abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184418482
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 16:45 schreef paardendokter het volgende:

[..]

Ik kan zo snel de website van Projectontwikkelaar Careless BV niet vinden. Heb je een url ?
Onderaan in de toelichting op het project op de site Crowdrealestate kun je een folder downloaden. Daarin kom ik de naam www.careless-nederland.nl tegen.
pi_184418543
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 17:00 schreef NaRegenDeZon het volgende:

[..]

Mee eens als men 1 maand na het aangaan van de lening de schuldhulpverlening induikt dan is er iets goed mis bij de aanname. Komt het een keer voor dan kan je nog zeggen die is door de mazen van het net geslopen. Maar ik heb ook de indruk dat de mazen wel erg groot zijn en dit veel te vaak voor komt.
Gelukkig lees ik hier wel dat FNC niet akkoord gaat met afboeking van de schuld. De vraag is alleen hoe hard dit gemaakt wordt als het puntje bij paaltje komt.
ik ben het er helemaal mee eens dat het veel te snel is dat er na 1 termijn al zulke grote problemen zijn dat er niet meer betaald kan worden. Maar het gaat hier ook wel om een classificatie E project... Het mag niet gebeuren, maar eigenlijk kan het toch al niet in orde zijn op het moment dat een bedrijf bereid is 20% rente te betalen. We leven in een economische tijd dat het heel goed gaat met de economie en dat geld lenen helemaal niet zoveel hoeft te kosten. Dan is 20% wel extreem veel hoor...
pi_184418562
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 17:01 schreef W1241302 het volgende:

[..]

Onderaan in de toelichting op het project op de site Crowdrealestate kun je een folder downloaden. Daarin kom ik de naam www.careless-nederland.nl tegen.
Ah, top. Inderdaad. Dank ^O^
pi_184418636
registreer om deze reclame te verbergen
Net mijn eerste berichtje geplaatst dus misschien tijd om me even voor te stellen.

Ik lees al een tijd mee en heb niet alleen veel opgestoken maar ook dankzij de verschillende linkjes veel projecten kunnen meenemen. ( Toevallig vandaag nog Van Meeteren maar dat was een kwestie van toevallig net even inloggen. )

Vooral actief op Collin, zo crowdfunding ontdekt, maar inmiddels ook op 8 andere platforms. Dank voor alle informatie en voor de linkjes.

Groet,
Benz124
pi_184418678
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 17:07 schreef paardendokter het volgende:

[..]

Ah, top. Inderdaad. Dank ^O^
Hier de specifieke website met alle huidige en geplande projecten:
https://www.careless-residences.nl/
pi_184419046
Hierbij het overzicht van betalingsachterstanden bij FNC. Zoals al door anderen gemeld valt het op dat veel geldnemers niet of slecht bereikbaar zijn en dat veel projecten al binnen een paar betalingen (als ze dat al halen) omvallen. De snelheid van funding bij FNC lijkt ten koste te gaan van de kwaliteit (en eerlijkheid) van de geldnemers.


Uitstaande terugbetalingen
Zodra een betalingstermijn is verlopen neemt onze afdeling Collections & Recoveries direct contact op met de kredietnemer om de aard van de betalingsachterstand te achterhalen. Er worden direct afspraken gemaakt om de achterstand in te lopen.
De onderstaande projecten hebben een betalingsachterstand.

C Nieuwe Boeketten Bloemenleverancier
De incasso van december is geslaagd, hierdoor is de achterstand twee termijnen gebleven.. Wij hebben een afbetalingsplan met de kredietnemer waarmee maandelijks de achterstand met 200 wordt ingelopen. Zodra wij de volledige termijn ontvangen hebben wordt deze zo spoedig mogelijk aan u overgemaakt.

D Voorraad Vlees Slagerij
De incasso van december is geslaagd, waardoor de achterstand nog steeds twee termijnen is. Wij hadden een afbetalingsregeling afgesproken met de kredietnemer. Helaas hebben wij, ondanks vele contactpogingen, nog geen eerste betaling hiervan mogen ontvangen. Wij blijven derhalve het formele incassoproces volgen met als doel de betaling zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.

C [1%CB] Bioresonantie Apparatuur
Wij hebben de afgelopen maand vele contactpogingen ondernomen, helaas zonder resultaat. Wij hebben derhalve het formele incassoproces opgestart en zullen dit aanhouden tot de betaling is voldaan. Mocht de kredietnemer nog steeds niet reageren, dan zullen wij een huisbezoek inplannen. Wij berichten u volgende maand over de voortgang hiervan.

D Ijkapparatuur Taximeters
De incasso van december is niet geslaagd, waardoor de achterstand is opgelopen tot twee termijnen. Ondanks de vele contactpogingen mochten wij nog geen reactie ontvangen van de kredietnemer. Wij blijven derhalve het formele incassoproces volgen met als doel de betaling zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.

D Voorraad Tweedehands Witgoed
De incasso van december is niet geslaagd. Hierdoor is de achterstand opgelopen tot twee termijnen. Vanwege de eindejaarsperiode heeft de kredietnemer nog geen betalingen mogen ontvangen van zijn debiteuren en kan aldus geen betaling overmaken aan Funding circle. Wij hebben wel een betaaltoezegging mogen ontvangen voor een betaling rond de incassodatum. Zodra wij deze ontvangen hebben zullen zij dit spoedig aan u overmaken.


E [1%CB] Import Personenwagens
De incasso van december is niet geslaagd. Hierdoor is de betalingsachterstand opgelopen tot drie termijnen. Ondanks de vele contactpogingen per telefoon, mail en post mochten wij in december geen bericht ontvangen van de kredietnemer. Mochten wij geen termijn ontvangen voor de termijn van 90 dagen overschreden wordt, zullen wij alsnog genoodzaakt zijn de lening op te zeggen. Mocht dit gebeuren dan zullen wij u hierover informeren in de volgende update.


D [1% CB] Internationalisering Schlagerfestijn
Dit krediet is aangevraagd voor de organisatie van de tweede editie van Schlager Symphonica. Helaas is bekend geworden dat het evenement niet door zal gaan. Wij ontvingen een emotionele brief van de kredietnemer, waarin hij uiteenzet wat hem is overkomen de afgelopen tijd. Wij hebben geprobeerd in contact te komen met hem, maar dit is op heden niet gelukt. Wij hebben begrip voor de moeilijke situatie van de kredietnemer, maar zullen duidelijk maken dat dit er niet toe mag leiden dat deze zijn verplichtingen niet nakomt. Hoewel het Schlager symphonica een belangrijk evenement is voor deze onderneming, organiseren zij ook anderen evenementen, waaruit ook inkomsten zullen komen. De aankomende maand zal gebruikt worden om de ontstane situatie in kaart te brengen, alsmede een oplossing te zoeken met de kredietnemer. Mocht deze niet mee willen werken, dan zullen wij de formele incassoprocedure opstarten en indien noodzakelijk de Borg aanspreken op zijn afgegeven garantie.

E Restaurant Vloer & Interieur
De incasso van december is niet geslaagd. Ondanks de vele contactpogingen mochten wij nog geen bericht ontvangen van de kredietnemer. Wij hebben daarom het formele incassoproces opgestart met als doel de betaling zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.

E Koeriersdienst BTW Bedrijfswagens
De incasso van december is niet geslaagd. Wij hadden een betaaltoezegging ontvangen echter de betaling zelf hebben wij nog niet op onze rekening mogen ontvangen. Wij hebben het formele incassoproces opgestart met als doel de betaling zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.


E Rijschool Bestickeren Leswagens
De incasso van december is niet geslaagd. Wij zijn recent benaderd door een budgetcoach van de kredietnemer. Er zou een ernstige schuldproblematiek zijn. Wij zullen verder onderzoek doen naar de totale schuldenlast en de mogelijkheden van de kredietnemer. Wij zullen u hierover meer kunnen communiceren in de volgende update.

D Groothandelaar Metaal & Autobanden Extra Voorraad
De kredietnemer gaf tijdens ons laatste gesprek aan dat zijn debiteuren nog niet hebben betaald, vermoedelijk door de kerst- en eindejaarsperiode. De betalingen zullen deze week worden ontvangen. Hij voorziet dan ook geen problemen met de aankomende incasso en zal tevens op 18 januari de achterstallige termijn voldoen. Wij zullen de kredietnemer aan deze afspraak houden.

E Montagebedrijf Gereedschap en Werkbus
De incasso van november is niet geslaagd. Hierdoor is de betalingsachterstand opgelopen tot twee termijnen. Wij hebben een betalingstoezegging mogen ontvangen van de kredietnemer waarbij hij de volledige achterstand zal inhalen in twee betalingen. Een eerste betaling mogen wij nog voor de incasso van januari ontvangen. De tweede betaling zal een week later volgen. Zodra wij een volledige termijn ontvangen hebben zullen wij deze zo spoedig mogelijk aan u overmaken.

E Inkoop Griekse Voedingsproducten
De incasso van december is niet geslaagd. Hierdoor is de betalingsachterstand opgelopen tot twee termijnen. Ondanks de vele contactpogingen mochten wij nog geen bericht ontvangen van de kredietnemer. Wij hebben blijven het formele incassoproces volgen met als doel de betaling zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.

E Kinderboekenschrijvers Voorfinancieren Oplage
De incasso van december is niet geslaagd. Hierdoor is de achterstand opgelopen tot twee termijnen. Wij hebben bericht mogen ontvangen van de kredietnemer dat er aan de betaalverplichtingen in januari kan worden voldaan en dat zij in afwachten zijn van enkele facturen. Zodra zij hieruit geld mogen ontvangen zullen zij de achterstand inlossen. Wij blijven derhalve het formele incassoproces volgen met als doel de betaling zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.


Kredietprojecten in incasso
Kredietprojecten in het incassoproces kunnen op dit moment hun betalingen niet meer nakomen. Samen met onze incassopartner Arvato proberen wij desondanks het grootst mogelijke deel van uw investering voor u te verzamelen.

C [1%CB] Verbreden Meubelassortiment
Wij hebben wij de lening in oktober opgezegd en kredietneemster negatief bij het BKR moeten registreren. Wij hebben ook contact gehad met de kredietneemster en zij heeft aangegeven wat de reden is dat de betalingen gestopt zijn. Na terugkomst van haar vakantie heeft zij ontdekt dat de meubels uit haar zaak (voorraad) en de bedrijfsmiddelen zijn ontvreemd. Zij weet wie dat is geweest en heeft ons voorzien van de politieaangifte tegen deze persoon. Helaas is zij nu niet in staat om iets te doen, dit is aan de politie. Ook kan zij hierdoor haar schuldeisers niet betalen en gaf zij aan genoodzaakt te zijn haar eigen faillissement aan te vragen. Op 13 november 2018 is zij ook door de rechtbank failliet verklaard. Wij hebben onze vordering ingediend en kort contact gehad met de curator, die aangaf dat ze aan het kijken zijn naar de mogelijkheden voor een schuldeisersakkoord in faillissement. Update: Wij hebben afgelopen maand een gesprek gevoerd op kantoor, waar de kredietneemster, haar vader en haar zaakwaarnemer aanwezig waren. Dit gesprek is goed verlopen en de zaakwaarnemer zal nu aan de slag gaan met de voorbereiding van een voorstel in faillissement zodat een akkoord bereikt kan worden. Wij zullen het volledige voorstel afwachten en informeren u zodra wij meer weten.

