SuperNeger | woensdag 26 september 2018 @ 16:30 |
Veel minder zielig voor al die dieren. | |
wollah | woensdag 26 september 2018 @ 16:34 |
Om dierenrechten geven ![]() | |
SgtPorkbeans | woensdag 26 september 2018 @ 16:35 |
Scheer je weg! KSSSST ![]() ![]() | |
Haags | woensdag 26 september 2018 @ 16:36 |
![]() | |
Gehenna | woensdag 26 september 2018 @ 16:49 |
Is dat niet gewoon falafel? ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 26 september 2018 @ 16:50 |
| |
Plompzakker | woensdag 26 september 2018 @ 17:00 |
Dat is mensenleed | |
derLudolf | woensdag 26 september 2018 @ 19:04 |
| |
Tinos85 | woensdag 26 september 2018 @ 19:08 |
Dit is een banwaardig topic. | |
#ANONIEM | woensdag 26 september 2018 @ 19:17 |
Ik zal kijken wat ik voor je kan betekenen. | |
nogeenoudebekende | woensdag 26 september 2018 @ 19:19 |
Dan is het een groentebal. | |
#ANONIEM | woensdag 26 september 2018 @ 19:22 |
Gehacktballen. | |
SuperNeger | woensdag 26 september 2018 @ 19:38 |
![]() | |
#ANONIEM | woensdag 26 september 2018 @ 19:39 |
![]() | |
SuperNeger | woensdag 26 september 2018 @ 19:39 |
![]() | |
#ANONIEM | woensdag 26 september 2018 @ 19:45 |
![]() | |
Tinos85 | woensdag 26 september 2018 @ 19:52 |
Held | |
valentijn101 | donderdag 27 september 2018 @ 18:12 |
![]() | |
derLudolf | donderdag 27 september 2018 @ 18:39 |
Jus is niet vegetarisch... | |
valentijn101 | donderdag 27 september 2018 @ 19:28 |
Ingrediënten 1 eetlepel tomatenpuree 1 ui 1 teentje knoflook 1 eetlepel maïzena 250 ml water 1 theelepel gedroogde tijm 1 eetlepel boter 1 theelepel sojasaus 1 theelepel rode wijnazijn mespunt bruine basterdsuiker peper en zout Bereidingswijze Vegetarische jus Maak de ui en knoflook schoon en snij deze heel fijn Smelt de boter in een pan en voeg de ui toe Fruit het geheel gedurende 2-4 minuten op een middelhoog vuur De ui moet lichtjes bruin kleuren Voeg daarna de knoflook, tomatenpuree, suiker en tijm toe Meng goed en bak nog 1-2 minuten Los de maizena op in een beetje water (van de 250 ml) Blus daarna met de sojasaus, wijnazijn en het overige water Breng het geheel aan de kook en kruid met peper en zout Meng de opgeloste maizena door de jus en laat inkoken Zet het vuur laag en ga verder met de rest van de maaltijd, roer regelmatig Serveer warm, kan maximaal 48 uur bewaard worden in de koelkast ![]() | |
nogeenoudebekende | donderdag 27 september 2018 @ 19:45 |
Dit is een saus, geen jus. | |
valentijn101 | donderdag 27 september 2018 @ 19:59 |
Maar toch lekker ![]() ![]() |