abonnement Unibet Coolblue
pi_183780641
Baby's in de sneeuw! Jaaa, leuk! Juul heeft in de wipstoel voor de openslaande deuren gezeten, met als schouwspel buiten B die met sneeuwballen gooide, met graafnmachines door de sneeuw reed etc. Ze vond het erg grappig.

Banaan 1 jaaaaaar! 1 jaaaaar! Gefeliciteerd PKM!

En Juul heeft 2 tanden! Ja hoor, waarom zou je 1 doen, gewoon hoppa 1 dag later tand 2 er achteraan. Ze kwijlt nog steeds gigantisch en echt alles gaat haar mond in. Ze had wel weer eens een rustige nacht, om 07:00 werd ze kletsend wakker. De tandjes zijn er volledig door dus wie weet komt de rust weer terug. (nou ja rust, afgezien van veel kwijlen en 's nachts wat onrustig slapen, had ze er weinig last van)

Zaterdag begonnen met oefenhapjes, pompoen was de start van haar etende leven. 3 hapjes van de theelepel met wisselende blikken, van 'GADVER' tot 'haha dit is echt grappig'. Gisteren ook weer, zelfde reacties. Ze snapte wel meteen wat de bedoeling was, mond open voor de lepel.
pi_183780842
PKM van harte gefeliciteerd O+ *O*

Oh idd ik lees hier soms wel ergere verhalen en dan ben ik wel weer heel erg blij met mijn schoonmoeder :@ Ze bedoelt het ook gewoon écht goed en gaat zeker niet vertellen wat ik wel of niet moet doen. Af en toe een keer een halve opmerking; maar ah ze is er verder zo ontzettend lief mee :Y Straks gaat ze 1 dag in de week oppassen :)

Poeh jentin, venco, OT, labellefleur, wolken.... (wie vergeet ik?) jullie nachten..... :@ -O- ;( c_/
Diep respect dat jullie nog uberhaupt functioneren met sommige van die nachten :o

Oh Jentin haha een manipulerende baby :D herkenbaar... alhoewel ik het echt niet kan laten door te zeggen dat dat dus absoluut niet kan (weet ook niet waarom ik het steeds verdedig; want ze hebben hun eigen kijk er op :') Beter kan ik ook gewoon knikken en mijn eigen ding blijven doen :+ )
Alhoewel mijn moeder dus daar wel heel erg voor open staat. Die geeft ook steeds aan dat ze 'vroeger' daar zo weinig begeleiding in kreeg en wil het gewoon allemaal ook op mijn manier doen O+ Super lief ! En ik merk wel dat ik mijn mam nu echt wel mis in de buurt, nu we een kleine hebben......... -O-

SC haha wel handig dat je schoonmoeder dus weinig 'tijd' heeft ook en ahhh je mam O+ O+

Pfff Jagär wat vermoeiend... elke baby is anders; zou men echt eens moeten gaan beseffen dat niet elke baby een 'standaard oplossing' heeft en men het beter weet. Kerst wordt dus geen pretje..? -O-

venco poeh pittig maar snap dat je zo idd geen kerst wil vieren..

Exode ja leuk he die sneeuw!! Tijn bleef maar naar buiten kijken in de box; naja en we waren ook naar schoonmoeder gegaan en heel de familie had dat idee; dus uiteindelijk zaten we daar met 12 man binnen (neefjes en nichtje ook aanwezig) dus Tijn had weer enorm veel aandacht en was uiteindelijk zo uitgeput dat hij in de box in slaap viel :+
Hapjes!! :D Voelt toch als weer een heeeel nieuwe fase waar je aan toegeeft dat je baby al iets minder-baby is ofzo _O- :D

Hier morgen wendag bij kdv :o en komende zaterdag babyborrel in België en dan blijven we daar om kerst te vieren. Heb er zin in O+ 25ste terug naar NL om hier met schoonfamilie kerst te vieren en de 26ste geen plannen; en blijkbaar de rest van schoonfamilie ook niet want we gaan kijken of we wellicht met z'n allen ergens naartoe kunnen :) En dan nog een weekje; 31ste weer naar België om oud en nieuw te vieren en dan 2 januari begin ik gewoon alweer met werken whoahhh stop de tijd!! :o
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_183781389
Ik lees over flesjes, Vlokje zit gemiddeld aan 4 à 5 flesjes van 180. Als ze 's nachts voor een voeding komt, worden het soms zelfs 6 flesjes maar drinkt ze overdag flesjes van 'maar' 120. De flesjes gaan meestal net niet helemaal leeg, maar soms ook wel dus we blijven maar gewoon 180 aanbieden zodat ze in ieder geval altijd voldoende krijgt aangeboden. Toch lijkt ze nooit verzadigd, grijpt eten letterlijk uit mijn handen en raakt gefrustreerd als wij eten en zij niks heeft. Peuterlief brengt rapley graag tot een hoger niveau en probeert Vlokje nog wel eens wat eten toe te stoppen in onbewaakte ogenblikken. Afgelopen weekend heb ik mijzelf verrast met mijn reactievermogen toen Jewel zo lief was om haar rozijntjes te delen met Vlokje. Dat ging wel gepaard met een STOP die zo hard was dat zelfs de buurkinderen waarschijnlijk ter plekke hun bezigheden stopten :X

Bella, lastig dat staan! Toen Jewel begon met staan, liet ik haar soms gewoon in haar ledikant. Het was afhankelijk van de situatie, soms wist ik gewoon op voorhand dat het niets zou worden en plukte ik haar er meteen weer uit. Soms zag ik echter ook dat ze moe genoeg was en wist ik dat ze vanzelf zou gaan liggen en haar verzet op zou geven, als ik haar dan gewoon liet, viel ze uiteindelijk inderdaad in slaap. Het was dan ook wel afhankelijk van of ze huilde of niet. Ging het staan gepaard met luid gebrul, dan liet ik haar nooit in bed. Als het spelenderwijs staan was, dan keek ik het altijd even aan.

Nouk, wat rot die prutnachten, en hoe herkenbaar helaas. Vlokje is ook een onrustige slaper, ik heb van alles geprobeerd en uiteindelijk 'opgegeven'. Ze slaapt nu elke nacht bij/op mij, dat werkt gewoon het beste want dan is ze het rustigst. Handig is het niet, want niet goed voor je lijf enzo, ik weet dan ook niet of ik het anderen aan zou raden :') Ik hoop dat je iets vindt wat jou gaat helpen, want het is echt ellendig als je nachten zo slecht zijn. Heb je overigens al eens muziek geprobeerd? Daar wordt Vlokje rustig van. Verduisteren heeft hier bij beide meiden ook nooit geholpen, die zijn juist gebaat bij een nachtlampje.

Spierbal, mijn vrouw krijgt ook niets gedaan als ze met de kinderen alleen is :') Mijn tip voor haar is altijd, probeer ook vooral niets gedaan te krijgen. Geniet van de kinderen en als je tussendoor tijd hebt voor andere dingen, maak er dan gebruik van maar stel je er van tevoren niet op in. Dat werkt voor haar namelijk alleen maar frustrerend, met als gevolg dat ze én niets gedaan krijgt én een pruthumeur krijgt omdat ze zich gaat ergeren aan de kinderen. Dan liever niets gedaan krijgen maar met een goed humeur en wel van de kinderen genieten, toch?
Het lukt mij overigens wel om dingen gedaan te krijgen met kinderen, maar dat is ook een kwestie van plannen en ik draag de jongste vaak bij mij in de draagzak waardoor ik haar rustig hou. Aan het einde van de dag kom ik dan altijd weer tot de conclusie dat ik geen moment tijd voor mijzelf heb kunnen pakken, maar het is maar net waar je waarde aan hecht :')

PKM, gefeliciteerd met je knappe Banaan! Morgen alweer jullie laatste dag hier :{
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Helsinki, ik was nu weer aardig snel in shape, maar toen ik bevallen was van Jewel was ik bang dat ik mijn kleding nooit meer zou passen. Het is uiteindelijk helemaal goed gekomen en ik heb er niets voor hoeven doen, het ene lijf heeft er gewoon wat meer tijd voor nodig dan het andere lijf. Je gaat je broeken vanzelf weer passen, wees lief voor jezelf en je lijf, daar is gewoon een heel mooi minimensje uit geboren :*

Jentin, Fleur en Ellie, een knuffel voor jullie met jullie beroerde nacht(en), koffie?

Jagar, dat klinkt niet echt als een gezellig weekend, wat kwetsend die opmerkingen en zeer onterecht :{ :*

Juul 2 tandjes en aan de hapjes! *O*

Priem, sterkte alvast voor de wendag morgen, zie je er tegenop?

Grappig, waar Jewel alles at (en nu niet meer, want twee is NEEE }:|), is Vlokje een hele kieskeurige eter. Spinazie, aardappel, zoete aardappel, sperziebonen, bloemkool, ze moet er helemaal niets van weten. Wortel is haar favoriet, en fruit, broccoli mag ook nog net. Voordeel is wel dat Jewel alles wil wat Vlokje heeft. Dus ook hetzelfde eten. En zo kreeg Jewel gisteren alsnog haar groente binnen omdat zij de spinazie met zoete aardappel op at die ik voor Vlokje had gemaakt *)

Ik vermoed trouwens dat Vlokje nog meer tandjes krijgt, al zou dat volgens mij wel wat vroeg zijn. Maar de liters kwijl, liters spuitpoep, en gefrustreerd gekauw op mijn vingers zijn wel opvallend. Of zou dat nog kunnen komen van de ondertandjes? Die zijn namelijk al wel door, maar moeten alleen nog een 'stukje hoger'.

En ze wil alleen maar staan. Als ik op de grond zit en haar op schoot heb, hopst ze net zo lang met haar billen tot ze op het puntje van mijn knieën zit en ze zich tot sta-stand op kan werken (uiteraard met mijn handen vast). Lijkt mij niet zo goed met die kleine beentjes, maar ze staat uitermate stabiel. Sowieso hebben we een eigenwijsje die goed weet wat ze wil, want ze wil ook heeeeel graag kruipen. Vooruit kruipen is echter nog van een hoger wiskunde, maar achteruit kruipen lukt wel goed zowel op de rug als op de buik. Dat is echter niet wat ze wil en dat laat ze graag merken :') Mooi om te zien, zo klein als ze zijn en toch al zo'n sterk willetje O+
pi_183781472
Net op tijd het bed naar beneden gezet:


pi_183782231
Jemig Jagar! Hoe reageerde je op je zusje toen ze dat zei?

Griep faken en lekker thuis kerstkoekjes gaan bakken een optie? :7 Kus voor je!

Zo. Na van vrijdag op zaterdag helemaal niet geslapen ( :X ), van zaterdag op zondag vier uur geslapen afgelopen nacht bij elkaar ruim zes uur gehaald. Bedankt baby (20:00-01:00-03:00-04:00-08:40), bedankt min of meer behulpzame echtgenoot! *) Ik voel me vandaag in elk geval niet meer alsof ik elk moment kan gaan hallucineren, dus ik ben allang blij 8-) Vanavond het hele gezin verplicht aan anijsmelk van melk, suiker, ouzo en slagroom en dan elf uur slapen graag. })

[ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 17-12-2018 12:14:13 ]
Let me see you stripped down to the bone
pi_183782238
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 11:31 schreef Jagärtrut het volgende:
Net op tijd het bed naar beneden gezet:


[ afbeelding ]
*O*
Let me see you stripped down to the bone
pi_183782898
Wat zijn al onze baby's toch lekker gelijkgestemd met die nachten van ze :')

Jagär, wat suf van je ouders en je zusje. Niet teveel van aantrekken hoor :* Misschien een schrale troost, maar de arts van het cb zei laatst tegen mij dat sommige baby's nou eenmaal ruk slapen en dat soms niets werkt, hoe goed je ritme ook is.

En knappe O. *O*

Ik heb op zich wel zin in kerst met mijn ouders. Het is wel altijd complete chaos daar, omdat de kinderen (3 stuks) van mijn broer echt door de hele kamer heen stuiteren :D En mijn broers (ook 3 stuks) zelf ook trouwens :') Maar iedereen vindt het altijd allemaal prima. Mijn ouders zijn van die echte verwengrootouders, die elke scheet van hun kleinkinderen fantastisch vinden :')

Kerst met schoonouders is dan weer heeeel anders en een stuk rustiger, want Jip is het enige kleinkind. Maar wel ook gezellig op een andere manier.
pi_183783219
Pannenkoek *O* Gefeliciteerd! Klinkt als een gezellige dag :)

En jemig wat gaan jullie snel! Ik lees alles mee (vaak tijdens nachtvoeding ja), maar kom niet goed toe aan reageren.

Succes morgen Priem!

:* voor alle slechte nachten!
Wij doen “gezellig” mee met weer elke 3 uur voeding en tussendoor onrust en speentje terug doen. Ik doe dus alleen slaapjes van een uur :O Gelukkig heb ik nog verlof!

Goede timing Jagar! En snap dat je geen zin hebt in kerst op deze manier.

Helsinki ik pas na ruim 3 maanden ook niet in mijn strakkere broeken. Ze passen wel dicht, maar dan heb ik een hele erge muffintop :X Heb nog best een flubberbuik en had voor zwangerschap ook al een buikje van mijzelf. Ik draag nu dus heel veel dezelfde kleren, omdat andere lleten mn buik te veel benadrukken. Baal daar best wel van.
Fijn om te lezen van anderen dat het nog wel verbeterd. Ik wilde wel een tussenin broek gaan kopen, broeken met elastiek gaan wel goed en vind ik ook fijner zitten dan spijkerbroeken.

Ik krijg hier wisselend wel of niet iets gedaan, maar je mindset aanpassen is een goede tip. Scheelt veel frustratie.
Ik heb inmiddels ook geleerd dat zo gauw ik mijn handen vrij heb ik eerst naar het toilet moet gaan en eten/drinken moet regelen voor mijzelf en daarna pas de huishoudelijke dingen. Ik hou mij maar voor dat hij maar 1x zo klein is O+ Gelukkig had ik met mijn nesteldrang alles grondig schoongemaakt in de weken voordat hij geboren werd :+

Mijn kleine Draakje rolde vanochtend voor het eerst van zijn buik naar zijn rug :o *O* Hoe trots kan je dan zijn he O+
het moment suprême heb ik gemist, omdat ik in de keuken ontbijt stond te maken }:| :{w
pi_183783331
Fuchs daar zeg je iets: zodra handen vrij eerst even naar wc en eten regelen :') Hoe vaak ik rond 15u pas doorheb dat ik niet heb gegeten huuu :X

En thx :D Nee zie er niet tegenop, volgens mij gaat het helemaal goed komen :) Had er vorige week meer moeite mee toen ze belden voor een afspraak omdat ik toen echt een 'ja maar mijn baby is nét geboren' gevoel had _O- Nu besef ik dat ik over 2 weken ook alweer ga werken dusjah dan hoort kdv er ook gewoon bij :Y Komt goed. Heb sowieso ook veel zin om weer te gaan werken; maar eerst nog lekker genieten van de dagen vrij en de komende kerst/oud en nieuw O+
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_183784253
Wat knap van O! *O*

En *O* voor de vooruitgang in jouw nachten Mini, hopelijk vannacht een nacht van 11 uur ^O^

Kerst, ik kreeg gisteravond de schrik van mijn leven toen ik opeens besefte dat dat volgende week al is in plaats van over 2 weken. Ik ben mijn tijdsbesef volgens mij wat verloren. Ik heb er wel zin in, mijn schoonmoeder en tante verzorgen het kerstdiner en dat is altijd een groot succes. Naast mijn meiden hebben we alleen nog een neefje van 11, dus het is rustig qua kinder-drukte, al zijn mijn neefje en Jewel samen druk voor 10 dus dat brengt wel weer een boel gezelligheid :') Kerst met mijn ouders, daar doe ik niet aan. Wat dat betreft gelukkig maar dat het contact op het laagste pitje staat, anders zou er nog veel meer 'feestvreugde' bij komen. Mijn vader is jarig op 21 december, mijn vrouw en mijn zus zijn beide jarig op 25 december (hoe verzin je het) en mijn moeder is jarig op 29 december. Fijne feestdagen 8)7
Wij ontlopen onze verplichtingen en gaan tweede kerstdag dus lekker kneuterig met ons vieren naar het Dolfenarium :') Geen idee of dat wat gaat zijn, maar het leek ons beter dan thuis zitten :+

Een rollend draakje!! *O* Hopelijk doet hij het vandaag nog eens over zodat je het kan zien en nog trotser kan worden O+

Priem, fijn dat je er niet tegenop ziet, dat maakt het zoveel makkelijker! En inderdaad nog even lekker genieten van de komende weken, dat werken komt daarna wel weer!
  maandag 17 december 2018 @ 14:16:03 #86
319308 Tink89
To live is to dance
pi_183785185
Ik kom niet bijgelezen na een waardeloze nacht (prul wilde alleen op ons slapen, dus we hebben afwisselend met haar op de bank gezeten en geprobeerd wat uurtjes te maken), maar ik ben vanochtend wel wat geschrokken van onze eerste afspraak met de jeugdarts op het cb.

Prul woog bij de geboorte 3085. Na een week bleef ze steken op 2900 (laagste gewicht), maar op dag 10 woog ze 3090. Vanochtend bleek ze 3365 gram te wegen met een lengte van 53 cm en een hoofdomtrek van 36,4 cm (ze is morgen vier weken) en dat gewicht was volgens de arts te weinig voor haar curve. Ik kreeg een hele waslijst aan voedingsadviezen, dingen die ik beter kan laten staan zodat prul daar geen last van heeft en een verhoor over onze levensstijl ('sport je niet teveel? En hebben jullie niet te veel bezoek? En ben je niet te druk? En drink je wel 3 liter per dag? Nee, thee telt niet, ook rooibos niet '). Uiteindelijk zelfs het advies om over te stappen op flesvoeding, omdat we dan 'tenminste zeker weten dat ze genoeg te eten krijgt'. Ondanks dat de conclusie ook was dat het een alerte baby is die in de meeste nachten een uur of 3,5-4 tussen de voedingen laat en overdag wat vaker komt, elke 2,5 uur ofzo.

Bovendien wilde prul haar hoofd niet optillen en dus moeten we meer oefenen.

Al met al genoeg om in januari opnieuw te mogen komen opdraven voor een extra afspraak, maar 'we mogen ons vooral geen zorgen maken'. HOE DAN?
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  maandag 17 december 2018 @ 14:16:32 #87
319308 Tink89
To live is to dance
pi_183785195
Oh, en hiep hiep hoera voor de jarige banaan! *O*
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_183785324
Tink, ik vind het absoluut schandalig dat ze je op basis van 1 afspraak adviseert over te stappen naar flesvoeding :o Misschien beter een afspraak maken met een lactatiekundige oid?
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  maandag 17 december 2018 @ 14:33:19 #89
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_183785539
Waarom telt thee niet?

Ik voelde me ook niet prettig na de eerste afspraak bij het cb en ben toen direct gewisseld van locatie met andere arts.
Dus dat kan ook nog altijd.
pi_183785722
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 14:16 schreef Tink89 het volgende:
Ik kom niet bijgelezen na een waardeloze nacht (prul wilde alleen op ons slapen, dus we hebben afwisselend met haar op de bank gezeten en geprobeerd wat uurtjes te maken), maar ik ben vanochtend wel wat geschrokken van onze eerste afspraak met de jeugdarts op het cb.

Prul woog bij de geboorte 3085. Na een week bleef ze steken op 2900 (laagste gewicht), maar op dag 10 woog ze 3090. Vanochtend bleek ze 3365 gram te wegen met een lengte van 53 cm en een hoofdomtrek van 36,4 cm (ze is morgen vier weken) en dat gewicht was volgens de arts te weinig voor haar curve. Ik kreeg een hele waslijst aan voedingsadviezen, dingen die ik beter kan laten staan zodat prul daar geen last van heeft en een verhoor over onze levensstijl ('sport je niet teveel? En hebben jullie niet te veel bezoek? En ben je niet te druk? En drink je wel 3 liter per dag? Nee, thee telt niet, ook rooibos niet '). Uiteindelijk zelfs het advies om over te stappen op flesvoeding, omdat we dan 'tenminste zeker weten dat ze genoeg te eten krijgt'. Ondanks dat de conclusie ook was dat het een alerte baby is die in de meeste nachten een uur of 3,5-4 tussen de voedingen laat en overdag wat vaker komt, elke 2,5 uur ofzo.

Bovendien wilde prul haar hoofd niet optillen en dus moeten we meer oefenen.

Al met al genoeg om in januari opnieuw te mogen komen opdraven voor een extra afspraak, maar 'we mogen ons vooral geen zorgen maken'. HOE DAN?
Uch. Hoe maak je jonge ouders onzeker...

Tink, ik zou als ik jouw was pruls metingen is uitzetten op een who-curve (Growth is hier een goede app voor), die is meer geschikt voor bv baby’s. Zie je dan zelf ook dat de grafiek niet lekker loopt, dan zou ik eerst je lactatiekundige is raadplegen voor je verder naar de jeugdarts luistert.
pi_183785824
Ach jemig Tink, wat lekker niet-sensitief zeg. Zo achterhaald ook dat je daarom moet overstappen op flesvoeding. Dus inderdaad wat Sillie zegt, gewicht even op WHO curve uitzetten (geeft heel ander beeld dat bij CB!) en lactatiekundige mee laten kijken. En hoezo zou rooibos thee niet tellen? Dat lijkt me echt onzin. Sterkte meis, ik ken de onzekerheid die je nu voelt :*
pi_183786053
Bizarrrr Tink! Inderdaad even het gewicht op WHO curve zetten. Misschien valt het mee. En een :* want onzeker maakt zo'n afspraak je wel ja... Wat een hork van een arts zeg.
  maandag 17 december 2018 @ 15:16:31 #93
319308 Tink89
To live is to dance
pi_183786371
Who zegt: 37% bij geboorte, 18% na een week, 13% na tien dagen en nu 9%. Volgens de Growth-app tenminste. Da's niet best, toch? -O-

Edit: lengte is vandaag voor het eerst gemeten en 45% en hoofdomtrek 53%.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  maandag 17 december 2018 @ 16:12:26 #94
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_183787384
PKM, gefeliciteerd met Banaan! *O*.

Ja, wat betreft de kleding hebben jullie gelijk. Ik wil er ook zeker niet al te veel geld meer aan uitgeven, maar heb op dit moment geen broek meer :P. Zal eens op zoek gaan naar zo'n after pregnancy broek.

Tink, heb je al met de LK gebeld? Ik zou dat doen. Bij mij was het helaas noodzakelijk om bij te gaan voeden omdat I. afviel.

Verder niet echt bijgelezen. Ik heb donderdag een auto-ongeluk gehad waarbij er een auto op ons is gebotst. I. zat achterin maar daar is gelukkig niets mee aan de hand. Beetje een vervelend verhaal waarbij de knul van 18 mij heeft geprobeerd te chanteren om het met cash op te lossen en er heilig van overtuigd was dat ik 'ineens op de rem stond'. Hij kwam zelfs met 2 A4tjes aanzetten met waarom ík fout zat. En allemaal terwijl hij me amper durfde aan te kijken :'). Ik heb gezegd dat de verzekeraars dit met elkaar uit gaan zoeken en het bij het invullen van de gegevens gehouden. Hij heeft met trillende handjes z'n gegevens ingevuld en is toen weer gegaan. Later zag ik dat de auto op naam van iemand anders is verzekerd. Ik vermoed z'n vader. Zou wel 'verklaren' waarom hij het graag met een betaling wilde oplossen. (Voor de beeldvorming: 2 gastjes in een VW Golf, bumperkleven en groot licht voeren (overdag) terwijl ze in de auto de grootste lol hebben om zichzelf)

Verder zijn we vandaag naar de osteopaat geweest met I. Bijzonder zeg. Heb vanmiddag 1,5 uur gehuild omdat er bij mij heel veel verdriet van de bevalling naar boven kwam. Ik heb dat al die weken aardig weg zitten stoppen. Volgende week komen we terug voor een tweede behandeling.

Ik zal eens kijken of het me komende dagen weer wat beter lukt om aan te haken en anders weer als ik zover ben #selfcare
pi_183787500
Hoeveel % was Prul haar laagste gewicht na de geboorte? Waarschijnlijk is de curve inderdaad aan het afbuigen. Dan is de LK raadplegen wat hierboven al paar keer is geschreven wel zinvol.

Maar pfff niet fijn zo'n arts! :{ En 3 liter inclusief de thee is goed. Het gaat om 3 liter vocht, niet om 3 liter pure water.
Kan ze haar kin wel wat van de ondergrond heffen als ze op de buik ligt? Dan is dat ook gewoon comform leeftijd.


En Helsinki :o wat een schrik! Jij bent er ook goed vanaf gekomen?
pi_183787506
Tink, dat was op een andere weegschaal dan de eerdere wegingen? Ondanks geijkte weegschalen kan dat ook behoorlijk wat verschil geven heb ik gemerkt.
En een arts die zegt dat thee niet telt voor je vochtinname neem ik niet serieus :X

Helsinki, Schrikken! :*
  maandag 17 december 2018 @ 16:29:23 #97
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_183787695
Ja, gelukkig wel! Het was geen hele harde klap en ook de schade valt reuze mee. Ik ben er wel een paar dagen goed van slag door geweest en had vooral fysieke klachten door de spanningen die het met zich meebracht (maag- en buikpijn, misselijk). Het is ook m'n eerste ongeluk ooit dus dat maakt op zich wel indruk.
pi_183787761
Banaan is een jaar! *O*

Ellie, het is ondertussen wel geland, al noem ik hem nog steeds mijn Banaanbaby. :D

Met fotocollage om te laten zien hoe tof hij is. w/
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Tot snel voor sommigen en niet zo snel voor anderen. :W
Ik blijf wel meelurken natuurlijk. :@
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_183788049
Fijn priem dat je er niet tegenop ziet en weer zin hebt om te gaan werken. Lekker genieten van de komende feestdagen O+
Hier komt de zin om te werken ook langzaam terug en lukt het mij om Draakje wat meer los te laten (in zijn eigen bed co sleeper slapen terwijl ik beneden ben, meerdere momenten weg zonder hem, meer mensen die hem vasthouden). Hem bij vreemde achter laten vind ik wel nog even slikken terwijl ik weet dat er goed voor hem gezorgd wordt.

quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 13:33 schreef Schanu het volgende:
Een rollend draakje!! *O* Hopelijk doet hij het vandaag nog eens over zodat je het kan zien en nog trotser kan worden O+
Gelukkig voor mij deed hij zijn trucje daarna nog een paar keer en kon ik hem hysterisch toejuichen en filmen *O*

En ja, kerst is al bijna >:O

Jemig Tink wat een hork! Hier komen nu precies die horrorverhalen van het CB vandaan! Er is je al goed advies gegeven :* Wissel van CB/arts zou ik ook doen.

Bedankt voor de tip rond app voor WHO curve, wilde ik allang doen, maar kwam er niet van

Helsinki wat een schrik! Gelukkig viel het mee en zijn jullie okay, maar snap dat je er van slag door was. Als ik met Daakje in de auto stap, gaat het ook altijd even 1 tel door mij heen dat er iets kan gebeuren. Soort realisatie dat ik nu extra kwetsbaar ben.
:* voor je onverwerkte gevoelens rond de bevalling. Heel naar, maar misschien ook goed dat er iets loskomt.

Banaan *O* :W O+ Tot over 8,5 maand :+
pi_183788372
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 15:16 schreef Tink89 het volgende:
Who zegt: 37% bij geboorte, 18% na een week, 13% na tien dagen en nu 9%. Volgens de Growth-app tenminste. Da's niet best, toch? -O-

Edit: lengte is vandaag voor het eerst gemeten en 45% en hoofdomtrek 53%.
Ik kan de lijn niet zien, dus wat moeilijk oordelen zo, maar die % zeggen lang niet alles. Wat belangrijker is dat Prul met 1 van de voorgedrukte lijnen “meegroeit”. Als haar laagste gewicht op de 13% lijn zat en nu op 9, is dat verschil niet heel groot en loopt haar curve wellicht wel weer met de lijn mee. Wat je niet wil zien is dat de lijn van prul niet evenwijdig loopt aan de voorgedrukte curves. Als zij afbuigt groeit ze inderdaad wat weinig; dan dus even je LK contacten!

Om even in die % te hangen, Bollie zit tot op heden tussen de 90% en 75% ergens, en toch loopt haar lijntje netjes met de curve mee. Kijk dus vooral daar naar en niet naar die %jes!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')