abonnement Unibet Coolblue
pi_183680400
Oh ellie; bijna geen baby meer :o En fijn dat hij laatste dagen wat beter eet. Zolang je daar een goed gevoel bij hebt; niet zo druk maken om die kdv dagen (maar makkelijker gezegd dan gedaan ;( )

Hoi OT :W Lekker genieten dus O+ Hier lijkt iedereen net klaar te zijn met verkoudheid/ziekig zijn :D Hopelijk bij jou ook snel :*

Lol voor de kwijlerds hier haha _O- O+

Haha malteser heerlijk die nieuwe features :D en fijn dat ie weer lekker vrolijk is O+

Aure goeie stats en ook eens fijn toch; een goeie cb arts :) Ik heb nog niet echt een 'fijn' gevoel bij die van ons... maar ook geen heel negatief gevoel maar toch.. hmm.. mja :@

Deze ochtend namelijk naar de fysio geweest met Tijn ivm voorkeurshouding en (volgens cb) 'ernstige afplatting van linkse kant van hoofd'. Nou dat werd dus meteen te niet gedaan door een ooowww joh is helemaal nog niet ernstig; ik heb al veel erger gezien en je ziet het een beetje maar je bent er hartstikke vroeg bij. Dus ik was gelijk een stuk meer gerustgesteld O+ Hele fijne fysio; en ja hij heeft idd een voorkeur voor link liggen/draaien met nekje. Ik deed het al best goed maar ze heeft me nog wat meer tips/trucs geleerd hoe ik hem meer kan stimuleren om naar rechts te kijken/draaien. Zijkussen moest ik voorlopig aan de kant gooien :P Ofjah ik mag hem in de kinderwagen gebruiken waar hij daadwerkelijk rustig in slaap ligt en hij dan wel mooi blijft liggen. Maar aangezien hij in de box nogal 'friemelt' heeft zijkussen net een tegenovergesteld effect. Namelijk dat hij meer zijn best gaat doen om weer terug te draaien naar links en dus zijn hoofdje/nekje ook steeds die kant gaat forceren.
Volgende week woensdag weer een afspraak om te kijken en dan gaat ze meteen een meting doen. Ik ben iig gerustgesteld ^O^ Verder veel complimenten over hoe goed hij het wel niet deed en wat loop je dan toch over van trots als mama zijnde (ofjah ik toch...) :@ :@ :@
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_183681295
quote:
0s.gif Op woensdag 12 december 2018 12:37 schreef elliebell het volgende:
Hoi :W Ik ben er ook nog, maar kom even niet aangehaakt. ben wel bijgelezen, dus eerst maar weer een heleboel O+ O+ O+ voor jullie mooie baby's. Wat ik nog weet: een hele lieve foto van de meiden van Schanu, grote knappe U, schattig zittende aardbei baby van Vita, de altijd knappe Banaan (met halve tand dus *O* ) op z'n laatste BFD :'( O+ en verder.... weet ik het niet meer.

Malteser, wat fijn dat Marsje het weer doet! Wist je nou niet wat het was (had het even gemist)? Het klonk ontzettend zielig (en pittig) in ieder geval. En hoe gaat het met je oudste, die was ook ziek toch? En ik moest weer lachen om jouw bakje onder Mars en de Sint Bernard van Jentin *)

En CB: hier over het algemeen ook alleen maar prima ervaringen hoor. Laatste keer echt een super fijne verpleegkundige.

Er waren nog een paar van jullie geweest die gereageerd hadden op de mindere groei van Kees (ben even kwijt wie :@ ): met name z'n gewicht is wat zorgelijk. Hij blijft geen lijntje vasthouden. Komt wel aan, maar zakt steeds verder naar onder in de curve. Lengte was ook ietsje gedaald, maar minder en wel in verhouding met de verwachte groei op basis van mijn en zijn papa's lengte. Nu eet hij de laatste dagen weer beter en zijn we maar weer gestart met Griekse Yoghurt ipv volle (dubbele aantal calorieën!) en dat ook meegegeven naar kdv vandaag (daar geven ze altijd magere yoghurt). Blijf het lastig vinden me niet te druk er om te maken. Zeker op de kdv dagen, waar hij duidelijk minder eet (drinkt daar slecht, en minder aanbied momenten).

En op de volgende BFD nemen wij ook afscheid hier, Kees wordt die dag 1! Man wat is dat snel gegaan. Word er een beetje emotioneel van. En het is ook echt al geen baby meer, maar een lopende (nog niet los hoor ;) ) baby, die steeds meer gaat brabbelen en ons nadoen. En het liefst de hele dag lacht en bij ons is O+
Twix had een longontsteking, Mars een luchtweginfectie. Maar waarom hij ‘s nachts zo ontroostbaar was, zal een raadsel blijven.

Ik wilde even reageren op Kees en zijn groei, of ja, het gebrek aan groei.
Twix is 3 jaar en 3 maanden en weegt net 11 kilo bij 89 centimeter. Veel te klein en te licht dus. Been there, done that.
Wat je doet is goed. Volvette dingen aanbieden. Griekse yoghurt inderdaad. Hij mag na zijn verjaardag ook gewone melk, kies dan ook voor volle melk. Er is ook volle geitenmelk. Wat we hier ook doen: slagroom kloppen (zonder suiker toe te voegen dus ‘Duitse’ slagroom) en dat vermengen we met zijn toetje. Ik kook regelmatig zelf pudding voor hem. Verder 48+ kaas, ongezouten roomboter, enz.
En dan de allerkloterigste tip: probeer het los te laten. Men zei dat honderd keer tegen mij en honderd keer dacht ik “donder op, ik maak me zorgen om mijn kind”. Maar het hele eten werd zo’n beladen iets, dat we er gek van werden.
Twix is meer een tussen-het-spelen-door-eter. Dus we bieden hem altijd voeding aan als wij ook eten. Hij zit er dan bij aan tafel en we hebben het fijn. Soms eet hij iets, vaak eet hij niets. We dwingen niet en hij krijgt altijd een toetje, ongeacht of hij wel of niet gegeten heeft.
Maar waar wij 3 maaltijden per dag eten, bieden we Twix 6 keer per dag iets aan. En dat is dan nog los van tussendoortjes. Want hij krijgt ook, net als zijn broertje, zowel ‘s morgens als ‘s middags een tussendoortje aangeboden. Hij heeft dus minimaal acht eetmomenten.
Twix eet bijvoorbeeld wel ineens een volkorenboterham terwijl hij een treinbaan bouwt, of hij drinkt een fles volkorenpap terwijl hij Brandweerman Sam kijkt, hij eet zijn banaan terwijl hij een Duplo toren bouwt, enz. Misschien niet altijd even pedagogisch verantwoord maar iedere calorie telt. Dit alles gaat in overleg met de kinderarts en diëtiste dus het is niet iets wat we ‘zo maar’ doen.
Misschien heb je er niks aan, misschien ook wel. Maar het is rot als je je kindje uit de curve ziet kukelen. :*
pi_183683126
Een halve ondertand voor Banaan! *O* Goede stats voor Jup! *O* Een ge-up-date-e Mars! *O*

Beterschap voor jouw zieke kindjes Olivia :*

Kees bijna 1 :o En ik begrijp dat je je zorgen maakt over de groei, helemaal op de kdv-dagen als hij dan minder eet. Maar meer dan je nu doet, kan je denk ik niet doen.

Priem, wat fijn dat de fysio je gerust heeft kunnen stellen inzake het hoofdje van Tijn! Hopelijk helpen de gegeven tips en zorgen die voor nog meer vooruitgang :)

Twix ook al zo'n kleintje, ik kan mij voorstellen dat je je enorme zorgen hebt gemaakt Malteser. Knap dat je dat los hebt kunnen laten en goed hoe je het aanpakt. Ik hoop dat hij nog hele goede groeimomenten gaat krijgen en zo weer in ieder geval rond het gemiddelde lijntje uit gaat komen :*

Hier ook 2 snipverkouden kindjes. Jewel ging warempel eens niet keten toen we haar bij ons namen 's nachts, maar wilde graag slapen. Behalve dat ze bij elke hoestbui steeds wakker werd en dan 'mama aaien!' smeekte. Omdat ze gewend is dat ik over haar buikje wrijf of door haar haren kroel. Maar om dat nou de hele nacht te doen :') Bleek het schaapje vanmorgen ruim 38 graden koorts te hebben, terwijl ze s nachts nog een zetpil had gehad. Ze is nu bij opa en oma, maar ik verwacht vanavond dus een nog zieker kindje. Vlokje hoest en proest ook en het brabbelen is hees (wat zielig is, maar wel heel schattig klinkt O+), het zet bij haar verder gelukkig nog niet door en dat gaat het hopelijk niet alsnog doen. Zielig in deze periode, al die zieke kindjes.
pi_183687460
quote:
1s.gif Op woensdag 12 december 2018 13:49 schreef Malteser het volgende:

[..]

Twix had een longontsteking, Mars een luchtweginfectie. Maar waarom hij ‘s nachts zo ontroostbaar was, zal een raadsel blijven.

Ik wilde even reageren op Kees en zijn groei, of ja, het gebrek aan groei.

Ach, die arme kindjes van je :{ Gaat het met Twix ook weer wat beter?

En dank voor je reactie op het eten verhaal O+ Wat hebben jullie ook getobt dan zeg met Twix. Fijn dat jullie nu wel een goede modus hebben. Ik doe met Kees wel een beetje hetzelfde al. Bied heel regelmatig wat aan, en hier helpt het ook enorm als hij andere dingen aan doen is. Tv aan of met speeltjes spelen. Wil hij niet, proberen we wat anders te geven en anders na een uurtje ofzo weer even. Dus fijn om te lezen dat dat voor jullie ook goed werkt. Ik probeer het wat los te laten (zeker nu hij ineens weer goed eet nu, zij het wat eenzijdig), maar dat is wel lastig zeg. Gelukkig is Kees wel een enorm blij ei, CB verpleegkundige benoemde dat ook ("hij lijkt goed in z'n vel te zitten" O+ ).
pi_183687528
Priem, wat fijn dat het mee viel! En dat je goede tips hebt gehad. En uiteraard ben je trots als je complimenten krijg, dat ben ik ook hoor (als het over Kees gaat dan :+)

Schanu, hoe is het met je meisjes?
pi_183688540
Ah nee, al die zieke kindjes! Zo sneu.
Gelukkig gaat het beter Malteser. Allebei aan de AB geweest?

Juul haar ondertandje is echt door nu en ze dacht: als ik toch bezig ben. De tand ernaast duwt duidelijk tegen haar tandvlees.

En zo'n leuke dag gehad. Ik was met Juul naar mijn moeder gegaan. Ze is nog herstellende van haar operatie vorige week maar ze was zo blij om Juul te zien. Ze heeft haar geen seconde losgelaten. En Juul vond al die aandacht heerlijk. Ze liet zich zelfs troosten. Is de eenkennigheid verminderd? Ik hoop het!
pi_183689944
Exode dat zou wel fijn zijn als de eenkennigheid weer voorbij is! :D

Schanu wat sneu voor je meisjes. Hopelijk knappen ze snel op.

Ellie het lijkt me heel lastig om mee om te gaan dat Kees zo slecht eet. Ik zou er ook mee zitten. Als ik vind dat Banaan te weinig eet dan hou ik me maar voor "parents provide, children decide".

Banaan stijgt trouwens nog steeds een beetje op de lijntjes. Doet hij altijd al. Maar ik vraag me nou dus weleens af of hij juist minder vet moet eten. Het is ook nooit goed. :@

Malteser wat een lief advies over de groei van Kees. O+

Banaan maakte meters vandaag, lopend. *O* Kon nog net zo voor zijn eerste verjaardag.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  donderdag 13 december 2018 @ 06:47:43 #258
220609 Nouk84
Have you ever been Nouked?
pi_183696792
quote:
1s.gif Op woensdag 12 december 2018 21:16 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
Exode dat zou wel fijn zijn als de eenkennigheid weer voorbij is! :D

Schanu wat sneu voor je meisjes. Hopelijk knappen ze snel op.

Ellie het lijkt me heel lastig om mee om te gaan dat Kees zo slecht eet. Ik zou er ook mee zitten. Als ik vind dat Banaan te weinig eet dan hou ik me maar voor "parents provide, children decide".

Banaan stijgt trouwens nog steeds een beetje op de lijntjes. Doet hij altijd al. Maar ik vraag me nou dus weleens af of hij juist minder vet moet eten. Het is ook nooit goed. :@

Malteser wat een lief advies over de groei van Kees. O+

Banaan maakte meters vandaag, lopend. *O* Kon nog net zo voor zijn eerste verjaardag.
Lekker vet blijven aanbieden, als hij echt doorzet met lopen kan hij t goed gebruiken. En daarna gaan ze al t aangeboden eten weigeren :{
How much wood would a wood chop chop if a wood chop would chop wood?
How many cans can a cannibal can if a cannibal can can cans?
  donderdag 13 december 2018 @ 08:30:20 #259
319308 Tink89
To live is to dance
pi_183697257
*O* voor de meters van banaan, het einde van de eenkennigheid en baby's die beter worden!

Hier prutnacht twee achter de rug. Hetzelfde als gisteren en dan nog een beetje erbij: prul werd elke keer na tien minuten weer wakker en slaapt heel slecht in. Zelfs aan de borst, bovenop mij of met een pink in haar mond, ligt ze klaarwakker en doodmoe voor zich uit te kijken. Ze lijkf ook wakker te worden van buikpijn, ze overstrekt, kreunt, perst en gaat dan heel hard huilen. Tips zijn welkom...
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_183697394
Wij hadden vsm babydruppels gehaald tegen de krampjes.. Het werkte wel wat; maar het is geen wondermiddel. Verder hielp hier enkel met hem rondlopen; liggend met buik op mijn onderarm. Dat leken de krampjes te minderen/draaglijker te maken.. Verder geen tips helaas; tot 5 weken was het hier extreem erg (en zat ik mee te janken met Tijn omdat ik het zo zielig vond :X :@ ); daarna ging het steeds beter en nu lijkt hij er zelfs helemaal geen last meer van te hebben :)

Lekker rustig aan dan maar Tink :*
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_183697495
Hier ook de eerste weken hele nachten met een huilende baby in de woonkamer gezeten door krampjes. Ik deed hem dan in een draagzak en ging maar rondjes door de woonkamer lopen.

Hier ben ik degene met griep. Wat is dat beroerd als je dan ook nog voor een kleine baby moet zorgen. Ben maar op de bank gaan liggen omdat ik Bikkel iedere keer wakker hoest / nies die daar van schrikt....
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
  donderdag 13 december 2018 @ 09:05:36 #262
319308 Tink89
To live is to dance
pi_183697554
De draagzak heb ik geprobeerd, maar daar ging ze alleen maar harder van krijsen.

Inmiddels (rot op, fokwet) slaapt ze op m'n arm. Nog in dr slaapzak en ik heb onwijze honger, maar slaap > alles. Manlief is squashen (wrs alleen koffie drinken , die was net zo kapot als ik) en over een uur terug. Dan wil hij vast een boterham voor me smeren _O-
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_183697635
Even kort vraagje: na hoeveel weken/maanden kun je weer intens gaan sporten..?
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_183697643
Ja die krampjes zijn zo naar, maar het gaat over.. Hier hielp dragen wel en verder niks anders geprobeerd eigenlijk. Veel je baby tegen je aanhouden..

Hier zitten we er wel weer middenin nu Jip vast voedsel krijgt. Hij heeft ook echt moeite met poepen (hij krijgt op de opvang banaan dus wellicht dat hij daar wat last van heeft). Gister had ie met pijn en moeite eindelijk gepoept en het was ook hele dikke poep. Wel meteen weer een vrolijkere baby. Ik masseer nu wel zijn buikje, zoals ik geleerd heb bij babymassage, als hij er zo'n last van heeft. Dat lijkt ook wel iets te helpen.
pi_183697868
Tink, helaas geen tips. Ik liep altijd maar rond met ze, dat leek wel. te helpen. Het enige wat misschien hoop geeft; als ik er nu op terug kijk, lijkt het dat die periode van krampjes ontzettend kort heeft geduurd. Hou vol! En trakteer jezelf op koffie en lekkers.

Aure, M heeft nu (bijna 10 maanden) ook nog wat last van haar buik soms door de hapjes. Ik geef haar in ieder geval geen banaan, maar de opvang doet dat, net als bij jou, wel. Beetje compenseren met laxerend voedsel? Slaapt Jip wel een beetje oke?

Wolken, sterkte! Ziek zijn met een baby in huis is toch echt anders dan ziek zijn zonder baby in huis. Hele dagen op bed liggen is lastig :D

Exode, wat lief van Juul, en ook fijn voor je moeder om haar zo mee te maken als ze zich niet goed voelt. Hoe gaat het nu met je moeder?

PKM, *O* voor lopende banaan. Wat knap zeg!

Priem, wat fijn dat je nu meer gerustgesteld bent. Wat kan je je zorgen maken om die kleintjes he?

En hoi, met mij gaat het goed, want vandaag komt mijn nieuwe, supersonische koffiemachine binnen. *O* Al heb ik 'm vandaag niet eens echt nodig, M werd maar 2 keer wakker en dat is een vooruitgang met afgelopen nachten. Ze lijkt ietsjes minder snotterig en een stuk blijer, dus ik hoop dat de verkoudheid toch echt minder wordt :)
pi_183698579
Nouk je hebt ook gelijk, thanks. :* Dat was ook de reden dat ik hem iets vetter te eten ging geven. Hij krijgt best verantwoord te eten, maar wel met wat meer boter. Dikke kans dat zijn 1001 nachtvoedingen zorgen voor flinke groei.

Tink, lekker uitrusten vandaag als dat lukt. :*
Wat bij Banaan weleens hielp was met zijn beentjes fietsen. Soms hielp het ook om ze een beetje omhoog te leggen, tegen mij aan. Buikje masseren heb ik ook veel gedaan. En wat Priem noemt, dat was vaak het enige dat hielp als hij echt veel last had.
Wat vaak ook helpt is om de leegste borst aan te bieden. Die melk is rijker aan vetten en laxeert beter.

Wolken beterschap. :*

OIT aan de koffie, lekker! :D

Banaan had net ook weer krampjes terwijl hij moest slapen. Overstrekken, huilen, alles. Uiteindelijk viel hij in slaap met zijn beentjes over mijn schoot en nou heb ik lekker een kussentje eronder gelegd. Volgens mij ligt hij heerlijk zo. O+
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_183699621
Ah krampjes zijn zo ontzettend naar!
Ik ben er wel een beetje bang voor nu we aankomend weekend met hapjes gaan beginnen. We laten sowieso banaan etc links liggen. Peer en appel zijn laxerend dus wel een tip als fruithapje bij moeiljke poepers.

Juul was vanochtend weer om 06:00 wakker, ze is enorm onrustig door de doorkomende tandjes en een verkoudheid die eraan komt. Maar bij ons in bed slaapt ze dan weer verder.

OT, het gaat redelijk met mijn moeder, dank je wel. ze is alweer 71 en heeft dus van alles lichamelijk. Herstel gaat een stuk langzamer. ze vindt het erg lastig dat ze weer bepaalde dingen niet mag of gewoonn niet kan. ze baalt ook echt dat ze niet op Juul kan passen. Zo'n dag als gisteren is dan extra waardevol. Ik laat die 2 hun gang gaan, maar ben er voor de dingen die mijn moeder niet meer kan.
pi_183699637
1001-nachtvoedingen-boks met Banaantje!

PKM, hoe gaan jullie verjaardag nummer één vieren?

Hier nog krap vier weken te gaan. Verpleegkundige van het consultatiebureau zei afgelopen week: 'Jullie zijn zeker al bezig met de voorbereidingen voor het feestje?!'
Eh. Nope. :Y)
Let me see you stripped down to the bone
pi_183703887
Men ik ben kapot. Ik ben zelf nog half ziek, peuter is (nog steeds) heel ziek. Kind blijft maar spugen. Baby is inmiddels ook ziekig en man is ook ziek (en denkt dat ‘ie dood gaat) dus al met al ben ik de meest fitte hier en komt alles op mij aan. En overdag gaat dat best, maar echt die nachten. Er is continue 1 kind wakker en aan het brullen. Ik denk dat ik de afgelopen 3 nachten in totaal 6 uur geslapen heb, in blokjes van 15-20 minuten.

Waarom wilde ik ook weer een 2e kind? -O-
  donderdag 13 december 2018 @ 15:13:08 #270
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_183704720
Mijn kleine grote baby ligt lekker ketnet junior te kijken met een snack :7 ook vast niet pedagogisch verantwoord, maar ik probeer zijn slaapje te rekken. Moet vanavond een galajurk zien te vinden met mijn 12-jarige. Ik zit echt in twee zulke verschillende werelden op het moment, luiers & galajurken :D

quote:
0s.gif Op donderdag 13 december 2018 11:17 schreef minilot het volgende:
1001-nachtvoedingen-boks met Banaantje!

PKM, hoe gaan jullie verjaardag nummer één vieren?

Hier nog krap vier weken te gaan. Verpleegkundige van het consultatiebureau zei afgelopen week: 'Jullie zijn zeker al bezig met de voorbereidingen voor het feestje?!'
Eh. Nope. :Y)
4 Weken van te voren :') het is de pre historie niet.
Met èèn avondje achter de laptop heb ik alles zo'n beetje wel geregeld 2/1,5 week van te voren.
pi_183706107
quote:
0s.gif Op donderdag 13 december 2018 15:13 schreef SacreCoeur het volgende:
Mijn kleine grote baby ligt lekker ketnet junior te kijken met een snack :7 ook vast niet pedagogisch verantwoord, maar ik probeer zijn slaapje te rekken. Moet vanavond een galajurk zien te vinden met mijn 12-jarige. Ik zit echt in twee zulke verschillende werelden op het moment, luiers & galajurken :D

[..]

4 Weken van te voren :') het is de pre historie niet.
Met èèn avondje achter de laptop heb ik alles zo'n beetje wel geregeld 2/1,5 week van te voren.
Wat regelen jullie dan allemaal?
Ik verstuur een uitnodiging met “kom je op mijn feestje?”, bestel een taart en ga de dag vooraf boodschappen doen. ‘s Avonds een slinger aan het plafond en klaar is Klara.
Heb ik mijn driejarige daarmee ernstig tekort gedaan?
Oh ja, hij trakteert wel op de opvang. Een doosje rozijntjes.
  donderdag 13 december 2018 @ 16:38:34 #272
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_183706227
quote:
1s.gif Op donderdag 13 december 2018 16:32 schreef Malteser het volgende:

[..]

Wat regelen jullie dan allemaal?
Ik verstuur een uitnodiging met “kom je op mijn feestje?”, bestel een taart en ga de dag vooraf boodschappen doen. ‘s Avonds een slinger aan het plafond en klaar is Klara.
Heb ik mijn driejarige daarmee ernstig tekort gedaan?
Oh ja, hij trakteert wel op de opvang. Een doosje rozijntjes.
Taart bestellen (bij eerste verjaardag gingen we proeven bij het taartenatelier), cadeautjes, versieringen, uitnodigingen, boodschappen & outfit. Dat bestel ik dan meestal allemaal online.

Dus we doen niet echt veel meer of minder :P

Outfit moet soms geruild worden en versieringen hebben levertijd, vandaar 2 weken oid. De rest gaat dan voor het gemak in èèn moeite door.
pi_183706607
Geen cakesmash? :+
Protège moi de mes désirs.
pi_183706934
Geboortevachtje, vilten kroon, er zit hier nogal wat handwerk in zo’n eerste verjaardag ;) Ik ben er wel al mee bezig. De tijd vliegt :o
Make your own kind of music.
pi_183706976
Ik hang gewoon een paar random slingers op, haal een taartje bij de lokale bakker, wellicht een papieren feesthoedje voor Günther en de oma's en opa komen 's middags voor koffie en taart in ruil voor 1 kadootje. :7 Dat is het.
Minimalistisch? Wellicht, maar het is niet alsof een verse 1-jarige er nou zoveel van meekrijgt, dus boeien :+
Let me see you stripped down to the bone
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')