Waarom durf je het niet aan? Oud/vieze keuken?quote:Op zondag 22 juli 2018 21:39 schreef uniekhoorn het volgende:
Nepcorneretto van de Jumbol. Lekker was die
Geen roggebrood met haring hoop ik?quote:Op maandag 23 juli 2018 09:51 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Roggebrood en slootwater (kantoor cappuccino)
Zonder haring, zonder enig belegquote:Op maandag 23 juli 2018 10:28 schreef HarveySpecter het volgende:
[..]
Geen roggebrood met haring hoop ik?
Ik vond de calamaris van vorige week prima te doenquote:Op maandag 23 juli 2018 10:29 schreef HarveySpecter het volgende:
Ben een visliefhebber, maar met deze temperaturen ben ik toch ook altijd een beetje sceptisch.
als je een plakje gedroogde/gerookte ham, om een mandarijn stukje vouwtquote:Op
maandag 23 juli 2018 15:32 schreef Karzai het volgende:
niet veel trek vandaag
2 mandarijntjes en 2 boterhammetjes met beenham salade
vanavond entrecote met gebakken aardappeltjes en tuinerwtjes
toe stracciatella ijs
Lidl heeft tegenwoordig ayran jaquote:Op maandag 23 juli 2018 20:57 schreef WammesWaggel het volgende:
Ayran en zo een perzik.
Dit allemaal van jawel.. de Lidl.
Klinkt goed, eet smakelijk vast!!! :-)quote:Op dinsdag 24 juli 2018 20:06 schreef FutureFairytale het volgende:
Lekker bezig weer realAIVD!
Ik eet zo nog curry garnalen, champignons, prei, lente-ui en bulnak.
Wat is het?quote:Op dinsdag 24 juli 2018 20:12 schreef Sigaartje het volgende:
Zonder woorden.
Weinig zo heerlijk gegeten!!!
[ afbeelding ]
Opgebakken aardappelschijfjes (van de gekookte destijds met knoflook), zo wat lekker, gesneden pepertjes, wiener schnitzel en spiegeleitje.quote:
Zalig!quote:Op dinsdag 24 juli 2018 21:39 schreef Sigaartje het volgende:
Bij de gekookte aardappels met knoflook was de knoflook iets te.
Maar na het bakken en wat pepertjes erbij, wauw!
En dan de dooier over de schnitzel, ja heerlijk. Ik heb het idee hier vandaan:
Die kop van die vent en zijn commentaar dat gaf me zoveel honger. Ik ken die hele jongen niet, maar de manier waarop hij de boel naar binnen werkt en dan die kop erbij. Priceless.quote:
heb er genoeg! Wat wil je?quote:Op dinsdag 24 juli 2018 20:10 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Klinkt goed, eet smakelijk vast!!! :-)
en als je daarna nog een ijsje over hebt, dan mag je die wel hierheen sturen, mijn AH had he-le-maal niets meer. Haha.
Als ontbijt??quote:Op woensdag 25 juli 2018 08:36 schreef Josephine1998 het volgende:
Warme karelian pie met roomboter en eiersalade.
die ventquote:Op dinsdag 24 juli 2018 21:39 schreef Sigaartje het volgende:
Bij de gekookte aardappels met knoflook was de knoflook iets te.
Maar na het bakken en wat pepertjes erbij, wauw!
En dan de dooier over de schnitzel, ja heerlijk. Ik heb het idee hier vandaan:
Apartquote:Op woensdag 25 juli 2018 09:51 schreef Josephine1998 het volgende:
[..]
Yep, eet ik bijna elke morgen😊
Ik begon eens met een video van sateetjes in Jakarta, en voor ik het wist zat ik een paar uur te kijken.. Waar hij ook is van Italie tot burgers eten in Amerika: wat een enthousiasme.. Leuk om te zien! En zoals Sigaartje al opmerkte: wat een saaie vrouw inderdaadquote:Op woensdag 25 juli 2018 09:39 schreef littledrummergirl het volgende:
[..]
die ventik heb meteen n hele bulk van zn video's bekeken, wat kan hij mooi genieten van goed eten
Klinkt goed, al vind ik dit meer peren-ijsjes weer!quote:Op dinsdag 24 juli 2018 21:45 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
heb er genoeg! Wat wil je?
Had als toetje een wit snickers ijsje.
Sverige!quote:Op woensdag 25 juli 2018 09:55 schreef Josephine1998 het volgende:
[..]
Half Zweeds maar het is inderdaad Fins.
Ik ben een abonnee van het eerste uur. Hij doet het fantastisch. Zou een eigen tv-show moeten krijgen.quote:Op woensdag 25 juli 2018 10:38 schreef MissGiraffe het volgende:
[..]
Ik begon eens met een video van sateetjes in Jakarta, en voor ik het wist zat ik een paar uur te kijken.. Waar hij ook is van Italie tot burgers eten in Amerika: wat een enthousiasme.. Leuk om te zien! En zoals Sigaartje al opmerkte: wat een saaie vrouw inderdaad
Ik had in de middag al een raketje. Hou met dit weer meer van waterijs maar at 's avonds toch binnenquote:Op woensdag 25 juli 2018 12:35 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Klinkt goed, al vind ik dit meer peren-ijsjes weer!
omdat je dat qua voedselhygiëne niet vertrouwd?quote:Op woensdag 25 juli 2018 13:24 schreef HarveySpecter het volgende:
Enige wat ik eigenlijk afzweer met deze temperaturen is vis.
Voor de rest eet en drink ik eigenlijk gewoon zoals altijd
Hygiëne zal nog wel meevallen denk ik. Mits je het een tijd in de zon laat broeden natuurlijk.quote:Op woensdag 25 juli 2018 15:31 schreef realAIVD het volgende:
[..]
omdat je dat qua voedselhygiëne niet vertrouwd?
Hier als lunch een börek met gehakt gegeten,
vanavond curry madras met kippendijfilet, zlvervliesrijst en brinjal pickle.
Oh, grappig, ik associeer vis juist met de zomer: visje prikken met een glaasje witte wijn!quote:Op woensdag 25 juli 2018 15:36 schreef HarveySpecter het volgende:
[..]
Hygiëne zal nog wel meevallen denk ik. Mits je het een tijd in de zon laat broeden natuurlijk.
Maar het is meer dat de smaak mij niet zo trekt onder deze omstandigheden.
Kaviaar zou lekker zijn, als ik meer geld had dan de bijstand.quote:Op woensdag 25 juli 2018 19:07 schreef krakkemieke het volgende:
Wegens gedoe met gebit: brinta en slaatjes.
Enige keer dat ik echt lekkere kaviaar at, en ineens snapte wat de poeha was, was Iraanse grijze kaviaar aan boord bij Emirates. Probeer het iedere keer weer als ik het ergens tegenkom maar het komt absoluut niet in de buurt.quote:Op woensdag 25 juli 2018 19:08 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Kaviaar zou lekker zijn, als ik meer geld had dan de bijstand.
nu met fotoquote:Op woensdag 25 juli 2018 15:31 schreef realAIVD het volgende:
[..]
vanavond curry madras met kippendijfilet, zlvervliesrijst en brinjal pickle.
Viel het niet in de smaak?quote:Op woensdag 25 juli 2018 20:03 schreef Pietverdriet het volgende:
Eten: opgewarmde restjes afhaal Chinees. Heb nu wel weer genoeg voor zeker een jaar.
Witvis misschien. Ik ga met deze temperaturen geen haringkje happenquote:Op woensdag 25 juli 2018 17:27 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Oh, grappig, ik associeer vis juist met de zomer: visje prikken met een glaasje witte wijn!
Zoo dacht dat ik gisteravond veel had gegetenquote:Op donderdag 26 juli 2018 20:50 schreef SoS87 het volgende:
Mixed grill met 5 soorten vlees en turkse rijst. Daarna nog een grote kapsalon doner. Daarbij bier uit de vriezer.
#viesdikquote:Op donderdag 26 juli 2018 20:50 schreef SoS87 het volgende:
Mixed grill met 5 soorten vlees en turkse rijst. Daarna nog een grote kapsalon doner. Daarbij bier uit de vriezer.
Pics?quote:Op vrijdag 27 juli 2018 13:45 schreef realAIVD het volgende:
Als lunch Libanees brood met ham/kaas onder de grill.
Vanavond vooraf makdous, baba ganoush, hummus en met kaas gevulde sweet peppers, met Libanees brood.
En daarna nog een hotdog op een pistoletje met ketchup/hoisin/sriracha, verse gember, lente-ui, rode peper en gebakken uitjes, daarbij gooi ik nog wat kan-en-klare coleslaw op tafel als ik het niet vergeet en als we daar dan nog voldoende trek in hebben.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |