FOK!forum / Blockchain Technology & Cryptocurrencies / [SC] Cryptocurrencies #973 Jingle bell, jingle all the waves!
Lospedrosavrijdag 28 december 2018 @ 18:20
image?span=6m&size=medium&currency= USD&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=USD&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

tenor.gif?itemid=8410476
groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen

Preev simple bitcoin price
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.



Be fearful when Tether crashes.
TheFreshPrincevrijdag 28 december 2018 @ 18:21
In je haast de TT niet aangepast :P
#ANONIEMvrijdag 28 december 2018 @ 18:43
Eindejaarsrun is begonnen.
Rossdalevrijdag 28 december 2018 @ 18:51
re9lwIv.gif
Sorenvrijdag 28 december 2018 @ 20:32
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 december 2018 13:42 schreef SOG het volgende:

[..]

Ja samenwerken. Dat er nog steeds waarde gehecht wordt aan dat samenwerken waar je helemaal dood mee wordt gegooid. Samenwerken met die samenwerken met y. Mcdonalds, bmw. Stelt allemaal geen drol voor.
Samenwerken is zo 2018.
leolinedancevrijdag 28 december 2018 @ 21:54
Bankiersbonussen zijn gestort zeker
TheFreshPrincevrijdag 28 december 2018 @ 21:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 december 2018 21:54 schreef leolinedance het volgende:
Bankiersbonussen zijn gestort zeker
Nee, buy en sell knop verwisseld :@
leolinedancevrijdag 28 december 2018 @ 22:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 december 2018 21:58 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Nee, buy en sell knop verwisseld :@
:') _O-
illusionsvrijdag 28 december 2018 @ 22:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 december 2018 21:54 schreef leolinedance het volgende:
Bankiersbonussen zijn gestort zeker
Chinees pinksteren vandaag samen met de Latijns-Amerikaanse 1-april-variant zorgt voor een boost.
fathankvrijdag 28 december 2018 @ 22:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 december 2018 22:12 schreef illusions het volgende:

[..]

Chinees pinksteren vandaag samen met de Latijns-Amerikaanse 1-april-variant zorgt voor een boost.
En het is interstellaire mihoen-dag vandaag.

Maar wat een dag hier is, is 7 jaar ergens anders. Dus tel maar uit.
Jed1Gamzaterdag 29 december 2018 @ 00:11
Het moonseizoen is weer geopend.
Moongodencoins _O_
NeeOfTochJAzaterdag 29 december 2018 @ 04:07
Lees dit voordat je ETH koopt:
https://threadreaderapp.com/thread/1078682801954799617.html
illusionszaterdag 29 december 2018 @ 05:24
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 december 2018 22:57 schreef fathank het volgende:

[..]

En het is interstellaire mihoen-dag vandaag.

Maar wat een dag hier is, is 7 jaar ergens anders. Dus tel maar uit.
Klinkt als ... hmm ... daar zou iemand een film van moeten maken eigenlijk.
NeeOfTochJAzaterdag 29 december 2018 @ 06:46
kthxbyezaterdag 29 december 2018 @ 07:29
DvgCWYQWsAAyBrY.jpg:large
NeeOfTochJAzaterdag 29 december 2018 @ 08:01
quote:
de klasfoto van Sasha, wat wil je daar mee zeggen?
kthxbyezaterdag 29 december 2018 @ 08:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 08:01 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

de klasfoto van Sasha, wat wil je daar mee zeggen?
niet door hebben dat de Waves trein op het punt staat om te vertrekken :')_!
kthxbyezaterdag 29 december 2018 @ 08:05
Lekker divers team trouwens!
NeeOfTochJAzaterdag 29 december 2018 @ 08:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 08:04 schreef kthxbye het volgende:

[..]

niet door hebben dat de Waves trein op het punt staat om te vertrekken :')_!
denk dat Sasha het te druk met school heeft, die heeft echt geen tijd om nog veel met waves bezig te zijn.
NeeOfTochJAzaterdag 29 december 2018 @ 08:19
Dit ben ik na de bear market van 2018:
TwztIdzaterdag 29 december 2018 @ 09:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 08:19 schreef NeeOfTochJA het volgende:
Dit ben ik na de bear market van 2018:
En dan te bedenken dat je de bearmarkt van 2019 nog door moet :')
fathankzaterdag 29 december 2018 @ 09:48
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 december 2018 08:05 schreef kthxbye het volgende:
Lekker divers team trouwens!
Diversiteit :')
Afwazigzaterdag 29 december 2018 @ 10:22
quote:
Sashagod
Grrrrrrrrzaterdag 29 december 2018 @ 10:32
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 09:16 schreef TwztId het volgende:

[..]

En dan te bedenken dat je de bearmarkt van 2019 nog door moet :')
Jongen, 2019 wordt episch, mass adoption incoming! *O*
Nattekatzaterdag 29 december 2018 @ 10:34
Nog geen lokquotes gehad :(
TheFreshPrincezaterdag 29 december 2018 @ 10:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 10:32 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Jongen, 2019 wordt episch, mass adoption incoming! *O*
Ik geloof er wel in, eind van het jaar een Tesla.
Grrrrrrrrzaterdag 29 december 2018 @ 10:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 10:37 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik geloof er wel in, eind van het jaar een Tesla.
Die kan jij sowieso wel kopen als je per se wil. :P
kthxbyezaterdag 29 december 2018 @ 10:44
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 09:48 schreef fathank het volgende:

[..]

Diversiteit :')
niet 3 negers en 2 chinezen in je woonkamer hebben zitten :')
Nattekatzaterdag 29 december 2018 @ 10:45
Lambo.

Mijn hele portfolio van ooit 5000¤ straks ff verdubbelen.
KapBakzaterdag 29 december 2018 @ 10:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 10:45 schreef Nattekat het volgende:
Lambo.

Mijn hele portfolio van ooit 5000¤ straks ff verdubbelen.
Je moet die ene Ether nog weggeven toch? :P
#ANONIEMzaterdag 29 december 2018 @ 11:07
VeChain Mainnet is lit

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 29-12-2018 11:07:54 ]
illusionszaterdag 29 december 2018 @ 11:20
quote:
6s.gif Op zaterdag 29 december 2018 11:07 schreef Dimachaerus het volgende:
VeChain Mainnet is lit
"lit" :') :') :') :') :') :') :') :')
Koelkastjezaterdag 29 december 2018 @ 11:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 11:20 schreef illusions het volgende:

[..]

"lit" :') :') :') :') :') :') :') :')
q9lHzD6.gif
Grrrrrrrrzaterdag 29 december 2018 @ 11:49
quote:
6s.gif Op zaterdag 29 december 2018 11:07 schreef Dimachaerus het volgende:
VeChain Mainnet is lit
En wanneer gaan we dat in de koers zien?
ArnoldG0342zaterdag 29 december 2018 @ 11:50
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 11:49 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

En wanneer gaan we dat in de koers zien?
Niet vechain kennende.
Maar lekker vthor sparen :)
NeeOfTochJAzaterdag 29 december 2018 @ 12:09
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 11:49 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

En wanneer gaan we dat in de koers zien?
de koers daalt toch al een jaar. die zal ook niet meer gaan stijgen.
Blikzaterdag 29 december 2018 @ 12:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 12:09 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

de koers daalt toch al een jaar. die zal ook niet meer gaan stijgen.
Klopt, lekker ver weg van blijven en geen aandacht aan besteden
Grrrrrrrrzaterdag 29 december 2018 @ 12:27
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 12:10 schreef Blik het volgende:

[..]

Klopt, lekker ver weg van blijven en geen aandacht aan besteden
Je kan wel cynisch gaan lopen doen maar van alle gouden bergen is natuurlijk echt helemaal geen fuck terecht gekomen.
Blikzaterdag 29 december 2018 @ 12:43
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 12:27 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Je kan wel cynisch gaan lopen doen maar van alle gouden bergen is natuurlijk echt helemaal geen fuck terecht gekomen.
Noem mij 1 munt die in 2017 bestond en in 2018 in waarde is gestegen?
#ANONIEMzaterdag 29 december 2018 @ 12:51
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 12:27 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Je kan wel cynisch gaan lopen doen maar van alle gouden bergen is natuurlijk echt helemaal geen fuck terecht gekomen.
not sure if srs
Grrrrrrrrzaterdag 29 december 2018 @ 12:53
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 12:43 schreef Blik het volgende:

[..]

Noem mij 1 munt die in 2017 bestond en in 2018 in waarde is gestegen?
Binancecoin.

Maar je mist het punt: de gouden bergen zijn stronthopen gebleken tot nu toe.
#ANONIEMzaterdag 29 december 2018 @ 12:53
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 12:43 schreef Blik het volgende:

[..]

Noem mij 1 munt die in 2017 bestond en in 2018 in waarde is gestegen?
De dollar heeft een mooie 5% winst gemaakt dit jaar ^O^
#ANONIEMzaterdag 29 december 2018 @ 12:54
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 12:53 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Binancecoin.

Maar je mist het punt: de gouden bergen zijn stronthopen gebleken tot nu toe.
Bron?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 29-12-2018 12:54:35 ]
Grrrrrrrrzaterdag 29 december 2018 @ 12:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 12:53 schreef Piva het volgende:

[..]

De dollar heeft een mooie 5% winst gemaakt dit jaar ^O^
1 dollah is nu 105 dollahcent waard _O_
Nattekatzaterdag 29 december 2018 @ 13:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 10:53 schreef KapBak het volgende:

[..]

Je moet die ene Ether nog weggeven toch? :P
Ssssst
Grrrrrrrrzaterdag 29 december 2018 @ 13:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 13:02 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ssssst
Nattekat, Nattekat, wilde dat hij die belofte nooit gemaakt had! :+
Nattekatzaterdag 29 december 2018 @ 13:03
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 13:03 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Nattekat, Nattekat, wilde dat hij die belofte nooit gemaakt had! :+
Zelfs random personen die ik niet eens ken weten het nu :'(
Grrrrrrrrzaterdag 29 december 2018 @ 13:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 13:03 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zelfs random personen die ik niet eens ken weten het nu :'(
Geef die ether nou maar gewoon, dan vallen we je niet meer lastig.
Nattekatzaterdag 29 december 2018 @ 13:08
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 13:07 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Geef die ether nou maar gewoon, dan vallen we je niet meer lastig.
Deed je toch al niet.
ArnoldG0342zaterdag 29 december 2018 @ 13:13
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 12:27 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Je kan wel cynisch gaan lopen doen maar van alle gouden bergen is natuurlijk echt helemaal geen fuck terecht gekomen.
Vind deze opmerking iets te kort door de bocht. Vele projecten zijn dit jaar in waarde gedaald.

Toch zijn er mooie technologische vooruitgangen geboekt.

De gouden bergen werden vooornamelijk gewenst door de eigen community. Ik sta iets meer met beide benen op de grond. Komt vanzelf allemaal wel. Adoptie voor wat dan ook, kost gewoon tijd. Zowel voor waves, vet of iets anders.
Nattekatzaterdag 29 december 2018 @ 13:15
2017 was een herhaling van 2013 8-)

2021 is moonjaar.
Nattekatzaterdag 29 december 2018 @ 13:15
Verkopen voor kerst, heel belangrijk.
Grrrrrrrrzaterdag 29 december 2018 @ 13:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 13:15 schreef Nattekat het volgende:
2017 was een herhaling van 2013 8-)

2021 is moonjaar.
december 2020 effe goed inslaan.
Nattekatzaterdag 29 december 2018 @ 13:18
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 13:16 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

december 2020 effe goed inslaan.
Duurt lang.

Gewoon nu al. Alleen vergeet ik het iedere keer of heb ik er geen zin in _O-
Mijn wallet staat op een laptop die geen oplader meer heeft en op een VPS waar ik niet in kan van huis :'(
leolinedancezaterdag 29 december 2018 @ 13:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 13:18 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Duurt lang.

Gewoon nu al. Alleen vergeet ik het iedere keer of heb ik er geen zin in _O-
Mijn wallet staat op een laptop die geen oplader meer heeft en op een VPS waar ik niet in kan van huis :'(
Haha wat is dat voor jaren 80 coin waar je alleen maar op zo'n manier bij kunt :') wij allemaal internetbankieren op mobiel, pinnen, contactloos betalen etc maar voor deze godencoin heb je je computer nodig :')
Blikzaterdag 29 december 2018 @ 13:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 12:53 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Binancecoin.

Maar je mist het punt: de gouden bergen zijn stronthopen gebleken tot nu toe.
Ik mis het punt niet, ik ben het gewoon fundamenteel oneens met je op dit punt. Ik hoef ook geen snelle koerswinsten, ik heb liever solide progressie. En Vechain heeft genoeg laten zien dit jaar om aangetoond te hebben dat het een topper in wording is.

Het enige wat een stronthoop is, is de koers. Maar dat is grotendeels te danken aan de bearmarkt waar we in zitten en niet omdat Vechain niet levert
TwztIdzaterdag 29 december 2018 @ 13:58
De lijnen tussen verwachting en realiteit waren begin dit jaar zo ver uiteen gelopen dat iedereen er compleet ingetuind is.

Altcoins doen nagenoeg niks zonder een verse lading dom geld.
Lospedrosazaterdag 29 december 2018 @ 14:33
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 13:40 schreef Blik het volgende:

[..]

Ik mis het punt niet, ik ben het gewoon fundamenteel oneens met je op dit punt. Ik hoef ook geen snelle koerswinsten, ik heb liever solide progressie. En Vechain heeft genoeg laten zien dit jaar om aangetoond te hebben dat het een topper in wording is.

Het enige wat een stronthoop is, is de koers. Maar dat is grotendeels te danken aan de bearmarkt waar we in zitten en niet omdat Vechain niet levert
Neenee 12 usdollah end of year werd er beloofd.
Afwazigzaterdag 29 december 2018 @ 14:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 14:33 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Neenee 12 usdollah end of year werd er beloofd.
MAX
Lospedrosazaterdag 29 december 2018 @ 14:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 14:40 schreef Afwazig het volgende:

[..]

MAX
Neenee minimaal!
#ANONIEMzaterdag 29 december 2018 @ 15:09
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 13:13 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Ik sta iets meer met beide benen op de grond.
Nu wel ja inmiddels.

quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:51 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Ik denk EOY $25, dan kan alles wat meer is me meevallen
Grrrrrrrrzaterdag 29 december 2018 @ 15:18
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 13:40 schreef Blik het volgende:


Het enige wat een stronthoop is, is de koers. Maar dat is grotendeels te danken aan de bearmarkt waar we in zitten en niet omdat Vechain niet levert
En laten we het nou toch echt voor de koers doen. Tenzij je #initforthetech bent :')
Grrrrrrrrzaterdag 29 december 2018 @ 15:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 14:40 schreef Afwazig het volgende:

[..]

MAX
Dit was trollen en banwaardig volgens Venbois 11 maanden terug. :')
BadVladzaterdag 29 december 2018 @ 15:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 10:34 schreef Nattekat het volgende:
Nog geen lokquotes gehad :(
Hoe gaat het met je ethjes?
Afwazigzaterdag 29 december 2018 @ 15:56
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 15:19 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Dit was trollen en banwaardig volgens Venbois 11 maanden terug. :')
Ja die sekte doet me een beetje denken aan de XRP army. :')
#ANONIEMzaterdag 29 december 2018 @ 16:05
Mooi om te zien hoe de despair weer terugkomt na de kortstondige euforie dat waves qua marketcap voorbij was gegaan aan vechain.
fathankzaterdag 29 december 2018 @ 16:22
Waves gaat eth van de troon stoten
#ANONIEMzaterdag 29 december 2018 @ 16:29
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 december 2018 16:22 schreef fathank het volgende:
Waves gaat eth van de troon stoten
Met hun aanstaande database? De komst van Vostok betekent dus dat er werkelijk geen hond geïnteresseerd is in het gebruik van het waves platform.

Delusioned bagholders be like: "DiT iS GoEd VoOr HeT WaVeS EcOsYsTeEm.'' :D
woxxelzaterdag 29 december 2018 @ 16:39
Die zil :)
Blikzaterdag 29 december 2018 @ 16:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 14:33 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Neenee 12 usdollah end of year werd er beloofd.
Door een paar fanboys ja, niet door vechain zelf...
Blikzaterdag 29 december 2018 @ 16:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 15:18 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

En laten we het nou toch echt voor de koers doen. Tenzij je #initforthetech bent :')
Uiteraard doe ik het ook voor de winsten, maar dat hoeft van mij niet perse dit jaar te gebeuren
Afwazigzaterdag 29 december 2018 @ 16:57
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 december 2018 16:22 schreef fathank het volgende:
Waves gaat eth van de troon stoten
Eth zorgt daar zelf wel voor.
fathankzaterdag 29 december 2018 @ 16:59
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 16:57 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Eth zorgt daar zelf wel voor.
Jij snapt em
fathankzaterdag 29 december 2018 @ 17:00
WIJ ZIJN NIET BANG WANT UNIVERSA KOMT ERAAN!!!!!¡
#ANONIEMzaterdag 29 december 2018 @ 17:01
Zojuist bitcoin gebruikt om ergens voor te betalen. Confirmation schiet alleen niet op.
Grrrrrrrrzaterdag 29 december 2018 @ 17:09
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 16:40 schreef Blik het volgende:

[..]

Uiteraard doe ik het ook voor de winsten, maar dat hoeft van mij niet perse dit jaar te gebeuren
Nee, maar dan kan je dus beter iets anders met je geld doen dan het in crypto steken denk ik altijd. Tenzij je echt verwacht dat het ergens in het komende half jaar gaat knallen.

Maar waarom verwacht jij dat de koers van VET/VTHO nog wel een keer door de roof gaat? Wie gaan al die VTHO gebruiken en kopen? En hoe duur mag dat spul worden voordat bedrijven denken "Ja hallo, we zijn er ingestapt om goedkoper uit te zijn, niet duurder....".
#ANONIEMzaterdag 29 december 2018 @ 17:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 17:09 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Nee, maar dan kan je dus beter iets anders met je geld doen dan het in crypto steken denk ik altijd. Tenzij je echt verwacht dat het ergens in het komende half jaar gaat knallen.

Maar waarom verwacht jij dat de koers van VET/VTHO nog wel een keer door de roof gaat? Wie gaan al die VTHO gebruiken en kopen? En hoe duur mag dat spul worden voordat bedrijven denken "Ja hallo, we zijn er ingestapt om goedkoper uit te zijn, niet duurder....".
Lees de voorgaande topics maar terug.
fathankzaterdag 29 december 2018 @ 17:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 17:09 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Nee, maar dan kan je dus beter iets anders met je geld doen dan het in crypto steken denk ik altijd. Tenzij je echt verwacht dat het ergens in het komende half jaar gaat knallen.

Maar waarom verwacht jij dat de koers van VET/VTHO nog wel een keer door de roof gaat? Wie gaan al die VTHO gebruiken en kopen? En hoe duur mag dat spul worden voordat bedrijven denken "Ja hallo, we zijn er ingestapt om goedkoper uit te zijn, niet duurder....".
Als je nou eens de basisbeginselen gaat opzoeken dan snap je dat dat een van de speerpunten is. Services voor bedrijven worden niet duurder. Staat uitgebreid beschreven in bijvoorbeeld de White paper.
#ANONIEMzaterdag 29 december 2018 @ 17:15
Pijnlijk om te zien dit. Lekker trashtalken en Zogenaamd 'slimme kritische' vragen stellen waaruit blijkt dat je er geen moer van snapt _O-. Houd dan gewoon je bek ja.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 29-12-2018 17:15:59 ]
Grrrrrrrrzaterdag 29 december 2018 @ 17:15
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 17:14 schreef fathank het volgende:

[..]

Als je nou eens de basisbeginselen gaat opzoeken dan snap je dat dat een van de speerpunten is. Services voor bedrijven worden niet duurder. Staat uitgebreid beschreven in bijvoorbeeld de White paper.
Nou, leg het eens uit in een paar zinnen voor iemand die te dom is om de White paper te snappen.
Blikzaterdag 29 december 2018 @ 17:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 17:09 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Nee, maar dan kan je dus beter iets anders met je geld doen dan het in crypto steken denk ik altijd. Tenzij je echt verwacht dat het ergens in het komende half jaar gaat knallen.

Maar waarom verwacht jij dat de koers van VET/VTHO nog wel een keer door de roof gaat? Wie gaan al die VTHO gebruiken en kopen? En hoe duur mag dat spul worden voordat bedrijven denken "Ja hallo, we zijn er ingestapt om goedkoper uit te zijn, niet duurder....".
Mijn spaarrekening was een betere keuze geweest, maar dat is achteraf mooi lullen.

Maar ik verwacht dat adoptie steeds verder gaat toenemen in 2019. Vandaag nog een nieuwe all time high van rond de 2 miljoen VTHO burned. Dus ik zie niet waarom dat niet kan doorstijgen de komende maanden. Daarmee zal ook de prijs gaan toenemen en uiteindelijk moet er een balans gaan ontstaan tussen, prijs, vraag en aanbod. Wat dat gaat worden, geen idee
#ANONIEMzaterdag 29 december 2018 @ 17:18
Inb4: "We ZiJN hIeR MoE vAn Al DaT VeChAiN GeShil''

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 29-12-2018 17:19:11 ]
Grrrrrrrrzaterdag 29 december 2018 @ 17:20
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 17:16 schreef Blik het volgende:

[..]

Mijn spaarrekening was een betere keuze geweest, maar dat is achteraf mooi lullen.

Maar ik verwacht dat adoptie steeds verder gaat toenemen in 2019. Vandaag nog een nieuwe all time high van rond de 2 miljoen VTHO burned. Dus ik zie niet waarom dat niet kan doorstijgen de komende maanden. Daarmee zal ook de prijs gaan toenemen en uiteindelijk moet er een balans gaan ontstaan tussen, prijs, vraag en aanbod. Wat dat gaat worden, geen idee
Nee ok, maar je zal toch wel iets in gedachten hebben wat je realistisch lijkt? Anders ben je eigenlijk gewoon een wilde gok aan het doen. Wat ook prima is als je je dat realiseert en er ok mee bent natuurlijk. Die paar honderd eu die ik in crypto heb zitten zijn ook gewoon puur een gok.

Die niet al te best uitpakt tot nu toe :')
#ANONIEMzaterdag 29 december 2018 @ 17:20
We zijn hier moe van al dat vechain geshil.
EggsTCzaterdag 29 december 2018 @ 17:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 17:20 schreef Gehrman het volgende:
We zijn hier moe van al dat vechain geshil.
Blikzaterdag 29 december 2018 @ 17:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 17:20 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Nee ok, maar je zal toch wel iets in gedachten hebben wat je realistisch lijkt? Anders ben je eigenlijk gewoon een wilde gok aan het doen. Wat ook prima is als je je dat realiseert en er ok mee bent natuurlijk. Die paar honderd eu die ik in crypto heb zitten zijn ook gewoon puur een gok.

Die niet al te best uitpakt tot nu toe :')
Ik gok dat vtho op termijn rond de 1 cent gaat worden. Maar is verder nergens op gebaseerd...
Afwazigzaterdag 29 december 2018 @ 17:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 17:20 schreef Gehrman het volgende:
We zijn hier moe van al dat vechain geshil.
#ANONIEMzaterdag 29 december 2018 @ 17:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 17:20 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Nee ok, maar je zal toch wel iets in gedachten hebben wat je realistisch lijkt? Anders ben je eigenlijk gewoon een wilde gok aan het doen. Wat ook prima is als je je dat realiseert en er ok mee bent natuurlijk. Die paar honderd eu die ik in crypto heb zitten zijn ook gewoon puur een gok.

Die niet al te best uitpakt tot nu toe :')
en nu komt de monkey uit de sleeve hoor

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 29-12-2018 17:45:32 ]
#ANONIEMzaterdag 29 december 2018 @ 18:04
klaasweetalles zit al sinds 2007 in Vechain, dus moet wel een goed project zijn.
Lospedrosazaterdag 29 december 2018 @ 18:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 17:20 schreef Gehrman het volgende:
We zijn hier moe van al dat vechain geshil.
Lospedrosazaterdag 29 december 2018 @ 18:11
ps als je nu nog in die grote roze oliebol geloofd heb je een plaat voor je kop dikker dan de Chinese muur.
#ANONIEMzaterdag 29 december 2018 @ 18:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 18:04 schreef ZetaOS het volgende:
klaasweetalles zit al sinds 2007 in Vechain, dus moet wel een goed project zijn.
Klaas zit nu in de staatsloten. Heb derhalve meteen een straatje gehaald.
illusionszaterdag 29 december 2018 @ 18:19
Klaas heeft in 2016 welgeteld 1 dag zo'n 2.5 bitcoin gehad, maar vond het na $1 dollar verlies wel welletjes.
ArnoldG0342zaterdag 29 december 2018 @ 18:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 15:09 schreef Piva het volgende:

[..]

Nu wel ja inmiddels.

[..]

Haha goed gevonden! ;)
Helaas mocht het niet zo wezen.

Hoop dat 2019 een beter jaar wordt, niet enkel voor vechain.

In tijden van beren gaat de techniek vaak harder vooruit.
Zithzaterdag 29 december 2018 @ 18:30
Ruziën om welke -95% coin het beste is :')
EggsTCzaterdag 29 december 2018 @ 18:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 18:30 schreef Zith het volgende:
Ruziën om welke -95% coin het beste is :')
Dit ja, we zijn allemaal de lul.
fathankzaterdag 29 december 2018 @ 18:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 17:15 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Nou, leg het eens uit in een paar zinnen voor iemand die te dom is om de White paper te snappen.
Supplyrate van Vtho kan bijgestuurd worden, gas per tx/clause kan aangepast worden.
EggsTCzaterdag 29 december 2018 @ 18:33
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 18:31 schreef fathank het volgende:

[..]

Supplyrate van Vtho kan bijgestuurd worden, gas per tx/clause kan aangepast worden.
Wanneer gaan we moon, wanneer word de scene disrupt, wanneer gaan al die topbedrijven tientallen miljoenen VET kopen, wanneer gaat VTHO naar 10USD, _O_ moeeeeeeeeehoehoen
fathankzaterdag 29 december 2018 @ 18:33
Maar als je te dom bent om een whitepaper te lezen en wat basis beginselen te begrijpen kun je het misschien beter bij Staatsloten houden.
EggsTCzaterdag 29 december 2018 @ 18:34
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 18:33 schreef fathank het volgende:
Maar als je te dom bent om een whitepaper te lezen en wat basis beginselen te begrijpen kun je het misschien beter bij Staatsloten houden.
Jep, dus when? Moon? _O_
fathankzaterdag 29 december 2018 @ 18:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 18:34 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jep, dus when? Moon? _O_
Als de tijd rijp is.
#ANONIEMzaterdag 29 december 2018 @ 19:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 18:34 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jep, dus when? Moon? _O_
1 januari
BadVladzaterdag 29 december 2018 @ 19:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 18:30 schreef Zith het volgende:
Ruziën om welke -95% coin het beste is :')
Waves staat nog steeds rond ATH hoor. :{w

Alleen de prijzen op de exchanges kloppen niet.
xaban06zaterdag 29 december 2018 @ 19:39
Ik had destijds VEN gekocht bij Binance, ben ik dat nu kwijt? Als ik nu inlog zie ik het niet tussen mijn balans staan.

/edit
Oh, laat maar, ik zie dat ik de coins in januari naar een ander wallet heb gestuurd, geen idee meer welke dat is :D

/edit2
Oke gevonden, maar kan ik mijn VEN coins nu nog omzetten of ben ik het nu kwijt :D

/edit3
Wellicht dat dit gaat werken: https://vechaininsider.co(...)g_the_vechain_wallet

[ Bericht 36% gewijzigd door xaban06 op 29-12-2018 19:46:30 ]
ArnoldG0342zaterdag 29 december 2018 @ 20:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 19:39 schreef xaban06 het volgende:
Ik had destijds VEN gekocht bij Binance, ben ik dat nu kwijt? Als ik nu inlog zie ik het niet tussen mijn balans staan.

/edit
Oh, laat maar, ik zie dat ik de coins in januari naar een ander wallet heb gestuurd, geen idee meer welke dat is :D

/edit2
Oke gevonden, maar kan ik mijn VEN coins nu nog omzetten of ben ik het nu kwijt :D

/edit3
Wellicht dat dit gaat werken: https://vechaininsider.co(...)g_the_vechain_wallet
Je kan nog gewoon omzetten. Goed lezen hoe het werkt, dan komt het helemaal goed.
Lospedrosazaterdag 29 december 2018 @ 20:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 19:30 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Waves staat nog steeds rond ATH hoor. :{w

Alleen de prijzen op de exchanges kloppen niet.
VET staat ook op 12 usdollah. Alleen dat is op geen enkele Exchange te zien.
illusionszaterdag 29 december 2018 @ 21:13
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 20:20 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

VET staat ook op 12 usdollah. Alleen dat is op geen enkele Exchange te zien.
SEAL is ook gewoon al 10 keer over de kop, als het niet meer is. SEAL gaat de boel allemaal in hun kont raggen.
#ANONIEMzaterdag 29 december 2018 @ 22:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 21:13 schreef illusions het volgende:

[..]

SEAL is ook gewoon al 10 keer over de kop, als het niet meer is. SEAL gaat de boel allemaal in hun kont raggen.
Rank 790 is ook al verkeerd :-(
MT10zaterdag 29 december 2018 @ 22:43
Even puur uit interesse, via welke weg is het nu financieel het interessants om je coins uit te cashen? In de bullrun vorig jaar heb ik maar via bitonic gedaan (toen stond ik lekker in de plus en heb ik mijn inleg eruit gehaald) Dat is wel een heel dure manier maar toen zag ik even weinig opties aangezien ook Exchanges toen stops hadden voor aanmelden en ook verificaties lang duurde terwijl ik toen gewoon snel het momentum wou pakken om mijn inleg eruit te halen. Het lijkt me nu verstandig me voor te bereiden op een eventuele bullrun en dus waar nodig een account aan te maken/verificatieprocedure te doorlopen.
JeSuisDroppiezaterdag 29 december 2018 @ 22:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 22:43 schreef MT10 het volgende:
Even puur uit interesse, via welke weg is het nu financieel het interessants om je coins uit te cashen? In de bullrun vorig jaar heb ik maar via bitonic gedaan (toen stond ik lekker in de plus en heb ik mijn inleg eruit gehaald) Dat is wel een heel dure manier maar toen zag ik even weinig opties aangezien ook Exchanges toen stops hadden voor aanmelden en ook verificaties lang duurde terwijl ik toen gewoon snel het momentum wou pakken om mijn inleg eruit te halen. Het lijkt me nu verstandig me voor te bereiden op een eventuele bullrun en dus waar nodig een account aan te maken/verificatieprocedure te doorlopen.
Coinbase
Kraken
illusionszaterdag 29 december 2018 @ 23:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 22:48 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Coinbase
Kraken
Coinbase :') :') :')
Grrrrrrrrzaterdag 29 december 2018 @ 23:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 19:30 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Waves staat nog steeds rond ATH hoor. :{w

Alleen de prijzen op de exchanges kloppen niet.
Is dit ook al een ding ja?
Grrrrrrrrzaterdag 29 december 2018 @ 23:11
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 18:15 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Klaas zit nu in de staatsloten. Heb derhalve meteen een straatje gehaald.
Tot nu toe een beter rendement op m'n staatsloten dan op m'n crypto. :+
illusionszaterdag 29 december 2018 @ 23:28
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 december 2018 23:07 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Is dit ook al een ding ja?
Nee, sarcasme wel.
MT10zaterdag 29 december 2018 @ 23:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 23:05 schreef illusions het volgende:

[..]

Coinbase :') :') :')
Wat is er mis met coinbase? Volg de meeste Exchanges eigenlijk niet echt, alleen binance en de waves Dex aangezien ik daar alle tokens waar ik in zit kan verhandelen.
Wereldgozerzondag 30 december 2018 @ 00:44
Rode dildo
#ANONIEMzondag 30 december 2018 @ 06:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 22:43 schreef MT10 het volgende:
Even puur uit interesse, via welke weg is het nu financieel het interessants om je coins uit te cashen? In de bullrun vorig jaar heb ik maar via bitonic gedaan (toen stond ik lekker in de plus en heb ik mijn inleg eruit gehaald) Dat is wel een heel dure manier maar toen zag ik even weinig opties aangezien ook Exchanges toen stops hadden voor aanmelden en ook verificaties lang duurde terwijl ik toen gewoon snel het momentum wou pakken om mijn inleg eruit te halen. Het lijkt me nu verstandig me voor te bereiden op een eventuele bullrun en dus waar nodig een account aan te maken/verificatieprocedure te doorlopen.
Dat valt nog best mee hoor via bitonic of btcdirect. In de bullrun wel eens uitgerekend voor 1 btc, scheelde slechts 14 euro op een tx van 15000 euro.

Coinbase zoals iemand hier noemde is prima, maar coinbase pro is goedkoper! (coinbase pro is het oude gdax) Fee is wat lager bij coinbase pro. Geld staat meestal in een dag op je rekening
Coinbase is zeker geen :')

Kraken raad ik af, onduidelijke partij.

Aanrader is Bitstamp, werkt snel, binnen een dag staat het op je rekening.
Een alternatief zou Bl3p zijn, een kleine Nederlandse exchange waar niemand van gehoord heeft.
Bl3p is van de makers van bitonic maar is toch echt los daarvan in een stichting gestopt, dat is goed want mocht bitonic in de problemen zitten trekt het dus niet bl3p mee een faillissement in.

Niet elk uur van de dag veel volume, maar soms erg goede koers voor je btc. Geld staat in enkele uren op je rekening.
(note: Het volume op bl3p is voornamelijk van bitonic tijdens de nacht)

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 30-12-2018 06:40:49 ]
MT10zondag 30 december 2018 @ 09:26
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 06:34 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Dat valt nog best mee hoor via bitonic of btcdirect. In de bullrun wel eens uitgerekend voor 1 btc, scheelde slechts 14 euro op een tx van 15000 euro.

Coinbase zoals iemand hier noemde is prima, maar coinbase pro is goedkoper! (coinbase pro is het oude gdax) Fee is wat lager bij coinbase pro. Geld staat meestal in een dag op je rekening
Coinbase is zeker geen :')

Kraken raad ik af, onduidelijke partij.

Aanrader is Bitstamp, werkt snel, binnen een dag staat het op je rekening.
Een alternatief zou Bl3p zijn, een kleine Nederlandse exchange waar niemand van gehoord heeft.
Bl3p is van de makers van bitonic maar is toch echt los daarvan in een stichting gestopt, dat is goed want mocht bitonic in de problemen zitten trekt het dus niet bl3p mee een faillissement in.

Niet elk uur van de dag veel volume, maar soms erg goede koers voor je btc. Geld staat in enkele uren op je rekening.
(note: Het volume op bl3p is voornamelijk van bitonic tijdens de nacht)

Bedankt! Gevoelsmatig dacht ik dat bitonic veel duurder was maar valt mee dus. Ik zal wel eens gaan kijken naar coinbase en bl3p
illusionszondag 30 december 2018 @ 11:42
Ik ken anders een hoop mensen die kutervaringen hebben met Coinbase. Het internet staat er ook vol mee. Ik laat het liever cash storten of ik gebruik een crypto debit card, nooit gezeik mee gehad.
TheFreshPrincezondag 30 december 2018 @ 12:01
30k MGO omruilen voor PIVX is achteraf de juiste keuze.
TwztIdzondag 30 december 2018 @ 12:14
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 11:42 schreef illusions het volgende:
Ik ken anders een hoop mensen die kutervaringen hebben met Coinbase. Het internet staat er ook vol mee. Ik laat het liever cash storten of ik gebruik een crypto debit card, nooit gezeik mee gehad.
Hoge bomen vangen veel wind.
MT10zondag 30 december 2018 @ 12:21
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 11:42 schreef illusions het volgende:
Ik ken anders een hoop mensen die kutervaringen hebben met Coinbase. Het internet staat er ook vol mee. Ik laat het liever cash storten of ik gebruik een crypto debit card, nooit gezeik mee gehad.
Wat bedoel je met cash laten storten?
ssjgokuzondag 30 december 2018 @ 12:23
SEAL, GODENCOIN. _O_
illusionszondag 30 december 2018 @ 12:32
quote:
1s.gif Op zondag 30 december 2018 12:21 schreef MT10 het volgende:

[..]

Wat bedoel je met cash laten storten?
Laat wel eens via een ATM gewoon cash op mijn rekening storten. Denk niet dat dat in NL kan.
illusionszondag 30 december 2018 @ 12:32
quote:
10s.gif Op zondag 30 december 2018 12:23 schreef ssjgoku het volgende:
SEAL, GODENCOIN. _O_
SEAL, DODE COIN. _O_
KapBakzondag 30 december 2018 @ 13:23
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 11:42 schreef illusions het volgende:
Ik ken anders een hoop mensen die kutervaringen hebben met Coinbase. Het internet staat er ook vol mee. Ik laat het liever cash storten of ik gebruik een crypto debit card, nooit gezeik mee gehad.
Ik denk wel dat Coinbase/Gemini/Kraken de meest professionele partijen in crypto zijn momenteel (qua exchanges dan he :P).
fathankzondag 30 december 2018 @ 13:25
Gewoon Bl3p. Betrouwbare Nederlandse partij.
KapBakzondag 30 december 2018 @ 13:28
quote:
1s.gif Op zondag 30 december 2018 13:25 schreef fathank het volgende:
Gewoon Bl3p. Betrouwbare Nederlandse partij.
Qua liquiditeit is dat waarschijnlijk vrij ruk :P
Rossdalezondag 30 december 2018 @ 14:09
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 13:28 schreef KapBak het volgende:

[..]

Qua liquiditeit is dat waarschijnlijk vrij ruk :P
Valt mee hoor, werkt perfect en genoeg handelsvolume
ChickenManzondag 30 december 2018 @ 14:33
Bitpanda ^O^
TheFreshPrincezondag 30 december 2018 @ 14:57
Universa jajahaahaaaha
MT10zondag 30 december 2018 @ 15:02
quote:
1s.gif Op zondag 30 december 2018 13:25 schreef fathank het volgende:
Gewoon Bl3p. Betrouwbare Nederlandse partij.
Net aangemeld maar om het account te gebruiken heb ik een invite nodig. Weet jij hoe ik daar aan kan komen?
#ANONIEMzondag 30 december 2018 @ 15:45
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 06:34 schreef ZetaOS het volgende:
Dat valt nog best mee hoor via bitonic of btcdirect. In de bullrun wel eens uitgerekend voor 1 btc, scheelde slechts 14 euro op een tx van 15000 euro.
Het was zeker geen 14 euro..

quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 22:43 schreef MT10 het volgende:
Even puur uit interesse, via welke weg is het nu financieel het interessants om je coins uit te cashen? In de bullrun vorig jaar heb ik maar via bitonic gedaan
Even de tijd nemen nu om ergens te verifiëren is geen overbodige luxe. Bitonic werkt op zich prima maar is wel wat aan de dure kant, zeker als de volatiliteit en liquidity alle kanten op bounced.

Bitstamp en Coinbase werken prima!

[ Bericht 41% gewijzigd door #ANONIEM op 30-12-2018 15:49:11 ]
ssjgokuzondag 30 december 2018 @ 16:27
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 12:32 schreef illusions het volgende:

[..]

SEAL, DODE COIN. _O_
Dan is alles zowat dood :D
illusionszondag 30 december 2018 @ 16:33
quote:
10s.gif Op zondag 30 december 2018 16:27 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Dan is alles zowat dood :D
Klopt ook, maar Seal helemaaal extra superdood.
ssjgokuzondag 30 december 2018 @ 16:40
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 16:33 schreef illusions het volgende:

[..]

Klopt ook, maar Seal helemaaal extra superdood.
Nee hoor. Dat is een mening. :)
illusionszondag 30 december 2018 @ 16:42
quote:
10s.gif Op zondag 30 december 2018 16:40 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Nee hoor. Dat is een mening. :)
_O-

En de aarde is plat. :P
ssjgokuzondag 30 december 2018 @ 16:52
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 16:42 schreef illusions het volgende:

[..]

_O-

En de aarde is plat. :P
Flatearther gespot!
Haat die gasten. :P
illusionszondag 30 december 2018 @ 16:55
quote:
10s.gif Op zondag 30 december 2018 16:52 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Flatearther gespot!
Haat die gasten. :P
Nog steeds aannemelijker dan dat SEAL ooit gaat "werken." :D
ssjgokuzondag 30 december 2018 @ 17:20
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 16:55 schreef illusions het volgende:

[..]

Nog steeds aannemelijker dan dat SEAL ooit gaat "werken." :D
Nee hoor :)
Dat kan je nu met alles zowat zeggen nogmaals.
SEAL, GODENCOIN.
#ANONIEMzondag 30 december 2018 @ 17:25
Je Ken seal niet eens fatsoenlijk traden
ssjgokuzondag 30 december 2018 @ 17:26
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 17:25 schreef Dimachaerus het volgende:
Je Ken seal niet eens fatsoenlijk traden
Jawel hoor.
Gaat gewoon wat langzamer.
illusionszondag 30 december 2018 @ 17:52
quote:
10s.gif Op zondag 30 december 2018 17:26 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Jawel hoor.
Gaat gewoon wat langzamer.
"fatsoenlijk"
#ANONIEMzondag 30 december 2018 @ 18:10
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 11:42 schreef illusions het volgende:
Ik ken anders een hoop mensen die kutervaringen hebben met Coinbase. Het internet staat er ook vol mee. Ik laat het liever cash storten of ik gebruik een crypto debit card, nooit gezeik mee gehad.
Van je eigen ervaringen uitgaan buddy :)
ssjgokuzondag 30 december 2018 @ 18:12
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 17:52 schreef illusions het volgende:

[..]

"fatsoenlijk"
Vind er niets "onfatsoenlijk" aan (Al had ik dat vorige post al duidelijk gemaakt). Heb je bij meerdere coins, en is ook afhankelijk van exchange.
Maakt ook niets uit, heb weer 10% voor niets erbij, met het traden. ^O^
TwztIdzondag 30 december 2018 @ 18:31
quote:
1s.gif Op zondag 30 december 2018 15:02 schreef MT10 het volgende:

[..]

Net aangemeld maar om het account te gebruiken heb ik een invite nodig. Weet jij hoe ik daar aan kan komen?
Op Reddit zwerven ze veel rond, en anders een mailtje naar ze sturen..
Ze willen ze soms nog wel is toesturen.
illusionszondag 30 december 2018 @ 18:31
quote:
10s.gif Op zondag 30 december 2018 18:12 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Vind er niets "onfatsoenlijk" aan (Al had ik dat vorige post al duidelijk gemaakt). Heb je bij meerdere coins, en is ook afhankelijk van exchange.
Maakt ook niets uit, heb weer 10% voor niets erbij, met het traden. ^O^
Een coin die fatsoenlijk te traden is, heeft volume, anders kan je het geen fatsoenlijk traden noemen.

quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 18:10 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Van je eigen ervaringen uitgaan buddy :)
Leer liever van de fouten van anderen. ;)
ChickenManzondag 30 december 2018 @ 18:34
Je kan ook fatsoenlijke winsten behalen met low trade volume coins
leolinedancezondag 30 december 2018 @ 18:37
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 13:23 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik denk wel dat Coinbase/Gemini/Kraken de meest professionele partijen in crypto zijn momenteel (qua exchanges dan he :P).
Kraken :D echt nog nooit zo'n gare exchange gezien. Het is dat het de goedkoopste manier is (was?) om BTC om te zetten naar fiat, maar verder.. :')
ssjgokuzondag 30 december 2018 @ 18:39
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 18:31 schreef illusions het volgende:

[..]

Een coin die fatsoenlijk te traden is, heeft volume, anders kan je het geen fatsoenlijk traden noemen.

Nogmaals, er liggen meerdere coins nu zo bij, en zijn er al jaren. Geen verband verder dus.
BadVladzondag 30 december 2018 @ 19:02
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 december 2018 23:07 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Is dit ook al een ding ja?
Nou, de prijs van een DRGN is vastgesteld rond $5.53. Je kan ze alleen nog niet voor dat bedrag verkopen. :D
BadVladzondag 30 december 2018 @ 19:04
Coinbase Pro (voorheen GDAX) ben ik goed over te spreken. Geen fee als je zelf de maker bent van een order.
TwztIdzondag 30 december 2018 @ 19:29
quote:
7s.gif Op zondag 30 december 2018 19:04 schreef BadVlad het volgende:
Coinbase Pro (voorheen GDAX) ben ik goed over te spreken. Geen fee als je zelf de maker bent van een order.
JA WAT IS HET NOU !!?? GOED OF SLECHT ???????
illusionszondag 30 december 2018 @ 19:29
quote:
10s.gif Op zondag 30 december 2018 18:39 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Nogmaals, er liggen meerdere coins nu zo bij, en zijn er al jaren. Geen verband verder dus.
Omdat de rest ook kut is, is het niet ineens "ok" om kut te zijn. :D
ssjgokuzondag 30 december 2018 @ 19:40
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 19:29 schreef illusions het volgende:

[..]

Omdat de rest ook kut is, is het niet ineens "ok" om kut te zijn. :D
Zeg ik ook nergens, maar het is nou eenmaal zo.
woxxelzondag 30 december 2018 @ 20:48
Waves laat me in de steek, maar universa maakt het allemaal goed.
recursiefzondag 30 december 2018 @ 22:50
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 20:48 schreef woxxel het volgende:
Waves laat me in de steek, maar universa maakt het allemaal goed.
Zeker 😎
Ik heb er nu bijna 2 miljoen.
Lospedrosazondag 30 december 2018 @ 22:52
quote:
7s.gif Op zondag 30 december 2018 19:04 schreef BadVlad het volgende:
Coinbase Pro (voorheen GDAX) ben ik goed over te spreken. Geen fee als je zelf de maker bent van een order.
Gewoon hoddle toch, waarvoor dan een exchange nodig voor euro's?
Ik hoddle voor altijd en ben miljonair. Jaaahahhaah
Maikel_Stokkiezondag 30 december 2018 @ 23:10
Hoe lang duurt verificatie met Bitonic? Heb vanmiddag de overboeking gedaan en dacht gelezen te hebben dat het 2 tot 8 uur duurt.

Heb de volgende melding: De verificatieoverboeking is door ons ontvangen. Uw verificatie wordt zo snel mogelijk door ons verwerkt.
BadVladzondag 30 december 2018 @ 23:51
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 23:10 schreef Maikel_Stokkie het volgende:
Hoe lang duurt verificatie met Bitonic? Heb vanmiddag de overboeking gedaan en dacht gelezen te hebben dat het 2 tot 8 uur duurt.

Heb de volgende melding: De verificatieoverboeking is door ons ontvangen. Uw verificatie wordt zo snel mogelijk door ons verwerkt.
Ze zijn daar nu op wintersport.
Grrrrrrrrmaandag 31 december 2018 @ 00:27
quote:
10s.gif Op zondag 30 december 2018 19:02 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Nou, de prijs van een DRGN is vastgesteld rond $5.53. Je kan ze alleen nog niet voor dat bedrag verkopen. :D
Wat een treurnis.
TheFreshPrincemaandag 31 december 2018 @ 00:49
PIVX :D
#ANONIEMmaandag 31 december 2018 @ 00:52
jaaa universaGODEN
illusionsmaandag 31 december 2018 @ 00:53
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 23:10 schreef Maikel_Stokkie het volgende:
Hoe lang duurt verificatie met Bitonic? Heb vanmiddag de overboeking gedaan en dacht gelezen te hebben dat het 2 tot 8 uur duurt.

Heb de volgende melding: De verificatieoverboeking is door ons ontvangen. Uw verificatie wordt zo snel mogelijk door ons verwerkt.
Volgens mij kan je redelijk veilig aannemen dat men op zondag niet zoveel doet, en op 31/12 en 01/01 zullen ze ook geen volle bezetting hebben. Tenzij de KYC volautomatisch is, maar dat zal wel niet anders had je die melding niet gehad.
TheFreshPrincemaandag 31 december 2018 @ 01:51
Marketcap van Universa bijna weer door de $10 miljoen. Weinig eigenlijk, zit nog wel wat groeipotentie in.
chroestjovmaandag 31 december 2018 @ 01:57
quote:
0s.gif Op maandag 31 december 2018 01:51 schreef MaGNeT het volgende:
Marketcap van Universa bijna weer door de $10 miljoen. Weinig eigenlijk, zit nog wel wat groeipotentie in.
ezgif_com_video_to_gif.gif
#ANONIEMmaandag 31 december 2018 @ 08:01
Ik hoor net dat metro 51 gedisrupt is ahahahhhjaaaaa

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 31-12-2018 08:02:09 ]
Grrrrrrrrmaandag 31 december 2018 @ 11:07
Hey admin, when moon?
TheFreshPrincemaandag 31 december 2018 @ 11:24
quote:
1s.gif Op maandag 31 december 2018 11:07 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Hey admin, when moon?
DxMCXnw.gif
fathankmaandag 31 december 2018 @ 11:49
quote:
1s.gif Op maandag 31 december 2018 08:01 schreef Dimachaerus het volgende:
Ik hoor net dat metro 51 gedisrupt is ahahahhhjaaaaa
Metro's zijn toch maar voor het plebs.
NeeOfTochJAmaandag 31 december 2018 @ 12:37
put your money where your mouth is.
KapBakmaandag 31 december 2018 @ 12:43
Ik post hier wss niet meer voor het nieuwjaar, dus alvast beste wensen allemaal :W

Vond het een mooi jaartje ^O^
ArnoldG0342maandag 31 december 2018 @ 12:48
Zo inderdaad de cabiet bus maar eens uit de schuur toveren, want platteland.

Beste wensen voor een ieder alvast :)
KapBakmaandag 31 december 2018 @ 12:49
quote:
0s.gif Op maandag 31 december 2018 12:48 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Zo inderdaad de cabiet bus maar eens uit de schuur toveren,
Lekker man :P
Koelkastjemaandag 31 december 2018 @ 13:04
quote:
0s.gif Op maandag 31 december 2018 12:48 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Zo inderdaad de cabiet bus maar eens uit de schuur toveren, want platteland.

Beste wensen voor een ieder alvast :)
Hier zo ook even met de bussen knallen en lekker pilsen _O_!
kthxbyemaandag 31 december 2018 @ 13:41
:')_!🍾
Lospedrosamaandag 31 december 2018 @ 15:52
Ze zouden vannacht de Exchanges dicht moeten gooien en vuurwerk van groene BTC candles maken. ^O^
#ANONIEMmaandag 31 december 2018 @ 16:04
quote:
1s.gif Op maandag 31 december 2018 15:52 schreef Lospedrosa het volgende:
Ze zouden vannacht de Exchanges dicht moeten gooien en vuurwerk van groene BTC candles maken. ^O^
welke 'vannacht' bedoel je dan precies?

dit was vier uur geleden in Nieuw-Zeeland:
c27qj3uuhl721.jpg?width=432&auto=webp&s=97245bb411a51bcddc4b3b35f853ef833c79107e

[ Bericht 18% gewijzigd door #ANONIEM op 31-12-2018 16:04:38 ]
fathankmaandag 31 december 2018 @ 16:07
quote:
14s.gif Op maandag 31 december 2018 16:04 schreef aTypisch het volgende:

[..]

welke 'vannacht' bedoel je dan precies?

dit was vier uur geleden in Nieuw-Zeeland:
[ afbeelding ]
Wow

Nooit geweten dat je kan tijdreizen
#ANONIEMmaandag 31 december 2018 @ 16:08
quote:
1s.gif Op maandag 31 december 2018 16:07 schreef fathank het volgende:

[..]

Wow

Nooit geweten dat je kan tijdreizen
einstein heeft nooit bestaan en e=mc² is een hoax
BadVladmaandag 31 december 2018 @ 16:28
Dat 2019 maar net zo'n mooi cryptojaar mag worden als 2018. O+
#ANONIEMmaandag 31 december 2018 @ 16:30
quote:
0s.gif Op maandag 31 december 2018 16:28 schreef BadVlad het volgende:
Dat 2019 maar net zo'n mooi cryptojaar mag worden als 2018. O+
mag ook wel effe klein moontje hoor
Grrrrrrrrmaandag 31 december 2018 @ 16:38
Dadelijk nog even all in in VET gaan, 12 dollah (ok, 12 dollahcent omgerekend) EoY bitsjus!
IrishBastardmaandag 31 december 2018 @ 17:18
quote:
1s.gif Op maandag 31 december 2018 16:38 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Dadelijk nog even all in in VET gaan, 12 dollah (ok, 12 dollahcent omgerekend) EoY bitsjus!
_O-
Grrrrrrrrmaandag 31 december 2018 @ 17:46
quote:
1s.gif Op maandag 31 december 2018 17:18 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

_O-
Nu kopen is om 24u 29 keer je inzet! _O_
Koelkastjemaandag 31 december 2018 @ 19:37
Allemaal een goed 2019 c_/!

Koelkastjemaandag 31 december 2018 @ 19:40
Ook voor de rockers c_/!

Koelkastjemaandag 31 december 2018 @ 19:42
Ook voor diegene die net iets harder gaat dan dan rest c_/!

Koelkastjemaandag 31 december 2018 @ 19:46
Ook voor de zuiderlingen c_/!

Koelkastjemaandag 31 december 2018 @ 19:48
Zelf ga ik straks het nieuwe jaar in met deze c_/!

Koelkastjemaandag 31 december 2018 @ 19:54
Ik vergat alle ekte ekte Gangsters, ook jullie een goed 2019 c_/!

TheFreshPrincemaandag 31 december 2018 @ 20:38
Weefs moen!
TheFreshPrincemaandag 31 december 2018 @ 21:14
quote:
0s.gif Op maandag 31 december 2018 20:38 schreef MaGNeT het volgende:
Weefs moen!
Korte moen.
Lospedrosamaandag 31 december 2018 @ 21:43
quote:
1s.gif Op maandag 31 december 2018 21:14 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Korte moen.
Ook de beste wensen voor waves
Rossdalemaandag 31 december 2018 @ 21:53
Nog even een EOY dump van BTC *O*

Gunstig voor de belasting opgave :+
TheFreshPrincemaandag 31 december 2018 @ 23:24
Vergeet TA:

Aspergevoorspelster: extreme temperaturen en Engeland wereldkampioen
Evenstarmaandag 31 december 2018 @ 23:52
Beste wensen allemaal! Zal in 2019 weer wat actiever zijn :)
#ANONIEMdinsdag 1 januari 2019 @ 00:09
Happy new year!
IrishBastarddinsdag 1 januari 2019 @ 00:44
Ik wens jullie een bulljaar toe.
Lospedrosadinsdag 1 januari 2019 @ 00:56
Moon 300% garanteed 2019!! ^O^

[ Bericht 9% gewijzigd door Lospedrosa op 01-01-2019 01:04:24 ]
TheFreshPrincedinsdag 1 januari 2019 @ 03:07
Beste wensen!

Dit jaar maken we een maanreisje!

NeeOfTochJAdinsdag 1 januari 2019 @ 07:32
Afwazigdinsdag 1 januari 2019 @ 11:58
Gelukkig nieuwjaar iedereen. Dat de bull maar terug mag keren in 2019.

2019 WAVESJAAR heb ik gehoord

Rossdaledinsdag 1 januari 2019 @ 12:27
CPC gisteren al +30% groene dildo en vandaag alweer +10% en een buywall van bijna 2 mil. Gaat helemaal de goede kant op zo _O_
Koelkastjedinsdag 1 januari 2019 @ 13:15
GGF3Qgh.jpg
Rossdaledinsdag 1 januari 2019 @ 13:29
quote:
:D
Xrenitydinsdag 1 januari 2019 @ 13:47
Even m'n belastingscreenshot van vorig jaar gecheckt... Dat zag er toch beter uit :P
#ANONIEMdinsdag 1 januari 2019 @ 14:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 januari 2019 13:47 schreef Xrenity het volgende:
Even m'n belastingscreenshot van vorig jaar gecheckt... Dat zag er toch beter uit :P
Toch op zijn minst wel meer Satoshis? :)
Xrenitydinsdag 1 januari 2019 @ 14:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 januari 2019 14:13 schreef Piva het volgende:

[..]

Toch op zijn minst wel meer Satoshis? :)
Die heb ik niet gescreenshot :P
xaban06dinsdag 1 januari 2019 @ 14:49
quote:
met een volume van een paar duizend $ is dat ook niet zo moeilijk ;)
ssjgokudinsdag 1 januari 2019 @ 15:02
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 januari 2019 14:49 schreef xaban06 het volgende:

[..]

met een volume van een paar duizend $ is dat ook niet zo moeilijk ;)
Volume afgelopen 24 uur:
$ 64.26K

:D
Vividinsdag 1 januari 2019 @ 17:14
Waar kopen jullie PRG?
chroestjovdinsdag 1 januari 2019 @ 17:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 januari 2019 17:14 schreef Vivi het volgende:
Waar kopen jullie PRG?
nsfAJvh.gif
fathankdinsdag 1 januari 2019 @ 18:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 januari 2019 17:14 schreef Vivi het volgende:
Waar kopen jullie PRG?
Nergens.
Rossdaledinsdag 1 januari 2019 @ 18:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 januari 2019 17:14 schreef Vivi het volgende:
Waar kopen jullie PRG?
Niet aan beginnen, is een pump and dump coin op Yobit.
Afwazigdinsdag 1 januari 2019 @ 19:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 januari 2019 17:14 schreef Vivi het volgende:
Waar kopen jullie PRG?
Deze mensen _O-
illusionsdinsdag 1 januari 2019 @ 20:09
Dit is weer zo'n "ik drink nooit meer"-dag. Wat doe ik mezelf toch aan elke keer. :')

Leuk feestje, dat wel.

Beste wensen mannen.
Vividinsdag 1 januari 2019 @ 20:12
quote:
3s.gif Op dinsdag 1 januari 2019 18:46 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Niet aan beginnen, is een pump and dump coin op Yobit.
Dank! Ik was gewoon nieuwsgierig ;).
metallicelmodinsdag 1 januari 2019 @ 20:36
Paragon, is dat niet die ICO met die chick en dat gedoe met wiet en The Game? Die alles moet terug betalen omdat ze zijn aangepakt door de SEC ofzo? Oh wacht die ICO waar ik zelf aan heb mee gedaan lol
Vividinsdag 1 januari 2019 @ 21:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 januari 2019 20:36 schreef metallicelmo het volgende:
Paragon, is dat niet die ICO met die chick en dat gedoe met wiet en The Game? Die alles moet terug betalen omdat ze zijn aangepakt door de SEC ofzo? Oh wacht die ICO waar ik zelf aan heb mee gedaan lol
Dit ja: https://www.complex.com/m(...)yptocurrency-company
#ANONIEMdinsdag 1 januari 2019 @ 21:32
Hackers Threaten to Dump Insurance Files Related to 9/11 Attacks - undisclosed ransom fee in Bitcoin.

9/11 meets bitcoin. _O_
Lospedrosadinsdag 1 januari 2019 @ 23:55
Universa :D

Daar staat wat mee te gebeuren. Ben zwaar geneigd om hier deze week meer van in te kopen.
TheFreshPrincewoensdag 2 januari 2019 @ 00:18
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 januari 2019 23:55 schreef Lospedrosa het volgende:
Universa :D

Daar staat wat mee te gebeuren. Ben zwaar geneigd om hier deze week meer van in te kopen.
Bijna een halve cent :+
BadVladwoensdag 2 januari 2019 @ 04:41
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 januari 2019 23:55 schreef Lospedrosa het volgende:
Universa :D

Daar staat wat mee te gebeuren. Ben zwaar geneigd om hier deze week meer van in te kopen.
Lekker volume ook. -O-
xaban06woensdag 2 januari 2019 @ 06:06
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 00:18 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Bijna een halve cent :+
TwztIdwoensdag 2 januari 2019 @ 11:36
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 00:18 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Bijna een halve cent :+
Bij 2 cent speel ik pas break even.. :')

NOG X4 MINIMAAL KOMOP UNIVERSAJAJA..
#ANONIEMwoensdag 2 januari 2019 @ 11:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 januari 2019 21:32 schreef Piva het volgende:
Hackers Threaten to Dump Insurance Files Related to 9/11 Attacks - undisclosed ransom fee in Bitcoin.

9/11 meets bitcoin. _O_
Willem van Middelkoop vind dit leuk.
TheFreshPrincewoensdag 2 januari 2019 @ 12:20
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 11:36 schreef TwztId het volgende:

[..]

Bij 2 cent speel ik pas break even.. :')

NOG X4 MINIMAAL KOMOP UNIVERSAJAJA..
Niet bijgekocht hebben op de 0,2 cent dip :')
Blikwoensdag 2 januari 2019 @ 13:29
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 12:20 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Niet bijgekocht hebben op de 0,2 cent dip :')
Heb ik nu ook wel spijt van...
Rossdalewoensdag 2 januari 2019 @ 13:55
Ik ben blij dat ETH weer gewoon de #2 crypto is *O*
KapBakwoensdag 2 januari 2019 @ 14:06
quote:
3s.gif Op woensdag 2 januari 2019 13:55 schreef Rossdale het volgende:
Ik ben blij dat ETH weer gewoon de #2 crypto is *O*
Ik ook :P

Is genoeg mis met Ethereum maar het moet toch zeker wel boven XRP blijven _O- En dat is dan vooral omdat XRP zo kut is.
Rossdalewoensdag 2 januari 2019 @ 14:11
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 14:06 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik ook :P

Is genoeg mis met Ethereum maar het moet toch zeker wel boven XRP blijven _O- En dat is dan vooral omdat XRP zo kut is.
Al is het alleen maar omdat zoveel projecten afhankelijk zijn van hun funding in ETH :P
Anders blijven rijkere schijtprojecten zoals XRP, EOS en Tezos altijd in de top 15 hangen.
KapBakwoensdag 2 januari 2019 @ 14:14
quote:
3s.gif Op woensdag 2 januari 2019 14:11 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Al is het alleen maar omdat zoveel projecten afhankelijk zijn van hun funding in ETH :P
Anders blijven rijkere schijtprojecten zoals XRP, EOS en Tezos altijd in de top 15 hangen.
Ook dat. Daarnaast is market cap gewoon een schijt metric, zoals gisteren aangetoond met die wiet coin die in een keer #20 was.
BadVladwoensdag 2 januari 2019 @ 17:27
Iemand ervaring met exchange Bilaxy?
Evenstarwoensdag 2 januari 2019 @ 17:36
Gaan we nog moon voor Chinees niewjaar?
KapBakwoensdag 2 januari 2019 @ 17:54
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 17:36 schreef Kyran het volgende:
Gaan we nog moon voor Chinees niewjaar?
Ongetwijfeld :P

Of niet.
KapBakwoensdag 2 januari 2019 @ 17:54
Zoals je weet kan het vriezen en dooien. De bal is rond.
BadVladwoensdag 2 januari 2019 @ 17:59
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 17:36 schreef Kyran het volgende:
Gaan we nog moon voor Chinees niewjaar?
Ja, en de Wallstreetbonusen natuurlijk!
Evenstarwoensdag 2 januari 2019 @ 18:02
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 17:59 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Ja, en de Wallstreetbonusen natuurlijk!
Die was ik vergeten, all-in.
BadVladwoensdag 2 januari 2019 @ 18:04
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:02 schreef Kyran het volgende:

[..]

Die was ik vergeten, all-in.
Januari Wavesmaand!
#ANONIEMwoensdag 2 januari 2019 @ 18:41
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 14:06 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik ook :P

Is genoeg mis met Ethereum maar het moet toch zeker wel boven XRP blijven _O- En dat is dan vooral omdat XRP zo kut is.
Ripple is zeker niet kut als investering, ze hebben de meeste real world business van alle coins.
Roces18woensdag 2 januari 2019 @ 18:43
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:41 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Ripple is zeker niet kut als investering, ze hebben de meeste real world business van alle coins.
Ripple ja, niet XRP. Hoewel in de toekomst evt. wel met xRapid etc.
KapBakwoensdag 2 januari 2019 @ 18:45
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:41 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Ripple is zeker niet kut als investering, ze hebben de meeste real world business van alle coins.
Ik vind XRP een gecentraliseerde tyfus coin waarvan dik meer dan 50% in handen van een entiteit is, dat zegt naar mijn mening genoeg om het als potentiële investering te beoordelen. Verder ga ik er geen woorden aan vuil maken :P
#ANONIEMwoensdag 2 januari 2019 @ 18:45
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 17:27 schreef BadVlad het volgende:
Iemand ervaring met exchange Bilaxy?
Ik heb er een account maar op wat free Kora Network Token na niet veel gebruik van gemaakt.
Waarom interesse in deze exoot van een exchange?
#ANONIEMwoensdag 2 januari 2019 @ 18:47
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:43 schreef Roces18 het volgende:

[..]

Ripple ja, niet XRP. Hoewel in de toekomst evt. wel met xRapid etc.
XRP is niks zonder Ripple vandaar we het over Ripple hebben als we over XRP praten.
(Ripple zal altijd zeggen dat xrp heeeel wat anders is en dat ze er los van staan. Dit omdat ze niet als security aangemerkt willen worden door de SEC).
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:45 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik vind XRP een gecentraliseerde tyfus coin waarvan dik meer dan 50% in handen van een entiteit is, dat zegt naar mijn mening genoeg om het als potentiële investering te beoordelen. Verder ga ik er geen woorden aan vuil maken :P
Wat er nodig is dat er een concurrent opstaat en gewoon XRP gaat gebruiken.

Qua investering is het een goede keuze voor je portfolio denk ik. En je weet, ik zit er nooit naast :P

[ Bericht 21% gewijzigd door #ANONIEM op 02-01-2019 18:49:11 ]
TwztIdwoensdag 2 januari 2019 @ 18:49
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 12:20 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Niet bijgekocht hebben op de 0,2 cent dip :')
Geen geld toch... Sponsoren ? O-)
KapBakwoensdag 2 januari 2019 @ 18:49
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:47 schreef ZetaOS het volgende:
Qua investering is het een goede keuze voor je portfolio denk ik. En je weet, ik zit er nooit naast :P
Lol, dat weet je toch niet tenzij je de portfolio thesis kent en de beoordelingscriteria die iemand hanteert voor een investering :P
Roces18woensdag 2 januari 2019 @ 18:49
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:45 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik vind XRP een gecentraliseerde tyfus coin waarvan dik meer dan 50% in handen van een entiteit is, dat zegt naar mijn mening genoeg om het als potentiële investering te beoordelen. Verder ga ik er geen woorden aan vuil maken :P
dan neem je xlm :P
KapBakwoensdag 2 januari 2019 @ 18:50
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:49 schreef Roces18 het volgende:

[..]

dan neem je xlm :P
Nog erger :P
#ANONIEMwoensdag 2 januari 2019 @ 18:50
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 12:20 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Niet bijgekocht hebben op de 0,2 cent dip :')
Heb je nog altijd je GLD - Goldcoins? Vroeger had je er een hoop van.
KapBakwoensdag 2 januari 2019 @ 18:50
Daarnaast zijn er ook nog de al benoemde legal risico's bij XRP/Ripple.
#ANONIEMwoensdag 2 januari 2019 @ 18:51
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:50 schreef KapBak het volgende:

[..]

Nog erger :P
ez.gif
#ANONIEMwoensdag 2 januari 2019 @ 18:55
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:50 schreef KapBak het volgende:
Daarnaast zijn er ook nog de al benoemde legal risico's bij XRP/Ripple.
Ja, dat is wat ik net schreef. Ze hebben XRP in het begin verkocht als een soort aandeel.
De SEC vind het securitys (en dat is het eigenlijk ook).

Nu heeft Ripple een soort van propaganda naar buiten gebracht dat als je Ripple zegt op forums en je XRP bedoeld dat mensen je er op aanspreken van hé! Ripple en XRP zijn niet het zelfde. Nou mooi wel dus!

Aan de andere kant zal Ripple niet snel XRP laten vallen aangezien ze dan kapot gaan aan alle losse rechtszaken van beleggers in XRP.
KapBakwoensdag 2 januari 2019 @ 18:56
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:55 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Ja, dat is wat ik net schreef. Ze hebben XRP in het begin verkocht als een soort aandeel.
De SEC vind het securitys (en dat is het eigenlijk ook).

Nu heeft Ripple een soort van propaganda naar buiten gebracht dat als je Ripple zegt op forums en je XRP bedoeld dat mensen je er op aanspreken van hé! Ripple en XRP zijn niet het zelfde. Nou mooi wel dus!

Aan de andere kant zal Ripple niet snel XRP laten vallen aangezien ze dan kapot gaan aan alle losse rechtszaken van beleggers in XRP.
Ja dat is mij een te groot risico :P Lekker dood laten bloeden dat XRP/Ripple. Enige project van ze wat ik heel tof vind is Interledger.
BadVladwoensdag 2 januari 2019 @ 18:57
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:45 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Ik heb er een account maar op wat free Kora Network Token na niet veel gebruik van gemaakt.
Waarom interesse in deze exoot van een exchange?
Ik heb wat FOAM die ik wil verkopen.

https://coinmarketcap.com/currencies/foam/#markets

Voornamelijk volume op Bilaxy.
Roces18woensdag 2 januari 2019 @ 18:57
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:50 schreef KapBak het volgende:

[..]

Nog erger :P
je moet op zijn minst in kamp xlm of kamp xrp zitten, anders doe je niet mee.
KapBakwoensdag 2 januari 2019 @ 19:00
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:57 schreef Roces18 het volgende:

[..]

je moet op zijn minst in kamp xlm of kamp xrp zitten, anders doe je niet mee.
Laatste familielid dat in een kamp zat kwam er niet zo lekker vanaf dus ik sla even over :P

Grin launch heb ik dan wel weer zin in.
Roces18woensdag 2 januari 2019 @ 19:01
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 19:00 schreef KapBak het volgende:

[..]

Laatste familielid dat in een kamp zat kwam er niet zo lekker vanaf dus ik sla even over :P

Grin launch heb ik dan wel weer zin in.
mijn overgrootvader is overleden in een kamp

SPOILER
(hartaanval in de wachttoren)
KapBakwoensdag 2 januari 2019 @ 19:03
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 19:01 schreef Roces18 het volgende:

[..]

mijn overgrootvader is overleden in een kamp

SPOILER
(hartaanval in de wachttoren)
_O- _O-
#ANONIEMwoensdag 2 januari 2019 @ 19:10
quote:
14s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:57 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Ik heb wat FOAM die ik wil verkopen.

https://coinmarketcap.com/currencies/foam/#markets

Voornamelijk volume op Bilaxy.
Snap het. Je hebt weinig keuze ;-) Gewoon doen.
#ANONIEMwoensdag 2 januari 2019 @ 19:15
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 19:00 schreef KapBak het volgende:

[..]

Laatste familielid dat in een kamp zat kwam er niet zo lekker vanaf dus ik sla even over :P

Ow, dus je bent bekend met private keys! Dat is handig.
Lospedrosawoensdag 2 januari 2019 @ 19:27
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 04:41 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Lekker volume ook. -O-
Eckte volume zie je alleen op Cobinhood. Laatste keer dat ik dit ga zeggen :+
BadVladwoensdag 2 januari 2019 @ 19:33
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 19:27 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Eckte volume zie je alleen op Cobinhood. Laatste keer dat ik dit ga zeggen :+
Ah, vandaar. :)
Blikwoensdag 2 januari 2019 @ 20:44
Universa +250% in 1 maand tijd :D

Nu 172 sats
Koelkastjewoensdag 2 januari 2019 @ 20:56
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 20:44 schreef Blik het volgende:
Universa +250% in 1 maand tijd :D

Nu 172 sats
UNIVERSAAAAAAAAHAHAHAHAJAAAAAAAAAH!
unlimitedzxrwoensdag 2 januari 2019 @ 21:29
CPC en Universa gaan lekker momenteel. VET blijft helaas een beetje achter -O- -O-
TheFreshPrincewoensdag 2 januari 2019 @ 21:40
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 20:56 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

UNIVERSAAAAAAAAHAHAHAHAJAAAAAAAAAH!
Blikwoensdag 2 januari 2019 @ 22:43
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 21:29 schreef unlimitedzxr het volgende:
CPC en Universa gaan lekker momenteel. VET blijft helaas een beetje achter -O- -O-
Ik zit in SHA, dus ik klaag niet over VET. Het achterblijven van VET wordt voor mij daar redelijk mee gecompenseerd
recursiefwoensdag 2 januari 2019 @ 22:48
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 21:40 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Weet iemand wanneer de tokenswap naar mainnet gepland staat?
illusionswoensdag 2 januari 2019 @ 22:49
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 21:29 schreef unlimitedzxr het volgende:
CPC en Universa gaan lekker momenteel. VET blijft helaas een beetje achter -O- -O-
CPC, is dat niet die van CoinPayments?

Daar heb ik dan ook nog een paar airdrops van geloof ik.
TheFreshPrincewoensdag 2 januari 2019 @ 23:01
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 22:48 schreef recursief het volgende:

[..]

Weet iemand wanneer de tokenswap naar mainnet gepland staat?
SoonTM
recursiefwoensdag 2 januari 2019 @ 23:07
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 23:01 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

SoonTM
Okay dan blijf ik nog even wakker.
unlimitedzxrwoensdag 2 januari 2019 @ 23:49
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 22:49 schreef illusions het volgende:

[..]

CPC, is dat niet die van CoinPayments?

Daar heb ik dan ook nog een paar airdrops van geloof ik.
https://coinmarketcap.com/currencies/cpchain/
Rossdaledonderdag 3 januari 2019 @ 08:48
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 21:29 schreef unlimitedzxr het volgende:
CPC en Universa gaan lekker momenteel. VET blijft helaas een beetje achter -O- -O-
CPC _O_ Al +55% deze week en blijft lekker stijgen
KapBakdonderdag 3 januari 2019 @ 13:06
Nog niemand die hier over de tiende verjaardag van Bitcoin gepost heeft :P Valt me tegen.

Gefeliciteerd allen :D
Evenstardonderdag 3 januari 2019 @ 13:08
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 13:06 schreef KapBak het volgende:
Nog niemand die hier over de tiende verjaardag van Bitcoin gepost heeft :P Valt me tegen.

Gefeliciteerd allen :D
Het gedraagt zich wel als een tiener met gedragsproblemen in ieder geval.
KapBakdonderdag 3 januari 2019 @ 13:09
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 13:08 schreef Kyran het volgende:

[..]

Het gedraagt zich wel als een tiener met gedragsproblemen in ieder geval.
Hoezo? :P
KapBakdonderdag 3 januari 2019 @ 13:10
Oh ik snap hem al laat maar :D
Evenstardonderdag 3 januari 2019 @ 13:13
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 13:10 schreef KapBak het volgende:
Oh ik snap hem al laat maar :D
Goeiemorgen ;)

Ben sinds gisteren weer eigenaar van wat crypto woop woop, was even helemaal uitgestapt.
KapBakdonderdag 3 januari 2019 @ 13:17
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 13:13 schreef Kyran het volgende:

[..]

Goeiemorgen ;)

Ben sinds gisteren weer eigenaar van wat crypto woop woop, was even helemaal uitgestapt.
Lekker hoor :D
Rossdaledonderdag 3 januari 2019 @ 13:30
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 13:06 schreef KapBak het volgende:
Nog niemand die hier over de tiende verjaardag van Bitcoin gepost heeft :P Valt me tegen.

Gefeliciteerd allen :D
Niet in dit topic nee :P
#ANONIEMdonderdag 3 januari 2019 @ 14:00
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 13:06 schreef KapBak het volgende:
Nog niemand die hier over de tiende verjaardag van Bitcoin gepost heeft :P Valt me tegen.

Gefeliciteerd allen :D
Dv-17l_X4AEkjhL.jpg:large
TheFreshPrincedonderdag 3 januari 2019 @ 15:17
Bitcoin is toch dood? Stond paar weken terug nog in de krant.
illusionsdonderdag 3 januari 2019 @ 15:24
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 15:17 schreef MaGNeT het volgende:
Bitcoin is toch dood? Stond paar weken terug nog in de krant.
In Noord Korea vieren ze ook nog steeds de verjaardag van Kim Il Sung dus dat zegt niks. :6
Blikdonderdag 3 januari 2019 @ 17:08
Mooie toepassing van blockchain

https://retailtrends.nl/n(...)ef&utm_campaign=tech
#ANONIEMdonderdag 3 januari 2019 @ 17:13
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 15:17 schreef MaGNeT het volgende:
Bitcoin is toch dood? Stond paar weken terug nog in de krant.
Dat was een andere krant; De Telegraaf.

#fakenews
Zithdonderdag 3 januari 2019 @ 19:23
Is dit vechainss einde? Las ik in mijn highly respected prive groep

SPOILER
This is an open letter, which you are welcome to use as you wish. I want as many people as possible to know that lying and cheating is second nature to Vechain. Here's the story: Quite some time ago, Vechain called a group of highly respected, dignified people, “presumptuous mossbacks” just because they refused to join its sodality of self-righteous, cacodemonic apostates. It avers that such childish insults don't represent who it really is. I believe that it's clear to anyone who heard Vechain say such things that they represent exactly who it is. It is also clear that it markets its propositions as helpful and entertaining. In reality, they're a a hellish nightmare from which we may never awaken.

Following this line of logic, it would appear that Vechain knows that it's under the watchful eye of activists like me. If it so much as thinks about fueling the censorship-and-intolerance crowd, I'll be there to promote the free and open exchange of ideas and viewpoints. I'll be there to spread the news about how Vechain once said that it's the best thing to come along since the invention of sliced bread. Oh, please. I'm just glad I hadn't eaten dinner right before I heard it say that. Otherwise, I'd probably still be vomiting too hard to tell you that Vechain may have access to weapons of mass destruction. Then again, I myself consider it to be a weapon of mass destruction itself.

If Vechain got its way, it'd be able to mold your mind and have you see the world not as it is but as it wants you to see it. Brrrr! It sends chills down my spine just thinking about that. With this in mind, I must produce a compelling model of a society worth struggling for. In the absence of such a model, the worst classes of nitpicky kleptocrats I've ever seen typically retreat into specific cultural and ideological identity groups that make rights, status, and privilege claims on the basis of a victimized identity. If you think that Vechain isn't planning on exploiting such identity groups, then consider that there is an alternative to lying down passively for the executioner. The alternative is to explain that Vechain very publicly shows its support for nonrepresentationalism. But does it like nonrepresentationalism on principle? For the answer to be yes, we would first have to explain to Vechain what principles are. Assuming we had done so, I claim it would be safe to say that in my effort to uncover its hidden prejudices, I will need to supply the missing ingredient that could stop the worldwide slide into Chekism. It is no more complicated than that. To reiterate the main message of this letter, Vechain's devious bons mots strain the backbone of democracy.
TheFreshPrincedonderdag 3 januari 2019 @ 19:31
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 19:23 schreef Zith het volgende:
Is dit vechainss einde? Las ik in mijn highly respected prive groep

SPOILER
This is an open letter, which you are welcome to use as you wish. I want as many people as possible to know that lying and cheating is second nature to Vechain. Here's the story: Quite some time ago, Vechain called a group of highly respected, dignified people, “presumptuous mossbacks” just because they refused to join its sodality of self-righteous, cacodemonic apostates. It avers that such childish insults don't represent who it really is. I believe that it's clear to anyone who heard Vechain say such things that they represent exactly who it is. It is also clear that it markets its propositions as helpful and entertaining. In reality, they're a a hellish nightmare from which we may never awaken.

Following this line of logic, it would appear that Vechain knows that it's under the watchful eye of activists like me. If it so much as thinks about fueling the censorship-and-intolerance crowd, I'll be there to promote the free and open exchange of ideas and viewpoints. I'll be there to spread the news about how Vechain once said that it's the best thing to come along since the invention of sliced bread. Oh, please. I'm just glad I hadn't eaten dinner right before I heard it say that. Otherwise, I'd probably still be vomiting too hard to tell you that Vechain may have access to weapons of mass destruction. Then again, I myself consider it to be a weapon of mass destruction itself.

If Vechain got its way, it'd be able to mold your mind and have you see the world not as it is but as it wants you to see it. Brrrr! It sends chills down my spine just thinking about that. With this in mind, I must produce a compelling model of a society worth struggling for. In the absence of such a model, the worst classes of nitpicky kleptocrats I've ever seen typically retreat into specific cultural and ideological identity groups that make rights, status, and privilege claims on the basis of a victimized identity. If you think that Vechain isn't planning on exploiting such identity groups, then consider that there is an alternative to lying down passively for the executioner. The alternative is to explain that Vechain very publicly shows its support for nonrepresentationalism. But does it like nonrepresentationalism on principle? For the answer to be yes, we would first have to explain to Vechain what principles are. Assuming we had done so, I claim it would be safe to say that in my effort to uncover its hidden prejudices, I will need to supply the missing ingredient that could stop the worldwide slide into Chekism. It is no more complicated than that. To reiterate the main message of this letter, Vechain's devious bons mots strain the backbone of democracy.
Een stukje tekst waar je het woord "Vechain" zou kunnen vervangen door heel veel andere dingen, zo vaag is het.

Ofwel... wat staat er nu eigenlijk, heel concreet?
En wat is de verrassing? Dat een Chinees project niet democratisch is? :D

Voor Scrabble zitten er nog wel wat interessante woorden in.
Lospedrosadonderdag 3 januari 2019 @ 19:35
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 19:23 schreef Zith het volgende:
Is dit vechainss einde? Las ik in mijn highly respected prive groep

SPOILER
This is an open letter, which you are welcome to use as you wish. I want as many people as possible to know that lying and cheating is second nature to Vechain. Here's the story: Quite some time ago, Vechain called a group of highly respected, dignified people, “presumptuous mossbacks” just because they refused to join its sodality of self-righteous, cacodemonic apostates. It avers that such childish insults don't represent who it really is. I believe that it's clear to anyone who heard Vechain say such things that they represent exactly who it is. It is also clear that it markets its propositions as helpful and entertaining. In reality, they're a a hellish nightmare from which we may never awaken.

Following this line of logic, it would appear that Vechain knows that it's under the watchful eye of activists like me. If it so much as thinks about fueling the censorship-and-intolerance crowd, I'll be there to promote the free and open exchange of ideas and viewpoints. I'll be there to spread the news about how Vechain once said that it's the best thing to come along since the invention of sliced bread. Oh, please. I'm just glad I hadn't eaten dinner right before I heard it say that. Otherwise, I'd probably still be vomiting too hard to tell you that Vechain may have access to weapons of mass destruction. Then again, I myself consider it to be a weapon of mass destruction itself.

If Vechain got its way, it'd be able to mold your mind and have you see the world not as it is but as it wants you to see it. Brrrr! It sends chills down my spine just thinking about that. With this in mind, I must produce a compelling model of a society worth struggling for. In the absence of such a model, the worst classes of nitpicky kleptocrats I've ever seen typically retreat into specific cultural and ideological identity groups that make rights, status, and privilege claims on the basis of a victimized identity. If you think that Vechain isn't planning on exploiting such identity groups, then consider that there is an alternative to lying down passively for the executioner. The alternative is to explain that Vechain very publicly shows its support for nonrepresentationalism. But does it like nonrepresentationalism on principle? For the answer to be yes, we would first have to explain to Vechain what principles are. Assuming we had done so, I claim it would be safe to say that in my effort to uncover its hidden prejudices, I will need to supply the missing ingredient that could stop the worldwide slide into Chekism. It is no more complicated than that. To reiterate the main message of this letter, Vechain's devious bons mots strain the backbone of democracy.
Een verhaal van een persoon met een mental-breakdown.
Maar wat mij betreft sterft dat hoeren Vechains.
Blikdonderdag 3 januari 2019 @ 19:39
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 19:23 schreef Zith het volgende:
Is dit vechainss einde? Las ik in mijn highly respected prive groep

SPOILER
This is an open letter, which you are welcome to use as you wish. I want as many people as possible to know that lying and cheating is second nature to Vechain. Here's the story: Quite some time ago, Vechain called a group of highly respected, dignified people, “presumptuous mossbacks” just because they refused to join its sodality of self-righteous, cacodemonic apostates. It avers that such childish insults don't represent who it really is. I believe that it's clear to anyone who heard Vechain say such things that they represent exactly who it is. It is also clear that it markets its propositions as helpful and entertaining. In reality, they're a a hellish nightmare from which we may never awaken.

Following this line of logic, it would appear that Vechain knows that it's under the watchful eye of activists like me. If it so much as thinks about fueling the censorship-and-intolerance crowd, I'll be there to promote the free and open exchange of ideas and viewpoints. I'll be there to spread the news about how Vechain once said that it's the best thing to come along since the invention of sliced bread. Oh, please. I'm just glad I hadn't eaten dinner right before I heard it say that. Otherwise, I'd probably still be vomiting too hard to tell you that Vechain may have access to weapons of mass destruction. Then again, I myself consider it to be a weapon of mass destruction itself.

If Vechain got its way, it'd be able to mold your mind and have you see the world not as it is but as it wants you to see it. Brrrr! It sends chills down my spine just thinking about that. With this in mind, I must produce a compelling model of a society worth struggling for. In the absence of such a model, the worst classes of nitpicky kleptocrats I've ever seen typically retreat into specific cultural and ideological identity groups that make rights, status, and privilege claims on the basis of a victimized identity. If you think that Vechain isn't planning on exploiting such identity groups, then consider that there is an alternative to lying down passively for the executioner. The alternative is to explain that Vechain very publicly shows its support for nonrepresentationalism. But does it like nonrepresentationalism on principle? For the answer to be yes, we would first have to explain to Vechain what principles are. Assuming we had done so, I claim it would be safe to say that in my effort to uncover its hidden prejudices, I will need to supply the missing ingredient that could stop the worldwide slide into Chekism. It is no more complicated than that. To reiterate the main message of this letter, Vechain's devious bons mots strain the backbone of democracy.
Ik moet het eerste bedrijf nog tegenkomen waar democratie de boventoon heeft

Verder, wat een hoop onsamenhangende onzin met een heleboel onnodig moeilijke woorden.
Rossdaledonderdag 3 januari 2019 @ 19:51
Klinkt als iemand die op staande voet is ontslagen, nadat hij gesnapt is terwijl hij een pak A4 papier uit de kopieerruimte probeerde te jatten. :')
Zithdonderdag 3 januari 2019 @ 19:53
SPOILER
There is a dark force working to maintain social control by eliminating rights and freedoms. That dark force is Vechain. Let me give you a vastly oversimplified yet still basically true explanation of why I say that I once had a nightmare in which Vechain was free to take us all on an utterly reckless ride into the unknown. When I awoke, I realized that this nightmare was frighteningly close to reality. For instance, it is the case both in my nightmare and in reality that I once told Vechain's attendants that Vechain must be suffering from some severe mental strabismus to think that its vices are the only true virtues. As a result, I witnessed in them a paranoia that reached astonishing new levels of hysteria, which made me realize that we must work together to help people make smart choices in life. What can you do to help? For starters, you might want to shoo Vechain away like the annoying bug that it is. I personally derive great satisfaction in doing that sort of thing because if Vechain is incapable of discerning the mad ramblings of footling stinkards from the wisdom and nuance embedded in a sage's discourse then I seriously doubt that it'll be capable of determining that one can consecrate one's life to the service of a noble idea or a glorious ideology. Vechain, however, is more likely to lash out at everyone and everything in sight. The epimyth of this letter is that Vechain arrogates for itself the sole responsibility of defining what's culturally and religiously acceptable.
leolinedancedonderdag 3 januari 2019 @ 19:53
Ohhh jongens binnenkort de 3 B's Bakkt, Bitcoin ETF en bankiersbonussen

Moooon!
TheFreshPrincedonderdag 3 januari 2019 @ 19:56
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 19:53 schreef Zith het volgende:
SPOILER
There is a dark force working to maintain social control by eliminating rights and freedoms. That dark force is Vechain. Let me give you a vastly oversimplified yet still basically true explanation of why I say that I once had a nightmare in which Vechain was free to take us all on an utterly reckless ride into the unknown. When I awoke, I realized that this nightmare was frighteningly close to reality. For instance, it is the case both in my nightmare and in reality that I once told Vechain's attendants that Vechain must be suffering from some severe mental strabismus to think that its vices are the only true virtues. As a result, I witnessed in them a paranoia that reached astonishing new levels of hysteria, which made me realize that we must work together to help people make smart choices in life. What can you do to help? For starters, you might want to shoo Vechain away like the annoying bug that it is. I personally derive great satisfaction in doing that sort of thing because if Vechain is incapable of discerning the mad ramblings of footling stinkards from the wisdom and nuance embedded in a sage's discourse then I seriously doubt that it'll be capable of determining that one can consecrate one's life to the service of a noble idea or a glorious ideology. Vechain, however, is more likely to lash out at everyone and everything in sight. The epimyth of this letter is that Vechain arrogates for itself the sole responsibility of defining what's culturally and religiously acceptable.
SPOILER
There is a dark force working to maintain social control by eliminating rights and freedoms. That dark force is Facebook. Let me give you a vastly oversimplified yet still basically true explanation of why I say that I once had a nightmare in which Facebook was free to take us all on an utterly reckless ride into the unknown. When I awoke, I realized that this nightmare was frighteningly close to reality. For instance, it is the case both in my nightmare and in reality that I once told Facebook's attendants that Facebook must be suffering from some severe mental strabismus to think that its vices are the only true virtues. As a result, I witnessed in them a paranoia that reached astonishing new levels of hysteria, which made me realize that we must work together to help people make smart choices in life. What can you do to help? For starters, you might want to shoo Facebook away like the annoying bug that it is. I personally derive great satisfaction in doing that sort of thing because if Facebook is incapable of discerning the mad ramblings of footling stinkards from the wisdom and nuance embedded in a sage's discourse then I seriously doubt that it'll be capable of determining that one can consecrate one's life to the service of a noble idea or a glorious ideology. Facebook, however, is more likely to lash out at everyone and everything in sight. The epimyth of this letter is that Facebook arrogates for itself the sole responsibility of defining what's culturally and religiously acceptable.
Inwisselbaar stukje proza.
Zithdonderdag 3 januari 2019 @ 19:57
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 19:56 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

SPOILER
There is a dark force working to maintain social control by eliminating rights and freedoms. That dark force is Facebook. Let me give you a vastly oversimplified yet still basically true explanation of why I say that I once had a nightmare in which Facebook was free to take us all on an utterly reckless ride into the unknown. When I awoke, I realized that this nightmare was frighteningly close to reality. For instance, it is the case both in my nightmare and in reality that I once told Facebook's attendants that Facebook must be suffering from some severe mental strabismus to think that its vices are the only true virtues. As a result, I witnessed in them a paranoia that reached astonishing new levels of hysteria, which made me realize that we must work together to help people make smart choices in life. What can you do to help? For starters, you might want to shoo Facebook away like the annoying bug that it is. I personally derive great satisfaction in doing that sort of thing because if Facebook is incapable of discerning the mad ramblings of footling stinkards from the wisdom and nuance embedded in a sage's discourse then I seriously doubt that it'll be capable of determining that one can consecrate one's life to the service of a noble idea or a glorious ideology. Facebook, however, is more likely to lash out at everyone and everything in sight. The epimyth of this letter is that Facebook arrogates for itself the sole responsibility of defining what's culturally and religiously acceptable.
SPOILER
I feel compelled to preface my remarks with the following: Most of Mr. Sunny Lu's periphrastic opuscula about deconstructionism should be shelved in the library's fiction section. Let's get down to brass tacks: Mr. Lu yields to the mammalian desire to assert individuality by attracting attention. Unfortunately, for Mr. Lu, “attracting attention” usually implies, “controlling, manipulating, and harming other people”. He spouts all classes of puffery about his moral vigor. Well, sure, Mr. Lu has somehow found the fortitude to endure our ongoing humiliation and discomfort at the hands of his cringers, but the larger point is that mankind needs to do more to drive off and disperse the impractical chowderheads who propound ideas that are widely perceived as representing outright demagogism. Understand, I am not condemning mankind for not doing enough; I am merely stating that ignorance is bliss. This may be why Mr. Lu's adherents are generally all smiles.

You may wonder why Mr. Lu's continuous and deliberate misuse of the word “physicophilosophical” in an attempt to supply the chains that bind the individual to notions of self-loathing and unworthiness is both chthonic and costive. It's simply because Mr. Lu has repeatedly been spotted infantilizing and corrupting the general public. When questioned about that, he either denies any knowledge of it or offers unbelievable and ludicrous explanations that only a peremptory hophead could believe.

Mr. Lu professes that those who disagree with him should be cast into the outer darkness, should be shunned, should starve. Sorry, but I have to call foul on that one. I maintain that I have a workable strategy for giving him condign punishment. Naturally, the proof of the pudding is in the eating, but I have already established that Mr. Lu is a furciferous provincial. In fact, Mr. Lu is worse than a furciferous provincial; he's also a deranged persona non grata. That's why he feels obligated to demonize and penalize people who find success on the road to happiness.

Mr. Lu accuses me of being a liar. The only proven liar around here, however, is Mr. Lu. Only a die-hard liar like Mr. Lu could claim that he's a tribune of the oppressed. The truth, in case you haven't already figured it out, is that if he honestly believes that some of my points are not valid, I would love to get some specific feedback from him.

I, speaking as someone who is not a venal chawbacon, stand foursquare in defense of liberty, freedom of speech, and the right to criticize procacious Fagins. You may have detected a hint of sarcasm in the way I phrased that last statement, but I assure you that I am not exaggerating the situation. Mr. Lu proclaims that his crimes are victimless. This fraud, this lie, is just one among the thousands he perpetrates.

I might have been dreaming, but I believe I once heard Mr. Lu admit, sotto voce, that he wants us to believe that he commands an army of robots that live in the hollow center of the earth and produce earthquakes whenever they feel like shaking things up a bit on the surface. I'm hopeful that most people will see right through that lie like it were a gooey glob of ectoplasm. At a minimum, I hope that people realize that Mr. Lu's ability to capitalize on the economic chaos, racial tensions, and social discontent of the current historical moment can be explained in large part by the following. You should not ask, “Why does Mr. Lu think that clever one-liners are a valid substitute for actual thinking?” but rather, “Is there anything that he can't make his coadjutors believe?”. The latter question is the better one to ask because it's debatable whether questions of his motivation and intent are compelling. However, no one can disagree that I plan to keep Mr. Lu's habitués at bay. Are you with me—or against me? Whatever you decide, people often get the impression that conniving saboteurs and Mr. Lu's helpmeets are separate entities. Not so. When one catches cold, the other sneezes. As proof, note that I have a problem with Mr. Lu's use of the phrase, “We all know that…”. With this phrase, he doesn't need to prove his claim that he's inflexibly honest, thoroughly patriotic, and eminently solicitous to promote, in all proper ways, the public good; he merely accepts it as fact. To put it another way, he has—not once, but several times—been able to crucify us on the cross of phallocentrism without anyone stopping him. How long can that go on? As long as his unpatriotic allegations are kept on life support. That's why we have to pull the plug on them and convey the message that Mr. Lu doesn't use words for communication or for exchanging information. He uses them to disarm, to hypnotize, to mislead, and to deceive.

Mr. Lu's patter is smooth and quite practiced. He can fast-talk you into believing you'd be better off if you participated in his effort to befuddle the public and make sin seem like merely a sophisticated fashion. However, his paroxysms fall apart upon reflection.

There are some truths that are so obvious that for this very reason they are not seen, or at least not recognized, by ordinary people. One noteworthy example is the truism that if Mr. Lu manages to endorse a complete system of leadership by mobocracy, he'll have won, and we'll have lost. I do not intend to let Mr. Lu win. That's why you'll soon see me transcending traditional thinking. As you know, that's the best way to push the boundaries of knowledge ever farther. I suppose another good option, though, would be to name and shame his chargés d'affaires for their unrealistic acts of hucksterism. In either case, there is one crucial fact that we must not overlook if we are to perceive our current situation as it is, rather than in the anamorphosis of some “ideology” such as irrationalism or corporatism. Specifically, I am tired of hearing or reading that there should be publicly financed centers of larrikinism. You know that that is simply not true.

Mr. Lu avers it would be best for all of us if he were to teach namby-pamby concepts to children. Such sentiments have no place in our community, let alone in our world. I wish that all of the lazy half-wits who hold similar views would stop to think about how I would clearly like to comment on Mr. Lu's attempt to associate exclusivism with poststructuralism. There is no association.

I have no doubt that Mr. Lu will encourage a deadly acceptance of intolerance sooner or later. He'll probably do so under the pretense of “humanitarian intervention” or some other equally inapposite appellation, but the reality is that I correctly predicted that Mr. Lu would alter, amend, abridge, and censor the record to point the finger of responsibility at others. Alas, I didn't think he'd do that so effectively—or so soon. He will not be punished for his anger. He will be punished by his anger. There's also the possibility that Mr. Lu may be punished for hurting the poorest and most vulnerable members of our society, but Mr. Lu keeps telling us that society will cease to function if we raise people's consciousness about his longiloquent wheelings and dealings. This alarmism is counterproductive and largely wrong. The truth is that I once overheard Mr. Lu say something quite astonishing. Are you strapped in? Mr. Lu said that he's honest, trustworthy, and likable. Can you believe that? At least his statement made me realize that his lieutenants have learned their scripts well and the rhetoric comes gushing forth with little provocation. With that, I'll draw this letter to a close. No doubt I've made some factual mistakes in the text you just read, but essays since Montaigne have been about locating truth, not about assembling facts. I'll be happy as long as you've learned from this letter that Mr. Sunny Lu is at least partially right in that we must shake off our torpor, ignore the siren songs of communism, and present a clear picture of what is happening, what has happened, and what is likely to happen in the future.
TheFreshPrincedonderdag 3 januari 2019 @ 20:02
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 19:57 schreef Zith het volgende:

[..]

SPOILER
I feel compelled to preface my remarks with the following: Most of Mr. Sunny Lu's periphrastic opuscula about deconstructionism should be shelved in the library's fiction section. Let's get down to brass tacks: Mr. Lu yields to the mammalian desire to assert individuality by attracting attention. Unfortunately, for Mr. Lu, “attracting attention” usually implies, “controlling, manipulating, and harming other people”. He spouts all classes of puffery about his moral vigor. Well, sure, Mr. Lu has somehow found the fortitude to endure our ongoing humiliation and discomfort at the hands of his cringers, but the larger point is that mankind needs to do more to drive off and disperse the impractical chowderheads who propound ideas that are widely perceived as representing outright demagogism. Understand, I am not condemning mankind for not doing enough; I am merely stating that ignorance is bliss. This may be why Mr. Lu's adherents are generally all smiles.

You may wonder why Mr. Lu's continuous and deliberate misuse of the word “physicophilosophical” in an attempt to supply the chains that bind the individual to notions of self-loathing and unworthiness is both chthonic and costive. It's simply because Mr. Lu has repeatedly been spotted infantilizing and corrupting the general public. When questioned about that, he either denies any knowledge of it or offers unbelievable and ludicrous explanations that only a peremptory hophead could believe.

Mr. Lu professes that those who disagree with him should be cast into the outer darkness, should be shunned, should starve. Sorry, but I have to call foul on that one. I maintain that I have a workable strategy for giving him condign punishment. Naturally, the proof of the pudding is in the eating, but I have already established that Mr. Lu is a furciferous provincial. In fact, Mr. Lu is worse than a furciferous provincial; he's also a deranged persona non grata. That's why he feels obligated to demonize and penalize people who find success on the road to happiness.

Mr. Lu accuses me of being a liar. The only proven liar around here, however, is Mr. Lu. Only a die-hard liar like Mr. Lu could claim that he's a tribune of the oppressed. The truth, in case you haven't already figured it out, is that if he honestly believes that some of my points are not valid, I would love to get some specific feedback from him.

I, speaking as someone who is not a venal chawbacon, stand foursquare in defense of liberty, freedom of speech, and the right to criticize procacious Fagins. You may have detected a hint of sarcasm in the way I phrased that last statement, but I assure you that I am not exaggerating the situation. Mr. Lu proclaims that his crimes are victimless. This fraud, this lie, is just one among the thousands he perpetrates.

I might have been dreaming, but I believe I once heard Mr. Lu admit, sotto voce, that he wants us to believe that he commands an army of robots that live in the hollow center of the earth and produce earthquakes whenever they feel like shaking things up a bit on the surface. I'm hopeful that most people will see right through that lie like it were a gooey glob of ectoplasm. At a minimum, I hope that people realize that Mr. Lu's ability to capitalize on the economic chaos, racial tensions, and social discontent of the current historical moment can be explained in large part by the following. You should not ask, “Why does Mr. Lu think that clever one-liners are a valid substitute for actual thinking?” but rather, “Is there anything that he can't make his coadjutors believe?”. The latter question is the better one to ask because it's debatable whether questions of his motivation and intent are compelling. However, no one can disagree that I plan to keep Mr. Lu's habitués at bay. Are you with me—or against me? Whatever you decide, people often get the impression that conniving saboteurs and Mr. Lu's helpmeets are separate entities. Not so. When one catches cold, the other sneezes. As proof, note that I have a problem with Mr. Lu's use of the phrase, “We all know that…”. With this phrase, he doesn't need to prove his claim that he's inflexibly honest, thoroughly patriotic, and eminently solicitous to promote, in all proper ways, the public good; he merely accepts it as fact. To put it another way, he has—not once, but several times—been able to crucify us on the cross of phallocentrism without anyone stopping him. How long can that go on? As long as his unpatriotic allegations are kept on life support. That's why we have to pull the plug on them and convey the message that Mr. Lu doesn't use words for communication or for exchanging information. He uses them to disarm, to hypnotize, to mislead, and to deceive.

Mr. Lu's patter is smooth and quite practiced. He can fast-talk you into believing you'd be better off if you participated in his effort to befuddle the public and make sin seem like merely a sophisticated fashion. However, his paroxysms fall apart upon reflection.

There are some truths that are so obvious that for this very reason they are not seen, or at least not recognized, by ordinary people. One noteworthy example is the truism that if Mr. Lu manages to endorse a complete system of leadership by mobocracy, he'll have won, and we'll have lost. I do not intend to let Mr. Lu win. That's why you'll soon see me transcending traditional thinking. As you know, that's the best way to push the boundaries of knowledge ever farther. I suppose another good option, though, would be to name and shame his chargés d'affaires for their unrealistic acts of hucksterism. In either case, there is one crucial fact that we must not overlook if we are to perceive our current situation as it is, rather than in the anamorphosis of some “ideology” such as irrationalism or corporatism. Specifically, I am tired of hearing or reading that there should be publicly financed centers of larrikinism. You know that that is simply not true.

Mr. Lu avers it would be best for all of us if he were to teach namby-pamby concepts to children. Such sentiments have no place in our community, let alone in our world. I wish that all of the lazy half-wits who hold similar views would stop to think about how I would clearly like to comment on Mr. Lu's attempt to associate exclusivism with poststructuralism. There is no association.

I have no doubt that Mr. Lu will encourage a deadly acceptance of intolerance sooner or later. He'll probably do so under the pretense of “humanitarian intervention” or some other equally inapposite appellation, but the reality is that I correctly predicted that Mr. Lu would alter, amend, abridge, and censor the record to point the finger of responsibility at others. Alas, I didn't think he'd do that so effectively—or so soon. He will not be punished for his anger. He will be punished by his anger. There's also the possibility that Mr. Lu may be punished for hurting the poorest and most vulnerable members of our society, but Mr. Lu keeps telling us that society will cease to function if we raise people's consciousness about his longiloquent wheelings and dealings. This alarmism is counterproductive and largely wrong. The truth is that I once overheard Mr. Lu say something quite astonishing. Are you strapped in? Mr. Lu said that he's honest, trustworthy, and likable. Can you believe that? At least his statement made me realize that his lieutenants have learned their scripts well and the rhetoric comes gushing forth with little provocation. With that, I'll draw this letter to a close. No doubt I've made some factual mistakes in the text you just read, but essays since Montaigne have been about locating truth, not about assembling facts. I'll be happy as long as you've learned from this letter that Mr. Sunny Lu is at least partially right in that we must shake off our torpor, ignore the siren songs of communism, and present a clear picture of what is happening, what has happened, and what is likely to happen in the future.
Dat bedoel ik, inwisselbaar :P
ArnoldG0342donderdag 3 januari 2019 @ 20:20
Wtf heb ik hierboven gelezen. Wat een geneuzel.
#ANONIEMdonderdag 3 januari 2019 @ 20:23
Allemachtig, wat een potsierlijk stuk proza, geschreven door een rant-debiel.
KapBakdonderdag 3 januari 2019 @ 20:24
Vechain _O-

Eerder ScamChain.
ArnoldG0342donderdag 3 januari 2019 @ 20:26
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 20:24 schreef KapBak het volgende:
Vechain _O-

Eerder ScamChain.
Ff serieus, waarom vind je dat? :)
Opzich dat geshill voor vechain sloeg nergens op toentertijd. Maar wat is er volgens jou mis mee? Of loop je gewoon lekker te haten ?
KapBakdonderdag 3 januari 2019 @ 20:41
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 20:26 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Of loop je gewoon lekker te haten ?
Dit.