abonnement Unibet Coolblue
pi_182548106
NJ wat sneu die eerste foto. de 2e foto is wel een heel schattig lachje, hopelijk zien jullie dat lachje snel vaker.

quote:
1s.gif Op dinsdag 16 oktober 2018 08:04 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
Paar foto’s van U. Incl. 2 vakantiekiekjes.
even benieuwd ringen waarmee de Oball op de eerste foto vast zit.
Ik heb loopy links maar L vind het leuk om die los te trekken dus dat werkt niet meer om speeltjes vast te zetten.
pi_182548251
Schanu, dat is echt super sneu! Beterschap.

Priem, welkom!

NJ, pittig wel hoor, zoveel huilen. Hebben jullie een draagzak- of doek? Die laatste foto is wel O+.

Ik zag vakantie-U van Duman en vakantie-Juul van Exode O+. En de leukerds van BelleFleur en Rena en Sillie en Minilot en Luna en en en en. Oh mensen, wat een leuke baby's toch.

Mars is weer fresh and shine. Hij kucht nog wat na. Als het niet zo'n goedzak was, zou je hem verdenken van een spoortje man-flu. Maar ik weet beter. Deze baby is een bikkel. Die klaagt amper. Of niet eigenlijk. En gaat dan dus in de box liggen stuipen. Brrr, dat beeld zal nog lang op mijn netvlies staan vrees ik. Wat een narigheid.
Het huis is een bende, de stapel was standje Himalaya, mijn auto kapot maar we klagen niet want alles ademt en leeft en we hebben elkaar en dat is al wat belangrijk is.

quote:
1s.gif Op dinsdag 16 oktober 2018 09:39 schreef Spees_Eend het volgende:
Ik quote deze even want jij vroeg vorige week of onze jongens op elkaar lijken. Uhm, nee. Of ja, ik zie bepaalde gezichtsuitdrukkingen die overeen komen. En ze hebben allebei mijn bruine ogen. En hetzelfde kruintje. Maar Twix is petit en Mars is huge, of nee, HUGE.
Twix lijkt meer op mij, Mars meer op man. Of eigenlijk op de vader van man, dit weekend zijn babyfoto's erbij gezocht en de gelijkenis is bijna eng. Dus Mars lijkt op zijn Opa O+. En dat is tof want daar is hij naar vernoemd.
Maar goed, moraal van dit verhaal. Ze lijken zo nu en dan ;) .
  dinsdag 16 oktober 2018 @ 11:58:50 #78
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_182548284
Leuk toch O+ 2 verschillende van dezelfde makers.

Ik heb gewoon 2x hetzelfde alleen dan van een ander geslacht :D :P
pi_182548357
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2018 11:58 schreef SacreCoeur het volgende:
Leuk toch O+ 2 verschillende van dezelfde makers.

Ik heb gewoon 2x hetzelfde alleen dan van een ander geslacht :D :P
Oh zeker, super leuk! Zo bijzonder hoe hetzelfde gen-pakketje twee zulke verschillende kindjes kan afleveren. O+
pi_182548540
Sillie, wat een mooie bollie O+

Malteser, zal nog wel even heftig blijven denk ik die beelden van de koortstuip, bah wat een nare ervaring. Dan ben je toch wel weer even extra dankbaar voor wat je hebt O+

Vrouwlief is bij de huisarts geweest en gelukkig heeft Vlokje geen keelontsteking, ook oortjes en longetjes en alles schoon. Maar we zijn dus ook geen steek verder. Net het ziekenhuis gebeld of de belafspraak die voor donderdag eindmiddag staat naar voren geschoven kan worden omdat ze zo vreselijk weinig drinken binnen krijgt, maar alles zit hartstikke vol dus nee ;( En nu wachten we dus maar weer verder af en hopen dat het vanzelf een beetje beter gaat. Een eerstvolgende afspraak voor lichamelijk onderzoek zou pas op 15 november kunnen gaf de receptioniste al aan, tenzij wordt geoordeeld dat er sprake is van spoed, dus ik vrees dat we nog wel even in onzekerheid blijven zitten. Mijn arme meisje :{
pi_182548673
Was vouwen met je baby in zijn blote billen is prima bezigheidstherapie. Eerste plas een minuut nadat de luier uit ging. Tweede over mijn rok. Derde over een stapel was. :D

Hij heeft wat luieruitslag, ik hoop dat blote billentijd wat helpt. :)

Ohja, we zijn nj halverwege.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_182549906
PKM :D

Schanu 'fijn' dat er niks gevonden is maar nu ben je inderdaad nog niks verder. Er zit blijkbaar niks anders op dan wachten tot donderdag. Ik zou als ik jou was goed de plasluiers in de gaten houden en als dat minder wordt aan de bel trekken. Vervelend zeg, je wil zo graag een blije tevreden baby (ook voor de baby zelf uiteraard).
  dinsdag 16 oktober 2018 @ 14:51:04 #83
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_182551263
Zijn hier nog geīnteresseerden voor Secret Santa? Aanmelden kan tot komende vrijdagavond 20 uur!

OUD / [OUD] Secret Santa 2018 aanmeldtopic

~:)
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_182552033
Pannenkoek ik moet meestal zo lachen om jouw banaan. Hij klinkt als een heerlijk kind wat je lekker bezig houd!

Wat fijn dat mars zich weer beter voelt! Hopelijk kan jij het beeld van de koortsstuip snel een plek geven Malteser.

Schanu, Gelukkig geen keelontsteking voor vlokje. Hopelijk trekt het drinken weer een beetje bij. Blijven haar luiers goed vol? Dan weet je in ieder geval dat ze wel voldoende binnenkrijgt.

Al die babyfoto’s O+ Mooi om te zien hoe verschillend al die kleintjes zijn. Weet nog van toen m’n neefje baby was en ik hem op ging halen bij het kdv dat ik bang was hem niet te herkennen. Kan het me nu niet meer voorstellen, baby’s lijken helemaal niet op elkaar :P

Onze BFD-bijdrage volgt zo.
pi_182552370
Voor speelgoed aan de wagen is het nog net wat te vroeg volgens mij...
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Meestal slaapt ze in de draagzak, maar nu een keertje niet
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 16 oktober 2018 @ 16:00:21 #86
149959 SQ
snelle trees
pi_182552423
Hahaha die bovenste _O- O+
disclaimer
pi_182552475
Oh, Schanu, wat dubbel. Fijn dat er niks gevonden wordt, maar ja, wat moet je dan nu nog?

Phi ging vandaag voor het eerst wennen op de opvang. Ze zou gaan van 8.30 tot 13.00, maar wat ik al vreesde: 11.15 ging mijn telefoon. "We zijn nu met drie mensen al 1,5 uur bezig, maar ze weigert de fles en ze heeft nu wel héél erg honger." :{

Ik had de ochtend benut voor wat moeder-zoontijd en was gaan bowlen met Caesar, op twintig autominuten afstand. Wat duren die dan lang. Ik haalde nog enigszins illegaal een trage caravantoerist in, vol in het zicht van een politiewagen die me goddank met rust liet :') Toen ik eenmaal op het kdv was, bleek Phi net knock-out te zijn gegaan in één of ander schommelapparaat. Eenmaal aangelegd moest ze tijdens het drinken af en toe nog even snikken. Echt, m'n hart ;(
Het gekke is: vanmiddag heb ik thuis nog eens een fles geprobeerd en daar dronk ze zonder enige vorm van protest of probleem keurig uit en nu ligt ze al ruim een uur te slapen. Hopelijk gaat het donderdag beter.

En ja, ik maak 'm gewoon: #egopost :P
pi_182552486
Omg, Takkie, die bovenste foto _O- _O- _O-
pi_182552569
Takkie, echt, you make my day. Die foto! _O-

Jentin, agos, dat is sneu. Hopelijk gaat het donderdag beter.

Goed, auto is gemaakt, Himalaya is gereduceerd tot Vaalserberg, ik heb gedoucht, het eten is voorbereid en toen ik straks het kdv belde om te vragen hoe Mars het maakte, hoorde ik hem kirren op de achtergrond.
pi_182552575
Expressief kind zullen we maar zeggen _O- vanzelfsprekend hebben we het speelgoed ba de foto wegggehaald ;)

Oh Jentin was sneu voor phi! En voor jou ook. Ik vind dit toch wel een erg lastig nadeel van borstvoeding. Sofie zal waarschijnlijk volgende week voor het eerst gaan wennen. En vanavond ben ik voor het eerst een avond weg, dus ik hoop voor haar en vriendlief dat ze uit de fles wil drinken.
Hopelijk lukt het Phi donderdag beter!
pi_182553046
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2018 16:08 schreef Malteser het volgende:
Himalaya is gereduceerd tot Vaalserberg,
_O-

Goed bezig. Fijn dat Mars het naar z'n zin had!
pi_182553203
Juul en broer, wat een mooi duo O+ en wat knap dat ze het blok al zo goed vast kan pakken!

Gunther en zijn mooie wimpertjes O+

Welpje van Luna is nog zo lekker klein *; Leuk pakje!

Schanu :* Gelukkig geen keelontsteking maar balen dat jullie nog niet verder zijn met wat er dan wel is met jullie kleine meisje ;(

Silliegirl wat een heerlijk meisje heb je daar zeg, wat een lekker bol toetje O+

Malteser, wat ben jij toch een heerlijk optimistisch persoon O+ En zoals jij er naar kijkt is ook helemaal de juiste instelling, maar ik vond je tijdens je zwangerschap al zo stoer en nuchter en nu lees ik dat nog steeds terug bij je :Y Fijn dat het weer beter gaat met Mars!

Takkie, je meisje heeft echt geweldig veel expressie :D O+ Leuk om jou ook te zien, kwam jij ook naar de meet of vergis ik me nu?

Oh Jentin wat balen en sneu dat ze niet wilde drinken bij het kdv, hopelijk went ze ook gauw aan het flesje.

Mijn dame had trouwens vanmorgen ook wat nieuws, ze zwaaide naar me toen ik haar bij mijn schoonouders bracht en wegging O+ *; Net een koninginnetje; het was meer wuiven dan zwaaien maar het gaat om het idee :P
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182554763
Ik heb na wikken en wegen besloten om mij voor nog onbepaalde tijd terug te trekken van het forum. Ik worstel teveel met mijn gevoel van wel of niet welkom zijn en mij bezwaard voelen over vanalles en nog wat en dat komt vooral door mijn eigen mentale toestand. Misschien moet ik eerst daar maar eens aan leren werken :)

Bedankt voor de steun die ik heb mogen ervaren, het uitwisselen van ervaringen, bevestigingen tijdens onzekerheden, de mooie foto's en verhalen van iedereen hier, en stiekem kom ik misschien nog wel eens mee spieken omdat het moederschap soms gewoon retezwaar is en het dan fijn is om te lezen dat je daar niet alleen in staat.

Liefs :*
pi_182554810
Vind ik jammer, Schanu :{
pi_182554837
Schanu, wat super jammer!! :*
pi_182554841
Schanu :*
pi_182555154
Schanu, je bent meer dan welkom, hoor!
Je hoeft je niet bezwaard te voelen. FOK! is voor iedereen. Het is juist fijn dat lief & leed hier besproken kan worden. Het leven is namelijk niet alleen maar rozengeur en maneschijn...

Ik hoop je snel weer te zien. Hoop dat het snel goed gaat met jou - en vooral met je poppetje. :*
Protčge moi de mes désirs.
pi_182555411
Ooh Schanu wat jammer! ;( ;( Ik vind namelijk dat je altijd een goede kijk op vanalles hebt, hopelijk besluit je nog een keer terug te komen. :*

[ Bericht 16% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 16-10-2018 18:33:47 ]
pi_182555736
Ik hoop dat het niet door mijn opmerking van laatst komt schanu, dat bedoelde ik helemaal niet zo slecht...
pi_182556071
@D.U.M.A.N.:
Tsja, eerlijk beeld, maar niet het leukste beeld. :P
Knappe jongen hebben jullie!

@LaBelleFleur27:
Het ergste is dat er ook gewoon soms heeeeel weinig tijd tussen foto 1 en 2 zit. Alleen de volgorde verandert soms een beetje. :P
Zit wel pit bij jullie in 't kindje geloof ik! Zit veel in de ogen! :D

@Rena:
't lachen gaat steeds makkelijker/beter, dus wie weet! Als we haar maar de ganse dag bij ons dragen zit het wel goed.. Maar ja, dat kan natuurlijk ook niet áltijd natuurlijk.
Pretbekkie op je foto, haha! :D

@exode:
Zo'n foto als de tweede maakt dat je nķg beter weet waarvoor je het doet. Hebben ook overal in huis en op de telefoons foto's van een lachend Spookje staan. Als het dan even niet wil kunnen we gewoon kijken naar wanneer het wél wilde.
Ben heel benieuwd vooral hoe het zal gaan zodra ze naar de KDV gaat.. Misschien dat dat ook wel voor verbetering zorgt. Vind het vooral spannend of zij wel 'net zoveel zorg' kunnen bieden als wij zelf natuurlijk..
Wat een ondeugd bij Juul! En prachtig zo die twee samen. Kan me nu niet voorstellen dat ik ooit nog meer kinderen wil, maar als ik dat soort beelden zie..

@Shanu:
Thanks! <3
Wat naar van jullie meisje! Hoop dat jullie toch eerder snel ergens terecht kunnen. 260ml klinkt wel heul weinig.

Lees net ook je andere berichtje van een uur terug.. Vind ik jammer. :( Kan je bijdragen altijd goed waarderen!!

@Silliegirl:
Happy happy baby :D

@Malteser:
Werken nu met een monkey swing (?) geloof ik, maar vooral een BKKAY. Die hebben we geleend en gaat binnenkort terug, maar zijn aan het kijken naar een Tula geloof ik. Wilden een consulente langs laten komen, maar die is maar druk en vol.. Tula lees ik hier ook wel veel over geloof ik. Maar die is toch wel prijzig, dus wil wel zeker weten dat het een goede is zeg maar. :P
Je bent mooi positief, heel tof om te zien. :D Nu nog even de himalaya beklimmen en duimen voor de auto.

@Takkie:
Haha wauw, die ogen! :P

@Jentin:
Boh, nachtmerrie qua eerste wenuren :( Duimen voor donderdag!

--

Hier nu Spookje wakker sinds 8u. Maar, eerlijk is eerlijk, we hebben leuke momentjes gehad! Kijken naar de boxmobiel, spelen, brabbelen voor zover het brabbelen te noemen is.. Blij dat ik vanmiddag vrij was om samen een beetje op te kunnen vangen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')