Zeker weten!quote:
Dieptepunt was wel 5 minuten glazen wassen omdat we die Maple syrup lucht er niet uit kregenquote:Op zaterdag 16 februari 2019 15:06 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Oe Gideon’s Pancake Stack is lekker man!
Wel het hoogtepunt op zo’n proefavondje
quote:Bronckhorster Brewing Company: Tx! We zijn bij nr 12!
quote:De Moersleutel - We Helped Build the Brewery With This Porter
De Moersleutel - Smoke Screen
De Moersleutel - Barrel Blend V
VandeStreek - Body And Soul
Põhjala - Valge Öö PX (Cellar Series)
Het Uiltje - Sequence Series Cask Ferment #3
Cloudwater - A•W18 Brewed All Season IPA
Cloudwater - A•W18 Brewed All Season DIPA
Bronckhorster - Barrel Aged Serie No.11 (BA Blend Amontillado - Laphroaig)
Fierce Beer - Coconut Very Big Moose
Fierce Beer - Mocha Very Big Moose
Magic Rock - Dairy Freak
Tibidabo - Barrel Aged 2 - Breckenridge
North Brewing / Finback Double IPA
Beerdome is altijd heel erg snel, dat is wel lekker.quote:Op maandag 18 februari 2019 15:28 schreef Seul het volgende:
Ik heb al een Track & Trace # gekregen voor Post NL. Helemaal fantastisch
Die AW18 IPA van Cloudwater ook een paar dagen terug op. Heerlijk. Was ook super vers (30-01).quote:Op dinsdag 19 februari 2019 12:25 schreef Seul het volgende:
Bier wordt vandaag geleverd... Dit heb ik werkelijk nog niet meegemaakt, 24u na bestelling vanuit Belgie...
Hm da's wel klote met online bestellen, pittig oudquote:Op dinsdag 19 februari 2019 15:34 schreef Seul het volgende:
Heb zelfde data, 29.01 en 30.01 (IPA en DIPA).
DIPA van North/ Finback eind november... Hopelijk nog wat...
West Coast DIPA onder de drie maanden is zeker geen ellende, maar met een NEDIPA vind ik het toch wel kiele kiele worden. Zou het in ieder geval niet zomaar kopen als het niet koud stondquote:Op dinsdag 19 februari 2019 17:12 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Ik had hem vorige week dinsdag nog en hij was echt helemaal uitstekend. Ik heb hem zelfs 4.75 gegeven, het hoogste wat ik een IPA in ruim een halfjaar heb gegeven op Untappd. We moeten ook niet doorslaan, een DIPA onder de drie maanden oud is niet direct ellende.
NEIPA heeft vaak zo weinig mout backbone en moet het zo erg hebben van de fruitigheid die zo snel verloren gaat, da's wel anders dan een dikke west coast IPA. En qua kleur, bruin duidt op oxidatiequote:Op dinsdag 19 februari 2019 19:28 schreef Seul het volgende:
Waarom is een NEIPA daar gevoeliger aan, Saind?.. En qua kleur: wat duidt op een slecht(er) product?..
Jaa het is dus wel een New England, en die van mij stond al een lange tijd in de koeling (in het café tenminste). Ik denk dat de kwaliteit van het bier in dit geval hem sowieso voorbij de kiele/kiele pusht, alhoewel als hij niet goed bewaard is hij mss niet zo lekker is als dat hij oorspronkelijk was.quote:Op dinsdag 19 februari 2019 18:12 schreef Saind het volgende:
[..]
West Coast DIPA onder de drie maanden is zeker geen ellende, maar met een NEDIPA vind ik het toch wel kiele kiele worden. Zou het in ieder geval niet zomaar kopen als het niet koud stond
Maar verschilt ook wel erg. Als ze erg hun best hebben gedaan zuurstof laag te houden kan 't vaak wel. Je ziet 't ook direct aan de kleur
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |