abonnement Unibet Coolblue
pi_181431594
Ach wat sneu Ellie! Hij is er wel vatbaar voor he? Hopelijk knapt ie snel op :*

Klinkt als een leuke dag rena! O+ Jammer van de verwerking van de dag! Samen op bed doen wij hier ook regelmatig en daar geniet ik zelf ook altijd wel van. nouja tegenwoordig wil hij er trouwens alleen maar vanaf tijgeren :'). En die CP updates _O- Volgens mij moet ik er ook maar eens naartoe met M. oO<

Fijn dat de huisarts je serieus nam Schanu, ik hoop dat ze de oorzaak kunnen vinden.. :*

Fijn dat het beter gaat IMA!

NJ ik kan me alleen maar aansluiten bij de rest. Die eerste periode is zo intens dat ik m zelf een beetje als een waas herinner. En terwijl ik liep te herstellen van de bevalling (ik kon fysiek ook niks) liep mijn vriend zich de benen onder z’n lijf vandaan. Hij moest op dag 5 van de kraam ook verplicht een middagdutje doen, z’n ogen waren van vermoeidheid bloeddoorlopen. Het wordt beter!

Zo trof ik M. aan vanochtend. ‘Wat nou voorlezen, ik lees zelf wel’ :') heeft ie toch nog wat van mij mee *)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 24-08-2018 22:11:56 ]
pi_181432956
BelleFleur; wat een heerlijke foto!

NJ; goed dat je de tijd neemt met z’n drieën. Kraamvisite kan ook later. Succes met het meeveren en
loslaten!

Rena; is parc Sandur leuk? Wij gaan in oktober. S. is dan nog wel een stuk jonger dan dat C. van jou nu is, dus de kinderstoel hebben we sowieso niet nodig.

Schanu: vervelend dat je er zo tegenop ziet om weer te gaan werken. Hopelijk valt het mee als het echt zover is. Zou het voor jou helpen als je tegen je collega’s uitspreekt dat je het leuk had gevonden als ze op kraamvisite waren gekomen?

S. en ik hadden het afgelopen week even wat lastiger. De voedingen gingen bij mij heel erg zeer doen, daarna begon S. steeds slordiger te drinken en werd ze in het geheel onrustiger. Ze bleek dus spruw te hebben. We hebben beide medicatie en hiephiephoera; de voedingen doen sinds vandaag minder zeer! Afgelopen week waren de voedingen echt een marteling, heb meermaals herhaald dat de bevalling minder zeer deed :'( S. Gaat nu ook weer netter drinken en we krijgen tijdens de voedingen onze genietmomentjes weer terug. *O*
Door de medicatie krijgt S. wel mega-poepluiers en vaak ook. Gister moest ze tot 3x toe schone kleren aan... gelukkig hebben we meer dan genoeg :P

Buiten de voedingen om houden we onze roze wolk stevig vast. (Wil niemand tegen het hoofd stoten maar we zitten echt op een roze wolk). Vandaag zijn we even naar de stad geweest en hebben we op een terrasje gezeten. S. vind alleen een stilstaande kinderwagen niet zo leuk dus heeft ze lekker op schoot gezeten. De draagzak is een groot succes en het recept voor slapen. Ook hierbij geldt wel; in beweging blijven. Verder wil ze overdag vooral slapen als ze bij je ligt, dus kruipen we lekker samen op de bank of bed. En een grote *O* : gisternacht heeft ze doorgeslapen! (Afgelopen nacht kwam ze 3x, maar hč die ene nacht hebben we!)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik lees alles mee maar mis de concentratie om alles te onthouden en op iedereen te reageren. (Sorry!) ooit wordt dat post-zwangerschapsbrein weer beter toch? :P
pi_181433363
Ik wals hier even binnen zonder bijlees.

Ik was vandaag voor het eerst een middag en avond zonder J. sinds zijn geboorte 12 weken geleden :o
En wat was het heerlijk O+ (tussendoor wel even thuis geweest voor avondeten). J. lag smiddags net in zijn ledikant te slapen toen oma kwam. Dus ik vertellen dat hij meestal maar 45 minuten in zijn ledikant slaapt, maakt ie er uiteraard 3 uur van vandaag :') verder heeft ie zich ook vanavond met zijn vader voorbeeldig gedragen O+

En ik ben nog nooit zo blij geweest met een lunch, twee biertjes en een hersendodende film :D
pi_181434084
Takkie wat fijn dat het voeden minder pijnlijk wordt. Ik weet nog dat ik het aanhappen de eerste weken altijd behoorlijk pijnlijk vond. Wil niet weten hoe het is om spruw oid te hebben.

Rena klinkt als een prima vakantie!

Hier zit ze al sinds 6 maanden regelmatig in de kinderstoel voor hapjes. In het begin heel kort, alleen voor haar eigen hapjes, maar toch. Kan ook wel zeggen dat haar motorische ontwikkeling sindsdien de sneltrein heeft genomen. Het eerste half jaar leek ze wat trager dan gemiddeld, nu gaat ze heel snel.

Weinig Posts van mij op het moment want we zijn inmiddels al wat langer dan een week op vakantie. Het is overdag alleen maar genieten, de avonden gaan helaas net als thuis erg moeizaam. Heb 1x samen met vriend kunnen zitten en een spelletje gedaan, verder hele avonden bezig met het in slaap krijgen van N. We maken haar in de ochtend steeds uiterlijk om 8;00 wakker, vaak is ze zelf al eerder wakker, voor het ritme maar helaas.

De avond voor vertrek sliep ze ook pas om 00:30, maar zorgde ervoor dat ze het inhaalde tijdens de reis. Ik had me voorgenomen elke 2 uur te stoppen, maar ze sliep en sliep maar. Uiteindelijk werd ze na 450 km wakker en hebben we een grote stop van anderhalf uur gemaakt. Toen we verder reden sliep ze tot onze verbazing na een kwartier weer en werd ze na 3,5 uur pas wakker. 5 minuten voor we op de eindbestemming waren, hoe ideaal ^O^

Verder krijgt ze hier alle aandacht van iedereen die voorbij loopt op de camping. Heeft ze het hele restaurant om haar duim gewonden met haar lachjes, praatjes en kiekeboe spelletjes met anderen. Blijkt ze glijbanen helemaal
geweldig te vinden (papa gelukkig ook). Hebben we bijna iedere dag gezwommen, op bergen geweest met de auto of gondelbaan, wandelingen gemaakt in sluchten en zijn we vandaag ivm slecht weer naar een kinder speelhal geweest. Ze vindt het allemaal even leuk en wij dus ook *O*

Ik ga zo nog even proberen wat bij te lezen en te reageren.
pi_181434694
Schanu ik zou daar ook niet blij van worden zeg. Je verwacht toch dat je collega’s voor het einde van je verlof langs zijn geweest of dat ze hebben laten weten waarom het niet lukt en op welke termijn wel.
Hier waren mijn directe collega’s dat wel (9 mensen); mijn leidinggevenden (3) lukte het nog net om in mijn laatste week voor einde verlof langs te komen (voelde ook al wat bijzonder), 1 kwam nog apart langs toen ik weer aan het werk was omdat ze niet bij de eerdere afspraak kon aansluiten maar graag langskwam. Prima. Uiteindelijk hebben ze toch bijna allemaal 50km (enkel) moeten reizen dus vind het heel wat dat ze vrijwel allemaal geweest zijn.

Venco wat vervelend dat je nu te weinig wordt ingepland. Werk je nu extra en doen ze het om te compenseren en zie jij die uren liever uitbetaald? Ze kunnen je toch moeilijk min-uren laten draaien?

Ellie alweer een oorontsteking? Dat is de jouwe toch die er regelmatig 1 heeft of verwar ik je nu met iemand anders? Is daar een oorzaak voor (gevonden)? Vervelend zeg, zo sneu als ze ziek zijn.

NJ hier waren de eerste 6 weken ook enorm heftig. Ze had een omgekeerd ritme en sliep overdag perfect in haar bedje en in de nachten helemaal niet. Dat was enorm zwaar en het lukte mij niet om overdag bij te slapen omdat ik als ze dan sliep overdag (wat ze ook vaak maar eventjes per slaapje deed en nog altijd doet) vanalles wilde doen wat ook nog moest. Vriend en ik hebben in die eerste weken beurtelings heel wat nachten met haar op de bank doorgebracht zodat de ander kon slapen. Hij had meer geduld dan mij, al vond ik het wel lastig omdat hij de dag erna vaak gewoon moest werken. Maar soms kon ik niet meer dus het was even niet anders.
Lijkt mij een prima tip om samen in bed te duiken wanneer ze dan wel de rust kan vinden om te slapen, zeker nu jij nog heel even hebt voor je weer aan het werk moet.

[ Bericht 0% gewijzigd door Nolita op 24-08-2018 22:46:45 ]
pi_181435010
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 augustus 2018 20:30 schreef LaBelleFleur27 het volgende:
Klinkt als een leuke dag rena! O+ Jammer van de verwerking van de dag! Samen op bed doen wij hier ook regelmatig en daar geniet ik zelf ook altijd wel van. nouja tegenwoordig wil hij er trouwens alleen maar vanaf tijgeren :'). En die CP updates _O- Volgens mij moet ik er ook maar eens naartoe met M. oO<

Zo trof ik M. aan vanochtend. ‘Wat nou voorlezen, ik lees zelf wel’ :') heeft ie toch nog wat van mij mee *)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het jammere is dat ze dat samen in bed ook alleen accepteert als ze zo verdrietig is, als ze gewoon is is ze veel te druk met alles om zich heen te verkennen en mij in het gezicht slaan/krabben/ogen prikken :') Ik heb een tijgerbaby :+

Wat een leuke foto van jullie mannetje, net alsof hij zelf leest :D

Takkie, ik vind het een heel prima park, echt geschikt voor gezinnen, het is wat kleinschaliger dan de andere parken waar ik geweest ben maar desalniettemin heel compleet :) Wij zitten in een speciale kindercottage en dat is best relaxed qua ruimte en faciliteiten.

Wat balen van de spruw, hopelijk knappen jullie snel op! Pijn tijdens het voeden is zo naar, ik geef inmiddels KV maar kan het me nog levendig voor de geest halen! En wat heerlijk dat jullie lekker op je roze wolk zitten O+ Het is een prachtig meisje!

Aure, wat heerlijk zo je eerste uitje *O* Klinkt goed!

Nolita, fijne vakantie! En wat vreselijk balen dat de avonden ook daar zo matig gaan :{ Wel grappig om te lezen dat ze de hele camping om haar vingertje windt O+ Hier probeerde gisteren een ober grappig te doen tegen C en vervolgens zet ze het op een krijsen, mijn kind is nog erg gehecht aan haar innercircle volgens mij :')
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181438310
Wat een bizar iets is intuītie toch. Gisteren zei ik tegen vriend "ik denk dat kaptein weer oorontsteking heeft" vriend snapte er weinig van want hij was zn gebruikelijke vrolijke zelf. Toch vanmorgen naar de huisarts geweest en ja hoor _O-

Hier ook na deze kuur weer terugkomen en dan n doorverwijzing naar de KNO ellie, misschien voor buisjes zei onze HA. Weet nog niet wat ik daarvan vind, een ingreep bij mn kleine kapiteintje :'(
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_181439364
Rena, klinkt goed die updates, ik ben benieuwd of M dat voorbeeld over twee weken ook volgt :D

Schanu, wat vervelend. Denk je dat het durft te bespreken met je collega’s?

Belle, heerlijke foto! Boekjes lezen is ook heel leuk :)

Aura, wat lekker! Goed dat je er zo van hebt genoten zeg! Ben wel benieuwd over welke film je het hebt ;)

Takkie, niet bezwaard voelen dat je op een roze wolk zit hoor! En wat heerlijk, een nachtje doorslapen *O*

Nolita, fijne vakantie nog toegewenst! In welk land zit je eigenlijk?

LDG, ach nee, wat sneu! Beterschap en ik hoop dat een ingreep niet nodig blijkt te zijn.

Met ons alles goed! Ik heb vannacht goed kunnen slapen, M sliep van 21:30 tot 05:15 *O* Ik kon daarna niet meer in slaap komen dus heb er inmiddels ook al een hardlooprondje op zitten :’) M doet het geweldig, grote broer is nog steeds helemaal verliefd op haar (als ik met haar de kamer in loop is het standaard: “hey M! Hey zus!”). Over een weekje heeft mijn man vakantie en gaan we lekker af en toe een dagje samen op pad, als de kinderen op de opvang zitten, plus een lang weekend center parcs. Ik neem verder niet echt vakantie maar vind het wel heel leuk om weer even een dagje samen te zijn, zin in!
pi_181439705
Aure wat fijn! O+

Haha rena, herkenbaar van die ober! M. lacht dan regelmatig terug maar kan ook heel droog kijken van ‘wat moet je?’ :{w

Ldg wat goed dat je dat aanvoelde! Hopelijk knapt ie snel op :*

Wat een leukerd Takkie O+ Fijn dat het voeden weer beter gaat! Hier ging het totaal niet met de borstvoeding en daarnaast deed het ook nog eens telkens heel erg veel pijn en had ik kloven, ik kan nog terughalen hoe dat voelde :X. En fijn dat je zo op een roze wolk zit O+

Nolita fijn dat de reis zo goed ging! En de dagen, jammer van de avonden, dat lijkt me ook pittig! Hoelang blijven jullie nog?

Edit: OiT fijn dat t bij jullie ook allemaal goed gaat! :)

[ Bericht 6% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 25-08-2018 08:32:12 ]
pi_181439786
Rena altijd grappig ja als mensen hun best doen een lachje te krijgen en er gebeurd dan niets of huilen :D

Ldg arme kapitein, beterschap! Ik hoor wel altijd dat buisjes enorm goed helpen, maar lijkt me ook een dingetje hoor.

OIT we zitten in Oostenrijk.
Wat leuk die grote broer en zus interactie O+ Alvast veel plezier met jullie dagjes samen en weekend weg!

Fleur, wss komen we dinsdag naar huis. Gisteravond was weer intens, en vannacht nog eens wakker, maar we moeten het ermee doen op dit moment. Vandaag gaan we lekker zwemmen dus wie weet kan ik een dutje meepakken op een bedje naast het bad :+
pi_181441498
Zwemmen kan vaak wel veel goeds doen voor dutjes Nolita!

Wij doen het vandaag even rustig aan na het hysterische dagje van gisteren, C vermaakt zich prima met de hysterische Bumba knuffel, ze begint te kraaien van plezier als ze hem ziet :D
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181441911
Haha bumba en C O+

Beterschap voor de kapitein, wat sneu.

OUT wat schattig zeg! En de film was the spy who dumped me ofzoiets. Zo eentje waar je echt helemaal niet bij hoeft na te denken. Hij was wel een soort van slecht hilarisch :D

Balen van je collega's trouwens schanu. Mijn favo collega is hier wel langs geweest, verder niemand. Wel nog een kraamcadeau ontvangen van 1 andere collega via de post O+ maar ik ben wel al 3 keer op kantoor geweest met J. dus ik denk dat de rest het niet meer nodig vond :P overigens hoefde ik de meeste ook niet als kraambezoek te hebben hoor. Ik zou het denk ik wel even benoemen bij ze, dat je het leuk had gevonden als ze langs waren geweest. Misschien stonden ze daar wel helemaal niet bij stil.

En hopelijk kan de kinderarts een oorzaak vinden bij N. en is het makkelijk te verhelpen :*
pi_181459850
Leuk rena O+

Oke laatste deel van jullie vakantie, hopelijk ging het vanavond weer wat beter Nolita :)

M. was vanavond mee naar een verjaardag, hij heeft 2,5u zo naar andere mensen gekeken :') Helemaal onder de indruk van iedereen en de andere omgeving

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zondag 26 augustus 2018 @ 08:38:49 #39
314372 Goddelijker
Zonder grootheidswaanzin!
pi_181464634
Hoi!
Enkele tijd geleden hier een keer gepost over onze kleine met reflux.
Even een kleine update:
Inmiddels langs de kinderarts geweest en gestart in eerste instantie met Nutramigen Enfamil, omdat ze erge diarree kreeg van jbpm.

Alleen van deze voeding erge obstipatie met als gevolg een klysma en lactulose.
Ook omeprazol erbij gekregen, eindelijk.

Alleen de lactulose gaf weer verschrikkelijke krampen en onrust icm Enfamil... dus nu gisteren maar weer gestart met Nutramigen (toch KMA?).

En dan morgen maar weer overleggen met de KA.

To be continued...
pi_181466300
Wat sneu, goddelijker. Hoe oud is je kleine?

Bumba en C O+ Ik haat Bumba intens, maar dit is echt supercute.

Belle, wat een prachtkind en wat een lieve blik. Zo klein en verwonderd nog.

Aure, ik jompel nog even voor je avondje *O* Heerlijk zeg!

En OiT, wat lief, zo’n grote broer.

