abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_182046844
registreer om deze reclame te verbergen
Oei gve, wat akelig zo uit bed vallen. Hier heb ik dr ook al een keer tegen het bed op zien klimmen op de babyfoon, gelukkig kwam ze nog niet zover, maar ik dacht wel even jeetje straks is het bed niet meer veilig en dan!?
Idd een peuterbedje met bedrekje denk ik, de mijne rolt iig alle kanten op in haar slaap.

Wat een nachten hier zeg, volgens mij hadden de dreumessen een complot. Het inslapen ‘s avonds gaat echter een stuk beter, alleen lijkt er nu iets anders aan de hand. Dinsdag had ze wat uitslag op dr gezichtje, Woensdag had ze wat verhoging; afgelopen nacht is ze heel vaak jengelig wakker geworden en niets was goed. Wij hebben dus ook een drama nacht achter de rug en nu overdag is het niet veel beter. Ze is enorm moe maar moest steeds huilen waardoor ze niet in slaap viel. Nu zit ik al een half uur met haar op mijn arm en lijkt ze bijna iets dieper te slapen. Ik zit hopelijk nog een tijdje met haar op ons bed; gun haar even een goede slaap. En als ze het toelaat dat ik haar neerleg kan ik mss nog even meedoen. :O
Ik dacht mss tandjes maar kan nog niets ontdekken in haar mondje.
pi_182048412
Een complot tussen de dreumesen :o :o :o :o
Ben ik blij dat Simon die memo niet ontvangen heeft, want hij heeft weer eens een nachtje doorgeslapen *O*

Voor alle slechte nachten :* en veel c_/ c_/ voor vandaag!!!

Straks even verder bijlezen
pi_182049948
Hier hadden we gisteren de eerste losse stapjes *O* en meteen daarna weer n goede nacht ^O^ wie weet lag hij er de afgelopen nachten wakker van dat hij niet kon lopen _O-
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  vrijdag 21 september 2018 @ 17:40:01 #54
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_182050700
registreer om deze reclame te verbergen
Volgens mij kunnen doorkomende tanden ook al pijn doen bij het omhoog komen als je het nog niet ziet. Dat is tenminste waarom ik bij al het ongemak de tandjes de schuld geef.

LDG wat tof losse stapjes *O* .

Verder vind ik het gezellig dat de koffieclub zo groot is her. Toch nog een kliekje c_/ . Al ga ik dadelijk aan de wijn >:O .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_182051209
Maar ik drink geen koffie, nu voel ik me een beetje buitengesloten :'(

Overigens zou het wel handig zijn als ik koffie lekker zou vinden, qua nachten zou ik wel blij zijn weer thuis te zijn. Ik word nu weer van elk geluidje wakker met twee kinderen naast me ipv door een babyfoon die pas bij meerdere geluidjes aan slaat. En dat nog afgezien van de echte onderbrekingen. Gisteren zijn onze twee directe buren na een drama nacht gelijk naar huis gegaan ;)

Eerste losse stapjes voor mini LDG *O* dat durven ze hier nog niet.

Lijkt me een goed idee om een nieuw bed te halen GvE. Dat hebben wij hier ook gedaan toen peuter zich eroverheen gooide. Maar die is niet zo avontuurlijk aangelegd dus was pas bij 2,5. Ik verwacht dat we het bij de meiden over een paar maanden al moeten doen, die klimmen overal op en hebben ook iemand waar ze graag naar toe willen (al valt dat nu nog wel mee).
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  vrijdag 21 september 2018 @ 18:27:55 #56
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_182051403
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 september 2018 11:06 schreef Good.vs.Evil het volgende:
Een slaapzak werkt niet.. Het spook is de reïncarnatie van Houdini. Hoe ze het doet, doet ze het, maar ze komt eruit. Ook uit de riempjes van de autostoel, zelfs met zo'n vestje als beveiliging waardoor ze het niet meer zou moeten kunnen...

Zal inderdaad eens kijken hoe het bed in elkaar zit als het matrasje op de grond ligt, niet dat ik zo een spook op de grond heb en een matras in het midden van de kamer :')
Slaapzak achterstevoren al geprobeerd? En/of de rits vast zetten met een veiligheidsspeld?
Gup is ook redelijk Houdini, I feel you :'). Voor de autogordel hebben we trouwens met deze clip nog maar één geslaagde loswurmpoging gehad:

9200000075500162_3.jpg
KuikenGuppy
pi_182051704
registreer om deze reclame te verbergen
Hier wordt echt nog niet gestapt :{w
Zodra ik zijn handen pak laat hij zich op zijn knieeen of kont zakken.
Geprobeerd met eten, want hij is een snoepkont, kreeg ik 2 stapjes en toen liet hij zich weer vallen.
Maar achter het wagentje gaat hij als een tiet :D
pi_182052057
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 september 2018 18:27 schreef Burdie het volgende:

[..]

Slaapzak achterstevoren al geprobeerd? En/of de rits vast zetten met een veiligheidsspeld?
Gup is ook redelijk Houdini, I feel you :'). Voor de autogordel hebben we trouwens met deze clip nog maar één geslaagde loswurmpoging gehad:

[ afbeelding ]
Wat een briljante oplossing! Hoe heten die clips? Ga ik hier ook meteen halen voor Jewel, die wurmt zich er altijd half uit en begint dan te brullen omdat ze niet meer lekker zit :')
  vrijdag 21 september 2018 @ 19:39:02 #59
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_182052647
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 september 2018 19:06 schreef Schanu het volgende:

[..]

Wat een briljante oplossing! Hoe heten die clips? Ga ik hier ook meteen halen voor Jewel, die wurmt zich er altijd half uit en begint dan te brullen omdat ze niet meer lekker zit :')
A3 gordelclips :) niet duur ook!
KuikenGuppy
pi_182052859
Die gordelclips zijn toch verboden? Of zijn dat weer andere?
  vrijdag 21 september 2018 @ 19:52:16 #61
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_182052980
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 september 2018 18:27 schreef Burdie het volgende:

[..]

Slaapzak achterstevoren al geprobeerd? En/of de rits vast zetten met een veiligheidsspeld?
Gup is ook redelijk Houdini, I feel you :'). Voor de autogordel hebben we trouwens met deze clip nog maar één geslaagde loswurmpoging gehad:

[ afbeelding ]
De rits is het probleem niet.. Die zit netjes dicht.. Ze wurmt haar armen eruit en trekt hem dan gewoon helemaal uit. Dit doet ze ook met hemdjes en rompers enzo. Kleine nudist.

Over die clip heb ik dus juist weer gelezen dat het gevaarlijk was, wanneer je een ongeluk krijgt dit het borstbeen ofzo kan breken.. Daarom toen zo'n hesje gekocht voor ¤40, die ervoor zorgt dat haar armpjes er niet meer onderdoor zouden moeten kunnen.

Het spook kan dat dus wel. }:|
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
pi_182053939
Niet dat t mij uitmaakt, vervoer mn zoon in een mercedes uit 78. Maar wat kan gebeuren bij een crash als die naar voren klapt met zn hoofd dat deze A3 clip zn keel te pakken krijgt. Zeg niet dat t gebeurt, maar dat ding kan die raken, het klikmechanisme niet. Maarja, helemaal geen gordel om omdat die zichzelf eruit heeft geworsteld is natuurlijk nog minder succesvol eindverhaal.
pi_182077122
Vreemd dat die gordelclips gewoon verkocht mogen worden als het zo gevaarlijk is? Of is het vergeleken met idd los in het stoeltje zitten.
In de maxicosi (3-puntsgordel) heeft ze het wel eens voor elkaar gekregen en zijn we meteen gestopt. In de vervolgstoel (5-puntsgordel) die we sinds kort in de ene auto hebben gestaan nog niet.

Kapitein met de eerst stapjes, lijkt me zo tof om te zien!
Hier is ze al geruime tijd flink aan het oefenen en het wordt zeker steeds stabieler. Maar het lijkt alsof N pas dingen doet op het moment dat ze het echt al goed kan, waardoor ze niet vroeg is maar het wel meteen heel stabiel en bijna zonder problemen/omvallen lukt. (Of doen alle baby’s / dreumessen dat? :D )
pi_182078606
Nolita, hier wordt juist alles heel yolo en met gevaar voor eigen voortanden vol overgave geprobeerd _O- ook al kan hij het niet eens bijna
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_182081235
LDG, ook al eerste stapjes, leuk! En nog met gevaar voor eigen tanden :X , dat vind ik nog wel lastig te dealen, dat ze geen gevaar zien (of papa en mama juist teveel gevaar overal zien :+ ).

Simon loopt nu echt al stukken los rond, kan ook al van richting veranderen of even stoppen als ie zijn evenwicht dreigt te verliezen. En soms valt ie keihard op zijn billen of voorover, maar dan vangt ie zich wel met zijn armpjes op. Het is zo leuk om te zien, van de eerste wiebelige stapjes, naar al lopen van de bank naar de kast, of van de bank naar 1 van ons.
Het allermooiste is nog het trotse en blije gezicht dat ie erbij heeft O+ O+ O+ O+ O+ O+

GvE, dat klinkt als een echte Houdini, een slaapzak uit kunnen doen zonder de rits te gebruiken. Op een bepaalde manier kun je daar ook nog wel bewondering voor opbrengen, die inventiviteit O+ :P :D

Vervolg autostoeltje is hier nog wel een bevalling, zal het autostoeltjes topic eens goed gaan doorspitten en wat tests erop naslaan.
pi_182081368
Gister waren we bij de bieb voor een feestje vanwege 10 jaar Boekstart. Zo leuk om te zien hoe Simon onbevangen rondkruipt, loopt en andere kindjes benadert. En alle boeken uit de kasten haalt om ze er vervolgens weer op een andere plek in te zetten O+
Als cadeautje kreeg hij nog een klein tijgertje, dus nu loopt ie de hele tijd met dat ding rond te grommen _O- _O- _O-

Vannacht wel een kleine meltdown bij mij. Na 45 minuten proberen rond 2 uur 's nachts wilde hij nog niet slapen/terug in bed. Ik was helemaal op en verloor een beetje mijn geduld, dus ben huilend weggelopen. Gelukkig lukte het manlief om hem alsnog weer in bed te krijgen.
Soms ben ik zo toe aan gewoon echt consequent doorslapen ipv af en toe een nachtje :'( :Z :O c_/
pi_182084065
GvE: Oh jaa geslachtsdeel is hier ook heel interessant :') Maar hier zie ik het nog niet snel gebeuren dat ie zindelijk wordt. Hij praat nog niet echt... Wel brabbelen. Nog ff volhouden en dan een mooi nieuw bed ^O^ Wat een ontzettend slim kind heb jij B-)

Sylv + Fazz +Burdie +Nolita: Jammer van jullie korte nachten gisteren c_/

LDG: Goedzoo Kapitein! Super tof!

Toi: Helaas kan je het vallen niet tegenhouden. Fitz loopt nu 2 maanden en valt nu alleen nog maar op zn billen :D
Wat leuk in de bieb en van die tijger :D :D
Ahh toii* Geeft denkbeeldige knuffel* te weinig slaap kan zoveel met je doen. En dan geeft het echt niet dat het even moeilijk was. Gelukkig kan je goed op je man steunen.

Tand #8 is door! Alleen voelde als het goed is ook 2 kiezen doorkomen. Fitz wil alleen maar in de draagdoek slapen of in mijn armen (inc. rondlopen). Zo lastig om hem dan weer in bed te leggen
pi_182088870
Go kapitein B-)

Hier wordt sinds 2 dagen ook echt gestapt aan de hand. Voorheen liet hij zich steeds op zijn kont of knieeen zakken als ik zijn handen pakte.
Hoe harder wij hem aanmoedigen hoe harder hij begint te lopen, uiteraard alles met een big smile.
Hij stapte zelfs 2 stapjes terwijl ik maar 1 handje vast had, daarna maakt hij een mooie pirouette en ving ik hem op voordat hij een faceplant maakte _O-
pi_182088942
Ik geloof dat kaptein weeeeer oorontsteking heeft }:| vorige keer is nog geen maand geleden. Hij is al twee dagen hangerig, huilerig, krijst bij t neerleggen en zit nu driftig zn eigen oren te aaien ( _O- O+)

Wordt de vierde keer in iets meer dan n jaar.. Misschien toch eens buisjes overwegen :{
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_182091879
Ach, LDG, wat sneu weer voor de kapitein. Beterschap :*
  zondag 23 september 2018 @ 21:27:31 #71
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_182091982
Inderdaad sneu! Stop je hem wel lekker vol met paracetamol?

quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 15:25 schreef Memoru het volgende:
<knip>
Fitz
<knip>
Oh O+ .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_182092841
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 september 2018 19:47 schreef Skittles het volgende:
Die gordelclips zijn toch verboden? Of zijn dat weer andere?
Voor zo ver ik weet raden ze die inderdaad af. Ik denk dat er wel verschil in zit als je ze vooruit of achteruit gebruikt.
Ik kwam er laatst na een stukje over de snelweg achter dat S zich los had gewurmd, terwijl ik de gordels echt niet strakker kreeg. Hij zit achteruit dus ik ga me toch maar eens verdiepen un zulke klipjes :S
pi_182093106
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 september 2018 19:52 schreef Good.vs.Evil het volgende:

[..]

De rits is het probleem niet.. Die zit netjes dicht.. Ze wurmt haar armen eruit en trekt hem dan gewoon helemaal uit. Dit doet ze ook met hemdjes en rompers enzo. Kleine nudist.

Over die clip heb ik dus juist weer gelezen dat het gevaarlijk was, wanneer je een ongeluk krijgt dit het borstbeen ofzo kan breken.. Daarom toen zo'n hesje gekocht voor ¤40, die ervoor zorgt dat haar armpjes er niet meer onderdoor zouden moeten kunnen.

Het spook kan dat dus wel. }:|
Ductape ^O^
Draagzak kopen of huren?
www.babydragen.eu
pi_182093566
Ldg yolo,hihi toch heel anders dan. Balen van de oorontsteking zeg, beterschap!

Tolstoi, ik zou ook een meltdown hebben hoor. Gaf jij ook bv, en nog steeds?
Hier drinkt N in de ochtend na het wakker worden; avond rond 20:00 ( al was ze vandaag enorm moe vlak na het eten dus heb haar zonder in bed gelegd, ze drinkt op dit moment). Maar ze wordt ‘s nachts dus altijd nog 1-2 keer wakker. De eerste keer voed ik haar en leg ik haar terug in eigen bed; de tweede keer komt ze tussen ons in liggen en slaapt dan verder. Ik zou dit graag willen doorbreken, maar dat betekent een periode nog minder slaap. Over een paar weken hebben we een weekje vrij, wellicht dan proberen..en ergens hoop ik ook dat die nachtvoeding plots verdwijnt en ze vanzelf gaat doorslapen. Wishfull thinking wss?

Memoru WoW wat gaat ie hard! Al 2 maanden lopen en 8 tanden!
pi_182096524
Pff alweer wakker sinds 2:30. ik wil slapen maar Fitz vindt het wel gezellig |:(
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')