abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184304083
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Iljo Keisse (36) deelde twaalf dagen de kamer met Remco Evenepoel in december, op de eerste stage van de ploeg. “Een rustige, beleefde jongen”, zegt hij. “Beide voeten op de grond. Ik probeer hem in de koers en buiten de koers zo veel mogelijk bij te brengen. Hoe ga je om met je ploegmaats, met druk, met personeel, met media? Maar ook praktische dingen: hoe vul je een regenzak, want dat heeft hij nog nooit gedaan.”

Sportief heeft de junior wereldkampioen al indruk gemaakt op Keisse: “Gisteren hebben we zes uur getraind en op het eind heeft hij zich bergop nog eens twintig minuten getest. Je ziet dat er dan nog veel ‘opzit’. Zelf maakt hij zich zorgen over het vlakke, dat ziet hij nog als zijn zwakke punt, maar eerlijk gezegd: ik verwacht niet dat een wereldkampioen tijdrijden op het vlakke problemen gaat hebben.”

Keisse maakt alleen voorbehoud bij de hype die rond Evenepoel hangt: “Iedereen kent hem nu, niet alleen de Belgen. Ik heb al heel veel vragen gekregen van buitenlandse renners: hoe is hij op de kamer? Wat verwacht je in de koers? Iedereen is benieuwd. Logisch, ik ook. Maar de andere ploegen gaan hem wel testen. Hier op stage hebben we dat nog niet durven doen. Omdat we snel doorhadden dat hij een grote motor heeft en we dus bedrogen zouden kunnen uitkomen. Ik hoop dat hij snel een koers kan winnen. Na zijn eerste koers in Argentinië gaan we al heel veel weten.”
pi_184304131
quote:
10s.gif Op woensdag 9 januari 2019 16:59 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De snelste renner van Nederland is weer eens ziedend.
Sorry maar wat een narcistische idioot.
  woensdag 9 januari 2019 @ 18:06:57 #28
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184304206
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 18:02 schreef Momo... het volgende:

[..]

Sorry maar wat een narcistische idioot.
Roxane Knetemann vindt dit geen leuke opmerking.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  Redactie Sport woensdag 9 januari 2019 @ 18:07:57 #29
164004 crew  TargaFlorio
pi_184304217
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 16:12 schreef wimderon het volgende:

[..]

Geen Tour meer denk ik en wellicht nog wat grote koersen minder, zoals het er staat dus denk ik wel. José maakt van haar hart over het algemeen geen moordkuil. ES zal misschien toch wel wat onderzoek gedaan hebben naar de waardering en dan kan ik me voorstellen dat ze daar niet heel goed uit kwam. Vind het wel jammer, want van de hoofdcommentatoren is alleen Jeroen beter. Zul je zien dat het gouden koppen op de Tour gezet wordt en we in de Giro opgescheept zitten met Jan Hermsen en Miesjel Cornelisse ofzo :{
De directie van Eurosport heeft de column van Mart Smeets uit september gelezen:

quote:
Voor velen is Eurosport op de televisie een welkome passering van de dag. Ik kijk me te pletter de afgelopen dagen omdat deze zender de US Open (tennis dus) uitstraalt en ik neem alle onvolkomenheden (en die zijn er bij bossen) op de koop toe om naar Flushing Meadows te kunnen kijken.

Het is net geen Tantaluskwelling, maar op enig moment van de dag/avond/nacht heb je het toch gehad met het geklungel van de geluidstechnicus waardoor je ineens en ongevraagd flarden Engels commentaar door de Nederlandse uitzending heen hoort, waarin je door van niets wetende commentatoren van het kastje naar de muur wordt gestuurd en als de studio-regisseur (waar dan ook) vier, vijf of zelfs zes verschillende plaatjes in één beeld voor je neerzet.

Je herkent niets, het levert niets extra’s op, je ergert je (als televisiemaker en als toeschouwer) aan de chaos in beeld en geluid en dan zoek je toch maar je bed op, hoewel er nog een interessante nachtwedstrijd uit New York aankomt.

Warwinkel
Het feit dat je de rechten hebt (zoals Eurosport dus) betekent toch niet dat je een nauwelijks te beschrijven warwinkel van geluid en beeld op de kijker mag afsturen. Wat betekenen die filmpjes waarin, tussen het tennis door, ineens etappes uit de laatst gereden Tour de France aan ons worden vertoond? Wie heeft dat bedacht? En vooral: waarom gebeurt dit? Wie tekent voor die keuze?

Soms klungelen de sprekers, die als commentatoren zijn ingehuurd, maar wat aan. Ze hebben geen idee van ineens ingestarte, korte vraaggesprekjes (die je zeker geen interview mag noemen) en maken een ratatouille van de meeste uitzendingen. Afgelopen donderdag won Kiki Bertens en verscheen ze ineens voor de camera en microfoon. De ondervrager sprak Nederlands. Prima gedaan, dacht ik blij, maar het gesprek was afgelopen voor je het wist, voordat Bertens een wezenlijk antwoord had kunnen geven. Was dat de bedoeling?

Ja, ik weet het, Eurosport moet kunnen bestaan en daarom worden er ook vele reclameblokken door de wedstrijden heen gevlochten, maar ook dat kan beter, scherper en gerichter. Kijken naar een avondje tennis uit New York levert heel wat chagrijn op dat vlak op en dat kan toch nooit de bedoeling zijn van die organisatie.

Het begrip 'kinderschoenen' komt bij me op. En dat terwijl de uitzendclub toch al enige tijd bestaat (opgericht 5 februari 1989). Nu echter een indrukwekkende staalkaart aan werkelijk grote sportevenementen alleen via dit kanaal zichtbaar is, wordt duidelijk dat televisie maken meer is dan de schuif maar opentrekken en 'God zegen de greep' te roepen.

Kijk, als je, op een verloren moment MLS-voetbal (ons voetbal dus) voorgezet krijgt, dan kan je eenvoudig volstaan met de afstandsbediening: weg ermee als je er niet in geïnteresseerd bent of als je het bepaald matige commentaar niet aan wilt horen. Nu echter met serieuze sportevenementen gewerkt wordt die niet op publieke zenders in West-Europa te zien zijn, moet je soms wel naar Eurosport gaan uitwijken en dat is niet altijd een pleziertje.

De uitzonderingen
Uitzonderingen? Jazeker. Hulde voor de dames Kristie Boogert en Mariëtte Pakker die, gesteund door hun eigen verleden als speelster en het feit dat zij tennis 'aanvoelen' en beiden tevens beschikken over voldoende woordkeus en taalkennis, veel goed maken waar hun mannelijke collega's er een zooitje van maken. De dames staan zo vreselijk ver verwijderd van de mannen dat je thans hoopt dat bij de komende grote wedstrijden je een vrouwenstem te horen krijgt. Overigens ken ik de heren niet bij naam en hoop ik dat ze de kans krijgen het vak goed te leren. Ik geef hen echter wel mee dat je daar een paar jaar over doet. Minimaal. Doet Eurosport niets aan de opleiding van mensen die graag commentator willen zijn of worden, vroeg ik me laatst af. Iemand die bekend was in dat metier antwoordde: "Neen, geen tijd voor." Triest.

Hetgeen me bij de wieleruitzendingen van Eurosport brengt. José Been is de veel feiten kennende vrouw die te veel praat en die bijzit Karsten Kroon soms tot diepe stiltes dwingt. Die stiltes voelen ijskoud aan en zijn te voorkomen als zij van me wil aannemen dat stilte ook een geluid is en dat je over de vele totaalshots helemaal niet hoeft heen te praten en dat je liefst wel het beeld volgt en niet lukraak allerlei wielerverhalen uit de verre coulissen los laat op je luisteraars.

Ja, ik heb respect voor de manier zij zich presenteert als kenner van het hedendaagse wielrennen en het enthousiasme waarmee ze te werk gaat, maar ook hier de vraag: hoe en waar en van wie heeft zij het vak geleerd? En ook: is er niemand binnen die organisatie die haar woordenvloed kan beteugelen? Afgelopen week kreeg Wilco Kelderman pech en verloor kostbare tijd. Jammer voor de man die goed aan het koersen was, maar Been maakte er een waar drama van met enorme verbale uithalen (waar ze en passant ook de renner Louis Meintjes in betrok, een van haar persoonlijke favorieten en dat moesten we iedere dag horen...) die op zijn minst niet passen bij gepassioneerd, ter zake kundig en vooral objectief en zeker niet nationalistisch getint commentaar.

Schreeuw om verandering
Commentaar geven is toch immers journalistiek bezig zijn... Of? Feiten graag en rustig blijven, zo moest ik altijd leren. Nogmaals: het lijkt me toch dat juist de leiding van Eurosport daarop aangesproken kan worden. Het feit dat vrijwel alle commentatoren en commentatrices vanuit de Nederlandse studio hun commentaar moeten plegen, is al geen 'pro' en vraagt, neen schreeuwt, om verandering. Dat het product dan duurder wordt... Ja, dat klopt, maar het is toch veel eerlijker (en beter) je personeel goed beslagen achter de microfoon te krijgen dan dat nu gebeurt.

Eigenlijk is dit een lieflijk geformuleerd verzoek annex klacht aan de leiding van Eurosport Nederland en Eurosport Internationaal gericht. Verbeter je in alles, maak echte televisie en niet het rommeltje dat deze zomer over ons beeld rolt. Jullie mensen verdienen een veel betere opleiding en zeker ook redactionele ondersteuning dan dat ze nu krijgen. Communicatie lijkt me ook een aardig sleutelwoord in dezen. Eurosport: jullie hebben de uitzendrechten, maar jullie hebben toch ook de morele rechten iets van jullie uitzendingen te maken.

En... Game, Schett en Mats is een prima formule; goed gemaakt en ik mis John McEnroe. Gaarne... 'The self appointed commisioner of tennis' for President.
https://www.nporadio1.nl/(...)-eurosport-en-stilte
pi_184304244
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 18:07 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

De directie van Eurosport heeft de column van Mart Smeets uit september gelezen:

[..]

https://www.nporadio1.nl/(...)-eurosport-en-stilte
Die kritiekpunten zijn allemaal dingen waar je aan kunt werken, of dat dan effect zou hebben zullen we dus nooit weten. Het stemgeluid van Jan Hermsen is wat het is.
  woensdag 9 januari 2019 @ 18:10:09 #31
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_184304248
quote:
10s.gif Op woensdag 9 januari 2019 16:59 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De snelste renner van Nederland is weer eens ziedend.
Ik kan hier intens van genieten.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 9 januari 2019 @ 18:15:22 #32
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184304322
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
10s.gif Op woensdag 9 januari 2019 16:59 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De snelste renner van Nederland is weer eens ziedend.
Stroetinga for klaagt dat iedereen tegen hem rijdt :') Is dat niet ironisch?
  Redactie Sport woensdag 9 januari 2019 @ 18:15:28 #33
164004 crew  TargaFlorio
pi_184304326
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 18:09 schreef wimderon het volgende:

[..]

Die kritiekpunten zijn allemaal dingen waar je aan kunt werken, of dat dan effect zou hebben zullen we dus nooit weten. Het stemgeluid van Jan Hermsen is wat het is.
Is ook zo, al vind ik wel dat Been weinig progressie heeft gemaakt.

Overigens zijn ze bij Smeets' voormalig werkgever NOS ook niet vies van nationalisme. Dijkstra raakt ook meteen in paniek als Tom even niet in beeld komt.
pi_184304329
quote:
Patrick Lefevere over 2019: “Ik heb zijn ouders beloofd dat ik Remco als een zoon zal behandelen. Dus ook streng”

Voor Patrick Lefevere (64) mag het in 2019 gerust wat minder zijn. Want elk jaar 73 koersen winnen zou ook maar gaan vervelen. Kwaliteit staat nu voorop: misschien eens scoren in het rondewerk met Enric Mas. En daarnaast het fenomeen Remco Eve­nepoel met de beste zorg omringen. “Ik zie een parallel met Johan Museeuw en Tom Boonen. Net als Remco hebben zij ook vaders die door omstandigheden een carrière als renner hebben gemist. Die zijn extra bezorgd dat hun zoon niet hetzelfde overkomt.”

Met Deceuninck vond u pas helemaal op het einde van jaar een nieuwe sponsor. Had u vandaag een heel andere ploeg voorgesteld mocht u sneller uw budget bij elkaar hebben gehad? “Goeie vraag. Eerlijk gezegd denk ik niet dat onze ploeg er heel anders had uitgezien.”

Had u wel het geld bij elkaar, ook dan hadden kopmannen Fernando Gaviria en Niki Terpstra mogen vertrekken? “Dat niet. Dat waren inderdaad budgettaire kwesties. Iedereen weet dat ik Niki graag zie. Alleen heeft hij een superaanbod gekregen van Direct Energie. Ik moet zeggen: voor een renner van 34 jaar met een nieuw huis en twee kinderen heeft hij lang gewacht om daarop in te gaan. Hij heeft risico’s genomen. Tot ik heb gezegd: Niki, niet meer wachten, je zou tussen twee stoelen kunnen vallen en dan ga je – terecht – kwaad zijn op mij. Dat wil ik niet. We gaan hem volgend jaar tegenkomen in de koers. Niki weet hoe we tactisch koersen, hoe we denken. Daar gaat hij zijn voordeel mee proberen te doen.”

Zijn er renners van wie u verwacht dat ze het vertrek van Gaviria en Terpstra kunnen invullen? “Iedereen maakt er een drama van dat er een paar renners zijn vertrokken, maar Gaviria en Terpstra hebben samen pakweg veertien koersen gewonnen (twaalf, nvdr.). Trek dat af van ons totaal van drieënzeventig en we zijn nog altijd de ploeg met de meeste overwinningen. Je ziet: ik blijf een boekhouder (lacht). Ik denk dat we nog altijd een heel kwalitatieve selectie hebben. Iemand als Alvaro Hodeg kan de plaats innemen van Gaviria. Ik hoop het. Yves Lampaert is altijd een underdog geweest, maar nu heb ik plaats gemaakt voor hem in het voorjaar. Hij heeft geen excuses meer. Ik voel dat hij zelf ook meer wil dan Waregem winnen. Je kan je ook afvragen: moeten wij opnieuw drieënzeventig koersen winnen? De andere ploegen mogen een paar van onze overwinningen pakken. Zolang het maar niet de mooiste zijn. Het gaat ook om kwaliteit.”

Enric Mas rijdt dit jaar de Tour. Is hij volgens u sterk genoeg om die te winnen? De Tour is de Vuelta niet. “Correct. Het is dat coureurs het heel lang onthouden als je lelijke dingen zegt. Anders zou ik kunnen opmerken dat Peter Velits ooit ook tweede is geworden in de Vuelta (2010, nvdr.). En dat ik nadien niet veel meer van hem heb gezien.”

Bovendien: u heeft geen ploeg die Mas bergop kan bijstaan. “Ik zat ook in een moeilijk parket. Er waren bijna geen klimmers vrij vorig seizoen. Aan de andere kant: Simon Yates heeft de Vuelta gewonnen en die had bergop ook geen ploeg. Iedereen noemt het wielrennen van nu saai, maar je kan ook zeggen dat het simpel is. Je kruipt in het wiel van Sky en Movistar en als het je moment is, kom je eruit. Als je dat kan, win je.”

En Mas kan dat? “Dat zal moeten blijken. In de Vuelta is hij wel ontzettend diep moeten gaan. Deceu­ninck-Quick Step is zoals je weet ook een feestploeg. Dus na zijn tweede plaats hadden we op een mooie locatie in Madrid een feestmaal voorzien. Na één glas wijn en het voorgerecht hebben we Mas voor het venster moeten zetten. Hij was bleek. Op, helemaal leeg. De dokter is met hem teruggekeerd naar het hotel. Toen ik Enric zag in Madrid, had ik bijna schrik van hem. Ik was bang dat hij in twee zou breken. Hij woog nog zestig kilo, tweeënhalve kilo onder zijn wedstrijdgewicht. Op het einde durfde hij zichzelf niet meer te wegen. Hij zei: als ik een kilo te veel weeg, ben ik bang dat ze mij eraf gaan rijden. Als ik een kilo te weinig weeg, vrees ik dat ik ga instorten.”

Uw belangrijkste inkomende transfer is Remco Evenepoel. Hoe moeilijk was het om hem binnen te halen? Team Sky lag op de loer. “Dat was een makkie. Ik heb alleen even diep in de ogen van zijn mama moeten kijken. Neen, een geintje. Die mensen waren wel wat in paniek: wat gebeurt er allemaal? Ik heb hen gerustgesteld, gezegd dat we goed voor hem gaan zorgen. Dit jaar willen we Remco rustig brengen, hem vooral niet opblazen. Daarom laten we hem debuteren in Argentinië, ver van Europa. Maar ik vrees dat er straks toch een paar journalisten de oversteek gaan maken.”

U zou hem een heel beperkt koersprogramma geven, zei u aanvankelijk. Maar ondertussen komen er alleen maar wedstrijden bij: Nokere Koerse, de Handzame Classic. En met de UAE Tour zelfs een WorldTour-koers. “We halen ook wedstrijden van zijn programma. Drie keer hebben we hem gezegd dat hij zijn programma niet op voorhand mocht bekendmaken. Omdat ik nog met de organisatoren aan het onderhandelen was en omdat jullie nog naar hier moesten komen. Hij heeft het blijkbaar niet begrepen. Hij is nog jong, natuurlijk.”

Hij is zelf ambitieus: in de UAE Tour wil hij zich al meten in de bergritten. Is dat realistisch? “Het is goed dat hij zich duidelijke doelen stelt. Tegen mij zegt hij ook: Argentinië zal nog te vroeg komen, maar in de UAE Tour wil ik er staan. Weten wat je wil is natuurlijk nog iets anders dan doen wat je wil.”

Hoe gaat het peloton hem ontvangen? “Al die exposure heeft voor veel jaloezie gezorgd. Als hij in Argentinië aanvalt, gaan ze achter hem vechten om hem terug te halen. Dat gaat niet leuk zijn.”

U heeft veel supertalenten zien passeren. Hoeveel vertrouwen heeft u dat Remco Evenepoel het zal waarmaken? “Wij hebben vijftig mensen personeel voor vijfentwintig renners. Iedereen zal hem helpen om nederig te blijven. Wat hij op dit moment zeker is. Hij is enig kind, in een warm gezin. Ik zie daar wel een parallel met Johan Museeuw en Tom Boonen. Net als Remco hebben zij ook vaders die door omstandigheden een carrière als renner hebben gemist. Die zijn extra bezorgd dat hun zoon niet hetzelfde overkomt.”

Frank Vandenbroucke is misschien ook een voorbeeld. Met hem liep het niet goed af. “Die vergelijking mag je niet maken. Frank was nog belofte toen hij al met speciale auto’s reed. Het moest altijd speciaal zijn. Ik zie maar één raakpunt: Remco drinkt als neoprof geen druppel alcohol. Frank deed dat ook niet. Maar mag ik opmerken dat Frank niet in de problemen is gekomen bij onze ploeg? Ik heb hem vaak genoeg op zijn plaats gezet, tot wenens toe. Eén keer heb ik hem zelf naar huis gestuurd.”

Dat zou u bij Evenepoel ook doen? “Godverdomme, ja. Ik heb beloofd dat ik hem als een zoon zal behandelen, maar soms moet je streng zijn voor je zoon. Dan moet hij even naar zijn mama en mag hij terugkomen als hij opnieuw braaf is (lacht). Voor alle duidelijkheid: voorlopig is dat allemaal niet aan de orde.”
pi_184304523
quote:
marijndevries
Wauw José, trouw blijven aan jezelf: heel sterk. Niet makkelijk, maar zó knap!

tourdejose
@marijndevries het was niet makkelijk maar een dusdanige stap opzij was ik niet bereid te maken na alles wat ik de afgelopen jaren heb gedaan en heb bereikt. Dat druist tegen alle rechtvaardigheid in. Dus ik spring in het diepe. Maar ik spring met een gezond lichaam en lieve mensen om me heen en de Heer die me in de gaten houdt. Het komt dus allemaal goed
pi_184304534
Die stroom R.EV berichten, wat een genot. Belgjes zijn echt de weg kwijt.
Jack does it in real time...
  woensdag 9 januari 2019 @ 18:42:20 #37
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184304693
quote:
10s.gif Op woensdag 9 januari 2019 18:30 schreef DeeBee het volgende:
Die stroom R.EV berichten, wat een genot. Belgjes zijn echt de weg kwijt.
Moeten ze het dan weer over Wout van Aert gaan hebben?
  woensdag 9 januari 2019 @ 18:42:24 #38
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_184304695
quote:
10s.gif Op woensdag 9 januari 2019 18:30 schreef DeeBee het volgende:
Die stroom R.EV berichten, wat een genot. Belgjes zijn echt de weg kwijt.
Van Aert levert een paar weken niet en op naar de volgende bandwagon
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 9 januari 2019 @ 18:45:48 #39
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184304742
quote:
7s.gif Op woensdag 9 januari 2019 18:29 schreef showtimer het volgende:

[..]

God bestaat niet.
  woensdag 9 januari 2019 @ 18:50:12 #40
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_184304810
quote:
7s.gif Op woensdag 9 januari 2019 18:29 schreef showtimer het volgende:

[..]

ufP1IUT.gif

doei
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_184311951
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 15:00 schreef DeeBee het volgende:
De altijd aantrekkelijke Zuid-Amerikaanse markt, waar de helft van de mensen geen TV heeft. :D
Sky heeft in hun hele carriere nog geen FUCK gegeven om iemand behalve die vervelende kut Britten, ik denk dat je de promo praatjes wat overschat...
Overigens wel een zwaar bericht vrees ik, maar Thomas lijkt Giro - Tour te gaan doen (zie hier ook hoeveel die 'beloftes' van het kopmanschap waard zijn, want ze worden instant gewijzigd wanneer Thomas of Froome iets bedenkt): https://www.cyclingweekly(...)-ditalia-ride-404360

Mooie Egan hadden we allemaal kunnen supporteren als het niet zo'n domme jongen was geweest, had lekker voor een Spaanstalig team gaan rijden. Hadden we aan de kant kunnen staan juichen, lekker man. En ik moet wel lachen dat het altijd verguisde Team Sky nu ineens zo wordt betreurd als het mogelijk zou verdwijnen, de wielersport zou het bijna niet te boven komen nee denk ik, als er meer concurrentie en een minder dominant team zou komen...
EdPfz5D.jpg

Oei.
  donderdag 10 januari 2019 @ 00:20:18 #42
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_184312108
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 18:45 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

God bestaat niet.
Denk jij.
  donderdag 10 januari 2019 @ 01:11:42 #43
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_184312557
'gezond lichaam'.
pi_184313432
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 00:05 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Oei.
Koffieplanter gelooft in het evangelie van charlatan Brailsfraud, jongons, dit is serieuzer dan ik dacht, jeetje.

Hoeveel zijn woorden waard zijn kon je overigens zien aan het nieuwsbericht, want als Sjereent de Giro wil rijden dan krijgt hij direct z'n zin... En voorlopig heeft Sky nog niet via de Movistar-tactics met meerder kopmannen gewerkt, benieuwd of ze daar dan ineens van zouden afstappen...
Jack does it in real time...
  donderdag 10 januari 2019 @ 07:00:16 #45
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_184313668
quote:
9s.gif Op donderdag 10 januari 2019 05:13 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Koffieplanter gelooft in het evangelie van charlatan Brailsfraud, jongons, dit is serieuzer dan ik dacht, jeetje.

Hoeveel zijn woorden waard zijn kon je overigens zien aan het nieuwsbericht, want als Sjereent de Giro wil rijden dan krijgt hij direct z'n zin... En voorlopig heeft Sky nog niet via de Movistar-tactics met meerder kopmannen gewerkt, benieuwd of ze daar dan ineens van zouden afstappen...
Dit jaar wordt het jaar dat slaaf Wout kopman wordt in een grote ronde _O_
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_184314176
quote:
9s.gif Op donderdag 10 januari 2019 05:13 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Koffieplanter gelooft in het evangelie van charlatan Brailsfraud, jongons, dit is serieuzer dan ik dacht, jeetje.

Hoeveel zijn woorden waard zijn kon je overigens zien aan het nieuwsbericht, want als Sjereent de Giro wil rijden dan krijgt hij direct z'n zin... En voorlopig heeft Sky nog niet via de Movistar-tactics met meerder kopmannen gewerkt, benieuwd of ze daar dan ineens van zouden afstappen...
Letterlijk de afgelopen Tour nog. 😂 Verder wel erg grappig dat alles aan de kant wordt geschoven en wordt weggewuifd. Alle feiten gaan de prullenbak in omdat ze niet in lijn zijn met je agenda. Je weet vermoedelijk zelf ook wel dat je de plank ernstig hebt misgeslagen, is niet erg verder hoor. Overkomt iedereen wel eens.
pi_184314293
Soundbites van Dave Brailsford noem ik geen feiten vrolijke vriend. Net als dat Sky ongeveer Duits in hun 'ordnung muss sein'. Je kan niet met droge ogen beweren dat ze de 'meerdere kopmannen'-tactiek ooit serieus hebben uitgevoerd of op die manier een grote ronde gewonnen hebben... Treurige propaganda praatjes over 'eigen kansen' en 'schaduwkopmannen' neem ik dan ook met wat kilo's zout, zie het punt van Szura over 'kopman' Poels.

Het zal mij serieus een worst wezen wat dat Colombiaantje dit jaar gaat doen, alleen telkens weer alle Sky-propaganda lezen over Egan en de anti-vlaggetjes brigade ineens met de Sky-vlag zien zwaaien in dit topic is nogal vermakelijk...
Jack does it in real time...
  donderdag 10 januari 2019 @ 08:32:31 #48
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184314316
quote:
10s.gif Op donderdag 10 januari 2019 08:29 schreef DeeBee het volgende:
Soundbites van Dave Brailsford noem ik geen feiten vrolijke vriend. Net als dat Sky ongeveer Duits in hun 'ordnung muss sein'. Je kan niet met droge ogen beweren dat ze de 'meerdere kopmannen'-tactiek ooit serieus hebben uitgevoerd of op die manier een grote ronde gewonnen hebben... Treurige propaganda praatjes over 'eigen kansen' en 'schaduwkopmannen' neem ik dan ook met wat kilo's zout, zie het punt van Szura over 'kopman' Poels.
Ze hebbben toch het systeem dat als je beter blijkt te zijn dan de kopman je het jaar er na kopman bent.
pi_184314347
quote:
10s.gif Op woensdag 9 januari 2019 16:59 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De snelste renner van Nederland is weer eens ziedend.
Niemand heeft die arme Wim verteld dat het altijd een gefixte kermiskoers is.
pi_184316180
quote:
9s.gif Op donderdag 10 januari 2019 05:13 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Koffieplanter gelooft in het evangelie van charlatan Brailsfraud, jongons, dit is serieuzer dan ik dacht, jeetje.

Hoeveel zijn woorden waard zijn kon je overigens zien aan het nieuwsbericht, want als Sjereent de Giro wil rijden dan krijgt hij direct z'n zin... En voorlopig heeft Sky nog niet via de Movistar-tactics met meerder kopmannen gewerkt, benieuwd of ze daar dan ineens van zouden afstappen...
Hoho, nadat ze de eerste de Italiaanse markt zouden gaan bestormen en daarna de Franse gaan ze dat zonder twijfel doen met de Colombiaanse.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')