quote:Op woensdag 24 oktober 2018 18:28 schreef Sigaartje het volgende:
k meng met een mes en dat werd ook door een meesterkok aanbevolen, om het gehakt koel te houden.
Mwah, dit ziet er zo los uit, dit blijft denk ik niet heel in de pan, maar dat kan ook door het mengen met een mes komen.quote:
Heb ze daarna wel gekneed. Denk ietsje te weinig paneermeel.quote:Op woensdag 24 oktober 2018 18:35 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Mwah, dit ziet er zo los uit, dit blijft denk ik niet heel in de pan, maar dat kan ook door het mengen met een mes komen.
Want?quote:Op woensdag 24 oktober 2018 18:50 schreef -mosrednA het volgende:
Ik raak een beetje van slag door de wijze waarop je je broodjes hebt gesneden
De ui gaat er op. De ei ben ik helaas vergeten, wel jammer.quote:
Je snijdt ze toch horizontaal open? Ik zie overal verticale snedesquote:Op woensdag 24 oktober 2018 18:52 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Want?
(ondertussen snij ik een peper)
Aah goeie, zag het later. Geen mosterd er door ? Of geen liefhebber van ?quote:Op woensdag 24 oktober 2018 18:53 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
De ui gaat er op. De ei ben ik helaas vergeten, wel jammer.
Dat is hoe Turks brood er uit zietquote:Op woensdag 24 oktober 2018 18:54 schreef -mosrednA het volgende:
[..]
Je snijdt ze toch horizontaal open? Ik zie overal verticale snedes
Nee oke maar die aan de voorkant?quote:Op woensdag 24 oktober 2018 19:04 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat is hoe Turks brood er uit ziet
Gezichtsbedrog, dat ene brood staat rechtop tegen de anderequote:Op woensdag 24 oktober 2018 19:06 schreef -mosrednA het volgende:
[..]
Nee oke maar die aan de voorkant?
Woow, shit heequote:Op woensdag 24 oktober 2018 19:12 schreef Ronaldsen het volgende:
[..]
Gezichtsbedrog, dat ene brood staat rechtop tegen de andere
Oh, ok, ik zag het in een filmpje...quote:Op woensdag 24 oktober 2018 19:24 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Vlees nooit direct uit de koelkast bakken/braden. Dat koelen heeft ook totaal geen invloed op de stevigheid van de burger. Beter kneden, met je handen,is de oplossing.
Ei? Niet in hamburger, het is geen gehaktbal. Paneer hoort er trouwens ook niet in.quote:
Niet kneden. Dat doe je met een gehaktbal, hamburgers moeten juist een beetje los, truc is wel om daarbij de boel niet uit elkaar te laten vallen of droog te laten worden, dus vlees met voldoende vet.quote:Op woensdag 24 oktober 2018 19:24 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Vlees nooit direct uit de koelkast bakken/braden. Dat koelen heeft ook totaal geen invloed op de stevigheid van de burger. Beter kneden, met je handen,is de oplossing.
Joh, er bestaat niet 1 recept/manier voor hamburgers, het kan op 2000000 manieren, dit VIND jij beter, een ander dat weer.quote:Op woensdag 24 oktober 2018 19:27 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Ei? Niet in hamburger, het is geen gehaktbal. Paneer hoort er trouwens ook niet in.
Juist engzins los vlees. Ik vind een tikkie mosterd er wel lekker in trouwens. Ui doe ik er later op.
Smakelijkquote:Op woensdag 24 oktober 2018 19:32 schreef Sigaartje het volgende:
Het resultaat! Met trots!
(Met een lekker potje voetbal op de achtergrond)
Ruikt lekker. We happen toe
[ afbeelding ]
Je mag het Zelf weten natuurlijk. Maar met ei en paneermeel is het een platgeslagen gehaktbal, geen hamburger.quote:Op woensdag 24 oktober 2018 19:32 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Joh, er bestaat niet 1 recept/manier voor hamburgers, het kan op 2000000 manieren, dit VIND jij beter, een ander dat weer.
Wel een beetje kaal zonder sla en augurk.quote:Op woensdag 24 oktober 2018 19:40 schreef Sigaartje het volgende:
Zo zo, mjummie zeg!
Die Hot Mama's barbecue saus is trouwens verukkelijk!
D&L mayo kende ik al, die is de beste. Zo wat een lekker bbq sausje zeg.
Hamburger had iets meer chili in gemoeten, maar verder heerlijk. Wel veel brood, dat wel.
[ afbeelding ]
Dat is waar. Vergeten te kopen, maar ik ben geen augurk-typ.quote:Op woensdag 24 oktober 2018 19:52 schreef TargaFlorio het volgende:
[..]
Wel een beetje kaal zonder sla en augurk.
Vroeger maakte ik hamburgers zonder paneermeel, maar die vielen uit elkaar. Dus tja...quote:Op woensdag 24 oktober 2018 19:35 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Je mag het Zelf weten natuurlijk. Maar met ei en paneermeel is het een platgeslagen gehaktbal, geen hamburger.
Ik ben geen liefhebber van zuur, ook niet van zoet.quote:
Het vet in het gehakt wordt echt wel harder van de koelkast hoor!quote:Op woensdag 24 oktober 2018 19:24 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Vlees nooit direct uit de koelkast bakken/braden. Dat koelen heeft ook totaal geen invloed op de stevigheid van de burger. Beter kneden, met je handen,is de oplossing.
Niet helemaal doorkneden natuurlijk.quote:Op woensdag 24 oktober 2018 19:29 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Niet kneden. Dat doe je met een gehaktbal, hamburgers moeten juist een beetje los, truc is wel om daarbij de boel niet uit elkaar te laten vallen of droog te laten worden, dus vlees met voldoende vet.
En dan warm je het weer op...quote:Op woensdag 24 oktober 2018 20:00 schreef Fokpop het volgende:
[..]
Het vet in het gehakt wordt echt wel harder van de koelkast hoor!
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |