Ophouden graag. Een groot deel van je posts tot nu toe wordt verwijderd. Ik vraag je nogmaals om je hier fatsoenlijk te gedragen.quote:
waarom krijg ik soms een aanwijzing dat ik beter kan oprotten?quote:Op zondag 14 oktober 2018 21:35 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ophouden graag. Een groot deel van je posts tot nu toe wordt verwijderd. Ik vraag je nogmaals om je hier fatsoenlijk te gedragen.
Ah, er zit dus ook nog wat in Dat kon ik niet opmaken uit die foto, dat leek erg karig, dit wel primaquote:Op zondag 14 oktober 2018 21:34 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, goed, toch maar een linkje dan.
Alles wat je wil weten over okonimiyaki
https://www.aziatische-ingredienten.nl/tag/okonomiyaki/
Beslag:
[ afbeelding ]
Binnenkant:
[ afbeelding ]
Post meegenomen naar FB.quote:Op zondag 14 oktober 2018 21:40 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
waarom krijg ik soms een aanwijzing dat ik beter kan oprotten?
Bij ons viel het ook al tegen. We hadden spareribs bij een andere slager gehaald en dat smaakte echt niet als we gewend zijn.quote:Op zondag 14 oktober 2018 21:43 schreef Sigaartje het volgende:
Ik zie eigenlijk weinig smakelijks vandaag.
Nice!quote:Op zondag 14 oktober 2018 17:19 schreef Bluezz het volgende:
Peer, mascarpone, bladerdeeg, speculaasjes, nootmuskaat, kaneel
[ afbeelding ]
Daarom hebben de goden ons ketjap en maggi gegeven.quote:
De ketjap was ook al op ..quote:Op zondag 14 oktober 2018 21:50 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Daarom hebben de goden ons ketjap en maggi gegeven.
Sambal!!quote:Op zondag 14 oktober 2018 21:50 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Daarom hebben de goden ons ketjap en maggi gegeven.
Haha. Hopelijk heb je hem zonder toetje naar bed gestuurd.quote:Op zondag 14 oktober 2018 21:53 schreef Anne het volgende:
Ik heb het overigens wel opgegeten (zo erg was het nou ook weer niet), mijn lief echter niet .
Dat ook ja.quote:
Pannenkoek.quote:Op zondag 14 oktober 2018 21:09 schreef Fokker89 het volgende:
Je lijkt wel een beetje zuinig met de ingrediënten er op, of is dat de bedoeling?
Moet je zoiets als een pannenkoek zien of een pizza?
Ik moet dat echt een keer etenquote:Op zondag 14 oktober 2018 22:04 schreef golfer het volgende:
[..]
Pannenkoek.
Er zitten vrij veel ingrediënten in. In dit geval zelfgemaakte dubbel getrokken dashi, bloem, ei, bakpoeder, fijngesneden witte kool, geraspte redish/radijs, stukjes garnaal, shii-takes, bosui en bacon.
Daarna er bovenop nog bosui, gebakken ui, kewpie-mayo en zelfgemaakte okonimiyaki-saus van tomatenketchup, mirin, mosterd, basterdsuiker en soja.
Voldoende verschillende ingrediënten dus.
Ook maar een keer maken dan, kende het oprecht niet.quote:Op zondag 14 oktober 2018 22:04 schreef golfer het volgende:
[..]
Pannenkoek.
Er zitten vrij veel ingrediënten in. In dit geval zelfgemaakte dubbel getrokken dashi, bloem, ei, bakpoeder, fijngesneden witte kool, geraspte redish/radijs, stukjes garnaal, shii-takes, bosui en bacon.
Daarna er bovenop nog bosui, gebakken ui, kewpie-mayo en zelfgemaakte okonimiyaki-saus van tomatenketchup, mirin, mosterd, basterdsuiker en soja.
Voldoende verschillende ingrediënten dus.
Wij hadden vorige week spareribs van "onze eigen slager" maar het was teveel. Vlees van de rest van de ribben afgehaald, kleingesneden en ingevroren voor de volgende keer dat we nasivlees nodig hebben.quote:Op zondag 14 oktober 2018 21:45 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Bij ons viel het ook al tegen. We hadden spareribs bij een andere slager gehaald en dat smaakte echt niet als we gewend zijn.
Oh, dat lijkt me super lekker!quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |