abonnement Unibet Coolblue
pi_183937486
Hier een ziek kind + zieke echtgenoot in combinatie met vandaag al kerst met schoonfamilie, dus druk. Alleen even een kus en dikke knuffel voor Aure en Jip!

En Schanu, roodheid staat voor zover ik weet los van speen. Günther hier had het ook op zijn kin rondom tanden doorkomen en daardoor veel kwijlen en die heeft helemaal geen speen. Babyspeeksel wordt tijdelijk zuurder om het tandvlees wat te laten verweken, zodat tanden makkelijker kunnen doorbreken. Bij een baby die veel kwijlt kan dat zure speeksel wat uitslag op de huid geven :Y Ik kan me voorstellen dat een speen daarbij niet bepaald voordelig is, maar speen weghalen is dus geen garantie voor einde huiduitslag.
Let me see you stripped down to the bone
pi_183937651
Ah kijk dat wist ik niet, bedankt voor de informatie Mini! Dan ga ik er ook van uit dat het vanzelf weer over zal gaan als het speeksel wat minder zuur wordt, dan moet ze er dus gewoon even doorheen :)

En oei, nog meer ziekte in combinatie met kerst :{ Heel veel sterkte met de ziekenboeg Mini en hopelijk heb je toch nog hele fijne dagen, ondanks de drukte en het zorgen voor :* Beterschap voor kleine en grote man!
pi_183939819
Hoe is het vannacht gegaan Aure? Ik hoop dat Jip lekker veel slaapt en zo snel opknapt.

Ah zieken bij Minilot, beterschap!

Wij hadden gisteren het Kerstdiner met mijn schoonfamilie, 10 volwassenen, 5 kinderen en Juul. Juul keek haar ogen uit. Was er om 19:00 helemaal klaar mee maar viel pas tegen 20:00 in slaap. Het was wel erg gezellig al was ik vooral met Juul bezig. Ze was niet huilerig of zo maar wilde graag bij mama blijven.
Oh en die groentehapjes bunkert ze echt naar binnen, gisteren hadden we aardappelpuree voor haar gemaakt. Wederom boos dat het op was. We zijn 9 dagen geleden begonnen, ik vind het ook wel wat vroeg om de hoeveelheid al op te gaan hogen. Ze krijgt nu 2 ijsklontjesbakjes met groente zeg maar. De flessen drinkt ze nog steeds leeg behalve die van 21:30, dan drinkt ze 120 ipv 200.
pi_183941917
Het was een onrustige nacht en de dag nu is ook een tikkeltje onrustig. Hij moet zo erg hoesten steeds maar het zit allemaal nog erg vast. Het heeft allemaal tijd nodig, maar bij Jip wel veel tijd. Dus we blijven sprayen, neus uitzuigen, druppelen etc. Er wordt nog een beetje gespeeld met de flow van de zuurstof om te kijken of er iets is waar hij wat beter op reageert (zijn ademhaling blijft hoog). Hij is nog steeds zo kapot. Ik zie nog niet echt verbetering en die gaat heus nog wel komen, maar ik had zo gehoopt dat dat vandaag al was. Vooral voor hem, want hij heeft het zoooo zwaar ;(
  maandag 24 december 2018 @ 16:11:22 #55
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_183942065
Och arme Jip en je arme moederhart! Sterkte Aure, wat duurt het lang zeg :{ :* .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  maandag 24 december 2018 @ 16:28:43 #56
319308 Tink89
To live is to dance
pi_183942394
Postte ik vanochtend nog in het draagtopic dat de kinderarts in tegenstelling tot de cb-arts vindt dat Prul wel goed groeit, zitten we na een heel erg slapeloze nacht en de geplande belafspraak met de kinderarts toch weer in het ziekenhuis.

De arts vindt het niet normaal dat Prul zo veel huilt en zo weinig slaapt 's nachts. Nu blijkt ze niet alleen niet aangekomen, maar zelfs afgevallen te zijn (50 gram sinds woensdag op dezelfde weegschaal). De lactatiekundige is erbij geweest en die had nog wat tips (aanleggen kan nog iets beter, vaker van kant wisselen, speentje aanleren voor zuigbehoefte na de voeding) en we wachten nu op de uitslag van de test op een urineweginfectie omdat ze veel rustiger was met paracetamol. Als ze die infectie heeft, krijgt ze antibiotica en gaan we met adviezen naar huis. Ze hebben het ook over een opname gehad om te zien of wij nog dingen anders kunnen doen, maar dat vond de arts nog niet nodig en bovendien erg rot met kerst.

Afwachten dus...
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_183943023
Wat naar om te lezen over al die zieke babytjes (en mannen) :'(

Aure, wat is Jip een vechter! Wat naar dat jullie zo lang in het ziekenhuis moeten blijven, maar jullie zijn in goede handen. Wat goed dat je zo naar je moederhart hebt geluisterd en aan de bel hebt getrokken. Jip: snel beter worden kleine vent!

Tink, wat naar dat prul zo onrustig is en nu zelfs afvalt. Wat een pittige tijd voor jullie samen. Ik hoop dat jullie snel de oorzaak vinden en dat jullie weer bergopwaarts gaan!

Mini beterschap voor Gunther en man. En sterkte voor jou met de kerstdrukte.

Exode, wat fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad en dat Juul het zo goed deed!

Wij hebben onze eerste mini-vakantie erop zitten en M deed het geweldig! De doorslaapfunctie is wel kapot, maar dat mag de pret niet drukken. We hebben lekker gewinkeld, gegeten, gezwommen en spelletjes gespeeld O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_183943793
Aure, veel sterkte voor Jip en voor jullie; wat naar om zijn eerste kerst in het ziekenhuis te liggen -O- :*

Ook een :* voor Tink, hopelijk gaat je meisje gauw lekker aankomen.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_183945721
Wat een ziekenboeg hier bah. Beterschap allen :*

Even een extra :* voor jou en Jip Aure. Niemand wil de eerste kerst vieren in het zkh. Maar boven alles hoop ik dat Jip snel echte verbetering laat zien!

Tink wat een zorgen ook om jullie Prul. Hoop vlkr jullie op snel meer duidelijkheid. Zodat je er hopelijk wat aan kan doen. En de nachten en het groeien wat beter gaat :*

Ik durf nu bijna niet te zeggen dat het hier momenteel echt genieten is. Sinds de boventandjes door zijn en ze minder verkouden is gaat het echt top. Ze eet als een bouwvakker, loopt langs de tafel, kruipt zo snel dat ik haar regelmatig kwijt ben :p schud haar hoofd als ik nee zeg en ze doet aan soort van zwaaien en klappen. Deze ontwikkeling is zo tof O+ Als ze nou ook eens zou groeien... Met haar 9 maanden is ze nu net 7.1kg en 70 cm.

Fijne feestdagen dames en heren en baby’s O+
pi_183945918
Wat een heerlijk spekkie, Peace :9 :Y) En wat een heerlijke vakantie beschrijf je O+

Aure, wat een zorgen en verdriet! Ik duim nog steeds voor jullie door, dat de omslag maar heel gauw mag komen!

Tink en Prul ;( Ik hoop dat ze geen urineweginfectie heeft, au en bleh! Sterkte, hopelijk komen jullie er achter wat er is en gaat ze snel groeien :*
pi_183949536
:* voor alle zieke kindjes en voor iedereen die het verder nodig heeft. Ivm morgen geen tijd (want en kerst en verjaardag vrouwlief), nu alvast:



Fijne feestdagen allemaal O+
pi_183949849
Schanu wat een schatje O+ O+

:* voor alle zieke kindjes! Ik heb hier ook een baby met een smerig hoestje en koorts in bed gelegd ;(

Casper stond los gisteren :D Hij schrok er zelf ook van :') _O-

Peace wat een schatje nog trouwens! O+

Oh en dit is nieuw. Als je 20 seconden niet oplet en hij stil is staat de televisie opeens anders :')




[ Bericht 4% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 24-12-2018 23:10:01 ]
pi_183951246
Haha Fleur wat een dondersteen :D

Prachtige baby heb je Schanu!

Tink sterkte met prul :* ik hoop dat ze snel weer aankomt!

Jip heeft steeds hele hevige hoestbuien vandaag. Ik hoop dat dat betekent dat het slijm los komt. Ik vind hem verder nog niet vooruit gaan. Ik ben bang dat we hier nog wel even zijn eigenlijk. De vermoeidheid begint nu wel een beetje voelbaar te worden, komt denk ik ook door mijn kolfschema van elke 3 uur kolven. Ik overweeg om een keer een nachtelijke sessie over te slaan en te vragen of ze hem dan kunnen voeden met nutrilon en mij willen laten liggen... Ze vullen mijn melk nu ook al aan met nutrilon, omdat ik niet genoeg opbrengst heb. En "drinken" doet ie het toch wel, want het gaat via zijn sonde :D mijn moeder begon overigens al over borstvoeding afbouwen, maar dat zie ik niet zitten. Zelfs ook al is het best zwaar nu. Ik wacht nu nog even op de verpleging voor zijn verzorging en daarna hopelijk wat slapen. En dan kerst vieren in het ziekenhuis :D we gaan er maar het beste van maken! #liefdagboek
pi_183951457
Aure :* :* :* ik blijf duimen dat het nu heel snel beter gaat met jullie mannetje.

Tink wat rot dat het niet lekker gaat met prul, hopelijk is het geen infectie. Ik duim voor een goede nacht.

Peace wat een lekkerdingggg O+ en klinkt als een heerlijke minivakantie, fijn zeg!

Hahah fleur wat een boef heb je daar :D. Altijd verdacht als ze even stil zijn he ;). Wat knap dat ie al even los stond!

Schanu wat een lieve foto!

Songeur wat klinkt dat heerlijk O+ dat mag ook zeker gepost worden. Zo leuk die ontwikkelingen. Is haar groei een reden voor zorg of?

Hele fijne kerst allemaal :*. Ik ga morgen een poging doen om de meiden met hun uberfoute twinning kerstoutfit op de foto te krijgen. Wish me luck :P.
pi_183952295
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 19:26 schreef Songeur het volgende:
Als ze nou ook eens zou groeien... Met haar 9 maanden is ze nu net 7.1kg en 70 cm.
Mini's zijn leuk. O+ Ons manneke is bijna 15 maand en pas 76cm.

*Gaat gauw weer weg hier*
Morgen ben ik vast weer mezelf.
  dinsdag 25 december 2018 @ 05:30:31 #66
319308 Tink89
To live is to dance
pi_183952941
Fijne kerst allemaal!

Omg, die tv. _O-

Wat een lieve foto schanu O+

Songeur, alleen maar fijn, toch? Vooral ook goed nieuws posten hoor!

Prul heeft geen infectie, maar mijn 'ze heeft ergens last van' werd wel serieus genomen. Ze krijgt nu paracetamol en ik kreeg ook meteen gelijk; sinds de voeding van middernacht slaapt ze als een roos. En wij dus ook O+ verder van de lactatiekundige het advies om toch weer te gaan bijvoeden, zodat ze meer energie krijgt. Daardoor kan ze dan beter bij mij drinken en heeft ze meer energie om te groeien.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_183953254
Go Casper, wat een niet-baby is het dan ineens!

Tink, ik hoop dat prul lekker gaat groeien de komende tijd. Wat vervelend, de zorgen die je nu hebt.

En een fijne kerst allemaal! Speciale knuffel voor Aure en Jip!
pi_183954635
Allemaal een hele fijne eerste kerst met baby O+ gewenst! Een knuffel voor iedereen met een zieke baby en de zorgen die daar bijkomen! :*

Op deze speciale editie van BFD een kerstige foto :)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_183954826
Jouw Sofie Takkie O+

Nog eentje dan voor de BFD O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_183954973
Ahww ik sla BFD over, want ik vind hem echt te zielig om op de foto te zetten. Maar die van jullie zijn fijn O+

Er is net een foto gemaakt van zijn longen en ze gaan nog iets afnemen uit zijn keel en de rest hoor ik straks. Maar volgens mij is iedereen het er over eens dat het een beetje lang duurt voor we vooruitgang zien.

Ik heb wel net iets meer/beter kunnen slapen, hoewel ze mij hebben aangeraden om binnenkort overdag even naar huis te gaan terwijl mijn vriend dan hier blijft. En dan daar lekker te douchen ipv hier en even een paar uur in eigen bed te slapen. Ik snap het wel, maar tegelijkertijd heb ik zoiets van, hoe kan ik hier weg gaan dan. Onze onzichtbare navelstreng die ze vergeten zijn door te knippen is echt niet zo lang :'(

Ik hoop dat iedereen hier een hele fijne kerst heeft ~:) knuffel je baby een keertje extra O+ en bedankt voor het luisterend oor hier, heel fijn :*
pi_183955131
Aure! Dikke (kerst) knuffel van Casper en mij voor jullie! Hopelijk gaat het deze dagen de goede kant op *; :*

Sofie en Vlokje! O+

Kersteditie BFD!


pi_183955650
Fijne kerstdagen allemaal!

Sterkte met Jipje, Aure. Denk ook om jezelf :*

Beterschap voor Prul en Günther!

Ik heb gisteren mijn baby opgevroten, want ze was echt abnormaal niet te doen zo schattig in d’r kerstvrouwenpakje O+
pi_183956428
Fijne feestdagen van mijn kerstdino's *;
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_183956605
Even ontlurken voor Aure.

Je verhaal komt mij zo ontzettend bekend voor met zieke baby in hetzelfde ziekenhuis en teruglopende kolf opbrengst.

Ze hebben daar een fijne lactatiekundige die je misschien kan helpen, gewoon ernaar vragen!
Ze had voor mij een soort van zorgplan gemaakt, waarin bijvoorbeeld stond dat het erg belangrijk is dat ik zoveel mogelijk kan rusten, daarna zeurde niemand over het niet opklappen van het bed en slapen overdag.
Verder had ze natuurlijk ook tips voor het kolven. Bijvoorbeeld borsten goed warm maken met kompressen voor het kolven, gelijk winst.

Verder veel sterkte, en ze kunnen nog meer doen als het nog slechter zou gaan (dat vond ik in ieder geval hoopgevend).
pi_183956821
Ik kwam even lurken voor kerstbabyfoto's :@ O+ cutecutecute O+

Maar ik las ook zieke kindjes en de kleine van aure zelfs in het ziekenhuis ;( heel veel sterkte met de prulletjes. Hopelijk herstellen ze snel weer :*
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')