abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 12 maart 2019 @ 22:40:44 #301
64459 ozzietukker
no worries mate
pi_185575089
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2019 22:05 schreef Faazz het volgende:
Met het OV ben je niet vrij. Ik wil vrij reizen en stoppen wanneer ik wil. Een auto zou perfect zijn maar ik zie niet zulke diensten.
Een auto is perfect inderdaad voor de vrijheid, maar die chauffeur erbij nemen kost echt niet veel extra, lonen liggen laag in Indonesië, en een beetje goede chauffeur kan ook tips geven of kent bijvoorbeeld de 'achteringang' bij attracties en zo kom je voor een wat lager bedrag binnen of onderhandeld deze voor jouw als je iets wilt doen wat je zelf echt niet gaat lukken, althans niet als gemiddelde toerist. (En natuurlijk pakt de chauffeur dan nog wat commissie maar het scheelt ook jouw wat geld).
Je moet daarnaast vooral vooraf goede afspraken maken dat je bijvoorbeeld niet bij de 'tourist traps' wilt eten maar alleen bij lokale eetgelegenheden, dit kan allemaal geregeld worden.

quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2019 22:19 schreef Metalfreak het volgende:
Sterkte met zelf rijden. Wel eens in Indonesië geweest? Daar kun je als westerling echt niet zelf rijden...
En dit is inderdaad de reden dat je die chauffeur moet nemen. In Indonesië heeft men een bijzondere 'rijstijl' die voor de gemiddelde toerist wat teveel is.

Wat je wel kan doen is bijvoorbeeld op Bali een scooter huren, dat is op zich nog wel te doen, al moet je wel de plaats op de weg weten, als scooter ben je de laagste in rang en die vrachtwagen rijdt jouw echt wel voorbij, ook als er geen ruimte is....
RTFM
Zo niet? Dan toch!
Nawie, just Nawie!
TWENTE KAMPIOEN.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')