abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184411756
registreer om deze reclame te verbergen
Schanu :D

Hier ook aan de Tiny Love. Ik heb hem laatst wel wat hoger moeten hangen omdat Bikkel het rode vosje er iedere keer af probeerde te rukken. Ik denk dat de tl daar niet zo goed tegen kan.


Verder zo aan de c_/ . Er zat vannacht weer iedere keer max 2 uur tussen de voedingen.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_184411849
Schanu :D

Hier ook toe aan koffie Wolken! Was ik zo blij dat het best goed ging in zijn eigen bed, sliep ie vannacht gewoon weer in ons bed :') maar goed, heeft ons uiteindelijk wel iets meer slaap opgeleverd.
pi_184412098
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 09:18 schreef Wolken het volgende:
Verder zo aan de c_/ . Er zat vannacht weer iedere keer max 2 uur tussen de voedingen.
Idem. ;( Ik vind het wel zwaar om zo weer te werken. Niet om het werk zelf, maar dat slaapgebrek hakt er nu extra hard in.
pi_184412154
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 09:45 schreef lunapuella het volgende:

[..]

Idem. ;( Ik vind het wel zwaar om zo weer te werken. Niet om het werk zelf, maar dat slaapgebrek hakt er nu extra hard in.
Ja helemaal mee eens. Zo wazig in je hoofd voel je je dan..

Al vind ik het stiekem wel weer heel fijn dat ik niet steeds een brullende baby in mn buurt heb op het werk :@
pi_184412186
quote:
0s.gif Op maandag 14 januari 2019 19:36 schreef Schanu het volgende:
Het is nog geen daverend succes :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
O+ O+

Hier ook koffie, pls. Heb me vandaag ziekgemeld. Voel me echt niet goed. :N
pi_184412270
Haha Shanu!

de Tiny Love wordt hier steeds minder interessant, ze wil alles pakken en in haar mond stoppen. En dat ding hangt natuurlijk buiten de grijp zone wat frustratie oproept.

Juul gelukkig een iets betere nacht achter de rug. 03:00 04:45 en 05:40 wakker. Ze liet zich goed troosten en sliep verder. Steeds werd ze wakker van haar eigen hoest, zo sneu. Ze heeft geen verhoging meer en het lijkt wat los te komen. Vandaag is de vrije dag van mijn vrouw en morgen die van mij dus nog 2 daagjes bijkomen voor haar. Ze drinkt en eet harstikke goed dus we maken ons verder geen zorgen.

Ik was gisteren even met haar naar 2 winkels, roze muts op, roze sjaal om, die lange wimpers erbij en een vrouw begint een heel verhaal tegen me bij de kassa over dat het zo'n lief jongentje is. Nou zijn we allemaal best modern maar dit was vrij duidelijk. En ik had geen zin in het gesprek want ze sliep net en ze wordt dan vaak wakker van mijn stem. Kortom ik denk dat die vrouw my een onaardige hork vindt. _O-
pi_184413105
registreer om deze reclame te verbergen
Slechte nacht boks!
Nu zijn die hier op één hand te tellen dus ik klaag niet, maar mijn baby is alweer ( :( ) verkouden en had daar last van. De arme gup moest steeds heel erg hoesten en raakte daar wat overstuur van. Dus tegen me aan gepakt en dat gaf hem wat rust. Als hij dan zo’n hoestbui had, voelde hij me en dan doezelde hij weer in.

Mars was gisteren even lang uit de buik als in de buik. We maakten foto’s van ons samen en daar zit één super leuke bij dus nu ben ik nog verliefder dan ik al was. O+

Duman, beterschap!

Ook beterschap voor Juul van Exode! En je supermarktanekdote, ik moest er om lachen.
pi_184414623
Schanu haha ja ontlasten is ook niet mijn favo woord... ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven euh.. ontzien? hmm klinkt ook zo vaag :') Nouja _O- You snap :D
En wahahah die foto _O- O+

Nou die tiny love is idd echt geweldig ! Hij begon me toch een partij te trappelen; te schattig :D

aapie brrrrr _O- Gelukkig zelfs met 1 nog niet meegemaakt :@ Kan niet lang meer duren heb ik het idee :+

Beterschap duman ;(

En ik lust ook wel een paar bakjes. Vanaf 4u was Tijn aan het spoken :o Niet veel; maar toch genoeg geluidjes en gegrom om er wakker van te worden/blijven. Paar keer fiep terug, en toen ging het weer eventjes, maar niet van harte en om kwart voor 6 was het echt klaar blijkbaar. Dus toch maar flesje gegeven.
Om 7u ging de wekker weer en toen was ik nét 10 minuten weer in slaap gevallen :X Ow well... Hopelijk gaat het verder wel goed op kdv vandaag O+
Sinds afgelopen weekend is Tijn wat meer onrustig snachts heb ik gemerkt.. en drinkt me toch een partij veel ! Sprongetje wellicht..? Geen idee of er zoiets bestaat als een 3 maanden sprongetje; verder namelijk overdag nog steeds een ontzettend blije en tevreden baby.
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_184414924
Bij ons was dat omdat ik weer was gaan werken Priem en dat werd alleen maar erger (de nachten dus) :') ik hoop voor jullie dat het snel weer bij het oude is :D

Overigens gaat het eten opeens weer super goed de laatste dagen. Hij heeft bij de opvang nu al zowel fruit als een hele boterham op :D dus de overbezorgdmodus kan weer uit *)
pi_184415249
De Tiny love is hier nog steeds interessant maar dan zonder het mobiel gedeelte. het muziek gedeelte is nog steeds leuk met de lampjes en op de knopjes duwen voor een ander muziekje.

quote:
1s.gif Op zondag 13 januari 2019 13:52 schreef Jagärtrut het volgende:

O is ook bijzonder snel. Hij liep vandaag een paar stappen achter er een stoel. Stiekem had ik het makkelijker gevonden als hij niet zo mobiel was...
Dat dacht ik de afgelopen dagen ook. hij kan overal bij maar is nog te jong om nee te begrijpen en dat is behoorlijk vermoeiend.

Zo probeerde ik gisteren op alle lieve berichten reageren maar kreeg er de kans niet voor. Eens zien hoe ver ik vandaag kom.

@ Malteser, bedankt voor je lieve berichtje. Mars is inderdaad ook al zo'n snelle. hoe vond Mars het fietsen?

quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 15:38 schreef Wolken het volgende:

Elleska, ieder kind ontwikkeld in zijn / haar eigen tempo. En net zoals met alle andere dingen die je als nieuwe moeder te horen krijgt; leg het lekker naast je neer. Als anderen mij advies geven kijk ik altijd naar wie het zegt. Van mijn zus en mijn bff neem ik alles gelijk aan. Advies van mijn schoonzus gaat ene oor in en de andere weer uit. Maar ik denk ook dat mensen weten dat ik toch mijn eigen plan volg, ik krijg vrijwel nooit ongevraagd advies .
Ik kijk ook van wie het bericht komt maar als mensen van wie ik advies goed kan waarderen ineens heel stellig zeggen niet te fietsen voor 9 maand dan is het niet gek dat ik even aan de twijfel raak.

Van wildvreemden kan ik advies/opmerkingen normaal wel prima naast mij neer leggen. Hoe vaak we toen L wat jonger was van wildvreemden te horen kregen dat we L niet op schoot mochten laten staan want dat zou slecht zijn voor de heupjes/beentjes/rug. Hij ging zelf staan dus veel succes met hem laten zitten. ownee wacht, zitten mocht voor de 6maand ook niet :')

ik zag ergens nog de vraag voorbij komen over het zitgedeelte van de kinderwagen. wij hadden het zitje helemaal plat met voetenzak om wat zachter te liggen. ik merkte eigenlijk niet veel verschil met de kinderwagenbak maar dat zal per kinderwagen verschillen.
pi_184415276
Owwwww haha nou ik ben heel benieuwd! Dit is mijn 2de volledige week dus wie weet? Alhoewel het ook te maken zou kunnen hebben dat ik hem echt heel weinig heb mogen/kunnen optillen sinds vrijdag en hij dus heel vaak bij papa lag en minder bij mama dan normaal hmm.. Ahja kan vanalles zijn :') _O-

Wat fijn dat het eten weer goed gaat :Y Hopelijk brengt dat in ieder geval weer wat rust :)
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_184415341
@aapieannie:
Gelukkig uiteindelijk wel een nieuw recept gekregen. Wel weer een klein aantal zakjes, dus met 2-3 weken kunnen we weer een afspraak maken bij de huisarts om te bespreken hoe of wat het verder gaat... Ik weet wel dat Nexium niet voor chronisch gebruik is bedoeld, maar afbouwen na een halve maand vond ik wel heel snel.

Hier qua slapen steeds lastiger, echt niet zo snel na een fles weer. :P Zit nu toch zeker anderhalf uur wakkere tijd, als het niet langer is..

@Schanu:
Ik hoor allerlei verschillende verhalen over de Nexium, dus geen idee eigenlijk.. 't heeft wel de nodige bijwerkingen bij veel kinderen begreep ik, maar dit is wel 10x beter dan dat intense verdriet.
pi_184415372
Verder nog niet helemaal bijgelezen. Mijn mannengriep blijkt een longontsteking + voorhoofdsholte-ontsteking + bijholte/kaakholte-onsteking. Ik leef voor pijnstillers, stoombakken, neusspray en dat soort meuk.

Intussen een vrolijk kierende baby bij me. Super leuk, maar het echo-o-o-o-o-o't in m'n hoofd. :+

Even foto zoeken. :9
pi_184415455
Foto's! ('t is toch dinsdag vandaag?)

Allereerst van onze tweee kleine koters:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Overzichtsfoto van de kleine dondersteen na outfit change #5 op één dag. Kunnen er niet tegenaan wassen, dat gekwijl momenteel. :9
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En.... Het eerste hapje bloemkool was geen succes!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184415696
haha, NJ. Dat bloemkool gezicht!

Ik dacht ook dat het dinsdag was!


GrsExJs.jpg

and speaking of tiny loves...

Ik dacht, de box nog even uitproberen voordat hij de deur uitging. O was al erg lang niet meer in de box geweest. Nu bleek het even leuk.


QIwVdCj.jpg
  dinsdag 15 januari 2019 @ 14:08:38 #191
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_184415797
quote:
0s.gif Op maandag 14 januari 2019 10:23 schreef SacreCoeur het volgende:
Welke soorten thee mag je aan een baby geven (of juist niet)? ik google allemaal verschillende meningen. Hij heeft nog nooit eerder thee gehad, wil het zo proberen na het ontbijt.

[..]

*O* Fijn!
Wij hadden (en hebben, vind 'm zelf ook erg lekker en kleuter ook nog) deze:

8711000383643_c1l1.png

Zonder cafeīne/theīne
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_184415876
Ah nee NJ wat naar zeg. Beterschap! En wat een leuke foto's!
Die O gaat echt als een speer Jagar, mooi om dat prethoofd te zien.

Juul moet overigens niets weten van brood. Ze kauwt erop en gaat dan heel hard huilen, standaard.

Al mijn foto's staan op mijn oude telefoon die ik afgelopen vrijdag heb ingeruild voor een nieuwe. Dus een dinsdag zonder mijn bijdrage.

Kom maar door met al die foto's van die leuke kindjes hier O+
pi_184416063
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Bikkel's eerste pasfoto O+
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_184416206
Al die positieve geluiden over Tiny Love, ik zou er met terugwerkende kracht één willen kopen :D Wij hadden een mobiel van Done by Deer, maar daar had Vlokje niet echt oog voor. Volgens mij heb ik een kritisch kind :')

Zovelen met een slechte nacht, hopelijk hebben jullie vannacht allemaal meer geluk (en dus slaap) :* Tot die tijd: c_/

Duman, beterschap voor jou! :* En beterschap voor de kleine Juul en Mars :*

En echt he, overduidelijke meisjes die voor jongens worden aangezien. Toen Jewel baby was en in de kinderwagen lag met een roze koeka voetendeken, een fluor borgvest en een roze mutsje op (wat klinkt dat vreselijk tuttig als ik het schrijf, zo tuttig zijn we in het echt niet hoor :')), kwam een oudere dame tegen haar koelie-woelie-en om vervolgens tegen ons te zeggen: wat een alleraardigst ventje o|O _O-

Ik hoop dat het een sprongetje is Priem, en een korte dan het liefst, anders volgen er nog heel wat brakke nachten voor jou vrees ik :o

Aure, wat fijn dat het eten nu zo goed gaat!!

