abonnement Unibet Coolblue
pi_183159864
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 09:58 schreef Groepfunder het volgende:

[..]

[..]

Iemand hier nog een opinie over? Het is een groot bedrag (¤250.000,-) en hij loopt niet snel vol.
Zorg, hoog bedrag (zonder zekerheden) en voor mij een te lage rente t.o.v. het risico.
pi_183159929
quote:
14s.gif Op donderdag 15 november 2018 09:58 schreef Horsemen het volgende:

[..]

Ik blijf het een hele slechte zaak vinden dat Collin niet aangeeft dat men aanpassingen in de pitch heeft doorgevoerd. Nu kan het dus gebeuren dat je een pitch leest en denk die neem ik mee als hij open gaat voor investeerders. Vervolgens gaat de pitch een aantal dagen later open en investeer je en ga je niet een op een nogmaals de pitch uitspellen of Collin zaken heeft zitten aanpassen. Resultaat is dus dat je geïnvesteerd heb terwijl je dat eigenlijk helemaal niet zou willen doen op basis van de aangepaste pitch. Bij mij valt dit gewoon onder misleiding door Collin o|O .

Collin zou gewoon netjes, net als bijvoorbeeld GvE dit doet, door middel van een update, bij voorkeur bovenaan de pitch moeten aangeven wat er aangepast is.
Geheel mee eens. En daar bij is het natuurlijk nodig dat er een link naar de vorige pitch in pitch 2 staat. Maar ja men denkt bij Collin vermoedelijk dat je het niet te makkelijk moet maken voor de investeerder. Afijn hier halen we het wel boven tafel. Kijk nog even naar de leendoelen hieronder. Leendoel van pitch 1 is dus totaal niet bereikt. De 500k is in de (bodemloze?) put verdwenen.. Wie garandeert ons dat lening 2 hier ook niet in beland? De zekerheden in ieder geval niet. Die liggen bij de Rabo.

Leendoel pitch 1
BAF Group heeft inmiddels een internationale marktpositie bereikt die geleid heeft tot een snelgroeiende orderportefeuille. De orderportefeuille bedraagt op dit moment reeds 75% van de geprognotiseerde omzet voor 2016. De forecast op uitstaande projectenaanbestedingen laat een verdere toename zien. BAF Group heeft meer werkkapitaal nodig om deze groeiende orderportefeuille in een hoger tempo uit te kunnen voeren en daarmee de gestelde targets te realiseren. Alle overige vereisten op het gebied van machinale, logistieke en organisatorische capaciteiten zijn reeds binnen de organisatie aanwezig om dit mogelijk te maken.

Leendoel pitch 2
Momenteel kan BAF Group de vraag van haar afnemers niet geheel invullen en mist BAF Group lucratieve orders vanwege onvoldoende werkkapitaal. De cyclus van opdracht tot levering/betaling beloopt ca. 120 dagen waardoor er bij meerdere gelijktijdige orders werkkapitaal is benodigd om inkopen en onderhanden werk te kunnen financieren. De bij de investeerders van Collin Crowdfund aan te trekken lening zal worden aangewend om hier gedeeltelijk te kunnen voorzien.
pi_183160159
Update FNC mbt openstaande betalingen:

Uitstaande terugbetalingen
Zodra een betalingstermijn is verlopen neemt onze afdeling Collections & Recoveries direct contact op met de kredietnemer om de aard van de betalingsachterstand te achterhalen. Er worden direct afspraken gemaakt om de achterstand in te lopen.

De onderstaande projecten hebben een betalingsachterstand.
C Nieuwe Boeketten Bloemenleverancier
De incasso van oktober is geslaagd, hierdoor is de achterstand één termijn gebleven. Wij hebben een afbetalingsplan met de kredietnemer waarmee maandelijks de achterstand met ¤ 200 wordt ingelopen. Zodra wij de volledige termijn ontvangen hebben wordt deze zo spoedig mogelijk aan u overgemaakt.

D Voorraad Vlees Slagerij
De incasso van oktober is niet geslaagd, waardoor de achterstand is opgelopen tot twee termijnen. Wij hebben contact gehad met de kredietnemer en mochten een betalingstoezegging ontvangen. Helaas mochten wij de betaling zelf nog niet ontvangen. Wij blijven derhalve het formele incassoproces volgen met als doel de betaling alsnog zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.

D Ijkapparatuur Taximeters
De incasso van oktober is geslaagd, waardoor de achterstand op een termijn is gebleven. Ondanks de vele contactpogingen mochten wij nog geen bericht ontvangen van de kredietnemer. Wij hebben derhalve het formele incassoproces opgestart met als doel de betaling zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.

E [1%CB] Bedrijfswagen Isolatiebedrijf
De incasso van oktober is geslaagd. Het afbetalingsplan behelst dat de incasso's steeds zullen slagen en dat we vanaf september gedurende vier maanden steeds een half termijn extra mogen ontvangen. Hierdoor zal de achterstand ingelost worden in december. Wij mochten reeds de tweede deelbetaling ontvangen waardoor de achterstand is teruggezakt tot een termijn. Deze termijn zal spoedig aan u worden overgemaakt indien dit nog niet gebeurd is. In december zal u opnieuw een dubbele termijn mogen ontvangen.

D Voorraad Tweedehands Witgoed
De incasso van oktober is niet geslaagd. Wij hebben meermaals contact gehad met de kredietnemer en ook meerdere betaaltoezeggingen mogen ontvangen. Tot op heden hebben wij echter nog geen betaling mogen ontvangen waardoor wij het formele incassoproces hebben opgestart met als doel de betaling alsnog zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.

E Personeelskosten Uitzendbureau
De incasso van oktober is niet geslaagd. Hierdoor is de betalingsachterstand weer opgelopen tot drie termijnen. Wij hebben contact gehad met de kredietnemer. Er zou beslag gelegd zijn op de bankrekening, waardoor hij geen betaling kan overmaken. Mocht de betalingsachterstand toch oplopen tot 90 dagen of meer dan zullen we genoodzaakt zijn de lening op te zeggen. Mocht dit gebeuren dan zullen wij u hiervoor informeren in de volgende maand.

E [1%CB] Import Personenwagens
De incasso van oktober is niet geslaagd. Ondanks de vele contactpogingen mochten wij nog geen bericht ontvangen van de kredietnemer. Wij hebben derhalve het formele incassoproces opgestart met als doel de betaling zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.

D Groothandelaar Metaal & Autobanden Extra Voorraad
De incasso van oktober is niet geslaagd aangezien de rekening van de kredietnemer geblokkeerd werd vanwege pintransacties in drie continenten. De ondernemer heeft op 16 november een afspraak met zijn bank om de rekening opnieuwe te activeren waardoor wij wanneer de rekening weer actief is, de betaling van de termijn oktober en november mogen ontvangen indien deze niet via incasso is afgeschreven. Wij blijven in nauw contact met de kredietnemer om de situatie op te volgen.

E Montagebedrijf Gereedschap en Werkbus
De incasso van oktober is niet geslaagd. Dit werd veroorzaakt door te laten betalingen van de debiteuren van de kredietnemer. Wij hebben een betalingstoezegging om de achterstand te ontvangen voor de volgende incasso. De incasso van november zelf zou volgens de normale incasso geincasseerd kunnen worden. Wij blijven dit nauwgezet opvolgen zodat de gemaakte afspraken worden nagekomen.


Kredietprojecten in incasso
Kredietprojecten in het incassoproces kunnen op dit moment hun betalingen niet meer nakomen. Samen met onze incassopartner Arvato proberen wij desondanks het grootst mogelijke deel van uw investering voor u te verzamelen.

C [1%CB] Verbreden Meubelassortiment
Aangezien de achterstand verder op is gelopen, hebben wij de lening opgezegd en kredietneemster negatief bij het BKR moeten registreren. Zoals in onze vorige update aangegeven, heeft de kredietneemster vorige maand contact met ons opgenomen met slecht nieuws. Na terugkomst van haar vakantie heeft zij ontdekt dat de meubels uit haar zaak (voorraad) en de bedrijfsmiddelen zijn ontvreemd. Zij weet wie dat is geweest en heeft ons voorzien van de politieaangifte tegen deze persoon. Helaas is zij nu niet in staat om iets te doen, dit is aan de politie. De kredietneemster heeft inmiddels haar eigen faillissement aangevraagd. Dit is waarschijnlijk de beste uitkomst, nu de Curator de politieaangifte kan voortzetten en tevens namens failliet de meubels terug kan vorderen of een schadevergoeding kan eisen. Wij zullen u volgende maand, indien mogelijk, informeren over de uitspraak van het faillissement.

E [1%CB] Extra Consultant IT-bedrijf
Zoals in de vorige updates aangegeven, hebben wij dit dossier kort na de opzegging van de lening overgedragen aan onze advocaat om conservatoir beslag te leggen op de onroerende zaken en bankrekeningen van de kredietnemer. Dit hebben wij gedaan omdat wij een sterk vermoeden hebben dat de kredietnemer niet de intentie heeft de vordering terug te betalen en wellicht naar het buitenland zal vertrekken. Het beslag op het onroerend goed heeft doel getroffen. Het beslag op de bankrekening niet, daar de bank zelf een vordering had op de kredietnemer en dus kon verrekenen. Nu wij conservatoir beslag hebben laten leggen, moeten wij ook de procedure opstarten om de noodzaak van het beslag te bekrachtigen. Dit hebben wij ook gedaan en de kredietnemer heeft zich niet met zijn advocaat in de procedure gesteld. Dit betekent dat er een verstekvonnis zal worden verleend en onze vorderingen worden toegewezen. De kredietnemer heeft ondertussen wel een regeling geboden, echter wil hij dat wij de beslagen opheffen. Zijn voorstel hebben wij afgewezen, daar we risico zullen lopen en de regeling zeer mager is. Nu zijn wij alsnog bezig met de onderhandelingen, maar wij zullen de procedure niet intrekken en onze beslagen ook niet opheffen. Volgende maand zullen wij u berichten omtrent de voortgang van de onderhandelingen.

E [1%CB] Onderhoudsbedrijf Hefbruggen
Wij hebben de lening opgezegd en de gehele vordering opgeëist bij de kredietnemer. Op de opzegging is niet gereageerd, ook hebben wij telefonisch geen contact kunnen krijgen. Ondanks de vele pogingen en waarschuwingen hebben wij geen betaling mogen ontvangen van de kredietnemer, waardoor wij de kredietnemer negatief bij het BKR hebben geregistreerd. Ook hebben wij een externe partij onderzoek laten doen en huisbezoeken af laten leggen. Deze partij heeft kortstondig contact gehad met de eigenaar van het bedrijf. Het enige dat werd vernomen is dat hij stelde 'failliet' te zijn. Blijkens de faillissementsregisters was dit echter niet het geval en berust dit dus niet op waarheid. Het lijkt er dus sterk op dat de kredietnemer niet de intentie heeft om de vordering terug te willen betalen. Zoals u weet hebben wij het dossier overgedragen aan de advocaat en hebben wij de stukken voor een dagvaarding zo goed als gereed. Onze advocaat heeft op 12 oktober 2018 aangifte gedaan en deze stukken zijn toegevoegd aan de inmiddels uitgebrachte dagvaarding. Het doel van de opgestarte procedure is allereerst het terug krijgen van uw investering en subsidiair om de route richting een schuldsanering af te snijden, nu dit niet bedoeld is voor dergelijke casussen. Vooralsnog heeft de kredietnemer geen advocaat gesteld. Tevens hebben wij vernomen dat de kredietnemer zich heeft uitgeschreven bij de gemeente, wat erop kan wijzen dat hij zich elders zal vestigen. De deurwaarder houdt dit in de gaten, voor betekening van de dagvaarding. Indien wij niet tijdig een adres kunnen traceren, dan zullen wij de kredietnemer bij het BKR melden met een A4 codering.
pi_183160266
quote:
14s.gif Op donderdag 15 november 2018 09:58 schreef Horsemen het volgende:

[..]

Ik blijf het een hele slechte zaak vinden dat Collin niet aangeeft dat men aanpassingen in de pitch heeft doorgevoerd. Nu kan het dus gebeuren dat je een pitch leest en denk die neem ik mee als hij open gaat voor investeerders. Vervolgens gaat de pitch een aantal dagen later open en investeer je en ga je niet een op een nogmaals de pitch uitspellen of Collin zaken heeft zitten aanpassen. Resultaat is dus dat je geïnvesteerd heb terwijl je dat eigenlijk helemaal niet zou willen doen op basis van de aangepaste pitch. Bij mij valt dit gewoon onder misleiding door Collin o|O .

Collin zou gewoon netjes, net als bijvoorbeeld GvE dit doet, door middel van een update, bij voorkeur bovenaan de pitch moeten aangeven wat er aangepast is.
Sterker, de openstelling zal mi soms zelfs uitgesteld moeten worden omdat de voorpublicatie mogelijk te kort gaat zijn (wat door gebrek aan update meldingen niet te controleren is)
pi_183160425
Mijn FNC problemen . In de mail heb ik een update mogen ontvangen over 6 van de 9 projecten met een achterstand. Vandaag maar eens vragen wat er aan de hand is met de andere 3 projecten.


B Nieuwe Vloer & Grill voor Grillroom

ID: 11339330
Openstaand: 53%
De Incasso van oktober is niet geslaagd. Het bedrijf heeft momenteel betaalproblemen. Wij hebben nauw contact met de kredietnemer en hebben afgesproken om toch minstens halve termijnen te voldoen en periodiek de situatie te evalueren. Wij hebben inmiddels een halve termijn mogen ontvangen. Op 15 november mogen wij de tweede halve termijn ontvangen. Zodra wij een volledige termijn ontvangen hebben zal deze spoedig aan u worden overgemaakt.

C Materialeninkoop Interieurontwerper

ID: 489922007
Openstaand: 67%
De incasso van oktober is niet geslaagd, waardoor de achterstand is opgelopen tot twee termijnen. Wij hebben contact gehad met de broer van de kredietnemer. Wegens omstandigheden in de privésfeer is er een voorlopige bewindvoerder aangesteld. Wij staan hiermee in contact om onze schuld op te geven. Later deze maand is er een zitting omtrent deze bewindvoering. Wij houden u op de hoogte zodra mij meer informatie mogen ontvangen van de bewindvoerder.



E Verbouwing Eetcafé & Frituur

ID: 755944261 Openstaand: 41.2%
De incasso van oktober is niet geslaagd waardoor de achterstand is opgelopen tot drie termijnen. Wij hadden een afbetalingsplan afgesproken met de kredietnemer. Door middel van wekelijkse betalingen zouden wij de volledige termijn mogen ontvangen en ¤ 500 voor het inlopen van de ontstane achterstand. Helaas mochten wij de laatste twee weken niets ontvangen. Wij hebben bericht ontvangen van de kredietnemer dat de achterstand van het afbetalingsplan nog voor de betalingsachterstand oploopt tot meer dan 90 dagen betaald zou worden. Mochten wij dit niet op tijd mogen ontvangen zullen wij alsnog genoodzaakt zijn de lening op te zeggen. Mocht dit gebeuren dan zullen wij u hierover informeren in de volgende maand.


C Duikcentrum Technisch Duikmateriaal

ID: 986748851
Openstaand: 65%
De incasso van oktober is niet geslaagd. Wij hebben contact gehad met de kredietnemer en het is vooralsnog niet mogelijk om het bedrag in een keer te voldoen. Wij hebben inmiddels verschillende deelbetaling mogen ontvangen. Zodra wij de volledige termijn hebben ontvangen zullen wij deze zo spoedig mogelijk aan u overmaken.



D Bouwbedrijf Omzetbelasting

ID: 954090550
Openstaand: 89%
De incasso van oktober is geslaagd waardoor de achterstand twee termijnen gebleven is. Inmiddels mochten wij één termijn ontvangen. Deze zal spoedig worden uitbetaald indien dit nog niet gebeurd is. Wij mochten ook een betalingstoezegging ontvangen voor de resterende achterstallige termijn. Helaas mochten wij tot op heden deze betaling nog niet ontvangen. Wij blijven derhalve het formele incassoproces volgen met als doel de betaling alsnog zo spoedig mogelijk voldaan te krijgen.

D Assortimentsuitbreiding Groothandel

ID: 921971153
Openstaand: 92.9%
Zoals in de eerdere update aangegeven, heeft de gemeente zich gemeld voor een minnelijk schuldhulptraject. Wij hebben contact opgenomen en de hoogte van de vordering doorgegeven. Inmiddels hebben wij ook een voorstel van de gemeente ontvangen en hebben we volledige inzage in de de totale schuldenlast van de kredietnemer. Momenteel zijn wij het voorstel aan het beoordelen en hebben daarbij contact met de gemeente. Volgende maand berichten wij u over ons oordeel.
pi_183160477
mijn aanvulling op FNC probleem projecten

Voorfinanciering Debiteuren - m.n. Overheid

ID: 657466096
Openstaand:55%


Nadat wij de appeldagvaarding aan de kredietnemer hebben betekend, hebben wij van het Hof bericht gehad. Het Hof heeft aanleiding gezien een comparitie te gelasten in deze zaak. Dit is niet de gebruikelijke route. Vaak wordt pas een comparitie gelast als de memorie van grieven al ingediend zijn. Onze advocaat vermoedt dat het Hof een comparitie opportuun acht om partijen tot een schikking te bewegen. Wij hebben voor de comparitie onze verhinderdata doorgegeven en zullen de komende tijd focussen op het globaal in kaart brengen van onze gronden in het hoger beroep. Deze gronden zullen namelijk wel ter sprake komen tijdens de comparitie. Verder zullen we de zittingsdatum afwachten en deze ook aan u communiceren zodra dit bekend is.
pi_183160563
quote:
1s.gif Op donderdag 15 november 2018 10:29 schreef investeerdertje het volgende:

[..]

Sterker, de openstelling zal mi soms zelfs uitgesteld moeten worden omdat de voorpublicatie mogelijk te kort gaat zijn (wat door gebrek aan update meldingen niet te controleren is)
Pitch zal nog wel aangepast worden. de tekst onder de paragraaf onderneming staat nog zonder hoofdletters a h begin van de zinnen. Heb de pitch gisteren al gedownload, en zonet de aangepaste , vh weekend maar eens ff vergelijken. maar zoals in mijn eerdere bericht, ik heb al bepaald aangaande deze pitch.

[ Bericht 2% gewijzigd door peterc op 15-11-2018 13:30:05 ]
pi_183161737
Mijn aanvulling op de gemelde projecten op FNC met problemen:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb 54 investeringen gedaan via FNC, waarvan er nu 3 een probleem hebben.

De verdeling is als volgt:

Risico-categorie:
A+: 1 project
A: 11 projecten, waarvan 1 afgerond
B: 16 projecten, waarvan 4 afgerond
C: 16 projecten, waarvan 1 afgerond, 2 problemen
D: 8 projecten, waarvan 1 afgerond, 1 probleem
E: 2 projecten

[ Bericht 18% gewijzigd door Groepfunder op 15-11-2018 12:14:47 ]
pi_183162020
Bij lendahand gelukkig weer stuk of 15 terugbetalingen mogen ontvangen. Gelukkig zit ik (nog) niet in de probleemprojecten
  donderdag 15 november 2018 @ 13:10:42 #135
442908 crowd-fundi
ik bankier, dus ik ben
pi_183162680
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 12:28 schreef investeerdertje het volgende:
Bij lendahand gelukkig weer stuk of 15 terugbetalingen mogen ontvangen. Gelukkig zit ik (nog) niet in de probleemprojecten
Van tien verschillende leningaanvragers teruggekregen. Eentje is er nog onderweg (WEnergy).
De probleemprojecten zijn er helaas ook. Van NPFC blijft het binnendruppelen.
pi_183163014
Ik heb ook een aantal achterstanden. De onderstaande wil ik wel met jullie delen.
quote:
De kredietnemer heeft twee termijnen gestorneerd, waardoor wij de lening hebben moeten opzeggen. Tevens heeft een schuldhulpverlener zich gemeld, die bezig is met een crediteurenakkoord. Wij vernamen vrij snel dat er al gesprekken gevoerd zijn met de grootste schuldeisers, de bank, een grote leverancier en de gemeente. Deze staan achter het akkoord en hebben het voorstel dat de kredietnemer hen heeft gedaan geaccepteerd. Ook wij hebben een voorstel gekregen, onze positie is 2,5% in de totale schuldenlast, waardoor wij het risico lopen dat wij in een dwangakkoord procedure alsnog door de rechter gebonden worden aan het akkoord. Wij hebben het voorstel beoordeeld aan de hand een volledig onderbouwd rapport en kwamen tot de conclusie dat het voorstel het maximaal haalbare is voor u, nu tegenwerking van het akkoord zal lijden tot een gerechtelijk dwangakkoord en derhalve alleen maar meer kosten zonder kans op additionele opbrengsten. Het alternatief was een faillissement, wat de opbrengst zal reduceren tot niets. Wij zullen na het akkoord nog een minnelijke poging tot betaling doen, maar hiervoor is geen juridische basis meer en zal slechts op basis van goodwill van de kredietnemer worden betaald mocht deze hiertoe over wensen te gaan.
Ik weet niet wat het voorstel is, dus weet nog niet waar ik aan toe ben.
pi_183163083
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 13:28 schreef Benger het volgende:
Ik heb ook een aantal achterstanden. De onderstaande wil ik wel met jullie delen.

[..]

Ik weet niet wat het voorstel is, dus weet nog niet waar ik aan toe ben.
Welk project ?
pi_183163100
En wat stond er nog open?
pi_183163112
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 13:31 schreef Crowdfunder99 het volgende:

[..]

Welk project ?
B Aanschaf Houtbewerkingsmachines
ID: 75971412
Openstaand: 49%
pi_183163289
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 13:33 schreef Benger het volgende:

[..]

B Aanschaf Houtbewerkingsmachines
ID: 75971412
Openstaand: 49%
jeetje, dus totale schuldenlast 1,2 miljoen? Hoe doe je dat vraag ik me af....
pi_183163429
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 13:44 schreef kopersneek het volgende:

[..]

jeetje, dus totale schuldenlast 1,2 miljoen? Hoe doe je dat vraag ik me af....
Nee het kredietbedrag was ¤ 30k. Daarvan staat nog een kleine 15k open. Dat is 2,5%, dus de totale schuld zou dan een kleine 600k moeten zijn.
pi_183163478
Stand corrected, maar nog steeds een bedrag waar je u tegen zegt...
  donderdag 15 november 2018 @ 14:11:51 #143
442908 crowd-fundi
ik bankier, dus ik ben
pi_183163729
quote:
tegenwerking van het akkoord zal lijden tot een gerechtelijk dwangakkoord
Proberen ze grappig te zijn bij FNC?
Het akkoord lijkt op lijden voor de beleggers. Maar zo meelevend bedoelen ze het denk ik niet. :'(
pi_183163761
Ik krijg net een brief van FNC waarin staat dat ze mij goed achten om een kwart miljoen euri aan te lenen

Misschien toch maar eens doen.....
(en na ontvangst alle verbinding verbreken....)
:W
pi_183163783
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 14:14 schreef bleyenburg het volgende:
Ik krijg net een brief van FNC waarin staat dat ze mij goed achten om een kwart miljoen euri aan te lenen

Misschien toch maar eens doen.....
(en na ontvangst alle verbinding verbreken....)
:W
Vertellen ze er ook direct bij in welke categorie je komt te vallen?
pi_183163817
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 13:54 schreef Benger het volgende:

[..]

Nee het kredietbedrag was ¤ 30k. Daarvan staat nog een kleine 15k open. Dat is 2,5%, dus de totale schuld zou dan een kleine 600k moeten zijn.
Blijkt deze schuld (globaal) uit de jaarcijfers zoals gepubliceerd door FnC ten tijde van de publicatie?
pi_183163839
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 14:14 schreef bleyenburg het volgende:
Ik krijg net een brief van FNC waarin staat dat ze mij goed achten om een kwart miljoen euri aan te lenen

Misschien toch maar eens doen.....
(en na ontvangst alle verbinding verbreken....)
:W
Net als die pipo van Pieco Cars. Heeft zich inmiddels uitgeschreven bij diens gemeente dus binnenkort onvindbaar/ondergedoken.
Pecunia non olet
pi_183163852
@kopersneek: who cares......
die categorie is alleen van belang als je van zins bent terug te betalen......
_O-
pi_183164075
quote:
1s.gif Op donderdag 15 november 2018 14:17 schreef Horsemen het volgende:

[..]

Blijkt deze schuld (globaal) uit de jaarcijfers zoals gepubliceerd door FnC ten tijde van de publicatie?
Eind 2014 bedroeg de schuld ruim 4 ton. Er is dus naast deze lening nog ruim een ton schuld bij gekomen.
pi_183164253
Voor de geïnteresseerden:
Antwoord van FNC na doorvragen over pitch waar onduidelijkheid was over personeelskosten:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nou, roept u maar......
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')