abonnement Unibet Coolblue
pi_183634129
quote:
0s.gif Op maandag 10 december 2018 00:28 schreef Joppiez het volgende:

[..]

Dat klopt. Voor deze groep blijven alleen de restjes over (dikke/lelijke vrouwen). Ik zou persoonlijk dan single blijven maarja, whatever makes one "happy".
Ben zelf bijna 9 jaar single. Altijd met plezier, maar de laatste tijd ben ik het wel zat man :{ Ben echt niet te bescheten om in mijn eentje dingen te ondernemen, heb ook vrienden. Maar na een tijdje is het wel leuk geweest.

Ik had altijd een vrij duidelijk ideaalplaatje in mijn hoofd van hoe mijn vriendin eruit moet zien en moet zijn qua karakter. Maar ik begin wel steeds vaker te denken : single zijn of een relatie met een 8 in plaats van die 10. En misschien ook nog wel een 7,5. Of misschien een 7? Hoe ver ga je daarin?

En dan doel ik niet (alleen) op het uiterlijk, maar om de gehele persoon, de click die je samen hebt. k denk dat ik best bereid ben om concessies te doen aan het uiterlijk / innerlijk (tot op zekere hoogte) van een bepaald persoon, omdat ik nog altijd liever een relatie heb met een 7 dan dat ik voor altijd single blijf,
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')