FOK!forum / Showbizz, Celebs en Gossip / [Barbiegate #27] "Sam Wars: Episode VI: Return of the Jordi "
#ANONIEMdonderdag 22 november 2018 @ 16:21
Na het legendarische OH OH CHERSO was haar naam voorgoed gevestigd en maakte Haagse realityster BARBIE samen met haar MICHAEL een tv-carrière op eigen benen. Jarenlang volgden honderdduizenden RTL-kijkers hun bizarre leven, dat door hun scheiding nu compleet op zijn kop staat…

Samantha+Michael+uit+elkaar.JPG
o
’Tot de dood ons scheidt’ lijkt iets korter uit te pakken voor realitysterren SAMANTHA DE JONG (27) en MICHAEL VAN DER PLAS (35). Van hun prille geluk mocht in 2012 heel Nederland meegenieten, geluk dat nog oplaaide na de geboorte van hun twee kinderen ANGELINA (5) en de pas éénjarige MILANO.

Maar nu is alles over en uit, zo bevestigt manager JAKE HAMPEL gisteren een bericht daarover in Weekblad Privé .

,,De bom is gebarsten’’, zegt Jake en Barbie staat op het punt daar zelf haar verhaal over te gaan doen.

http://www.telegraaf.nl/p(...)hael_voorbij___.html

samantha_de_jong_.jpg

Laatste nieuws (09-11-17)
SPOILER
[q]Barbie: ’RTL behandelde me als hoer’

Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, beweert dat ze acht jaar lang is vernederd en misbruikt door haar zogenaamde vrienden, manager Jake en de mensen van RTL en Warner Bros. Nu leeft ze van een bijstandsuitkering, heeft ze schulden en moet haar huis uit.

Na jarenlang naar de pijpen te hebben gedanst van de mensen om haar heen, zegt de Haagse blondine dat ze er helemaal klaar mee is. Ze stopt per direct met alles wat haar in de publiciteit brengt, ondanks de eerste aflevering van haar nieuwe televisieprogramma Samantha & Michael scheiden ermee uit deze week werd uitgezonden. „Ik hoop eerlijk gezegd dat er helemaal niemand naar gaat kijken. Wat je daar te zien krijgt, is verlakkerij. Allemaal in scène gezet.”

In het interview met Story zegt Samantha dat ze helemaal niets meer met „die nepwereld” te maken wil hebben. „Mijn leven is een ravage. Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Ik heb nu voor mezelf gekozen. Het wordt hoog tijd dat de waarheid boven water komt. Ik voelde me net een pop. Ze hebben me jarenlang als een hoer behandeld. Ik zeg wat ik denk. Dat hebben RTL en productiemaatschappij Warner Bros aan zichzelf te danken.”

Vertrouwen

Jaren geleden had ze al willen stoppen, maar ze zat vast aan een contract en nam de mensen om haar heen keer op keer weer in vertrouwen. „Vooral van dit laatste seizoen heb ik spijt. Maar ze hadden me wijsgemaakt dat ik een winkeltje kreeg als ik deze serie tot een goed einde zou brengen. Die winkel heb ik dus mooi niet gekregen. Ik heb niets gekregen. Ja, schulden.”

Jake

Ook haar relatie met pornoster Rolf werd volgens Samantha moedwillig kapot gemaakt. „Mijn voormalig manager Jake regelt al jaren de boekingen van Michael en mij. Daar verdiende hij aan. Dus hij had er belang bij dat wij bij elkaar bleven. Toen ik met Rolf samen was, bazuinde hij overal rond dat het maar een kwestie van tijd zou zijn voordat Michael bij me terug zou komen, en ik Rolf alleen maar nodig had voor de seks. Hij maakte het helemáál bont en beweerde dat Rolf ook de hele dag met andere wijven lag te naaien. Hij had zelfs gehoord Rolf zich via het internet zou verhuren! Ik dacht: zoiets verzin je toch niet? Ik had ook helemaal geen reden om Jake te wantrouwen. Toen ik toch bleef doorgaan met Rolf, heeft Jake me teruggepakt. Hij zette van de ene op de andere dag de boekingen stop. Die komt er bij mij nooit meer in.”

Bijstand

Inmiddels stelt Barbie dat „alle bloedhonden het zinkende schip hebben verlaten”. De realityster, die ooit bekendheid vergaarde met Oh Oh Cherso, zit nu met torenhoge vaste lasten en een lease-auto opgescheept die ze niet meer kan betalen. „Het is dat ik mijn familie en vrienden heb, die me helpen. Anders was ik er financieel allang onderdoor gegaan. Ik had kennelijk op mijn voorhoofd staan dat profiteurs bij mij aan het juiste adres zijn. Je zou eens moeten weten wat ik in de afgelopen jaren allemaal wel niet heb weggegeven aan die zogenaamde vrienden. Het was kennelijk doodnormaal dat iedereen me kaalplukte.”

Ze besluit het interview met dat ze „het wel gaat redden”, ondanks ze haar huis uit moet. „Al is het alleen maar omdat ik mijn twee schatten van kinderen niet wil opzadelen met een moeder die de weg kwijt is. Het klinkt misschien gek uit de mond van iemand die geen cent te makken heeft en beroofd is van het vertrouwen in alles en iedereen, maar ik voel me bevrijd. Ik heb mijn lesje geleerd. Geef mij maar een wereld zonder types die je elke dag geestelijk verkrachten.”
[/q]
Bron: https://www.telegraaf.nl/(...)n-stopt-met-showbizz
26.07.2018
SPOILER
Barbie Update: Het Laatste Nieuws
Sterren Woensdag 22:53

Ook woensdag is realityster Samantha de Jong na de vermeende zelfmoordpoging een dag geleden, nog steeds het gesprek van de dag. Hamvraag is natuurlijk: hoe is het nu met Barbie?

Samantha’s woordvoerder zegt tegen Shownieuws dat ze een psychose heeft gekregen van de warmte in combinatie met haar medicatie. Er zouden absoluut geen drugs in het spel zijn geweest. Ook wil hij benadrukken dat de realityster – in tegenstelling tot verklaringen van omstanders – uit het raam is gevallen en niet gesprongen.

Uit het ziekenhuis
Het goede nieuws is dat Barbie volgens haar woordvoerder ontslagen is uit het ziekenhuis. Naar zijn zeggen: omdat er in het ziekenhuis alsnog veel pottenkijkers en vervelende mensen kwamen.

De woordvoerder zegt dat het naar omstandigheden goed met haar gaat. Na een scan blijkt dat Samantha lichamelijks niets aan het voorval heeft overgehouden. Ze verblijft nu in een kliniek “waar ze tot rust komt”, maar de woordvoerder wil er niet op ingaan wat voor kliniek dat is. Hij benadrukt wel dat het zeker geen instelling is voor drugs- of alcoholverslavingsproblematiek.

Politieonderzoek
Van verschillende bronnen, waaronder de woordvoerder, hebben we begrepen dat er een politieonderzoek zou lopen. De politie wil dit tegenover Shownieuws echter bevestigen noch ontkennen. Het enige wat ze willen zeggen is dat “een persoon met verwondingen is aangetroffen en is overgedragen aan het zorgkader”.

Afstand nemen
Samantha’s woordvoerder benadrukt tegenover Shownieuws dat zij haar rust moet nemen en afstand moet bewaren van negatieve mensen om haar heen. Daar gaat de familie zich naar zijn zeggen de komende tijd op richten – zij heeft het beste met Samantha voor. En er mag momenteel ook alleen familie bij haar komen, zo vertelt de woordvoerder die nog toevoegt dat Barbie’s ouders een forse klap hebben gehad en heel erg inzitten over de toestand van hun dochter.

Update van 2 augustus 2018:
Rechter wijst kinderen Barbie toe aan hun vader Michael
De kinderrechter wijst Angelina (6) en Milano (3), de kinderen van realityster Samantha 'Barbie' de Jong (29) en haar ex-man Michael van der Plas, voorlopig aan hun vader toe. Dat besluit is vandaag achter gesloten deuren genomen nadat Samantha eind vorige maand gedrogeerd uit het raam van haar woning in Scheveningen viel. Met de uitspraak volgt de rechter het advies van de kinderbescherming.
De gemaakte afspraak geldt voor drie maanden en in eerste instantie tot 24 oktober dit jaar. Daarna wordt door de Raad voor de Kinderbescherming gekeken naar het welzijn van Angelina en Milano op dat moment en de langere termijn. Michael, die in Spanje samenwoont met zijn vriendin Naomi, heeft opgelucht gereageerd op de uitspraak. Hij vindt dat de kinderen momenteel beter af zijn bij hem en nam, om dat doel te bereiken, onlangs een advocaat in de arm. ,,Het is niet mijn bedoeling de kinderen van Samantha af te pakken. Het voornaamste is dat de kinderen rust en harmonie krijgen'', reageerde hij vandaag.

Michael en zijn vriendin blijven vanaf nu in Nederland, omdat ze vinden dat de kinderen in Scheveningen horen. Zijn uitgaansgelegenheid in Spanje zal hij voorlopig door iemand anders laten runnen. Wat Samantha de Jong vindt van de uitspraak is vooralsnog onduidelijk. Haar vriend Jeffrey reageerde vandaag kort: ,,Het belangrijkste is nu het regelen van het verblijf van Samantha in een herstelkliniek in Schotland.'' Volgens manager Jake Hampel, die momenteel de woordvoering doet voor Van der Plas, zal Barbie zich de komende maanden in de kliniek moeten bewijzen. ,,Anders kan ze, in het ergste geval, haar kinderen kwijtraken.''

Michael liet eerder weten dat hij zijn ex-vrouw, van wie hij twee jaar geleden scheidde, 'niet per se' een slechte moeder vindt, maar dat ze een gevaar voor de kinderen is als ze zichzelf niet in de hand kan houden. ,,Als je ontoerekeningsvatbaar bent, kun je gekke dingen doen. Nu springt ze alleen uit het raam, maar de volgende keer doet ze dat met haar kind'', zei hij. En: ,,Ik wil de kinderen helemaal niet bij hun moeder weghalen, maar we zitten nu op een punt 'tot hier en niet verder'. Een vuist op tafel, laat Samantha zich maar bewijzen dat ze beter wil worden. Ze moet écht aan zichzelf gaan werken.''
Schotland
Vorige week dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Samantha uit het raam van haar huis zou zijn gesprongen. Vooralsnog is niet duidelijk wat er daadwerkelijk is gebeurd. Volgens een overbuurman had ze zichzelf uit het raam van haar woning aan de Korbootstraat laten vallen, haar woordvoerder spreekt van een verkeerde mix van medicijnen die haar had bedwelmd.

De blondine verblijft momenteel in een Haagse kliniek voor mensen met psychische en verslavingsproblemen om tot rust te komen. Nadat de Haagse realityster in januari een zelfmoordpoging deed, verbleef ze enkele weken binnen de muren van een verslavingskliniek. Het advies om zich te laten behandelen in een gerenommeerde instelling in Zuid-Afrika sloeg ze in de wind. Ze zou zich op korte termijn laten opnemen in een kliniek in Schotland.

Gisteren bedankte Samantha haar Rijswijkse vriend Jeffrey van der Meer (32), die als zanger optreedt onder de naam Jeffrey Lake. ,,Heb nu eindelijk iemand gevonden met wie ik kan lachen huilen en mee kan praten als het even niet meer gaat'', liet ze haar fans weten.

Volgens Jeffrey had Samantha de nacht voordat ze uit het raam viel of gleed bezoek van twee onbekende mannen. Een daarvan zou een verdovend middel in haar frisdrank hebben gedaan. Althans, dat heeft Barbie tegen hem gezegd. Of dat echt zo is? Jeffrey gelooft Samantha op haar woord. ,,Ik ken haar al een tijd en ze was erg goed bezig. Ze zorgde goed voor zichzelf en haar kinderen. Medisch en wat verslavingen betreft, had ze zich met die medicijnen goed onder controle. Een terugval in een oude gewoonte? Zo is ze niet. Ze kijkt na het incident eerder dit jaar juist weer positief richting toekomst.''
===================================================================

De diverse instagrams:

Samantha: https://www.instagram.com/samanthaenfriends/?hl=nl
Michael: https://www.instagram.com/michaelvanderplas/?hl=nl

Michaels vriendin Naomi: https://www.instagram.com/naomicollinda/?hl=nl
Samantha's Vriendje van dienst
Jeffrey: https://www.instagram.com/jeffreylake/?hl=nl

https://www.show.nl/rubri(...)-heeft-haar-rust-nu/

Update laatste nieuws. 15/08/2018
Samantha is op 15 augustus vertrokken naar Castle Craig. De behandeling gaat 16 weken duren. De schatting is dus dat ze op of rond 5 december klaar is met haar behandeling. Samantha is door haar vriend naar Schiphol gebracht. Het weekend voor vertrek heeft ze haar zoont Milano nog mogen zien. Haar dochter Angelina mocht ze niet zien omdat het meisje al wat ouder is en het afscheid mogelijk traumatisch zou kunnen zijn voor haar.


Sinterklaasgedichten voor onze Samant in de spoilers

SPOILER
Sinterklaasgedicht

]5 december , een heel groot feest
Dan is Barbie terug van weggeweest
Gaat ze nu lekker voor de lol
Of blijft ze nog een ordinaire snol
De sint zal het verblijden
Als hij haar in ieder geval kan vermijden
Want zo'n blonde tokkie stoot
Wil hij liever niet op schoot

Aan Sjefke heeft ze nu geen moer
Die is met hoerige Jantje op tour
Wie moet ze nu haar verhaal vertellen?
Komaan Barb gaat maar shownieuws bellen
Voor een beetje geld, een beetje poen
Wil ze dat nog steeds wel doen.

Natuurlijk is ze schoon en clean
De mensen zullen het wel zien
Natuurlijk was het hard en zwaar
Maar ze speelde het mooi wel klaar
Vanavond geeft ze een klein feest
Gedraagt ze zich weer als een beest
Met wat coke en wat leuke vrinden
Kan ook niemand iets van vinden
Van kritiek is ze niet gediend
Na al dat harde werken heeft ze dat verdient

Dus geen geouwehoer
Barb is back en dat is stoer
Voor ons en voor het vertier
Zien we Barb weer vaker hier
In dit topic en voor ons velen
Hoeven wij ons gelukkig niet te vervelen.

Praadje
SPOILER
Beste Samant
je maakte je voor de derde keer haast van kant
snoof je neus vol met poeder
en werd een nog slechtere moeder
viel van de eerste verdieping op je knar
en nu vind je ex het al te bar

de kinderen weg, maar nog in het land
en een b-artiest aan je kant
die het tij probeert te keren
en daar meteen van wil profiteren
tot jou had nog helemaal niemand van Jef gehoord
als je volgende poging lukt wordt zijn carriere gesmoord
dus raakte hij in paniek
en zette je op het vliegtuig naar een kliniek

5 december ben je terug, zo is het plan
op de dag van de goedheiligman
dus in die tijd moet sint bedenken
welk cadeau hij je dan moet schenken
misschien een nieuwe plastic tiet
en anders een getatoeëerde piet
of toch een speeltje voor in je doos
maar al die dingen vervelen na een poos

daarom heeft sint bedacht
wat je het allerliefst verwacht
een nieuw programma voor de buis
met een knalroze nieuwe thuis
weinig verheffend, inderdaad
maar die aandacht is waar je voor bestaat

saparmurat_niyazov
SPOILER
Beste Barbie, mag ik je zo aanspreken?
De Sint heeft wat verhalen over je gehoord en daarbij zaten heel wat streken!

De Sint heeft het met name over de verboden middeltjes, daar lust jij wel pap van.
Het wordt tijd dat jij daar eens goed op aan wordt gesproken, niet waar Saman?

De Sint heeft vernomen dat je nu in Schotland bent.
Verboden middeltjes zijn hier verleden tijd, en laten we hopen ook Jefke, je vent.
Want meneer Lake, zo heeft de Sint gemerkt, heeft een hele grote streek.
Zingen kan hij niet,
knap is hij ook al niet,
Dus hij dacht 'ik pap aan met Barbie. Dat is zo'n heerlijk makkelijke griet!
Dan word ik eindelijk bekend en word ik eens ergens anders uitgenodigd dan bij zo'n vage bingotent!'.
Samant, de Sint hoopt dat je snel ziet dat je in de zeik wordt genomen, en dat je Jefke snel dumpt en ophangt aan één van de hoogste bomen.

Nog een laatste tip van Sint, maak de juiste keuzes en dan gaat alles je weer voor de wind.

Dikke kus, Sint.

Sunshine1982
Kim-Hollanddonderdag 22 november 2018 @ 16:28
*O*
Guanabanadonderdag 22 november 2018 @ 17:27
TT ^O^
#ANONIEMdonderdag 22 november 2018 @ 17:37
Leer het wel :D
mailydonderdag 22 november 2018 @ 17:50
quote:
0s.gif Op donderdag 22 november 2018 17:37 schreef MisterLastName het volgende:
Leer het wel :D
En snel ook, in vier dagen :o ^O^
#ANONIEMdonderdag 22 november 2018 @ 18:10
quote:
0s.gif Op donderdag 22 november 2018 17:50 schreef maily het volgende:

[..]

En snel ook, in vier dagen :o ^O^
Zit hier al wat langer hoor :D
mailydonderdag 22 november 2018 @ 18:35
quote:
10s.gif Op donderdag 22 november 2018 18:10 schreef MisterLastName het volgende:

[..]

Zit hier al wat langer hoor :D
Moeten we raden? :o
#ANONIEMdonderdag 22 november 2018 @ 18:59
quote:
1s.gif Op donderdag 22 november 2018 18:35 schreef maily het volgende:

[..]

Moeten we raden? :o
Ja doe maar :o
HaverMoutKoekjedonderdag 22 november 2018 @ 19:20
quote:
0s.gif Op donderdag 22 november 2018 18:59 schreef MisterLastName het volgende:

[..]

Ja doe maar :o
Iwanius, ben jij het :D
mailydonderdag 22 november 2018 @ 19:22
quote:
1s.gif Op donderdag 22 november 2018 19:20 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

Iwanius, ben jij het :D
Die kwam hier toch niet?
Oledonderdag 22 november 2018 @ 20:29
quote:
1s.gif Op donderdag 22 november 2018 19:20 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

Iwanius, ben jij het :D
:7
neuh..
Leandradonderdag 22 november 2018 @ 20:29
quote:
1s.gif Op donderdag 22 november 2018 19:22 schreef maily het volgende:

[..]

Die kwam hier toch niet?
Kwam is vvt....
F_rdonderdag 22 november 2018 @ 20:50
Marsenal denk ik
#ANONIEMdonderdag 22 november 2018 @ 21:54
Neuh :7
staticdinsdag 4 december 2018 @ 17:49
quote:
[b]Barbie terug in Nederland. ]/b]

Samantha de Jong is terug! ‘Barbie’ is vandaag door meerdere mensen gespot op Nederlandse bodem…

Zo zagen twee meisjes haar iets lekkers halen bij een winkelcentrum in Leidschendam. En gelukkig nieuw haar, want ze heeft daar ook extensions in haar haar laten zetten. Op de foto’s oogt ze erg fris en vrolijk, zoals je hierboven kunt zien.

Samantha zat al sinds augustus 2018 in de verslavingskliniek Castle Craig in Schotland. Daar werd ze klaargestoomd voor een leven “zonder drank, zonder drugs en rare dingen. Zoals zelfmoordpogingen, daar ben ik nou ook wel een beetje klaar mee,” zei ze destijds tegen Shownieuws.
https://www.shownieuws.nl(...)bie-terug-nederland/

Krijg die foto niet te pakken.
Oledinsdag 4 december 2018 @ 17:58
Ze heeft het zowaar volgehouden :o
Maar niet lmeteen naar de kinderen?
praadjedinsdag 4 december 2018 @ 18:07
Sinterklaasgedicht

]5 december , een heel groot feest
Dan is Barbie terug van weggeweest
Gaat ze nu lekker voor de lol
Of blijft ze nog een ordinaire snol
De sint zal het verblijden
Als hij haar in ieder geval kan vermijden
Want zo'n blonde tokkie stoot
Wil hij liever niet op schoot

Aan Sjefke heeft ze nu geen moer
Die is met hoerige Jantje op tour
Wie moet ze nu haar verhaal vertellen?
Komaan Barb gaat maar shownieuws bellen
Voor een beetje geld, een beetje poen
Wil ze dat nog steeds wel doen.

Natuurlijk is ze schoon en clean
De mensen zullen het wel zien
Natuurlijk was het hard en zwaar
Maar ze speelde het mooi wel klaar
Vanavond geeft ze een klein feest
Gedraagt ze zich weer als een beest
Met wat coke en wat leuke vrinden
Kan ook niemand iets van vinden
Van kritiek is ze niet gediend
Na al dat harde werken heeft ze dat verdient

Dus geen geouwehoer
Barb is back en dat is stoer
Voor ons en voor het vertier
Zien we Barb weer vaker hier
In dit topic en voor ons velen
Hoeven wij ons gelukkig niet te vervelen.

Praadje
Oledinsdag 4 december 2018 @ 18:16
_O_ <O) 8}
#ANONIEMdinsdag 4 december 2018 @ 18:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 18:07 schreef praadje het volgende:
Sinterklaasgedicht

]5 december , een heel groot feest
Dan is Barbie terug van weggeweest
Gaat ze nu lekker voor de lol
Of blijft ze nog een ordinaire snol
De sint zal het verblijden
Als hij haar in ieder geval kan vermijden
Want zo'n blonde tokkie stoot
Wil hij liever niet op schoot

Aan Sjefke heeft ze nu geen moer
Die is met hoerige Jantje op tour
Wie moet ze nu haar verhaal vertellen?
Komaan Barb gaat maar shownieuws bellen
Voor een beetje geld, een beetje poen
Wil ze dat nog steeds wel doen.

Natuurlijk is ze schoon en clean
De mensen zullen het wel zien
Natuurlijk was het hard en zwaar
Maar ze speelde het mooi wel klaar
Vanavond geeft ze een klein feest
Gedraagt ze zich weer als een beest
Met wat coke en wat leuke vrinden
Kan ook niemand iets van vinden
Van kritiek is ze niet gediend
Na al dat harde werken heeft ze dat verdient

Dus geen geouwehoer
Barb is back en dat is stoer
Voor ons en voor het vertier
Zien we Barb weer vaker hier
In dit topic en voor ons velen
Hoeven wij ons gelukkig niet te vervelen.

Praadje
Pas maar op. Straks gaat ze schreeuwen dat ze gaat dansen op je graf en nare dingen over je kinderen zeggen.
Maracadinsdag 4 december 2018 @ 18:28
Ben benieuwd *O*
Oledinsdag 4 december 2018 @ 18:36
Wie had trouwens gedacht dat ze tot het eind zou blijven?
#ANONIEMdinsdag 4 december 2018 @ 18:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 18:36 schreef Ole het volgende:
Wie had trouwens gedacht dat ze tot het eind zou blijven?
Ik niet. Wel verwacht ik dat ze binnen korte tijd weer terug bij af is, maar ik hoop dat ze het "volhoudt". Tussen aanhalingstekens omdat ze tijdens haar opname vrolijk verderging met zichzelf verhoeren voor aandacht.
praadjedinsdag 4 december 2018 @ 19:06
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 18:28 schreef Stompzinnig het volgende:

[..]

Pas maar op. Straks gaat ze schreeuwen dat ze gaat dansen op je graf en nare dingen over je kinderen zeggen.
Which reminds me...... >:)
mailydinsdag 4 december 2018 @ 19:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 18:36 schreef Ole het volgende:
Wie had trouwens gedacht dat ze tot het eind zou blijven?
Ik niet. Er was toch een poll? :@
saparmurat_niyazovdinsdag 4 december 2018 @ 19:14
Had niet verwacht dat ze het zou volhouden, hopelijk voor haar valt ze onder invloed van haar oude omgeving niet meteen terug.
Maracadinsdag 4 december 2018 @ 19:20
Ik had ook niet verwacht dat ze het vol zou houden :@ heeft ze goed gedaan. Wel puntenaftrek voor dat gedoe met die vent en het hebben van een mobiel :+
CherryLipsdinsdag 4 december 2018 @ 19:50
Ik vind het knap van dr en hoop dat ze niet in oude gewoonten vervalt. En dus dat ze die foute figuren op afstand kan houden.
Kim-Hollanddinsdag 4 december 2018 @ 19:59
Zo te zien is ze gelijk naar de lippenvuller gerend en als ze dan toch bezig is ook maar eerst een nieuwe pruik. *O*
mailydinsdag 4 december 2018 @ 20:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 19:50 schreef CherryLips het volgende:
Ik vind het knap van dr en hoop dat ze niet in oude gewoonten vervalt. En dus dat ze HULP KRIJGT OM DIE FOUTE FIGUREN OP AFSTAND TE HOUDEN.
AMEN.

[ Bericht 5% gewijzigd door maily op 04-12-2018 21:48:30 ]
amarantadinsdag 4 december 2018 @ 21:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 december 2018 18:36 schreef Ole het volgende:
Wie had trouwens gedacht dat ze tot het eind zou blijven?
Ik
Marsenaldinsdag 4 december 2018 @ 22:39
Ja called it _O_
Kim-Hollanddinsdag 4 december 2018 @ 23:14
Het eerste interview is alweer gegeven. Morgen staat ze in de Story volgens Shownieuws
Kim-Hollandwoensdag 5 december 2018 @ 06:59
Barbie is dood.

Zestien weken lang werkte ze in alle rust aan zichzelf. Aan haar drugs- en medicijnverslaving, en haar zware depressie. Eigenlijk zou ze op 4 december terugkomen. Maar omdat haar Schotse behandelaars bang waren dat Samantha door een welkomstcomité van tientallen mensen zou worden opgewacht, mocht ze een week eerder naar huis. De afgelopen anderhalve week woonde ze weer in haar eigen huis, volgde ze trouw de dagbehandelingen bij de Nederlandse afdeling van Castle Craig, en omringt ze zich alleen nog met de mensen die Samantha tijdens haar verblijf hebben gesteund.
Ze besloot om één keer haar volledige relaas te doen. Om schoon schip met zichzelf te maken, maar ook omdat ze wil dat de mensen weten waarom ze zo was afgegleden. En het was Samantha zelf die weekblad Story uitkoos om het ware en complete verhaal te vertellen. Over haar liefdesrelaties, zelfmoordpogingen, abortussen, verblijf in de kliniek, toekomst en het contact met haar dochtertje Angelina en zoontje Milano. ‘Ik haal kracht uit de tekeningen van mijn kinderen, die ik al vijf maanden niet heb gezien...’

Het twaalf pagina’s [!!!!] tellende interview met Samantha de Jong staat vanaf vandaag in de nieuwe Story. :Y)
https://www.story.nl/arti(...)al-story-barbie-dood

story_49_2018_.jpg?BHg8lWdszSGE_NnNbPbfEhf4PkyBwe_I&itok=e4kFv_M4
mailywoensdag 5 december 2018 @ 07:01
quote:
6s.gif Op woensdag 5 december 2018 06:59 schreef Kim-Holland het volgende:
Barbie is dood.

Zestien weken lang werkte ze in alle rust aan zichzelf. Aan haar drugs- en medicijnverslaving, en haar zware depressie. Eigenlijk zou ze op 4 december terugkomen. Maar omdat haar Schotse behandelaars bang waren dat Samantha door een welkomstcomité van tientallen mensen zou worden opgewacht, mocht ze een week eerder naar huis. De afgelopen anderhalve week woonde ze weer in haar eigen huis, volgde ze trouw de dagbehandelingen bij de Nederlandse afdeling van Castle Craig, en omringt ze zich alleen nog met de mensen die Samantha tijdens haar verblijf hebben gesteund.
Ze besloot om één keer haar volledige relaas te doen. Om schoon schip met zichzelf te maken, maar ook omdat ze wil dat de mensen weten waarom ze zo was afgegleden. En het was Samantha zelf die weekblad Story uitkoos om het ware en complete verhaal te vertellen. Over haar liefdesrelaties, zelfmoordpogingen, abortussen, verblijf in de kliniek, toekomst en het contact met haar dochtertje Angelina en zoontje Milano. ‘Ik haal kracht uit de tekeningen van mijn kinderen, die ik al vijf maanden niet heb gezien...’

Het twaalf pagina’s [!!!!] tellende interview met Samantha de Jong staat vanaf vandaag in de nieuwe Story. :Y)
https://www.story.nl/arti(...)al-story-barbie-dood

[ afbeelding ]
Ze ziet er stukken beter uit :o, die haarkleur alleen al ^O^
HaverMoutKoekjewoensdag 5 december 2018 @ 07:01
Ze heeft zoveel aan zich laten verbouwen, maar een bovenooglift dan weer niet
ChipsZak.woensdag 5 december 2018 @ 08:25
quote:
1s.gif Op woensdag 5 december 2018 07:01 schreef maily het volgende:

[..]

Ze ziet er stukken beter uit :o, die haarkleur alleen al ^O^
Heur haarkleur ziet er inderdaad wel beter uit!
Sunshine1982woensdag 5 december 2018 @ 08:47
quote:
1s.gif Op woensdag 5 december 2018 07:01 schreef maily het volgende:

[..]

Ze ziet er stukken beter uit :o, die haarkleur alleen al ^O^
Vond ik ook al inderdaad!
tessssssssswoensdag 5 december 2018 @ 09:02
quote:
14s.gif Op dinsdag 4 december 2018 19:59 schreef Kim-Holland het volgende:
Zo te zien is ze gelijk naar de lippenvuller gerend en als ze dan toch bezig is ook maar eerst een nieuwe pruik. *O*
In dat artikel ook " zoals jullie zien heb ik mijn blonde extensions achtergelaten in Schotland."

Okee.
Sunshine1982woensdag 5 december 2018 @ 09:12
Volgens haar insta is morgen van alles te lezen in de Story. Kan iemand morgen dat artikel uploaden? :D
tessssssssswoensdag 5 december 2018 @ 09:15
Ik wil het best proberen positief in te zien, maar...

.https://www.rtlboulevard.(...)erug-op-bewogen-jaar
ChipsZak.woensdag 5 december 2018 @ 09:38
Opvallend vind ik wel dat ze blijkbaar al een week terug is maar hierover niks is uitgelekt. Ze kon zich die week dus wel gedeisd houden en netjes naar haar Castle Craig afspraken gaan, :).
mootiewoensdag 5 december 2018 @ 10:52
quote:
0s.gif Op woensdag 5 december 2018 09:02 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

In dat artikel ook " zoals jullie zien heb ik mijn blonde extensions achtergelaten in Schotland."

Okee.
Er er lichtbruine ingehangen...
CherryLipswoensdag 5 december 2018 @ 11:23
quote:
1s.gif Op woensdag 5 december 2018 09:38 schreef ChipsZak. het volgende:
Opvallend vind ik wel dat ze blijkbaar al een week terug is maar hierover niks is uitgelekt. Ze kon zich die week dus wel gedeisd houden en netjes naar haar Castle Craig afspraken gaan, :).
Misschien werd er al wel in haar nek gehijgd door tijdschriften en wil ze het hiermee achter de rug hebben.
Greyswoensdag 5 december 2018 @ 11:41
Twee uur geleden postte ze alweer 7 selfies in 1 instapost. En ze stond alweer vrijwillig in de Story. Het aandachtshoeren is kennelijk nog net zo erg als hiervoor. Neh, geloof niet dat er veel veranderd is in Schotland. En waarom bedankt ze Jeff the creap?
Maracawoensdag 5 december 2018 @ 11:45
quote:
1s.gif Op woensdag 5 december 2018 11:41 schreef Greys het volgende:
Twee uur geleden postte ze alweer 7 selfies in 1 instapost. En ze stond alweer vrijwillig in de Story. Het aandachtshoeren is kennelijk nog net zo erg als hiervoor. Neh, geloof niet dat er veel veranderd is in Schotland. En waarom bedankt ze Jeff the creap?
Dat contrast met die foto's in de story en haar instagram foto's :D Jammer dat ze het nodig blijft vinden 1000 filters te gebruiken
mailywoensdag 5 december 2018 @ 12:02
quote:
1s.gif Op woensdag 5 december 2018 11:41 schreef Greys het volgende:
Twee uur geleden postte ze alweer 7 selfies in 1 instapost. En ze stond alweer vrijwillig in de Story. Het aandachtshoeren is kennelijk nog net zo erg als hiervoor. Neh, geloof niet dat er veel veranderd is in Schotland. En waarom bedankt ze Jeff the creap?
Zo jammer ..... :N
cindy11woensdag 5 december 2018 @ 14:12
quote:
1s.gif Op woensdag 5 december 2018 07:01 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Ze heeft zoveel aan zich laten verbouwen, maar een bovenooglift dan weer niet
Breng haar niet op ideetjes...😯😕
supernigerwoensdag 5 december 2018 @ 15:49
Hup Saman w/
Je kan het. _O_
Marsenalwoensdag 5 december 2018 @ 16:10
Gewoon in de eerste week dat ze terug is al een interview geven, daar ga ik wel hard op hoor, wat een topwijf _O-


results.cgi?pid=400837&layout=1&sort=prc

[ Bericht 25% gewijzigd door Marsenal op 05-12-2018 16:35:39 ]
Cynix ®woensdag 5 december 2018 @ 16:39
Knap dat ze het volgehouden heeft. Jammer dat het zeer waarschijnlijk zinloos was. Ze kan verder ook niks en ze gaat echt niet achter de kassa zitten bij de LIDL, dus daar zijn we nog niet van af.
Greyswoensdag 5 december 2018 @ 16:43
Ik zie nu pas dat die Jeffrey op z'n Insta #internationalmodel gebruikt als er iemand een beetje aangeklede foto van hem heeft gemaakt. Whoehoehoeeeeee _O-
#ANONIEMwoensdag 5 december 2018 @ 16:52
Nou, tof dat ze het gedaan heeft maar aandachtshoeren gonna aandacht
Noekwoensdag 5 december 2018 @ 16:56
En hoe ze het heeft volgehouden. Flink lopen batsen met een gast die een relatie had en lopen bitchen met zn mokkel. Nee, ze is vast enorm veranderd. Barbie is geschiedenis. Samant is herboren. Dag 1 heeft ze haar lippen laten doen en op dag 2 stond de Story op de stoep. Op dag 3 kreeg ze een nieuwe pruik en op week 8 flikkert ze zichzelf uit het keukenraam op de begane grond terwijl ze zwanger is van Jeffrey, dat denkt hij althans. Komt goed hoor!
#ANONIEMwoensdag 5 december 2018 @ 17:01
Hahahahahaha that sums it up
saparmurat_niyazovwoensdag 5 december 2018 @ 17:34
quote:
10s.gif Op woensdag 5 december 2018 16:43 schreef Greys het volgende:
Ik zie nu pas dat die Jeffrey op z'n Insta #internationalmodel gebruikt als er iemand een beetje aangeklede foto van hem heeft gemaakt. Whoehoehoeeeeee _O-
Hij gebruikt een heel boekwerk aan dat soort kreten bij die foto's. Blijkbaar wil hij niet alleen aan de weg timmeren als zanger en verkoper van dakkapelletjes, maar ook als model. Tsja, je wilt toch ook financieel gewin hebben uit de spuiten en haartransplantaties, nietwaar. :P
Greyswoensdag 5 december 2018 @ 17:51
quote:
14s.gif Op woensdag 5 december 2018 16:56 schreef Noek het volgende:
en op week 8 flikkert ze zichzelf uit het keukenraam op de begane grond terwijl ze zwanger is van Jeffrey, dat denkt hij althans. Komt goed hoor!
Gieren _O-
Arizonawoensdag 5 december 2018 @ 19:32
Op haar recente insta-foto's lijkt ze juist meer dan ooit op een Barbie :{
Greyswoensdag 5 december 2018 @ 19:48
quote:
0s.gif Op woensdag 5 december 2018 19:32 schreef MaLo het volgende:
Op haar recente insta-foto's lijkt ze juist meer dan ooit op een Barbie :{
Ja ze heeft het poppenfilterschuifje nu helemaal naar standje ultrafake geschoven.
atowoensdag 5 december 2018 @ 20:02
quote:
14s.gif Op woensdag 5 december 2018 16:56 schreef Noek het volgende:
En hoe ze het heeft volgehouden. Flink lopen batsen met een gast die een relatie had en lopen bitchen met zn mokkel. Nee, ze is vast enorm veranderd. Barbie is geschiedenis. Samant is herboren. Dag 1 heeft ze haar lippen laten doen en op dag 2 stond de Story op de stoep. Op dag 3 kreeg ze een nieuwe pruik en op week 8 flikkert ze zichzelf uit het keukenraam op de begane grond terwijl ze zwanger is van Jeffrey, dat denkt hij althans. Komt goed hoor!
_O-


Je moet haar manager worden.
Hilzillahdonderdag 6 december 2018 @ 13:09
Waauw. 1 dag out in the open dat ze thuis is en er komen weer een ziljoen instagram Posts voorbij
Maracadonderdag 6 december 2018 @ 13:10
quote:
0s.gif Op donderdag 6 december 2018 13:09 schreef Hilzillah het volgende:
Waauw. 1 dag out in the open dat ze thuis is en er komen weer een ziljoen instagram Posts voorbij
Met de “anime” filter
C.L.Wernerdonderdag 6 december 2018 @ 13:16
Hier verandert niets.
#ANONIEMdonderdag 6 december 2018 @ 14:48
Komt door Samanth.
Noekvrijdag 7 december 2018 @ 14:51
Hey, psssst maisjus. Heeft iemand al het stuk van The Story? De hoogte- en dieptepunten uit het leven van Samant?
mailyvrijdag 7 december 2018 @ 14:55
Ze kan wel Engels, bij haar bedankje schrijft ze: god bless you :D
#ANONIEMvrijdag 7 december 2018 @ 14:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 december 2018 14:55 schreef maily het volgende:
Ze kan wel Engels, bij haar bedankje schrijft ze: god bless you :D
Enige Engels wat ze kent na god weet hoe lang schotland :')
Marsenalzaterdag 8 december 2018 @ 08:52
Ik ben wel benieuwd naar haar verhaal uit de Story ja. Maar ik ga dat ding echt niet kopen ofzo, straks kom ik een bekende tegen.
mailyzaterdag 8 december 2018 @ 09:26
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 08:52 schreef Marsenal het volgende:
Ik ben wel benieuwd naar haar verhaal uit de Story ja. Maar ik ga dat ding echt niet kopen ofzo, straks kom ik een bekende tegen.
Je kunt ook gewoon naar de kapper gaan O-)
Kim-Hollandzaterdag 8 december 2018 @ 10:24
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 08:52 schreef Marsenal het volgende:
Ik ben wel benieuwd naar haar verhaal uit de Story ja. Maar ik ga dat ding echt niet kopen ofzo, straks kom ik een bekende tegen.
:D

Volgens mij is het verhaal van tig pagina's niks anders dan een herhaling en terugblik van het afgelopen jaar, uiteraard opgetekend als slachtoffer van alles en iedereen.
Mocht ik haar straks tegenkomen in de rekken bij de PLUS zal ik eens snel scannen of het de moeite waard is om dat flutblaadje te kopen voor 1 keer. Alhoewel,de moeite waard is het zeker niet, maar soms moet je wat over hebben voor je matties op FOK! :')
HaverMoutKoekjezaterdag 8 december 2018 @ 11:35
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 09:26 schreef maily het volgende:

[..]

Je kunt ook gewoon naar de kapper gaan O-)
oh even lezen bij de AH :+
mailyzaterdag 8 december 2018 @ 11:39
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 11:35 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

oh even lezen bij de AH :+
Gratis koffie ^O^ c_/
maaike2017zaterdag 8 december 2018 @ 11:45
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 08:52 schreef Marsenal het volgende:
Ik ben wel benieuwd naar haar verhaal uit de Story ja. Maar ik ga dat ding echt niet kopen ofzo, straks kom ik een bekende tegen.
Hij ligt bij de Lidl in een voordeelpakket, zag ik toevallig.
Basp1zaterdag 8 december 2018 @ 12:08
quote:
10s.gif Op zaterdag 8 december 2018 10:24 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

:D

Volgens mij is het verhaal van tig pagina's niks anders dan een herhaling en terugblik van het afgelopen jaar, uiteraard opgetekend als slachtoffer van alles en iedereen.
Mocht ik haar straks tegenkomen in de rekken bij de PLUS zal ik eens snel scannen of het de moeite waard is om dat flutblaadje te kopen voor 1 keer. Alhoewel,de moeite waard is het zeker niet, maar soms moet je wat over hebben voor je matties op FOK! :')
Als Een echte wrek kun je ook in de winkel alleen van dat artikel wat foto's maken. :P
Kim-Hollandzaterdag 8 december 2018 @ 12:54
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:08 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Als Een echte wrek kun je ook in de winkel alleen van dat artikel wat foto's maken. :P
Ik heb hem, ik heb hem! Eerst ff een toetertje draaien en ff kijken hoe ik de shit ga uploaden
Marsenalzaterdag 8 december 2018 @ 13:01
quote:
10s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:54 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Ik heb hem, ik heb hem! Eerst ff een toetertje draaien en ff kijken hoe ik de shit ga uploaden
Wake en bake met de Story, next level _O_
Kim-Hollandzaterdag 8 december 2018 @ 13:35
Hier en daar wat wazig maar toch nog leesbaar..

SPOILER
XFiHa49.jpg

k5ji84s.jpg

ri8rnDI.jpg
De rest volgt spoedig :Y)
Kim-Hollandzaterdag 8 december 2018 @ 13:43
SPOILER
PHIBbde.jpg

qiEsLq2.jpg

kcmO0JZ.jpg

dRnZNll.jpg

6PHDsFw.jpg
Wordt vervolgd...

SPOILER
m0au5Va.jpg

7GdBe1J.jpg

gsnv72R.jpg

qxBStNw.jpg

cfYXZqS.jpg

zeoYQdO.jpg


[ Bericht 36% gewijzigd door Kim-Holland op 08-12-2018 13:53:02 ]
HaverMoutKoekjezaterdag 8 december 2018 @ 13:47
Hmm, en die naaktfoto’s dan?
Kim-Hollandzaterdag 8 december 2018 @ 13:53
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:47 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Hmm, en die naaktfoto’s dan?
Die stonden in een eerder exemplaar van de Story.
HaverMoutKoekjezaterdag 8 december 2018 @ 13:55
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:53 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Die stonden in een eerder exemplaar van de Story.
zo bedoel ik dat niet. Ik reageer op haar ontkenning mbt die andere patient in Schotland
Marsenalzaterdag 8 december 2018 @ 13:57
Netjes hoor Kim-Holland 14.gif
mailyzaterdag 8 december 2018 @ 14:04
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:35 schreef Kim-Holland het volgende:
Hier en daar wat wazig maar toch nog leesbaar..

SPOILER
De rest volgt spoedig :Y)
Toppie ^O^
Kim-Hollandzaterdag 8 december 2018 @ 14:04
SPOILER
hzYBYPO.jpg

2BZnBqR.jpg

dUHutPu.jpg

qd7bvxL.jpg

tlc2Rmw.jpg

ftCOzIn.jpg

ZX4iVNv.jpg

l6q77EP.jpg

ccRoDU7.jpg
ClPbe75.jpg
:')
Marsenalzaterdag 8 december 2018 @ 14:08
Wtf volgende week deel 2? _O-

Als ik dit uitgelezen heb is het alweer maandag :')
JaneDoezaterdag 8 december 2018 @ 14:14
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:08 schreef Marsenal het volgende:
Wtf volgende week deel 2? _O-

Als ik dit uitgelezen heb is het alweer maandag :')
ik ben al klaar hoor
Kim-Hollandzaterdag 8 december 2018 @ 14:15
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:55 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

zo bedoel ik dat niet. Ik reageer op haar ontkenning mbt die andere patient in Schotland
Ahzo..ik heb het nog niet gelezen.Doe ik straks wel op mijn gemak
Kim-Hollandzaterdag 8 december 2018 @ 14:15
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:57 schreef Marsenal het volgende:
Netjes hoor Kim-Holland 14.gif
Thx
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:04 schreef maily het volgende:

[..]

Toppie ^O^
Geen dank ^O^
#ANONIEMzaterdag 8 december 2018 @ 15:02
Thanks! _O_
Man man man, wat een treurige aandachtshoer is het toch ook.
Tinkepinkzaterdag 8 december 2018 @ 15:38
Ik zit bij de kapper en heb ook even de tijd genomen om het artikel door te lezen. En inderdaad lijkt samantha te liegen over de affaire in Schotland.
Kim-Hollandzaterdag 8 december 2018 @ 15:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 15:38 schreef Tinkepink het volgende:
Ik zit bij de kapper en heb ook even de tijd genomen om het artikel door te lezen. En inderdaad lijkt samantha te liegen over de affaire in Schotland.
En praat je daar ook over met je kapper? :')
CherryLipszaterdag 8 december 2018 @ 16:03
Maar hoe weten we nou wie er liegt? Het is tokkie tegen tokkie.
Copycatzaterdag 8 december 2018 @ 16:31
Thanks voor het delen!

Maar wat leest dat korte zinnetjes-stuk irritant :') .
Tinkepinkzaterdag 8 december 2018 @ 17:18
quote:
10s.gif Op zaterdag 8 december 2018 15:47 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

En praat je daar ook over met je kapper? :')
Uiteraard.
atozaterdag 8 december 2018 @ 17:28
Bedankt Kim, ik ben weer bijgepraat. Als je het verhaal leest is het een andere Samantha.
mailyzaterdag 8 december 2018 @ 17:46
Aan de pil en toch een paar keer zwanger geraakt en abortus laten plegen ....
Een keer kan ik me voorstellen maar daarna neem je toch extra maatregelen 8)7
amarantazaterdag 8 december 2018 @ 19:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 15:38 schreef Tinkepink het volgende:
Ik zit bij de kapper en heb ook even de tijd genomen om het artikel door te lezen. En inderdaad lijkt samantha te liegen over de affaire in Schotland.
Samantha liegt? En dat bepaal jij?
Misschien liegen de anderen?
Of was jij erbij? In dat geval oprechte excuses
Kim-Hollandzaterdag 8 december 2018 @ 19:16
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 19:09 schreef amaranta het volgende:

[..]

Samantha liegt? En dat bepaal jij?
Misschien liegen de anderen?
Of was jij erbij? In dat geval oprechte excuses
Serieuze vraag; ben jij #samanthadjfan?
amarantazaterdag 8 december 2018 @ 19:20
Kan het zijn dat er bij de 1e 3 foto’s een alinea mist?
amarantazaterdag 8 december 2018 @ 19:23
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 19:16 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Serieuze vraag; ben jij #samanthadjfan?
Serieus antwoord.
Nee, ik heb geen instagram account.
Ik ben ook geen fan. En ja. Ik heb haar in het verleden ook belachelijk gemaakt.
Maar ik gun haar wel het allerbeste. En ik denk wél dat ze oprecht aan haar herstel werkt.
En ik geloof niet dat ze in de kliniek een affaire heeft gehad.
Dus ja, ik neem het hier voor haar op.
En als blijkt dat ik het mis heb of had. Dan is dat zo.
Maat voor nu krijgt zij van mij het voordeel van de twijfel.
Kim-Hollandzaterdag 8 december 2018 @ 19:27
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 19:20 schreef amaranta het volgende:
Kan het zijn dat er bij de 1e 3 foto’s een alinea mist?
Wat scherp van jou. Er mist idd 1 regeltje. Maar ik heb het volle vertrouwen erin dat iedereen wel een eigen invulling kan geven aan 3 gemiste woorden B:)B
amarantazaterdag 8 december 2018 @ 19:31
quote:
14s.gif Op zaterdag 8 december 2018 19:27 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Wat scherp van jou. Er mist idd 1 regeltje. Maar ik heb het volle vertrouwen erin dat iedereen wel een eigen invulling kan geven aan 3 gemiste woorden B:)B
Wel meer dan 3 zinnen. De derde foto sluit nl niet aan op de 1e 2 foto’s.
MaarGoed. Ik kan het inderdaad wel zelf invullen.
Dank voor het uploaden.
Kim-Hollandzaterdag 8 december 2018 @ 19:34
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 19:31 schreef amaranta het volgende:

[..]

Wel meer dan 3 zinnen. De derde foto sluit nl niet aan op de 1e 2 foto’s.
MaarGoed. Ik kan het inderdaad wel zelf invullen.
Dank voor het uploaden.
Geen dank, zuurpruim

amarantazaterdag 8 december 2018 @ 19:36
quote:
14s.gif Op zaterdag 8 december 2018 19:34 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Geen dank, zuurpruim

Zuurpruim?
Omdat ik vraag of er een stuk mist en omdat ik het voor samantha opneem?
Oké.....
Kim-Hollandzaterdag 8 december 2018 @ 19:41
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 19:36 schreef amaranta het volgende:

[..]

Zuurpruim?
Omdat ik vraag of er een stuk mist en omdat ik het voor samantha opneem?
Oké.....
Nee, omdat je vrijwel altijd wat te mekkeren hebt :')
Kim-Hollandzaterdag 8 december 2018 @ 21:25
samantha_de_jong_0212185821_2.jpg?cxTezMMC0ArXio6qsjGPOMDM1EuRDhZS&itok=Oo24ZzET
#ANONIEMzaterdag 8 december 2018 @ 22:03
quote:
Haar voorhoofd is het enige wat nog beweegt _O- En denk dat dit ook niet lang meer gaat bewegen.
(Al lijkt het gephotoshopt :@ )
Guanabanazaterdag 8 december 2018 @ 22:36
Top Kim, bedankt voor het uploaden! ^O^

Tja, als alles waar is wat Sam zegt vind ik het goed van haar en hoop ik van harte dat ze het vol blijft houden. Maar één ding: als je 'de pil trouw slikt' wordt je níet meerdere keren zwanger.
Guanabanazaterdag 8 december 2018 @ 22:39
quote:
Tja, ziet er vreselijk uit. Hoop dat ze ook inziet dat ze moet kappen met die lippen zo.

Of wil ze nu niet meer Barbie zijn maar d'n dezen:

maxresdefault.jpg
doekazaterdag 8 december 2018 @ 22:43
Ik ben zo benieuwd hoe ze alles bekostigd, botox, fillers, nieuw haar, nou dat dus, ze werkt niet en hoe dan?
mailyzaterdag 8 december 2018 @ 22:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 22:39 schreef Guanabana het volgende:

[..]

Tja, ziet er vreselijk uit. Hoop dat ze ook inziet dat ze moet kappen met die lippen zo.

Of wil ze nu niet meer Barbie zijn maar d'n dezen:

[ afbeelding ]
:D
Maracazaterdag 8 december 2018 @ 22:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 22:43 schreef doeka het volgende:
Ik ben zo benieuwd hoe ze alles bekostigd, botox, fillers, nieuw haar, nou dat dus, ze werkt niet en hoe dan?
Ze maakt reclame voor die bedrijven :)
Copycatzaterdag 8 december 2018 @ 23:06
quote:
Wat een trieste blik.
Kim-Hollandzaterdag 8 december 2018 @ 23:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 22:36 schreef Guanabana het volgende:
Top Kim, bedankt voor het uploaden! ^O^

Tja, als alles waar is wat Sam zegt vind ik het goed van haar en hoop ik van harte dat ze het vol blijft houden. Maar één ding: als je 'de pil trouw slikt' wordt je níet meerdere keren zwanger.
Al goed, geen dank! & aan alle bedankers> YW :Y)

Ik wil het allemaal wel geloven maar toch geloof ik er weinig van ;)
We gaan het zien.. 8-)
mailyzaterdag 8 december 2018 @ 23:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 22:57 schreef Maraca het volgende:

[..]

Ze maakt reclame voor die bedrijven :)
Ik vind dat geen reclame ..... :{
Maracazaterdag 8 december 2018 @ 23:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 23:13 schreef maily het volgende:

[..]

Ik vind dat geen reclame ..... :{
Jij (en ik) behoren ook niet tot de doelgroep :P
Leandrazaterdag 8 december 2018 @ 23:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 23:16 schreef Maraca het volgende:

[..]

Jij (en ik) behoren ook niet tot de doelgroep :P
Dat dus.
Als je voor je 30ste een borstvergroting hebt gehad, en botox en fillers laat inspuiten, en extensions hebt, of dat allemaal heel graag wilt, dan ben je de doelgroep.
Kim-Hollandzaterdag 8 december 2018 @ 23:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 23:13 schreef maily het volgende:

[..]

Ik vind dat geen reclame ..... :{
Nee Idd.... Het kost mss niks [voor Samant] maar dan heb je ook niks :') behalve blijvende schade aan je verlepte muil op te jonge leeftijd :')
H_Tzaterdag 8 december 2018 @ 23:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 22:39 schreef Guanabana het volgende:

[..]

Tja, ziet er vreselijk uit. Hoop dat ze ook inziet dat ze moet kappen met die lippen zo.

Of wil ze nu niet meer Barbie zijn maar d'n dezen:

[ afbeelding ]
:D Janice! Als ze dan toch geen Barbie meer wil heten
_Joy_zaterdag 8 december 2018 @ 23:30
quote:
14s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:15 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Thx

[..]

Geen dank ^O^
Bedankt voor het artikel *O*
Kim-Hollandzaterdag 8 december 2018 @ 23:34
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 23:30 schreef _Joy_ het volgende:

[..]

Bedankt voor het artikel *O*
De eerst-volgende die nog gaat bedanken is degene die volgende week deel 2 met ons gaat delen!
_Joy_zaterdag 8 december 2018 @ 23:36
quote:
16s.gif Op zaterdag 8 december 2018 23:34 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

De eerst-volgende die nog gaat bedanken is degene die volgende week deel 2 met ons gaat delen!
Ghehe dan ben ik nog net op tijd geweest, anders had ik de story moeten kopen :@
Kim-Hollandzaterdag 8 december 2018 @ 23:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 23:36 schreef _Joy_ het volgende:

[..]

Ghehe dan ben ik nog net op tijd geweest, anders had ik de story moeten kopen :@
Lucky you. Tis niet niks om voor lul te staan met de Story naast een bak bier
Incazaterdag 8 december 2018 @ 23:56
quote:
_O- _O- _O- die mond
H_Tzondag 9 december 2018 @ 00:08
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 23:40 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Lucky you. Tis niet niks om voor lul te staan met de Story naast een bak bier
Nu je er toch een hebt: hoe is de rest van het blad?
mailyzondag 9 december 2018 @ 00:20
quote:
1s.gif Op zondag 9 december 2018 00:08 schreef Hawaii_Tim het volgende:

[..]

Nu je er toch een hebt: hoe is de rest van het blad?
Ik heb hem, ik heb hem! Eerst ff een toetertje draaien en ff kijken hoe ik de shit ga uploaden :+
Kim-Hollandzondag 9 december 2018 @ 00:23
quote:
1s.gif Op zondag 9 december 2018 00:08 schreef Hawaii_Tim het volgende:

[..]

Nu je er toch een hebt: hoe is de rest van het blad?
Haha, ik ken het blad al heel m'n leven, erg genoeg. :@
.M'n oma las het, m'n ma, en ik. Hele generaties lang. Maar ineens kwam daar de klad in...onbegrijpelijk. ;)

Wat ik ga doen met deze Story is het als ondergrond van de kattenbak gebruiken ^O^
zoeperzazkezondag 9 december 2018 @ 09:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 22:36 schreef Guanabana het volgende:
Top Kim, bedankt voor het uploaden! ^O^

Tja, als alles waar is wat Sam zegt vind ik het goed van haar en hoop ik van harte dat ze het vol blijft houden. Maar één ding: als je 'de pil trouw slikt' wordt je níet meerdere keren zwanger.
Nou, dat dus. Ze heeft zulke gaten in haar geheugen, dus hoe kun je zo zeker zijn dat je er zo trouw mee was? Als jij enkele dagen zo high of stoned als wat bent betwijfel ik of je aan de pil denkt. En als je hem toch slikt maar een uur later uitkotst schiet je er ook niet veel mee op.

Ze had er beter eerlijk voor uit kunnen komen dat ook het pilgebruik soms slordig was, want dit geeft mensen onnodig wantrouwen in de pil.
Copycatzondag 9 december 2018 @ 09:26
quote:
1s.gif Op zondag 9 december 2018 09:21 schreef zoeperzazke het volgende:

Ze had er beter eerlijk voor uit kunnen komen dat ook het pilgebruik soms slordig was, want dit geeft mensen onnodig wantrouwen in de pil.
Mensen die afgaan op Samantha de Jong als het gaat om verantwoord anticonceptiepilgebruik verdienen het om dagelijks hun anticonceptiepil in hun strot geramd te krijgen.
H_Tzondag 9 december 2018 @ 09:27
Of ze slikte de pil wel, maar die verloor de werking in combinatie met de drugs
Leandrazondag 9 december 2018 @ 09:31
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 09:27 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Of ze slikte de pil wel, maar die verloor de werking in combinatie met de drugs
Dan nog, als ze al niet weet dat haar kind al in Spanje zat dan is de kans vrijwel nihil dat ze wel weet dat ze een keurig pilregime had.
Al even afgezien van het uitkotsen en middelen die de werking van de pil ondermijnen.
Hilzillahzondag 9 december 2018 @ 10:43
Een pil die zijn werking verliest icm drugs? Daar heb ik dus echt nog nooit van gehoord

Edit: het is dus ook onzin. Onzorgvuldigheid en uitkotsen heeft idd wel gevolgen. Combineren niet
houdjemondzondag 9 december 2018 @ 11:38
quote:
:D nou, weet niet of ik dit een verbetering vind.
Guanabanazondag 9 december 2018 @ 12:13
Zo'n AC-pil slikken is voor 'normale' mensen al even opletten, zo met die stopweek en welke dag je dan weer moet beginnen, etc (hoewel je ook kan doorslikken natuurlijk). Het zou me zeer verbazen als dat goed gaat bij Samantha. Ik zie haar, en mensen van haar niveau er eigenlijk ook voor aan dat ze denken alleen zo'n pil te moeten nemen als ze seks hebben gehad of gaan hebben :')
amarantazondag 9 december 2018 @ 12:22
Toen mijn schoonbroer en zijn (inmiddels ex) vriendin samen gingen wonen. Belde haar moeder elke avond om te zeggen dat ze haar pil moest slikken. Dit is nog in de tijd dat we als mobiel een nokia3210 gebruikten zonder agenda functie.

Ik slik al jaren geen pil meer. Nu moet ik
eigenlijk drie x per dag ijzertabletten slikken, en ik krijg het NIET in mijn systeem. Ik vergeet het zó vaak. (Dat moet ik dan weer een half uur voor het eten of 2 uur erna. En ik kan dat wel in mijn telefoon zetten maar die heb ik niet bij me als ik aan het werken bent)
Anyway. Ook mensen met een gewoon iq vergeten weleens pillen :P
H_Tzondag 9 december 2018 @ 12:28
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 12:13 schreef Guanabana het volgende:
Zo'n AC-pil slikken is voor 'normale' mensen al even opletten, zo met die stopweek en welke dag je dan weer moet beginnen, etc (hoewel je ook kan doorslikken natuurlijk). Het zou me zeer verbazen als dat goed gaat bij Samantha. Ik zie haar, en mensen van haar niveau er eigenlijk ook voor aan dat ze denken alleen zo'n pil te moeten nemen als ze seks hebben gehad of gaan hebben :')
Als ze het dan zo vaak heeft kan ze toch ook aan de spiraal of zoiets?
#ANONIEMzondag 9 december 2018 @ 12:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 22:39 schreef Guanabana het volgende:

[..]

Tja, ziet er vreselijk uit. Hoop dat ze ook inziet dat ze moet kappen met die lippen zo.

Of wil ze nu niet meer Barbie zijn maar d'n dezen:

[ afbeelding ]
_O-
atozondag 9 december 2018 @ 13:25
quote:
1s.gif Op zondag 9 december 2018 12:22 schreef amaranta het volgende:
Toen mijn schoonbroer en zijn (inmiddels ex) vriendin samen gingen wonen. Belde haar moeder elke avond om te zeggen dat ze haar pil moest slikken. Dit is nog in de tijd dat we als mobiel een nokia3210 gebruikten zonder agenda functie.

Ik slik al jaren geen pil meer. Nu moet ik
eigenlijk drie x per dag ijzertabletten slikken, en ik krijg het NIET in mijn systeem. Ik vergeet het zó vaak. (Dat moet ik dan weer een half uur voor het eten of 2 uur erna. En ik kan dat wel in mijn telefoon zetten maar die heb ik niet bij me als ik aan het werken bent)
Anyway. Ook mensen met een gewoon iq vergeten weleens pillen :P
Ik ben geen vrouw, maar dit is volgens mij peren met appels vergelijken of zo iets.
:P
amarantazondag 9 december 2018 @ 13:32
quote:
1s.gif Op zondag 9 december 2018 13:25 schreef ato het volgende:

[..]

Ik ben geen vrouw, maar dit is volgens mij peren met appels vergelijken of zo iets.
:P
Dat doen wij vrouwen graag :P
atozondag 9 december 2018 @ 13:33
quote:
1s.gif Op zondag 9 december 2018 13:32 schreef amaranta het volgende:

[..]

Dat doen wij vrouwen graag :P
_O-
#ANONIEMzondag 9 december 2018 @ 13:43
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 12:28 schreef Hawaii_Tim het volgende:

[..]

Als ze het dan zo vaak heeft kan ze toch ook aan de spiraal of zoiets?
Dan kan ze toch niet als een echte borderliner betaamd snel zwanger worden als de relatie wat minder gaat?
saparmurat_niyazovdinsdag 11 december 2018 @ 16:44
https://www.instagram.com/p/BrNOtmKF2_5/

Smaakvol weer. :'(
#ANONIEMdinsdag 11 december 2018 @ 17:00
www.aandachtshoer.nl/barbie
praadjedinsdag 11 december 2018 @ 23:47
[quote]0s.gif Op zondag 9 december 2018 12:13 schreef Guanabana het volgende:
Zo'n AC-pil slikken is voor 'normale' mensen al even opletten, zo met die stopweek en welke dag je dan weer moet beginnen, etc (hoewel je ook kan doorslikken natuurlijk). Het zou me zeer verbazen als dat goed gaat bij Samantha. Ik zie haar, en mensen van haar niveau er eigenlijk ook voor aan dat ze denken alleen zo'n pil te moeten nemen als ze seks hebben gehad of gaan hebben :')
[/quote]


:D
Kim-Hollanddonderdag 13 december 2018 @ 11:51
Ik dacht ik ga er eens lekker voor zitten om deel 2 te lezen over ons Samant..maar helaas.. ;(
Lonaadonderdag 13 december 2018 @ 11:54
quote:
Waarom heeft die vader nepwimpers?
Messinadonderdag 13 december 2018 @ 11:57
quote:
2s.gif Op donderdag 13 december 2018 11:54 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Waarom heeft die vader nepwimpers?
Dat noemen ze nou een fotofilter. Ik kende het ook niet voor dit topic. :P
Lonaadonderdag 13 december 2018 @ 12:32
quote:
0s.gif Op donderdag 13 december 2018 11:57 schreef Messina het volgende:

[..]

Dat noemen ze nou een fotofilter. Ik kende het ook niet voor dit topic. :P
maar waarom zou je dat willen? ;(
Basp1donderdag 13 december 2018 @ 12:33
quote:
0s.gif Op donderdag 13 december 2018 11:57 schreef Messina het volgende:

[..]

Dat noemen ze nou een fotofilter. Ik kende het ook niet voor dit topic. :P
Samantha kan misschien wel handleidingen hiervoor gaan maken. Heeft ze tenminste een echte baan. 8-)
Maracadonderdag 13 december 2018 @ 12:48
quote:
2s.gif Op donderdag 13 december 2018 11:51 schreef Kim-Holland het volgende:
Ik dacht ik ga er eens lekker voor zitten om deel 2 te lezen over ons Samant..maar helaas.. ;(
Doe geen moeite. Staat niks interessants in, alleen dat ze de kinderen inmiddels weer heeft gezien
Maracadonderdag 13 december 2018 @ 12:49
quote:
1s.gif Op donderdag 13 december 2018 12:32 schreef Lonaa het volgende:

[..]

maar waarom zou je dat willen? ;(
Is een filter die alles en iedereen op de foto meeneemt :P En dat doe je als je onzeker bent over hoe je er echt uit ziet (tenminste, sommige filters. Bij andere filters zie je er juist lelijker uit :D)
Kim-Hollanddonderdag 13 december 2018 @ 13:29
quote:
0s.gif Op donderdag 13 december 2018 12:48 schreef Maraca het volgende:

[..]

Doe geen moeite. Staat niks interessants in, alleen dat ze de kinderen inmiddels weer heeft gezien
Ah, kijk. Dan weten we genoeg. Bedankt :)
H_Tdonderdag 13 december 2018 @ 13:54
Ik ben net wel bij de kapper geweest, maar ik kon meteen gaan zitten. Ik kan jullie dus niks wijzer maken
letmehearyouscreamdonderdag 13 december 2018 @ 19:55
quote:
0s.gif Op donderdag 13 december 2018 12:49 schreef Maraca het volgende:

[..]

Is een filter die alles en iedereen op de foto meeneemt :P En dat doe je als je onzeker bent over hoe je er echt uit ziet (tenminste, sommige filters. Bij andere filters zie je er juist lelijker uit :D)
Deze hoort dus duidelijk bij de laatste categorie.
Kim-Hollandvrijdag 14 december 2018 @ 18:54
Dat ik dit ooit nog eens zou zeggen..je verwacht het niet :o
Maar dit is een mooie foto> https://www.instagram.com/p/BrXPuA9FkxJ/
En samen met d'r moeder ook. ^O^
En niet onbelangrijk> Samant heeft kleren aan :)
#ANONIEMvrijdag 14 december 2018 @ 18:59
Janice-MuppetsTV1.png
DKUpvrijdag 14 december 2018 @ 19:01
Helaas heeft ze zich helemaal laten verbouwen. Voor de rest hoop ik dat het psychisch beter gaat.
mailyvrijdag 14 december 2018 @ 19:01
quote:
Zie ook post 108 ;)
#ANONIEMvrijdag 14 december 2018 @ 19:03
Ehehe
#ANONIEMvrijdag 14 december 2018 @ 19:06
quote:
Jij moet heel erg oppassen met mensen belachelijk maken op internet. Snap je nu werkelijk niet dat mensen zich door jouw eigen gedrag niet achuldig voelen als ze jou belachelijk maken?
Kim-Hollandvrijdag 14 december 2018 @ 19:10
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 december 2018 19:01 schreef maily het volgende:

[..]

Zie ook post 108 ;)
Foe Yong Hai
goldbackzaterdag 15 december 2018 @ 09:59
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 december 2018 19:06 schreef Stompzinnig het volgende:

[..]

Jij moet heel erg oppassen met mensen belachelijk maken op internet. Snap je nu werkelijk niet dat mensen zich door jouw eigen gedrag niet achuldig voelen als ze jou belachelijk maken?
?????
#ANONIEMzaterdag 15 december 2018 @ 11:05
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 december 2018 19:06 schreef Stompzinnig het volgende:

[..]

Jij moet heel erg oppassen met mensen belachelijk maken op internet. Snap je nu werkelijk niet dat mensen zich door jouw eigen gedrag niet achuldig voelen als ze jou belachelijk maken?
Que?
#ANONIEMzaterdag 15 december 2018 @ 15:31
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 december 2018 09:59 schreef goldback het volgende:

[..]

?????
Google naar Braddie.
#ANONIEMzaterdag 15 december 2018 @ 15:33
quote:
10s.gif Op zaterdag 15 december 2018 11:05 schreef MisterLastName het volgende:

[..]

Que?
Je loopt altijd te janken over wat anderen over jou zeggen, maar kijk eens naar jezelf. Weet je nog hoe je een of andere gothic compleet belachelijk maakte hier? En er daarna nog overheen ging. _O-
Olezaterdag 15 december 2018 @ 15:36
Zullen we gewoon on topic blijven }:|
goldbackzaterdag 15 december 2018 @ 22:25
Mens lijkt wel op die pop.
Kim-Hollanddinsdag 18 december 2018 @ 16:40
En we hebben de volgende schuldige; Plastic Kimberley 'Samen naar de flop!'

‘Kimberly heeft me het leven zuur gemaakt. Zij heeft zoveel misbruik van me gemaakt. Jeffrey heeft me ook altijd voor haar en anderen gewaarschuwd. Een ‘vriendin’ liet op de dag dat ik een zelfmoordpoging deed, ’s middags onder mijn naam botox inspuiten. Dan spoor je toch niet?!
Met geen van hen heb ik nog contact. En dat blijft. Ik wil alleen de mensen om me heen die me tijdens mijn verblijf in Schotland hebben gesteund.’

Met haar artsen en de kinderbescherming heeft Samantha afgesproken dat ze de komende vijf jaar aan zichzelf blijft werken. ‘Ik wil me blijven focussen op mijn herstel. Deze vier maanden waren daar het begin van. Het is zwaar geweest en ik wil niet terugvallen. Voor mezelf, maar nog meer voor mijn kinderen. Ik heb veel van ze moeten missen en zij nog meer van mij. Ik wil een goede moeder zijn en blijven. Maar dat heeft tijd nodig. Daarom kan en wil ik voorlopig ook niet werken. De artsen zijn bang dat ik dan te veel aan mijn hoofd krijg en weer drugs ga gebruiken.’

Bevrijd van de duivel
Financieel komt Samantha rond van een uitkering. ‘Het is niet veel, maar voldoende voor mij. Toen ik geld had, was ik zwaar ongelukkig. Nu ik minder heb, ben ik gelukkiger. Die kliniek is echt het beste geweest dat me kon overkomen. Terwijl ik daar in het begin echt anders over dacht. Toen ik daar aankwam, dacht ik: Ben ik nog wel te redden? Ik had zo’n hekel aan mezelf gekregen. Dat omdat mijn verslaving op nummer één stond, mijn kinderen op twee en ik kwam daar ver achter. Nu staan mijn kinderen op één en ik op twee! Het lijkt of ik bevrijd ben van de duivel. Ik heb alles verwerkt, de scheiding van Michael, mijn trauma’s... Het verdriet dat ik niet voor mijn kinderen kon zorgen, heb ik een plekje kunnen geven.’
https://www.story.nl/arti(...)jd-ben-van-de-duivel
Cynix ®dinsdag 18 december 2018 @ 17:15
quote:
7s.gif Op dinsdag 18 december 2018 16:40 schreef Kim-Holland het volgende:
'Ik heb alles verwerkt, de scheiding van Michael, mijn trauma’s... Het verdriet dat ik niet voor mijn kinderen kon zorgen, heb ik een plekje kunnen geven.’
Dat is mooi.
Noekdinsdag 18 december 2018 @ 17:46
Prachtig.
Noekdinsdag 18 december 2018 @ 17:51
Goed verhaal. Lekker kort, doen we niks mee. En zij ook niet.
Haar kinderen op één. Oh coooome ooooooon, op dag 1 lag ze alweer op de stoel om haar gezicht dusdanig op te spuiten dat ze inmiddels echt op de dochter van haar vader lijkt.
Het ligt allemaal aan Kimberley die botox in liet spuiten onder haar naam en daarom werd zij verslaafd en deed ze een zelfmoordpoging. Way to go, Kimmie. Die zal inmiddels wel in Noord Korea zitten want als je zoveel invloed hebt op iemands leven moet je het grootser aan gaan pakken.
Cynix ®dinsdag 18 december 2018 @ 19:09
En wij wachten hier gewoon rustig op haar volgende misstap. :9
En we zullen op onze wenken bediend worden.

Wat kan het leven toch lekker simpel zijn. Heerlijk. O+
Doedezemaardinsdag 18 december 2018 @ 21:18
“Ik kan en wil voorlopig niet werken”
atodinsdag 18 december 2018 @ 21:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 december 2018 17:51 schreef Noek het volgende:
Goed verhaal. Lekker kort, doen we niks mee. En zij ook niet.
Haar kinderen op één. Oh coooome ooooooon, op dag 1 lag ze alweer op de stoel om haar gezicht dusdanig op te spuiten dat ze inmiddels echt op de dochter van haar vader lijkt.
Het ligt allemaal aan Kimberley die botox in liet spuiten onder haar naam en daarom werd zij verslaafd en deed ze een zelfmoordpoging. Way to go, Kimmie. Die zal inmiddels wel in Noord Korea zitten want als je zoveel invloed hebt op iemands leven moet je het grootser aan gaan pakken.
_O-
saparmurat_niyazovwoensdag 19 december 2018 @ 09:44
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 december 2018 21:18 schreef Doedezemaar het volgende:
“Ik kan en wil voorlopig niet werken”
Mooi toch, dat soort luxe. :D

Tevens, rip bff's Kim & Sam :'(
houdjemonddonderdag 20 december 2018 @ 16:32
’Per 2019 kies ik toch echt voor mezelf’

Samantha geeft eindelijk haar GRENZEN aan

https://www.telegraaf.nl/(...)ijk-haar-grenzen-aan
#ANONIEMdonderdag 20 december 2018 @ 16:46
Die GRENZEN worden DOORBROKEN per kerstavond 2018, mark my words.
Die kliniek heeft voor geen kut geholpen.
Kim-Hollanddonderdag 20 december 2018 @ 16:47
quote:
1s.gif Op donderdag 20 december 2018 16:32 schreef houdjemond het volgende:

’Per 2019 kies ik toch echt voor mezelf’

Samantha geeft eindelijk haar GRENZEN aan

https://www.telegraaf.nl/(...)ijk-haar-grenzen-aan
Ja, ik zag d'r weer voorbij komen met haar puberaal gezeik. Pfff, ga gewoon zelf weg van Sociale Media en begin vandaag! Waarom nog wachten?
houdjemonddonderdag 20 december 2018 @ 16:52
quote:
7s.gif Op donderdag 20 december 2018 16:47 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Ja, ik zag d'r weer voorbij komen met haar puberaal gezeik. Pfff, ga gewoon zelf weg van Sociale Media en begin vandaag! Waarom nog wachten?
Precies dit.
Basp1donderdag 20 december 2018 @ 18:34
Gaat ze dadelijk iedereen van haar instagram kikken die nu 120.000 volgers heeft? Ik geloof er weinig van maar goed we zullen zien. :D
Deckarddonderdag 20 december 2018 @ 19:08
quote:
0s.gif Op donderdag 20 december 2018 18:34 schreef Basp1 het volgende:
Gaat ze dadelijk iedereen van haar instagram kikken die nu 120.000 volgers heeft? Ik geloof er weinig van maar goed we zullen zien. :D
hoeveel likes zullen er wel niet zijn gekocht van de ww
Ronalddonderdag 20 december 2018 @ 19:31
quote:
7s.gif Op donderdag 20 december 2018 16:47 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Ja, ik zag d'r weer voorbij komen met haar puberaal gezeik. Pfff, ga gewoon zelf weg van Sociale Media en begin vandaag! Waarom nog wachten?
Dit dus, die kansloze plaatjes met zogenaamde diepzinnige emotionele teksten. Pleur je instagram rotzooi gewoon weg, niemand zit er blijkbaar op te wachten gezien de 2 reacties per post gemiddeld.
JaneDoedonderdag 20 december 2018 @ 19:34
quote:
1s.gif Op donderdag 20 december 2018 19:31 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Dit dus, die kansloze plaatjes met zogenaamde diepzinnige emotionele teksten. Pleur je instagram rotzooi gewoon weg, niemand zit er blijkbaar op te wachten gezien de 2 reacties per post gemiddeld.
die weinige comments komt doordat ze dat heeft aangepast, niet iedereen kan reageren
atodonderdag 20 december 2018 @ 20:18
Maar als je niet praat, pleurt ze er ook af?
goldbackdonderdag 20 december 2018 @ 22:46
Vandaag tieten foto op Instagram, gefeliciteerd.
Kim-Hollanddonderdag 20 december 2018 @ 23:42
quote:
0s.gif Op donderdag 20 december 2018 22:46 schreef goldback het volgende:
Vandaag tieten foto op Instagram, gefeliciteerd.
Ze zit er lekker warmpjes bij in d'r bikini :')
JaneDoezaterdag 22 december 2018 @ 17:56
ik ben ze helaas misgelopen
suhmant was vandaag in het centrum van den haag aan te kerstshoppen... samen met jeffrey lake!
goldbackzaterdag 22 december 2018 @ 19:28
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 december 2018 17:56 schreef JaneDoe het volgende:
ik ben ze helaas misgelopen
suhmant was vandaag in het centrum van den haag aan te kerstshoppen... samen met jeffrey lake!
mag dat wel met een bijstandsuitkering ?
JaneDoezaterdag 22 december 2018 @ 21:27
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 december 2018 19:28 schreef goldback het volgende:

[..]

mag dat wel met een bijstandsuitkering ?
waarom zou dat niet mogen?
Hilzillahzaterdag 22 december 2018 @ 21:39
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 december 2018 17:56 schreef JaneDoe het volgende:
ik ben ze helaas misgelopen
suhmant was vandaag in het centrum van den haag aan te kerstshoppen... samen met jeffrey lake!
Ik zag een filmpje op Instagram :’)
goldbackzaterdag 22 december 2018 @ 21:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 december 2018 21:27 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

waarom zou dat niet mogen?
als inkomsten worden gezien.
Sunshine1982zaterdag 22 december 2018 @ 21:42
Zou wat zijn zeg, dat je niet mag kerstshoppen want bijstandsuitkering. Het is klote om in de bijstand te zitten, maar gelukkig niet zó klote.
Olezaterdag 22 december 2018 @ 21:59
En misschien ging ze alleen naar de Eksjun
JaneDoezaterdag 22 december 2018 @ 23:52
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 december 2018 21:40 schreef goldback het volgende:

[..]

als inkomsten worden gezien.
inkomsten?
volgens mij geef je juist geld uit als je inkopen gaat doen
JaneDoezaterdag 22 december 2018 @ 23:53
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 december 2018 21:59 schreef Ole het volgende:
En misschien ging ze alleen naar de Eksjun
nou...in één van die filmpjes stonden ze voor de bijenkorf
Leandrazaterdag 22 december 2018 @ 23:57
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 december 2018 23:53 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

nou...in één van die filmpjes stonden ze voor de bijenkorf
OMG, de Bijenkorf in Den Haag! Daar stonden wij vorig weekend nog naar de etalages te kijken; beertjes O+

Komt wel dichtbij zo :+
JaneDoezondag 23 december 2018 @ 00:00
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 december 2018 23:57 schreef Leandra het volgende:

[..]

OMG, de Bijenkorf in Den Haag! Daar stonden wij vorig weekend nog naar de etalages te kijken; beertjes O+

Komt wel dichtbij zo :+
oh god, ben jij er zo eentje? :D
de hele dag door staan er ook mensen foto's en filmpjes te maken van die beertjes
Leandrazondag 23 december 2018 @ 09:30
quote:
1s.gif Op zondag 23 december 2018 00:00 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

oh god, ben jij er zo eentje? :D
de hele dag door staan er ook mensen foto's en filmpjes te maken van die beertjes
Ik had in 1990 Beer Bob (en Sabine en Balthasar) van de Bijenkorf al, dus dat ze nu een Bobbie hebben is vooral gewoon leuk.
Verder liepen we er bij toeval langs, met kind, dus ja, dan kijk je even.
Sunshine1982zondag 23 december 2018 @ 17:44
Maaik zoekt een behanger:

Behanger gezocht

Heb een afbeller, maar moet wel doooooor. Wie kan en wil er behangen vandaag, geef even een app aan 0648581316 nieuw huisje van mij en Naomi moet natuurlijk wel helemaal strak en top worden (kan zijn dat je gefilmd wordt voor de reality serie of dat je op FB en insta komt, dan weet je dat vooraf). Zien we jou straks?
Leandrazondag 23 december 2018 @ 20:37
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 17:44 schreef Sunshine1982 het volgende:
Maaik zoekt een behanger:

Behanger gezocht

Heb een afbeller, maar moet wel doooooor. Wie kan en wil er behangen vandaag, geef even een app aan 0648581316 nieuw huisje van mij en Naomi moet natuurlijk wel helemaal strak en top worden (kan zijn dat je gefilmd wordt voor de reality serie of dat je op FB en insta komt, dan weet je dat vooraf). Zien we jou straks?
Wat een stelletje fucking nitwits zijn het ook hè..... niet eens kunnen behangen |:(
goldbackmaandag 24 december 2018 @ 08:55
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 20:37 schreef Leandra het volgende:

[..]

Wat een stelletje fucking nitwits zijn het ook hè..... niet eens kunnen behangen |:(
gewoon te lui om die soap vroeger stond die Patrick ook alles te doen hij keek alleen maar toe.
goldbackmaandag 24 december 2018 @ 08:57
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 december 2018 23:52 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

inkomsten?
volgens mij geef je juist geld uit als je inkopen gaat doen
ja inkomsten van cadeaus die ze krijgt net als die gratis behandelingen die ze ontvangt met een bijstandsuitkering ben je snel uitgewinkeld.
JaneDoemaandag 24 december 2018 @ 09:07
quote:
1s.gif Op maandag 24 december 2018 08:57 schreef goldback het volgende:

[..]

ja inkomsten van cadeaus die ze krijgt net als die gratis behandelingen die ze ontvangt met een bijstandsuitkering ben je snel uitgewinkeld.
ik denk dat ik nu snap wat je bedoeld, maar dat was hier niet van toepassing
Kim-Hollanddinsdag 25 december 2018 @ 21:27
:')

Ho4LYN0pM4T3.jpg?r.KssSBY3JXrctMmMCwRxDMIJNPzhnWI&itok=-suAc8LY
https://www.story.nl/arti(...)-met-ex-jeffrey-lake

Jeffke is back *O*

soapiewoensdag 26 december 2018 @ 10:28
quote:
-O-
Olewoensdag 26 december 2018 @ 14:45
mijn gaydar maakt overuren..
C.L.Wernerdonderdag 27 december 2018 @ 10:54
Ik heb net behangen bij Maaik en geplamuurd bij Naoom hehe

:')
Basp1donderdag 27 december 2018 @ 11:03
quote:
0s.gif Op donderdag 27 december 2018 10:54 schreef C.L.Werner het volgende:
Ik heb net behangen bij Maaik en geplamuurd bij Naoom hehe

:')
Zien we je dan in de realitysoap die ze maken. Of werk je als een echt Fokker met een zorro masker op. B-)
Messinadonderdag 27 december 2018 @ 11:09
Ze hebben toch al tijden geen aflevering meer geupload? :P
C.L.Wernerzondag 30 december 2018 @ 19:54
quote:
1s.gif Op donderdag 27 december 2018 11:03 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Zien we je dan in de realitysoap die ze maken. Of werk je als een echt Fokker met een zorro masker op. B-)
En bijpassend kokring.
saparmurat_niyazovzondag 30 december 2018 @ 20:29
https://www.instagram.com/p/BsBNYKxo-e4/ Van vriend naar shopmaatje, Jeff lijkt het met die rol ook prima naar z'n zin te hebben.
C.L.Wernerdonderdag 3 januari 2019 @ 07:25
47574414_1188103374680736_2561424268046893056_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent-ams3-1.xx&oh=db35ffcd40e93dfa79bb2ad07a955929&oe=5CC965DB

Entertaiment :')
Weer een pareltje van Michael's Entertai(n)ment Page op Facebook :')
Samhaindonderdag 3 januari 2019 @ 07:51
Tegen een kleine vergoeding.
Je verwacht het niet.
CherryLipsdonderdag 3 januari 2019 @ 07:55
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 07:51 schreef Samhain het volgende:
Tegen een kleine vergoeding.
Je verwacht het niet.
"Exposure."
mailydonderdag 3 januari 2019 @ 07:59
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 07:51 schreef Samhain het volgende:
Tegen een kleine vergoeding.
Je verwacht het niet.
En vergroten van je netwerk :+
H_Tdonderdag 3 januari 2019 @ 09:44
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 07:51 schreef Samhain het volgende:
Tegen een kleine vergoeding.
Je verwacht het niet.
Stagiair gezocht he, die verdienen sowieso bijzonder weinig.
Basp1donderdag 3 januari 2019 @ 09:53
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 07:51 schreef Samhain het volgende:
Tegen een kleine vergoeding.
Je verwacht het niet.
En wel eigen apparatuur moeten hebben. :')
Leandradonderdag 3 januari 2019 @ 10:05
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 09:53 schreef Basp1 het volgende:

[..]

En wel eigen apparatuur moeten hebben. :')
Helemaal bizar als je een stagiair zoekt.
Maar goed, ook mailen naar een hotmail adres is van de zotte natuurlijk, daar is niets professioneels of zakelijks aan.
bloempjuhdonderdag 3 januari 2019 @ 10:16
Iedereen gisteren Jeffrie Leek bij 'Steenrijk, Straatarm' gezien? Hoe kan die kerel beweren zanger te zijn?
C.L.Wernerdonderdag 3 januari 2019 @ 10:42
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 10:16 schreef bloempjuh het volgende:
Iedereen gisteren Jeffrie Leek bij 'Steenrijk, Straatarm' gezien? Hoe kan die kerel beweren zanger te zijn?
Nee, vertel meer over Jeffrie? Wat doet hij sowieso bij steenrijk steenwijk? Is hij nu ook ineens BN'er?
CherryLipsdonderdag 3 januari 2019 @ 11:08
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 09:53 schreef Basp1 het volgende:

[..]

En wel eigen apparatuur moeten hebben. :')
Flexibele tijden: je ziet maar dat je klaarstaat wanneer wij zin hebben om iets te doen.
CherryLipsdonderdag 3 januari 2019 @ 11:09
Je moet dus eigenlijk alles doen, alleen met hun kop in beeld.
bloempjuhdonderdag 3 januari 2019 @ 11:15
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 10:42 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Nee, vertel meer over Jeffrie? Wat doet hij sowieso bij steenrijk steenwijk? Is hij nu ook ineens BN'er?
Hij was ingehuurd om de 'arme familie' (die dus een weekje in een duur huis logeerden) te verrassen.
DKUpdonderdag 3 januari 2019 @ 11:17
Barbie gevraagd als verleidster in Temptation Island VIPS door RTL
http://www.weekend-online(...)mptation-island-vips

RTL mag zich ook wel de ogen uit de kop schamen :')
C.L.Wernerdonderdag 3 januari 2019 @ 11:33
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 11:15 schreef bloempjuh het volgende:

[..]

Hij was ingehuurd om de 'arme familie' (die dus een weekje in een duur huis logeerden) te verrassen.
Okee a niffo het is niet zo spang als jeffrie leek komt zinge je weet

quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 11:17 schreef DKUp het volgende:
Barbie gevraagd als verleidster in Temptation Island VIPS door RTL
http://www.weekend-online(...)mptation-island-vips

RTL mag zich ook wel de ogen uit de kop schamen :')
Het wordt steeds erger... wie trapt daar nou in. Maar ben wel benieuwd naar de volgende uitspraak:
'Zeker als je hoort wie ze in dat programma dan moet verleiden.’'

Wie dan? Haar ex MAAAAAIKEL? Misschien NEEOMIE? Of toch JEFFRIE LEEK of die andere beunhaas ROLF TANGEL?

Vragen, VRAGEN, vragen.
C.L.Wernerdonderdag 3 januari 2019 @ 11:34
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 11:09 schreef CherryLips het volgende:
Je moet dus eigenlijk alles doen, alleen met hun kop in beeld.
Daar komt het wel op neer. Maar wel tegen een (kleine) vergoeding.
En je mag NEEOMIE kussen heb ik gehoord uit betrouwbare bron (neeomie).
Leandradonderdag 3 januari 2019 @ 12:06
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 11:33 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Het wordt steeds erger... wie trapt daar nou in. Maar ben wel benieuwd naar de volgende uitspraak:
'Zeker als je hoort wie ze in dat programma dan moet verleiden.’'

Wie dan? Haar ex MAAAAAIKEL? Misschien NEEOMIE? Of toch JEFFRIE LEEK of die andere beunhaas ROLF TANGEL?

Vragen, VRAGEN, vragen.
https://www.rtlnieuws.nl/(...)tion-island-vips?amp
C.L.Wernerdonderdag 3 januari 2019 @ 12:07
quote:
Bedankt schat xxx
Andromachedonderdag 3 januari 2019 @ 13:23
Welke aasgier bij RTL verzint dit? Geen enkel moreel besef, walgelijk vind ik het!
mailydonderdag 3 januari 2019 @ 13:31
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 11:17 schreef DKUp het volgende:
Barbie gevraagd als verleidster in Temptation Island VIPS door RTL
http://www.weekend-online(...)mptation-island-vips

RTL mag zich ook wel de ogen uit de kop schamen :')
Benieuwd of ze er op ingaat.
HaverMoutKoekjedonderdag 3 januari 2019 @ 13:39
De bedoeling van dat Temptation gedoetjes is toch dat de exen weer met elkaar gaan flikflooien? Zo dom is die Michael volgens mij ook weer niet. Bij Samantha weet je wel dat ze na 1 dag toch in bed duikt met een gespierde scharrrel
bloempjuhdonderdag 3 januari 2019 @ 14:55
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 13:39 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
De bedoeling van dat Temptation gedoetjes is toch dat de exen weer met elkaar gaan flikflooien? Zo dom is die Michael volgens mij ook weer niet. Bij Samantha weet je wel dat ze na 1 dag toch in bed duikt met een gespierde scharrrel
Nee. Dat is 'Ex on the Beach', waar jij aan denkt.

#waaromweetikdit..?
Leandradonderdag 3 januari 2019 @ 15:10
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 13:39 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
De bedoeling van dat Temptation gedoetjes is toch dat de exen weer met elkaar gaan flikflooien? Zo dom is die Michael volgens mij ook weer niet. Bij Samantha weet je wel dat ze na 1 dag toch in bed duikt met een gespierde scharrrel
Nou, als zij zich werkelijk in november al hadden opgegeven dan is hij kennelijk wel zo dom.
Leandradonderdag 3 januari 2019 @ 15:13
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 14:55 schreef bloempjuh het volgende:

[..]

Nee. Dat is 'Ex on the Beach', waar jij aan denkt.

#waaromweetikdit..?
Oh, ander programma.

Maar als RTL Samantha benaderd heeft voor Temptation Island terwijl Michael en Naomi zich daarvoor opgegeven hebben dan probeert RTL dus een soort van Temptation Ex on the Beach Island van te maken.
Kim-Hollanddonderdag 3 januari 2019 @ 16:16
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 10:16 schreef bloempjuh het volgende:
Iedereen gisteren Jeffrie Leek bij 'Steenrijk, Straatarm' gezien? Hoe kan die kerel beweren zanger te zijn?
Vanaf minuut 32 ergens..Wat een ellende :')
https://www.kijk.nl/sbs6/(...)/steenrijk-straatarm
mailydonderdag 3 januari 2019 @ 16:21
Wie zou er nu weer verhoerd worden?
Kim-Hollanddonderdag 3 januari 2019 @ 16:30
Familieleden vertellen in een interview dat RTL haar benaderd zou hebben voor het programma. Iets waar ze op zijn zachtst gezegd niet blij mee zijn... De bron verklaart: 'Het is niet te geloven dat RTL haar heeft gevraagd als verleidster in een nieuwe serie Temptation Island VIPS. Het is logisch dat Sam ja zegt, aangezien ze momenteel moet rondkomen van nog geen 1000 euro per maand. Maar ik was echt verbijsterd toen ik dat nieuws te horen kreeg. In mijn ogen ben je dan nog slechter dan de duivel. Zeker als je hoort wie ze in dat programma dan moet verleiden.'

Michael van der Plas
Extra ongemakkelijk wordt het doordat haar ex Michael van der Plas en zijn vriendin Naomi er geen geheim van hebben gemaakt graag een keer mee te doen aan het programma. Ze zouden zich zelfs al opgegeven hebben én geselecteerd zijn. Haar familie vindt het dan ook jammer dat RTL haar weer benaderd heeft voor een show, aangezien volgens hen veel van de problemen juíst zijn begonnen door haar televisiewerk.

'Niks van waar'
RTL zelf ontkent dat de voormalig realityster gevraagd zou zijn voor het programma. 'Absoluut niets van waar', laten zij weten aan RTL Boulevard.
https://www.story.nl/arti(...)mptation-island-vips
soapiedonderdag 3 januari 2019 @ 16:36
quote:
7s.gif Op donderdag 3 januari 2019 16:30 schreef Kim-Holland het volgende:
Familieleden vertellen in een interview dat RTL haar benaderd zou hebben voor het programma. Iets waar ze op zijn zachtst gezegd niet blij mee zijn... De bron verklaart: 'Het is niet te geloven dat RTL haar heeft gevraagd als verleidster in een nieuwe serie Temptation Island VIPS. Het is logisch dat Sam ja zegt, aangezien ze momenteel moet rondkomen van nog geen 1000 euro per maand. Maar ik was echt verbijsterd toen ik dat nieuws te horen kreeg. In mijn ogen ben je dan nog slechter dan de duivel. Zeker als je hoort wie ze in dat programma dan moet verleiden.'

Michael van der Plas
Extra ongemakkelijk wordt het doordat haar ex Michael van der Plas en zijn vriendin Naomi er geen geheim van hebben gemaakt graag een keer mee te doen aan het programma. Ze zouden zich zelfs al opgegeven hebben én geselecteerd zijn. Haar familie vindt het dan ook jammer dat RTL haar weer benaderd heeft voor een show, aangezien volgens hen veel van de problemen juíst zijn begonnen door haar televisiewerk.

'Niks van waar'
RTL zelf ontkent dat de voormalig realityster gevraagd zou zijn voor het programma. 'Absoluut niets van waar', laten zij weten aan RTL Boulevard.
https://www.story.nl/arti(...)mptation-island-vips
Wat een ratten bij RTL als dit waar is....
Leandradonderdag 3 januari 2019 @ 16:51
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 16:36 schreef soapie het volgende:

[..]

Wat een ratten bij RTL als dit waar is....
Als het niet waar is dan zijn het dus voor de zoveelste keer aandachtshoerende mensen uit haar eigen kring.... lijkt me wel van belang dat ze dan weet wie dit soort dingen vertelt.
Kim-Hollanddonderdag 3 januari 2019 @ 17:45
-Het is moeilijk iemand te geloven als degene zelf een leugen is...-

Ik geloof er dan ook niks van dat RTL haar persoonlijk gevraagd heeft om op te komen draven. :N
Cynix ®donderdag 3 januari 2019 @ 18:37
quote:
6s.gif Op donderdag 3 januari 2019 17:45 schreef Kim-Holland het volgende:
Ik geloof er dan ook niks van dat RTL haar persoonlijk gevraagd heeft om op te komen draven. :N
Nou ja, RTL is nog nooit genomineerd voor de integriteitsprijs, dus ik zou nog niks uitsluiten.
Kim-Hollanddonderdag 3 januari 2019 @ 18:48
quote:
99s.gif Op donderdag 3 januari 2019 18:37 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Nou ja, RTL is nog nooit genomineerd voor de integriteitsprijs, dus ik zou nog niks uitsluiten.
In Weekend valt te lezen dat familieleden teleurgesteld verkondigen dat ze door de zender gevraagd zou zijn voor het programma. "Dat is toch niet te geloven", laat één van hen zich uit in het blad.

Een ander familielid van de voormalig Oh Oh Cherso-ster vertelt vol ongeloof dat Samantha in Schotland heeft ingezien dat haar eerdere televisiewerk de oorzaak is van haar problemen. Daarom hebben ze nu ook moeite met het geloven van het Temptation-verhaal, wat nu een broodje aap blijkt te zijn.

Zojuist ook op Boelevaar nogmaals benadrukt dat het een absurd verhaal is. :+

edit; geen idee of de Weekend betaalt voor pauperverhalen in het algemeen, maar zowel, dan is een leugen vertellen over de veroorzaker van alle problemen [..] weer leuk meegenomen naast je uitkering *O*

[ Bericht 11% gewijzigd door Kim-Holland op 03-01-2019 18:54:10 ]
DKUpzondag 6 januari 2019 @ 14:53
Al een maand geen nieuwe Michael en Naomi video’s op YouTube.
CherryLipszondag 6 januari 2019 @ 16:27
quote:
14s.gif Op zondag 6 januari 2019 14:53 schreef DKUp het volgende:
Al een maand geen nieuwe Michael en Naomi video’s op YouTube.
Geen stasjair gevonden dus.
Maracamaandag 7 januari 2019 @ 13:58
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 16:27 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Geen stasjair gevonden dus.
Dat was ook te bizar voor woorden :') alsof iemand daar in trapt
Maracamaandag 7 januari 2019 @ 14:06
Ze is weer blond *O* dat heeft niet lang geduurd
#ANONIEMmaandag 7 januari 2019 @ 14:07
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 13:58 schreef Maraca het volgende:

[..]

Dat was ook te bizar voor woorden :') alsof iemand daar in trapt
Er zijn ook figuren als Barbie die een "opleiding" media doen en een cameraatje hebben. Zo gek was hun idee niet.
ChipsZak.maandag 7 januari 2019 @ 21:58
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 14:06 schreef Maraca het volgende:
Ze is weer blond *O* dat heeft niet lang geduurd
quote:
Toch weer terug naar blond en was een gedoe om steeds de kleur bij te houden !!
Een pruik qua kleur bijhouden, :')?
Magicadinsdag 8 januari 2019 @ 09:13
En dat blond bijhouden is niet veel werk?
Kim-Hollanddinsdag 8 januari 2019 @ 09:19
Hoeveel pruiken dweilmoppen heeft dat kind wel niet?

692942.jpg

Ik denk dat ik ook maar eens een uitkering ga aanvragen op Scheveningen..
Kim-Hollanddonderdag 10 januari 2019 @ 18:46
barbie_samantha_de_jong_021218536_2.jpg?yplCQEInTOFgGG4TQCl1a1gnvHhL9Lr0&itok=MVY5TylF

Vorige week gingen de geruchten dat Samantha de Jong gevraagd zou zijn als verleidster voor het programma Temptation Island Vips. Niks van waar, zo zegt haar ex Jeffrey Lake in een interview.

Haar familie was toen op zijn zachtst gezegd al niet blij met de actie van RTL, maar de Haagse zou volgens haar voormalige partner niet eens op televisie mogen verschijnen. Hij vertelt: 'Er klopt niets van de geruchten dat ze mee zou doen aan Temptation Island VIPS. Samantha heeft namelijk een televisieverbod opgelegd gekregen van zowel de begeleiders van Graig Castle als van Jeugdzorg.'

Roodgloeiend
Haar telefoon staat sinds deze berichten roodgloeiend en dat vindt Jeffrey jammer. Hij vervolgt: 'Door dit gerucht staat de telefoon weer niet stil en duikt iedereen op het verhaal. Maar het is echt klinkklare onzin. Ze mag helemaal geen televisie meer doen.' [Story}

Aldus aandachtshoer en spreekbuis voor Samant EN ''ex'' kuch kuch ballenloze Jeffke :')
Leandradonderdag 10 januari 2019 @ 19:26
Er klopt ook weer geen reet van het bericht.
Of het is niet waar dat ze door RTL gevraagd is, of de familie is ontstemd dat ze wel gevraagd is.

Hoe dan ook is het de familie die dit geaandachtshoer doet, en Jeffrey uiteraard er even overheen, net nadat het weer stil geworden is.
Of het kwam in eerste instantie al niet van de familie, omdat het idd niet waar is, en dan zijn het dus weer de bladen die dit soort shit verzinnen.
JaneDoedonderdag 10 januari 2019 @ 19:31
Michael van der Plas zet feestcafé Torremolinos te koop
saparmurat_niyazovzaterdag 12 januari 2019 @ 09:28
Na drugs lijkt Samant nu verslaafd te raken aan Peter van Opdorp-achtige wensplaatjes: https://www.instagram.com/samanthaenfriends/?hl=nl
Leandrazaterdag 12 januari 2019 @ 09:37
quote:
Zou Samantha nog recht op een deel van de opbrengst hebben? :+
HaverMoutKoekjezaterdag 12 januari 2019 @ 11:45
quote:
10s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 09:28 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
Na drugs lijkt Samant nu verslaafd te raken aan Peter van Opdorp-achtige wensplaatjes: https://www.instagram.com/samanthaenfriends/?hl=nl
vandaag op pad met behindthestars.nl 8)7
https://www.instagram.com(...)b_button_share_sheet
Basp1zaterdag 12 januari 2019 @ 11:51
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 09:37 schreef Leandra het volgende:

[..]

Zou Samantha nog recht op een deel van de opbrengst hebben? :+
Dat zal dan direct op de bijstand gekort worden neem ik aan. :P
Ticootjezaterdag 12 januari 2019 @ 12:15
quote:
10s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 09:28 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
Na drugs lijkt Samant nu verslaafd te raken aan Peter van Opdorp-achtige wensplaatjes: https://www.instagram.com/samanthaenfriends/?hl=nl
Elke foto kijkt ze hetzelfde. :’)
Oscar.zondag 13 januari 2019 @ 22:03
aQRo6V2_460swp.webp
C.L.Wernerdinsdag 15 januari 2019 @ 09:16
Van de facebook van Maaaaaikeel en Neeomie

Na vele vragen over de prijs onze prijs is
¤ 100.000 euro

Cafe in Torremolinos ( la Carihuela )
Bekend van TV, diverse vernieuwingen doorgevoerd, instapklaar. Voorzien van keuken, extra kamer voor kortstondig logeren. Horeca deel binnen heeft een capaciteit van 150 mensen. Terras heeft een capaciteit van 40 mensen. Gelegen net achter de populaire boulevard, vlakbij het strand. Onderscheidend aan dit café: als een van de weinigen voorzien van muziekvergunning en terrasvergunning. Terras voorzien van nagenoeg nieuw kunststof oranje gras, slijtvast en vuurdovend. Complete levering met inventaris, tafels, stoelen, alle apparatuur werkend. Ideaal object voor horeca ondernemer die dit feestcafé wil exploiteren en volle bak omzet wil draaien. Regelmatig bezoek van BN'ers is te verwachten, populaire hangout van voetballers, artiesten, sporters enz. Iemand met horeca ervaring heeft aan dit etablissement een leuke investering die binnen no-time is terug te verdienen.
aantrekkelijke lage huur, daardoor ideaal om het hele jaar te exploiteren

49864207_1212184295605977_5501363200731381760_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent-ams3-1.xx&oh=99e477ea3c1230d0dfb6bc94d2124f81&oe=5CCC9154

49844920_1212184302272643_2032036524811354112_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent-ams3-1.xx&oh=f2d3cd73842f567400c9840dbf837436&oe=5CC1DD3C

Ziet er meer uit als een parenclub :')
Sowieso - 100,000 euro betalen en dan alsnog maandelijkse huur betalen? Hoe gaat dat dan, een huurhuis verkopen?
bloempjuhdinsdag 15 januari 2019 @ 09:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 09:16 schreef C.L.Werner het volgende:
Van de facebook van Maaaaaikeel en Neeomie

...

Ziet er meer uit als een parenclub :')
Sowieso - 100,000 euro betalen en dan alsnog maandelijkse huur betalen? Hoe gaat dat dan, een huurhuis verkopen?
Nee, voor de 100.000 krijgt de koper alle lelijke spullen, vergunningen, bierleidingen en -contracten etc. En vergeet de naam/reputatie en de marketingrotzooi niet. Je krijgt waarschijnlijk ook het wachtwoord van de FB-pagina.. :')

En dan betaal je huur over het gebouw zelf. Heel normaal. Maar een ton voor die lelijke zooi is wel veel geld.

Had Maikul niet een oudere vrouw als biznizpartner in die toko?
F_rdinsdag 15 januari 2019 @ 09:52
Bianca toch???
DKUpdinsdag 15 januari 2019 @ 09:56
C.L.Wernerdinsdag 15 januari 2019 @ 10:46
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 09:48 schreef bloempjuh het volgende:

[..]

Nee, voor de 100.000 krijgt de koper alle lelijke spullen, vergunningen, bierleidingen en -contracten etc. En vergeet de naam/reputatie en de marketingrotzooi niet. Je krijgt waarschijnlijk ook het wachtwoord van de FB-pagina.. :')

En dan betaal je huur over het gebouw zelf. Heel normaal. Maar een ton voor die lelijke zooi is wel veel geld.

Had Maikul niet een oudere vrouw als biznizpartner in die toko?
Ah, okee, dat wist ik niet. Ik ben ook meer voor de bar te vinden dan achter de bar ;)
bloempjuhdinsdag 15 januari 2019 @ 11:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 09:52 schreef ferrari_rood het volgende:
Bianca toch???
Ja, precies. Wat is er met haar gebeurd?
mailydinsdag 15 januari 2019 @ 12:02
quote:
4s.gif Op zondag 13 januari 2019 22:03 schreef Oscar. het volgende:
[ afbeelding ]
_O-
F_rdinsdag 15 januari 2019 @ 12:08
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 11:10 schreef bloempjuh het volgende:

[..]

Ja, precies. Wat is er met haar gebeurd?
Geen idee
bloempjuhdinsdag 15 januari 2019 @ 12:12
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 12:08 schreef ferrari_rood het volgende:

[..]

Geen idee
Volgens mij zijn er twee VoomVooms in Toremolinos. Een grote (die wordt gerund door Bianca) en een kleine (die nu te koop staat). Onbegrijpelijk dat er twee van die tenten in hetzelfde dorp (?) zitten.
Marsenaldinsdag 15 januari 2019 @ 12:34
Die 100,000 is ook aan de hand van de goodwill, denk ik? Hij zal toch wel een omzet-prognose aan die vraagprijs gekoppeld hebben, lijkt mij? Ik vind het ook wat fors, voor zo’n seksgrot. :P
bloempjuhdinsdag 15 januari 2019 @ 12:39
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 12:34 schreef Marsenal het volgende:
Die 100,000 is ook aan de hand van de goodwill, denk ik? Hij zal toch wel een omzet-prognose aan die vraagprijs gekoppeld hebben, lijkt mij? Ik vind het ook wat fors, voor zo’n seksgrot. :P
Het is echt een bezemkast. En dan heb je een kroeg waar alleen maar nepbruine Hollanders komen. Verschrikkelijk. :D
DKUpdinsdag 15 januari 2019 @ 12:41
Gelukkig komen er wel veel BN'ers, dat maakt alles wel weer goed......
quirinawoensdag 16 januari 2019 @ 07:08
Torremolinos is hip voor overwinterende fossielen.
Basp1woensdag 16 januari 2019 @ 07:25
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 07:08 schreef quirina het volgende:
Torremolinos is hip voor overwinterende fossielen.
Dat zal niet de groep zijn die naar een feestdagen gaat. :D
AgnesGruwoensdag 16 januari 2019 @ 09:32
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 12:12 schreef bloempjuh het volgende:

[..]

Volgens mij zijn er twee VoomVooms in Toremolinos. Een grote (die wordt gerund door Bianca) en een kleine (die nu te koop staat). Onbegrijpelijk dat er twee van die tenten in hetzelfde dorp (?) zitten.
Meen te herinneren dat Bianca een aandeel heeft in de tent van Mike, vandaar ook twee VoomVooms.
mascara-klodderwoensdag 16 januari 2019 @ 09:46
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 12:39 schreef bloempjuh het volgende:

[..]

Het is echt een bezemkast. En dan heb je een kroeg waar alleen maar nepbruine Hollanders komen. Verschrikkelijk. :D
Heb hier amper nog een Hollander gezien. Wel veul Britse fossielen :P
Kim-Hollandvrijdag 18 januari 2019 @ 18:07
Zijn er hier ook bijstandsmoeders die een Barbiepop voor zichzelf kopen van 119 euro?
mailyvrijdag 18 januari 2019 @ 18:08
quote:
5s.gif Op vrijdag 18 januari 2019 18:07 schreef Kim-Holland het volgende:
Zijn er hier ook bijstandsmoeders die een Barbiepop voor zichzelf kopen van 119 euro?
Hep Sumant dat gedaan?
Kim-Hollandvrijdag 18 januari 2019 @ 18:10
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 januari 2019 18:08 schreef maily het volgende:

[..]

Hep Sumant dat gedaan?
Zo te zien wel, ja. Of ze heeft hem gebietst in ruil voor reclame.. O-)
Kim-Hollandzondag 20 januari 2019 @ 12:34
De lipjes zijn ook weer opgespoten #armevrouwtjeheeftgeencenttemakkenwantbijstand
HaverMoutKoekjezondag 20 januari 2019 @ 12:36
Oh braddie kloon is anoniem geworden
Kim-Hollandzondag 20 januari 2019 @ 12:41
quote:
1s.gif Op zondag 20 januari 2019 12:36 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Oh braddie kloon is anoniem geworden
Wie is braddie kloon?
HaverMoutKoekjezondag 20 januari 2019 @ 12:43
quote:
5s.gif Op zondag 20 januari 2019 12:41 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Wie is braddie kloon?
degene die dit topic geopend heeft en nu anoniem heet. Geheel OT ;)
Kim-Hollandzondag 20 januari 2019 @ 12:46
quote:
1s.gif Op zondag 20 januari 2019 12:43 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

degene die dit topic geopend heeft en nu anoniem heet. Geheel OT ;)
MisterLastName..Tsja..doei dan maar :W
#ANONIEMzondag 20 januari 2019 @ 12:49
quote:
2s.gif Op zondag 20 januari 2019 12:34 schreef Kim-Holland het volgende:
De lipjes zijn ook weer opgespoten #armevrouwtjeheeftgeencenttemakkenwantbijstand
Volgens mij wordt er met enige regelmaat op haar lipjes gespoten
Kim-Hollandzondag 20 januari 2019 @ 12:58
quote:
1s.gif Op zondag 20 januari 2019 12:49 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Volgens mij wordt er met enige regelmaat op haar lipjes gespoten
Haar hele muil is zo vaak bespoten dat zelfs de echte Kim Holland daar nog bij verbleekt
#ANONIEMzondag 20 januari 2019 @ 13:14
quote:
7s.gif Op zondag 20 januari 2019 12:58 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Haar hele muil is zo vaak bespoten dat zelfs de echte Kim Holland daar nog bij verbleekt
Joh volgens mij maakt het niet eens uit of het de lippen op d'r muil zijn of elders, sowieso moet bij dat ordinaire wijf nog steeds meer zeer grote regelmaat alles gevuld en bespoten worden.
girlnextdoor.zondag 20 januari 2019 @ 13:15
Insta bekeken. In een week:
- heeft ze dr lippen op laten spuiten
- heeft ze twee nieuwe joggingbroeken
- heeft ze een compleet nieuwe (uiteraard roze) pannenset

Ik vraag me af waarom er bjj de instanties geen belletje gaat rinkelen en zij maar schaamteloos alles kan doen wat zij wil met een bijstandsuitkering? Dom en roekeloos bezig zijn loont schijnbaar. Ik ben geen schaamteloze tokkie die roept dat alles slecht is, al ons geld naar slechte mensen gaat en weet ik wat voor hersenloos geroep, maar ik denk bij dit geval wel: okee, dus die 300 euro aan belasting die van mijn brutoloon af gaat, gaat dus onder andere naar zo'n geval.. dat vind ik echt heel triest. Echt, instanties, wordt eens wakker en doe hier iets aan.

#frustratiemodusuit
Kim-Hollandzondag 20 januari 2019 @ 13:56
quote:
1s.gif Op zondag 20 januari 2019 13:15 schreef girlnextdoor. het volgende:
Insta bekeken. In een week:
- heeft ze dr lippen op laten spuiten
- heeft ze twee nieuwe joggingbroeken
- heeft ze een compleet nieuwe (uiteraard roze) pannenset

Ik vraag me af waarom er bjj de instanties geen belletje gaat rinkelen en zij maar schaamteloos alles kan doen wat zij wil met een bijstandsuitkering? Dom en roekeloos bezig zijn loont schijnbaar. Ik ben geen schaamteloze tokkie die roept dat alles slecht is, al ons geld naar slechte mensen gaat en weet ik wat voor hersenloos geroep, maar ik denk bij dit geval wel: okee, dus die 300 euro aan belasting die van mijn brutoloon af gaat, gaat dus onder andere naar zo'n geval.. dat vind ik echt heel triest. Echt, instanties, wordt eens wakker en doe hier iets aan.

#frustratiemodusuit
Ik snap de frustratie wel, hoor. Het klopt gewoon voor geen meter. :{w
#ANONIEMzondag 20 januari 2019 @ 14:06
Ach dat zal allemaal sponsoring zijn vermoed ik, verwacht niet dat ze daar echt wat aan verdiend.

Je kan je dan eerder afvragen waarom het prima is dat ze tijd besteed aan dit soort nutteloze projecten en niet gewoon een betaalde baan zoekt, maar goed, werken moet in je aard liggen zullen we maar zeggen.
Leandrazondag 20 januari 2019 @ 14:09
quote:
0s.gif Op zondag 20 januari 2019 14:06 schreef Cyanide- het volgende:
Ach dat zal allemaal sponsoring zijn vermoed ik, verwacht niet dat ze daar echt wat aan verdiend.

Je kan je dan eerder afvragen waarom het prima is dat ze tijd besteed aan dit soort nutteloze projecten en niet gewoon een betaalde baan zoekt, maar goed, werken moet in je aard liggen zullen we maar zeggen.
Zou jij haar aannemen?
#ANONIEMzondag 20 januari 2019 @ 14:10
quote:
0s.gif Op zondag 20 januari 2019 14:09 schreef Leandra het volgende:

[..]

Zou jij haar aannemen?
Nee, maar je zou toch zeggen dat er daar in Scheveningen wel iemand is die haar wel achter de kassa of lopende band wil zetten?
mailyzondag 20 januari 2019 @ 14:11
quote:
1s.gif Op zondag 20 januari 2019 14:10 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Nee, maar je zou toch zeggen dat er daar in Scheveningen wel iemand is die haar wel achter de kassa of lopende band wil zetten?
Dat leidt maar af. En dan zou ze eerst armverlengingen moeten laten doen :D
Leandrazondag 20 januari 2019 @ 14:12
quote:
1s.gif Op zondag 20 januari 2019 14:10 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Nee, maar je zou toch zeggen dat er daar in Scheveningen wel iemand is die haar wel achter de kassa of lopende band wil zetten?
Er zullen best mensen zijn die haar ergens achter willen zetten, maar dat is geen kassa of lopende band.
#ANONIEMzondag 20 januari 2019 @ 14:14
quote:
0s.gif Op zondag 20 januari 2019 14:12 schreef Leandra het volgende:

[..]

Er zullen best mensen zijn die haar ergens achter willen zetten, maar dat is geen kassa of lopende band.
Dubbelglas hoop ik wel met deze temperaturen?
girlnextdoor.zondag 20 januari 2019 @ 14:20
quote:
0s.gif Op zondag 20 januari 2019 14:06 schreef Cyanide- het volgende:
Ach dat zal allemaal sponsoring zijn vermoed ik, verwacht niet dat ze daar echt wat aan verdiend.

Je kan je dan eerder afvragen waarom het prima is dat ze tijd besteed aan dit soort nutteloze projecten en niet gewoon een betaalde baan zoekt, maar goed, werken moet in je aard liggen zullen we maar zeggen.
Sponsoring is toch ook een soort van inkomsten? Dat gaat toch gewoon van je bijstand af?
Leandrazondag 20 januari 2019 @ 14:21
quote:
9s.gif Op zondag 20 januari 2019 14:14 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Dubbelglas hoop ik wel met deze temperaturen?
Het is binnen heet genoeg toch?
Leandrazondag 20 januari 2019 @ 14:22
quote:
1s.gif Op zondag 20 januari 2019 14:20 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Sponsoring is toch ook een soort van inkomsten? Dat gaat toch gewoon van je bijstand af?
Je weet zeker dat ze feitelijk een bijstandsuitkering heeft, en geen andere uitkering op hetzelfde niveau als bijstand?
#ANONIEMzondag 20 januari 2019 @ 14:22
quote:
1s.gif Op zondag 20 januari 2019 14:20 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Sponsoring is toch ook een soort van inkomsten? Dat gaat toch gewoon van je bijstand af?
Mjah ik weet het niet? Je zou ergens zeggen van wel, aan de andere kant zijn dit nou niet bepaald eerste levensbehoeften, dus hetgeen waar de bijstand ik moet voorzien is nog steeds nodig na de sponsoring
girlnextdoor.zondag 20 januari 2019 @ 14:23
quote:
0s.gif Op zondag 20 januari 2019 14:22 schreef Leandra het volgende:

[..]

Je weet zeker dat ze feitelijk een bijstandsuitkering heeft, en geen andere uitkering op hetzelfde niveau als bijstand?
Heeft ze toch een keer een interview over gegeven? Dat ze rijk ongelukkig was en met weinig geld gelukkig?
#ANONIEMzondag 20 januari 2019 @ 14:23
quote:
0s.gif Op zondag 20 januari 2019 14:21 schreef Leandra het volgende:

[..]

Het is binnen heet genoeg toch?
Mwah, het zou bij mij toch allemaal redelijk terug mijn lichaam in willen kruipen, net alsof het blootgesteld wordt aan -10
Leandrazondag 20 januari 2019 @ 14:29
quote:
1s.gif Op zondag 20 januari 2019 14:23 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Heeft ze toch een keer een interview over gegeven? Dat ze rijk ongelukkig was en met weinig geld gelukkig?
Ja, dat kan zijn, maar mensen gebruiken wel vaker de term bijstand, terwijl ze een inkomen op bijstandsniveau hebben.... Willem Oltmans heb ik daar ook ooit over horen ranten, terwijl hij gewoon AOW had (ja, dat was toen gelijk aan bijstand).
JaneDoezondag 20 januari 2019 @ 14:46
quote:
0s.gif Op zondag 20 januari 2019 14:29 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja, dat kan zijn, maar mensen gebruiken wel vaker de term bijstand, terwijl ze een inkomen op bijstandsniveau hebben.... Willem Oltmans heb ik daar ook ooit over horen ranten, terwijl hij gewoon AOW had (ja, dat was toen gelijk aan bijstand).
het zal me niks verbazen als ze een wajong of een andere arbeidsongeschiktheidsuitkering heeft