abonnement Unibet Coolblue
pi_180470173
Etappe 8: Dreux - Amiens Métropole, 181 km

De langste rit van deze Tour was ontzettend kut. Je bent al snel geneigd om iets milder te worden vanwege de uitslag, maar we mogen de waarheid niet ontkennen. Het was niet om aan te gluren. Een vreselijke rit. Na de neutralisatie had niemand zin om in de aanval te gaan. De renners reden verschrikkelijk traag en alleen de mannen van Wanty hadden er een beetje zin in. Eerst Yoann Offredo, maar die stopte er al snel weer mee. Thomas Degand hield het iets langer vol, maar ook hij was er na een tijd wel klaar mee. Daarna kregen we zowaar tien minuten koers, omdat een aantal sprintersploegen een mannetje in de aanval stuurden. Lotto Jumbo stuurde kindsoldaat Tolhoek richting het slagveld, maar bij het verlaten van de loopgraven sneuvelde hij meteen. Daarom moest er door Paultje Martens en Robert Gesink op kop worden gereden om het gat op een groep met onder meer Lampaert en Naesen weer dicht te rijden. Dat lukte en daarna viel het helemaal stil. Er gebeurde heel lang niets, tot Offredo zich weer eens niet kon bedwingen. Hij heeft een behoorlijk lange tijd in het eentje voor het peloton gereden. Had het praktisch nut? Nee. Toen het een beetje begon te waaien en die wind ook nog gunstig stond kregen we heel kort een aanzet tot waaiervorming. Het was vijf minuten spannend, maar daarna was het klaar. Offredo werd weer ingerekend en er werd weer een tijd stapvoets gereden. Tot Laurent Pichon in de aanval ging. Ook hij mocht een tijdje in z'n eentje zwemmen voor het peloton. De sponsor zal blij zijn, de rest van de wereld niet. Op 40 kilometer van het eind zou het terrein open worden en zou er een grote kans op waaiers zijn, maar de wind stond verkeerd. Dus reden we met een slakkengangetje richting de finish. Pichon werd ingehaald en verder gebeurde er tot een paar kilometer voor het eind niets. Daarna kwamen de sprinttreintjes natuurlijk naar voren en die van Lotto Djumbo was alweer ontspoord voor de sprint goed en wel begon. Groenewegen had alleen Roosen nog en die raakte hij ook nog eens kwijt. Eigenlijk ging alles dus weer mis, maar Groenewegen had nu wel power in de benen. En dus liet hij zien wat hij het hele jaar al laat zien. Hij snelde iedereen voorbij en won met overmacht. Knappe sprint. Maar laten we verder niet doen alsof de ploed goed werk leverde. Dit is puur de klasse van Groenewegen en niets anders. Hoe dan ook, weer een Nederlandse overwinning. Ooit duurde het enkele jaren voor er weer wat te juichen viel voor het vlaggetjesvolk, nu is het ieder jaar wel een paar keer raak. Daags na de overwinning van Groenewegen gaan we het tweede weekend in met weer een vlakke rit. Hoera!




Parijs is nog ver, zeggen de renners vaak. Meestal klopt dat ook, vanuit de Alpen of de Pyreneeën is het nog wel een eindje fietsen tot in Parijs. Tijdens deze rit klopt de uitspraak alleen niet helemaal, want de startplaats van deze etappe ligt op een kilometer of 80 van Parijs. We bevinden ons in Dreux, een stad met 31.000 inwoners, in de Eure-et-Loir, op een kilometer of 30 van Chartres. Chartres en Dreux zijn toevallig ook de twee grootste gemeenten van de Eure-et-Loir. Niet echt een dichtbevolkt departement dus. Voor de Tour ook geen bijzonder interessant departement. In Chartres was men dan wel al een paar keer eerder, maar Dreux heeft nog nooit deel uitgemaakt van dit hele circus. Een debutant, jawel. Toch heeft men hier wel enige affiniteit met het wielrennen, ondanks het feit dat de Tour nog nooit is gepasseerd. Er zijn twee wielerclubs en in 2016 begon Parijs-Tours in Dreux. Daarnaast heeft men wel eens de Tour de l'Avenir mogen verwelkomen, in 2009. Julien Berard wist toen in de straten van deze stad te winnen voor latere eindwinnaar Romain Sicard. Dreux is in principe ook een industriestadje, we bevinden ons nog steeds in het pillendraaierscentrum van Frankrijk. Daarnaast maken ze hier thee, Dammann Freres om precies te zijn. Nooit van gehoord, maar dat ligt vast aan mij. De inwoners van Dreux zijn over het algemeen wat minder sympathiek, want Dreux staat in de Franse politiek bekend als het plaatsje waar Front National voor de eerste keer een grote overwinning genoot. Dit gebeurde in 1983, toen zij 17% van de stemmen won in de gemeenteraadsverkiezingen van Dreux. He bah. Gelukkig hebben ze er nog wel een mooie kerk.



Vanuit Dreux rijden we naar het noorden. Er volgt eerst weer een heel stuk dat neutraliseerd is, pas buiten de stad begint de rit echt. Over een kaarsrechte en vlakke weg fietsen we richting Anet, waar een kasteel staat. Best een potsierlijk gebouw. Buiten Anet komen we langs de Eure te fietsen en in het dal van deze rivier zijn de wegen vlak. Af en toe een paar bochten als we door wat dorpjes rijden, maar het gaat toch vooral heel veel rechtdoor. We rijden ook voornamelijk door bosachtige bieden, dus er gaat hier helemaal niets gebeuren. In gestrekte draf richting Pacy-sur-Eure, waar we de rivier even achter ons laten en daarom krijgen we gelijk te maken met een kort klimmetje. Over een kaarsrechte weg gaat het twee kilometer naar boven aan 4,3% gemiddeld. Dit bultje van de vierde categorie draagt de naam Côte de Pacy-sur-Eure. Is over nagedacht. Na 35 kilometer komen we daar boven en vervolgens rijden de renners een kleine tien kilometer over een plateau. Af en toe is het een beetje open op dit plateau, maar er staan ook behoorlijk wat bomen langs de kant van de weg. Op een paar rotondes na komen we verder bijzonder weinig tegen. Rechtdoor richtin Vernon, een dorpje aan de Seine. Omdat dit dorp aan de rivier ligt volgt er wel een korte afdaling, maar de weg is hier enorm breed en er zijn maar weinig lastige bochten. In Vernon zelf is het wel flink wat draaien en keren, waarna we over de Seine rijden. Aan de andere kant van de Seine komen we vervolgens een kasteeltje tegen, en een oude molen die op een ietwat opvallende manier in elkaar is geknutseld. We noteren kilometer 48. Vernon is overigens een stadje met een grote Malinese gemeenschap, blijkbaar. Dat levert de nodige goede voetballers op, waaronder Ousmane Dembélé. Al denkt Didier Deschamps daar duidelijk anders over.



Voorbij Vernon rijden we 20 kilometer langs de oevers van de Seine. Best een grote rivier, met best een flinke vallei. Het is dus vlak. De weg is onbeschut, je ziet alleen maar akkers. Af en toe een klein dorpje, maar met name open terrein. De wind zou hier eventueel z'n ding kunnen doen, maar laten we daar maar niet meer op hopen. Als niemand er rekening mee houdt gebeurt er pas wat. Halverwege dit stuk van 20 kilometer snijden we even een stukje af en verlaten we de Seine, waardoor de weg ook meteen een kilometer omhoog loopt, door een bos. Het is toch weer niet helemaal vlak, al heb je op basis van het profiel al snel de neiging om te zeggen van wel. Buiten dit bos keren we snel weer terug naar de Seine voor nog een aantal kilometer door open velden. Dit blijft duren tot Les Andelys, na 66 kilometer. In dit dorpje, waar we nog een kicken kasteel tegenkomen slaan we rechtsaf en laten we de Seine definitief achter ons. Meteen begint de weg omhoog te lopen. We krijgen te maken met een officieel klimmetje, de Côte de Feuquerolles. Klimmetje van de vierde categorie, 2,3 kilometer aan 4,3%. Op de behoorlijk gelijkmatige klim is de weg breed. Op de top komen we terecht op een plateau waar het terrein volledig open is. Over behoorlijk rechte wegen gaat het vervolgens verder naar de tussensprint. Er is nu echt weinig te beleven. In een van de spaarzame dorpjes die we passeren af en toe een rotonde, maar verder rechte wegen door een agrarisch landschap. Af en toe een miniem hoogteverschilletje maar de tering wat hebben ze nu weer voor een rit in elkaar gedraaid. De tussensprint komt dan uiteindelijk na 86 kilometer in het gehucht La Neuve-Grange. Daar valt geen hol te beleven. Totaal geen inspirerende omgeving, alleen de wind kan dit zooitje ongeregeld redden. Daarom blik ik nog maar even terug op Les Andelys, want daar is de omgeving wel inspirerend.



