abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Moderator dinsdag 25 september 2018 @ 22:19:55 #51
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_182133244
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 22:14 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Dus je maakt een broodje platte gehaktbal.
Nee gehaktbal zit sowieso ei, paneermeel, mosterd (de saus) en verse ui in bij mij ;)
lebt denn der alte Holzmichl noch?
pi_182134847
Laatste tijd ben ik een grote fan van smash hamburgers.. erg lekker :Y)
pi_182135050
Deze:


Bereidingstijd: rond de 36 uur.
I wished for my computer to be as easy to use as my telephone; my wish has come true because I can no longer figure out how to use my telephone.
pi_182135283
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 23:49 schreef Mr_Belvedere het volgende:
Deze:


Bereidingstijd: rond de 36 uur.
Ain’t nobody got time for that.
20duizend in de kluis maar ik werd geslipt
pi_182135486
Gehakt nemen met 25% vet erin. Vraag of de slager dit voor je heeft.

Niet teveel kneden, peper er zout toevoegen en wat worchestersaus of een heel klein likje mosterd toevoegen.

Grillen op een BBQ met gietijzeren rooster of een super hete bakplaat.

Italiaanse bol of een goeie grote sesambol pakken en beleggen naar keuze.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_182135497
https://www.bol.com/nl/f/(...)ek/9200000076461574/

Hier haal ik ook genoeg inspiratie uit.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  woensdag 26 september 2018 @ 00:32:21 #57
479813 Oblomov12345
Op uw gezondheid!
pi_182135617
registreer om deze reclame te verbergen
De truc is om mosterd te combineren met mayonais
Ik wist het niet, ik weet het niet en ik zal het ook wel nooit weten...
pi_182138452
Wat hebben een hoop mensen het hier over Italiaanse bollen? Zover ik weet zijn dat harde bollen, daar wil je toch geen hamburger mee maken? Een hamburger hoort wat mij betreft op een hamburger bun (wel een verse, een wat oudere/drogere flikkert uit elkaar). Of beter nog, op een broiche-bolletje.
Tevens, wat je ook vaak tegenkomt is een sateprikker door de hamburger. Doe dit niet mensen!
pi_182143100
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 00:19 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Gehakt nemen met 25% vet erin. Vraag of de slager dit voor je heeft.

Niet teveel kneden, peper er zout toevoegen en wat worchestersaus of een heel klein likje mosterd toevoegen.

Grillen op een BBQ met gietijzeren rooster of een super hete bakplaat.

Italiaanse bol of een goeie grote sesambol pakken en beleggen naar keuze.
Waarom altijd peper en zout. Dat hoeft toch niet. Gewoon patty maken van gehakt. Bakken. Klaar.
Zo'n plakje nepcheddar erop met uien tomaat sla als je wilt. Mayo ketchup. Geen augurk. Op een broodje naar keuze. Peper en zout man man man.
pi_182143151
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 22:19 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Nee gehaktbal zit sowieso ei, paneermeel, mosterd (de saus) en verse ui in bij mij ;)
Waarm ei en paneermeel. Is dat zodat ie niet uit elkaar valt bij bakken?
pi_182143175
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 14:00 schreef Aluah-Snackbar het volgende:

[..]

Waarm ei en paneermeel. Is dat zodat ie niet uit elkaar valt bij bakken?
Ja.
20duizend in de kluis maar ik werd geslipt
pi_182143294
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 13:57 schreef Aluah-Snackbar het volgende:

[..]

Waarom altijd peper en zout. Dat hoeft toch niet. Gewoon patty maken van gehakt. Bakken. Klaar.
Zo'n plakje nepcheddar erop met uien tomaat sla als je wilt. Mayo ketchup. Geen augurk. Op een broodje naar keuze. Peper en zout man man man.
Niks mis met peper en zout :')
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_182143949
Waarom alleen peper en zout? Ik zie ts voorbeelden noemen van hamburgers die hij lekkerder vindt. Misschien eens meer kruiden door het gehakt doen.
  woensdag 26 september 2018 @ 17:07:55 #64
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_182147001
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 08:51 schreef Travok het volgende:
Wat hebben een hoop mensen het hier over Italiaanse bollen? Zover ik weet zijn dat harde bollen, daar wil je toch geen hamburger mee maken? Een hamburger hoort wat mij betreft op een hamburger bun (wel een verse, een wat oudere/drogere flikkert uit elkaar). Of beter nog, op een broiche-bolletje.
Tevens, wat je ook vaak tegenkomt is een sateprikker door de hamburger. Doe dit niet mensen!
WWaar koop je die broiche bolletjes? Ik doe meestal boodschapepn bij de AH

en hoezo geen sateprikker? Ik vond dat er juist altijd zo sjiek uitzien en dan pleuren ze niet om
Man of Steal.
  woensdag 26 september 2018 @ 17:09:01 #65
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_182147024
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 14:44 schreef potjecreme het volgende:
Waarom alleen peper en zout? Ik zie ts voorbeelden noemen van hamburgers die hij lekkerder vindt. Misschien eens meer kruiden door het gehakt doen.
Ik had laatst dus "hamburgerkruiden" gehaald maar ik vind het echt niet te vreten

is zown potje en er staat dan op Paprika Knoflook Cayenne

maar ik heb toch liever gewoon een goede naturel burger (met beetje peper en zout dan maar ja dat is ook naturel)
Man of Steal.
pi_182147259
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 17:09 schreef SuperNeger het volgende:

[..]

Ik had laatst dus "hamburgerkruiden" gehaald maar ik vind het echt niet te vreten

is zown potje en er staat dan op Paprika Knoflook Cayenne

maar ik heb toch liever gewoon een goede naturel burger (met beetje peper en zout dan maar ja dat is ook naturel)
Maar naturel smaakt al heel anders dan de voorbeelden die jij noemde. En op YouTube geen lekker recept gevonden?
  woensdag 26 september 2018 @ 17:19:46 #67
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_182147303
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 17:18 schreef potjecreme het volgende:

[..]

Maar naturel smaakt al heel anders dan de voorbeelden die jij noemde. En op YouTube geen lekker recept gevonden?
Ja die van Gordon maar hij doet het altijd zo makkelijk lijken
Man of Steal.
pi_182149806
quote:
0s.gif Op donderdag 20 september 2018 17:16 schreef SuperNeger het volgende:

[..]

Ik hou juist van die naturel smaak met alleen wat peper en zout

maar het is meer het totaalplaatje met brood en sla erbij enzo
Goed gehakt , niet te vet maar zeker ook biet al te mager. Lekker is half rund half kalfs.

En dan niet kneden of paneermeel of ei erin. Beetje mosterdpoeder of mosterd, zout, peper, losjes de hamburger vormen en een kuiltje in het midden maken. Eventueel wat gerookte paprika, uienpoeder als je dat lekker vindt, ik doe Ed liever de ui er gecaramelliseerd op later.

Maar dus vooral niet te strak vormen en kneden.

En dan op een broodje met wat mayo, sla, gebakken ontbijtspek, tomaat, uitgebakken ui en ketchup.
Whatever...
  woensdag 26 september 2018 @ 19:16:21 #69
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_182149848
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 19:14 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Goed gehakt , niet te vet maar zeker ook biet al te mager. Lekker is half rund half kalfs.

En dan niet kneden of paneermeel of ei erin. Beetje mosterdpoeder of mosterd, zout, peper, losjes de hamburger vormen en een kuiltje in het midden maken. Eventueel wat gerookte paprika, uienpoeder als je dat lekker vindt, ik doe Ed liever de ui er gecaramelliseerd op later.

Maar dus vooral niet te strak vormen en kneden.

En dan op een broodje met wat mayo, sla, gebakken ontbijtspek, tomaat, uitgebakken ui en ketchup.
paneermiddel? Wat is dat?

en ei door je gehakt? Dan maak je ze dus zelf?

Ik koop meestal gewoon die runderhamburgers van de ah en doe er dan beetje zout en 4seizoenenpeper op
Man of Steal.
pi_182150098
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 00:19 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Gehakt nemen met 25% vet erin. Vraag of de slager dit voor je heeft.

Niet teveel kneden, peper er zout toevoegen en wat worchestersaus of een heel klein likje mosterd toevoegen.

Grillen op een BBQ met gietijzeren rooster of een super hete bakplaat.

Italiaanse bol of een goeie grote sesambol pakken en beleggen naar keuze.
Yes.

Dit dus. Behalve de Italiaanse bol ennworcestershire doe ik alleen in gehaktballen. Mosterd wel, dat houdt het vlees mals.

Hamburgers moeten niet op te harde broodjes met kruiden wat mij betreft. Maar dat is ook maar smaak.

Toaster brioche is mooi maar die heb ik zelden. Gewoon goede broodjes. Beetje toasten is wel lekker.

En de kaas: alsjeblieft geen plastic cheddar, gewoon goede belegen kaas. Vel smaak en smelt wel lekker.
Whatever...
pi_182150118
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 19:16 schreef SuperNeger het volgende:

[..]

paneermiddel? Wat is dat?

en ei door je gehakt? Dan maak je ze dus zelf?

Ik koop meestal gewoon die runderhamburgers van de ah en doe er dan beetje zout en 4seizoenenpeper op
Als je lekker wilt eten leer je zelf koken :)

Ik maak ze zelf ja. Mijn vrouw koopt ze wel eens. Niet te vergelijken.
Whatever...
  woensdag 26 september 2018 @ 20:20:15 #72
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_182151167
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 19:16 schreef SuperNeger het volgende:

[..]

paneermiddel? Wat is dat?

en ei door je gehakt? Dan maak je ze dus zelf?

Ik koop meestal gewoon die runderhamburgers van de ah en doe er dan beetje zout en 4seizoenenpeper op
De hamburgers zijn al gekruid door AH. Dus of je nu echt een "naturel burger" met alleen peper en zout lekker zou vinden is maar zeer de vraag :P
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_182152185
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 19:16 schreef SuperNeger het volgende:

[..]

paneermiddel? Wat is dat?

en ei door je gehakt? Dan maak je ze dus zelf?

Ik koop meestal gewoon die runderhamburgers van de ah en doe er dan beetje zout en 4seizoenenpeper op
Die vierkante cheddarplakjes, ui mayo ketchup en een broodje. Met het ongemaineerde vlees. Dat is alles. Niks vlees kruiden of peper of zout zo doe ik dat alrijd. De smaak zit em in het vlees in combi met mayo ketchup ui en die gesmolten cheddar. En het broodje. De rest is bijaak imo :p

Eventueel. Er bestaan zakjes met "flamegrill flavor" volgens mij bij de Jumbo.
pi_182152223
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 21:04 schreef Aluah-Snackbar het volgende:

[..]

Er bestaan zakjes met "flamegrill flavor" volgens mij bij de Jumbo.
Bah, doe gewoon een beetje gerookte paprika er door als je rooksmaak wilt. Of een beetje chipotle tabasco. Beleg de burger met een pittige kaas, geroosterde paprika uit een pot, wat ontbijspek en mayo met diezelfde cipotle tabasco. Pittig en lekker.
Whatever...
pi_182152266
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 21:06 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Bah, doe gewoon een beetje gerookte paprika er door als je rooksmaak wilt. Of een beetje chipotle tabasco. Beleg de burger met een pittige kaas, geroosterde paprika uit een pot, wat ontbijspek en mayo met diezelfde cipotle tabasco. Pittig en lekker.
Ik ken die flamegrill-flavor zakjes niet. Ik weet alleen dat de BK het zo doet en dat werkt.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')