Elleska, herkenbaar met dat zitten en staan! Vlokje houdt het liggen niet lang vol zonder te huilen en wil dan ook zitten. Dus ik laat haar tussendoor ook zittend spelen. Dat vond onze opvang maar niets, die vinden het nog steeds het beste als ze op haar rug ligt. Maar dan draait ze naar haar buik en gaat ze tijgeren, vooruit of achteruit, dus succes met dat rugliggen beste opvang ^O^ Ik denk dat het sterk afhankelijk is van het kind. Ik kan mij niet voorstellen dat als een kind zo goed zelfstandig kan zitten, dat het dan nog steeds zo slecht is (zolang natuurlijk met mate). Een gefrustreerd kind omdat het zich niet op eigen tempo mag ontwikkelen omdat dat te snel zou zijn, dat lijkt mij nog veel erger..

Ook nog beterschap voor NJ, je hebt het flink te pakken zeg!

Verder O+ voor de mooie Spookje (bloemkool hier bij zowel Jewel als Vlokje ook geen succes overigens :')) O+ voor de vrolijke O O+ voor de knappe Bikkel, wat een gave pasfoto!

Wij hebben vannacht een goede nacht gehad, met Vlokje tussen ons in maar die heeft goed geslapen op 1 nachtvoeding na. Alleen jammer dat uitgerekend nu mijn wekker zo vroeg ging :D

Mijn knapperd
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184416277
Vindt ze de 'zitzak' intussen al minder erg Schanu? :P
pi_184416383
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 14:48 schreef NicolasJoy het volgende:
Vindt ze de 'zitzak' intussen al minder erg Schanu? :P
Nope :') Maar hij ligt heel anders dan de bounceroo, dat is echt een kuipje en nu ligt ze veel platter. Het zal dan hoop ik ook 'gewoon' een kwestie van wennen zijn. Ondertussen heeft Jewel hem ingepikt appte vrouwlief vandaag, dus hij wordt in ieder geval wel gebruikt :')
pi_184416399
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 14:55 schreef Schanu het volgende:

[..]

Nope :') Maar hij ligt heel anders dan de bounceroo, dat is echt een kuipje en nu ligt ze veel platter. Het zal dan hoop ik ook 'gewoon' een kwestie van wennen zijn. Ondertussen heeft Jewel hem ingepikt appte vrouwlief vandaag, dus hij wordt in ieder geval wel gebruikt :')
Waarom heb je zo'n zitzak nodig?
pi_184416447
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 14:56 schreef Jagärtrut het volgende:

[..]

Waarom heb je zo'n zitzak nodig?
Omdat Vlokje het fijn vindt om in een wipstoel (o.i.d.) te liggen, en stiekem vind ik het soms ook fijn om haar daarin vast te kunnen gespen als ik bijvoorbeeld moet koken. We hebben geen box, dus de enige alternatieven verder zijn de kinderstoel (maar die gebruiken we alleen voor het eten want is niet bepaald comfortabel om in te relaxen) of een speelkleed op de grond, maar nu ze begint te kruipen is dat laatste ook niet heel handig meer. Dus gemak voor ons, en comfort voor Vlokje. Dat laatste valt echter kennelijk wat tegen :P
pi_184416691
Dinsdag !! :o Helemaal vergeten oops !

En mnoohhh dat bloemkoolgezichtje O+

Oh Jagär nouhouuu *; wat een mega lach :D

Wow wolken best een heel goeie pasfoto dit :D

Schanu ahja we zullen het meemaken ;) Komt wel weer goed en anders doe ik maar even extra dutjes op mijn vrije dagen :+
Oh die giga knuffel D'awww O+

Gekke gezichten zijn fantastisch O+
Luuk02-2.jpg
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_184417585
Shanu, het was ook de mix van Juul die ziekjes is, ik die haast had, Juul die eindelijk even sliep en dan die opmerking. Normaal zou ik er alleen om lachen. Nu zei ik alleen maar 'het is een meisje!'.

Een tijd geleden keek er een oudere man in de wagen en die zei heel serieus 'zo dat is een dikke jongen' ik proestte het echt uit. Die man groet me nu niet meer (hij woont verderop in de straat)

Lieve foto Priem!

Ik ben vandaag wat eerder naar huis, B heeft zwemles en we vonden het nu even handiger dat Juul thuis blijft ipv meegesleept worden, daar half slapen en half eten. Gelukkig kunnen dat soort dingen heel makkelijk op mijn werk.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')