E [1%CB] Extra Consultant IT-bedrijf
Zoals in de vorige updates aangegeven, hebben wij dit dossier kort na de opzegging van de lening overgedragen aan onze advocaat om conservatoir beslag te leggen op de onroerende zaken en bankrekeningen van de kredietnemer. Dit hebben wij gedaan omdat wij een sterk vermoeden hebben dat de kredietnemer niet de intentie heeft de vordering terug te betalen en wellicht naar het buitenland zou vertrekken. Het beslag op het onroerend goed heeft doel getroffen. Het beslag op de bankrekening niet, daar de bank zelf een vordering had op de kredietnemer en dus kon verrekenen. Nu wij conservatoir beslag hebben laten leggen, moeten wij ook de procedure opstarten om de noodzaak van het beslag te bekrachtigen. Dit hebben wij ook gedaan en de kredietnemer heeft zich niet met zijn advocaat in de procedure gesteld. Dit betekent dat er een verstekvonnis zal worden verleend en onze vorderingen worden toegewezen. De kredietnemer heeft eenzijdig een regeling aangeboden, maar is de regeling niet nagekomen en heeft ook geen onderbouwende stukken aangeleverd voor de regeling. Wij hebben de procedure dan ook niet ingetrokken en hebben onze beslagen ook niet opgeheven. De kredietnemer heeft nog wel contact opgenomen met onze advocaat, echter is het niet verder gekomen dan wederom wat toezeggingen en een bij lange na niet concrete regeling of voorstel. Wij hebben inmiddels een verstekvonnis ontvangen van de rechtbank en zullen het vonnis ten uitvoer leggen door de gelegde beslagen om te zetten in executoriale beslagen.

E [1%CB] Onderhoudsbedrijf Hefbruggen
Wij hebben de lening opgezegd en de gehele vordering opgeist bij de kredietnemer. Op de opzegging is niet gereageerd, ook hebben wij telefonisch geen contact kunnen krijgen. Ondanks de vele pogingen en waarschuwingen hebben wij geen betaling mogen ontvangen van de kredietnemer, waardoor wij de kredietnemer negatief bij het BKR hebben geregistreerd. Ook hebben wij een externe partij onderzoek laten doen en huisbezoeken af laten leggen. Deze partij heeft kortstondig contact gehad met de eigenaar van het bedrijf. Het enige dat werd vernomen is dat hij stelde 'failliet' te zijn. Blijkens de faillissementsregisters was dit echter niet het geval en berust dit dus niet op waarheid. Het lijkt er dus sterk op dat de kredietnemer niet de intentie heeft om de vordering terug te willen betalen. Zoals u weet hebben wij het dossier overgedragen aan de advocaat. Ook heeft onze advocaat op 12 oktober 2018 aangifte gedaan en deze stukken zijn toegevoegd aan de inmiddels uitgebrachte dagvaarding. De kredietnemer stond echter niet op een Nederlands adres ingeschreven, waardoor betekening aan zijn adres niet mogelijk blijkt te zijn. Nu hebben wij onze advocaat gevraagd om openbaar te dagvaarden. De dagvaardingstermijn bedraagt in dit geval drie maanden, maar dan kunnen we wel verder. Het doel van de opgestarte procedure is allereerst het terug krijgen van uw investering en subsidiair om de route richting een schuldsanering af te snijden, nu dit niet bedoeld is voor dergelijke casussen. Update: Gezien de lange dagvaardingstermijn zijn er vooralsnog geen noemenswaardige ontwikkelingen te melden.

E Personeelskosten Uitzendbureau
De achterstand is opgelopen tot drie termijnen, waardoor wij de lening hebben moeten opzeggen. Wij hebben ondanks vele pogingen nog geen contact kunnen krijgen met de kredietnemer. Wij hebben derhalve het formele incassoproces gevolgd, de kredietnemer negatief bij het BKR geregistreerd en n laatste e-mail/brief verzonden voordat we het dossier aan de deurwaarder zouden overdragen. Inmiddels heeft de zus van de kredietnemer zich bij ons gemeld en heeft zij doorgegeven dat de kredietnemer een derde partij (budgetcoach/schuldcoach) om hulp heeft gevraagd. Wij zullen deze maand contact opnemen met de schuldcoach en u informeren wat de situatie is.
pi_184419291
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 16:06 schreef bubbels234 het volgende:

[..]

Uitgaande van de vraagprijs een ltv van 67% vs 52% op basis van taxatie.
De aankoopsom v.o.n. is 750.000, een ltv van 80%. Hulde aan CRE voor het snel n beantwoorden van mijn vraag.
pi_184422403
OOS International in het nieuws..., dit internationale bedrijf is de suikeroom van Serooskerke.

Is dat het miljoen dat ze via CCF hebben opgehaald?

https://www.omroepzeeland(...)room-van-Serooskerke
pi_184423576
Als een onderneming niet meer kan betalen a.g.v. overmacht, zoals faillissement buiten je macht, ziekte, overlijden compagnon, andere externe factoren, dan heb ik daar begrip voor. Ik realiseer me ook dat dat het risico is van investeren. "There is no free lunch", zonder risico geen rendement. Maar wat me wel in het verkeerde keelgat schiet, is dat wij hier diverse kredietaanvragen bespreken, en dan lijkt in sommige gevallen de kredietnemer gewoon te frauderen. Heel vervelend is dat. Tot zover de emotie.
En weer verder...


De onderstaande projecten hebben een betalingsachterstand.

E
Koeriersdienst Twee Werkbussen
Gefinancierd: 100 | Openstaand: 96.94
De incasso van december is niet geslaagd. Ondanks de vele contactpogingen mochten wij alleen een bevestiging van lezen ontvangen van de kredietnemer. Wij blijven het formele incassoproces volgen met als doel de betaling alsnog zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.

D
Conflictbemiddelingsbureau Nieuw Pand
Gefinancierd: 100 | Openstaand: 96.5
De incasso van december is niet geslaagd. Ondanks de vele contactpogingen mochten wij nog geen bericht ontvangen van de kredietnemer. Wij hebben daarom het formele incassoproces opgestart met als doel de betaling zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.

E
Montagebedrijf Gereedschap en Werkbus
Gefinancierd: 100 | Openstaand: 95.8
De incasso van november is niet geslaagd. Hierdoor is de betalingsachterstand opgelopen tot twee termijnen. Wij hebben een betalingstoezegging mogen ontvangen van de kredietnemer waarbij hij de volledige achterstand zal inhalen in twee betalingen. Een eerste betaling mogen wij nog voor de incasso van januari ontvangen. De tweede betaling zal een week later volgen. Zodra wij een volledige termijn ontvangen hebben zullen wij deze zo spoedig mogelijk aan u overmaken.

E
Schildersmaterialen en gereedschap
Gefinancierd: 100 | Openstaand: 93.65
De incasso van deze ondernemer was mislukt in december, maar hij heeft de betaling handmatig overgemaakt. Helaas was dit 13 euro te weinig, waardoor wij heen volledige termijn hebben ontvangen en u dus niet konden uitbetalen. Wij hebben de ondernemer hierover ingelicht en deze heeft excuses aangeboden en toegezegd de 13 euro alsnog zo spoedig mogelijk over te maken.

E
Inkoop Griekse Voedingsproducten
Gefinancierd: 100 | Openstaand: 51.2
De incasso van december is niet geslaagd. Hierdoor is de betalingsachterstand opgelopen tot twee termijnen. Ondanks de vele contactpogingen mochten wij nog geen bericht ontvangen van de kredietnemer. Wij hebben blijven het formele incassoproces volgen met als doel de betaling zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.

E
Stukadoor Voorfinanciering Opdrachten
Gefinancierd: 100 | Openstaand: 97.98
De incasso van december is niet geslaagd. De kredietnemer heeft aangegeven dat dit komt door medische omstandigheden bij zijn opdrachtgever. Wij hebben een betalingstoezegging ontvangen, helaas mochten wij de betaling zelf niet ontvangen. Wij blijven daarom het formele incassoproces volgen met als doel de betaling zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen

C
Verbouwen Snackbar
Gefinancierd: 100 | Openstaand: 100
De incasso van december is niet geslaagd. Wij hebben een betaaltoezegging mogen ontvangen om de achterstallige termijn nog voor de volgende incasso te mogen ontvangen. Wij blijven dit opvolgen zodat de betaalafspraken worden nagekomen.
  dinsdag 15 januari 2019 @ 21:22:28 #60
158038 AQuila360
Xbox Ultimate
pi_184423732
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 17:11 schreef W1241302 het volgende:
Net mijn eerste berichtje geplaatst dus misschien tijd om me even voor te stellen.

Ik lees al een tijd mee en heb niet alleen veel opgestoken maar ook dankzij de verschillende linkjes veel projecten kunnen meenemen. ( Toevallig vandaag nog Van Meeteren maar dat was een kwestie van toevallig net even inloggen. )

Vooral actief op Collin, zo crowdfunding ontdekt, maar inmiddels ook op 8 andere platforms. Dank voor alle informatie en voor de linkjes.

Groet,
Benz124
Welkom!
Shaderon: i say boom boom boom now let me hear you say weehooo
SpankmasterC: Tut mir leit Herr AQuila, es soll nicht wieder passieren!
RickoKun: Hey hoi! Ik kom bij dit topiqueje checken weetjuh!
pi_184426186
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 17:00 schreef NaRegenDeZon het volgende:

[..]

Mee eens als men 1 maand na het aangaan van de lening de schuldhulpverlening induikt dan is er iets goed mis bij de aanname. Komt het een keer voor dan kan je nog zeggen die is door de mazen van het net geslopen. Maar ik heb ook de indruk dat de mazen wel erg groot zijn bij FNC en dit veel te vaak voor komt.
Gelukkig lees ik hier wel dat FNC niet akkoord gaat met afboeking van de schuld. De vraag is alleen hoe hard dit gemaakt wordt als het puntje bij paaltje komt. Zou FNC dit alleen formeel doen zodat het lijkt dat hun eigen straatje schoon is?
Misschien een idee om de projecten die na 1 of 2 termijnen al stoppen met betalen bij te houden om dit tzt aan te kaarten.
pi_184431746
Een collega forum lid aan het woord:
https://www.geldvoorelkaa(...)hoogt-rendement.aspx
Een + voor: fysiotherapie Ter Apel, AquaPretPark, Tropisch Fruit&Paddenstoelen, Brookhuis Applied Technologies, Tapa Tap, Expertboek, KonaCom, Daily Facility Services, ByBillMedia, Rijkenvoorde, Vossto, J. van Buiten, Frankendael
pi_184431880
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 10:54 schreef djh77 het volgende:
Een collega forum lid aan het woord:
https://www.geldvoorelkaa(...)hoogt-rendement.aspx
quote:
Heel lang volgde ik op dat forum dagelijks gesprekken over projecten. Nu zijn er zoveel projecten dat het forum voor mij aan toegevoegde waarde verliest. Ik kijk meer naar het oordeel van het publicerende platform. Heel incidenteel kijk ik ook naar een Facebook- of Linkedinprofiel. Maar ik ga er eigenlijk vanuit dat de platformen gedegen onderzoek doen.
Ik snap deze redenatie niet echt. Vrees dat dit het zwakste onderdeel van zijn strategie is.
pi_184432571
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 11:02 schreef Mynheer007 het volgende:

[..]

[..]

Ik snap deze redenatie niet echt. Vrees dat dit het zwakste onderdeel van zijn strategie is.
Bij de meeste succesvolle investeerders zal het net andersom geweest zijn. In eerste instantie teveel vertrouwd op de platformen (ai!) en daarna de kennismaking met Fok! wat tot verbetering leidt.

Ik vermoed trouwens welk alias het is/was. Die zie ik inderdaad niet meer.
pi_184434050
quote:
Ik vermoed trouwens welk alias het is/was. Die zie ik inderdaad niet meer.
najra
pi_184434104
quote:
. Maar ik ga er eigenlijk vanuit dat de platformen gedegen onderzoek doen."
_O- :W
  woensdag 16 januari 2019 @ 13:09:48 #67
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_184434367
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 11:02 schreef Mynheer007 het volgende:

[..]

[..]

Ik snap deze redenatie niet echt. Vrees dat dit het zwakste onderdeel van zijn strategie is.
Het is ook een stukje reclame wat niet gemaakt mag worden. GvE schiet er niks mee op.
pi_184434972
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 14:45 schreef djh77 het volgende:
Nieuwe op CRE:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Innercrowd-inschrijvingen >100%
Een + voor: fysiotherapie Ter Apel, AquaPretPark, Tropisch Fruit&Paddenstoelen, Brookhuis Applied Technologies, Tapa Tap, Expertboek, KonaCom, Daily Facility Services, ByBillMedia, Rijkenvoorde, Vossto, J. van Buiten, Frankendael
pi_184435179
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:36 schreef djh77 het volgende:

[..]

Innercrowd-inschrijvingen >100%
Snap het wel, dit is een project die in de omgeving van Beilen erg tot zijn recht komt. Het is een mooie locatie met prachtige fietsroutes in de omgeving.

Sidenote: Er was een horeca project trouwens tijdje geleden vlakbij station Zwolle die in zwaar weer zat, hoe is het daar mee afgelopen?
pi_184435402
Nieuwe 5* op HCN:
https://www.scribd.com/document/397582872/Preview-Formidable-3

Zou dit pand moeten zijn: https://www.google.nl/map(...).1055059!4d6.0626536

[ Bericht 48% gewijzigd door djh77 op 16-01-2019 14:14:48 ]
Een + voor: fysiotherapie Ter Apel, AquaPretPark, Tropisch Fruit&Paddenstoelen, Brookhuis Applied Technologies, Tapa Tap, Expertboek, KonaCom, Daily Facility Services, ByBillMedia, Rijkenvoorde, Vossto, J. van Buiten, Frankendael
pi_184435787
quote:
Kijk, dit is een reden om mijn auto-investeren weer aan te zetten. Op zich had ik ook vertrouwen in de Griekse familie-overname, maar qua verhouding risico/rente/looptijd ziet deze er toch veel beter uit.
pi_184435842
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:19 schreef escortmk2 het volgende:

[..]
maar qua verhouding risico/rente/looptijd ziet deze er toch veel beter uit.
Helemaal mee eens. Dat zal dan o.a. ook het verschil tussen 3*** en 5***** zijn
pi_184436098
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:22 schreef Jaco078 het volgende:

[..]

Helemaal mee eens. Dat zal dan o.a. ook het verschil tussen 3*** en 5***** zijn
Ehh, nee

Griek = 3* = 8%, 60 mbd, 1 ondernemer
Nieuw = 5* = 8%, 48 mnd, 4 leningnemers

Echt snappen doe ik het ook niet
pi_184436178
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 09:47 schreef NaRegenDeZon het volgende:

[..]

Dank!

Jammer is wel dat de bouwaanvraag pas eind oktober is ingediend.

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2018-231303.pdf

Voorwaarde uitboeking lening is dat bouwaanvraag is goedgekeurd. Weet iemand hoe lang zo''n aanvraag duurt wanneer er geen bezwaren ingediend worden?
Hoe is het geregeld met de rente betaling tot uitboeken bedrag? Ik ben een beetje huiverig om nu al in te schrijven en te merken dat het project voorlopig nog niet officieel opengesteld wordt.
De 2,3 miljoen is in de pocket, maar de omgevingsvergunning nog niet....
avtgo6.png
Een + voor: fysiotherapie Ter Apel, AquaPretPark, Tropisch Fruit&Paddenstoelen, Brookhuis Applied Technologies, Tapa Tap, Expertboek, KonaCom, Daily Facility Services, ByBillMedia, Rijkenvoorde, Vossto, J. van Buiten, Frankendael
pi_184436213
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:39 schreef escortmk2 het volgende:

[..]

Ehh, nee

Griek = 3* = 8%, 60 mbd, 1 ondernemer
Nieuw = 5* = 8%, 48 mnd, 4 leningnemers

Echt snappen doe ik het ook niet
Pas maar op wat je schrijft hier. Het zou niet de eerste keer zijn dat HcN bij voldoende belangstelling tijdens de openstelling de rente met 0,5% of 1% zou verlagen.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')