderdaad een belachelijke pose aan en dat had hij niet mogen doen. Maar die vrouw staat daar óók zeer suggestief met haar poep naar achter. Wie zegt er dat Iljo eigenlijk geen klacht zou moeten indienen tegen haar? Kijk: het had niet mogen gebeuren, maar hij heeft zich verontschuldigd en zal nu ook de gevolgen moeten dragen. Nu is het gewoon wachten tot de storm weer overwaait.” (IBO)

Bron: hln.be
Pa Keisse zegt dus:
quote:
Maar die vrouw staat daar óók zeer suggestief met haar poep naar achter. Wie zegt er dat Iljo eigenlijk geen klacht zou moeten indienen tegen haar?
_O-

Wij hebben in Nederland te maken met uitgesproken intellectueel Jos Verstappen als het gaat om zijn zoon Max, maar dit is wel even een andere orde van domheid. :')
pi_184726666
'She was basically asking for it!'-genot
Jack does it in real time...
  donderdag 31 januari 2019 @ 10:04:56 #40
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_184726717
De familie Keisse stond ook niet vooraan toen de IQ-punten werden uitgedeeld
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 31 januari 2019 @ 10:06:10 #41
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_184726736
Wat een mongool die vader.
pi_184726743
Kan deze case niet gewoon gesloten worden? Dom van Keisse en kinderachtig van die vrouw om gelijk een heisa van te maken.

En door
  donderdag 31 januari 2019 @ 10:27:55 #43
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184727002
quote:
0s.gif Op donderdag 31 januari 2019 10:06 schreef Frozen-assassin het volgende:
Kan deze case niet gewoon gesloten worden? Dom van Keisse en kinderachtig van die vrouw om gelijk een heisa van te maken.

En door
Dat vindt iedereen behalve een paar deugneuzen hier in dit topic.
  donderdag 31 januari 2019 @ 10:28:52 #44
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184727012
Als je Ronie heet, terwijl het Rinie of Ronnie had moeten zijn :')
pi_184727184
quote:
1s.gif Op donderdag 31 januari 2019 10:27 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Dat vindt iedereen behalve een paar deugneuzen hier in dit topic.
Quickstep en de familie Keisse doen vooral zelf niet de moeite om erover op te houden.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Redactie Sport donderdag 31 januari 2019 @ 11:14:11 #46
164004 crew  TargaFlorio
pi_184727661
quote:
1s.gif Op donderdag 31 januari 2019 10:27 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Dat vindt iedereen behalve een paar deugneuzen hier in dit topic.
Is Lefevere zelf schuldig aan.
Door tot tweemaal toe zo kinderachtig te reageren heeft hij het zelf in het nieuws gehouden.

De hoofdsponsor was ook niet blij met Keisse en Lefevere.
  donderdag 31 januari 2019 @ 11:16:20 #47
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184727696
Onder de streep gaat het weer verder over R.Ev.

---------------------------------------
  donderdag 31 januari 2019 @ 11:18:06 #48
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_184727737
Wat een tokkiesport is het toch ook tegenwoordig.
pi_184727973
quote:
0s.gif Op donderdag 31 januari 2019 11:14 schreef TargaFlorio het volgende:
Is Lefevere zelf schuldig aan.
Door tot tweemaal toe zo kinderachtig te reageren heeft hij het zelf in het nieuws gehouden.

De hoofdsponsor was ook niet blij met Keisse en Lefevere.
3x raden waarom Pat zo veel moeite had met het vinden van een nieuwe sponsor.

[ Bericht 5% gewijzigd door Pistolero op 31-01-2019 11:37:02 ]
  donderdag 31 januari 2019 @ 11:43:55 #50
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_184728123
quote:
“Ik heb laten onderzoeken wat de gevolgen zouden zijn als we uit de koers waren gestapt, maar dat was een te dure grap”, aldus Lefevere. “Op basis van een UCI-reglement kon dat de ploeg tussen de 100.000 ŕ 150.000 euro kosten. Dat kon ik moeilijk op Iljo Keisse verhalen, want dan mag hij met zijn gezin het hele jaar door rijst eten. Waarmee ik niet goedkeur wat hij gedaan heeft. Op deze manier proberen de grappige uit te hangen, was stom. Zéér stom. Ik minimaliseer het ook niet. Ik heb Iljo ook gezegd dat hij een grote stommerik is. Maar dat ze hem uit koers zetten, hoewel de politie de zaak als gesloten beschouwde, dat is buiten proportie.”
Het is allemaal de schuld van Keisse.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')