abonnement Unibet Coolblue
pi_182616199
Neeeee Loj, hing jij in de babyverschoon/stilte/voedruimte rond? Wij zijn daar inderdaad even geweest en toen was er wel iemand aan het voeden. Was jij dat? B was stuiterend aanwezig en had een geel Ninjago shirt aan.

Juul deed het behoorlijk goed bij Lego World, ze heeft vanochtend eerst in haar eigen bed 2 uur geslapen, na de fles gegaan. Zowaar zelfs 2 hazenslaapjes van 45 minuten gedaan in de wagen (en herrie) en tussendoor een hele fles naar binnen gewerkt.

Jeetje Helsinki wat een nacht en wat zal dat naar zijn geweest. Gelukkig valt het mee. Hopelijk kan de fysio snel wat betekenen.
pi_182617544
Sterkte met je teen Belle!

Fijn dat alles goed was bij het cb Mini :)

Ik vond de kraam ergens heel fijn, gewoon het feit dat je behalve aan de baby nergens aan hoeft te denken. Maar ik vond het vooral erg fijn dat ik mijn huis weer terug had en geen afkeurende blikken kreeg over een snoepje om 9 uu ‘s ochtend, een was op 30 graden, dat ik na 10 dagen al met Li richting school moest of over dat ik Li liever mee onder de douche had dan in bad. Bij een derde heb je gewoon al een mening.. ;)

Oh wat eng Helsinki! Gelukkig is er niets ernstigs en ben je er op tijd voor de fysio bij :)

Oja, houdgreep! Dat heeft Li ook al uit gevonden ;)

In het openbaar voeden doe ik liever ook niet, maar ik doe het gerust als het nodig is.

Nou... dus toch Exode _O- Wie was jij? De vrouw die later binnen kwam? Dan heb ik met B nog heel gesprek gevoerd over dat mijn baby 7 weken was, die van jullie al het dubbele. Dat ze nu de fles kreeg en dat Li twee grote broers heeft, maar dat de broers liever een broertje wilden :D Dat B een broertje ook wel leuk had gevonden maar dat hij zijn zusje ook wel erg leuk vindt.
Ik twijfelde dus zo hè, maar ik durfde gewoon niet te zeggen, hoi ik ben loj, is een van jullie Exode ;) En ik dacht dus een andere naam bij B te verstaan dan ik dacht, dat maakte mijn twijfel ook groter...
Nou nu weet jij in ieder geval zeker dat ik geen vies oud mannetje op een zolderkamertje ben..
Mooi kindje heb ik hè O+ jij hebt ook twee prachtige kinderen en wat een mooi gezinnetje zeg O+ En B, wat een fantastisch kind O+

[ Bericht 2% gewijzigd door Loj op 19-10-2018 22:09:57 ]
  vrijdag 19 oktober 2018 @ 20:50:20 #253
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_182617574
Helsinki wat een schrik zeg :o

Minilot, knappe baby zeg, hij lijkt wel anderhalf!

Ik voed wel in het openbaar. De muren komen anders op me af met mijn plakbaby en de oudsten op school. Ik ga wel het liefst een beetje in een hoek zitten, maar dan maakt het me ook verder niet uit. Heb nog nooit negatieve reacties of starende mensen gehad.
pi_182617765
Helsinki gelukkig viel het mee! Was jullie uk erg van slag door het nachtelijke avontuur?

Ik vind gunther zo’n schatje om te zien!

Exode en Loj met hun onverwachte meet :P

LBF sterkte met je teen en beterschap voor Casper!

Als het lukt wil ik echt nog een hele poos borstvoeding blijven geven dus moest ik van mezelf de drempel over en ook in het openbaar voeden. Tot nu toe 1 kind gehad wat heel erg aan het staren was en vervolgens tegen haar mama zei ‘die mevrouw verstopt een baby’ O+ En 1 keer, terwijl ik in een geparkeerde auto zat met de deur open, een man die de auto inkeek en opmerkte dat hij dat vroeger ook mocht }:| op dat moment had ik niks terug te zeggen. Achteraf natuurlijk allemaal scherpe opmerkingen bedacht.
pi_182618122
Ik heb ook nog geen negatieve reacties gehad op voeden in het openbaar maar probeer het wel zo te plannen dat het zo min mogelijk nodig is.
Vandaag zat ik dus in de verschoningsruimte (lees een kleedkamer, zonder verschoningskussen maar met prima stoelen.. dus prima plek.
Maar ook al gevoed in de binnenspeeltuin in Blijdorp en morgen moet ik er in Artis ook aan geloven.

Ik kreeg vandaag ook nog van een oud opaatje een compliment dat ik gewoon aan het voeden was. “Sorry dat ik hier kom verschonen maar goed dat je gewoon voedt meisje” ;)
pi_182618196
Mini leuke foto! O+

Wat grappig dat jullie elkaar tegenkwamen Loj en Exode :D

Wat eng Helsinki!

Ik snap wel dat voeden in het openbaar lastig is. Ik heb soms het gevoel dat ik me moet verdedigen met de fles (heb ik nog nooit gehoeven dus is echt eigen gevoel) :@. Komt denk ik omdat ik wel heel graag borstvoeding had willen geven.

Mijn oma en Casper hadden vanmiddag een onderonsje O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_182618334
Oh LBF, Casper en z’n overgrootoma O+ Mooie foto!

Voeden, borst en/fles, in het openbaar kan dus sowieso een ding zijn blijkt. Toch gek hè, we zijn allemaal volwassen en toch maakt het uit wat andere vinden. Of wat wij denken dat andere ervan vinden. Wat kunnen vrouwen het zichzelf toch moeilijk maken ;)
pi_182618662
Wat een prachtige foto Fleur O+

En mini wat is günther grooot :o

Ik begin gelukkig steeds minder moeite te hebben met voeden in het openbaar. Alleen voeden waar schoonfamilie bij is vind ik nog wel een dingetje, dan zoek ik vaak toch een rustig plekje op. Bij vrienden en mijn eigen familie heb ik er dan weeer helemaal geen problemen mee :D gister legde ik Jip nog aan tijdens een potje kolonisten en kwamen mijn vrienden er pas na 10 minuten achter :') ("Huh is ie aan het drinken?! Dat heb je subtiel gedaan!") :D
pi_182623739
Belle poeh beterschap met je ontstoken teen ;(

Minilot wat een schattige foto O+

Oh Helsinki das flink schrikken; gelukkig weinig aan de hand maar toch.... :o

Pkm lol here comes chuckie euh banaan :+

Wolken benieuwd naar de foto’s O+

Openbaar voeden; goeie! Geen idee of ik er moeite mee heb. Gooi nu m’n tiet er ook gewoon uit als er kraamvisite is eigenlijk.. kan wel moeilijk zitten doen met doek over hem/tiet heen hangen maar dan zit ik daar zo mee te hannesen... moet ik wellicht nog een handigheidje in vinden.

Loj afkeurende blik ja? Hier hadden we een jonge kraamhulp (22 nog maar); maar heel nuchter. Zei zelf ook dat ik met Tijn onder de douche mocht als ik dat fijner vond; maar heeft zowel badje als tummytub ook getoond. Ging niet perse elke dag bed verschonen (ik vloei praktisch niks dus vond dat ook echt niet nodig) en ik stuurde aan niet te dweilen (houten vloer en heb ik zelf vorige week nog gedaan); nou prima; ging ze mooi andere taken doen zoals groentes snijden zodat wij het makkelijk hadden met koken e.d. Ook dat ik binnen 3 dagen al naar beneden wou, vond ze goed. Wel dat ik na lunch op de bank ging rusten; maar ze gaf me geen volledige bedrust en zei dat ik zelf moest aanvoelen hoe het ging. Kan me voorstellen dat het bij een 3de idd al helemaal anders is.

Belle die foto :D instant happiness O+

Haha aure; ja zo hoort het imo eigenlijk ook. Lekker niet moeilijk over doen en aanleggen. Hier eigenlijk geen moeite met schoonfamilie ook. Merk eerder dat zij wegkijken, ergens anders naartoe gaan qua kamer als ik moet voeden. Behalve oma; die wil elke minuut meemaken van de kleine _O- ah ik vind het wel lief. 6de kleinkind en nog steeds super enthousiast *; :D moest ook huilen toen ze Tijn voor het eerst zag, ze vindt het zo mooi O+
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_182623819
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 oktober 2018 21:21 schreef LaBelleFleur27 het volgende:

Mijn oma en Casper hadden vanmiddag een onderonsje O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat tof! O+

En bij Priem ook al zo'n verzotte oma, lief zeg!

PKM: Günther is nu 11,3 kg. :)

Een knuffel voor Helsinki!
Let me see you stripped down to the bone
pi_182623822
Günther projectielbraakte net volledig tegen de zwaartekracht in een verse voeding tegen me aan vanaf het aankleenkussen. Fijn wakker worden :')

In het openbaar voeden vind ik geen probleem, ik krijg ook eigenlijk nooit opmerkingen. In een beetje toffe natuur voeden vind ik zelfs expliciet gaaf: in Slovenië toevallig gevoed in een kloof, op een bergtop en in het bos. Voelt wel fijn oer. :7

Leuker dan op een museumbankje of in een bushalte in elk geval :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_182623832
Dat is lekker idd, mini. Is hij verdee niet ziek?

Openbaar voeden: wat moet, dat moet. Ik vind het vooral onhandig en weet nog steeds geen handige houding te vinden. Als ik weet dat ik buitenshuis moet voeden, pas ik wel m’n kleding erop aan, zodat het een beetje subtiel kan.

Ik hoorde vannacht gerommel over de babyfoon. Dus even gaan kijken: lag Phi 180 graden gedraaid én op haar buik; heerlijk te slapen, dat wel. Maar dat buikslapen vind ik wel eng met nét aan 4 maanden :{ Rug-buik rolt ze inmiddels vloeiend, maar andersom nog niet.
pi_182623872
Ah nee Mini, lekker begin van de dag.

Loj, ik kwam later binnen mijn knappe vrouw was er al. Ik hoorde inderdaad dat B aan het kletsen was geweest met iemand. Jij dus! Wat grappig!! Jammer dat we het niet doorhadden.
Hoe vonden jullie het? Vond Li het ok al die drukte?
pi_182623916
Agos mini, dat is ook niet fijn!

Kan me voorstellen dat je dat eng vindt Jentin. Casper begon rond die tijd ook met buikslapen geloof ik.

Leuk van oma Priem O+

Hier had mijn vriend om 2:00 buikloop en Casper om 4:00 diarree tot z’n schouderblad. Pyjama, slaapzak en hoeslaken konden meteen in de was en net had ie t weer. Ons huis bestaat nu voor 66% uit manflu want ze zijn beide uiteraard heel zielig _O-
pi_182625614
Sterkte met de manflu, Fleur! :*

Goedemorgen mini :')

Oma's met achterkleinkinderen, zo mooi O+

Welpje deed vannacht 22:30 - 2:00 - 5:30. Best oké, ware het niet dat hij na 2 uur alleen nog op mij wilde slapen. Na 7:30 kwam peuter er ook nog bij, maar in een zoontjessandwich bleek ik toch nog aardig te kunnen dutten. En het was wel knus. *;
pi_182625888
Luna's zoontjessandwich. O+

Mijn echtgenoot trof ons gisterenavond zo aan bij thuiskomen:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Niet bepaald volgens de diverse Veilig Slapen-normen maar oh wat lekker, zo op de bank samen. O+ En aangezien mijn 'baby' intussen half zo lang is als ik, denk ik dat het met het pletgevaar wel meevalt :+

Overigens wou -ie na het braakfestijn vanmorgen later op de ochtend helemaal geen brood of fruit of worteltjes en was -ie na een uurtje wakker en een joekel van een spuitluier alweer onder zeil. Lijkt toch niet helemaal lekker te wezen. Fijne timing, aangezien ik vandaag een new wave-festivalletje in Rotterdam heb. Succes vader! :7
Let me see you stripped down to the bone
pi_182625938
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 oktober 2018 07:47 schreef LaBelleFleur27 het volgende:
Hier had mijn vriend om 2:00 buikloop en Casper om 4:00 diarree tot z’n schouderblad. Pyjama, slaapzak en hoeslaken konden meteen in de was en net had ie t weer. Ons huis bestaat nu voor 66% uit manflu want ze zijn beide uiteraard heel zielig _O-
Och! Sterkte daar! :*
Let me see you stripped down to the bone
pi_182626435
Fleur beterschap daar :*

Mini schattig O+ ik lag gister ook met Jip op de bank. Kan best :+

Lijkt mij ook eng Jentin. Hier rolt Jip nog niet, dus hoef me er voorlopig nog even niet druk om te maken. Ik denk dat ik anders steeds in de wieg zou kijken...

Lief van oma Priem O+ mijn schoonmoeder wil ook alles meemaken, maar komt soms iets teveel in mijn personal space naar mijn zin. Het liefst zit ze er met haar neus bovenop als ik Jip aan het voeden ben :+ daar word ik dan heel zenuwachtig van.

Plaatje voor de leuk O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_182626450
Succes vandaag belle, met de zieken in huis :+ dat wordt een dag vol gekreun en gejammer (overigens heb ik niks te zeggen hierover want hier ben ík diegene die de manflu heb als ik ziek ben en mijn vriend zou nog met 40graden koorts gaan werken :') ik ga helemaal in ‘ik ben zo ontzettend zielig’-modus als ik me maar een beetje niet fit voel :@ :@ )

Luna idd wel lekker knus O+ timing is alleen noet geheel handig :D hier ligt ie vaak ‘s avonds of bij mij of bij mijn vriend opende blote borst; dan ligt ie zo vredig te slapen O+

Minilot wat schattig! Allebei van de kaart haha. En ah je rolt echt niet zomaar over je baby heen; zeker niet viinzo’n joekel :D
Lol toedels; hier papa succes :+

Tijn sliep van 23u30 tot 4u. Had dan wat krampjes maar sliep uiteindelijk om 5u30 tot 8u :o O+
Gaan zo voor het eerst een stukje wandelen naar oma toe (350meter; maar het is een begin :P )
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_182632940
Vertrokken naar feestje. Zonder handkolf dus goeie motivatie om te proberen de laatste bus naar huis te halen. :7
Let me see you stripped down to the bone
pi_182633052
Veel plezier, Mini!

Priem, hoe ging de wandeling en het bezoekje bij oma?

Aure, wat een lief snoetje en wat een leuk rompertje!

Fleur, heb je de dag overleefd, met de zieken in huis?

Wij hadden gisteravond vrienden op bezoek die om 23.30 uur weggingen. Ik voel me zo'n saaie, oude vrouw, maar voelde dus zó laat :') Normaal lig ik rond 21.30 uur in bed :D Maar het was heel gezellig en de kinderen lieten ons tot 07.00 uur liggen *O*
pi_182633119
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 oktober 2018 11:35 schreef Aure het volgende:

Plaatje voor de leuk O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zeker leuk - wat een blij dotje! O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_182634072
Ohhh aure plaatje helemaal gemist maar wat een blijerd O+ :D die romper O+

Veel plezier minilot !! *O*

Ja wandeling ging goed. Erg rustig aan gedaan want ik merk dat ik nog wat ‘waggel’ omdat weer normaal wandelen pijn doet aan m’n heupen en onderrug. Nog even wennen dus :X oma had appelflappen gehaald en de kleine meteen ook verschoond dus was gezellig ^O^

En ik zou 23u30 echt niet volhouden :o gisteren kraambezoek van 19 tot 21u30 en dat was me eigenlijk toch wel echt te lang :@ was kapot; terwijl ik gewoon op de bank zat/lag :X

Was na de wandeling ook wel erg moe hoor :') Dat rustig aan doen is niet echt aan mij besteed maar mijn lijf heeft het toch echt nog nodig en dan bedenk ik weer: oja ik ben ook nog maar een week geleden bevallen :') :@
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_182636546
Plakbaby hier. Temperatuur van 38+, dus denk dat ze niet helemaal fit is. Sneu aapje zo.

Terugkomend op het hele seksverhaal van van de week: We weten hier waarschijnlijk waar de pijn vandaan komt. Het lijkt erop dat er met hechten net een zenuw is geraakt? Wist niet dat dat kon, maar de verwachting is dat de pijn/ongemak die m'n vriendin nu bij nagenoeg elke inspanning heeft nog zeker 3-4 maanden aan zal houden, als het ooit al weg gaat. Dus ja.. Zeg het maar. :9
pi_182636890
Fijn dat de wandeling goed ging Priem!

Veel plezier vandaag/vanavond mini! En leuke foto O+

Ach wat sneu voor jullie meisje NJ. Hopelijk voelt ze zich snel beter.

Aure leuke foto! O+ En romper :D waar is ie van?

Hier nog steeds meerdere keren dusdanig diarree dat ik m helemaal kan omkleden. Hij slaapt en plakt wat meer maar heeft ook wel wat vrolijke momenten gelukkig.

En :W vanaf bed. Ik ben ook helemaal afgedraaid ‘s avonds. Mijn (kinderloze) vriendinnen hadden gisteren feestjes. ADE etc en waren om 6:00 thuis, ik voel me dan zo’n buitenaards wezen :').
Mijn beste vriendin is zwanger O+ (en krijgt ook een jongetje, zo leuk!), onze levensstijlen beginnen weer wat op elkaar te lijken gelukkig :'). Maar omdat ik de eerste ben met een kind voel ik me soms nouja best vaak vervreemd van ze vanwege slechte nachten, vroeg naar bed, niet zomaar weg kunnen en oppas regelen etc.

[ Bericht 2% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 21-10-2018 08:10:42 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')