abonnement Unibet Coolblue
pi_183963001
Fijne kerst allemaal ~:) >:O

:* voor de zieke kindjes tijdens hun eerste kerst. Zo sneu ;(
pi_183963324
Voorzichtig positief hier. Jip heeft nieuwe antibiotica gekregen en wordt vaker verneveld. Sindsdien een stuk rustiger, zo rustig zelfs dat ze toch heel langzaam zijn zuurstof gaan afbouwen om te kijken hoe dat gaat :)
pi_183963921
Wat ontzettend fijn Aure!

Lieve Jip, wordt maar snel nog meer beter :*
pi_183964090
Fijn Aure!
pi_183965329
Oh wat fijn Aure!
pi_183966535
Wat fijn om te lezen Aure. :* Ik duim voor je dat Jip nou echt gaat opknappen.
O+
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  dinsdag 25 december 2018 @ 21:26:48 #82
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_183967240
Bedankt voor de tips m.b.t. flexibele kinderopvang! Hier zit er eentje een paar straten verderop en daar ga ik een rondleiding aanvragen :). En dan informeren naar de mogelijkheden maar ik zag op de website al dat zij ook flexibele opvang aanbieden. Donderdag ook nog de kennismaking met de gastouder, wie weet...

Fijn om te lezen, Aure!

Iedereen hele fijne dagen toegewenst O+.

I. heeft gisteren een speelmat gehad van Little Dutch en lag al lekker tegen die speeltjes aan te meppen. Verder is hij door de familie ook aardig verwend met allerlei dingen. Morgen naar de opa en oma van L. in Groningen! Eerste keer dat we zo ver weg gaan met hem. Ben erg benieuwd.
pi_183967533
Aure, wat fijn dat Jip rustiger is met de nieuwe antibiotica en dat er voorzichtig wat vooruitgang is! Hopelijk hebben jullie nog een beetje Kerst kunnen vieren in het ziekenhuis, heeft je man lekkere hapjes meegebracht? Heel veel sterkte en beterschap voor Jip en zorg ook goed voor jezelf!
pi_183967835
Dat klinkt goed Helsinki!

Ik lig in bed met een baby met nog steeds koorts, schor, hij klinkt heel vol, moet telkens hoesten en zijn ademhaling piept regelmatig. Hij was vandaag ook echt zichzelf niet en heeft elke keer zielige huiltjes in z’n slaap. Zieke baby’s ;(
pi_183968224
Beterschap voor je jongetje BelleFleur! Zieke kindjes zou een verbod op moeten komen.

Helsinki, succes morgen en veel plezier ook!

Oh oh, ik ben ineens zo aan het memorylanen. Kerst vorig jaar: dikke buik, darmsonde, ziek, geen Kerstdiner, veel in bed, niet voor Twix kunnen zorgen.
Kerst dit jaar: een prachtig jongetje erbij, heerlijk kruipend, kirrend, altijd vrolijk en bovenal dol op zijn grote broer.
Echt, ik zeg het zo vaak te vaak misschien wel :@ maar die twee jongetjes zijn zo het allermooiste wat ons is overkomen. Wat een rijkdom!
pi_183968375
Ach Fleur, zo sneu he. Zieke baby's zouden echt verboden moeten worden.

We hebben kerst een minibeetje gevierd in het ziekenhuis. Vriend had biefstukrollade, aardappelpuree en salade geregeld. En appeltaart met slagroom en alcoholvrij bier :D dus dat was ons kerstdiner O+

Ik ben vandaag toch ook nog even naar huis geweest, onze onzichtbare navelstreng kon dat uiteindelijk prima hebben voor een paar uurtjes :+ even onder onze eigen douche gestaan, in ons eigen bed gelegen en de kat geknuffeld. Was stiekem best fijn, misschien ga ik het morgen weer doen :D

Jip is wat meer wakker en reageert ook meer op ons. Ook pakt hij weer speeltjes vast. Verder wel nog ziek, maar toch is dit al wel fijn om te zien. Ze hebben vandaag toch niet meer afgebouwd, dat zal wel morgen worden.
pi_183968520
Fijn dat het in elk geval langzaam beter gaat Aure. :*

Hier ook een soort van memory lane, we hebben Welpje vorig jaar met kerst gemaakt :') *;
pi_183969127
Oh wat fijn om te lezen Aure! O+

Oh Malteser, ik kan me dat nog herinneren en wat een contrast (gelukkig) met dit jaar!

Fijne feestdagen allemaal! ~:) ik zag hele fijne BFD foto’s voorbij komen met een kerstig tintje, dan kunnen wij natuurlijk niet achter blijven

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_183969865
Vrolijk kerstfeest allemaal!

En beterschap voor alle zieke kindjes

pi_183974100
Wat fijn dat het wat beter gaat Aure!

Malteser, je zegt het nu echt te vaak hoor ;) Nee hoor, fijn om te lezen juist. Wat een liefde kun je ervaren he, ongelofelijk.

LBF, wat sneu, beterschap!

Onze eerste kerstdag was heerlijk. M voelt zich inmiddels iets beter, wel drie keer gekomen voor een slokje drinken maar daartussen sliep ze gelukkig goed. Ik lag iets meer wakker wegens te veel gegeten...:D over een uurtje sta ik te bootcampen, dat leek me een paar weken geleden nog een goed idee.
Vanmiddag naar mijn schoonfamilie. Mijn schoonvader heeft vorige week vervelend nieuws gekregen, helaas zijn er uitzaaiingen gevonden dus dat is echt heel naar. Hoop dat de kinderen zo wat afleiding geven.
pi_183974147
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 december 2018 22:24 schreef lunapuella het volgende:
Fijn dat het in elk geval langzaam beter gaat Aure. :*

Hier ook een soort van memory lane, we hebben Welpje vorig jaar met kerst gemaakt :') *;
Haha tof! Twix is ook van Tweede Kerstdag :P .
pi_183974254
Vita en Aapie! O+ O+

Oh OiT wat een rotnieuws ;(

Luna en Malteser _O- Casper is van tweede paasdag :')

Wat een helse nacht hier. Hij kon totaal zijn draai niet vinden. En samen slapen anno 2018. Wakker worden omdat je kind half over je heen hangt om je telefoon van het nachtkastje te plukken :')

[ Bericht 4% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 26-12-2018 08:48:11 ]
  woensdag 26 december 2018 @ 08:43:26 #93
319308 Tink89
To live is to dance
pi_183974427
Fijne kerst! Met paracetamol is prul best een goede slaper. Gisterenavond flink gehuild (dat huiluurtje duurt hier drie uur) dus manlief heeft met haar door de kamer gelopen, maar na een voeding rond 1 uur kwam ze om kwart voor vijf en wordt ze nu net wakker.

Dikke kus voor de andere zieke kindjes!

En even een berichtje om te jubelen over de lactatiekundige van het ziekenhuis/de ggd. Die heeft uit zichzelf al een paar keer geappt om te vragen hoe het gaat, nog wat tips te geven en ons een hart onder de riem te steken.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_183974645
Kleintjes in kerstoutfits O+

Jeetje Aure, wat pittig zo rond kerst. Fijn dat de nieuwe AB beter lijkt aan te slaan. Hopelijk gaat alles snel weer goed. Lijkt me rot om kerst in het zkh te vieren, maar aan jullie kerstdiner heeft het niet gelegen zo te lezen :D

Tink, wat lief van je LK O+ Geeft je echt het gevoel dat ze naast jullie staat, kan ik me voorstellen. Het lijkt alsof je meer ontspannen bent dan een week geleden, klopt dat? :*

Kerstkindjes van luna en Malteser :D

OIT Wat een flutnieuws ;( :*

Fijne feestdagen allemaal ~:) >:O
Make your own kind of music.
pi_183975384
Wat een leuke kerstfoto’s! Maar fleur dat is echt geen baby meer, wat is ie al groot! Wel jammer van de nacht.. vandaag nog veel plannen of lekker rustig aan?

OiT wat een rotnieuws, veel sterkte :*.

Tink wat een toffe LK! Ik snap alleen niet waarom prul pcm krijgt, ze had geen infectie ofzo toch? (Mss heb ik eroverheen gelezen waarom ze het krijgt, excuses).

Haha luna met je memorylane :D ik had precies hetzelfde, moest er gisteren ook aan denken :’). Oudste is van Pasen en jongste Kerst :P.

Aure jullie zkh kerstdiner klonk geslaagd, en goed dat je heel eventjes naar huis bent gegaan. Mama moet soms ook heel eventjes kunnen opladen. Hoe is het nu?
pi_183975817
Kerstbaby's O+

Ze hebben mij vannacht laten slapen en Jip nutrilon gegeven. Dus ik heb gewoon geslapen van half 1 tot 6 uur! Vanochtend merkte ik pas hoe erg ik dat nodig had.

Jip is een tikkeltje chagrijnig maar wel nog steeds wat meer alert enzo als hij wakker is. Het slijm lijkt los te komen, dus ik denk/hoop dat we in de licht stijgende lijn zitten. Maar als ik iedereen om me heen zo hoor, dan zitten we hier nog wel even.

Ze hebben zo'n afschuwelijk ding aan zijn bed gehangen, maar hij lijkt het wel leuk te vinden :D
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oh hij is er zojuist door in slaap gevallen :D
  woensdag 26 december 2018 @ 10:23:57 #97
319308 Tink89
To live is to dance
pi_183975990
Cass: ik heb vannacht redelijk geslapen en dat maakt een wereld van verschil. Ik vind het heel lastig dat prul slecht groeit, maar weet ook dat we er alles aan doen om haar te helpen.

Hetzusjevan: ze krijgt pm omdat ze steeds opnieuw wakker werd van de kramp/buikpijn en daardoor steeds vermoeider werd, niet meer de energie had om te drinken, waardoor ze nog slechter ging slapen en nog minder energie had enzovoorts... De kinderarts en lk zeiden allebei: krampjes horen erbij, maar als kindjes zo veel energie kwijt zijn met huilen dat ze niet meer groeien, grijpen we in.

Malteser: wat een verschil met vorig jaar! Blijf vooral je fijne berichtjes posten O+

Oit; wat een rotnieuws. Sterkte!

Aure, dat ding is inderdaad afschuwelijk, maar wel fijn dat jij even geslapen hebt en dat het heel langzaam de goede kant op lijkt te gaan.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_183976241
Ik ben te laat voor BFD, maar toch maar even mijn 2e kerst Bollie!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Tink; ik lees je posts steeds, kan het niet toch reflux zijn? Ik herken het huilen en slecht slapen van Prul bij Bollie, maar zij is zo opgeknapt met maagzuurremmers...

Aure; je arme kleintje in het ziekenhuis! Hopelijk knapt hij heel snel op en kunnen jullie snel naar huis!
pi_183976393
Wat wordt ze al groot Sillie! O+

Fijn van jullie nachten Aure en Tink! :)

Zusjevan wij gaan naar schoonfamilie, opzich wel een chille dag en ik ben wel van het als Casper het niet trekt gaan we naar huis. Dat hebben we gisteren ook gedaan meteen na het eten. Mijn moeder zei gisteren zelf onder het eten al ‘Casper moet naar huis en lekker naar z’n eigen bed’. Ik zit er meer mee dat m’n zwager pas laat kan ivm een voetbaltoernooi (ja op tweede kerstdag, wie bedenkt het) en er pas om 17:00 kan zijn. En 17:00 zeggen is bij hem dan dan vaak 18:00 komen en dan nog eten. We zien het wel :P
  woensdag 26 december 2018 @ 10:46:38 #100
319308 Tink89
To live is to dance
pi_183976407
Sillie, ze wordt huilend wakker, waarna haar buik borrelt en ze flinke scheten laat of poept. Daarna is ze meestal goed te troosten en valt ze weer in slaap, totdat ze een kwartier later weer begint te borrelen. Ze spuugt eigenlijk nooit, ruikt niet uit haar mond en ik hoor haar ook niet kokhalzen of slikken als ze in bed ligt... Dus de kinderarts en lk dachten (naast een eventuele oorontsteking of urineweginfectie die het niet lijken te zijn) aan krampjes. Maagzuurremmers vonden ze risicovoller dan paracetamol.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')