Wordt het na de tussensprint wel leuk? Nee, natuurlijk niet. Het is de Tour. Vijf kilometer volledig rechtdoor over een vlakke weg tussen de akkers. Even verderop rijden we door Bézu-la-Fôret, waar het even kort naar beneden gaat. Paar bochtjes enzo, maar niet iets waar we wakker van moeten liggen. Vervolgens rijden we door een mooi bos, prachtig. Buiten het bos gaat het dan weer een aantal kilometer volledig rechtdoor langs open vlaktes. Na een kilometer of 96 rijden we langs Montrony en hier gaat de weg even een paar kilometer licht omhoog. Aan het eind van dit klimmetje volgt er een afdaling en tijdens deze afdaling komen we de eerste echte haarspeldbocht van deze Tour tegen, jawel. Op die bocht na stelt het verder niets voor en zo rijden we na 106 kilometer door Gournay-en-Bray. In dit dorpje is het wat draaien en keren maar daarna gaat het weer ouderwets tien kilometer rechtdoor door open velden. We volgen een brede, doorgaande weg. Daar komt na 117 kilometer verandering in, want dan slaan we linksaf en komen we op een wat smallere weg terecht. Deze weg brengt ons naar het piepkleine dorpje Gerbenoy. In dit dorpje wonen amper 100 mensen. Waarom rijden we dan in jozefsnaam door dit dorp? Nou, omdat het een van de mooiste dorpjes van Frankrijk is. Volgens een of andere verkiezing dan, dat heb ik niet zelf verzonnen. Gerbenoy bestaat uit een kasteeltje, een oude poort, talloze vakwerkhuisjes en rozen. In de zomer bloeien hier bij zo'n beetje ieder huis rozen, waardoor je blijkbaar last hebt van een bedwelmende geur. De renners rijden dwars door het dorpje en komen zo langs alle vakwerkhuisjes. Bovendien zien het kasteel en de tuinen van het kasteel liggen. Die tuinen zijn ook nog wel de moeite waard. Een of andere Franse schilder heeft hier blijkbaar gewoond, die tuinen in elkaar geflanst en er daarna schilderijen van gemaakt. Daardoor is dit dorpje een populaire toeristische bestemming geworden. Enzovoort.




Nu de toeristische afdeling van de Oise, want daar zijn we inmiddels, een moment van glorie heeft gehad trekken we verder richting Amiens. Buiten Gerbenoy is het nog een kilometer of 60 tot de finish. Over een smal en bochtig weggetje rijden we terug naar de grote weg en terwijl we dat doen rijden we ook nog even door het gehucht Lachapelle-sous-Gerberoy, waar we langs de kant van de weg ook nog op een best wel fraai châteautje stuiten. Paar listige bochtjes in dit gehucht en ook buiten het gehucht, als weer terechtkomen op een doorgaande weg. Hier naar rechts en even verderop meteen naar links, waarna het een kilometer omhoog gaat aan 4%. Ja, het is weer straffe kost vandaag. Vervolgens is het een kilometer of vijf zo goed als vlak, terwijl we weer over het platteland rijden. Daarna komen we een dorpje tegen en dat dorpje ligt wat lager, waardoor er een korte afdaling volgt met één lange bocht. Op die bocht na valt er niet veel te beleven in Marseille-en-Beauvaisis. Paar bochtjes en daarna gaat het buiten de stad weer anderhalve kilometer omhoog aan een procentje of vijf. Dat is voorlopig wel het laatste klimmetje. Op de top gaat het acht kilometer rechtdoor over een brede weg door een open gebied, tot we op 43 kilometer van de aankomst door Crèvecoeur-le-Grand rijden. In dit dorpje met een knus centrumpje liggen wat bochten en bij de laatste bocht gaan we naar links, waarna we koers zetten richting het noorden. Het gaat nu weer een aantal kilometer zo goed als rechtdoor, over een licht dalende weg. Terrein blijft open, maar we hebben al afgesproken dat we daar niet veel van gaan verwachten. Op 36 kilometer van de streep rijden we door Catheux en hier is er een bocht naar rechts, waarna we weer op wat glooiender terrein terechtkomen. Paar keer op en af nog, maar het valt al bij al best mee. Terrein is ook weer wat meer beschut en zo komen we even verderop uit bij Fontaine-Bonnelaeu. Van dit dorp gaat het rechtdoor tot aan Croissy-sur-Celle, hier passeren we op 29 kilometer van het eind. Paar bochtjes hier en buiten het dorp een klein knikje naar boven. Vervolgens gaat het een kilometer of acht zo goed als rechtdoor tot aan de bonussprint (beste experiment ooit) door open velden. Eén dorpje tussendoor en ook één rotonde, maar verder heeft de wind hier vrij spel. Bonussprintje, buiten Loeuilly, vindt plaats op 20 kilometer van het eind. Zijn trouwens allemaal kleine dorpjes met 200 inwoners ofzo. De laatste plaats van enige betekenis was Crevecoeur-le-Grand.



Na de bonussprint gaat het eigenlijk volledig rechtdoor tot aan de buitenrand van finishplaats Amiens. Eerste obstakel komt pas op een kilometer of negen van het eind en dat is een rotonde. In de 11 tussenliggende kilometers gaat het dus voornamelijk rechtdoor over een weg die af en toe een beetje golft. Terrein blijft volledig open, dus als er wind is... Nouja, je kent de hele riedel ondertussen wel. Op een kilometer of 10 van de finish rijden we nog wel onder een viaduct door en hier loopt de weg even kort omhoog, maar op dat puntje na is het dus behoorlijk vanzelfsprekend allemaal. Even verderop rijden de coureurs onder een tweede viaduct door en ook daar loopt de weg nog even licht omhoog. Vervolgens komen ze die rotonde op negen kilometer van het eind tegen. Brede rotonde wel. Hierna gaat het wel drie kilometer zo goed als rechtdoor over een vlake, brede en beschutte weg. Wel nog een rotonde op zeven kilometer van het eind, maar daar hoeft niet echt gestuurd te worden. Op iets minder van zes kilometer van de streep volgt er dan een scherpe bocht naar rechts, waarna de renners ongeveer twee kilometer rechtdoor over de brede ringweg van Amiens rijden. We rijden hier wel even onder een viaduct door, eerst een korte duik naar beneden en dan weer omhoog. Op vier kilometer van de streep ligt er dan weer een scherpe bocht naar links in het parcours. Hier gaat het een kilometer rechtdoor in dalende lijn, waarna de renners uitkomen bij een ovalen rotonde die aan de rechterkant genomen moet worden. Aan het eind van deze rotonde volgt dan volgende scherpe bocht naar rechts, gevolgd door een flauwe naar links. We rijden daarna langs het futuristische station van Amiens over een rechte weg die nog steeds licht naar beneden loopt. Op twee kilometer van de streep volgt er dan weer een bocht, ditmaal een scherpe naar links. Daarna gaat het ongeveer anderhalve kilometer rechtdoor. We rijden nu over een weg die in een korte tijd een aantal keer een andere naam krijgt, maar een van die namen is de Rue Vanmarcke. Sep heeft blijkbaar indruk gemaakt in Amiens. Ondertussen rijden we ook nog een 50-tal meter over een soort van kasseien, de wegenbouwers in Amiens gaan een beetje willekeurig te werk. Buiten dat ligt er gewoon prima asfalt. Op 600 meter van de streep komen de renners dan uit bij de laatste rotonde van de dag, waar ze naar links moeten. In de laatste meters van de rit gaat het volledig rechtdoor. Het loopt heel miniem omhoog, maar zeker in vergelijking met de afgelopen sprints is dit gewoon een vlakke sprint.