Ik probeer min of meer de bv af te bouwen. Ik ben namelijk zo’n raar geval dat niet zo veel heeft met bv en ik was liefst gewoon gelijk met flessen begonnen, als ik heel eerlijk ben :X. Ik voelde me echter een soort van moreel verplicht om het wel te proberen, zeker omdat het bij oudste ook probleemloos ging. Maar nu ik probeer af te bouwen, merk ik ineens dat ik dat dan toch ook weer heel moeilijk vind: laatste kindje, dus stoppen betekent voor altijd klaar. En dan ga ik de mooie kanten toch weer extra zien. Daardoor is dat afbouwen ook maar een zooitje: een voeding per dag kv, maar ook wel eens een dag niet (of twee :+), en daar word ik dan ook weer onrustig van. Misschien niet helemaal het goede topic, maar ik vind het zo lastig :{
pi_181466914
Wat houdt je dan tegen om het te combineren jentin? Afbouwen hoeft niet gelijk hetzelfde te zijn als stoppen natuurlijk. Ik vind borstvoeding vooral heel makkelijk, ik word er niet perse heel warm en verliefd van. Maar stoppen heb ik nooit serieus overwogen.

Goddelijke, dat klinkt als een flinke zoektocht. Sterkte. :*
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_181467477
Belle, wat een mooie foto, die blik, alles in zich opnemend.
Goddelijk, jeetje dat klinkt als een erg vervelend traject zeg, hopelijk snel een echte oplossing.

Jentin, herkenbaar hoor. Mijn vrouw heeft eergisteren de laatste bv gegeven en dat vindt ze ook lastig. Ze voelt zich schuldig en ze mist de intieme momentjes. Combineren lukte niet omdat haar productie te snel terugliep.

Wij waren gisterenmiddag op een verjaardag van mijn ons neefje die 7 werd. Helaas viel het weer tegen waardoor de chaos binnen was in plaats van buiten. J hield zich prima, echt verbaasd. Ik ben met haar van 15:30 tot 18:30 geweest, ze heeft 2 flessen op en in mijn armen geslapen. Mijn oren deden pijn maar zij sliep overal doorheen. Mijn vrouw was langer gebleven met B en ik stelde me in op een krijsende J thuis van alle indrukken, maar nee hoor, mevrouw viel in slaap en werd pas om 23:30 wakker van de honger en en vervolgens om 03:00 en om 08:00.

Sowieso huilt ze veeeeeel minder dan tot een week geleden. Zou die huilfase nu al voorbij zijn? Ja, ik weet het, kan zo omslaan en ze zal nog vaak genoeg huilen in haar leven, maar jeetje wat genieten we nu.
Dinsdag inentingen daar zien we allebei tegenop, mijn vrouw tegen het moment zelf en ik tegen de bui daarna.
pi_181467925
quote:
0s.gif Op zondag 26 augustus 2018 11:07 schreef Nanuke het volgende:
Wat houdt je dan tegen om het te combineren jentin? Afbouwen hoeft niet gelijk hetzelfde te zijn als stoppen natuurlijk. Ik vind borstvoeding vooral heel makkelijk, ik word er niet perse heel warm en verliefd van. Maar stoppen heb ik nooit serieus overwogen
Praktisch gezien betwijfel ik of mijn productie een combinatie trekt. Ze is pas 10 weken, voor succesvol combineren lijkt dat me wat vroeg.

Daarnaast krijg ik het gewoon benauwd van borstvoeding. Ik heb er tijdens de zwangerschap echt al wakker van gelegen en serieus overwogen nooit te beginnen ermee deze keer. Maar eenmaal bevallen voelde het zo logisch om haar aan te leggen en toen was ik dus toch weer gestart :+
Komt misschien een beetje omdat ik bij oudste erg veel stress heb gehad van zijn hardnekkig flesweigeren (ik heb hem overigens uiteindelijk 7 maanden gevoed). Zo heb ik zondag een lunch met vrienden, op een uur rijden, en omdat ze de fles niet zo heel denderend pakt, heb ik daar echt enorm veel stress van. Ik ben geneigd dan alles maar af te zeggen of alleen nog maar alles mét baby te doen en dat vliegt me naar de keel. Ik wéét wel dat dat nergens op slaat, maar de kloof ratio-(hormonale) emotie is groot, zeg maar.

Exode, precies dat: een enorm schuldgevoel komt er ook nog eens bij kijken, en idd: die momentjes. Wat fijn dat J. het zo goed deed! Hopelijk idd het begin van een nieuwe relaxtere fase :)!

Misschien klink ik wel heel vervelend of verwend of gemakzuchtig nu, maar het zit heel diep. Bij oudste heb ik echt jankend zitten voeden. Dat wil ik nu voor zijn.

Dat de vpk bij het cb zei ‘Oh, wat dápper van je dat je dit dúrft toe te geven :o ’ toen ik dit aansneed, hielp ook niet echt.
pi_181472093
Ik vind je helemaal niet verwend of gemakzuchtig klinken. Het klinkt alsof je heel goed weet hoe je het níet wilt, maar nog niet goed weet hoe wel. Combineren is het misschien te vroeg voor, maar als het dan afloopt is dat misschien wel okee. Ik snap het beklemmende stressgevoel en het lijkt me goed om dat te voorkomen als hoofdmode. :*
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_181479870
Ik heb nog even niet de energie overal helemaal op in te gaan, maar dank voor alle berichtjes. O+

't stomme is: je weet dat het zwaar is, je weet dat geen enkele ouder zegt: die eerste weken: top, dat doen we zo weer! Maar ik heb het toch onderschat op de een of andere manier. Ik slaap wel vaker even minder goed, maar dan redde ik mij wel ofzo. Nu is het zelfs geregeld toch nog 4-5 uur doordat m'n vriendin een groot deel van de nacht pakt, omdat ik het momenteel niet trek, maar ik voel me zo niet mezelf.. Ik kan nu niet genieten van m'n kleine meisje, ik kan m'n vriendin amper tot niet helpen, want zodra het meisje begint te huilen begin ik zelf te janken. Ik ken dit echt niet van mezelf.. Sta op een gegeven moment bovenaan de trap en krijg flitsen dat ik er bij wijze van af zou willen springen i.p.v. lopen zodat ik een paar weken ziekenhuis krijg of zoiets. Terwijl ik het typ besef ik echt wel hoe idioot het is en klinkt, maar het voelt gek genoeg zo..

Dus ja, het wordt beter. 6 weken, 8 weken.. Ik zit nu op de 10e dag, maar eigenlijk 9, want de eerste dag was eigenlijk amper twee uur na de geboorte voorbij en ik weet het even niet meer. Ik hoop dat ik ergens rust en kalmte kan vinden, want m'n vriendin kan dit niet alleen natuurlijk.
pi_181480112
Dat klinkt best heftig nj. Voor jou, maar ook voor je vriendin. Misschien goed om eens met een huisarts te praten?
pi_181480358
Dat advies inderdaad ook gekregen van de kraamhulp toen die hier gisterenochtend afsloot. (Voelt ook alweer als dagen geleden..) Eventueel voor slaappillen. Maar goed, afgelopen nacht best veel geslapen (11-5, 6-9 en wat dutjes) Dat is gewoon 9 uur. (Doordat m'n vriendin de nacht grotendeels pakte) Sta dan redelijk goed op, maar na twee uur en een beetje huilen van de kleine is de koek op. Dan kan ik wel slaappillen krijgen, maar dat helpt m'n vriendin niets. Wil een manier vinden dat ik toch de zorg voor de kleine even over kan nemen dat zij kan slapen, maar kan het geduld nog niet vinden ofzo.

Klinkt heel erg om te zeggen, maar op dit moment snap ik niet dat ik aan kinderen ben begonnen als ik het zo slecht trek. Stel mezelf (en m'n vriendin) teleur.
pi_181480367
Ik vind het ook heftig klinken NJ. Ik zou inderdaad ook aan de bel trekken bij de huisarts, hoe is je vriendin er zelf onder? En kun je nog hulp inschakelen van ouders of goede vrienden zodat je (jullie?) ten minste even een paar uur bij kunt slapen?
pi_181480454
M'n vriendin is moe, maar nog wel erg sterk. Doordat de kleine vannacht redelijk doorsliep kon zij er nog wel een beetje tegenaan. Vandaag zijn haar ouders even geweest om in en om huis een beetje te helpen, maar slapen lukte ons beide niet. Mijn ouders zijn ook al een paar keer geweest om te praten en als het zo doorgaat moet ik hun hulp gaan vragen.. Maar die hebben er eigenlijk ook geen tijd voor. Zijn druk aan het werk..

Ik wil het vooral weer leuk gaan vinden, het verliefde gevoel terug krijgen.. Niet bij het eerste huiltje al met buikpijn weg willen vluchten, maar het geduld terug vinden en kunnen genieten. Dat schijnt accepteren en loslaten te doen, maar ja, hoe je dat weet te vinden..
pi_181480455
Heftig NJ! Hoeveel huilt ze op een dag? En heb je enig idee wat je daarin zo triggert?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')