abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 7 augustus 2018 @ 23:57:11 #201
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_181020530
Sylver, dankje voor de tip! Mijn nichtje doet ook zoiets, maar iets met een klein 3d tractortje erop maken zie ik haar nog niet doen. Nog maar even over nadenken of misschien toch zelf crea bea aan de slag.

Nazil, voor jullie schiet het ook op!

Lemijn, die kiezen, ik heb geen idee hoeveel en hoelang nog, weet je dat? We hebben 1 hell of a week gehad vorig jaar. Toen poepte hij zo’n 5 horrorluiers per uur en had hij van die apenbilletjes. Sindsdien is het rustig aan het front. Je avond nog nuttig ingevuld? Ook niet nuttig en een beetje hangen reken ik goed hoor ;)

Miezziej, wow! Tijd niet gezien en dus zo’n wereld van verschil. Wat een mooi meisje is M toch.

Gillen nee, bijten soms hier, ook bij emoties/moeheid en dan in je schouder. Al is dat ook alweer een tijdje niet gebeurd.

FF, wat tof dat ze zo samen kunnen spelen zeg.

Over lawaai. Ik probeerde weer eens zo’n toet toet autootje aan te zetten, maar ik kreeg het ijskoude verzoek: politieauto uit? Natuurlijk, meneer de directeur :+
pi_181024480
Quoi, je kunt ook gewoon een (Duplo) vrachtwagen oid er op zetten natuurlijk, het hoeft niet perse van marsepein. Maar goed, ik ben ook geen fan van marsepein dus mijn kinderen moeten het voorlopig nog doen met slagroomtaart met foto erop. En die foto is dan meestal een zelf gepersonaliseerde afbeelding van Bumba of Nijntje.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_181024822
L kreeg vorige week blauwe fondant van een bruidstaart en de volgende dag poepte hij groene klei :+ dus dat krijgt hij echt niet meer :')
pi_181028298
Quoi:

Je kunt inderdaad ook gewoon een speelgoedje er op zetten zoals dit.




M is op het moment helemaal fan van dino's en Bob de bouwer. :')
Oh, I wish I could, but I don't want to.
  woensdag 8 augustus 2018 @ 12:42:52 #205
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_181028947
Ha, dat zijn goeie suggesties. Ook een leuk kado meteen. Hij heeft nog geen voertuigen :')

Net de kleine man op bed gelegd en ik ga voor een klassieke middagdut. We zijn allebei een beetje afgepeigerd :O Al 2 gebroken nachten en verder best volle dagen. Vanaf volgende week woensdag vakantie. Aftellen :s)
pi_181041787
Quoi, heb je lekker gedut?

Verder alles bijgelezen en bijzonder weinig onthouden, iets met V-Tech en Hein..
V-Tech heeft hier sinds de verjaardag van S. ook meermaals zijn intrede gedaan. Gelukkig zit er een uitknop op. S. zijn interesse erin is wisselend.

Hier een paar zware dagen gehad. Maandag wilde S. helemaal echt niet slapen, tot half 1 's nachts bezig geweest en hij wilde alleen maar mama. Ook 's nachts nog 3-4 keer wakker en rond half zeven echt wakker. Pffffffff
Toen ik dinsdag thuis kwam van mijn werk schrok ik echt een beetje van hoe hij eruit zag, helemaal afgepeigerd, wallen en kringen. Gelukkig lag ie dinsdag "al" om 21:30 in bed.
Wel weer een aantal keer wakker 's nachts.
Hij gaat ''s nachts meteen zitten als ie wakker wordt en het lukt hem dan niet om weer te gaan liggen. Iemand tips daarvoor? Vastbinden is vast geen optie, toch :7 :+ :7 :+ ???

*O* *O* voor het koelere weer. Vandaag gingen de slaapjes overdag beter, 2x keer 45 minuten geslapen. En hij lag vanavond al om 21 uur.

En om al mijn geklaag te compenseren:
O+ O+ Vandaag gaven manlief en ik elkaar een zoen. S. zag dat en ging kusgeluidjes maken. Meteen maar even wat meer zoenen met manlief uitgewisseld en S. echt lachen en kusgeluidjes maken bij elke kus O+ O+ O+
  woensdag 8 augustus 2018 @ 22:25:02 #207
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_181041917
Goed voorbeeld Tolstoi en een mooi excuus ;)

Helaas geen gedut. Meneer had er geen zin. Eenmaal beneden had hij eigenlijk ook nergens zin in en uiteindelijk viel hij op de bank in slaap voor een half uurtje. Lichtelijk overprikkeld, i guess. En nu ik dit tik vraag ik me af waarom ik nog niet op bed lig. Maarja, die avond voor jezelf is ook altijd wel even lekker.
pi_181041960
Quoi, datzelfde vraag ik me ook af, maar ik ga echt naar bed nu, helemaal op :Z :Z :Z
pi_181044516
Ik zou die eerste taart kiezen Quoi, dan valt het ook niet op als hij mislukt is :P

RF, ik had van de week een epifanie toen friends op de achtergrond aan stond (een herhaling van eerder die week zelfs, ik had er blijkbaar twee keer voor nodig...) waar je naam vandaan komt
:D

Dat vinden ze hier ook altijd geweldig, kusjes geven en knuffelen, zelfs al is het niet met hen :D Goed excuus om dat meer te doen Tolstoi, is ook altijd goed voor de relatie.

Peuter was een middagje bij m'n zus spelen en kwam moe thuis. De meiden gingen hard huilen toen de deurbel ging want bezoek (zelfs al kwamen ze niet binnen...) en hebben toen een uur lang een huilestafette om niets gehouden terwijl peuter op m'n schoot lag te slapen. Zo relaxt als de vroege middag was zonder peuter, zo'n drama was het daarna. Ik heb ze uiteindelijk maar in hun bed gelegd om m'n oren wat rust te geven en wonderbaarlijk genoeg gingen ze daar rustig spelen zodat ik toch nog rustig kon koken.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  donderdag 9 augustus 2018 @ 06:54:36 #210
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_181046258
Ai, dat klinkt niet fijn FF. Gaan ze altijd huilen als er bezoek komt?

Boh Tolstoi, dat slechte slapen is echt rot zeg. Wonderbaarlijk dat hij dat ook volhoudt, een hele dag niet slapen tot 00.30 uur :X
Ik heb geen tips voor het gaan zitten helaas. Gaat hij wel weer slapen als je 'm dan neerlegt?
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_181048066
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 06:54 schreef Sylver_ het volgende:
Ai, dat klinkt niet fijn FF. Gaan ze altijd huilen als er bezoek komt?

Boh Tolstoi, dat slechte slapen is echt rot zeg. Wonderbaarlijk dat hij dat ook volhoudt, een hele dag niet slapen tot 00.30 uur :X
Ik heb geen tips voor het gaan zitten helaas. Gaat hij wel weer slapen als je 'm dan neerlegt?
Nee, als ik dan een hand op zijn rug leg, dan gaat ie wel weer liggen en dan vervolgens weer huilen :? :?
Ben aan het overwegen om even langs de huisarts te gaan om zijn oortjes te laten checken, maar wil ook niet als een overbezorgde voor-niks-komende moeder zijn..... Maar dan kunnen we dat hopelijk uitsluiten.

FF, dat is niet fijn! Wel goed dat ze in bedjes rustig gingen spelen.
pi_181051017
Tolstoi ik zou toch even bellen. Miss kan de assistente wel even kijken en heb je dat iig uitgesloten. Ik kwam een keer voor wat anders, zei: wil je misschien even voor de zekerheid kijken? En ging weg met een dubbele oorontsteking.
  donderdag 9 augustus 2018 @ 13:02:30 #213
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_181051804
Ja, bellen om de oortjes te laten checken lijkt me geen 'overbezorgde moeder'-actie. Sowieso vind ik dat al niet snel, maar een oorontsteking is makkelijk te missen bij die kleintjes.
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_181062254
Gewoon naar de huisarts gaan hoor Tolstoi! Wij zijn twee maanden terug ook ‘voor niks’ gegaan om J’s oren te laten checken ivm slecht slapen. Ik was juist alleen maar blij te horen dat hij fysiek niets leek te hebben.

De fokwet deed hier zijn werk weer! Zeg ik van de week hier nog dat J. nog maar twee tandjes heeft. Komen er nu ineens twee boventanden door! Nouja ineens.. we hadden deze week weinig slaap, koorts, tig poepluiers en een chagrijnige eetweigerende dreumes, dus het was ergens wel te verwachten :+
  donderdag 9 augustus 2018 @ 20:09:31 #215
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_181062658
Naar de huisarts gaan zonder vraag. Of met iets dat over is. Dat is voor niks gaan.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_181070080
Ik denk ook dat je de overbezorgde moeder stempel pas krijgt als je er wekelijks staat met een kind dat niks mankeert. Toen Em twee dagen koorts had en s nachts alleen maar lag te huilen is man ook langs gegaan om iig oorontsteking uit te sluiten, zelfs al waren de vlekjes van de ziekte die ze hadden toen net zichtbaar geworden.

Sylver, ze gaan hier idd momenteel huilen als er bezoek komt. Als het meevalt duurt dat zo'n tien minuten (bij schoonvader), als het tegenvalt 1,5 uur (bij schoonmoeder). Alleen bij mij op schoot is dan goed, maar niet als ze die samen moeten delen. Ze huilen dan dus om en om :') En zelfs dan hoeft oma alleen maar te kijken en het is weer huilen. Geen idee waar dat vandaan komt, maar vooral sneu voor m'n schoonmoeder. Maar goed, peuter heeft die fase ook gehad dus ook dit gaat weer voorbij. Maar hopelijk wel binnenkort...
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_181073715
Toen ik voor de tweede keer met een kerngezonde huilbaby bij de huisarts was voelde ik me best wel lullig. "Adrian4, de baby is kerngezond, maar we zitten hier niet alleen voor hem, maar ook voor jou en als jij je op een of andere manier ongerust maakt dan moet je niet twijfelen en gewoon komen. Al is het alleen maar voor de bevestiging dat ie kerngezond is"
Ik ben dit altijd blijven onthouden. Zo fijn.
pi_181074851
Voor niks gaan is ook dat op het moment van de afspraak de huisarts weg moet voor een spoedgeval :+
Spoedgeval is natuurlijk op zich al vervelend genoeg, dus vanmiddag dus nog een keer in de herhaling.

Ik ben het wel echt zat aan het worden, dat die kleine man 's nachts steeds rechtop gaat zitten en dan gaat huilen en blijft huilen als je hem weer neerlegt. Vannacht zo'n 4 keer eruit geweest, waarvan 1 keer van 5 tot 6:15 bezig geweest om hem weer in bed te krijgen 8)7 8)7 8)7
Bij manlief gaat ie alleen nog maar harder huilen en ontroostbaar. Bij mij is ie wel bijna meteen stil, maar goed ik heb die borsten natuurlijk altijd bij me......
pi_181075001
Pff dat is wel een rotnacht tolstoi. Hopelijk vanmiddag wel gewoon de afspraak.

Wij hebben een logeerkonijn. Dat wist L niet, dus vanochtend toen hij beneden kwam was het: woooooo! Ijn! Ijn ete? En meneer pakte brokjes en ging een brokje in de mond van het konijn stoppen.
Even later toen we het konijn op de grond gezet hadden kreeg die een auto en moest het konijn de auto opeten :+ ijn auto ete? O+ omdat hij er aan zat te snuffelen.
pi_181075742
Nazil, hoe schattig en lief!
pi_181076934
Tol wat rot zeg. Goed dat je het even laat controleren. Volgens mij waren er ook veel tandjes in opkomst toch? Zijn die inmiddels al door?
Misschien een keer een pcm proberen voor de nacht?
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 12:32:41 #222
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_181076988
Gaat hij slapen als je 'm gevoed hebt Tolstoi?
Mijn oudste kreeg tot 1,5 jaar nog 1 of 2 nachtvoedingen, want dat was eigenlijk het enige dat werkte.

Bij Ella was het zo dat als ze niet direct weer ging slapen of na 10 min al weer kwam, dat ze honger had (of dorst?). Toen was ze alleen iets jonger, maar later hielp water ook.
Nu is dat nog steeds het geval, alleen kan ze zelf zeggen 'tinken' als ik de kamer weer uit waag te gaan voordat ik haar de rietjesbeker heb gegeven.

Kan het ook dorst zijn? Of helpt dat helemaal niet?


Nazil wat schattig :D
Ella zou ook in de wolken zijn als we ineens een 'nonijn' in huis zouden hebben :P

Wat betreft het brokjes in de mond stoppen, misschien is het verjaardagscadeau van mijn kleuter iets voor hem :+
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_181077175
Sylver hij heeft al zo'n keffertje, wat blaft en loopt. Irritant ding :+ is (heel erg jammer) kwijt nu ik er over nadenk. Zonde.
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 13:02:21 #224
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_181077574
Is hij 'kwijt'? Of echt kwijt? :P
Kleuter heeft ook zo'n keffertje, maar daar 'vergeet' ik elke keer batterijen voor te kopen O-)

Deze 'poepende kat' miauwt wel, maar niet de hele tijd, dat scheelt. Maar Ella is er vooral fan van omdat je 'm brokjes moet voeren (en die komen er aan de achterkant weer uit, heel handig!) :+
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_181077834
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 13:02 schreef Sylver_ het volgende:
Is hij 'kwijt'? Of echt kwijt? :P
Kleuter heeft ook zo'n keffertje, maar daar 'vergeet' ik elke keer batterijen voor te kopen O-)

Deze 'poepende kat' miauwt wel, maar niet de hele tijd, dat scheelt. Maar Ella is er vooral fan van omdat je 'm brokjes moet voeren (en die komen er aan de achterkant weer uit, heel handig!) :+
Ik weet oprecht niet waar hij nu is, maar ik heb ook nog niet gezocht.

Ik denk dat L zoiets idd wel leuk vindt ja :+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')