Haringquote:Op vrijdag 18 januari 2019 21:08 schreef hemarookworst het volgende:
De haringen niet vergeten natuurlijk
[ afbeelding ]
Weizen zijn ook lekker, maar met witbieren mag je spelen met de ingrediënten (geen reinheitsgebot) en dat is ze bij Hoegaarden bijzonder goed gelukt vind ikquote:Op vrijdag 18 januari 2019 21:03 schreef hemarookworst het volgende:
Ben toch meer van de Weizen dan Witbieren
Ze liggen er net inquote:Op vrijdag 18 januari 2019 21:07 schreef devzero het volgende:
[..]
Als je em nu in de koelkast zet, dan kom ik even die kant op
Iwanius snaptquote:Op vrijdag 18 januari 2019 21:07 schreef hemarookworst het volgende:
Acclimatiseren met een halve liter Paulaner
[ afbeelding ]
haringquote:Op vrijdag 18 januari 2019 21:08 schreef hemarookworst het volgende:
De haringen niet vergeten natuurlijk
[ afbeelding ]
Ja echt pijnlijk gewoonquote:
Inderdaad, moet tegen zichzelf in bescherming worden genomenquote:
haringquote:Op vrijdag 18 januari 2019 21:08 schreef hemarookworst het volgende:
De haringen niet vergeten natuurlijk
[ afbeelding ]
Mijn bierbrouwende matties doen dat wel met recepten die heel goed in de smaak zijn gevallen. Helemaal hetzelfde krijg je het idd nooit. Hoeft ook niet, als het maar smaaktquote:Op vrijdag 18 januari 2019 21:06 schreef devzero het volgende:
[..]
Er is tegenwoordig zoveel lekker witbier verkrijgbaar, hem ook al tijden geen hoegaarden meer gehad.
[..]
Witbier is juist makkelijker te maken dan pilsner en is wat toleratener mbt fermentatie temperatuur (hoog/laag gistent etc etc), maar waarschijnlijk is het misschien daarom ook wel moeilijker om het consistent een zelfde smaak te geven. Als thuisbrouwer let ik eigenlijk totaal niet op consistentie omdat ik toch bijna nooit hetzelfde bier brouw
Biermeet bij de La Trappe van de zomer dan! Lekker op het terras, La Trapjes klappen en af en toe een schaal bitterballen en abdijkaas voorbij laten komen.quote:Op vrijdag 18 januari 2019 21:13 schreef hemarookworst het volgende:
Witte trappist vind ik wel lekker
Ik had een vriend bekende (nu verhuist) die zelfs zo ver ging door na de fermentatie, het gist op de bodem van de carboy te bewaren voor de volgende keer.quote:Op vrijdag 18 januari 2019 21:13 schreef Grrrrrrrr het volgende:
[..]
Mijn bierbrouwende matties doen dat wel met recepten die heel goed in de smaak zijn gevallen. Helemaal hetzelfde krijg je het idd nooit. Hoeft ook niet, als het maar smaakt
En dan een infectie krijgen.quote:Op vrijdag 18 januari 2019 21:17 schreef devzero het volgende:
[..]
Ik had een vriend bekende (nu verhuist) die zelfs zo ver ging door na de fermentatie, het gist op de bodem van de carboy te bewaren voor de volgende keer.
quote:Op vrijdag 18 januari 2019 21:20 schreef charmed_angel het volgende:
Hola
Thuis, gegeten, bed en GTST
Hallo c_aquote:Op vrijdag 18 januari 2019 21:20 schreef charmed_angel het volgende:
Hola
Thuis, gegeten, bed en GTST
C_Aquote:Op vrijdag 18 januari 2019 21:20 schreef charmed_angel het volgende:
Hola
Thuis, gegeten, bed en GTST
nog 12 dagenquote:Op vrijdag 18 januari 2019 21:20 schreef charmed_angel het volgende:
Hola
Thuis, gegeten, bed en GTST
Joequote:Op vrijdag 18 januari 2019 21:20 schreef charmed_angel het volgende:
Hola
Thuis, gegeten, bed en GTST
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |