abonnement Unibet Coolblue
pi_184449651
Zwemmen, leuk Wolken!!

Luuf is best heftig voor de huid vandaar pas vanaf 6 maanden. B krijgt er nog steeds uitslag van, Juul reageert er niet op. En net als Jentin deden wij voor de 6 maanden de luuf een beetje op het bed vlakbij haar hoofd. En ja is ie weer: eucalyptus naast het bed op een geursteen.

Juul is nog steeds verkouden maar nu 'gewoon' ze kan het zelf weghoesten en geen verhoging. Ze eet en drinkt ook goed en is enorm vrolijk dus vandaag naar KDV. Zowaar 2 nachten weer doorgeslapen ondanks het hoesten.

Aaaaah die O!! Superleuke foto.
pi_184450002
Ik ben ook fan van de snotzuiger. V & J wat minder maar waren wel duidelijk opgelucht na gebruik. Luuf nog niet gebruikt bij ze maar hebben we wel in huis.

Wolken fijn dat het zwemmen zo leuk was!

Jagar, lieve foto van O in de ballenbak. Helpt het sjaaltje een beetje om de kwijl op te vangen?

Exode, *O* voor het doorslapen! Fijn voor Juul dat ze minder last heeft van het verkouden zijn.

Hier is het genieten met een hoofdletter! We komen eindelijk in een fijn ritme met elkaar en dat heeft op het hele gezin een goede uitwerking. Ben wel blij dat ik nog een poosje thuis ben.
  Moderator donderdag 17 januari 2019 @ 09:27:51 #228
382129 crew  Donna
pi_184450116
Ik vind Luuf ook vrij sterk ruiken ook. M'n schoonmoeder zei dat zij het vroeger mengde met wat babyolie. Smeert makkelijker en dan is het ietwat minder sterk.
pi_184450308
Oeh exode ook een goeie ! Ik hou erg van eucalyptus geur; volgens mij heb ik die nog ergens liggen. Hou ik ook in mijn achterhoofd mocht het ooit nodig zijn.

Sinds paar dagen lijkt mijn rechterpols beter te gaan; minder pijn dan links. Nog wel af en toe pijnscheuten bij iets te zware belasting, maar lijkt nu toch echt de goeie kant op te gaan. Ik ben dus (voorzichtig) positief :D Na een half jaar alleen maar last, is dit wel een verademing :s)

Straks met Tijn weer naar de manuele fysio. Ben benieuwd... Vorige week maandag had ze het weer los gemaakt maar het leek een stuk minder te werken dan de eerste keer. We kregen hem nu veel minder gelokt naar rechts dan eerst.. ;( Hopelijk kan ze straks toch weer iets betekenen.

Haha in de ballenbak; wat een plezier :D O+

Aapie fijn dat het lekker gaat met de boys zo :) Heerlijk!

Oh ik wil binnenkort ook lekker gaan zwemmen O+ En wellicht weekendje center parcs boeken.. Als baby 5/6 maand is, mag die al wat langer in het water?? Ik weet dat nu geadviseerd wordt om niet langer dan 30 min; vaak is 15 min genoeg... Dan is centerparcs wel duur namelijk :P *twijfel*

En die tiny love is hier echt een enorm groot succes :Y Enorm trappelen en zeer gefascineerd kijken; heeerlijk.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_184450636
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 21:23 schreef DonnaRush het volgende:
Ik zuig de neus gewoon leeg met m'n mond als het moet. Spuug het in een doek en weg.

Die Otrivin dingen waren hier op dus had toen geen keus 8-)
Ik hou echt heel veel van mn kind en vond zn poep zelfs een tijdje ruiken naar verse broodjes.. maar dit gaat mij zelfs te ver. 😂😂
Protčge moi de mes désirs.
pi_184450724
O. in de ballenbak O+ Wat een vrolijke foto!

Fijn van de goede nachten Priem! :)

Ik heb nooit met een peertje overweg gekund, en snotzuigers vind ik toch wat intimiderende apparaten. ;) Bij verkoudheid hier Luuf of Toco tholin druppels op het beddengoed. Hoewel Welpje nu meer last heeft van zijn keel dan van zijn neus, hij is zo schor. Echt aandoenlijk.

Ik heb ook zin om te gaan zwemmen! Voor echt geregeld zwemmen vind ik het te veel gedoe, maar op vakantie liggen we graag in het water. Eind februari gaat Welpje zijn eerste duik nemen bij Landal.

Ik weet niet of de nachten hier nu beter gaan of dat ik gewoon gewend raak aan het slaapgebrek. :') Maar hij is zo vrolijk en lief dat ik het allemaal maar voor lief neem. O+ Hij kwijlt al weken alles bij elkaar maar geen tandenrandje te vinden... Ben benieuwd wanneer dat door gaat breken.
  Moderator donderdag 17 januari 2019 @ 10:28:14 #232
382129 crew  Donna
pi_184450954
quote:
1s.gif Op donderdag 17 januari 2019 10:07 schreef D.U.M.A.N. het volgende:

[..]

Ik hou echt heel veel van mn kind en vond zn poep zelfs een tijdje ruiken naar verse broodjes.. maar dit gaat mij zelfs te ver. 😂😂
Hahaha. Het is maar snot. Zolang het een kleine baby is vind ik dat helemaal niet erg. Ze kan niet snuiten, met die peertjes kan ik helemaal niks en dit gaat zo makkelijk.
Zodra ze ouder wordt en het grote groene klodders worden dan uh nee, dankje.
pi_184453075
Priem, mar merk je wel al verschil qua voorkeurshouding? Dat het minder aan het worden is?

Gisteren was de les een half uur en toen hebben we nog een kwartiertje in het bubbelbad gezeten. Dan merk ik wel dat hij echt moe begint te worden. Volgens mij gaat het er ook om dat ze zich niet zo lang warm kunnen houden in het zwembad.

Hier weer een nacht van iedere 2 uur wakker en zijn dutjes overdag gaan ook nog niet echt top. Hij ligt nu te spelen met een knuffel.

Ik heb een luxeprobleem, ik heb namelijk mijn paarden aan huis staan. Maar de laatste keer dat ik gereden heb bleek ik achteraf bijna 3 maanden zwanger te zijn en heb ik zo een val gemaakt dat ik mijn vinger brak. Ik moet de merrie weer opnieuw gaan oppakken maar kan er nog steeds de fut / zin niet voor opbrengen.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
  donderdag 17 januari 2019 @ 14:21:14 #234
319308 Tink89
To live is to dance
pi_184454121
Wolken, je paard mist niks aan rijden he. Die vindt de wei net zo prima.

En prul is 75 gram aangekomen in 3 dagen. Hoera!
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_184458051
Yes wat goed weer Tink!

Mijn baby slaapt weer helemaal ruk, maar ik vind hem wel echt fantastisch O+ hij probeert sinds een tijdje te kruipen maar het gaat nog niet helemaal zoals het moet :D toch weet ie zichzelf wel een beetje te verplaatsen. Hij wordt zo groot al O+
pi_184460338
Wolken, wat klinkt dat heerlijk dat babyzwemmen O+ Maar balen van het weinige slapen :'( Breekt het je niet op met gemak?

Tink, een gegroeide prul *O*

Aure, jammer van het slapen maar wat gaat hij snel zeg! Is Jip er weer helemaal bovenop denk je?

Priem, wat fijn dat je pols langzaam beter gaat en hoera voor de nachten van Tijn *O* En CP gewoon boeken hoor. Wij zijn er ook geweest toen M krap 3 maanden was en het zwemmen was 1x heel kort, maar zo leuk O+ en verder lekker als čcht gezinnetje op pad geweest. Ik was zo trots O+

Ik had vanmiddag even een korte meet met Schanu O+ wat ben je een mooie vrouw en wat heb je twee lieve, levendige meiden O+ Wij blijken ook wel een beetje dezelfde smaak te hebben gezien dezelfde jas, trui en tegels in de badkamer :D Snel eens een meet plannen met Fleur en Wolken er bij :)

[ Bericht 0% gewijzigd door Peacefulll op 17-01-2019 21:15:38 ]
pi_184460427
Ja hij lijkt weer helemaal de oude te zijn :) En leuk dat jullie hebben gemeet zeg!

Eens kijken of dit werkt en let vooral niet op de zooi, onze woonkamer is nog een beetje #campinglife.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184461016
Wij gebruiken vaporub voor baby's, is dat heel anders dan Luuf? Ik heb niet het gevoel dat die vaporub veel doet namelijk.

Priem, wat fijn dat het beter lijkt te gaan met je pols! En hoe ging het bij de manuele therapeut?

En ik vond het ook heel leuk en gezellig om je 'in het echt' te ontmoeten Peace O+ vind het nog steeds grappig van al die gelijkenissen :') en ik ben heel benieuwd naar jouw mooie mannetje, zeker een keer een repeat meet en dan met Fleur en Wolken erbij,leuk O+

We hadden het trouwens over baby's en eten, nou dit dus :')
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik denk dat ik de komende dagen overal spinazie tegen blijf komen :')

En knappe Jip dat hij zo goed oefent met kruipen! Dat gaat echt niet lang meer duren als ik het zo zie O+
pi_184462345
Mijn hemel Schanu! :D Wat een bende, maar wat een plezier O+

Aure, wat fijn dat Jip het helemaal beter is! En wat een mooie update. Dat wiebelen is zo schattig O+
pi_184465304
_O- Schanu! Fijn dat ze wel een slab om had ;) _O-
pi_184468090
Oh Aure, gooooo Jip!!
Haha wat een bende Shanu, maar ze heeft wel gesmuld zo te zien :D

Ik heb gisteren thuis gewerkt, vrouw aan het werk, B op school en Juul op het KDV. Wat heerlijk! Ik heb veel meer kunnen doen op kantoor waar het druk is, veel rumoer en ik elke 5 minuten een vraag krijg. TV aan gaan met die banaan. Het was fijn om na 8 maanden weer eens alleen thuis te zijn. Was wel bijna vergeten te lunchen _O-
  vrijdag 18 januari 2019 @ 08:52:41 #242
319308 Tink89
To live is to dance
pi_184468302
Haha, die spinazie! En die slab idd, alsof die nog iets kan redden _O-

Het filmpje kan ik niet zien, helaas, maar knap van Jip!

Heeft er iemand koffie over? Prul was gistermiddag niet tevreden na de voeding en wilde steeds kleine beetjes drinken, maar na bijna 7 uur al clusterend op de bank, was ik bekaf en zij nog steeds niet voldaan. We gingen om 22:00 uur naar bed en hebben er dus 7:30 in gelegen met drie voedingen en een paar slokjes tussendoor, maar al met al heb ik ongeveer 4,5 uur geslapen. Ze pruttelde, lachte keihard, huilde, kreunde, mopperde en sloeg me (vanuit de cosleeper, best knap), maar slapen? Ho maar...
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_184468438
Tink c_/ Stevig nachtje zo.
pi_184468749
Schanu :D wij hadden laatst iets soortgelijks met broccoli. Dat kom ik ook nog overal tegen.

Klinkt als een goede dag exode!

Tink c_/ hier ook een enorm slechte nacht. Ik kan mijn ogen amper open houden nu, maar dat zal toch moeten helaas :Z
pi_184468802
_O- schanu! Zo te zien had ze er wel plezier in!

Aure ik kan je filmpje niet zien mobiel, maar wat goed van jip!

Tink, gewone koffie of cappuccino?
Straks nog even naar bed met prul?

Exode zo'n dag voor jezelf is heerlijk he! En fijn dat je zo hard hebt kunnen werken.

Vraagje voor de flessen mama's. Hoeveel krijgen/kregen jullie 3 maanders? V&J krijgen nu 5 x 150 en soms de laatste fles 180.. vraag me af of het niet teveel is voor ze. De flessen gaan wel allemaal schoon op.
pi_184468866
Het gifje van Jip is vooral een heen en weer wiebelende Jip hoor, hij kruipt nog niet :D
pi_184469158
Mijn O heeft vannacht theoretisch doorgeslapen. Van 18.45 - 02.00. Daarna was het 03.00, 04.00, 04.20, 04.40, 05.00, 05.20, etc. Tot 6.30. De laatste tijd is hij steeds vanaf 4 uur zo onrustig. Dan slaapt hij 10 minuten en wordt hij weer langzaam wakker. Ik weet niet zo goed wat ik ermee moet...
  vrijdag 18 januari 2019 @ 09:58:58 #248
319308 Tink89
To live is to dance
pi_184469192
Aapie, wat wegen de jongens? Volgens de richtlijnen van de kinderarts is het maximaal 150 ml per kg. Prul zou dus 4,135 x 150 ml kv mogen, da's ruim 600 ml)

Edit: en jagar, da's nog erger dan mijn nacht. Koffie? Geen idee hoe je het oplost, helaas -O-
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_184469262
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 januari 2019 09:58 schreef Tink89 het volgende:
Aapie, wat wegen de jongens? Volgens de richtlijnen van de kinderarts is het maximaal 150 ml per kg. Prul zou dus 4,135 x 150 ml kv mogen, da's ruim 600 ml)

Edit: en jagar, da's nog erger dan mijn nacht. Koffie? Geen idee hoe je het oplost, helaas -O-
Hmz begin januari woog J 5.5 kilo en V 5 kilo. Zitten dus wel goed met 5 x 150.
  vrijdag 18 januari 2019 @ 10:15:10 #250
319308 Tink89
To live is to dance
pi_184469382
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 januari 2019 10:04 schreef aapieannie het volgende:

[..]

Hmz begin januari woog J 5.5 kilo en V 5 kilo. Zitten dus wel goed met 5 x 150.
Ja, dat klinkt prima :Y
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')