FOK!forum / Relaties & Psychologie / Zenuwinzinking... Denk dat ik alles kapot heb gemaakt met dronken kop
Ano2362534woensdag 2 januari 2019 @ 19:59
Holy shit... Ik heb mezelf echt zo in de nesten gewerkt nu...

Korte disclaimer: Ik ben al sinds 2003 lid van Fok! maar wat ik nu wil schrijven mag echt nooit iemand achter komen.. Daarom hoop ik dat het me kan worden vergeven dat ik hier een extra account voor heb aangemaakt...

Dit is echt zo'n TIFU verhaal, behalve dat het niet today was... Ik weet van mezelf dat ik mezelf vaak saboteer om onverklaarbare redenen. De afgelopen jaren ben ik beter geworden en doe minder domme dingen. Maar blijkbaar is het toch niet voorbij, en dat ik tot zoiets in staat was had ik zelf nooit bedacht...

Serieus, ik lig er nu 3 nachten wakker van en ik denk dat ik hiervoor naar de hel ga. Ik ben niet gelovig, maar als je een klein beetje in Karma gelooft dan ga ik dit niet meer goed kunnen maken. Ik snap dat (als mensen dit lezen en de moeite nemen te reageren) ik ook een hoop gemene / oordelende reacties zal kunnen krijgen. Dat neem ik voor lief en heb ik verdiend. Toch hoop ik er ook misschien wat goed advies mee te kunnen krijgen.. Dit zou ik erg goed kunnen gebruiken want na de laatste paar dagen weet ik niet of ik mezelf ooit nog in de spiegel ga kunnen aankijken. Als ik nu in de spiegel kijk moet ik bijna overgeven, zo walgelijk vind ik mezelf.

ik zal het proberen kort te houden. Een paar dagen terug (nog voor O&N) was ik met een paar 'vrienden' in de stad aan het drinken. Veel aan het drinken. Zoveel, dat ik de volgende ochtend dingen in huis zag die ik niet kon verklaren. Kort daarna drong het tot me door. Met mijn stomdronken hoofd ben ik, nadat we allemaal thuis waren en de rest waarschijnlijk al lag te slapen, naar buiten gegaan. Serieus, en misschien geloof je het niet want ik zou het ook niet geloven, maar nog steeds denk ik af en toe dat het misschien alleen een slechte droom was. Maar mijn bankafschrift liet me zien dat dat niet zo lijkt te zijn..

Waar ben ik heen gegaan..? Naar een 'club' vlak in de buurt. Ik heb 100 euro gepind en die heb ik de volgende dag ook niet meer gevonden. In die 'club' hebben ze 'meisjes'. Dat weet ik, omdat ik er een keer eerder was geweest, toen ik met mijn naieve hoofd dacht dat het gewoon een kroeg was. Maar het is dus een kroeg met de aller smerigste, lelijkste hoeren die je je ooit voor kan stellen. En blijkbaar was deze ontdekking in mijn achterhoofd blijven hangen, wachtend op een moment van zulke zwakte als nu...

En in deze 'club' heb ik dus iets gedaan. Of nou ja, ik was zo lam dat het bij proberen is gebleven. Ik krijg het beeld van een vies oud wijf maar niet uit mijn hoofd, dat probeerde me te pijpen. Nog een beeld. Ineens was de condoom verdwenen. Nog een beeld. Ik herinner me dat ik zei dat ik naar huis wilde en probeerde me aan te kleden, maar ze liet me niet. Nog een beeld. Geprobeerd een halfslappe lul naar binnen te duwen. Waarschijnlijk dus zonder condoom. Daarna werd ik wakker in mijn bed.

Ik kan dit niet eens terug lezen, zo ongelofelijk naar voel ik me erover. Ik weet echt niet wat ik moet doen. Door al het denken eraan heb ik al sinds maandag jeuk aan mijn voorhuid. Gadver. Ook ben ik misselijk, kan niet eten, niet slapen, en me niet concentreren op mijn werk. Het is echt complete paniek in mijn hoofd. Moet ik naar de dokter? Naar de eerste hulp? Moet ik wachten op een incubatietijd ofzo? Dat lijkt me niet, die jeuk gaat niet weg. Sowieso ben ik er ook achter dat ik dringend naar een psychiater moet, maar dat doe ik zodra de directe gevolgen eerst zijn opgelost...

Want... Wat is nou het aller ergste aan dit verhaal? Ik heb sinds een paar maanden een vriendin. Een van de meest onschuldige meisjes die ik heb gekend, hartstikke leuk en slim en lief, en helemaal gek op mij. En ik ben echt helemaal gek op haar ook. Ik wil haar nooit pijn doen. Ik heb haar al een keer pijn gedaan met woorden (ook stomdronken, dat is geen excuus maar zodat je misschien een betere indruk van mij krijgt), en haar beloofd om nooit meer zoiets te doen. Dat heb ik ook niet, maar nu dus wel iets wat eigenlijk nog veel erger is.

Eigenlijk kan het me zelfs weinig schelen als ik nu AIDS blijk te hebben of wat dan ook. Eigenlijk heb ik het verdiend.

Maar hoe kan ik dit het beste oplossen zonder haar nog meer pijn te doen dan nodig? Ik kom er niet uit. Ze is zo gelukkig met haar leven en ook met mij nu. Ze denkt erover om bij me te komen wonen. Ze weet dat ik issues heb maar dat ik eraan werk. En dat is ook echt zo. Verder is mijn leven hartstikke goed, met een goede baan, toekomst, alles. Daarom is het zo erg om te beseffen, dat ik toch niet de controle over mezelf heb die ik dacht dat ik had. En dat er een grote kans is dat ik haar nog veel meer pijn ga moeten doen dan ik ooit iemand heb gedaan. Het breekt echt mijn hart.

En natuurlijk is het 100% mijn eigen verantwoordelijkheid en eigen stomme schuld, en natuurlijk heb ik bewezen dat ik haar absoluut niet heb verdiend. Maar toch wil ik het fixen. Ik weet dat ik een goed persoon ben. Maar er zitten dus toch wat dingen in mijn hoofd waar ik mee zal moeten dealen, meer dan ik dacht.

TL,DR: Heb sinds kort een fantastische vriendin, maar met mijn stomdronken hoofd waarschijnlijk onveilige sex gehad met een smerige hoer en nu heb ik een zenuwinzinking en geen idee wat ik moet doen, noch met haar, noch met mijn gezondheid. HELP!!!

Wat kan ik doen?? Direct de waarheid vertellen zonder te weten of ik iets heb opgelopen KAN ik gewoon niet. Ik durf het niet. Ik wil haar niet kapot maken.

Naar wat voor arts moet ik? Ik heb nog nooit met SOA's te maken gehad. Alhoewel, voordat ik dit meisje leerde kennen wel met een paar andere meisjes kort daarvoor onveilige sex gehad, maar die leken me redelijk normaal en heb pas een keer eerder zulke jeuk gehad ook... Nooit een SOA test gedaan... Wie weet had ik al iets...

Echt ik ben een idioot en ik heb geen idee, ik ben wanhopig, en wat voor advies dan ook is welkom....

Als dit topic trouwens beter in Sex past, graag verplaatsen... Maar met mijn huidige state-of-mind voelt het toch echt meer als een psychologisch (en relatie-) drama....

Thanks voor wie dan ook de moeite neemt dit te lezen... Ik kan er met niemand anders over praten!!!
oranjevogel1woensdag 2 januari 2019 @ 20:10
Ik zou eerst naar de GGD gaan en daarna naar de GGZ. Je hebt duidelijk behoefte aan professionele hulp.
hoechstwoensdag 2 januari 2019 @ 20:10
Das een klote situatie...

Gewoon snel testen
-mosrednAwoensdag 2 januari 2019 @ 20:10
Allereerst; gťťn sex met haar vůůrdat je naar de huisarts bent geweest. Niet eens zoenen. Je kan het risico gewoon niet nemen het op die manier (onbedoeld) nog erger te maken.

Ten tweede; ga naar de huisarts en laat je checken. Morgen nog. Een kennis van me is door eenzelfde actie hiv-positief nu. Geen grap. De kans bij je is waarschijnlijk zeer klein, maar alsnog. Morgen gelijk gaan, geen risico’s nemen.

En als je er toch bent; gelijk aangeven dat je psychische ondersteuning nodig hebt. De meeste huisartsenpraktijken hebben tegenwoordig een psycholoog waar je dezelfde week desnoods nog mee in gesprek kan. Die kan je later eventueel doorverwijzen. Bagetaliseer de behoefte aan hulp niet; je geeft zelf nu aan het nodig te hebben en je ziet ook de gevolgen er nu van in. Gewoon doen, niemand is er ooit slechter van geworden.

Dubbele afspraak inplannen dus.

En ja, je vriendin verdient het om te horen wat een ongelofelijk domme klootzak je bent geweest. Ergens in je hoofd zul je waarschijnlijk denken dat het beter is om haar dit te besparen, en dat is het misschien ook, maar vroeg of laat komt de waarheid altijd boven water en dan is het allemaal nog erger. Details had ik niet gegeven, gewoon zeggen dat je een (drank)probleem hebt, je jezelf hierdoor niet meer in de hand hebt/had en het enige dat je nog kan herinneren is dat je vreemd bent gegaan.

Haar de details besparen is nog steeds eerlijk zijn.

Dit zou ik doen in jouw situatie
Aneurismwoensdag 2 januari 2019 @ 20:13
Even langs de huisarts! Voor je met je AIDS lul in je vriendin gaat op een 'moment van zwakte'.
JeMoederwoensdag 2 januari 2019 @ 20:17
1. Naar je HA of de GGD om meteen een SOA en HIV Aids test te laten afnemen.
2. Vraag bij je HA of de GGZ om psychologische hulp.
3. Zoek hulp voor je alcoholproblematiek.
4. Vertel de waarheid, ga niet door met een relatie die gebaseerd is op een hele grote leugen.
JimmyDeanwoensdag 2 januari 2019 @ 20:35
Je hebt echt niet zomaar aids hoor.
MadJackthePiratewoensdag 2 januari 2019 @ 20:52
Alcohol lijkt wel een terugkerend thema te zijn bij je problemen of niet? Misschien moet je daar eens aan werken. Verder wat de rest hier in dit topic zegt, geen contact met dinnetje, testen etc...
loni55woensdag 2 januari 2019 @ 21:17
Stop met drinken. Vooruit in het leven.
ElDinosaurwoensdag 2 januari 2019 @ 21:26
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 20:17 schreef JeMoeder het volgende:
1. Naar je HA of de GGD om meteen een SOA en HIV Aids test te laten afnemen.
2. Vraag bij je HA of de GGZ om psychologische hulp.
3. Zoek hulp voor je alcoholproblematiek.
4. Vertel de waarheid, ga niet door met een relatie die gebaseerd is op een hele grote leugen.
HIV test kunnen ze pas na een maand of zes afnemen.
Tinkepinkwoensdag 2 januari 2019 @ 21:34
Vind je zelf niet dat je een beetje overreageert? Jeetje man; je hebt te veel gedronken, en met een half slappe iets wat op seks lijkt gehad (als ik dit zo lees is het waarschijnlijk niet eens tot seks gekomen). Op basis van de manier waarop je schreef dacht ik dat je iemand vermoord had ofzo.
Allureswoensdag 2 januari 2019 @ 21:35
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 20:17 schreef JeMoeder het volgende:
1. Naar je HA of de GGD om meteen een SOA en HIV Aids test te laten afnemen.
2. Vraag bij je HA of de GGZ om psychologische hulp.
3. Zoek hulp voor je alcoholproblematiek.
4. Vertel de waarheid, ga niet door met een relatie die gebaseerd is op een hele grote leugen.
dit
Postbus100woensdag 2 januari 2019 @ 21:56
Vertel haar eerlijk wat er gebeurd is.
Johnny-Vwoensdag 2 januari 2019 @ 22:01
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 21:34 schreef Tinkepink het volgende:
Vind je zelf niet dat je een beetje overreageert? Jeetje man; je hebt te veel gedronken, en met een half slappe iets wat op seks lijkt gehad (als ik dit zo lees is het waarschijnlijk niet eens tot seks gekomen). Op basis van de manier waarop je schreef dacht ik dat je iemand vermoord had ofzo.
Dit
Postbus100woensdag 2 januari 2019 @ 22:04
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 21:34 schreef Tinkepink het volgende:
Vind je zelf niet dat je een beetje overreageert? Jeetje man; je hebt te veel gedronken, en met een half slappe iets wat op seks lijkt gehad (als ik dit zo lees is het waarschijnlijk niet eens tot seks gekomen). Op basis van de manier waarop je schreef dacht ik dat je iemand vermoord had ofzo.
Ja, dit ook wel een beetje
Lenny77woensdag 2 januari 2019 @ 22:04
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 21:34 schreef Tinkepink het volgende:
Vind je zelf niet dat je een beetje overreageert? Jeetje man; je hebt te veel gedronken, en met een half slappe iets wat op seks lijkt gehad (als ik dit zo lees is het waarschijnlijk niet eens tot seks gekomen). Op basis van de manier waarop je schreef dacht ik dat je iemand vermoord had ofzo.
Dit. Ik durfde al bijna niet verder te lezen!
Ik zou je nog eens extra uitlachen als ik je vriendin was _O-. En daarna eisen voor een soa test en dat je iets aan je drankprobleem doet.
Maar dat is misschien omdat ik wat ouder ben en beter kan relativeren :D
DeltaFlamewoensdag 2 januari 2019 @ 22:06
Als eerste:
Effe rustig blijven. Helder denken.

Effe van de vriendin afblijven en zeggen dat je griep hebt ofzo.

Huisarts of GGD bezoeken. Uitslag afwachten.

Positief: niet te hopen
Negatief: mond houden. Je eigen schamen. En minder drinken
Ano2362534woensdag 2 januari 2019 @ 22:28
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 20:10 schreef -mosrednA het volgende:
De beste reactie tot nu toe.
Wow... Allereerst, bedankt voor al deze reacties. Minder lomp dan ik had verwacht, en ook minder lomp dan ik heb verdiend... Echt, thanks... Toch fijn dat Fok bestaat. Wat kut van je vriend trouwens... En hoezo is de kans klein? Als iemand het heeft, en je stopt hem erin, dan lijkt die kans me toch fors...

Intussen ben ik net bij de huisarts geweest en die gaf me inderdaad de complete lijst mee om morgen vroeg alles te laten testen (vandaag was het daar al te laat voor). Ik vroeg me dus ook af of je niet een bepaalde periode moet wachten voordat je bepaalde dingen kan testen, maar blijkbaar niet? Ze zei dat ik morgen kon testen en over ongeveer een week uitslag zou hebben..?? (Werkt dat zelfs met AIDS zo tegenwoordig??) Ook heeft ze er even naar gekeken (want JEUK!! - maar ik weet dat dit ook psychologisch zou kunnen zijn...), maar vertelde me redelijk overtuigend dat er niets raar uit zag...

Afgezien daarvan is de 'situatie' toch iets erger dan je dacht.. En ben ik een nog grotere lul dan je dacht. Zondagmiddag kwam ze terug van vakantie, en lag al in mijn bed toen ik wakker werd. Gelukkig had ik al wel gedoucht en alles, maar ik was ook nog stomdronken. Dus dat met geen sex ging daar al mis. Het duurde ook tot later dat ik me langzaam begon te realiseren dat ik het flink had verneukt en wat er was gebeurd... Voelde me daar natuurlijk steeds slechter over in de loop van de avond, maar met een paar gasten op bezoek en haar erbij, en oud & nieuw dus, waar ze speciaal voor eerder terug van vakantie was gekomen om het met mij te vieren, KON ik het gewoon niet voor iedereen verpesten... Vooral voor haar niet. Dus zondag en maandag al een keertje gedaan, en met dat zoenen daar was ik nog niet eens op gekomen!!! Kut...

Dus nu MOET ik het haar inderdaad wel vertellen, zodat zij zich ook meteen kan laten testen... Ik zat dus nog een beetje met incubatietijd en al die shit in mijn hoofd maar ja. Er gaat zo ongelofelijk veel tegelijk door mijn hoofd.. Echt chaos. Het was een grote fout. Maar ik KON het echt niet. Je hebt gelijk dat ik het wel moet doen. Ik denk dat ik het haar vrijdag na werk zal vertellen.. Ze is net terug na 2 weken vakantie bij haar familie (ver weg) en nu dus weer aan het werk, en ik wil niet dat ze dat ook nog eens door mij verpest... Ze heeft een verantwoordelijke baan, net zoals ik...

Met details weglaten heb je inderdaad wel een heel goed punt... Daar was ik nog helemaal niet op gekomen. Misschien een beter idee ja. In een van die laatste kroegen misschien, waar ik me ook al niet eens aan kan herinneren welke het waren.

En met die chaos in mijn hoofd... Zou ik niet ook dat ene detail weg kunnen laten, dat het dit weekend was? Ik bedoel, het is toch ook mogelijk dat ik al een enge ziekte had van voordat ik haar kende..? Het is niet heel verantwoord, maar zij is niet de eerste vriendin met wie ik nog nooit een test heb gedaan! En die er ook nooit naar heeft gevraagd... Dus dat zou toch kunnen of niet? Ik weet het.. Ik probeer wanhopig om het verhaal minder kut te maken natuurlijk... Maar dit zal me misschien geen extra karma punten opleveren... Maar toch... Behalve, dat het lastig uit te leggen wordt waarom ik een week geen sex met haar wil... Argh

quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 21:34 schreef Tinkepink het volgende:
Vind je zelf niet dat je een beetje overreageert? Jeetje man; je hebt te veel gedronken, en met een half slappe iets wat op seks lijkt gehad (als ik dit zo lees is het waarschijnlijk niet eens tot seks gekomen). Op basis van de manier waarop je schreef dacht ik dat je iemand vermoord had ofzo.
Goed punt en fair enough. Maar ik ben echt gek op deze meid. Ze is een engel, die beter verdient dan ik. Dus misschien kan je je voorstellen dat het voor mij ook echt zo voelt. Niet alsof ik haar heb vermoord, maar wel dat ik haar heel heel veel pijn moet gaan doen hierdoor, en haar hart breken, en heel eerlijk, voor mij is dat bijna net zo een erg gevoel. Als ik die heks had vermoord bijvoorbeeld, had ik me minder rot en slecht gevoeld dan nu.

quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 20:52 schreef MadJackthePirate het volgende:
Alcohol lijkt wel een terugkerend thema te zijn bij je problemen of niet? Misschien moet je daar eens aan werken. Verder wat de rest hier in dit topic zegt, geen contact met dinnetje, testen etc...
Ja, ik heb al een paar keer iets flink kapot gemaakt met teveel op. Mensen pijn gedaan, dingen kapot gemaakt. Maar het is niet alsof ik een (typische?) alcoholist ben. Doordeweeks drink ik bijna nooit. De meeste weekends gaan beschaafd, soms wat meer, soms wat minder, soms niks, maar meestal alles onder controle. Maar soms is er zo'n uitzondering en daardoor heb ik het gevoel dat ik eerder andere, grote, 'verstopte' problemen in mijn hoofd heb, dan direct alleen iets met alcohol... Denk je niet?
MadJackthePiratewoensdag 2 januari 2019 @ 22:31
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 22:28 schreef Ano2362534 het volgende:

[..]

Wow... Allereerst, bedankt voor al deze reacties. Minder lomp dan ik had verwacht, en ook minder lomp dan ik heb verdiend... Echt, thanks... Toch fijn dat Fok bestaat. Wat kut van je vriend trouwens... En hoezo is de kans klein? Als iemand het heeft, en je stopt hem erin, dan lijkt die kans me toch fors...

Intussen ben ik net bij de huisarts geweest en die gaf me inderdaad de complete lijst mee om morgen vroeg alles te laten testen (vandaag was het daar al te laat voor). Ik vroeg me dus ook af of je niet een bepaalde periode moet wachten voordat je bepaalde dingen kan testen, maar blijkbaar niet? Ze zei dat ik morgen kon testen en over ongeveer een week uitslag zou hebben..?? (Werkt dat zelfs met AIDS zo tegenwoordig??) Ook heeft ze er even naar gekeken (want JEUK!! - maar ik weet dat dit ook psychologisch zou kunnen zijn...), maar vertelde me redelijk overtuigend dat er niets raar uit zag...

Afgezien daarvan is de 'situatie' toch iets erger dan je dacht.. En ben ik een nog grotere lul dan je dacht. Zondagmiddag kwam ze terug van vakantie, en lag al in mijn bed toen ik wakker werd. Gelukkig had ik al wel gedoucht en alles, maar ik was ook nog stomdronken. Dus dat met geen sex ging daar al mis. Het duurde ook tot later dat ik me langzaam begon te realiseren dat ik het flink had verneukt en wat er was gebeurd... Voelde me daar natuurlijk steeds slechter over in de loop van de avond, maar met een paar gasten op bezoek en haar erbij, en oud & nieuw dus, waar ze speciaal voor eerder terug van vakantie was gekomen om het met mij te vieren, KON ik het gewoon niet voor iedereen verpesten... Vooral voor haar niet. Dus zondag en maandag al een keertje gedaan, en met dat zoenen daar was ik nog niet eens op gekomen!!! Kut...

Dus nu MOET ik het haar inderdaad wel vertellen, zodat zij zich ook meteen kan laten testen... Ik zat dus nog een beetje met incubatietijd en al die shit in mijn hoofd maar ja. Er gaat zo ongelofelijk veel tegelijk door mijn hoofd.. Echt chaos. Het was een grote fout. Maar ik KON het echt niet. Je hebt gelijk dat ik het wel moet doen. Ik denk dat ik het haar vrijdag na werk zal vertellen.. Ze is net terug na 2 weken vakantie bij haar familie (ver weg) en nu dus weer aan het werk, en ik wil niet dat ze dat ook nog eens door mij verpest... Ze heeft een verantwoordelijke baan, net zoals ik...

Met details weglaten heb je inderdaad wel een heel goed punt... Daar was ik nog helemaal niet op gekomen. Misschien een beter idee ja. In een van die laatste kroegen misschien, waar ik me ook al niet eens aan kan herinneren welke het waren.

En met die chaos in mijn hoofd... Zou ik niet ook dat ene detail weg kunnen laten, dat het dit weekend was? Ik bedoel, het is toch ook mogelijk dat ik al een enge ziekte had van voordat ik haar kende..? Het is niet heel verantwoord, maar zij is niet de eerste vriendin met wie ik nog nooit een test heb gedaan! En die er ook nooit naar heeft gevraagd... Dus dat zou toch kunnen of niet? Ik weet het.. Ik probeer wanhopig om het verhaal minder kut te maken natuurlijk... Maar dit zal me misschien geen extra karma punten opleveren... Maar toch... Behalve, dat het lastig uit te leggen wordt waarom ik een week geen sex met haar wil... Argh

[..]

Goed punt en fair enough. Maar ik ben echt gek op deze meid. Ze is een engel, die beter verdient dan ik. Dus misschien kan je je voorstellen dat het voor mij ook echt zo voelt. Niet alsof ik haar heb vermoord, maar wel dat ik haar heel heel veel pijn moet gaan doen hierdoor, en haar hart breken, en heel eerlijk, voor mij is dat bijna net zo een erg gevoel. Als ik die heks had vermoord bijvoorbeeld, had ik me minder rot en slecht gevoeld dan nu.

[..]

Ja, ik heb al een paar keer iets flink kapot gemaakt met teveel op. Mensen pijn gedaan, dingen kapot gemaakt. Maar het is niet alsof ik een (typische?) alcoholist ben. Doordeweeks drink ik bijna nooit. De meeste weekends gaan beschaafd, soms wat meer, soms wat minder, soms niks, maar meestal alles onder controle. Maar soms is er zo'n uitzondering en daardoor heb ik het gevoel dat ik eerder andere, grote, 'verstopte' problemen in mijn hoofd heb, dan direct alleen iets met alcohol... Denk je niet?
Ik ga niet in op de gehele lap tekst, maar je komt nogal melodramatisch over. Ja je bent een lul, ja je doet haar pijn, maar ze vindt wel iemand anders als ook jij ervan overtuigt bent dat ze beter verdiend.

Om te reageren op het deel wat mijn post betrof: Het zou heel goed kunnen dat je nog een aantal issues hebt die naar voren komen als je veel gezopen hebt. Dat betekent niet dat de alcohol daar geen rol in speelt. Desondanks zou ik eens langs de psycholoog gaan met dit verhaal en kijken wat die ervan kan maken. Je hebt nu deze relatie verprutst, maar als je de volgende ook op een dergelijke manier verneukt... Iets met een ezel en dezelfde steen.
Postbus100woensdag 2 januari 2019 @ 22:32
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 22:28 schreef Ano2362534 het volgende:

[..]


Met details weglaten heb je inderdaad wel een heel goed punt... Daar was ik nog helemaal niet op gekomen. Misschien een beter idee ja. In een van die laatste kroegen misschien, waar ik me ook al niet eens aan kan herinneren welke het waren.

En met die chaos in mijn hoofd... Zou ik niet ook dat ene detail weg kunnen laten, dat het dit weekend was? Ik bedoel, het is toch ook mogelijk dat ik al een enge ziekte had van voordat ik haar kende..? Het is niet heel verantwoord, maar zij is niet de eerste vriendin met wie ik nog nooit een test heb gedaan! En die er ook nooit naar heeft gevraagd... Dus dat zou toch kunnen of niet? Ik weet het.. Ik probeer wanhopig om het verhaal minder kut te maken natuurlijk... Maar dit zal me misschien geen extra karma punten opleveren... Maar toch... Behalve, dat het lastig uit te leggen wordt waarom ik een week geen sex met haar wil... Argh

[..]


Dingen globaal houden, okť. Maar wat begreep je niet aan het woord 'eerlijk' of 'oprecht'? 8)7
tombolafanwoensdag 2 januari 2019 @ 22:32
Maar, waar heb je geld gepind en hoe weet je zeker dat je naar die club bent geweest?

Want je zag dingen in huis die je niet kon verklaren... Misschien heb je die gewoon gekocht (of gejat) :7
Ano2362534woensdag 2 januari 2019 @ 22:35
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 22:04 schreef Lenny77 het volgende:

[..]

Dit. Ik durfde al bijna niet verder te lezen!
Ik zou je nog eens extra uitlachen als ik je vriendin was _O-. En daarna eisen voor een soa test en dat je iets aan je drankprobleem doet.
Maar dat is misschien omdat ik wat ouder ben en beter kan relativeren :D
Ja, snap hem. Er waren een paar nieuwe reacties voordat ik postte. Maar nu je dat erbij leest, zie je het nog steeds zo? Ga je zelf gezellig mee bloed prikken?

Ik weet niet hoe oud je bent, maar we zijn allebei begin 30 maar ze is wel een gevoelig typje. Ik kan alleen maar hopen dat ze me uitlacht en nog met me wil praten, maar kan het me amper voorstellen. Als de rollen omgedraaid waren, had ik het in elk geval niet grappig gevonden.

En ja ik geef toe, het klinkt behoorlijk dramatisch allemaal. Je zou het niet zeggen, maar bij mij is toen ik jong was al geconstateerd dat ik erg sensitief ben, misschien heeft dat ermee te maken dat het voor mij nu ook echt voelt als het einde van de wereld... Misschien ook met het feit dat ik steeds weer dingen ongewild verneuk. Het ergste wat er is voor mij is om mensen om wie ik geef pijn te doen. En toch doe ik het keer op keer, zonder het te willen. Vandaar ook mijn commentaar dat ik niet helemaal overtuigd ben dat alcohol mijn hoofdprobleem is..
blondetrienwoensdag 2 januari 2019 @ 22:36
Je vriendin verdient inderdaad beter en verdient het goed voor haar lichaam en geest te kunnen zorgen. Gewoon zo snel mogelijk vertellen dus.

Ze overleeft het echt wel zonder je. Ja, een breakup doet even pijn maar dat is normaal en daar komt ze echt wel uit.
itchycoowoensdag 2 januari 2019 @ 22:40
Jeetje, heftig man en ik hoop voor je dat het meevalt met wat je eraan overhoudt. Probeer zo goed als het gaat toch om de feiten zoveel mogelijk op een rijtje te krijgen en een zo gedetailleerd mogelijke reconstructie uit te denken of voor jezelf op te schrijven. Wellicht dat het je ook helpt om bepaalde details of momenten terug te halen; soms komen herinnerigen weer terug.

Ga in elk geval je vriendin en jezelf niet voor de gek houden want dat sloopt je (relatie) op termijn. Als je wilt proberen het aan te houden met haar, probeer haar dan mee te nemen in wat er gebeurd is, wat er verder omheen speelt (alcoholproblematiek, psychisch gedoe) en wat je ermee van plan bent. Dat is denk ik de enige manier waarop er misschien nog iets van vertrouwen tussen jullie kan blijven. Voor minder gaat het ‘em niet worden vrees ik. En als ze niet verder wil (wat ik me eerlijk gezegd kan voorstellen) so be it. Zoek hoe dan ook hulp.

Sterkte.
Juup©woensdag 2 januari 2019 @ 22:43
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 21:26 schreef ElDinosaur het volgende:

[..]

HIV test kunnen ze pas na een maand of zes afnemen.
quote:
De hiv-test: drie maanden na gelopen risico

Hiv is drie maanden na de overdracht in ieder geval meetbaar in het bloed. Dat heeft te maken met de tijd die het lichaam nodig heeft om antistoffen aan te maken. Zoals bij elk virus het geval is, maakt het lichaam er antistoffen tegen. Alleen kunnen bij hiv de antistoffen het virus helaas niet uitschakelen. De aanwezigheid van antistoffen toont aan dat je hiv hebt. Heb je klachten nadat je een risico hebt gelopen op hiv, dan is het raadzaam je direct te laten testen.
Gary_Oakwoensdag 2 januari 2019 @ 22:43
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 21:34 schreef Tinkepink het volgende:
Vind je zelf niet dat je een beetje overreageert? Jeetje man; je hebt te veel gedronken, en met een half slappe iets wat op seks lijkt gehad (als ik dit zo lees is het waarschijnlijk niet eens tot seks gekomen). Op basis van de manier waarop je schreef dacht ik dat je iemand vermoord had ofzo.
Dit inderdaad. _O- Eerste twee alinea's ook een lange aanloop voor het verhaal.
Seven.woensdag 2 januari 2019 @ 22:44
Ik zou er onder geen beding om moeten lachen als mijn vriend zů zat wordt dat hij bij de hoeren belandt en zich alleen maar vage beelden kan herinneren. Dit is voor mij absoluut onacceptabel binnen een relatie.
loveliwoensdag 2 januari 2019 @ 22:45
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 22:28 schreef Ano2362534 het volgende:

[..]

Ze is een engel, die beter verdient dan ik.
In dat geval... Waarom zou je haar niet het beste gunnen?

quote:
maar wel dat ik haar heel heel veel pijn moet gaan doen hierdoor, en haar hart breken, en heel eerlijk, voor mij is dat bijna net zo een erg gevoel.

Rot voor je.
quote:
Maar het is niet alsof ik een (typische?) alcoholist ben. Doordeweeks drink ik bijna nooit. De meeste weekends gaan beschaafd, soms wat meer, soms wat minder, soms niks, maar meestal alles onder controle.
Wat is dan wel een typische alcoholist?

Tijd om je grote jongensbroek aan te trekken en eerlijk te zijn. Dan kan zij beslissen wat het beste voor haar is. Vergis je niet, verliefde vrouwen zijn ontzettend stom, dus misschien vergeeft ze je wel.
Allureswoensdag 2 januari 2019 @ 22:45
Ik zou er vooral niet om lachen dat ie mijn gezondheid op het spel heeft gezet...
Ano2362534woensdag 2 januari 2019 @ 22:50
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 22:40 schreef itchycoo het volgende:
Jeetje, heftig man en ik hoop voor je dat het meevalt met wat je eraan overhoudt. Probeer zo goed als het gaat toch om de feiten zoveel mogelijk op een rijtje te krijgen en een zo gedetailleerd mogelijke reconstructie uit te denken of voor jezelf op te schrijven. Wellicht dat het je ook helpt om bepaalde details of momenten terug te halen; soms komen herinnerigen weer terug.

Ga in elk geval je vriendin en jezelf niet voor de gek houden want dat sloopt je (relatie) op termijn. Als je wilt proberen het aan te houden met haar, probeer haar dan mee te nemen in wat er gebeurd is, wat er verder omheen speelt (alcoholproblematiek, psychisch gedoe) en wat je ermee van plan bent. Dat is denk ik de enige manier waarop er misschien nog iets van vertrouwen tussen jullie kan blijven. Voor minder gaat het ‘em niet worden vrees ik. En als ze niet verder wil (wat ik me eerlijk gezegd kan voorstellen) so be it. Zoek hoe dan ook hulp.

Sterkte.
Thanks man. Jij zou dus juist nog dieper in de smerige details gaan dan die paar die ik me al herinner en ze ook vertellen? Ik ga hier zeker even over nadenken vannacht..
DeltaFlamewoensdag 2 januari 2019 @ 22:51
Tis allemaal inderdaad niet netjes wat er gebeurt is. Maar ik zou niet te veel op alles vooruitlopen totdat je weet of je een enge ziekte hebt.
Postbus100woensdag 2 januari 2019 @ 22:55
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 22:50 schreef Ano2362534 het volgende:

[..]

Thanks man. Jij zou dus juist nog dieper in de smerige details gaan dan die paar die ik me al herinner en ze ook vertellen? Ik ga hier zeker even over nadenken vannacht..
Niet zozeer haar vertellen, maar wel voor jezelf op een rijtje krijgen (objectief /feitelijk). En goede opmerking om haar in dit proces mee te nemen. Nee, dan hoeven niet alle details op tafel (maar het kan wel), maar dan weet ze wel ongeveer de omvang van het probleem.
itchycoowoensdag 2 januari 2019 @ 22:57
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 22:50 schreef Ano2362534 het volgende:

[..]

Thanks man. Jij zou dus juist nog dieper in de smerige details gaan dan die paar die ik me al herinner en ze ook vertellen? Ik ga hier zeker even over nadenken vannacht..
Je hoeft natuurlijk niet per se alle smerige details aan haar te vertellen, maar voor jezelf kan het wellicht helpen om het plaatje completer te maken, hoe naar het ook kan zijn. Probeer het op momenten ook even los te laten in je hoofd. Dat helpt je wat momenten later meer om er beter over na te denken. Anders ga je je mogelijk blindstaren op ťťn bepaald deel wat je nog heel levendig voor de geest staat.

Ik weet van mezelf dat ik het heel slecht trek als ik shit heb gedaan die ik me niet kan herinneren en dan probeer ik altijd zoveel mogelijk na te gaan wat ik nog weet en wat ik bijv. van anderen hoor.
Ano2362534woensdag 2 januari 2019 @ 22:59
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 22:45 schreef loveli het volgende:

[..]

In dat geval... Waarom zou je haar niet het beste gunnen?

[..]

Rot voor je.

[..]

Wat is dan wel een typische alcoholist?

Tijd om je grote jongensbroek aan te trekken en eerlijk te zijn. Dan kan zij beslissen wat het beste voor haar is. Vergis je niet, verliefde vrouwen zijn ontzettend stom, dus misschien vergeeft ze je wel.
Ik geef toe dat ik dramatisch overkom. Sorry voor de lange intro dan maar. Toch voelt het zo voor mij. Ik heb over de jaren, sinds ik jong was, een flinke portie zelf-haat ontwikkeld. Gedeeltelijk onterecht, en in de latere jaren gedeeltelijk ook terecht. Ik probeer van fouten te leren en vaak lukt dat ook, stap voor stap, maar soms struikel ik dus toch weer een stuk achteruit.

Ik gun haar inderdaad het beste. En ik vind bij veel dingen dat ik ze niet verdien. Soms terwijl ik ze eigenlijk wel verdien. Op werk denk ik erachter te zijn last te hebben van het impostor-syndroom terwijl ik promotie na promotie binnenhaal. Maar zoals gezegd wil ik leren van mijn fouten en eraan werken om haar ook waard te kunnen zijn.

Alcoholist? Ik dacht dat je alcoholist bent als je elke dag het gevoel hebt te moeten drinken. Als je na je werk een tray halve liters achteroverslaat. Als je 's ochtends whiskey in je koffie gooit voor je naar kantoor gaat. Dat dacht ik echt. Maar als dit ook telt. Dan heb je gelijk.
DeltaFlamewoensdag 2 januari 2019 @ 23:03
Na verloop van tijd ga je jezelf wel meer herinneren. Dat heb ik zelf wel meegemaakt. Niet om je bang te maken, maar wie weet ben je wel een bekende tegengekomen.

Ben zelf ooit zonder fiets met kapot gezicht thuisgekomen. Gat in mn geheugen. Een week later kom ik een oud collega tegen die vraagt of het allemaal goedgekomen is nadat ie me thuis gebracht had
Ano2362534woensdag 2 januari 2019 @ 23:06
quote:
14s.gif Op woensdag 2 januari 2019 22:43 schreef Juup© het volgende:

[..]

[..]

Echt? Ik ben ook een beetje aan het Googlen.. Ik zie dingen over een PEP-treatment wat je binnen 72 uur moet doen na mogelijke infectie... Dit is zeker al kansloos?

En toen kwam ik http://i-base.info/guides/testing/what-is-the-window-period tegen.. Toch gek dat die dokter me morgen meteen bloed laat prikken ondanks dat ik heb verteld dat het afgelopen weekend was?
Ano2362534woensdag 2 januari 2019 @ 23:20
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 23:03 schreef DeltaFlame het volgende:
Na verloop van tijd ga je jezelf wel meer herinneren. Dat heb ik zelf wel meegemaakt. Niet om je bang te maken, maar wie weet ben je wel een bekende tegengekomen.

Ben zelf ooit zonder fiets met kapot gezicht thuisgekomen. Gat in mn geheugen. Een week later kom ik een oud collega tegen die vraagt of het allemaal goedgekomen is nadat ie me thuis gebracht had
Whoa...

Gelukkig ken ik hier erg weinig mensen in de buurt maar dat zou niet best zijn.

Gaten in mijn geheugen zijn ook niet nieuw voor me.. Zal je niet verbazen. Maar meestal is het grappig. Dit keer niet. Het ding is in dit geval wil ik helemaal niet meer herinneren dan wat ik al voor me zie :(
HetDonkertAanwoensdag 2 januari 2019 @ 23:54
Neem het jezelf niet te kwalijk, iedereen maakt fouten. En aids heb je niet zomaar (of een andere soa). Waarschijnlijk niets aan de hand.
Samuel24woensdag 2 januari 2019 @ 23:54
Mensen zeg niet zulke domme dingen. Het heeft helemaal geen zin voor TS om het nu te laten testen. Het is pas na drie maanden echt goed aantoonbaar. TS moet dus nog drie maanden wachten voor een betrouwbare uitslag. https://www.soaaids.nl/nl/soas/de-soa-test/wanneer-testen
MadJackthePiratewoensdag 2 januari 2019 @ 23:57
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 23:54 schreef Samuel24 het volgende:
Mensen zeg niet zulke domme dingen. Het heeft helemaal geen zin voor TS om het nu te laten testen. Het is pas na drie maanden echt goed aantoonbaar. TS moet dus nog drie maanden wachten voor een betrouwbare uitslag. https://www.soaaids.nl/nl/soas/de-soa-test/wanneer-testen
Dat wordt dan 3 maanden niet neuken voor TS... Althans ik neem aan dat hij dat lieve schattige vriendinnetje niet zomaar bloot wil stellen aan mogelijke risico's...
HetDonkertAanwoensdag 2 januari 2019 @ 23:59
Ik heb denk ik ooit eens hetzelfde ervaren en snap de paniek die je nu ervaart. Echter heb ik er ook van geleerd dat je niet zomaar 1.2.3. een soa oploopt. Ik was ook als de dood voor aids maar dat is iets waarvan de kans gewoon hťťl minimaal is dat je dat op zo'n manier oploopt. Het is voor mij toen wel een goede leerschool geweest (helemaal wat alcoholgebruik betreft)
HetDonkertAanwoensdag 2 januari 2019 @ 23:59
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 23:57 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Dat wordt dan 3 maanden niet neuken voor TS... Althans ik neem aan dat hij dat lieve schattige vriendinnetje niet zomaar bloot wil stellen aan mogelijke risico's...
Met een condoom is er niets aan de hand
Samuel24donderdag 3 januari 2019 @ 00:00
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 23:57 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Dat wordt dan 3 maanden niet neuken voor TS... Althans ik neem aan dat hij dat lieve schattige vriendinnetje niet zomaar bloot wil stellen aan mogelijke risico's...
Precies, TS kan dus drie maanden niet neuken met zijn vriendin.
Samuel24donderdag 3 januari 2019 @ 00:00
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 23:59 schreef HetDonkertAan het volgende:

[..]

Met een condoom is er niets aan de hand
Of met een condoom inderdaad.
MadJackthePiratedonderdag 3 januari 2019 @ 00:02
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 23:59 schreef HetDonkertAan het volgende:

[..]

Met een condoom is er niets aan de hand
Behalve dan dat TS vreemd is gegaan. Maar goed, met een condoom zal zijn vriendin waarschijnlijk geen last ervan ondervinden (al zijn sommige soa's oraal overdraagbaar), maar of dat nou het beste uitgangspunt van een relatie is...
houdjemonddonderdag 3 januari 2019 @ 00:03
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 23:57 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Dat wordt dan 3 maanden niet neuken voor TS... Althans ik neem aan dat hij dat lieve schattige vriendinnetje niet zomaar bloot wil stellen aan mogelijke risico's...
TS heeft hem al in vriendin gestopt als ik het goed lees.
HetDonkertAandonderdag 3 januari 2019 @ 00:04
Je moet zelf weten of je het haar vertelt maar je mag ten verantwoording voor de gezondheid van anderen jezelf niet opnieuw in een toestand drinken waarbij je niet weet wat je doet en seks hebt met iemand. Zodat mocht er sprake zijn van een soa diegene waar jij seks mee hebt die niet ook oploopt.
DeltaFlamedonderdag 3 januari 2019 @ 00:05
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 23:20 schreef Ano2362534 het volgende:

[..]

Whoa...

Gelukkig ken ik hier erg weinig mensen in de buurt maar dat zou niet best zijn.

Gaten in mijn geheugen zijn ook niet nieuw voor me.. Zal je niet verbazen. Maar meestal is het grappig. Dit keer niet. Het ding is in dit geval wil ik helemaal niet meer herinneren dan wat ik al voor me zie :(
Mij hoor je niet zeggen dat het grappig is. Zeker niet. Zeker niet grappig als je haar moet gaan vertellen waarom je 3 maanden niet onbeschermd in haar kan. Zoals je zelf zegt je hebt het goed verneukt.

Alle ethiek zegt dat je het haar moet vertellen. Zou ik heel dapper vinden.
HetDonkertAandonderdag 3 januari 2019 @ 00:06
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 00:03 schreef houdjemond het volgende:

[..]

TS heeft hem al in vriendin gestopt als ik het goed lees.
Ik lees het al
HetDonkertAandonderdag 3 januari 2019 @ 00:10
Ik zou het vertellen en dan ook professionele hulp zoeken voor het alcoholprobleem
Ano2362534donderdag 3 januari 2019 @ 00:10
Klopt houdjemond heb ik.

Maar mocht ik nou vrijdagavond de ballen hebben om het - al dan niet met of zonder die details die ik me tegen die tijd herinner - te vertellen, en STEL dat ze dan nog met me zou praten, dan is het toch inderdaad verstandig om het alsnog met condoom te doen tot we allebei zeker weten dat we niks hebben, of niet?

Heb me eerlijk gezegd nog nooit zo in soa's en vooral niet in HIV verdiept, maar als ik die kansen zo lees... Hoeft ze niet perse meteen alles te hebben wat ik eventueel heb.

En heel eerlijk, ik geef teveel om haar om hier met een normaal geweten mee door te gaan tot ik zelf resultaten heb. Plus dat dat in mijn ogen eigenlijk ook gewoon een misdaad zou moeten zijn (als het dat niet is). Zoals HetDoktertAan op iets minder subtiele wijze ook duidelijk maakt..
(edit: behalve als nou echt blijkt dat ik al jaren met iets anders rondloop van een ex ofzo, zonder het te weten :/)

En klopt, dat is een van de lessen die ik hieruit heb gehaald ja. Het is leuk om dronken te zijn, het is niet leuk als je niet meer weet wat je doet. Wat anders is dan niet meer weten wat je hebt gedaan trouwens. Ik geloof dat niet weten wat je doet toch nog een stapje verder is.
Ano2362534donderdag 3 januari 2019 @ 00:13
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 00:05 schreef DeltaFlame het volgende:

[..]

Mij hoor je niet zeggen dat het grappig is. Zeker niet. Zeker niet grappig als je haar moet gaan vertellen waarom je 3 maanden niet onbeschermd in haar kan. Zoals je zelf zegt je hebt het goed verneukt.

Alle ethiek zegt dat je het haar moet vertellen. Zou ik heel dapper vinden.
Sorry dat was een misverstand. Ik bedoel dat het soms grappig kan zijn als je je vrienden tegenkomt en er blijkbaar grappige dingen zijn gebeurd, en die dan met z'n allen proberen te herconstrueren. Ik vergeet snel dingen, maar om de controle kwijt te raken moet ik nog een hoop meer drinken.

Eens, vind ook dat het moet, maar inderdaad zou het erg dapper zijn, daarom weet ik nog niet of ik het durf. Maar dit topic helpt me zeker om het een beetje op een rijtje te krijgen.
DeltaFlamedonderdag 3 januari 2019 @ 00:14
Je hebt het over geweten. Dan m o e t je het vertellen. Als ze dat trekt en samen met je aan een oplossing wil werken is ze een topwijf. Dan heb je een flinke ereschuld bij haar en moet je de rest van je leven binnen de lijntjes kleuren.
houdjemonddonderdag 3 januari 2019 @ 00:15
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 00:10 schreef Ano2362534 het volgende:
Klopt houdjemond heb ik.

Maar mocht ik nou vrijdagavond de ballen hebben om het - al dan niet met of zonder die details die ik me tegen die tijd herinner - te vertellen, en STEL dat ze dan nog met me zou praten, dan is het toch inderdaad verstandig om het alsnog met condoom te doen tot we allebei zeker weten dat we niks hebben, of niet?

Heb me eerlijk gezegd nog nooit zo in soa's en vooral niet in HIV verdiept, maar als ik die kansen zo lees... Hoeft ze niet perse meteen alles te hebben wat ik eventueel heb.

En heel eerlijk, ik geef teveel om haar om hier met een normaal geweten mee door te gaan tot ik zelf resultaten heb. Plus dat dat in mijn ogen eigenlijk ook gewoon een misdaad zou moeten zijn (als het dat niet is). Zoals HetDoktertAan op iets minder subtiele wijze ook duidelijk maakt..
(edit: behalve als nou echt blijkt dat ik al jaren met iets anders rondloop van een ex ofzo, zonder het te weten :/)

En klopt, dat is een van de lessen die ik hieruit heb gehaald ja. Het is leuk om dronken te zijn, het is niet leuk als je niet meer weet wat je doet. Wat anders is dan niet meer weten wat je hebt gedaan trouwens. Ik geloof dat niet weten wat je doet toch nog een stapje verder is.
Ik denk dat als jij haar verteld dat je hem NA je... avontuur al onbeschermd in haar hebt gestopt je je voorlopig geen zorgen hoeft te maken over sex :X
Samuel24donderdag 3 januari 2019 @ 00:15
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 00:10 schreef Ano2362534 het volgende:
Klopt houdjemond heb ik.

Maar mocht ik nou vrijdagavond de ballen hebben om het - al dan niet met of zonder die details die ik me tegen die tijd herinner - te vertellen, en STEL dat ze dan nog met me zou praten, dan is het toch inderdaad verstandig om het alsnog met condoom te doen tot we allebei zeker weten dat we niks hebben, of niet?

Heb me eerlijk gezegd nog nooit zo in soa's en vooral niet in HIV verdiept, maar als ik die kansen zo lees... Hoeft ze niet perse meteen alles te hebben wat ik eventueel heb.

En heel eerlijk, ik geef teveel om haar om hier met een normaal geweten mee door te gaan tot ik zelf resultaten heb. Plus dat dat in mijn ogen eigenlijk ook gewoon een misdaad zou moeten zijn (als het dat niet is). Zoals HetDoktertAan op iets minder subtiele wijze ook duidelijk maakt..

En klopt, dat is een van de lessen die ik hieruit heb gehaald ja. Het is leuk om dronken te zijn, het is niet leuk als je niet meer weet wat je doet. Wat anders is dan niet meer weten wat je hebt gedaan trouwens. Ik geloof dat niet weten wat je doet toch nog een stapje verder is.
Luister, ga je vriendin vertellen wat je hebt gedaan. Daarna condoom op voor de komende drie maanden. En na die drie maanden ga je je testen op alle soa´s (vooral syfilis en hepatitis a,b,c en vooral de belangrijkste HIV. Daarna wacht je op de uitslag (hopelijk is alles in orde uiteraard) en daarna pas kan je weer zonder condoom sexs hebben met je vriendin.
Denk daar goed aan hoor. Je moet er echt voor zorgen dat je haar niet besmet.
DeltaFlamedonderdag 3 januari 2019 @ 00:16
En als de relatie dan toch overgaat, dan heb je het iig wel verwerkt.
Ano2362534donderdag 3 januari 2019 @ 00:16
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 00:14 schreef DeltaFlame het volgende:
Je hebt het over geweten. Dan m o e t je het vertellen. Als ze dat trekt en samen met je aan een oplossing wil werken is ze een topwijf. Dan heb je een flinke ereschuld bij haar en moet je de rest van je leven binnen de lijntjes kleuren.
Eens. Ook al zit ik wel na te denken met hoeveel detail...

Nog een keer bedankt voor de reacties, het blijft me verbazen. Ik ga er een nachtje over slapen, en een dagje kantoor zien te overleven. Kijken hoe ver ik dan ben.
DeltaFlamedonderdag 3 januari 2019 @ 00:18
Succes
Lenny77donderdag 3 januari 2019 @ 00:38
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 22:35 schreef Ano2362534 het volgende:

[..]

Ja, snap hem. Er waren een paar nieuwe reacties voordat ik postte. Maar nu je dat erbij leest, zie je het nog steeds zo? Ga je zelf gezellig mee bloed prikken?

Ik weet niet hoe oud je bent, maar we zijn allebei begin 30 maar ze is wel een gevoelig typje. Ik kan alleen maar hopen dat ze me uitlacht en nog met me wil praten, maar kan het me amper voorstellen. Als de rollen omgedraaid waren, had ik het in elk geval niet grappig gevonden.

En ja ik geef toe, het klinkt behoorlijk dramatisch allemaal. Je zou het niet zeggen, maar bij mij is toen ik jong was al geconstateerd dat ik erg sensitief ben, misschien heeft dat ermee te maken dat het voor mij nu ook echt voelt als het einde van de wereld... Misschien ook met het feit dat ik steeds weer dingen ongewild verneuk. Het ergste wat er is voor mij is om mensen om wie ik geef pijn te doen. En toch doe ik het keer op keer, zonder het te willen. Vandaar ook mijn commentaar dat ik niet helemaal overtuigd ben dat alcohol mijn hoofdprobleem is..
Ja ik zou mee bloed laten trekken met jou. Ik zou wel kwaad zijn dat je sex met mij gehad zou hebben zonder te weten of je iets hebt opgelopen! Dat is wel een puntje.
Maar ik zou het erger vinden als je mij zou zeggen dat het een meisje uit een cafť was dan dat het een prostituee was. De tweede is namelijk totaal geen bedreiging.
En dat je haar nu heks noemt is ook niet netjes: jij bent naar daar gegaan en hebt haar gekozen en betaald en zij heeft gewoon gedaan wat jij wou (denk maar niet dat zij er veel plezier aan gehad heeft).
Hoe dan ook, voor mij zou het geen breekpunt zijn. De alcohol echter wel!
Deviondonderdag 3 januari 2019 @ 00:42
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 00:16 schreef Ano2362534 het volgende:

[..]

Eens. Ook al zit ik wel na te denken met hoeveel detail...

Nog een keer bedankt voor de reacties, het blijft me verbazen. Ik ga er een nachtje over slapen, en een dagje kantoor zien te overleven. Kijken hoe ver ik dan ben.
Doe ook even chill. Kans op HIV is zeer laag.

Vaginale seks met een HIV partner, heeft een overdrachtskans kleiner dan 1 procent. Zelfde geld voor syfilis. Alleen chlamydia en gonorroe hebben een grote kans van overdracht.

Ik snap je vrees en neem geen risico met je vriendin, maar de kans dat je een levensbedreigende SOA hebt is zeer laag. Rest van de SOA's zijn goed te behandelen, tenzij je een resistente vorm van chlamydia of gonorroe hebt.(Wat een bizar kleine kans is)
O_o_donderdag 3 januari 2019 @ 00:48
Graag het adres van deze club in DM, ben binnenkort jarig.
Fred_Flinkstoneddonderdag 3 januari 2019 @ 00:50
Kerel, ik heb het even snel gelezen maar het valt allemaal wel mee. Ik denk bij het eerste gedeelte, die heeft iemand verkracht ofzo. Als je veel drinkt ga je gekke dingen doen jah. Zo ken ik iemand die een casino in is gedoken en er duizenden euro's weg heeft gegooid. Jij bent naar een club gegaan. Boeiend man.

Laat je testen op ziektes en in het vervolg drink je wat minder. Zo doet iedereen dat als hij weet dat hij anders gek gaat doen. Niet zo hysterisch doen TS.
junkiexpdonderdag 3 januari 2019 @ 01:01
Allereerst, wat een EMO ben jij, ik dacht in het begin dat je een klein meisje had aangerand.
Laat je zelf testen, waarschijnlijk niets aan de hand.
If so, niets vertellen, voortaan minder zuipen en niet meer van die domme dingen doen.
-mosrednAdonderdag 3 januari 2019 @ 01:14
Respect voor alle reacties hier.

FOK! _O_
-mosrednAdonderdag 3 januari 2019 @ 01:18
Even ingaand op iedereen die zegt “het valt wel mee” dit dat.

Jullie zullen wel gelijk hebben, maar ik zou er qua emotie denk ik hetzelfde in staan als TS hoor.. Als ik me nu inbeeld dat ik met een onschuldige lieve meid die ik ken heb en dat ik dit gedaan had, dan zou ook m’n hele wereld en zelfbeeld instorten. Ik zou zoveel schuldgevoel en zelfhaat hebben dat ik helemaal de weg kwijt zou zijn.

Het is misschien niet nodig nee, en TS in dit geval moet ook de nuance horen, maar zijn reactie is wat dit betreft toch niet raar ofzo?
Puntenjagerdonderdag 3 januari 2019 @ 02:32
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 21:56 schreef Postbus100 het volgende:
Vertel haar eerlijk wat er gebeurd is.
Dit niet! Verder een goed verhaal, TS ^O^
Myrrdonderdag 3 januari 2019 @ 03:13
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 20:35 schreef JimmyDean het volgende:
Je hebt echt niet zomaar aids hoor.
Zou nog liever een kleine kans op hiv hebben dan zo'n slappe persoonlijkheid als TS die een vies verlepte hoer neukt als hij te diep in het glaasje heeft gekeken.

Wat een vertoning.
Myrrdonderdag 3 januari 2019 @ 03:20
Maar Chlamydia is helemaal niet ondenkbaar, en dat wil je je vriendin ook niet aandoen. Die dame had er geen moeite mee om onveilig te werken...... :r

Je wil je vriendin ook geen gore lapzwansen hoerenloper aandoen, dus maak gewoon ruzie met haar en maak het uit zonder de details.

Als je het vertelt komt het niet meer goed, en als je het niet vertelt doe je het na een volgende paar keren weer. De horror. :D Een paar maanden is een prima moment om het nog uit te maken.

_O_ _O_ DOE HET _O_ _O_

Geen enkele vrouw met eigenwaarde wil zo'n slappe zak die zijn shit niet kan handelen _O_ _O- geen medelijden. Wel leuk topic.
JeMoederdonderdag 3 januari 2019 @ 07:49
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 23:57 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Dat wordt dan 3 maanden niet neuken voor TS... Althans ik neem aan dat hij dat lieve schattige vriendinnetje niet zomaar bloot wil stellen aan mogelijke risico's...
Hij geeft volgens mij al aan gewoon seks met haar gehad te hebben. TS heeft in ieder geval geen last van een geweten, ook al probeert hij hier met zijn melodramatische reacties een ander beeld te schetsen.

[ Bericht 3% gewijzigd door JeMoeder op 03-01-2019 07:57:24 ]
jigggydonderdag 3 januari 2019 @ 09:58
Iedereen zit hier wel van je moet het haar vertellen dit dat, ik zou oprecht nu die er toch al geneukt heeft gewoon wachten tot je kan testen en mocht je niks hebben ook niks zeggen, je beschadigt alleen maar dat meissie er mee en nu heeft TS een schuldgevoel wat maar aan hem blijft knagen, vind ik een stuk eerlijker en verdwijnt ook wel met de tijd, of ben ik nu een gigantische eikel
miss_slydonderdag 3 januari 2019 @ 10:02
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 09:58 schreef jigggy het volgende:
Iedereen zit hier wel van je moet het haar vertellen dit dat, ik zou oprecht nu die er toch al geneukt heeft gewoon wachten tot je kan testen en mocht je niks hebben ook niks zeggen, je beschadigt alleen maar dat meissie er mee en nu heeft TS een schuldgevoel wat maar aan hem blijft knagen, vind ik een stuk eerlijker en verdwijnt ook wel met de tijd, of ben ik nu een gigantische eikel
Ja.
Als hij wel besmet is en hij vertelt haar niets en heeft dus ook gewoon seks met haar, is de kans dat hij haar besmet groter. En dan loopt zij dadelijk ook al een paar maanden met een SOA rond voor hij het moet vertellen omdat er wel iets is. Als hij chlamydia heeft opgelopen en haar daarmee besmet en zij er te lang mee doorloopt zonder ze dat weet, kan ze er onvruchtbaar van worden.

Daarnaast verdient ze te weten wat hij heeft gedaan en heeft ze er recht op zelf te beslissen of ze dit wel of niet acceptabel vindt.
jigggydonderdag 3 januari 2019 @ 10:07
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 10:02 schreef miss_sly het volgende:

[..]

Ja.
Als hij wel besmet is en hij vertelt haar niets en heeft dus ook gewoon seks met haar, is de kans dat hij haar besmet groter. En dan loopt zij dadelijk ook al een paar maanden met een SOA rond voor hij het moet vertellen omdat er wel iets is. Als hij chlamydia heeft opgelopen en haar daarmee besmet en zij er te lang mee doorloopt zonder ze dat weet, kan ze er onvruchtbaar van worden.

Daarnaast verdient ze te weten wat hij heeft gedaan en heeft ze er recht op zelf te beslissen of ze dit wel of niet acceptabel vindt.
hij heeft dr nu toch al geneukt dus dan heeft ze het waarschijnlijk al en is dat nu toch niet meer te veranderen.

Wacht eerst tot je je zelf kan laten testen, doe dat en kijk wat daar uit komt, kan ondertussen je geweten je lekker opvreten, om nu n meisje te vertellen die al problemen heeft dat der droomman teveel gezopen heeft en erna een hoer heeft lopen ballen lijkt me echt niet een bizar goed plan _O-
Lonaadonderdag 3 januari 2019 @ 10:35
Ik zou sowieso niet meer drinken. :Y
lovelidonderdag 3 januari 2019 @ 10:58
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 10:07 schreef jigggy het volgende:

[..]

hij heeft dr nu toch al geneukt dus dan heeft ze het waarschijnlijk al en is dat nu toch niet meer te veranderen.

Wacht eerst tot je je zelf kan laten testen, doe dat en kijk wat daar uit komt, kan ondertussen je geweten je lekker opvreten, om nu n meisje te vertellen die al problemen heeft dat der droomman teveel gezopen heeft en erna een hoer heeft lopen ballen lijkt me echt niet een bizar goed plan _O-
Na 3 maanden pas vertellen is een veel beter plan :Y
RobjeGeusdonderdag 3 januari 2019 @ 11:22
Allemaal heel leuk en aardig hoe zwaar je het wel niet hebt maar ondertussen ben je al zo'n 4 a 5 dagen verder wanneer dit allemaal is gebeurd...

Ja je bent een ongelofelijke dikke lul geweest...maar het is nu toch wel eens tijd dat je het haar gaat vertellen ipv hier zielig te blijven doen.
Zij heeft het recht om dit te weten.
RobjeGeusdonderdag 3 januari 2019 @ 11:23
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 09:58 schreef jigggy het volgende:
Iedereen zit hier wel van je moet het haar vertellen dit dat, ik zou oprecht nu die er toch al geneukt heeft gewoon wachten tot je kan testen en mocht je niks hebben ook niks zeggen, je beschadigt alleen maar dat meissie er mee en nu heeft TS een schuldgevoel wat maar aan hem blijft knagen, vind ik een stuk eerlijker en verdwijnt ook wel met de tijd, of ben ik nu een gigantische eikel
Ja dat ben je en dat je niet met vrouwen om kan gaan weet het grootste gedeelte hier ook wel.
Halimededonderdag 3 januari 2019 @ 11:40
Wat een stomme dokter heb je ook als die wilt dat je je nu al laat testen. Chlamydia, Gonnoroe en Trichomonas zijn pas na 3 weken te testen en de rest na 3 maanden. Overigens is the kans kleiner qua besmetting van vrouw op man van Chlamydia (zo'n 25%, versus 40% anders om)

Vertel haar wat je hebt gedaan, dan kan ze zelf kiezen of ze verder wil met je of niet.
Lenny77donderdag 3 januari 2019 @ 12:22
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 11:40 schreef Halimede het volgende:
Wat een stomme dokter heb je ook als die wilt dat je je nu al laat testen. Chlamydia, Gonnoroe en Trichomonas zijn pas na 3 weken te testen en de rest na 3 maanden. Overigens is the kans kleiner qua besmetting van vrouw op man van Chlamydia (zo'n 25%, versus 40% anders om)

Vertel haar wat je hebt gedaan, dan kan ze zelf kiezen of ze verder wil met je of niet.
Ze testen altijd eerst om te kijken of je al iets hebt van eerder he. Je moet wel vergelijkingsmateriaal hebben.
Halimededonderdag 3 januari 2019 @ 12:23
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 12:22 schreef Lenny77 het volgende:

[..]

Ze testen altijd eerst om te kijken of je al iets hebt van eerder he. Je moet wel vergelijkingsmateriaal hebben.
Vergelijkingsmateriaal met wat voor bacteriŽn of virussen er in je lichaam zitten? Echt nooit meegemaakt, klinkt als onzin.
jigggydonderdag 3 januari 2019 @ 12:26
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 11:23 schreef RobjeGeus het volgende:

[..]

Ja dat ben je en dat je niet met vrouwen om kan gaan weet het grootste gedeelte hier ook wel.
_O- gaat het goed vanachter je toetsenbordje ?
Cause_Mayhemdonderdag 3 januari 2019 @ 12:29
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 00:42 schreef Devion het volgende:

[..]

Doe ook even chill. Kans op HIV is zeer laag.

Vaginale seks met een HIV partner, heeft een overdrachtskans kleiner dan 1 procent. Zelfde geld voor syfilis. Alleen chlamydia en gonorroe hebben een grote kans van overdracht.

Ik snap je vrees en neem geen risico met je vriendin, maar de kans dat je een levensbedreigende SOA hebt is zeer laag. Rest van de SOA's zijn goed te behandelen, tenzij je een resistente vorm van chlamydia of gonorroe hebt.(Wat een bizar kleine kans is)
Herpes daarintgen loop je lekker makkelijk op en is een trouwe vriend voor het leven.
Maharskidonderdag 3 januari 2019 @ 12:44
Jezus, kind, wat een ontzettende dramaqueen ben jij zeg :') :') :') :') !!!!!!!! Pfff, mijn hemel, zo'n dramaverhaal om te vertellen dat je knalbezopen in een bordeel bent beland. Echt, fucking boeiend zeg. We doen allemaal wel eens stomme dingen.

Gebeurtenis in de categorie:

DsMIh-eVYAETEcu.jpg
nickhguitardonderdag 3 januari 2019 @ 14:24
Ik zou de eer aan mezelf houden. Alles opbiechten en vervolgens bekennen dat je niet geschikt bent om een relatie mee aan te gaan. Overigens houd je ook niet echt van haar; ik houd veel van mijn vriendin en ik zou nooit zoiets doen. Alcohol of geen alcohol.

Ohja en btw: kom eens uit die slachtofferrol aub. Jouw vriendin is het slachtoffer in deze, niet jij.

[ Bericht 9% gewijzigd door nickhguitar op 03-01-2019 14:31:35 ]
oppanganjastyledonderdag 3 januari 2019 @ 17:23
Je kan nog altijd voor een rodeo ride gaan TS!
Vriendin doggy nemen, haren vast pakken en zeggen dat je aids hebt.
Mijn record is 58 sec en een blauw oog :')
Ano2362534donderdag 3 januari 2019 @ 22:10
Zo dan... Had niet gedacht dat dit zo'n drukbezocht topic zou worden...

quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 00:38 schreef Lenny77 het volgende:

[..]

Ja ik zou mee bloed laten trekken met jou. Ik zou wel kwaad zijn dat je sex met mij gehad zou hebben zonder te weten of je iets hebt opgelopen! Dat is wel een puntje.
Maar ik zou het erger vinden als je mij zou zeggen dat het een meisje uit een cafť was dan dat het een prostituee was. De tweede is namelijk totaal geen bedreiging.
En dat je haar nu heks noemt is ook niet netjes: jij bent naar daar gegaan en hebt haar gekozen en betaald en zij heeft gewoon gedaan wat jij wou (denk maar niet dat zij er veel plezier aan gehad heeft).
Hoe dan ook, voor mij zou het geen breekpunt zijn. De alcohol echter wel!
Echt? Ok misschien. Maar van die paar flashbacks zag ze er wel echt uit als een heks. En ik herinner me dat ze knap opdringerig waren ook. Bijna het geld uit je handen trekken zegmaar. Ik geloof niet eens dat ik zelf in staat kan zijn geweest om mijn broek uit te trekken. Hiermee praat ik trouwens niks goed, ik ben er toch echt zelf heen gegaan.

Wel vind ik het interessant dat je een (verlepte) hoer als minder bedreigend ziet. Ik ken meisjes die dat anders zouden zien. Een dronken chick in een bar is toch even wat minder naar, nietwaar? Hoe ver moet je gezonken zijn om zoiets Łberhaupt te kunnen doen. Hier ben ik het zelfs een beetje eens met Myrr.

quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 09:58 schreef jigggy het volgende:
Iedereen zit hier wel van je moet het haar vertellen dit dat, ik zou oprecht nu die er toch al geneukt heeft gewoon wachten tot je kan testen en mocht je niks hebben ook niks zeggen, je beschadigt alleen maar dat meissie er mee en nu heeft TS een schuldgevoel wat maar aan hem blijft knagen, vind ik een stuk eerlijker en verdwijnt ook wel met de tijd, of ben ik nu een gigantische eikel
Ik denk dat dit inderdaad een gigantische eikel actie is. Maar tegelijkertijd zit er ook wat in. Niet dat ik haar nu nog aan zou kunnen raken zonder iets te zeggen. Maar misschien zit er iets tussenin...

quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 schreef bijna iedereen het volgende:
Stel je niet zo aan, het valt allemaal wel mee, gedraag je niet als een dramaqueen, en kom uit je slachtofferrol.
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 01:18 schreef -mosrednA het volgende:
Even ingaand op iedereen die zegt “het valt wel mee” dit dat.

Jullie zullen wel gelijk hebben, maar ik zou er qua emotie denk ik hetzelfde in staan als TS hoor.. Als ik me nu inbeeld dat ik met een onschuldige lieve meid die ik ken heb en dat ik dit gedaan had, dan zou ook m’n hele wereld en zelfbeeld instorten. Ik zou zoveel schuldgevoel en zelfhaat hebben dat ik helemaal de weg kwijt zou zijn.

Het is misschien niet nodig nee, en TS in dit geval moet ook de nuance horen, maar zijn reactie is wat dit betreft toch niet raar ofzo?
Thanks. Dit laatste dus. Ik wil helemaal niet overkomen als een slachtoffer of dramaqueen en heb juist al een paar keer gezegd dat IK het heb verneukt en vraag jullie toch alleen maar om advies hoe ik dit met zo min mogelijk schade kan oplossen. De reden dat ik jullie vraag is omdat de schade nu al behoorlijk groot is en ik geen flauw idee heb met wie ik hierover zou kunnen praten. Ik kan mezelf niet in de spiegel aan kijken, ben inderdaad behoorlijk de weg kwijt, maar ik geef toch niemand anders de schuld dan mezelf?

In mijn eerste post kan je ook zien dat ik er vooral mee zit om het meisje waarom ik geef pijn te doen en niet om mezelf. En ongelofelijk in de knoop zit met mezelf dat ik dit Łberhaupt heb kunnen doen terwijl ik met haar ga en gelukkig met haar ben. Ik heb nog nooit eerder betaald voor sex, maar zou er verder ook wel overheen kunnen komen, en inderdaad wat je er ook aan over houdt, is dan je eigen schuld maar ook je eigen probleem.

Ik snap dat RobjeGeus en anderen niet snappen dat ik er nog mee wacht. Maar ik heb uitgelegd waarom. Zoals sommige anderen ook al zeggen, ik kan er nu toch niks aan doen. En je had kunnen zien dat ze net aan het werk is na 2,5 week eruit te zijn geweest. Morgen avond wil ik het haar vertellen. Maandag is ze ook vrij, dus 3 dagen om over de ergste shock heen te komen voor ze weer verantwoordelijk moet gaan zijn...

quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 12:23 schreef Halimede het volgende:

[..]

Vergelijkingsmateriaal met wat voor bacteriŽn of virussen er in je lichaam zitten? Echt nooit meegemaakt, klinkt als onzin.
Klinkt inderdaad als onzin, hoe zou je er dan achter moeten komen als je pas na een paar jaar voor het eerst test en je toch al jaren ergens mee rond hebt gelopen?
goldbackdonderdag 3 januari 2019 @ 22:59
Maak het uit, ga aan jezelf werken en hopelijk krijg je nog een tweede kans op een lief meisje.
BarryOSevendonderdag 3 januari 2019 @ 23:04
Gewoon eerlijk zijn en het verhaal opbiechten. Dan aan haar laten wat ze er mee wilt doen en of ze met je door wil.

Kun je ondanks alles toch jezelf weer in de spiegel aankijken omdat je dit in elk geval met ballen hebt aangepakt.

Kwetsen zul je die meid sowieso wel. Of het nou een meisje uit de kroeg is of een prostituee.

Je krijgt sowieso een salvo vragen over alles. Wil je dan echt alles gaan verzinnen? Dat je het hebt gedaan is een ding. Dat je er ook nog eens over liegt maakt het helemaal af.

Gewoon eerlijk zijn. Ook over die prostituee.
Sjemmertdonderdag 3 januari 2019 @ 23:10
Vind het eerlijk gezegd allemaal wel meevallen na je nogal hysterische inleiding.
Cockwhaledonderdag 3 januari 2019 @ 23:26
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 21:34 schreef Tinkepink het volgende:
Vind je zelf niet dat je een beetje overreageert? Jeetje man; je hebt te veel gedronken, en met een half slappe iets wat op seks lijkt gehad (als ik dit zo lees is het waarschijnlijk niet eens tot seks gekomen). Op basis van de manier waarop je schreef dacht ik dat je iemand vermoord had ofzo.
Inderdaad, tering :')
Ano2362534donderdag 3 januari 2019 @ 23:48
Ja, ik ben misschien een grote aansteller. Gelukkig zijn er ook een paar mensen hier die zich iets beter in me in kunnen leven.

Hier is hoe het een dag later in mijn hoofd eruit ziet. En ik heb jullie nog een erg lange lap tekst bespaard, heb hem toch maar samengevat nadat ik de preview zag, en dit is ongeveer 3kwart korter dan wat ik net heb getypt:

Sowieso kan ik niet zoals sommigen suggereerden, gewoon doorgaan tot ik het over 3 maanden zeker weet. Denk ik. Nee!! Wil ik niet. Vandaag bloed geprikt, over 2 weken uitslag, en ik ga dankzij jullie advies en mijn research van gister over 2 maanden nog een keer.

Ik wil haar vertellen dat ik na mijn blackout van dit weekend heb gerealiseerd dat ik diepere problemen heb dan ik dacht, en ook een groter probleem met alcohol heb dan ik dacht. Dat ik hiervoor een afspraak heb gemaakt om een psycholoog te gaan bezoeken, om er iets aan te kunnen doen. Is niet voor het eerst dat ik daarover nadenk, maar nu is het toch wel echt tijd.

Dan wil ik haar ook vertellen dat ik een soa test heb gedaan, vooral ook omdat we eigelijk de hele relatie lang al onverantwoord bezig waren, door zonder er ooit over te hebben gepraat, geen condooms meer te gebruiken.

Waar ik nog niet helemaal over uit ben, is of ik het inclusief de prostituee wil vertellen, of alleen maar dat ik een naar gevoel heb en dat de mogelijkheid er zou kunnen zijn en ik hierdoor zo in paniek ben dat ik het zekere voor het onzekere wil nemen en het dus de komende 3 maanden niet meer onveilig wil doen. Of het een feit is, of alleen een angst, dat ik misschien een hoer zou kunnen hebben geneukt die nacht. Ik weet gewoon niet of ik het hele verhaal over mijn lippen ga kunnen krijgen.

Natuurlijk getuigt het van meer ballen om het helemaal open te vertellen. Maar dat doet haar ook nog meer pijn, en misschien wel voor niks. Als ik het niet doe, bespaar ik haar toch een beetje pijn, en hou daarvan iets meer voor mezelf, want ik zou dan met de leugen moeten leven. Ik weet zeker dat sommige van jullie met grotere leugens leven. Sommige natuurlijk ook niet. Wel denk ik dat het makkelijker is om te zeggen 'vertel gewoon de hele waarheid' als je niet zelf middenin de situatie zit. Anyway.. Kom maar op met die veroordelende reacties.. Ik hoop dat er ook iets nuttigs tussen zit..

PS @ BarryOSeven: ik denk dat ik me zelfs daarna nog een tijd niet ga willen aankijken.
Alluresdonderdag 3 januari 2019 @ 23:55
Als je het haar niet verteld ben je echt een laffe hond
Ze verdient het om te weten waar jij haar aan hebt bloot gesteld zodat ze zelf keuzes kan maken met alle info

Ik snap ook niet hoe je iets anders kunt overwegen als je echt van haar houdt
Dan hou je toch echt meer van jezelf

En ze is niet gek natuurlijk. Eerst het zonder doen met haar en dan opeens met vanwege een 'naar gevoel'. Ze zal op zijn minst snappen dat er een ander is geweest
Ano2362534vrijdag 4 januari 2019 @ 00:03
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 23:55 schreef Allures het volgende:
Als je het haar niet verteld ben je echt een laffe hond
Ze verdient het om te weten waar jij haar aan hebt bloot gesteld zodat ze zelf keuzes kan maken met alle info

Ik snap ook niet hoe je iets anders kunt overwegen als je echt van haar houdt
Dan hou je toch echt meer van jezelf

En ze is niet gek natuurlijk. Eerst het zonder doen met haar en dan opeens met vanwege een 'naar gevoel'. Ze zal op zijn minst snappen dat er een ander is geweest
Klopt. Ik ben ook laffer dan veel mensen hier. Anders had ik mezelf sowieso niet in deze situatie bevonden denk ik.

Ze weet dat ik het toen we elkaar pas net kenden, een keer met een random ander en een keer met een ex heb gedaan. Daar is ze overheen gekomen. Maar het is een feit dat het van begin af aan niet verantwoord was. En ik heb er vaker over nagedacht, wat als ik toch iets van hiervoor heb meegenomen? Of misschien zelfs zij wel ??

Toch is het goed dat ik deze reactie heb gelezen voor ik naar bed ga. Dankjewel.
itchycoovrijdag 4 januari 2019 @ 00:16
Als mijn vriendin mij out of the blue zou vertellen dat ze een soatest heeft gedaan “just to be sure want we hebben het altijd onveilig gedaan” dan zou dat acuut exit zijn.

Het is heel kut voor je, maar jij hebt het verneukt en niet je vriendin. Ik vind dat je het hele verhaal moet vertellen om haar een eerlijke keuze te geven. Alleen dan kun je iets van vertrouwen terugbrengen in jullie relatie, anders ga je voor de rest van je relatie een naar spel spelen.

Leg haar het hele plaatje voor en accepteer dat de consequentie kan zijn dat ze niet verder wil.
-mosrednAvrijdag 4 januari 2019 @ 00:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 00:16 schreef itchycoo het volgende:
Als mijn vriendin mij out of the blue zou vertellen dat ze een soatest heeft gedaan “just to be sure want we hebben het altijd onveilig gedaan” dan zou dat acuut exit zijn.

Het is heel kut voor je, maar jij hebt het verneukt en niet je vriendin. Ik vind dat je het hele verhaal moet vertellen om haar een eerlijke keuze te geven. Alleen dan kun je iets van vertrouwen terugbrengen in jullie relatie, anders ga je voor de rest van je relatie een naar spel spelen.

Leg haar het hele plaatje voor en accepteer dat de consequentie kan zijn dat ze niet verder wil.
Beter advies ga je niet krijgen TS. En het wel of niet doorzetten van de keuze om je fouten correct recht te zetten bepaald uiteindelijk of je het kijken in de spiegel tegenover jezelf waard bent of niet.
Lenny77vrijdag 4 januari 2019 @ 00:39
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 12:23 schreef Halimede het volgende:

[..]

Vergelijkingsmateriaal met wat voor bacteriŽn of virussen er in je lichaam zitten? Echt nooit meegemaakt, klinkt als onzin.
Nou en toch wordt dat ook gedaan met prikaccidenten enz. Meteen een bloedname en dan na x-tijd opnieuw.
Maharskivrijdag 4 januari 2019 @ 01:55
Wat een overdreven moralistisch gelul hier en daar toch zeg. Met TS zelf voorop...

'ik ben zo laf, ik durf mezelf niet meer in de spiegel aan te kijken' blabla.
Je was gewoon knetterbezopen, en alcohol in zulke hoeveelheden dat je er zů dronken van wordt, legt eenvoudigweg je rationele denkvermogen en vermogen tot afwegen en gevolgen overzien, lam. Je wist gewoon zo goed als niet meer wat je deed. Dat zegt echt niks over je liefde voor je vriendin. Simpelweg je primitieve deel van je brein had je compleet overgenomen, en alle rationaliteit was uitgeschakeld.
Jij en anderen houden je hier verantwoordelijk voor iets terwijl je simpelweg op dat moment weinig meer in te brokkelen had. Maar de mens moet altijd met het vingertje wijzen en kŠn gewoon niet zonder het zonde, schuld en boetemechanisme. Altijd weer moeten bij het maken van fouten worden gewezen naar het zogenaamde altijd weloverwogen en in control zijnde bewuste ik. Newsflash: die is er soms gewoon niet. Die wordt ernstig overschat, en zeker in dit soort situaties.
Maar daar kan de gemiddelde mens niet mee leven. Geoordeeld zal er worden! En boete doen!

Leer gewoon van deze ervaring dat je tijdig je drankje laat staan en effe water gaat drinken of zo om dit soort dingen in 't vervolg te voorkomen. En stop met die belachelijke drama. Wat 'jij' hier gedaan hebt is het resultaat van een lamgelegd brein en weinig anders. Dan kan de natuur in je soms hele rare dingen doen, daar grenzen wegvallen die normaliter worden bewaakt door complexere systemen in je brein. Dat kent weinig moraal verder helaas.

[ Bericht 3% gewijzigd door Maharski op 04-01-2019 02:53:37 ]
maryen65vrijdag 4 januari 2019 @ 03:17
Dat gezuip zou me meer storen dan eenmalig een hoer bezoeken. Zo zuipen als je al over de 30 bent is zo yuk
nickhguitarvrijdag 4 januari 2019 @ 08:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 01:55 schreef Maharski het volgende:
Wat een overdreven moralistisch gelul hier en daar toch zeg. Met TS zelf voorop...

'ik ben zo laf, ik durf mezelf niet meer in de spiegel aan te kijken' blabla.
Je was gewoon knetterbezopen, en alcohol in zulke hoeveelheden dat je er zů dronken van wordt, legt eenvoudigweg je rationele denkvermogen en vermogen tot afwegen en gevolgen overzien, lam. Je wist gewoon zo goed als niet meer wat je deed. Dat zegt echt niks over je liefde voor je vriendin. Simpelweg je primitieve deel van je brein had je compleet overgenomen, en alle rationaliteit was uitgeschakeld.
Jij en anderen houden je hier verantwoordelijk voor iets terwijl je simpelweg op dat moment weinig meer in te brokkelen had. Maar de mens moet altijd met het vingertje wijzen en kŠn gewoon niet zonder het zonde, schuld en boetemechanisme. Altijd weer moeten bij het maken van fouten worden gewezen naar het zogenaamde altijd weloverwogen en in control zijnde bewuste ik. Newsflash: die is er soms gewoon niet. Die wordt ernstig overschat, en zeker in dit soort situaties.
Maar daar kan de gemiddelde mens niet mee leven. Geoordeeld zal er worden! En boete doen!

Leer gewoon van deze ervaring dat je tijdig je drankje laat staan en effe water gaat drinken of zo om dit soort dingen in 't vervolg te voorkomen. En stop met die belachelijke drama. Wat 'jij' hier gedaan hebt is het resultaat van een lamgelegd brein en weinig anders. Dan kan de natuur in je soms hele rare dingen doen, daar grenzen wegvallen die normaliter worden bewaakt door complexere systemen in je brein. Dat kent weinig moraal verder helaas.
:')

Wat een simpele ziel ben jij zeg. Dus alles is geoorloofd als je jezelf maar compleet de tyfus in zuipt? Wat een onzin. Acties hebben consequenties, dat zou je als volwassene moeten weten. Als je geen drank kunt hebben dan moet je het simpelweg laten staan.
miss_slyvrijdag 4 januari 2019 @ 08:50
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 23:48 schreef Ano2362534 het volgende:
Ja, ik ben misschien een grote aansteller. Gelukkig zijn er ook een paar mensen hier die zich iets beter in me in kunnen leven.

Hier is hoe het een dag later in mijn hoofd eruit ziet. En ik heb jullie nog een erg lange lap tekst bespaard, heb hem toch maar samengevat nadat ik de preview zag, en dit is ongeveer 3kwart korter dan wat ik net heb getypt:

Sowieso kan ik niet zoals sommigen suggereerden, gewoon doorgaan tot ik het over 3 maanden zeker weet. Denk ik. Nee!! Wil ik niet. Vandaag bloed geprikt, over 2 weken uitslag, en ik ga dankzij jullie advies en mijn research van gister over 2 maanden nog een keer.

Ik wil haar vertellen dat ik na mijn blackout van dit weekend heb gerealiseerd dat ik diepere problemen heb dan ik dacht, en ook een groter probleem met alcohol heb dan ik dacht. Dat ik hiervoor een afspraak heb gemaakt om een psycholoog te gaan bezoeken, om er iets aan te kunnen doen. Is niet voor het eerst dat ik daarover nadenk, maar nu is het toch wel echt tijd.

Dan wil ik haar ook vertellen dat ik een soa test heb gedaan, vooral ook omdat we eigelijk de hele relatie lang al onverantwoord bezig waren, door zonder er ooit over te hebben gepraat, geen condooms meer te gebruiken.

Waar ik nog niet helemaal over uit ben, is of ik het inclusief de prostituee wil vertellen, of alleen maar dat ik een naar gevoel heb en dat de mogelijkheid er zou kunnen zijn en ik hierdoor zo in paniek ben dat ik het zekere voor het onzekere wil nemen en het dus de komende 3 maanden niet meer onveilig wil doen. Of het een feit is, of alleen een angst, dat ik misschien een hoer zou kunnen hebben geneukt die nacht. Ik weet gewoon niet of ik het hele verhaal over mijn lippen ga kunnen krijgen.

Natuurlijk getuigt het van meer ballen om het helemaal open te vertellen. Maar dat doet haar ook nog meer pijn, en misschien wel voor niks. Als ik het niet doe, bespaar ik haar toch een beetje pijn, en hou daarvan iets meer voor mezelf, want ik zou dan met de leugen moeten leven. Ik weet zeker dat sommige van jullie met grotere leugens leven. Sommige natuurlijk ook niet. Wel denk ik dat het makkelijker is om te zeggen 'vertel gewoon de hele waarheid' als je niet zelf middenin de situatie zit. Anyway.. Kom maar op met die veroordelende reacties.. Ik hoop dat er ook iets nuttigs tussen zit..

PS @ BarryOSeven: ik denk dat ik me zelfs daarna nog een tijd niet ga willen aankijken.
Je hele dramaqueen-act hier was alleen om te laten zien hoe vreselijk je het van jezelf vindt dat je dit gedaan hebt. Eigenlijk is dat niet zo, want je wringt je in allerlei bochten om geen verantwoordelijkheid over je daden te nemen. Eerlijkheid heb je niet erg hoog in het vaandel. Dom zijn jullie allebei dat jullie zomaar gestopt zijn met condooms terwijl je beide niet getest bent, maar wel wisselende, onbeschermde contacten hebt gehad.

Ben een vent, en vertel het eerlijk. Zij heeft er recht op te weten wat je hebt gedaan en zelf een beslissing te nemen of ze met je verder wil. Jij bepaalt nu voor haar dat zij dat allemaal niet hoeft te weten, omdat het jou niet uitkomt. Dat is weinig respectvol.
#ANONIEMvrijdag 4 januari 2019 @ 08:56
Man up en vertel haar eerlijk wat er gebeurt is, dan kan ze zelf beslissen wat ze wil. Iets verzwijgen is net zo goed liegen. En ook al zou ze op geen enkele manier achter de waarheid kunnen komen, jij blijft er altijd aan denken.
Lenny77vrijdag 4 januari 2019 @ 10:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 01:55 schreef Maharski het volgende:
Wat een overdreven moralistisch gelul hier en daar toch zeg. Met TS zelf voorop...

'ik ben zo laf, ik durf mezelf niet meer in de spiegel aan te kijken' blabla.
Je was gewoon knetterbezopen, en alcohol in zulke hoeveelheden dat je er zů dronken van wordt, legt eenvoudigweg je rationele denkvermogen en vermogen tot afwegen en gevolgen overzien, lam. Je wist gewoon zo goed als niet meer wat je deed. Dat zegt echt niks over je liefde voor je vriendin. Simpelweg je primitieve deel van je brein had je compleet overgenomen, en alle rationaliteit was uitgeschakeld.
Jij en anderen houden je hier verantwoordelijk voor iets terwijl je simpelweg op dat moment weinig meer in te brokkelen had. Maar de mens moet altijd met het vingertje wijzen en kŠn gewoon niet zonder het zonde, schuld en boetemechanisme. Altijd weer moeten bij het maken van fouten worden gewezen naar het zogenaamde altijd weloverwogen en in control zijnde bewuste ik. Newsflash: die is er soms gewoon niet. Die wordt ernstig overschat, en zeker in dit soort situaties.
Maar daar kan de gemiddelde mens niet mee leven. Geoordeeld zal er worden! En boete doen!

Leer gewoon van deze ervaring dat je tijdig je drankje laat staan en effe water gaat drinken of zo om dit soort dingen in 't vervolg te voorkomen. En stop met die belachelijke drama. Wat 'jij' hier gedaan hebt is het resultaat van een lamgelegd brein en weinig anders. Dan kan de natuur in je soms hele rare dingen doen, daar grenzen wegvallen die normaliter worden bewaakt door complexere systemen in je brein. Dat kent weinig moraal verder helaas.
Helemaal eens met deze post.
Enkel het alcohol misbruik is hier een grote nono!
De rest zou ik als vriendin prima kunnen plaatsen.
Maharskivrijdag 4 januari 2019 @ 11:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 08:13 schreef nickhguitar het volgende:
Wat een simpele ziel ben jij zeg. Dus alles is geoorloofd als je jezelf maar compleet de tyfus in zuipt? Wat een onzin. Acties hebben consequenties, dat zou je als volwassene moeten weten. Als je geen drank kunt hebben dan moet je het simpelweg laten staan.
Ja zeker heeft alles consequenties. Daarom adviseer ik TS ook dringend het nooit meer zo ver te laten komen. Hij wordt nu alleen verantwoordelijk gehouden door sommigen hier, en dat is ten onrechte. Dat spul doet dingen met je brein, waardoor je op den duur nauwelijks nog weet wat je doet, laat staan dat je er nog tegen kunt vechten op dat moment. Advies daarom: zorg dat het nooit meer zo ver komt. Want eenmaal zo ver, dan is er geen bewuste jij meer die in control is.
miss_slyvrijdag 4 januari 2019 @ 11:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 11:11 schreef Maharski het volgende:

[..]

Ja zeker heeft alles consequenties. Daarom adviseer ik TS ook dringend het nooit meer zo ver te laten komen. Hij wordt nu alleen verantwoordelijk gehouden door sommigen hier, en dat is ten onrechte. Dat spul doet dingen met je brein, waardoor je op den duur nauwelijks nog weet wat je doet, laat staan dat je er nog tegen kunt vechten op dat moment. Advies daarom: zorg dat het nooit meer zo ver komt. Want eenmaal zo ver, dan is er geen bewuste jij meer die in control is.
Dat punt had TS al eens bereikt en nu heeft ie het weer zover laten komen. Hij giet ze zelf naar binnen, hoor, hij is/was geen willoos slachtoffer van een alcohol-aanval :')

De slechtste smoes die er is: het kwam door de alcohol, eigenlijk kan ik er niets aan doen. Arme ziel.
Maharskivrijdag 4 januari 2019 @ 11:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 11:25 schreef miss_sly het volgende:
De slechtste smoes die er is: het kwam door de alcohol, eigenlijk kan ik er niets aan doen. Arme ziel.
Ja, is dat echt zo slecht? Onder invloed zijn is ten zeerste wel een reden waarom mensen soms tot de meest stomme acties komen. Ik heb inmiddels uitvoerig onderbouwd waarom. En ja, er zit een verschil tussen een excuus en een reden. Je kunt het mensen slechts aanrekenen dat ze er niet van leren. Maar de verantwoordelijkheid voor je gedrag wordt echt met het glas minder.
miss_slyvrijdag 4 januari 2019 @ 11:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 11:29 schreef Maharski het volgende:

[..]

Ja, is dat echt zo slecht? Onder invloed zijn is ten zeerste wel een reden waarom mensen soms tot de meest stomme acties komen. Ik heb inmiddels uitvoerig onderbouwd waarom. En ja, er zit een verschil tussen een excuus en een reden. Je kunt het mensen slechts aanrekenen dat ze er niet van leren. Maar de verantwoordelijkheid voor je gedrag wordt echt met het glas minder.
Dus iemand die stomdronken in de auto stapt en een dodelijk ongeluk veroorzaakt, kun je daar niet verantwoordelijk voor houden? Want tja, onder invloed doe je stomme dingen?
Maharskivrijdag 4 januari 2019 @ 11:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 11:36 schreef miss_sly het volgende:
Dus iemand die stomdronken in de auto stapt en een dodelijk ongeluk veroorzaakt, kun je daar niet verantwoordelijk voor houden? Want tja, onder invloed doe je stomme dingen?
Op dat moment niet nee. Dat dronken zijn zorgt voor zelfoverschatting, niet over gevolgen kunnen nadenken, vertraagde reactiesnelheid etc.
Natuurlijk zal wel iedereen om iemand heen die in het in z'n dronken kop in z'n harses haalt nog in de auto te stappen diegene moeten tegenhouden. Maar als iemand alleen is, en niemand houdt diegene tegen... het gebeurt genoeg natuurlijk, helaas.
miss_slyvrijdag 4 januari 2019 @ 11:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 11:42 schreef Maharski het volgende:

[..]

Op dat moment niet nee. Dat dronken zijn zorgt voor zelfoverschatting, niet over gevolgen kunnen nadenken, vertraagde reactiesnelheid etc.
Natuurlijk zal wel iedereen om iemand heen die in het in z'n dronken kop in z'n harses haalt nog in de auto te stappen diegene moeten tegenhouden. Maar als iemand alleen is, en niemand houdt diegene tegen... het gebeurt genoeg natuurlijk, helaas.
Een soort van ontoerekeningsvatbaar?
Nah, ik ben het niet met je eens. Maar goed, wellicht denkt vriendin van TS er zo over, en dan is dat fijn voor hem. Maar hij heeft wel de verplichting haar haar eigen keuzes te laten maken op basis van alle relevante informatie.
NoFraudsvrijdag 4 januari 2019 @ 12:24
Nou eh... het meeste is al wel gezegd. Maarre... lord, je bent echt niet goed wijs. Dat je het ook nog met twee anderen hebt gedaan aan het begin van je relatie. Wat voor persoon ben jij, jezus christus. Ik zou je met de nek aankijken. En zuip niet zoveel man. Ik weet niet hoe oud je bent, maar word eens volwassen. Als je een serieuze relatie hebt kan dat echt niet. Treurig. Zoek hulp, verbeter jezelf. Fucking hell. En vertel het aan haar.
Droopievrijdag 4 januari 2019 @ 13:02
Misschien gaat de GGZ daar tegenwoordig ook wel aan kapot.
Mensen doen rare dingen waar ze zich voor schamen en moeten dan maar meteen hulp voor gaan zoeken.

TS kan zelf toch ook wel bedenken dat het een lamzak eerste klas is en verantwoordelijk is voor zijn gedrag.
Of moet een psycholoog nu opeens tijdens een behandeling gaan zeggen, je bent geen eikel hoor maar je hebt X meegemaakt en daardoor heb je nu stoornis Y en bent eigenlijk een lieve knul.

Beter kijkt TS een keer goed in de spiegel en schaam je kapot en gewoon niet meer doen.
nickhguitarvrijdag 4 januari 2019 @ 14:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 11:42 schreef Maharski het volgende:

[..]

Op dat moment niet nee. Dat dronken zijn zorgt voor zelfoverschatting, niet over gevolgen kunnen nadenken, vertraagde reactiesnelheid etc.
Natuurlijk zal wel iedereen om iemand heen die in het in z'n dronken kop in z'n harses haalt nog in de auto te stappen diegene moeten tegenhouden. Maar als iemand alleen is, en niemand houdt diegene tegen... het gebeurt genoeg natuurlijk, helaas.
Je draait het natuurlijk compleet om. Mensen zijn er toch zelf bij als ze beginnen te drinken? Tuurlijk doen mensen gekke dingen als ze beginnen te drinken, maar misschien moet je dan een stapje terug gaan en Łberhaupt niet gaan drinken?
nickhguitarvrijdag 4 januari 2019 @ 14:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 13:02 schreef Droopie het volgende:
Misschien gaat de GGZ daar tegenwoordig ook wel aan kapot.
Mensen doen rare dingen waar ze zich voor schamen en moeten dan maar meteen hulp voor gaan zoeken.

TS kan zelf toch ook wel bedenken dat het een lamzak eerste klas is en verantwoordelijk is voor zijn gedrag.
Of moet een psycholoog nu opeens tijdens een behandeling gaan zeggen, je bent geen eikel hoor maar je hebt X meegemaakt en daardoor heb je nu stoornis Y en bent eigenlijk een lieve knul.

Beter kijkt TS een keer goed in de spiegel en schaam je kapot en gewoon niet meer doen.
Spijker, kop. Slotje.
Maharskivrijdag 4 januari 2019 @ 16:31
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 14:32 schreef nickhguitar het volgende:
Je draait het natuurlijk compleet om. Mensen zijn er toch zelf bij als ze beginnen te drinken? Tuurlijk doen mensen gekke dingen als ze beginnen te drinken, maar misschien moet je dan een stapje terug gaan en Łberhaupt niet gaan drinken?
Dat zeg ik toch ook.
Maharskivrijdag 4 januari 2019 @ 16:35
Als je zo dronken bent als beschreven in de OP, is het een kwestie van geluk hebben dat er in die toestand ergens nog een stemmetje in je opduikt dat zegt 'wat ben je nu aan het doen!?, een moment van helderheid die je wakker maakt. Maar komt dat niet meer in je op, heb je mooi pech. En dat heb je dus niet zelf in de hand wat er in je opkomt. Het lijkt alsof je je eigen gedachtes bepaalt, maar dat is niet zo. En zeker in dergelijke staten van zijn kan de boel daarvoor wel eens too out of function zijn.
Cause_Mayhemvrijdag 4 januari 2019 @ 16:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 16:35 schreef Maharski het volgende:
Als je zo dronken bent als beschreven in de OP, is het een kwestie van geluk hebben dat er in die toestand ergens nog een stemmetje in je opduikt dat zegt 'wat ben je nu aan het doen!?, een moment van helderheid die je wakker maakt. Maar komt dat niet meer in je op, heb je mooi pech. En dat heb je dus niet zelf in de hand wat er in je opkomt. Het lijkt alsof je je eigen gedachtes bepaalt, maar dat is niet zo. En zeker in dergelijke staten van zijn kan de boel daarvoor wel eens too out of function zijn.
Ik heb voldoende drugs en drank genuttigd in mijn leven om te weten dat dat stemmetje er ook dan nog is. Niet altijd even makkelijk om te volgen, maar is wel degelijk aanwezig.

Actief nee blijven zeggen onder 'druk' is dan lastig. Maar zelfs dan is dat stemmetje daar. Die is enkel zachter bij wat je 'stiekem' wel echt wil. Inc saboteren van wat je stiekem in je achterhoofd niet wil (nuchter).

Drank en drugs maken niet dat je dingen doet die je echt niet wil. Ze maken op z'n hoogst dat de sociaal wenselijke gedragingen wegvallen. Dat wat je niet doet omdat het zo hoort wegvalt.
Spanky78vrijdag 4 januari 2019 @ 17:04
Ik kan me echt niet voorstellen dat dit zo werkt. Hoe veel drank of drugs ik ook gebruikt had, nog nooit ben ik zo de controle kwijtgeraakt. Misschien dat dit bij anderen we kan, maar ik snap eigenlijk niet hoe zoiets kan gebeuren.

Daarnaast vraag ik je serieus af of je dit wel echt gedaan hebt. Je hebt gepind en dat geld is weg? Verder weet je het niet en kwamen nadat je je dit in je kop hebt gehaald pas de gedachten dat je vreemd bent gegaan?

Raar.

Je zou dan toch minstens eens moeten checken in je telefoon wat die gps historie zegt bijvoorbeeld.
Maharskivrijdag 4 januari 2019 @ 18:54
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 16:58 schreef Cause_Mayhem het volgende:
Ik heb voldoende drugs en drank genuttigd in mijn leven om te weten dat dat stemmetje er ook dan nog is. Niet altijd even makkelijk om te volgen, maar is wel degelijk aanwezig.

Actief nee blijven zeggen onder 'druk' is dan lastig. Maar zelfs dan is dat stemmetje daar. Die is enkel zachter bij wat je 'stiekem' wel echt wil. Inc saboteren van wat je stiekem in je achterhoofd niet wil (nuchter).

Drank en drugs maken niet dat je dingen doet die je echt niet wil. Ze maken op z'n hoogst dat de sociaal wenselijke gedragingen wegvallen. Dat wat je niet doet omdat het zo hoort wegvalt.
Is ook mijn persoonlijke ervaring. Toch geloof ik TS dat hij de volgende dag wakker werd, het allemaal een grote waas is waar die nog slechts fragmenten weet, alleen dat er iets gebeurd is, iets fouts, maar je kunt er niet helemaal bij. Zulke dingen heb ik zelf in het verleden ook wel eens gehad. En hoe wilsbekwaam je dan nog echt op die momenten bent... je eigen-verantwoordelijkheid gaat echt wel een paar flinke stappen achteruit.

Zelfs heb ik ook enige van dat soort ervaringen (geen vreemdgaan, maar wel nog drugs halen bijvoorbeeld heel laat in de nacht, of bij 'iemand' belanden oid). Het is dan erg moeilijk na te gaan wat er nu precies gebeurde. Daaruit kun je denk ik wel opmaken dat je op dat moment in een flinke waas zat en behoorlijk op de automatische, primitieve piloot te werk ging.
Mr.Worldwidevrijdag 4 januari 2019 @ 19:48
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 03:20 schreef Myrr het volgende:
Maar Chlamydia is helemaal niet ondenkbaar, en dat wil je je vriendin ook niet aandoen. Die dame had er geen moeite mee om onveilig te werken...... :r

Je wil je vriendin ook geen gore lapzwansen hoerenloper aandoen, dus maak gewoon ruzie met haar en maak het uit zonder de details.

Als je het vertelt komt het niet meer goed, en als je het niet vertelt doe je het na een volgende paar keren weer. De horror. :D Een paar maanden is een prima moment om het nog uit te maken.

_O_ _O_ DOE HET _O_ _O_

Geen enkele vrouw met eigenwaarde wil zo'n slappe zak die zijn shit niet kan handelen _O_ _O- geen medelijden. Wel leuk topic.
Was je vader er nooit voor je? Of is die nog steeds niet in beeld? :') _O- Of ben je zelf behandeld zoals een vrouw behandeld hoort te worden?
Myrrvrijdag 4 januari 2019 @ 20:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 19:48 schreef Mr.Worldwide het volgende:

[..]

Was je vader er nooit voor je? Of is die nog steeds niet in beeld? :') _O- Of ben je zelf behandeld zoals een vrouw behandeld hoort te worden?
Omdat ik waarde hecht aan een vent die niet als een inboorling handelt wanneer er teveel drank in zit? :')
miertje00vrijdag 4 januari 2019 @ 20:50
Misschien ben je wel gedrogeerd
Ano2362534vrijdag 4 januari 2019 @ 21:51
Holy shit...

Net uit werk. Even de laatste reacties doorgelezen, waar ik later op terug zal komen.

Net dus aan het appen, kijken of ze bezig is of wil afspreken. Ze was hartstikke vrolijk de afgelopen dagen. Komt ze ineens met: hey... kan je me alsjeblieft op komen halen, ik voel me super kut en heb je zo hard nodig als vriend nu ...

Dit geloof je toch niet :( Nou, ik ga er maar heen, maar tering. Als ze nu echt net iets ergs heeft gehad en thuis ligt te huilen, dan stel ik het toch echt misschien uit tot morgen... Tering :/

Serieus had ik, mede met jullie (al dan niet zo bedoelde) hulp, besloten dat inderdaad de enige manier is om mezelf nog serieus te kunnen nemen zou zijn, om het hele verhaal gewoon te vertellen.

We zitten altijd bij mij thuis, hiervoor wilde ik naar haar toe komen zodat ze daarna niet overstuur naar huis hoeft te rijden. En nu komt ze met 'ik moet mijn huis uit nu!!'

Echt jongen, als in een slechte film... To be continued..
lovelivrijdag 4 januari 2019 @ 21:55
Als ze zich toch al kut voelt, verpest je haar avond niet extra. Hoe langer je uitstelt, des te langer duurt het voor ze er overheen is.

En erover liegen is de verdubbelaar. Dat je het weet.
(als het echt is, want mijn radar gaat af)
DeltaFlamevrijdag 4 januari 2019 @ 22:00
Klap het er nu maar uit op dit moment, dan heb je alles gehad.
Maharskivrijdag 4 januari 2019 @ 22:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 21:51 schreef Ano2362534 het volgende:
Holy shit...

Net uit werk. Even de laatste reacties doorgelezen, waar ik later op terug zal komen.

Net dus aan het appen, kijken of ze bezig is of wil afspreken. Ze was hartstikke vrolijk de afgelopen dagen. Komt ze ineens met: hey... kan je me alsjeblieft op komen halen, ik voel me super kut en heb je zo hard nodig als vriend nu ...

Dit geloof je toch niet Nou, ik ga er maar heen, maar tering. Als ze nu echt net iets ergs heeft gehad en thuis ligt te huilen, dan stel ik het toch echt misschien uit tot morgen... Tering :/

Serieus had ik, mede met jullie (al dan niet zo bedoelde) hulp, besloten dat inderdaad de enige manier is om mezelf nog serieus te kunnen nemen zou zijn, om het hele verhaal gewoon te vertellen.

We zitten altijd bij mij thuis, hiervoor wilde ik naar haar toe komen zodat ze daarna niet overstuur naar huis hoeft te rijden. En nu komt ze met 'ik moet mijn huis uit nu!!'

Echt jongen, als in een slechte film... To be continued..
Laat toch zitten man. Laat je testen en indien negatief hou het lekker stil. Gedoe.
Dat opbiechtgedoe hebben jullie gewoon van Goede Tijden Slechte Tijden geleerd.
Droopievrijdag 4 januari 2019 @ 22:30
Help zenuwinzinking, vriendin appt kom alstjeblieft.

actie: op naar Fok! om het mede te delen
Alluresvrijdag 4 januari 2019 @ 22:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 22:30 schreef Droopie het volgende:
Help zenuwinzinking, vriendin appt kom alstjeblieft.

actie: op naar Fok! om het mede te delen
troll

Waarom er zo dagen werk in stoppen?
junkiexpvrijdag 4 januari 2019 @ 22:53
TS na je laatste emo post ben ik gestopt met lezen, je ben of vrouw, of homo of niet goed snik.
Succes met je leven verder,.
Samuel24vrijdag 4 januari 2019 @ 23:03
quote:
2s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 22:53 schreef junkiexp het volgende:
TS na je laatste emo post ben ik gestopt met lezen, je ben of vrouw, of homo of niet goed snik.
Succes met je leven verder,.
Wat is er mis met homo zijn? :')
Maharskizaterdag 5 januari 2019 @ 00:09
quote:
13s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 23:03 schreef Samuel24 het volgende:
Wat is er mis met homo zijn?
Niets, maar dat linkt junkiexp aan vrouwen, en die sporen niet, i geuss..
Samuel24zaterdag 5 januari 2019 @ 00:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 00:09 schreef Maharski het volgende:

[..]

Niets, maar dat linkt junkiexp aan vrouwen, en die sporen niet, i geuss..
Het word steeds gekker. :')
Maharskizaterdag 5 januari 2019 @ 00:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 00:19 schreef Samuel24 het volgende:
Het word steeds gekker.
Of jij word er gewoon niet echt slimmer op
probeerzaterdag 5 januari 2019 @ 13:34
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 21:34 schreef Tinkepink het volgende:
Vind je zelf niet dat je een beetje overreageert? Jeetje man; je hebt te veel gedronken, en met een half slappe iets wat op seks lijkt gehad (als ik dit zo lees is het waarschijnlijk niet eens tot seks gekomen). Op basis van de manier waarop je schreef dacht ik dat je iemand vermoord had ofzo.
Ik moet bekennen dat ik dit verhaal ook een beetje een anti-climax vond na het lezen van alleen de inleiding.
probeerzaterdag 5 januari 2019 @ 13:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 11:42 schreef Maharski het volgende:

[..]

Op dat moment niet nee. Dat dronken zijn zorgt voor zelfoverschatting, niet over gevolgen kunnen nadenken, vertraagde reactiesnelheid etc.
Natuurlijk zal wel iedereen om iemand heen die in het in z'n dronken kop in z'n harses haalt nog in de auto te stappen diegene moeten tegenhouden. Maar als iemand alleen is, en niemand houdt diegene tegen... het gebeurt genoeg natuurlijk, helaas.
:D :D :D

Bizarre manier om onder je verantwoordelijkheid uit te denken te komen.
Maharskizaterdag 5 januari 2019 @ 13:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 13:35 schreef probeer het volgende:

Bizarre manier om onder je verantwoordelijkheid uit te denken te komen
Ik heb hartstikke gelijk. De gemiddelde mens ziet dat gewoon totaal fout, en redeneert vanuit ego.
Lucky_Strikezaterdag 5 januari 2019 @ 13:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 13:35 schreef probeer het volgende:

[..]

:D :D :D

Bizarre manier om onder je verantwoordelijkheid uit te denken te komen.
Ja :D

Gelukkig werkt dat ook niet zo. Als je een delict hebt gepleegd onder invloed, wordt je gewoon veroordeeld door de rechter.
probeerzaterdag 5 januari 2019 @ 14:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 13:54 schreef Maharski het volgende:

[..]

Ik heb hartstikke gelijk. De gemiddelde mens ziet dat gewoon totaal fout, en redeneert vanuit ego.
Uhuh. Jij hebt gelijk en alle anderen het fout. Lijkt me waarschijnlijk.
Samuel24zaterdag 5 januari 2019 @ 17:03
quote:
3s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 00:24 schreef Maharski het volgende:

[..]

Of jij word er gewoon niet echt slimmer op
Of jij moet gewoon even je mondje houden. :')
Maharskizaterdag 5 januari 2019 @ 17:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:03 schreef Samuel24 het volgende:
Of jij moet gewoon even je mondje houden.
IK HEB ALTIJD GELIJK JA, ANDERS GA IK GILLEN
Samuel24zaterdag 5 januari 2019 @ 17:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:06 schreef Maharski het volgende:

[..]

IK HEB ALTIJD GELIJK JA, ANDERS GA IK GILLEN
Are you kidding me right now? :')
Hexagonzaterdag 5 januari 2019 @ 17:49
Mooie trolltopic. Je kan scriptschrijver voor GTST worden
Vollenhovenzaterdag 5 januari 2019 @ 17:57
Wat een slecht verhaal zeg

TS heeft gewoon een beetje een leuk avondje gehad en is voor het eerst naar de hoeren gegaan. Leuk man.

Voor de rest vind je je vriendin blijkbaar niet zo leuk of neukt ze niet zo lekker of te weinig. Aangezien het nog pril is moet je het haar gewoon vertellen en is het vast niet erg ofso of wel, dunno.
Ano2362534zondag 6 januari 2019 @ 17:42
Ten eerste: _O_ voor alle reacties hier.

Ten tweede: -mosrednA, Lenny77, DeltaFlame en zelfs HetDoktertAan en Samuel24: jullie hebben met elkaar helemaal gelijk gehad.

Ik weet niet wat voor alarm er bij loveli afgingen, maar ik zat dus gisteravond hier te lezen toen ze appte of ik langs kon komen. Ze was erg overstuur, want gewoon een lichte crisis omdat ze zo ver weg van familie en vrienden is (al 10 jaar) en ja, als je daar net vandaan terug komt en het was gezellig, weet je soms even niet goed waar je mee bezig bent met je leven enzo. Dat gevoel ken ik zelf ook, soms is het even lastig om ver weg te wonen.

Dus, ik heb haar eerst een beetje getroost, en zoals ik vrijdag al liet merken, liet me dat wel licht ongemakkelijk voelen. Maar ze verbaast me dus elke keer weer met hoe slim ze is ook. Ze wist al dat ik ergens mee zat, maar gaf me de tijd om er zelf mee naar haar toe te komen. Dus toen ze wat rustiger was heb ik gezegd dat ik OOK ergens mee zat. En het hele verhaal verteld. Met alle details.

Wat me verbaasde: ik begon met het feit dat ik dit weekend iets heb gedaan waardoor ik me (eindelijk) heb gerealiseerd dat ik toch wel een alcoholprobleem heb. Ze was licht verbaasd dat ik daar zelf mee kwam, maar het er helemaal mee eens. We gaan vaak samen uit en zij drinkt dan soms ook te veel, maar vertelde me, dat zij al een tijd een beetje met mijn alcoholgebruik zat. Ze kent me best goed voor de tijd dat we samen zijn. Ze zou niet eens willen dat ik niet meer drink, maar is het ermee eens dat ik soms mijn grenzen niet ken en dat ze zich daar dus weleens zorgen om maakt.

Ik heb nu van jullie geleerd dat ik me inderdaad heb aangesteld. Maar toch voelde het echt zo. Gewoon paniek, en ik vind het nog steeds naar wat ik heb gedaan.

De reactie was anders dan ik me had voor kunnen stellen. Ze was een beetje boos, een beetje beledigd en verdrietig, maaar helemaal niet overstuur. Ze vond het alleen vooral kut dat ik het niet meteen op zondag had verteld zodat we allebei medicijnen konden halen (iets met aids en 72 uur). Plus helemaal mee eens, over 2 maanden nog een keer checken voor de aids. Ik was vergeten te vertellen dat ze een medische achtergrond heeft en dus precies weet hoe dat allemaal werkt. Ze gaat dus 'gewoon met me mee bloed prikken' (behalve dat ik het dus al heb gedaan). Verder gewoon normaal weekend samen. WTF..

Ik ga vrouwen nooit begrijpen.. Misschien komt het door de zieke relatie die ik de afgelopen 5 jaar met een borderline chick heb gehad (stel je voor: in mijn boxers naar spermavlekken zoeken om boos te kunnen worden omdat ik me had afgetrokken zonder haar erbij, all-out bitchfits als ik met vrienden wat ging drinken met een meisje in het gezelschap, etc.). Maar deze kon het dus eigenlijk prima handelen.

Anyway, dank vooral aan Lenny77 _o_ Ik was er nooit op gekomen, maar precies zoals jij zei; het beste was om gewoon het hele verhaal te vertellen. En inderdaad had ze het veel erger gevonden als het een random meisje in een bar zou zijn geweest. Ze heeft me zelfs een beetje uitgelachen! En inderdaad zit ze dus meer met mijn alcoholgebruik, maar zelfs dat is in haar ogen nog niet kritisch. Aleen zoals gezegd toch mijn grenzen leren respecteren. Al in al een veel betere reactie had ik niet durven hopen.

Dus, hartstikke bedankt lief Fok!Forum. Ik had dit even nodig. Een schop onder mijn kont om dit met ballen op te lossen op de enige goede manier. Ben blij dat ik het zo heb gedaan. Maar zonder jullie hulp, meningen, veroordelingen, en af en toe een flauwe grap, had ik het voor mezelf niet zo op kunnen lossen.

En als bonus nog een interessante discussie over aanstellen, overdrijven, maar ook over de morele standaarden van de verschillende users hier, tot aan hoe verantwoordelijk mensen nog zijn onder invloed :) Ik denk trouwens dat Maharski wel een punt heeft, maar niet helemaal gelijk. Ook als je bezopen bent ben je nog steeds verantwoordelijk voor je handelen, je neemt alleen veel slechtere beslissingen.

Vooral deze:
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 21:56 schreef Postbus100 het volgende:
Vertel haar eerlijk wat er gebeurd is.
deze:
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 22:04 schreef Lenny77 het volgende:

[..]

Dit. Ik durfde al bijna niet verder te lezen!
Ik zou je nog eens extra uitlachen als ik je vriendin was _O-. En daarna eisen voor een soa test en dat je iets aan je drankprobleem doet.
Maar dat is misschien omdat ik wat ouder ben en beter kan relativeren :D
deze
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 21:55 schreef loveli het volgende:
Als ze zich toch al kut voelt, verpest je haar avond niet extra. Hoe langer je uitstelt, des te langer duurt het voor ze er overheen is.

En erover liegen is de verdubbelaar. Dat je het weet.
(als het echt is, want mijn radar gaat af)
en deze:
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 22:00 schreef DeltaFlame het volgende:
Klap het er nu maar uit op dit moment, dan heb je alles gehad.
Had ik echt even nodig om het op een rijtje te krijgen en het te 'fixen'.

Ik wil nog steeds naar een psycholoog, maar niet voor mijn alcoholprobleem. Maar voor de andere dingen in mijn hoofd waar ik jullie (hier) niet mee lastig zal vallen.

Dus nogmaals bedankt. O+ En nog een keertje sorry voor de lange teksten. Maar ik neem het niet terug, dan ben ik maar een aansteller met misschien een wat intenser gevoelsleven dan de meesten hier.

En als je me niet gelooft, alleen maar beter :) Ik hoop dat ik het zelf ook kan vergeten.

En mocht ik over 3 maanden toch een enge ziekte blijken te hebben, zal ik het laten weten voor jullie leedvermaak.

[ Bericht 0% gewijzigd door Ano2362534 op 06-01-2019 17:58:03 ]
Lucky_Strikezondag 6 januari 2019 @ 18:14
Jouw vriendin _O_ Wat een relativeringsvermogen zeg. Na 15 jaar relatie met mijn man zou ik hier denk ik niet eens zo makkelijk overheen kunnen stappen.
Ano2362534zondag 6 januari 2019 @ 18:21
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 18:14 schreef Lucky_Strike het volgende:
Jouw vriendin _O_ Wat een relativeringsvermogen zeg. Na 15 jaar relatie met mijn man zou ik hier denk ik niet eens zo makkelijk overheen kunnen stappen.
Ja.. Ik ben verbaasd dat ze niet eens zo super verbaasd leek te zijn..

Ze was banger, en blijkbaar is ze vaker bang, dat als ik terug kom van een reis ofzo, ik haar ga vertellen dat ik mijn nieuwe liefde heb ontmoet ofzo :? Alsof ze allang blij is dat er dus geen concurrentie in het spel is, en dat ik alleen maar iets doms heb gedaan... Vrouwen :? :?
DeltaFlamezondag 6 januari 2019 @ 18:34
Blij voor je dat het zo uitgepakt is. Maar blijf wel kritisch en ga er aan werken. Het zwaarste is er uit, maar het meeste werk komt nu.
Lenny77zondag 6 januari 2019 @ 18:55
Super TS!! _O_
Ben blij dat het goed gegaan is! En grappig dat ze het zo opgevat heeft zoals ik zou gedaan hebben _O-
Maar je verhaal van je ex verklaart achteraf wel een beetje je gedrag!
Nu maar terug relaxen he.
Oh, als ze echt op mij lijkt dan ga je hier wel nog jaren mee geplaagd worden :P
DeltaFlamezondag 6 januari 2019 @ 19:02
Ze zal er inderdaad nog we een tijdje over "ouwehoeren" 😂 *padoem patsss*
Postbus100zondag 6 januari 2019 @ 19:09
Weet je, doordat je eerlijk bent geweest, kan ze zo relaxed reageren. Ze hoeft niet bang te zijn dat er nog meer achter weg komt. Dit is het. Alleen dat al is het behoud van je relatie.

En dat heb je zelf gekozen om te doen, dus chapeau ^O^
houdjemondzondag 6 januari 2019 @ 19:18
Fijn zo, TS. Nu nog hopen op geen enge ziektes.
itchycoozondag 6 januari 2019 @ 19:34
Goed om te horen en goed gedaan. Hiermee kunnen jullie verder ^O^
DeltaFlamemaandag 4 februari 2019 @ 22:18
En alles nog steeds goed TS?
Xa1ptmaandag 4 februari 2019 @ 23:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 01:55 schreef Maharski het volgende:
Wat een overdreven moralistisch gelul hier en daar toch zeg. Met TS zelf voorop...

'ik ben zo laf, ik durf mezelf niet meer in de spiegel aan te kijken' blabla.
Je was gewoon knetterbezopen, en alcohol in zulke hoeveelheden dat je er zů dronken van wordt, legt eenvoudigweg je rationele denkvermogen en vermogen tot afwegen en gevolgen overzien, lam. Je wist gewoon zo goed als niet meer wat je deed. Dat zegt echt niks over je liefde voor je vriendin. Simpelweg je primitieve deel van je brein had je compleet overgenomen, en alle rationaliteit was uitgeschakeld.
Jij en anderen houden je hier verantwoordelijk voor iets terwijl je simpelweg op dat moment weinig meer in te brokkelen had. Maar de mens moet altijd met het vingertje wijzen en kŠn gewoon niet zonder het zonde, schuld en boetemechanisme. Altijd weer moeten bij het maken van fouten worden gewezen naar het zogenaamde altijd weloverwogen en in control zijnde bewuste ik. Newsflash: die is er soms gewoon niet. Die wordt ernstig overschat, en zeker in dit soort situaties.
Maar daar kan de gemiddelde mens niet mee leven. Geoordeeld zal er worden! En boete doen!

Leer gewoon van deze ervaring dat je tijdig je drankje laat staan en effe water gaat drinken of zo om dit soort dingen in 't vervolg te voorkomen. En stop met die belachelijke drama. Wat 'jij' hier gedaan hebt is het resultaat van een lamgelegd brein en weinig anders. Dan kan de natuur in je soms hele rare dingen doen, daar grenzen wegvallen die normaliter worden bewaakt door complexere systemen in je brein. Dat kent weinig moraal verder helaas.
Zo praten zwakke mensen dingen voor zichzelf goed. "Doe ik normaal nooit, maar ik was bezopen". Dom gelul.

Maar goed verhaal, TS.
dagobertE6dinsdag 16 april 2019 @ 12:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 01:55 schreef Maharski het volgende:
Wat een overdreven moralistisch gelul hier en daar toch zeg. Met TS zelf voorop...

'ik ben zo laf, ik durf mezelf niet meer in de spiegel aan te kijken' blabla.
Je was gewoon knetterbezopen, en alcohol in zulke hoeveelheden dat je er zů dronken van wordt, legt eenvoudigweg je rationele denkvermogen en vermogen tot afwegen en gevolgen overzien, lam. Je wist gewoon zo goed als niet meer wat je deed. Dat zegt echt niks over je liefde voor je vriendin. Simpelweg je primitieve deel van je brein had je compleet overgenomen, en alle rationaliteit was uitgeschakeld.
Jij en anderen houden je hier verantwoordelijk voor iets terwijl je simpelweg op dat moment weinig meer in te brokkelen had. Maar de mens moet altijd met het vingertje wijzen en kŠn gewoon niet zonder het zonde, schuld en boetemechanisme. Altijd weer moeten bij het maken van fouten worden gewezen naar het zogenaamde altijd weloverwogen en in control zijnde bewuste ik. Newsflash: die is er soms gewoon niet. Die wordt ernstig overschat, en zeker in dit soort situaties.
Maar daar kan de gemiddelde mens niet mee leven. Geoordeeld zal er worden! En boete doen!

Leer gewoon van deze ervaring dat je tijdig je drankje laat staan en effe water gaat drinken of zo om dit soort dingen in 't vervolg te voorkomen. En stop met die belachelijke drama. Wat 'jij' hier gedaan hebt is het resultaat van een lamgelegd brein en weinig anders. Dan kan de natuur in je soms hele rare dingen doen, daar grenzen wegvallen die normaliter worden bewaakt door complexere systemen in je brein. Dat kent weinig moraal verder helaas.
Dit.

Als TS es wist hoeveel vrouwen ik nog heb geneukt als scheve schaats zonder condoom en daarna een uur later bij de vrouw thuis avondeten :')

niet de meest verstandige keuzes maar goed

We leven in 2019!
We leven in Nederland!
Rose_Reddinsdag 16 april 2019 @ 12:25
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 april 2019 12:22 schreef dagobertE6 het volgende:

[..]

Dit.

Als TS es wist hoeveel vrouwen ik nog heb geneukt als scheve schaats zonder condoom en daarna een uur later bij de vrouw thuis avondeten :')

niet de meest verstandige keuzes maar goed

We leven in 2019!
We leven in Nederland!
Waarom ben je Łberhaupt nog getrouwd?
Lenny77dinsdag 16 april 2019 @ 13:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 april 2019 12:25 schreef Rose_Red het volgende:

[..]

Waarom ben je Łberhaupt nog getrouwd?
Dit.
Je haat je vrouw, je vindt haar lelijk en je kijkt op haar neer. Je bedriegt haar ook nog!
Ga scheiden en gun je vrouw een man die wel van haar houdt!
Cause_Mayhemdinsdag 16 april 2019 @ 14:30
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 april 2019 12:22 schreef dagobertE6 het volgende:

[..]

Dit.

Als TS es wist hoeveel vrouwen ik nog heb geneukt als scheve schaats zonder condoom en daarna een uur later bij de vrouw thuis avondeten :')

niet de meest verstandige keuzes maar goed

We leven in 2019!
We leven in Nederland!
Jij doet veelste veel je best jezelf hier te profileren als een oh zo stoere badboy. Maar in de werkelijkheid zit jij vies dik onder de plak en heb je voor je huidige vrouw misschien 1 ander gehad en daar blijft het wel bij. Als je alleen vrouw hebt ipv forever alone bent.

Je legt het er veelste dik bovenop. Het is te duidelijk een karikatuur.
Ga er gerust mee door, het is namelijk best vermakelijk.
Gruj0dinsdag 16 april 2019 @ 18:10
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 april 2019 12:22 schreef dagobertE6 het volgende:

[..]

Dit.

Als TS es wist hoeveel vrouwen ik nog heb geneukt als scheve schaats zonder condoom en daarna een uur later bij de vrouw thuis avondeten :')

niet de meest verstandige keuzes maar goed

We leven in 2019!
We leven in Nederland!
Geen geweten? Stel dat je vrouw een SOA had opgelopen of erger?? Was het dan ook "Ach ja het is 2019!" geweest? :N

quote:
0s.gif Op dinsdag 16 april 2019 14:30 schreef Cause_Mayhem het volgende:
ipv forever alone bent.
Zelfs als het niet waar is wat hij zegt, is het wel keihard (pijnlijk) imo om met zoiets te gaan smijten.
-mosrednAdinsdag 16 april 2019 @ 18:14
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 april 2019 12:22 schreef dagobertE6 het volgende:

[..]

Dit.

Als TS es wist hoeveel vrouwen ik nog heb geneukt als scheve schaats zonder condoom en daarna een uur later bij de vrouw thuis avondeten :')

niet de meest verstandige keuzes maar goed

We leven in 2019!
We leven in Nederland!
Dit moet wel getroll zijn.