Offtopic, maar ik vind het altijd zo gek van Facebook dat dat soort dingen 'openbaar' staan, maar dat je die niet kunt zien als je niet ingelogd bent (ik heb namelijk geen Facebook, vandaar). Wat is dan de betekenis van openbaar?quote:Op zondag 16 september 2018 13:20 schreef RobinOok het volgende:
Okay, kan het echt niet uitstaan! De vraag staat nu (openbaar) op mijn facebook, we gaan het zien. :-)
Dat je geen vrienden hoeft te zijn. ;-)quote:Op zondag 16 september 2018 13:28 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Offtopic, maar ik vind het altijd zo gek van Facebook dat dat soort dingen 'openbaar' staan, maar dat je die niet kunt zien als je niet ingelogd bent (ik heb namelijk geen Facebook, vandaar). Wat is dan de betekenis van openbaar?
En waarvoor dient dit?quote:Op zondag 16 september 2018 13:08 schreef RobinOok het volgende:
Ik kom wel in de buurt nu, op de franse google, met "brocante presse viande".
[ afbeelding ]
Nog even verder zoeken....
Oh, daar twijfel ik niet aan.quote:Op zondag 16 september 2018 13:30 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat je geen vrienden hoeft te zijn. ;-)
Maar ik zal zeker wel terugmelden mocht er iets interessants gezegd worden.
Vind je?quote:
Inferieure biefstukjes mals maken. In plaats van erop te hameren met zo'n vleeshamer. Voor een slager gaat dit sneller. Of toch hamburgers maken door er een gehaktbal in te pletten. Nou ja, dat is de theorie, ik ben nog steeds niet overtuigd.quote:
Daar staat het al op sinds gisteren, zonder succes.quote:Op zondag 16 september 2018 15:33 schreef emmyemmy2 het volgende:
Probeer het eens op reddit.com/r/whatisthisthing
Mijn "facebookvrienden" laten me ook in de steek...quote:Op zondag 16 september 2018 15:38 schreef poezenvanger_van_hamelen het volgende:
[..]
Daar staat het al op sinds gisteren, zonder succes.
Misschien is het een dom ontworpen vleespletter?quote:Op zondag 16 september 2018 16:06 schreef RobinOok het volgende:
Ik zou dan verwachten dat er een "stand" op zit. Als je nu een biefstuk ertussen legt moet je zelf maar zien hoe hard je duwt. En is de kant bij de scharnier platter dan aan de overkant ervan. Iets klopt er gewoon niet. Dat we er ook geen vinden op google geeft me ook geen goed gevoel. Maar ja, het is tot nu toe wel de meest aannemelijke optie....
Martelwerktuigquote:Op zondag 16 september 2018 16:15 schreef Postbus100 het volgende:
Plus dat je dan wel echt hele kleine biefstukjes hebt. Dat ding beslaat maar een kwart van een boterham!
Ik zou het dan logischer vinden dat het een soort van ouderwetse lijmklem ofzo is.
Ik denk een vleespletter die het formaat ook aangeeft in het restaurant. Ik denk jaren 50 of 60.quote:Op zondag 16 september 2018 16:11 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Misschien is het een dom ontworpen vleespletter?
Om te martelen met veel te kleine biefstukjesquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |