abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_181777224
_O_

Krijg honger nu :{
  zaterdag 8 september 2018 @ 19:06:12 #277
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_181777285
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2018 18:53 schreef Sigaartje het volgende:
Pizza 1
[ afbeelding ]
Ziet er lekker uit! Ik wil 'em! _O_
  zaterdag 8 september 2018 @ 19:07:39 #278
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_181777310
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2018 18:53 schreef Sigaartje het volgende:
Pizza 1
[ afbeelding ]
Ziet er goed uit man. ^O^
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
Met zwijgen kruist men de duivel
pi_181777797
Super topic!
  zaterdag 8 september 2018 @ 20:31:37 #280
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181779355
Ziet er lekker uit hoor!
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
  zaterdag 8 september 2018 @ 20:51:05 #281
296595 foodlover
live and learn
pi_181779826
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2018 18:53 schreef Sigaartje het volgende:
Pizza 1
[ afbeelding ]
Netjes! Ziet er heel smakelijk uit!
pi_181781347
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2018 18:53 schreef Sigaartje het volgende:
Pizza 1
[ afbeelding ]
Oh wouw. Dat ziet er helemaal niet verkeerd uit. Je doet het goed!
  zaterdag 8 september 2018 @ 21:40:59 #283
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_181781383
Puik werk weer paffert.
And so is the past
pi_181783328
Ziet er goed uit
pi_181783539
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2018 18:53 schreef Sigaartje het volgende:
Pizza 1
[ afbeelding ]
Wellicht wat meer saus en meer gespreide verdeling van het vlees, maar ik zou hiervan van harte smikkelen! :9
1 + 1 = blauw
  Spellchecker zaterdag 8 september 2018 @ 22:39:25 #286
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181783582
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2018 18:53 schreef Sigaartje het volgende:
Pizza 1
[ afbeelding ]
Niks om je voor te schamen :o :Y)
pi_181790594
Zo, wat een complimenten allemaal!! :@

Achteraf gezien heb ik me helemaal voor niets druk zitten maken. Ik dacht dat de temperatuur te laag zou zijn, dat bleek totaal niet het geval. Het deeg is uitstekend gelukt en dat in een korte baktijd. Wel een punt: de spullen er op moeten pas halverwege toegevoegd worden. Bij pizza 2 krompen de campignons nogal, gelukkig had ik nog heel veel over en heb ik gaande weg er op gegooid n de oven. En dat lukte wel goed.
En inderdaad, meer saus.

Het slecht verdeelde vlees ging vanzelf, doordat er een bubbel in het deeg ontstond (de resten zie je nog op de foto).
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  zondag 9 september 2018 @ 08:26:00 #288
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_181790714
quote:
0s.gif Op zondag 9 september 2018 08:12 schreef Sigaartje het volgende:
Zo, wat een complimenten allemaal!! :@

Achteraf gezien heb ik me helemaal voor niets druk zitten maken. Ik dacht dat de temperatuur te laag zou zijn, dat bleek totaal niet het geval. Het deeg is uitstekend gelukt en dat in een korte baktijd. Wel een punt: de spullen er op moeten pas halverwege toegevoegd worden. Bij pizza 2 krompen de campignons nogal, gelukkig had ik nog heel veel over en heb ik gaande weg er op gegooid n de oven. En dat lukte wel goed.
En inderdaad, meer saus.

Het slecht verdeelde vlees ging vanzelf, doordat er een bubbel in het deeg ontstond (de resten zie je nog op de foto).
Juist die gekrompen champignons zijn lekker. Bomvol smaak. Zou dat zo laten zolang ze niet aanbranden.
Ui erop zou ik niet doen (vind ik niet lekker), maar als die niet moet verbranden zou je ze of in de saus kunnen verwerken of onder het vlees leggen. Hoewel dat minder sjiek staat.
  Spellchecker zondag 9 september 2018 @ 08:45:39 #289
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181790898
En wat vond de dame van je pizza? :P
pi_181791189
quote:
1s.gif Op zondag 9 september 2018 08:45 schreef maily het volgende:
En wat vond de dame van je pizza? :P
Die was verrast. Alleen had er meer op gemoeten (zoals meer tomatenpuree en meer mozerella).
Voor de rest uitstekend. Ze vond het erg leuk dat ik het helemaal zelf had gefabriceerd. :)
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  Spellchecker zondag 9 september 2018 @ 09:39:58 #291
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181791661
quote:
0s.gif Op zondag 9 september 2018 09:11 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Die was verrast. Alleen had er meer op gemoeten (zoals meer tomatenpuree en meer mozerella).
Voor de rest uitstekend. Ze vond het erg leuk dat ik het helemaal zelf had gefabriceerd. :)
^O^
pi_181791805
quote:
1s.gif Op zondag 9 september 2018 09:39 schreef maily het volgende:

[..]

^O^
Dat ik er zoveel tijd in had gestopt, dat deed het hem, en het smaakte uitstekend, en dat voor de eerste keer. Ik had mislukking verwacht. Maar dat viel 100% mee. Alleen later beleggen in de oven, dat heb ik geleerd.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_181791904
Wat gek dat je de pizza later moet beleggen. Was je bodem dan niet gewoon veel te dik? Het was natuurlijk ook een Amerikaans recept, die hebben vaak dikke bodems.

Was je ovenschaal wel goed warm voor de pizza er in ging?
Spoilers!
pi_181791996
Mooi topic, ik krijg ook zin om te koken van!!
Weggegaan en opgerot
  zondag 9 september 2018 @ 10:05:16 #295
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_181792136
quote:
1s.gif Op zondag 9 september 2018 09:52 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wat gek dat je de pizza later moet beleggen. Was je bodem dan niet gewoon veel te dik? Het was natuurlijk ook een Amerikaans recept, die hebben vaak dikke bodems.

Was je ovenschaal wel goed warm voor de pizza er in ging?
Je zou het kunnen testen met zo'n kant-en-klaar-bodem. Dus of het aan de bodem ligt. Zou er zelf niet voor kiezen om dingen pas op de pizza te gooien als die al half gebakken is.
pi_181792211
Misschien stond de pizza te hoog in de oven waardoor de ui verbrandde?
Spoilers!
pi_181792496
Ik doe meestal ook even de bodem eerst 1 minuutje op de bbq en dan pas het beleg.
pi_181792565
quote:
1s.gif Op zondag 9 september 2018 09:52 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wat gek dat je de pizza later moet beleggen. Was je bodem dan niet gewoon veel te dik? Het was natuurlijk ook een Amerikaans recept, die hebben vaak dikke bodems.

Was je ovenschaal wel goed warm voor de pizza er in ging?
Ik heb geen deegroller :)
De ovenschaal had ik voorverwarmd, die was loeiheet. De pizza zelf heb ik gemaakt op een bord met mijn handen, was behoorlijk werk, want het deeg was stevig en daarna in de loeihete oven en de loeihete schaal met een keukenspatel voorzichtig proberen de pizza in de schaal te manoeuvreren, wat lukte.

De pizza was in 10 minuten gewoon klaar, zo ongeveer... Ongelooflijk. Kan ik zijn omdat dit een vrije dure oven betreft (overgekocht van een oude mevrouw die naar het bejaardentehuis ging, die gebruikte dat ding alleen als magenetron, was gewoon afgezet bij de elektronicawinkel.Zit van alles en nog wat op en aan, briljant ding, ik doe er alles mee). Maar toen ik alles aan het voorbereiden was, las ik dat ik het allemaal niks zou worden bij 250 graden. Nou, het lukte gewoon goed. Ik snap er ook niks van.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_181792571
quote:
1s.gif Op zondag 9 september 2018 10:10 schreef Lucky_Strike het volgende:
Misschien stond de pizza te hoog in de oven waardoor de ui verbrandde?
midden.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_181792648
250 graden is prima hoor, de meeste thuiskoks bakken pizza op die temperatuur. Pizza vormen met je handen is overigens heel normaal. Misschien de volgende keer een idee om de hete schaal eruit te halen in plaats van deze in de oven te laten terwijl je de pizza erin doet?
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')