goed idee,quote:Op vrijdag 30 november 2018 14:34 schreef controlaltdelete het volgende:
Ik ga straks ikan pepesan maken in bananenblad.. als de toko bananenbladeren heeft anders wordt het in aluminiumfolie.
Bananenblad is toch iets authentieker maar het is aluminium geworden. Tamarinde of azijn gebruik ik nooit bij pepesan, voor de zure bite gebruik ik jeruk purut blaadjes.quote:Op vrijdag 30 november 2018 14:55 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
goed idee,
ga ik ook binnenkort maar weer es maken, ik neem dan makreel
die bananen bladeren sla je gewoon over, als ze in indonesie aluminium folie konden betalen, zouden ze toch geen bananen blad gebruiken
soms schieten bepaalde ingredienten gewoon niet op, zo zou je tamarinde kunnen gebruiken voor het zuurtje
alleen dan rot de hoeveelheid, die overblijft toch in de schimmel, dan maar wat azijn
vanavond erwtensoep vd aldi met theelepel surinaamse sambal van drkoningsvogel
quote:Op zaterdag 1 december 2018 19:32 schreef Gesloten het volgende:
Heb zelf een stokbrood gebakken en daar heb ik boter en ibericoham op gedaan
[ afbeelding ]
Bohquote:Op zaterdag 1 december 2018 19:32 schreef Gesloten het volgende:
Heb zelf een stokbrood gebakken en daar heb ik boter en ibericoham op gedaan
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |