Op dinsdag 24 juli 2018 18:38 schreef realAIVD het volgende:gister kant-en-klare maaltijdsalade, want geen zin in koken en vaat
vandaag ook geen zin in koken en vaat, dus ik ga voor een roerbak van knolselderij, venkel, gember, lente-ui, lap cheong (chinees worstje) en wat douban jiang (chili bonen saus) en mirin (en evt een drupje sojasaus)
Dat is snijwerk, maar verder minder dan 10 minuten aan het gasstel en slechts 1 pan vaat.
morgen ga is s'ochtends een AH verspakket curry madras met kippendijfiletreepjes in elkaar draaien, dat zijn 3 maaltijden voor 1 persoon.
Dan hoef ik voor het avondeten alleen maar de rijstkoker aan te zetten, 1/3 portie curry te verwarmen in de magnetron en de brinjal pickle van patak op tafel te zetten.
overmorgen (donderdag) weer curry madras, dus alleen maar de rijstkoker aan zetten, 1/3 portie curry verwarmen in de magnetron en brinjal pickle van patak op tafel zetten.
vrijdag een voorafje van makdous, baba ganoush, hummus en Libanees brood (alles gemaakt door de lokale detailhandel, dus dat leg ik alleen maar op een bord)
en als hoofdgerecht een hotdog zoals in de hotdog-thread beschreven met ketchup-hoisin saus etc.(klein beetje snijwerk, 1 koekenpan)
zaterdag naar een mini-Afghaans restaurantje om de hoek, we hebben kort geleden kennis gemaakt met die keuken en dat was voor herhaling vatbaar.
zondag de laatste portie curry madras, dus wederom slechts de rijstkoker aan zetten, 1/3 portie curry verwarmen in de magnetron en brinjal pickle van patak op tafel zetten.