Mooi forum, mooi topic, tijd voor de belangrijke vragen des levens.
Sinds enkele maanden ben ik de 'Stratskis gehaktbal' aan het perfectioneren. Voor mijn meesterlijke bal greep ik voorheen naar 'rundergehakt', standaard verkrijgbaar in het koelschap van jouw lokale toko.
Dit, dat. Het succes was natuurlijk overweldigend en is dat nog steeds. Als illuster kustenaar van de getriggerde smaakpapil (omnom zoo lekker stratski) houdt het hier niet op natuurlijk. De sensatie moet beter, de resultaten grootser .. tijd voor een experiment.
Zo gezegd, zo gedaan en als gevolg kwam ik thuis met varkensgehakt. 2 delen runder, 1 deel varkens. Gewoon een ratio om te proberen. Simpelweg om de smeuïgheid van 'Stratskis gehaktbal' naar een nieuw niveau te tillen. Men moet blijven dromen natuurlijk. Althans, dat was mijn insteek.
Tijdens het braden werd mij direct zintuigelijk duidelijk dat een gore lucht mijn casa penetreert. Ik heb ergens iets gelezen over 'berengeur', maar dit lijkt nog het meeste op de volledige urinale afscheiding van een varkensstal. Bah, wat smerig. Zodra ik deze lucht ruik begin ik resoluut te kokhalzen, laat staan proeven.
Kortom, dit kan ik mijn gasten absoluut niet voorschotelen. Anderen met soortgelijke ervaringen met betrekking tot varkensgehakt? Mijn hok stinkt er nog steeds naar. Dit experiment was absoluut een blamage.
De huidige stand van zaken.
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 06-10-2018 11:21:52 ]