abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_182101174
Welkom in het babytopic!

De baby wiki-lijst vind je hier: klik
Het is natuurlijk verplicht gegevens in dit lijstje toe te voegen/aan te passen.

Een lijst met de verjaardagen van veel OUD-users en hun kindjes vind je op de Fok!wiki:

Ons motto:
Have babies they said, it will be fun they said *O*





Verboden woorden: egopost, faalmoeder. Het is niet egoistisch om even je gevoel te spuien zonder op anderen te reageren, en wat je ook doet je bent altijd de beste moeder voor jouw baby.
pi_182101388
Leuk Rena, tijgeren! *O* Heeft ze er ook lol in?
De kaakchirurg viel mij toen heel erg mee, hopelijk voor jou ook.

Mijn nacht was niet best maar dat went. Gisteravond waren we van huis, dan drinkt hij minder bij me, logischerwijs is dat ingehaald. :)

Exode wat naar van je vrouw. Hopelijk is heel snel duidelijk wat er mis is.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_182102149
Exode, wat naar voor je vrouw!

Ik las spuug bij Schanu en bij Sacre. Dat is rot. En een zieke Mijm bij LeSage. Al bij de huisarts geweest?

Verder las ik over proberen om van Banaan een tros Bananen te maken bij PKM O+ . Leuk!

Twee kindjes zijn heel tof, ik spreek uit ervaring. En nu er meer interactie tussen beide kindjes komt, ben ik helemaal een weekdier geworden.

Mars lacht ALTIJD als hij zijn broer ziet. Zo leuk is dat.
En Twix met zijn: “Stil maar Marsje, Twix is bij jou, je hoeffe niet te huilen. Wil je uit mijn borst drinken?” waarna zijn shirt omhoog gaat, is natuurlijk helemaal om een doos tissues bij te pakken. Man oh man, wat ben ik rijk. O+

Jagar, heb je samen kunnen dutten? Ik denk dat er bij jullie een keer iets doorbroken moet worden. Dit ga je niet volhouden joh. Ik vind het zo rot voor je en voel me bijna schuldig dat wij wéér zo’n goede slaper hebben.

Oké, ik voelde me wel een grote faalmoeder vannacht. Mars slaapt door. Al maanden. En vannacht werd hij huilend wakker. Dat gebeurt nooit. Hij ligt naast me in de cosleeper dus ik kon hem direct troosten.
Maar wat bleek: kind had het steenkoud. :@ Hij droeg een mouwloze romper, een pyjama, een zomerslaapzak en lag onder een dunne deken maar het was koud vannacht en wij slapen altijd met het raam open. Niet alleen zijn handjes waren koud, ook zijn nek en romp voelde koud aan. Arm ding. Dus gauw bij me genomen om op te warmen en in mijn armen viel hij weer in slaap. Vervolgens in zijn cosleeper gelegd en een dik deken erbij gepakt. Heb hem niet meer gehoord en moest hem vanochtend wakker maken.
Ik voelde me zo schuldig. Nu dus de dikkere slaapzakken uit de bewaarbak gehaald en die zitten nu in de wasmachine voor een opfrisrondje. Maar echt, mijn arme Marsje.
En nee, hij gaat er niet stuk van en zulks maar dat jongetje hoor je amper tot nooit dus die huilt alleen als er echt iets is.
pi_182102900
Ahw goss Malteser, gelukkig heb je hem snel weer op kunnen warmen :* Jip had ook wel koude armen vannacht, maar leek er verder wel okay onder.

En nog een banaan O+ of ga je voor wat meer diversiteit in de fruitschaal en wordt het een appel of een peer PKM? ;) Spannend hoor!
pi_182103409
PKM, wat leuk dat jullie denken over een 2e! Ik kan je uit ervaring vertellen dat het heel pittig is om er twee kort op elkaar te hebben, ik raakte weer zwanger toen Jewel nog maar 10 maanden was omdat we bij Jewel een langdurig medisch traject hebben doorlopend voordat ik zwanger raakte. We dachten dat het nu weer zo lang zou duren, maar de 2e IVF terugplaatsing was het nu al raak, oeps :') Pittig dus, maar absoluut te doen en ook zo mooi omdat de meiden waanzinnig veel aan elkaar gaan hebben later (althans, dat hoop ik dan maar). Ben nog dagelijks dankbaar voor die 2 meiden en benieuwd naar hoe het zal zijn als ze beiden wat ouder zijn en beide min of meer in dezelfde fases zullen belanden. Lijkt mij heel mooi O+

Rena, oei verstandskiezen laten trekken, dat lijkt mij geen pretje :o Ik hoop voor je dat het allemaal heel erg mee gaat vallen! En wat goed dat C is begonnen met tijgeren, de rest komt ook vanzelf wel als zij er aan toe is O+

Jeetje Exode wat heftig voor je vrouw (en daarmee dus ook voor jou)! Ik hoop dat er niets ernstig aan de hand is en dat ze haar kunnen helpen, lijkt me vreselijk om zoveel buikpijn te hebben en de onzekerheid wat het zou kunnen zijn maakt het er ook niet beter op natuurlijk :{

Malteser, arme Mars maar gelukkig is hij daarna lekker tevreden weer bij jou in slaap gevallen, dat heeft het vast helemaal goed gemaakt! Ik snap dat jij het gevoel hebt te falen, maar je kan nu eenmaal niet overal aan denken. Hij zal het je vast niet aanrekenen ;) :*

Vrouwlief belde mij vanmorgen dat ze tijdens de laatste wendag van Jewel op de crèche een uur weg mocht en dat ze ook Vlokje heeft mogen achterlaten op de babygroep tijdens dat uur. Het is helemaal goed gegaan, ze heeft een flesje gehad, weinig gespuugd en heerlijk in een hangende wieg geslapen O+ Zoveel vertrouwen in deze crèche, beste keuze ooit om over te stappen O+
pi_182104240
Ah die Mars! Gelukkig bij jou weer snel warm, mama warmte is altijd het beste!
Bij J op de slaapkamer was het vannacht 15 graden :{ Bij B iets warmer namelijk 16 graden en die werd wakker omdat ie het te warm had in zijn pj, gek ding.

Nou mijn vrouw moet het kweekje eerst afwachten. Ze heeft wel aangedrongen op verder onderzoek bij de gynaecoloog want die deed blijkbaar nogal laconiek. Zo van: het komt niet door de zwangerschap en bevalling. Knap zo van afstand. Kortom als er uit het kweekje niets komt, krijgt ze een echo in het ziekenhuis.

En ik kreeg net een foto van J die ik vanaf nu omdoop tot Juul (die is nog uniek hier toch?) in het ledikant. We testen overdag deze week of ze dat ook goed vindt. Ze is in diepe slaap...het wiegje staat namelijk enorm in de weg in haar minikamer.
pi_182104330
Ahhh een koude Mars. Ik vind het ook zo lastig nu. Het kan bij ons boven zo koud worden. Op G's kamertje was het vanochtend 18 graden, prima dus, maar ik gok dat het vannacht wel kouder wordt. Ik heb nog helemaal geen dikkere pyjama's en die kan ik ook nergens vinden tot nu toe.

Wel genoeg dikkere en half dikkere slaapzakken gelukkig.
pi_182104671
Ahw wat fijn dat Juul in diepe slaap is in haar ledikantje, Exode! En die naam heb ik niet voorbij zien komen, gebruik ik thuis soms als koosnaampje voor mijn dochter dus voor mij een enorm O+ gehalte (de namen van onze dochters lijken heel erg op elkaar ;))

Donna, ik zat ook al te zoeken naar dikkere pyjama's maar vooralsnog ook zonder succes idd! De Hema verkocht ze vorig jaar wel (die waren volgens mij van fleece) dus hopelijk komen ze dit jaar ook weer in het assortiment. En anders een lekker dikke fleece slaapzak, maar ook die heb ik nu nog niet terug kunnen vinden bij de Hema.
pi_182104900
Shanu O+ B noemt zijn zusje standaard Juul. Gisteren heeft ie haar het verschil uitgelegd tussen Spiderman, Batman en Superman. Juul is door hem gebombadeerd tot Ironman en soms The Joker. Juul vond het verhaal reuze interessant, vooral toen B alles uitbeeldde, grote ogen. En dan steeds 'Juul kijk je wel?!'
Hij gaat het moeilijk krijgen als Juul kan praten en kan zeggen 'ga weg joh met je verhalen' :D

Ik ben ook op zoek naar pj's voor Juul. Vooralsnog maar gewoon een sweatpants en longsleeve hier.
pi_182104901
Yay, op weg naar een miniatuurBanaantje! O+
Hier ook nog geen cyclus, PKM, maar we zullen zien wie wie het eerst kan feliciteren met de tweede op komst! O+ :*

Nouk, heel veel sterkte!

En Jagar ook, met zulke baggernachten.. *knuffel* Kun je oudste niet trainen dat -ie O.'tje 's nachts troost? ;)
Let me see you stripped down to the bone
pi_182104980
Hier inmiddels ook aan de pyjama's wegens koud 's nachts. Nog altijd geen slaapzakken: dekentje en laken in het ledikant. Slaapt Günther soms toch wel helemaal twee uur per vierentwintig uur in :+ :')
Tussenin ging vannacht zowaar best kalmpjes: alleen wakker tussen drie en half vier 's nachts en toen pas om zeven uur weer. Zo'n relaxte nacht hebben we in geen weken gehad!

Morgen helemaal met 'm naar Amsterdam met de trein. Er is een internationale pretparkbeurs in de RAI waar ik langs ga. Günther mag mijn perskaart wel om z'n nek :) Benieuwd hoe -ie de hysterische beursvloer vindt! *)
Let me see you stripped down to the bone
pi_182105000
B en Juul samen, te lief O+

En ik kreeg net een foto via Bitcare van Vlokje op de crèche vanmorgen O+ . Vooruitlopend op BFD, aangezien ze morgen naar mijn schoonouders gaat en daar een nachtje logeert:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_182105028
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 15:54 schreef Schanu het volgende:
B en Juul samen, te lief O+

En ik kreeg net een foto via Bitcare van Vlokje op de crèche vanmorgen O+ . Vooruitlopend op BFD, aangezien ze morgen naar mijn schoonouders gaat en daar een nachtje logeert:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Och! O+ O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_182105039
Nog even een hartelijk welkom aan alle nieuwe aanwas hier! *O*
Let me see you stripped down to the bone
pi_182105111
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 15:37 schreef Schanu het volgende:

Donna, ik zat ook al te zoeken naar dikkere pyjama's maar vooralsnog ook zonder succes idd! De Hema verkocht ze vorig jaar wel (die waren volgens mij van fleece) dus hopelijk komen ze dit jaar ook weer in het assortiment. En anders een lekker dikke fleece slaapzak, maar ook die heb ik nu nog niet terug kunnen vinden bij de Hema.
Ik heb een fleecepyjama van de H&M gevonden! Die had ik afgelopen week aangedaan toen het een beetje te warm was en ze zweette zich gelijk kapot :@ oeps. Maar snel omgeruild voor een katoenen variant toen. Nu zijn de temperaturen wel weer beter voor fleece.
pi_182105131
Ik lees allemaal namen die ik niet ken, zijn we van de letters afgestapt?
pi_182105178
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 15:54 schreef Schanu het volgende:
B en Juul samen, te lief O+

En ik kreeg net een foto via Bitcare van Vlokje op de crèche vanmorgen O+ . Vooruitlopend op BFD, aangezien ze morgen naar mijn schoonouders gaat en daar een nachtje logeert:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
O+ O+
pi_182105302
Je loopt hopeloos achter Vita ;) Lemijn heeft een ware revolutie ontketend en nu hebben bijna alle baby's een forumnaam *)
pi_182105310
Zo lief Schanu O+
pi_182105438
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 16:08 schreef Aure het volgende:
Je loopt hopeloos achter Vita ;) Lemijn heeft een ware revolutie ontketend en nu hebben bijna alle baby's een forumnaam *)
Ah :D In dat geval doe ik mee en wordt die van M. Catootje, afgekort Cato. Dat was haar werknaam tijdens de zwangerschap :P Tenzij die al bezet is natuurlijk.
pi_182106042
Kunnen we geen namen overzicht maken? Ik ben het ook kwijt.....
  Moderator maandag 24 september 2018 @ 16:38:17 #22
382129 crew  Donna
pi_182106043
Ohjee. Een forumnaam.
pi_182106107
Wiki aangepast! :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_182107729
Even zonder bijlees, voor wie zoekende is: Lidl heeft nu Tiny Love’s :D
pi_182108161
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 16:38 schreef exode het volgende:
Kunnen we geen namen overzicht maken? Ik ben het ook kwijt.....
Check de Wiki in de openingspost, ik heb 'm ook aangepast!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')