abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_183145676


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen

Preev simple bitcoin price
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.



Be fearful when Tether crashes.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183145692
quote:
3s.gif Op woensdag 14 november 2018 16:30 schreef Rossdale het volgende:
Gewoon zorgen dat je probeert meer muntjes te vergaren, de prijs zelf is pas boeiend wanneer je (gedeeltelijk) uit crypto stapt. Beetje hetzelfde als huizenprijzen, leuk dat alles enorm stijgt maar tenzij je van plan bent om je toko te verkopen is dat totaal niet interessant
Succes met dit argument tegenover de fiscus als je vermogensbelasting moet betalen over je crypto :P
pi_183145700
Faketoshi vs Roger & Jihan

Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183145717
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 16:33 schreef KapBak het volgende:

[..]

Succes met dit argument tegenover de fiscus als je vermogensbelasting moet betalen over je crypto :P
Lekker voordelig die aangifte over 2019 straks ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183145729
quote:
3s.gif Op woensdag 14 november 2018 16:34 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Lekker voordelig die aangifte over 2019 straks ^O^
Ik bedoel meer dat je punt dat de waarde er pas toe doet als je uitstapt echt als een kut op dirk slaat.
pi_183145858
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 16:34 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik bedoel meer dat je punt dat de waarde er pas toe doet als je uitstapt echt als een kut op dirk slaat.
Dat mag je vinden hoor, ik ben soms best tolerant :P
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183145948
quote:
3s.gif Op woensdag 14 november 2018 16:40 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dat mag je vinden hoor, ik ben soms best tolerant :P
pi_183146045
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 16:44 schreef KapBak het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Fake!

JOEY DOESN'T SHARE FOOD!!!
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183146771
Zijn jullie bekend met TUSD? Mooncoin _O_.
pi_183146847
Die stablecoin Bitcoin was toch wel lekker zo rond de 6300-6400.
pi_183146858
Lekker marktje wel *O*
  woensdag 14 november 2018 @ 17:29:33 #12
131603 Afwazig
Serious business
pi_183146890
Lekker goedkoop SEAL inslaan.
pi_183146895
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 17:27 schreef Piva het volgende:
Lekker marktje wel *O*
Ja ik zit alleen in de verkeerde kant. Toch maar weer eens meedoen volgende keer.
pi_183146898
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 17:29 schreef Afwazig het volgende:
Lekker goedkoop SEAL inslaan.
_O- _O- _O- _O-
pi_183146916
Goeien liquiditeit in actie.
  woensdag 14 november 2018 @ 17:38:36 #16
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183147054
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 17:29 schreef Afwazig het volgende:
Lekker goedkoop SEAL inslaan.
SEAL. _O_
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_183147084
Ik was helemaal blij dat ik bij het eerste dipje vandaag had gekocht ;(
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_183147128
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 17:40 schreef m.k het volgende:
Ik was helemaal blij dat ik bij het eerste dipje vandaag had gekocht ;(
BOUGHT THE DIP!
  woensdag 14 november 2018 @ 17:43:37 #19
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183147137
Jihan heeft zijn hashpower even overgezet naar BCH ABC? _O-

Zal wel fake zijn, maar toch:

Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183147155
quote:
3s.gif Op woensdag 14 november 2018 17:43 schreef Rossdale het volgende:
Jihan heeft zijn hashpower even overgezet naar BCH ABC? _O-

Zal wel fake zijn, maar toch:

[ afbeelding ]
fuck your mother if you want fuck.
pi_183147238
Soms snap ik echt geen ene reet van wat er in dit topic gezegd wordt. :')
pi_183147258
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 17:48 schreef illusions het volgende:
Soms snap ik echt geen ene reet van wat er in dit topic gezegd wordt. :')
JihanWu twitterde op zondag 15-05-2016 om 19:42:53 @MrHodl fuck your mother if you want fuck. reageer retweet
pi_183147260
Owja, dit wel. :P
pi_183147261
Als Rossdale de meme ook niet kende bied ik bij deze mijn excuus aan! :)
pi_183147262
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 17:50 schreef illusions het volgende:
Owja, dit wel. :P
Wat loop je te lullen dan joh gek.
pi_183147268
Op je muil heel gauw.
  woensdag 14 november 2018 @ 17:51:14 #27
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183147275
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 17:50 schreef KapBak het volgende:
Als Rossdale de meme ook niet kende bied ik bij deze mijn excuus aan! :)
Ja hallo, die is wel heul erg bekend :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183147278
WEB / [HaxBall #64] Jos is God
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics.
  † In Memoriam † woensdag 14 november 2018 @ 18:03:43 #29
230491 Zith
pls tip
pi_183147498
Wat een gedoe

En heb al 6 maanden niet gedronken
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183147572
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 18:03 schreef Zith het volgende:
Wat een gedoe

En heb al 6 maanden niet gedronken
Tijd om weer te beginnen dus!
  † In Memoriam † woensdag 14 november 2018 @ 18:09:27 #31
230491 Zith
pls tip
pi_183147596
CSV noemt Vitalik een soyboi oooohhhhh
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183147633
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 18:09 schreef Zith het volgende:
CSV noemt Vitalik een soyboi oooohhhhh
SHOTS HAVE BEEN FIRED
pi_183147969
Net even naar de plaatselijke supermarkt geweest. Bought the dip!!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  † In Memoriam † woensdag 14 november 2018 @ 18:58:12 #34
230491 Zith
pls tip
pi_183148398
De bounce der bounces jongens THIS IS THE MOONSHOT
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183148499
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 18:58 schreef Zith het volgende:
De bounce der bounces jongens THIS IS THE MOONSHOT
en je had al 6 maanden niet gedronken zei je?
pi_183148607
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 18:31 schreef KapBak het volgende:
Net even naar de plaatselijke supermarkt geweest. Bought the dip!!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nachos
Hmz...
  † In Memoriam † woensdag 14 november 2018 @ 19:13:02 #37
230491 Zith
pls tip
pi_183148612
quote:
10s.gif Op woensdag 14 november 2018 19:04 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

en je had al 6 maanden niet gedronken zei je?
Heb een morfinepomp aan het infuus hangen baby elke keer knop drukken =10 mg

Alleen met deze prijzen jammer dat je maar 1x per 5 min een gifte kan krijgen en dus in slaap valt voordat je jezelf kan overdosen 😂🔫
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183148777
hahahahahah

jong0nssss

ik ben REKT


AhahaAHhahaHhAhAHAHAH
pi_183148792
Ik niet :D
Vakman pur sang
  woensdag 14 november 2018 @ 19:31:14 #40
131603 Afwazig
Serious business
pi_183148974
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 19:23 schreef Dimachaerus het volgende:
hahahahahah

jong0nssss

ik ben REKT
[ afbeelding ]

AhahaAHhahaHhAhAHAHAH
VET _O- _O- _O- _O-
pi_183149055
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 19:23 schreef Dimachaerus het volgende:
hahahahahah

jong0nssss

ik ben REKT
[ afbeelding ]

AhahaAHhahaHhAhAHAHAH
hou vol neef
pi_183149093
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 19:23 schreef Dimachaerus het volgende:
hahahahahah

jong0nssss

ik ben REKT
[ afbeelding ]

AhahaAHhahaHhAhAHAHAH
Nou hup wegwezen dan :D
  Moderator woensdag 14 november 2018 @ 19:35:47 #43
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_183149094
quote:
10s.gif Op maandag 20 augustus 2018 09:27 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Nooit meer broeder, nooit meer.

Marketcap :

Januari 2018 : 800 miljard
Februari 2018 500 miljard
Maart 2018 400 miljard
April 2018 400 miljard
Mei 2018 350 miljard
Juni 2018 300 miljard
Juli 2018 250 miljard
Augustus 2018 200 miljard

Ik hoef je hopelijk niet uit te leggen waar deze trend zich naar toe zal bewegen in december 2018 hé... Nou ja, laat ik het dan toch maar doen :

December 2018 75 miljard :)

Nog maar 100 miljard te gaan *O*
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_183149128
Bcash scammers be like



:') _O-
pi_183150009
Hierna gaan we moon
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
pi_183150843
  woensdag 14 november 2018 @ 20:37:10 #47
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183151008
Ik bij het zien van mijn portfolio:

Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183151394
Wauw, waar komt dat ineens vandaan. Someone pulled the plug
pi_183151616
Bakkt gaat ons allemaal redden boys :P
pi_183151794
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 20:53 schreef KapBak het volgende:
Bakkt gaat ons allemaal redden boys :P
_O-

Eerst moeten ze nog even goedkoop inventory inslaan.
pi_183151803
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 20:59 schreef Piva het volgende:

[..]

_O-

Eerst moeten ze nog even goedkoop inventory inslaan.
DE WHALES ZIJN AAN HET SPELEN!!
pi_183151820
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 20:59 schreef KapBak het volgende:

[..]

DE WHALES ZIJN AAN HET SPELEN!!
24h Vol: $19,304,384,459

De exchanges zullen niet klagen :p
pi_183152194
Hmz...
pi_183152348
Eerst alle weakhands eruit dan rustig omhoog
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
pi_183153573
Lekker longen voor het slapen 8-)

liquidatie op 5010 :+
pi_183153742
Tether gaat ook al rekt. :o
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183153902
pi_183154537
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 21:14 schreef NoNickOne het volgende:
Eerst alle weakhands eruit dan rustig omhoog
lekker shaken die weak hands
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator woensdag 14 november 2018 @ 22:32:46 #59
42184 crew  DaMart
pi_183154693
Portfolio is gewoon even 10% minder waard geworden in een halve dag _O-.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_183154957
Ging hard ja
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator woensdag 14 november 2018 @ 22:49:52 #61
42184 crew  DaMart
pi_183155248
Morgen maar eens kijken of er nog wat leuks in de crypto-uitverkoop is :D.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_183155294
quote:
1s.gif Op woensdag 14 november 2018 22:49 schreef DaMart het volgende:
Morgen maar eens kijken of er nog wat leuks in de crypto-uitverkoop is :D.
Je kan SEAL nu lekker goedkoop inkopen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Moderator woensdag 14 november 2018 @ 22:54:06 #63
42184 crew  DaMart
pi_183155364
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 22:51 schreef illusions het volgende:

[..]

Je kan SEAL nu lekker goedkoop inkopen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
VET is ook een koopje zo te zien.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_183155397
Vanaf nu gaan we weer moon.
Lambo of Rekt
pi_183155585
quote:
6s.gif Op woensdag 14 november 2018 22:54 schreef DaMart het volgende:

[..]

VET is ook een koopje zo te zien.
Tja, alles is momenteel even een koopje. Kijk naar het verleden en je weet het. Veel lager dan dit heeft het lang niet gestaan.

Frappant is trouwens dat Tether wel weer omhoog schiet qua volume tot een 8e plek, maar de prijs is nog $0.97.
pi_183155786
Lambo of Rekt
pi_183155858
quote:
Zou wel baas zijn als het vanaf nu moon gaat.
pi_183156239
Ik hoop eigenlijk dat de hele cryptowereld weer een beetje wakker gaat worden hierdoor. FOMO is a bitch zeg maar. Als ie gaat dan kan het snel gaan. Ik verwacht pas moon in 2020
pi_183156507
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 23:29 schreef metallicelmo het volgende:
Ik hoop eigenlijk dat de hele cryptowereld weer een beetje wakker gaat worden hierdoor. FOMO is a bitch zeg maar. Als ie gaat dan kan het snel gaan. Ik verwacht pas moon in 2020
ETF kan triggeren. Maar ik denk ook 2020
Lambo of Rekt
  † In Memoriam † woensdag 14 november 2018 @ 23:52:58 #70
230491 Zith
pls tip
pi_183156594
Jaaaa de coins bouncen
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183157975
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 23:52 schreef Zith het volgende:
Jaaaa de coins bouncen
Hahaha! Mooooooooon! *O*
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183158437
quote:
1s.gif Op donderdag 15 november 2018 04:53 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Hahaha! Mooooooooon! *O*
jij hebt geen idee he, we gaan de hele scene disrupten, BINNEN DRIE DAGEN STAAN WE WEER ATH MOEHOEHEOHOHEOEN
Lambo of Rekt
pi_183159066
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 07:21 schreef EggsTC het volgende:

[..]

jij hebt geen idee he, we gaan de hele scene disrupten, BINNEN DRIE DAGEN STAAN WE WEER ATH MOEHOEHEOHOHEOEN
Wel chill dat je gisteren net voor de dump alles had verkocht.
Hmz...
pi_183159137
quote:
6s.gif Op donderdag 15 november 2018 09:00 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Wel chill dat je gisteren net voor de dump alles had verkocht.
Jep, goeie call
Lambo of Rekt
pi_183159207
Maare waarom deze paniek ineens? BitcoinCash paniek? Noobs die niet doorhebben dat die BCH fork niets te maken heeft met BTC?
pi_183159255
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 09:15 schreef metallicelmo het volgende:
Maare waarom deze paniek ineens? BitcoinCash paniek? Noobs die niet doorhebben dat die BCH fork niets te maken heeft met BTC?
Er wordt gedreigd heel btc om zeep te helpen als ze niet de juiste coin gaan hashpoweren.
Lambo of Rekt
  donderdag 15 november 2018 @ 09:24:11 #77
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183159319
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 09:18 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Er wordt gedreigd heel btc om zeep te helpen als ze niet de juiste coin gaan hashpoweren.
Precies wat faketoshi wil dus. Dat Jihan zijn miners omschakelt van BTC naar Bitcoin ABC, dan stort BTC in. Dan moet hij alleen nog maar Bitcoin ABC kapot maken en dan blijft BCH SV als enige "bitcoin" nog over.

Nare mannetjes die nare spelletjes spelen. Hoezo is crypto decentraal? :P
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 november 2018 @ 09:26:07 #78
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_183159343
Bounce gemist:(
  donderdag 15 november 2018 @ 09:27:37 #79
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183159362
Shitcoins listen op Binance werkt blijkbaar nog steeds. Instant +10% voor Mitril

https://coinmarketcap.com/currencies/mithril/
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183159399
quote:
3s.gif Op donderdag 15 november 2018 09:24 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Precies wat faketoshi wil dus. Dat Jihan zijn miners omschakelt van BTC naar Bitcoin ABC, dan stort BTC in. Dan moet hij alleen nog maar Bitcoin ABC kapot maken en dan blijft BCH SV als enige "bitcoin" nog over.

Nare mannetjes die nare spelletjes spelen. Hoezo is crypto decentraal? :P
Mja, ik zeg; gewoon allebei niet hashen.... BCH SV en ABC allebei kapot laten gaan.
Lambo of Rekt
pi_183159491
UNIVERSAAAAAAAA HAHAHA JAAAAAAA STABLE COIN TOT DE MAX
Lambo of Rekt
pi_183159624
quote:
14s.gif Op donderdag 15 november 2018 09:08 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jep, goeie call
Was dat de oorzaak van deze dump?
Hmz...
pi_183159645
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 09:26 schreef Kyran het volgende:
Bounce gemist:(
Nee hoor, nog niet dus.
pi_183159647
quote:
6s.gif Op donderdag 15 november 2018 09:49 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Was dat de oorzaak van deze dump?
Ja, ik verkocht mn BTC, gelijk iedereen in paniek
Lambo of Rekt
pi_183159719
quote:
Waar blijft mn btc :(
Lambo of Rekt
  donderdag 15 november 2018 @ 09:57:44 #87
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183159767
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 09:39 schreef EggsTC het volgende:
UNIVERSAAAAAAAA HAHAHA JAAAAAAA STABLE COIN TOT DE MAX
Lol

Universa is echt zo'n laatste voorraadje Buckler na de Oudejaarsconference van Youp.

Niemand wil het hebben maar de dorpskruidenier laat het tegen beter weten in toch maar in het schap staan in de hoop dat er ergens nog een arme drommels is die het wil hebben vanuit nostalgisch oogpunt :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183159987
quote:
1s.gif Op donderdag 15 november 2018 09:57 schreef fathank het volgende:

[..]

Lol

Universa is echt zo'n laatste voorraadje Buckler na de Oudejaarsconference van Youp.

Niemand wil het hebben maar de dorpskruidenier laat het tegen beter weten in toch maar in het schap staan in de hoop dat er ergens nog een arme drommels is die het wil hebben vanuit nostalgisch oogpunt :')
Universa gaat de hele scene disrupten, de 2017 gains gaan verbleken met wat UNIVERSAA HAHAHA JA gaat laten zien. WE GAAN MOEHOEHEOEEN
Lambo of Rekt
pi_183160149
Mijn portfolio ziet er wel treurig uit nu. Alle coins zijn gisteren onder de 1 cent gegaan :')!
Hmz...
  donderdag 15 november 2018 @ 10:24:01 #90
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183160186
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 09:30 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Mja, ik zeg; gewoon allebei niet hashen.... BCH SV en ABC allebei kapot laten gaan.
Jihan heeft al zijn BTC verpatst voor BCH, dus ik verwacht niet dat hij al zijn geld zomaar waardeloos laat worden :P
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 15 november 2018 @ 10:27:24 #91
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183160238
quote:
3s.gif Op donderdag 15 november 2018 10:24 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Jihan heeft al zijn BTC verpatst voor BCH, dus ik verwacht niet dat hij al zijn geld zomaar waardeloos laat worden :P
Al z'n btc verpatst of tijdelijk al z'n hashingpower naar bcash abc/Sv(welke is van 'hem'?) verplaatst?

Daar kwam namelijk ook eea van voorbij. Mining Pools die zomaar zonder inspraak op 1 van de 2 chains ingezet worden.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183160283
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 10:22 schreef Koelkastje het volgende:
Mijn portfolio ziet er wel treurig uit nu. Alle coins zijn gisteren onder de 1 cent gegaan :')!
Een portfolio zonder bitcoin. _O- _O-
pi_183160288
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 10:29 schreef Piva het volgende:

[..]

Een portfolio zonder bitcoin. _O- _O-
Ik heb ook geen BTC, maargoed, ik ben cowboy toch :7
Lambo of Rekt
  donderdag 15 november 2018 @ 10:32:02 #94
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183160318
quote:
1s.gif Op donderdag 15 november 2018 10:27 schreef fathank het volgende:

[..]

Al z'n btc verpatst of tijdelijk al z'n hashingpower naar bcash abc/Sv(welke is van 'hem'?) verplaatst?

Daar kwam namelijk ook eea van voorbij. Mining Pools die zomaar zonder inspraak op 1 van de 2 chains ingezet worden.
abc = Roger Ver & Jihan (Bitmain)
SV = Craig Wright

beide zijn wannabe bitcoin klonen
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183160357
quote:
3s.gif Op donderdag 15 november 2018 10:32 schreef Rossdale het volgende:

[..]

abc = Roger Ver & Jihan (Bitmain)
SV = Craig Wright

beide zijn wannabe bitcoin klonen
En alle 3 kutnoobs.
Lambo of Rekt
pi_183160763
quote:
10s.gif Op donderdag 15 november 2018 10:30 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik heb ook geen BTC, maargoed, ik ben cowboy toch :7
Dan wel BCH mag ik hopen? oO/

De enige ekte bitcoin. Straks lekker 2 echte bitcoins hebben. *O*

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 15-11-2018 11:02:51 ]
  donderdag 15 november 2018 @ 11:02:49 #97
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183160792
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 10:34 schreef EggsTC het volgende:

[..]

En alle 3 kutnoobs.
In ieder geval zijn ze alle drie megalomaan
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183160797
Ik hoop eigenlijk dat de rest van de wereld in gaat zien dat BitcoinCash (en alle forks) gewoon kloontjes zijn die naar mijn idee geen waarde horen te hebben.
pi_183160800
Wow, waarom is de boel weer ingestort?
pi_183160806
"Waarom" vragen. :P
pi_183160809
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 11:03 schreef Apekoek het volgende:
Wow, waarom is de boel weer ingestort?
Satoshi gaat verkopen.

Maar nu nog even niet, in 2019 pas. Dus koop alvast maar bitcoin cash satoshi vision.
pi_183160866
Als instituten de laatste maanden zwaar hebben ingekocht, ik zie het niet aan de prijs. Is het dan toch een fabel.
Ook geen 38
  donderdag 15 november 2018 @ 11:12:19 #103
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183160907
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 11:04 schreef Piva het volgende:

[..]

Satoshi gaat verkopen.

Maar nu nog even niet, in 2019 pas. Dus koop alvast maar bitcoin cash satoshi vision.
Kun je je geld nog beter in de brand steken dan heb je er nog warmte van.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183160955
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 11:04 schreef Piva het volgende:

[..]

Satoshi gaat verkopen.

Maar nu nog even niet, in 2019 pas. Dus koop alvast maar bitcoin cash satoshi vision.
Satoshi? of bedoel je FakeSatoshi (Craig Wright) die destijds niet kon aantonen dat hij daadwerkelijk eigenaar was van die grote hoeveelheid BTC?
pi_183161149
Ach, het is in ieder geval vermakelijk.
Forcefield City Bewoner
pi_183161180
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 11:30 schreef roislecxe het volgende:
Ach, het is in ieder geval vermakelijk.
Dat wel, maar wel jammer. Bitcoin had al lang de 50k kunnen halen zonder al die forks van de afgelopen jaren.
  † In Memoriam † donderdag 15 november 2018 @ 11:35:48 #107
230491 Zith
pls tip
pi_183161208


Mcafee jaaaa
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  † In Memoriam † donderdag 15 november 2018 @ 11:38:29 #108
230491 Zith
pls tip
pi_183161244


Craig jaAAA
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183161280
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 11:38 schreef Zith het volgende:
[ afbeelding ]

Craig jaAAA
Wat een zuurpruim voor iemand met veel geld.

Heb je zoveel geld, heb je nog een kutleven _O-

mooi man
Lambo of Rekt
pi_183161341
Ik heb jullie zo vaak gewaarschuwd met mij excellente analyses maar jullie wilden maar niet luisteren.

Wie niet luisteren wil moet maar voelen.

Ik voorspeld dat we op een termijn van 6 maanden richting de 3000 zullen gaan en dat heeft voornamelijk te maken omdat er nog meer beleggers af zullen haken.

Ik voorspelde begin vorig jaar december rond de kerst dat de BTC zou instorten vanwege de kerstinkopen. Ik werd uitgelachen.... :Y

De kerstinkopen.......

De Kerstinkopen................................

De kerstinkopen..............................................................................

:)
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_183161395
_O_ *O*
pi_183161404
quote:
From: Binance-Cold
Amount: -109234 BTC

To 1: 34xp4vRoCGJym3xR7yCVPFHoCNxv4Twseo
Amount 1: +109234 BTC
View Transaction
#BTCTX
100K BTC on the move, ben benieuwd.
Lambo of Rekt
pi_183161425
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 11:50 schreef EggsTC het volgende:

[..]

100K BTC on the move, ben benieuwd.
Ik zou het doodsbenauwd krijgen van zo'n transactie. :X
  † In Memoriam † donderdag 15 november 2018 @ 11:52:16 #114
230491 Zith
pls tip
pi_183161445
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 11:50 schreef EggsTC het volgende:

[..]

100K BTC on the move, ben benieuwd.
Krijg een stijve
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183161502
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 11:16 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Satoshi? of bedoel je FakeSatoshi (Craig Wright) die destijds niet kon aantonen dat hij daadwerkelijk eigenaar was van die grote hoeveelheid BTC?
Ja die ja, wat een vent is dat.. Maar hij lijkt Jihan en Ver behoorlijk op de stang te jagen. Of het is gewoon één grote shot van het BCH kamp. Een poging om toch BTC om te krijgen, wat natuurlijk nooit gaat lukken...

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 15-11-2018 11:56:24 ]
pi_183161592
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 11:46 schreef klaasweetalles het volgende:
Ik heb jullie zo vaak gewaarschuwd met mij excellente analyses maar jullie wilden maar niet luisteren.

Wie niet luisteren wil moet maar voelen.

Ik voorspeld dat we op een termijn van 6 maanden richting de 3000 zullen gaan en dat heeft voornamelijk te maken omdat er nog meer beleggers af zullen haken.

Ik voorspelde begin vorig jaar december rond de kerst dat de BTC zou instorten vanwege de kerstinkopen. Ik werd uitgelachen.... :Y

De kerstinkopen.......

De Kerstinkopen................................

De kerstinkopen..............................................................................

:)
Deze post heeft Harvardpotentie.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183161607
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 11:46 schreef klaasweetalles het volgende:
Ik heb jullie zo vaak gewaarschuwd met mij excellente analyses maar jullie wilden maar niet luisteren.

Wie niet luisteren wil moet maar voelen.

Ik voorspeld dat we op een termijn van 6 maanden richting de 3000 zullen gaan en dat heeft voornamelijk te maken omdat er nog meer beleggers af zullen haken.

Ik voorspelde begin vorig jaar december rond de kerst dat de BTC zou instorten vanwege de kerstinkopen. Ik werd uitgelachen.... :Y

De kerstinkopen.......

De Kerstinkopen................................

De kerstinkopen..............................................................................

:)
Het hangt ook een beetje van Bakkt af in december, tot dusver heb je gelijk. Maar dat kan ook zo weer omgedraaid zijn, kom je ook terug wanneer BTC goed omhoog gaat?
pi_183161629
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 11:46 schreef klaasweetalles het volgende:
Ik heb jullie zo vaak gewaarschuwd met mij excellente analyses maar jullie wilden maar niet luisteren.

Wie niet luisteren wil moet maar voelen.

Ik voorspeld dat we op een termijn van 6 maanden richting de 3000 zullen gaan en dat heeft voornamelijk te maken omdat er nog meer beleggers af zullen haken.

Ik voorspelde begin vorig jaar december rond de kerst dat de BTC zou instorten vanwege de kerstinkopen. Ik werd uitgelachen.... :Y

De kerstinkopen.......

De Kerstinkopen................................

De kerstinkopen..............................................................................

:)
Klaas _O_ Mijn god als we jou toch niet hadden
Lambo of Rekt
pi_183161815
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 12:00 schreef Apekoek het volgende:
Het hangt ook een beetje van Bakkt af in december,
Lol :P

Ik denk dat dat echt een deceptie wordt op de korte termijn, hangt nu al zoveel hype aan. En iedereen in crypto weet wel dat het eraan komt dus zit al in de prijs ingepakt.
pi_183161823
quote:
10s.gif Op donderdag 15 november 2018 11:41 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Wat een zuurpruim voor iemand met veel geld.

Heb je zoveel geld, heb je nog een kutleven _O-

mooi man
Geld maakt niet gelukkig.
pi_183161870
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 12:14 schreef KapBak het volgende:

[..]

Geld maakt niet gelukkig.
True, maar dat je dan zo zuur kan zijn wist ik ook weer niet :P
Lambo of Rekt
pi_183161903
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 12:18 schreef EggsTC het volgende:

[..]

True, maar dat je dan zo zuur kan zijn wist ik ook weer niet :P
Dat is dan ook weer waar. Toch hadden we het aan kunnen zien komen, mensen met veel vermogen die zuur zijn :P

Voorbeeld 1:

pi_183161973
Als de prijs candle moeiteloos overloopt in de volume candle :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_183162026
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 12:25 schreef KapBak het volgende:
Als de prijs candle moeiteloos overloopt in de volume candle :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lambo of Rekt
pi_183162065
quote:
10s.gif Op donderdag 15 november 2018 12:28 schreef EggsTC het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Weet je hoe tering veel moeite het kost om zon plaatje te posten joh :')

Ik houd het wel bij GIFjes.

pi_183162583
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 12:29 schreef KapBak het volgende:

[..]

Weet je hoe tering veel moeite het kost om zon plaatje te posten joh :')

Ik houd het wel bij GIFjes.

[ afbeelding ]
Vakman pur sang
  donderdag 15 november 2018 @ 13:04:30 #127
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183162589
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 11:38 schreef Zith het volgende:
[ afbeelding ]

Craig jaAAA
Klein Napoleoncomplexje maar :X
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183162643
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 12:14 schreef KapBak het volgende:

[..]

Lol :P

Ik denk dat dat echt een deceptie wordt op de korte termijn, hangt nu al zoveel hype aan. En iedereen in crypto weet wel dat het eraan komt dus zit al in de prijs ingepakt.
pi_183164501
NOG 2 UUR EN 40 MINUTEN!!!
pi_183164602
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 15:01 schreef KapBak het volgende:
NOG 2 UUR EN 40 MINUTEN!!!
en dan MOEHOEHOEHOEOOHEH
Lambo of Rekt
pi_183164629
DigitalAssets twitterde op donderdag 15-11-2018 om 15:06:28 When the fork forks. @BitcoinMagazine takes a look at what the #BCHABC #BCHSV dispute is about. via @AaronvanW https://t.co/GQzmlBhDMD reageer retweet
Ik vind die Fidelity Digital Assets wel tof :P
pi_183165000
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 15:01 schreef KapBak het volgende:
NOG 2 UUR EN 40 MINUTEN!!!
en dan?
  donderdag 15 november 2018 @ 16:16:36 #134
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183165711
Lol 128mb blocks :')

640kb is enough
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183166323
Lambo of Rekt
pi_183166439
quote:
Bull markt praktijken :D
pi_183166578
quote:
Toch nog best wat volume voor zo'n moonende (naar ik aanneem) shitcoin.
  donderdag 15 november 2018 @ 17:09:28 #138
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183166650
quote:
Wist je dat die coin Universa-powered is?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183166720
Alles is tegenwoordig de "THE NEXT GENERATION OF ADVANCED SOLUTIONS
FOR ALL GLOBAL MONETARY TRANSACTIONS". :')
  donderdag 15 november 2018 @ 17:26:14 #140
131603 Afwazig
Serious business
pi_183166974
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 17:12 schreef illusions het volgende:
Alles is tegenwoordig de "THE NEXT GENERATION OF ADVANCED SOLUTIONS
FOR ALL GLOBAL MONETARY TRANSACTIONS". :')
SEAL _O_
pi_183167078
Xrp hoppa knallen maar weer

Swift
  donderdag 15 november 2018 @ 18:09:24 #142
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183167632
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 17:31 schreef Dwaalboy het volgende:
Xrp hoppa knallen maar weer

Swift
Vriend bedankt voor dezen tip
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183171184
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 17:31 schreef Dwaalboy het volgende:
Xrp hoppa knallen maar weer

Swift
swift was toch afgeknald als nep nieuws? Of bedoel je shift met Ethereum van plaats?
  † In Memoriam † donderdag 15 november 2018 @ 21:20:36 #145
230491 Zith
pls tip
pi_183172170
quote:
Waarom. Post je deze link?

Het is geen juiste link,

het is niet alsof er mensen hier zijn die niet prijzen kunnen checken,

er zijn 5000 betere sites voor crypto prijzen en

er zit niet eens een referral code bij.....

Echt waarom?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183172188
quote:
1s.gif Op donderdag 15 november 2018 21:20 schreef Zith het volgende:

[..]

Waarom. Post je deze link?

Het is geen juiste link,

het is niet alsof er mensen hier zijn die niet prijzen kunnen checken,

er zijn 5000 betere sites voor crypto prijzen en

er zit niet eens een referral code bij.....

Echt waarom?
Jij bent mod. Doe er wat aan.
pi_183172303
quote:
1s.gif Op donderdag 15 november 2018 21:20 schreef Zith het volgende:

[..]

Waarom. Post je deze link?

Het is geen juiste link,

het is niet alsof er mensen hier zijn die niet prijzen kunnen checken,

er zijn 5000 betere sites voor crypto prijzen en

er zit niet eens een referral code bij.....

Echt waarom?
Waarom steeds een regel tussen je teksten? Ga je me nu bannen :') :')

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 16-11-2018 01:58:38 ]
pi_183172349
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 21:25 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Waarom steeds een regel tussen je teksten? Ga je me nu bannen :') :')

Voor iedereen die zich afvraagt wat er aan de hand is, Zith heeft een hekel aan mij. Hij heeft een missie zoveel mogelijk mijn post aan te vallen.
Kreeg je maar een ban.

#TeamZith
  † In Memoriam † donderdag 15 november 2018 @ 21:27:59 #149
230491 Zith
pls tip
pi_183172362
Dat is waanzin, je bent niet eens lid van de Vet Boys Gang!
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183172373
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 21:27 schreef Zith het volgende:
Dat is waanzin, je bent niet eens lid van de Vet Boys Gang!
Ik heb het verkeerd dus?
  † In Memoriam † donderdag 15 november 2018 @ 21:29:28 #151
230491 Zith
pls tip
pi_183172392
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 21:28 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Ik heb het verkeerd dus?
Ja, maar waarom post je nou een link naar een algemene pagina van een Exchange? :P
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183172395
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 11:46 schreef klaasweetalles het volgende:
Ik heb jullie zo vaak gewaarschuwd met mij excellente analyses maar jullie wilden maar niet luisteren.

Wie niet luisteren wil moet maar voelen.

Ik voorspeld dat we op een termijn van 6 maanden richting de 3000 zullen gaan en dat heeft voornamelijk te maken omdat er nog meer beleggers af zullen haken.

Ik voorspelde begin vorig jaar december rond de kerst dat de BTC zou instorten vanwege de kerstinkopen. Ik werd uitgelachen.... :Y

De kerstinkopen.......

De Kerstinkopen................................

De kerstinkopen..............................................................................

:)
5500 is nog heel wat anders dan 3000, en nu weer terug in je hol.

heb je nooit leren tellen op Harvard?
pi_183172454
quote:
1s.gif Op donderdag 15 november 2018 21:29 schreef Zith het volgende:

[..]

Ja, maar waarom post je nou een link naar een algemene pagina van een Exchange? :P
Fijn te horen dat ik het verkeerd heb, je aanval deed het vermoeden.
Ik probeerde door te linken naar de euro exchange van Bitstamp aangezien we daar 41 euro cent aantikte (nu al niet meer). Helaas lukte dat niet goed met linken, ondank je me wellicht de linkjes koning vind.
pi_183172492
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 21:27 schreef KapBak het volgende:

[..]

Kreeg je maar een ban.

#TeamZith
pi_183172569
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 21:27 schreef KapBak het volgende:

[..]

Kreeg je maar een ban.

#TeamZith
Waarom zou ik een ban moeten krijgen :?
pi_183172653
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 21:37 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Waarom zou ik een ban moeten krijgen :?
Geen chart kunnen linken kan niet zwaar genoeg bestraft worden!
pi_183172676
quote:
1s.gif Op donderdag 15 november 2018 21:29 schreef Predator38 het volgende:

[..]

5500 is nog heel wat anders dan 3000, en nu weer terug in je hol.

heb je nooit leren tellen op Harvard?
Heb jij weles van ZionXibiaalTRIPO stelsel gehoord?

Dat is door mij uitgevonden.

Volgend jaar haal ik de nobelprijs van de wetenschap op.
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  † In Memoriam † donderdag 15 november 2018 @ 21:45:51 #158
230491 Zith
pls tip
pi_183172800
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 21:41 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Heb jij weles van ZionXibiaalTRIPO stelsel gehoord?

Dat is door mij uitgevonden.

Volgend jaar haal ik de nobelprijs van de wetenschap op.
Ik werk elke dag met ZXTRIPO, nice man
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183173144
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 21:40 schreef KapBak het volgende:

[..]

Geen chart kunnen linken kan niet zwaar genoeg bestraft worden!

Sja dat is waar. Voor mijn leercurve, hoe link je Tradeview XRP/Euro door?
pi_183173342
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 22:03 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Sja dat is waar. Voor mijn leercurve, hoe link je Tradeview XRP/Euro door?
Weet ik veel joh.
pi_183173356
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 22:11 schreef KapBak het volgende:

[..]

Weet ik veel joh.
ez.gif
pi_183173386
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 22:12 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Blijft wel onder ons he.

pi_183173430
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 22:13 schreef KapBak het volgende:

[..]

Blijft wel onder ons he.

[ afbeelding ]
pi_183173515
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 22:15 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
pi_183173599
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 22:19 schreef KapBak het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

No homo
pi_183173614
Wel lekker voor mensen die dit topic op hun mobiel openen _O-
pi_183173653
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 22:24 schreef KapBak het volgende:
Wel lekker voor mensen die dit topic op hun mobiel openen _O-
Vroeger zette je er dan modemkiller bij of zo iets
  donderdag 15 november 2018 @ 22:27:48 #168
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183173671
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 22:24 schreef KapBak het volgende:
Wel lekker voor mensen die dit topic op hun mobiel openen _O-
Ik fok alleen maar mobiel maar zelfs mijn budget moto g trekt dit prima.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183173688
quote:
1s.gif Op donderdag 15 november 2018 22:27 schreef fathank het volgende:

[..]

Ik fok alleen maar mobiel maar zelfs mijn budget moto g trekt dit prima.
Oh sorry hoor dikke henk.
pi_183173696
BCH ABC lijkt weer beetje uit te lopen op SV.
pi_183173715
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 22:29 schreef KapBak het volgende:
BCH ABC lijkt weer beetje uit te lopen op SV.
Ik heb ze al verkocht
pi_183173752
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 22:30 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Ik heb ze al verkocht
pi_183174387
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 21:41 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Heb jij weles van ZionXibiaalTRIPO stelsel gehoord?

Dat is door mij uitgevonden.

Volgend jaar haal ik de nobelprijs van de wetenschap op.
wat is weles?
pi_183176131
Moooooooonshot
pi_183177469
Bounce begint nu denk ik. Als ik verkocht had, zou ik nu inkopen.
pi_183177481
XRP maakt weer een lekker inhaalslag, voor zolang 't duurt.
  vrijdag 16 november 2018 @ 07:15:21 #177
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183177862
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 05:09 schreef illusions het volgende:
XRP maakt weer een lekker inhaalslag, voor zolang 't duurt.
Swift jonge
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 16 november 2018 @ 07:16:16 #178
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183177869
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 16 november 2018 @ 07:20:18 #179
131603 Afwazig
Serious business
pi_183177888
Lekker een berg BCHABC gekocht. Moon it FGTS.
  vrijdag 16 november 2018 @ 07:20:35 #181
131603 Afwazig
Serious business
pi_183177892
BCHABC is de echte bitcoin.
  vrijdag 16 november 2018 @ 09:33:45 #183
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183178964
Yo dawg. I heard you liked bitcoin forks, so we forked your fork into two more forks so Roger & Craig each have their own fork to fork themselves
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183179084
Hoe meer forks, hoe meer zand in de molen van crypto's. Pijnlijk om te zien.
pi_183180161
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 09:41 schreef Apekoek het volgende:
Hoe meer forks, hoe meer zand in de molen van crypto's. Pijnlijk om te zien.
Tja toch is het een vrij essentieel onderdeel van crypto ook :P (dat het open source is en je dus mag forken).

Volgens mij het merendeel van de niet ERC20 token cryptos een fork van BTC.
pi_183181293
De forks op zich zijn niet boeiend als er niet een paar autoritaire eikels met een enorme hoeveelheid coins zouden zijn die de aanhangers van de andere fork het licht in de ogen niet gunnen.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 16-11-2018 11:52:33 ]
pi_183181317
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 11:52 schreef ..-._---_-.- het volgende:
De forks op zich zijn niet boeiend als er niet een paar autoritaire eikels met een enorme hoeveelheid coins zouden zijn die de aanhangers van de andere fork het licht in de ogen niet gunnen.
Tja maar ook dat is marktwerking toch?

Ik vind het ook een stel clowns maar als zij hier hun geld aan willen verbranden, be my guest.
pi_183181566
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 11:53 schreef KapBak het volgende:

[..]

Tja maar ook dat is marktwerking toch?

Ik vind het ook een stel clowns maar als zij hier hun geld aan willen verbranden, be my guest.
Het is in zekere zin marktwerking, maar met een dubbele agenda. Ze (in ieder geval Craigh Wright) zeggen te staan voor decentralisatie maar handelen daar niet naar. Het is sneu dat een beperkt aantal figuren een oorlogje kunnen voeren waar heel veel mensen de dupe van worden, alleen maar omdat ze extreem rijk zijn.
pi_183182100
jimmysong twitterde op vrijdag 16-11-2018 om 04:41:12 So I was off by 3 orders of magnitude.ABC has 6.5 Exahashes (EH), SV has 3.6 and BTC has 45.ABC has ~4 EH over equilibrium losing about $500k/day collectively in opportunity cost.SV has ~3 EH over equilibrium losing about $500k/day collectively in opportunity cost. reageer retweet
francispouliot_ twitterde op vrijdag 16-11-2018 om 04:46:55 @jimmysong 0.1% price increase of BCH (assuming 7b market cap) = 700,000$ miners can dump. Irrelevant math but just to show the scale: with these shenanigans, real economics don't matter. A pump is much higher payoff than block reward. Hashing is not their job: it's a prop in their con job. reageer retweet
Lekker man, je kan mensen die nu nog bch hebben er in geloven toch ook niet meer serieus nemen?
pi_183182269
Zo, hier kunnen we tenminste iets mee.

  vrijdag 16 november 2018 @ 12:56:20 #191
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_183182444
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 12:48 schreef illusions het volgende:
Zo, hier kunnen we tenminste iets mee.

[ afbeelding ]
18ms en 100 Mbit? Zit je op je telefoon ofzo :')
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_183182525
Ligt aan de server, heb met andere servers gewoon onder de 5ms. Heb al 170mbit via andere server. Pfff, dit is een lekker verschil met 3mbit ADSL. :P
  vrijdag 16 november 2018 @ 13:40:55 #193
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183183367
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 12:37 schreef Piva het volgende:
jimmysong twitterde op vrijdag 16-11-2018 om 04:41:12 So I was off by 3 orders of magnitude.ABC has 6.5 Exahashes (EH), SV has 3.6 and BTC has 45.ABC has ~4 EH over equilibrium losing about $500k/day collectively in opportunity cost.SV has ~3 EH over equilibrium losing about $500k/day collectively in opportunity cost. reageer retweet
francispouliot_ twitterde op vrijdag 16-11-2018 om 04:46:55 @jimmysong 0.1% price increase of BCH (assuming 7b market cap) = 700,000$ miners can dump. Irrelevant math but just to show the scale: with these shenanigans, real economics don't matter. A pump is much higher payoff than block reward. Hashing is not their job: it's a prop in their con job. reageer retweet
Lekker man, je kan mensen die nu nog bch hebben er in geloven toch ook niet meer serieus nemen?
Met BCH zelf is weinig mis, het werkt als een trein. Alleen de vertegenwoordigers zijn zum kotzen.

Beetje zoals het geloof, de gedachtegang is best ok maar de aardse vertegenwoordigers zijn enge mannetjes
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 16 november 2018 @ 13:40:59 #194
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183183369
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 12:37 schreef Piva het volgende:
jimmysong twitterde op vrijdag 16-11-2018 om 04:41:12 So I was off by 3 orders of magnitude.ABC has 6.5 Exahashes (EH), SV has 3.6 and BTC has 45.ABC has ~4 EH over equilibrium losing about $500k/day collectively in opportunity cost.SV has ~3 EH over equilibrium losing about $500k/day collectively in opportunity cost. reageer retweet
francispouliot_ twitterde op vrijdag 16-11-2018 om 04:46:55 @jimmysong 0.1% price increase of BCH (assuming 7b market cap) = 700,000$ miners can dump. Irrelevant math but just to show the scale: with these shenanigans, real economics don't matter. A pump is much higher payoff than block reward. Hashing is not their job: it's a prop in their con job. reageer retweet
Lekker man, je kan mensen die nu nog bch hebben er in geloven toch ook niet meer serieus nemen?
Hoezo niet? Gaat om serieus geld.

Alsof het ergens anders om gedraaid heeft.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183183519
quote:
3s.gif Op vrijdag 16 november 2018 13:40 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Met BCH zelf is weinig mis, het werkt als een trein. Alleen de vertegenwoordigers zijn zum kotzen.

Beetje zoals het geloof, de gedachtegang is best ok maar de aardse vertegenwoordigers zijn enge mannetjes
Een coin die gemined wordt met BTC mining power tegen een miljoen $ per dag verlies, daar is niets mis mee nee?

En dat alleen maar om die coin de "echte" te proberen te laten zijn en de waarde omhoog te houden.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-11-2018 13:49:23 ]
  vrijdag 16 november 2018 @ 13:51:40 #196
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_183183568
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 13:48 schreef Piva het volgende:

[..]

Een coin die gemined wordt met BTC mining power tegen een miljoen $ per dag verlies, daar is niets mis mee nee?

En dat alleen maar om die coin de "echte" te proberen te laten zijn en de waarde omhoog te houden.
Ik begrijp niet wat je loopt te haten tegen de echte bitcoin? :?
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_183183667
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 12:37 schreef Piva het volgende:
jimmysong twitterde op vrijdag 16-11-2018 om 04:41:12 So I was off by 3 orders of magnitude.ABC has 6.5 Exahashes (EH), SV has 3.6 and BTC has 45.ABC has ~4 EH over equilibrium losing about $500k/day collectively in opportunity cost.SV has ~3 EH over equilibrium losing about $500k/day collectively in opportunity cost. reageer retweet
francispouliot_ twitterde op vrijdag 16-11-2018 om 04:46:55 @jimmysong 0.1% price increase of BCH (assuming 7b market cap) = 700,000$ miners can dump. Irrelevant math but just to show the scale: with these shenanigans, real economics don't matter. A pump is much higher payoff than block reward. Hashing is not their job: it's a prop in their con job. reageer retweet
Lekker man, je kan mensen die nu nog bch hebben er in geloven toch ook niet meer serieus nemen?
Nou kan je Jimmy Song ook moeilijk serieus nemen :P
  vrijdag 16 november 2018 @ 13:58:03 #198
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183183680
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 13:48 schreef Piva het volgende:

[..]

Een coin die gemined wordt met BTC mining power tegen een miljoen $ per dag verlies, daar is niets mis mee nee?

En dat alleen maar om die coin de "echte" te proberen te laten zijn en de waarde omhoog te houden.
Bitmain heeft enorme BCH reserves he. Als de waarde van die coin naar nul gaat dan leiden ze miljardenverliezen. Dat de hashpower naar BCH gaat is levensbehoud voor die jongens.

Het is niet voor niets dat Bitmain Jihan Wu weg heeft gestuurd als grote man (hihoeha), het hele bedrijf is veel te afhankelijk geworden van BCH ipv BTC.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183183693
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 13:48 schreef Piva het volgende:
Een coin die gemined wordt met BTC mining power tegen een miljoen $ per dag verlies, daar is niets mis mee nee?
Wat heeft het verlies waarmee het gemined wordt te maken met de kwaliteit van iets? Ik ben voor bitcoin en tegen bch maar dit slaat als een kut op dirk.

Als Bitcoin gemined werd tegen 10 miljoen verlies per dag zouden mensen alleen maar zeggen "kijk hoeveel vertrouwen de miners hebben".
pi_183183781
https://arewedecentralizedyet.com/

Blijft een goeie site :D
  † In Memoriam † vrijdag 16 november 2018 @ 14:04:43 #201
230491 Zith
pls tip
pi_183183805
Al die bchers die nu opeens POW en de langste keten werk belangrijk vinden om te bepalen welke coin de exkte bch is :')
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183183918
quote:
3s.gif Op vrijdag 16 november 2018 13:58 schreef Rossdale het volgende:
Het is niet voor niets dat Bitmain Jihan Wu weg heeft gestuurd als grote man (hihoeha), het hele bedrijf is veel te afhankelijk geworden van BCH ipv BTC.
Dit was fake news toch?

https://www.coindesk.com/(...)usted-from-its-board
pi_183183955
Niet dat je Coindesk nou heel serieus moet nemen, ik hoef maar eventjes naar beneden te scrollen voor ik teksten als "“long-tailed doji” candle" tegenkom :')
  vrijdag 16 november 2018 @ 15:18:30 #204
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183184970
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 14:14 schreef KapBak het volgende:
Niet dat je Coindesk nou heel serieus moet nemen, ik hoef maar eventjes naar beneden te scrollen voor ik teksten als "“long-tailed doji” candle" tegenkom :')
"Wu is er niet uitgeknikkerd, want het overkoepelende bedrijf daar zit hij nog wel in. Het operationele stuk van het bedrijf daar is hij wel uitgeknikkerd, maar toch zeggen wij dat hij niet gewieberd is omdat hij in een andere BV nog wel gewoon lid van de board is"

Topjournalistiek ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183185197
quote:
3s.gif Op vrijdag 16 november 2018 15:18 schreef Rossdale het volgende:

[..]

"Wu is er niet uitgeknikkerd, want het overkoepelende bedrijf daar zit hij nog wel in. Het operationele stuk van het bedrijf daar is hij wel uitgeknikkerd, maar toch zeggen wij dat hij niet gewieberd is omdat hij in een andere BV nog wel gewoon lid van de board is"

Topjournalistiek ^O^
Nou ja schijnbaar is het vrij normaal om wat wisselingen in het bestuur van onderliggende vennootschappen te doen voor een beursgang in verband met regels voor de IPO. Ik denk niet dat hij iets minder macht heeft binnen zijn onderneming hierdoor.
pi_183185274
https://bitcoinmagazine.c(...)ard-director-source/

Excellion twitterde op donderdag 15-11-2018 om 08:49:06 The talk about Jihad being kicked from the board is just FUD. Having setup & run companies in China, I can tell you those roles are formalities that have no bearing on company ops. What isn't FUD is the sad state of Bitmain's finances and future outlook. That's 100% accurate. ? https://t.co/dDQPcUrHJt reageer retweet
Meeeeer details.
  vrijdag 16 november 2018 @ 16:31:09 #207
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183186354
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 15:35 schreef KapBak het volgende:
https://bitcoinmagazine.c(...)ard-director-source/

Excellion twitterde op donderdag 15-11-2018 om 08:49:06 The talk about Jihad being kicked from the board is just FUD. Having setup & run companies in China, I can tell you those roles are formalities that have no bearing on company ops. What isn't FUD is the sad state of Bitmain's finances and future outlook. That's 100% accurate. ? https://t.co/dDQPcUrHJt reageer retweet
Meeeeer details.
Jihad _O-
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183187222
quote:
3s.gif Op vrijdag 16 november 2018 16:31 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Jihad _O-
Goeie typo ja :D

Maar ik ben zuipen



ciao :W
pi_183187530
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 13:57 schreef KapBak het volgende:

[..]

Nou kan je Jimmy Song ook moeilijk serieus nemen :P
Touché
pi_183187554
Alles groen vandaag this is lift off!!!! _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183187617
quote:
3s.gif Op vrijdag 16 november 2018 13:58 schreef Rossdale het volgende:
Bitmain heeft enorme BCH reserves he. Als de waarde van die coin naar nul gaat dan leiden ze miljardenverliezen. Dat de hashpower naar BCH gaat is levensbehoud voor die jongens.
Klopt, maar dat is niet echt cryptowaardig meer zoals het nu is. Leiders die alles willen bepalen, grote holdens die met verlies moeten minen om de waarde nog een beetje omhoog proberen te houden. Die nodes draaien ze waarschijnlijk ook zelf op AWS. :') Bitmain en Ver gingen al best ver maar gaan nu echt tot het uiterste. Zo kan die IPO toch ook alleen maar één grote flop worden.

quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 13:58 schreef KapBak het volgende:

[..]

Wat heeft het verlies waarmee het gemined wordt te maken met de kwaliteit van iets? Ik ben voor bitcoin en tegen bch maar dit slaat als een kut op dirk.

Als Bitcoin gemined werd tegen 10 miljoen verlies per dag zouden mensen alleen maar zeggen "kijk hoeveel vertrouwen de miners hebben".
Als één partij nog maar mined om hun eigen bags omhoog te houden lijkt me dat weinig belovend. Hun minen een aantal uur sterker dan SV en roepen meteen kijk eens wij hebben de hashwar gewonnen en klaar. ABC kan die hash natuurlijk ook niet blijven inzetten, aangezien het hash voor BTC is en BTC iets van 120% meer winst maakt op dit moment.

Anyways laat ze maar lekker aankloten.

[ Bericht 17% gewijzigd door #ANONIEM op 16-11-2018 17:40:23 ]
pi_183188323
Narcos Mexico _O_
  vrijdag 16 november 2018 @ 18:19:52 #213
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183188567
Peter Plasman accepteert betaling in Bitcoin. :D
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183190733
Deze dame ken ik toevallig

en ze vertelt hier interessante dingen waar ik het vaak met haar over heb gehad

https://www.telegraaf.nl/(...)rs-bitcoin-ingestort
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_183191002
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 20:00 schreef klaasweetalles het volgende:
Deze dame ken ik toevallig

en ze vertelt hier interessante dingen waar ik het vaak met haar over heb gehad

https://www.telegraaf.nl/(...)rs-bitcoin-ingestort
Verdomme je weet niet alleen alles, je kent ook iedereen _O_
Vakman pur sang
pi_183193254
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 20:00 schreef klaasweetalles het volgende:
Deze dame ken ik toevallig

en ze vertelt hier interessante dingen waar ik het vaak met haar over heb gehad

https://www.telegraaf.nl/(...)rs-bitcoin-ingestort
Madelongodin O+ _O_

heb je haar 06? :@

Welke van de 2 denk jij dat er gaat winnen, BAB of BSV?
  vrijdag 16 november 2018 @ 22:24:46 #217
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183194952
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 20:00 schreef klaasweetalles het volgende:
Deze dame ken ik toevallig

en ze vertelt hier interessante dingen waar ik het vaak met haar over heb gehad

https://www.telegraaf.nl/(...)rs-bitcoin-ingestort
Jouw ui is echt zoooooo trippy man niet normaal. ;(
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183196703
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 20:00 schreef klaasweetalles het volgende:
Deze dame ken ik toevallig

en ze vertelt hier interessante dingen waar ik het vaak met haar over heb gehad

https://www.telegraaf.nl/(...)rs-bitcoin-ingestort
Madelon O+
pi_183199158
When lambo?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183199170
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 november 2018 02:17 schreef Grrrrrrrr het volgende:
When lambo?
When moehoeheooeen
Lambo of Rekt
pi_183199198
Vet gaat lekker. Is zich duidelijk aan het afzetten om te gaan jumpen!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183199207
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 november 2018 02:22 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Vet gaat lekker. Is zich duidelijk aan het afzetten om te gaan jumpen!
Jep, dit gaat 1 grote moon worden, disruptive till the end,... het zakt expres door de bodem, om 1 grote tantoesprong naar moon te maken
Lambo of Rekt
pi_183199234
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 november 2018 02:23 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jep, dit gaat 1 grote moon worden, disruptive till the end,... het zakt expres door de bodem, om 1 grote tantoesprong naar moon te maken
Eerst naar 0,0001 en dan booooooom! _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183199244
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 november 2018 02:27 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Eerst naar 0,0001 en dan booooooom! _O_
Jep, zelfs coinmarketcap's grafieken zullen het niet houden, het zal zo'n grote moon worden dat de groene lijn aan de bovenkant van je beeldscherm eruit komt.
Lambo of Rekt
pi_183199266
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 november 2018 02:28 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jep, zelfs coinmarketcap's grafieken zullen het niet houden, het zal zo'n grote moon worden dat de groene lijn aan de bovenkant van je beeldscherm eruit komt.
En dat allemaal b4 eoy nog _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183199275
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 november 2018 02:31 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

En dat allemaal b4 eoy nog _O_
easy, we gaan naar honderd duizend miljoen miljard met VET...
Lambo of Rekt
pi_183199355
En in Q1 volgend jaar wordt het allemaal nog veel gekker. _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183199361
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 november 2018 02:40 schreef Grrrrrrrr het volgende:
En in Q1 volgend jaar wordt het allemaal nog veel gekker. _O_
Dan zijn we voorbij t andromeda
Lambo of Rekt
pi_183199562
VERGE, ook zo'n parel, die gaat moehoehoeen
Lambo of Rekt
pi_183200264
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 november 2018 20:13 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Verdomme je weet niet alleen alles, je kent ook iedereen _O_
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 november 2018 21:24 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Madelongodin O+ _O_

heb je haar 06? :@

Welke van de 2 denk jij dat er gaat winnen, BAB of BSV?
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 november 2018 22:24 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Jouw ui is echt zoooooo trippy man niet normaal. ;(
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 november 2018 23:32 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Madelon O+
KLaas geeft jullie nu al meer als een jaar goede tips en dan willen jullie ook nog is telefoonnummers,,,,

Het wordt tijd dat jullie wat voor klaas gaan terug doen
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  † In Memoriam † zaterdag 17 november 2018 @ 09:27:06 #231
230491 Zith
pls tip
pi_183200683
Eens, watwiljegedaan hebben klaas wij handelen het.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  zaterdag 17 november 2018 @ 12:21:34 #232
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183202953
Goedemorgen warriors!

WE STAND STRONG. BIG WALL
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_183203176
Vertrouwen in Tether komt weer een beetje terug, lijkt wel.
pi_183203365
Jep einde jaars Moen incomming. Op naar de lambodealer :7
Vakman pur sang
  zaterdag 17 november 2018 @ 15:42:28 #235
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_183207290
Dus? Iedereen aan het bier?
Hmz...
pi_183207311
Bier? Champagne open trekken met deze markt. _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  zaterdag 17 november 2018 @ 15:54:07 #237
131603 Afwazig
Serious business
pi_183207453
kerooke twitterde op zaterdag 17-11-2018 om 13:37:25 Bitcoin had 140 daily users within 2 weeks of launch.No marketing budget. No PR. No conference keynotes. Nobody even knew what crypto was.The teams on the left are worth $1.4 billion. None have more than 140 users.In fact, some of them have more employees than users. https://t.co/9wEAEIP89o reageer retweet


VET staat er weer lekker op hoor. 91 actieve adressen in 24 uur. Gelukkg is Q1 2019 om de hoek.
  zaterdag 17 november 2018 @ 16:30:17 #238
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183207904
Ja wat een shitcoin

Waar zijn die Enterprise met hun real world adoption?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183207907
lol 91 enterprises 500 fortune companies..

adoptie is coming mthfkerssssss

The leading enterprise public blockchain _O_

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-11-2018 16:30:40 ]
  zaterdag 17 november 2018 @ 16:32:39 #240
62913 Blik
The one and Only!
pi_183207929
“Users” zegt idd helemaal niks. Je kunt een pizzeria hebben die bitcoin accepteert als user hebben of een mutlinational als BYD... klein nuance-verschil maar
  zaterdag 17 november 2018 @ 16:34:10 #241
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183207957
Dat geloven :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183208050
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 november 2018 15:54 schreef Afwazig het volgende:
kerooke twitterde op zaterdag 17-11-2018 om 13:37:25 Bitcoin had 140 daily users within 2 weeks of launch.No marketing budget. No PR. No conference keynotes. Nobody even knew what crypto was.The teams on the left are worth $1.4 billion. None have more than 140 users.In fact, some of them have more employees than users. https://t.co/9wEAEIP89o reageer retweet
[ afbeelding ]

VET staat er weer lekker op hoor. 91 actieve adressen in 24 uur. Gelukkg is Q1 2019 om de hoek.
alles verkocht
  zaterdag 17 november 2018 @ 16:57:55 #243
131603 Afwazig
Serious business
pi_183208301
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 november 2018 16:32 schreef Blik het volgende:
“Users” zegt idd helemaal niks. Je kunt een pizzeria hebben die bitcoin accepteert als user hebben of een mutlinational als BYD... klein nuance-verschil maar
Gezien de bizarre aantallen transacties in de blocks van VET lijkt me dat laatste zeker het geval.
pi_183208484
Ripple gaat ons mooie tijden bezorgen!
  zaterdag 17 november 2018 @ 17:22:46 #245
62913 Blik
The one and Only!
pi_183208667
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 november 2018 16:57 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Gezien de bizarre aantallen transacties in de blocks van VET lijkt me dat laatste zeker het geval.
641k transacties met 1 miljoen clausules in 3 maanden tijd, het is onzin om er vanuit te gaan dat adoptie als een raket gaat.
  † In Memoriam † zaterdag 17 november 2018 @ 17:43:31 #246
230491 Zith
pls tip
pi_183208905
Zelfs in de vechain daily op reddit zitten ze te huilen om die 3k txs per dag.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  zaterdag 17 november 2018 @ 17:53:21 #247
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183209012
Je bent er maar druk mee
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183209352
Hup xrp ff over de 50
pi_183209369
Mooi is dit. Eerst altijd afgeven op VET en dan komen haten dat VET teveel 'geshilled' wordt en dan beweren dat men VET moe is omdat teveel 'geshil' . Wat een kaolo mongolen j0nguh!

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 17-11-2018 18:17:10 ]
pi_183209388
Houdt gewoon je fakking bek dicht je, je begrijpt niks van real life enterprise world adoption

met je spuitpoepmaancoins
  † In Memoriam † zaterdag 17 november 2018 @ 18:24:22 #251
230491 Zith
pls tip
pi_183209486
Gaat alles nog goed dima?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  zaterdag 17 november 2018 @ 18:33:12 #252
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_183209582
Hmz...
pi_183209608
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 november 2018 15:54 schreef Afwazig het volgende:
kerooke twitterde op zaterdag 17-11-2018 om 13:37:25 Bitcoin had 140 daily users within 2 weeks of launch.No marketing budget. No PR. No conference keynotes. Nobody even knew what crypto was.The teams on the left are worth $1.4 billion. None have more than 140 users.In fact, some of them have more employees than users. https://t.co/9wEAEIP89o reageer retweet
[ afbeelding ]

VET staat er weer lekker op hoor. 91 actieve adressen in 24 uur. Gelukkg is Q1 2019 om de hoek.
En Waves????? En Waves????? En,En,En,En WAVES dan????
pi_183209768
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 november 2018 18:17 schreef Dimachaerus het volgende:
Houdt gewoon je fakking bek dicht je, je begrijpt niks van real life enterprise world adoption

met je spuitpoepmaancoins
Ewa, kaolo boeler, leer ons dan mattie jatog.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  † In Memoriam † zaterdag 17 november 2018 @ 18:45:54 #255
230491 Zith
pls tip
pi_183209783
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 november 2018 18:35 schreef Frans449 het volgende:

[..]

En Waves????? En Waves????? En,En,En,En WAVES dan????
Vergelijk maar

http://wavesexplorer.com

https://explore.veforge.com/blocks

Maar eentje wordt dan ook daadwerkelijk gebruikt.

But muh clauses

https://explore.veforge.com/transactions

Hoeveel waren er de laatste 15 min?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  zaterdag 17 november 2018 @ 19:02:16 #256
62913 Blik
The one and Only!
pi_183209988
Hoe lang is waves al live?

Kortom, slechte vergelijking. Alsof je de productie van een nieuwe auto-fabrikant gaat vergelijken met de productie van Toyota.

En dit gezeur kennen we verder nu wel
pi_183210318
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 november 2018 19:02 schreef Blik het volgende:
Hoe lang is waves al live?

Kortom, slechte vergelijking. Alsof je de productie van een nieuwe auto-fabrikant gaat vergelijken met de productie van Toyota.

En dit gezeur kennen we verder nu wel
Mwoah gezeur??...
Vakman pur sang
pi_183210832
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 november 2018 18:45 schreef Zith het volgende:

[..]

Vergelijk maar

http://wavesexplorer.com

https://explore.veforge.com/blocks

Maar eentje wordt dan ook daadwerkelijk gebruikt.

But muh clauses

https://explore.veforge.com/transactions

Hoeveel waren er de laatste 15 min?
snap dit niet Zo

Kan je ook zien wat voor transacties dat zijn of wat

46k daily transacties stelt sws niks voor

En zijn volgens mij trades op de Dex door oa bots

Stelt dubbel geen kut voor dus

Vergelijk Dan met binance :') stelt quadrupple geen kut voor

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 17-11-2018 20:00:28 ]
pi_183210855
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 november 2018 19:02 schreef Blik het volgende:
Hoe lang is waves al live?

Kortom, slechte vergelijking. Alsof je de productie van een nieuwe auto-fabrikant gaat vergelijken met de productie van Toyota.

En dit gezeur kennen we verder nu wel
en dit idd

Vergelijk VET over 12 maanden maar met de waves blockchain activiteit op 17.11.18

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 17-11-2018 20:02:20 ]
pi_183212268
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 november 2018 18:16 schreef Dimachaerus het volgende:
Mooi is dit. Eerst altijd afgeven op VET en dan komen haten dat VET teveel 'geshilled' wordt en dan beweren dat men VET moe is omdat teveel 'geshil' . Wat een kaolo mongolen j0nguh!
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 november 2018 18:17 schreef Dimachaerus het volgende:
Houdt gewoon je fakking bek dicht je, je begrijpt niks van real life enterprise world adoption

met je spuitpoepmaancoins
Als je echt teveel geld erin gepompt hebt _O- _O- _O-
pi_183212318
spuitpoepmaancoins is wel een mooie. Die ga ik bewaren.
  zaterdag 17 november 2018 @ 21:14:54 #262
131603 Afwazig
Serious business
pi_183212508
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 november 2018 18:35 schreef Frans449 het volgende:

[..]

En Waves????? En Waves????? En,En,En,En WAVES dan????
Bijna Wavesmaand :7
pi_183213356
Nee nooit....


Ripple maanden
pi_183213458
Misschien zien we toch nog 100k BTC als uiteindelijk alle shitcoins helemaal uitsterven, voornamelijk omdat ze gewoon gedelist worden van diverse exchanges en worden vergeten. Coinmarketcap mag wat mij betreft wel eens de stofzuiger door. Niet te doen joh
pi_183213472
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 november 2018 21:04 schreef KapBak het volgende:

[..]

[..]

Als je echt teveel geld erin gepompt hebt _O- _O- _O-
:D
pi_183214884
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 november 2018 21:58 schreef metallicelmo het volgende:
Misschien zien we toch nog 100k BTC als uiteindelijk alle shitcoins helemaal uitsterven, voornamelijk omdat ze gewoon gedelist worden van diverse exchanges en worden vergeten. Coinmarketcap mag wat mij betreft wel eens de stofzuiger door. Niet te doen joh
Als alles behalve bitcoin echt een shitcoin blijkt, dan heeft crypto geen bestaansrecht of nut en zal ook goodoal bitcoin verdwijnen.
Vakman pur sang
pi_183215939
Daarbij, als nu door een wonder alle shitcoins verdwijnen en dat geld vloeit over in BTC, wordt de prijs geen 100k maar 10k.
pi_183218947
VET is een shitcoin, Whats new?
pi_183220084
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 november 2018 23:02 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Als alles behalve bitcoin echt een shitcoin blijkt, dan heeft crypto geen bestaansrecht of nut en zal ook goodoal bitcoin verdwijnen.
Dit is echt niet waar.

Hoe grote fan ik ook ben van bijvoorbeeld Ethereum en waar ze mee bezig zijn heeft Bitcoin zich al vele malen bewezen en die digitaal goud use case zal blijven bestaan ook al wel sterf de rest uit (wat nooit gebeurd, Litecoin, Monero en ook Ethereum zullen altijd blijven bestaan).
pi_183220090
Even een vraagje;

Wat zal de waarde van xrp worden als hij daadwerkelijk op coinbase komt?
Geruchten worden steeds hardnekkiger
pi_183220103
quote:
0s.gif Op zondag 18 november 2018 11:51 schreef Dwaalboy het volgende:
Even een vraagje;

Wat zal de waarde van xrp worden als hij daadwerkelijk op coinbase komt?
Geruchten worden steeds hardnekkiger
Denk dat de pump dan wel even gigantisch is. Neemt niet weg dat het niet meer het goedkoopste asset zal zijn dat er te koop is, dus dat effect zijn ze kwijt.
  zondag 18 november 2018 @ 23:16:59 #273
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183233764
quote:
0s.gif Op zondag 18 november 2018 11:51 schreef Dwaalboy het volgende:
Even een vraagje;

Wat zal de waarde van xrp worden als hij daadwerkelijk op coinbase komt?
Geruchten worden steeds hardnekkiger
De waarde wordt dan 2,20371
pi_183233836
zijn we al rekt?
Lambo of Rekt
pi_183234913
quote:
0s.gif Op zondag 18 november 2018 23:21 schreef EggsTC het volgende:
zijn we al rekt?
Moon ofzo toch?
pi_183235458
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 november 2018 23:02 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Als alles behalve bitcoin echt een shitcoin blijkt, dan heeft crypto geen bestaansrecht of nut en zal ook goodoal bitcoin verdwijnen.
wtf :') _O-

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 19-11-2018 01:54:15 ]
  maandag 19 november 2018 @ 07:05:40 #277
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183235873
VET gaat lekker *O*
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator maandag 19 november 2018 @ 07:24:39 #278
42184 crew  DaMart
pi_183235934
quote:
10s.gif Op maandag 19 november 2018 07:05 schreef fathank het volgende:
VET gaat lekker *O*
Mijn buy order op 1 satoshi komt steeds dichterbij *O*.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  maandag 19 november 2018 @ 08:04:57 #279
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183236146
quote:
10s.gif Op maandag 19 november 2018 07:24 schreef DaMart het volgende:

[..]

Mijn buy order op 1 satoshi komt steeds dichterbij *O*.
Wachten op een flashcrash a la ethereum vorig jaar _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 19 november 2018 @ 08:15:04 #280
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183236188
quote:
0s.gif Op zondag 18 november 2018 11:52 schreef KapBak het volgende:

[..]

Denk dat de pump dan wel even gigantisch is. Neemt niet weg dat het niet meer het goedkoopste asset zal zijn dat er te koop is, dus dat effect zijn ze kwijt.
Kunnen de mensen van coinbase weer lekker aan insider trading doen, net zoals met BCH :')
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183236823
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 november 2018 23:02 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Als alles behalve bitcoin echt een shitcoin blijkt, dan heeft crypto geen bestaansrecht of nut en zal ook goodoal bitcoin verdwijnen.
:')
pi_183236848
Ik Ben rekt alles weg
pi_183236859
Gaat hard ineens de afgelopen dagen. Omgekeerde van vorig jaar?
pi_183237301
Paar weken terug alles verkocht. Overall prima winst gemaakt, alleen het laatste jaar deed wel een beetje zeer. Maar ik denk dat mijn investering alsnog ongeveer x5 is gegaan. Bedankt crypto. :W
pi_183237339
Tuurlijk. In een markt die compleet op z'n gat gaat heb je op het internet nooit verliezers.

Iedereen heeft met winst verkocht.

*O*
pi_183237422
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 10:12 schreef illusions het volgende:
Tuurlijk. In een markt die compleet op z'n gat gaat heb je op het internet nooit verliezers.

Iedereen heeft met winst verkocht.

*O*
Heb twee keer drieduizend erin gestopt. Een keer vrij vroeg, btc had toen een marktwaarde van 450 dollar. Daarna nog keer op een marktwaarde van ongeveer 16.000.
pi_183237488
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 10:19 schreef Luppie0110 het volgende:

[..]

Heb twee keer drieduizend erin gestopt. Een keer vrij vroeg, btc had toen een marktwaarde van 450 dollar. Daarna nog keer op een marktwaarde van ongeveer 16.000.
Zal best hoor, bedoel het ook meer algemeen - zodra alles op z'n gat gaat, komt men altijd vertellen dat juist zij wél met winst hebben verkocht. :P
pi_183237521
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 10:24 schreef illusions het volgende:

[..]

Zal best hoor, bedoel het ook meer algemeen - zodra alles op z'n gat gaat, komt men altijd vertellen dat juist zij wél met winst hebben verkocht. :P
Tja ach, zo ken ik er inderdaad genoeg die een winst van -900% hebben ja. Die hoor je niet. ;)
pi_183237604
Als je denkt dat het niet gekker kan, gaat het toch nog ff keihard t rood in _O_

Maar ik hodl til rekt, zoals altijd al geroepen, alleen zijn mn winsten niet meer zo florisant als dat ze waren, nog ff door en ik zit weer op mn inleg :')
Lambo of Rekt
pi_183237740
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 10:31 schreef EggsTC het volgende:
Als je denkt dat het niet gekker kan, gaat het toch nog ff keihard t rood in _O_

Maar ik hodl til rekt, zoals altijd al geroepen, alleen zijn mn winsten niet meer zo florisant als dat ze waren, nog ff door en ik zit weer op mn inleg :')
Verdomme zeg ja, maar wie zijn toch al die jostis die maar steeds op sell blijven drukken?
pi_183237787
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 10:40 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Verdomme zeg ja, maar wie zijn toch al die jostis die maar steeds op sell blijven drukken?
dat zijn degenen die straks hard spijt gaan krijgen, maar wel even gered hebben wat er te redden viel :P
Lambo of Rekt
pi_183237986
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 10:43 schreef EggsTC het volgende:

[..]

dat zijn degenen die straks hard spijt gaan krijgen, maar wel even gered hebben wat er te redden viel :P
Tja, hoop het maar. We will see, lambo of rekt maar weer.



Mocht het dit patroon volgen, gaat het nog lang duren.



;(
pi_183238012
quote:
15s.gif Op maandag 19 november 2018 10:53 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Tja, hoop het maar. We will see, lambo of rekt maar weer.

[ afbeelding ]

Mocht het dit patroon volgen, gaat het nog lang duren.

[ afbeelding ]

;(
Jep, en waarschijnlijk nog langer ook, omdat de piek in verhouding vele malen groter is geweest. Dus in verhouding zal de rektness ook vele malen langer duren dan, logischerwijs
Lambo of Rekt
pi_183238018
Ik denk dat als BTC relatief snel kan dalen zoals je de afgelopen week zag dat iedereen wacht met kopen. Ik zou nu zelf ook geen BTC durven kopen eerlijk gezegd want morgen kan de prijs weer veel lager liggen. Wel jammer want BTC was redelijk stabiel afgelopen maanden rond de 6500.
Komt dit nou echt door het BitcoinCash gezeik? Ik denk wel eens dat het gedoe rond die forks toch een negatief beeld schetst rondom Bitcoin (BTC) Bcash heeft namelijk wel gewoon de Bitcoin naam gejat en ik kan me voorstellen dat veel mensen het verschil niet weten
pi_183238458
quote:
14s.gif Op maandag 19 november 2018 10:55 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jep, en waarschijnlijk nog langer ook, omdat de piek in verhouding vele malen groter is geweest. Dus in verhouding zal de rektness ook vele malen langer duren dan, logischerwijs
Maar ik denk niet dat de situatie een op een te kopiëren is.
pi_183238471
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 11:21 schreef KapBak het volgende:

[..]

Maar ik denk niet dat de situatie een op een te kopiëren is.
Ik denk het ook niet, hopelijk gaat die ETF roet in de bears eten gooien.
Lambo of Rekt
pi_183238500
Wat ik nog steeds zo onwaarschijnlijk vind, dat de hyperbolische groei en de crash nog altijd EXACT in het patroon lopen zoals eerder is voorgekomen (en dus volgens de klassieke bubbel grafieken). Ik kan daar gewoon niet bij dat dat niet anders kan/was verlopen.
pi_183238532
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 11:23 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik denk het ook niet, hopelijk gaat die ETF roet in de bears eten gooien.
Ja dat zou een goede zijn om het sentiment om te keren.

Ik denk eigenlijk eerder dat er gewoon echt een goede use-case moet komen waar mensen iets aan hebben.
pi_183238696
Ik denk ook dat met zulke prijsdalingen die ETF's nog wel even uitblijven. Die ETF's zijn dan wel super riskant als alles zo volatiel blijft. Daar heeft de SEC helemaal geen zin
pi_183238980
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 11:34 schreef metallicelmo het volgende:
Ik denk ook dat met zulke prijsdalingen die ETF's nog wel even uitblijven. Die ETF's zijn dan wel super riskant als alles zo volatiel blijft. Daar heeft de SEC helemaal geen zin
Mee eens. Ze gaven prijs manipulatie door een paar personen aan als reden voor de ETF afwijzing.
pi_183239066
Lekker boeiend zo´n ETF.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')