Amiens is een stad met 133.000 inwoners in de Somme. Een stad met een rijke geschiedenis. Ook een rijke Tourgeschiedenis, het wordt de 13e keer dat de karavaan hier passeert. In het verleden hebben grote namen gewonnen in Amiens, zoals Mario Cipollini, Marino Basso en Rudi Altig. Ook Johan Bruyneel won ooit in Amiens, hoe zou het ondertussen met hem gaan? Verder is Amiens een stad die mensen die André heten gunstig gezind is. In 1932 won André Leducq in de straten van Amiens, in 1964 André Darrigade en bij de laatste aankomst in Amiens, in 2015, ging de zege naar André Greipel. We zijn dus niet lang weggeweest uit Amiens. Drie jaar na dato weer een nieuwe massasprint in de straten van deze universiteitsstad. 30.000 studenten, behoorlijk aantal. Verder is Amiens ook een industriestad, waar ze het van oudsher vooral van de textielindustrie moesten hebben. Dat we op de Franse feestdag, Quatorze Juillet, naar Amiens trekken zou zomaar te maken kunnen hebben met het feit dat Emmanuel Macron hier geboren is. Hij groeide hier ook op, al werd hij na een tijd wel door zijn ouders naar Parijs gestuurd. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in het feit dat hij nu de president van Frankrijk is. Een andere bekende Fransoos die te linken valt aan Amiens is de schrijvers Jules Verne, die leefde hier jarenlang. Amiens heeft ook wat bekende sporters voortgebracht. Vooral een aantal wielrenners. Franck Perque bijvoorbeeld, een baanwielrenner die ooit nog wereldkampioen puntenkoers werd. Iets bekender is Philippe Gaumont, de boezemvriend van Frank Vandenbroucke. Eigenlijk de persoon die min of meer verantwoordelijk wordt gehouden voor het mislukken van de carrière en het leven van VDB. Gaumont leefde totaal niet voor zijn sport, gooide alles naar binnen wat hij tegenkwam en die losbandigheid sloeg over op Vandenbroucke. Beide jongens kregen het daarom niet voor elkaar om iets van hun carrière te maken. Gaumont won nog wel ooit Gent-Wevelgem, maar zijn palmares had groter moeten zijn. Na zijn carrière runde hij nog een tijd een café in Amiens, dat klinkt wel logisch eigenlijk. In 2013 betaalde hij waarschijnlijk de tol voor zijn levensstijl. Een hartaanval werd hem op 40-jarige leeftijd fataal. Om het wat luchtiger af te sluiten: Clément Chevrier komt ook uit Amiens. Dat is een lieve jongen van AG2R, die helaas voor hem momenteel niet actief is in de Tour. Laat ik trouwens Robert Marchand ook niet vergeten. Dat is een unieke man. Deze man begon op 78-jarige leeftijd met fietsen en sindsdien fietst hij in iedere leeftijdscategorie records uit de boeken. Vorig jaar wist hij op 105-jarige leeftijd weer een nieuw werelduurrecord bij elkaar te rijden, in de categorie 105+. Deze krasse knar kreeg het voor elkaar om in een uur 22,457 kilometer af te leggen. De beste man, drie turven hoog, is inmiddels 106 en leeft nog steeds. Hij is begin dit jaar wel met pensioen gegaan, maar dat neemt niemand hem kwalijk. Wat een held. Amiens heeft trouwens verder een prima kathedraal die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.



In de stad van Robert Marchand wordt het overdag 27 graden. Bijzonder weinig wind, dus we hoeven onze hoop niet te vestigen op waaiers. Dit wordt weer helemaal niks, extreem genieten. Het is weekend en bovendien een nationale feestdag, krijgen we deze ongezonde bagger voorgeschoteld. Aangezien we toch de bestorming van de Bastille herdenken is het misschien een goed idee om het hoofdkantoor van de ASO te bestormen. Die Gouvenou moet eens heel snel even normaal gaan doen. Beetje kutparcoursen neerleggen en dan hopen dat het weer de rest doet. Weerzinwekkende praktijken. Wel nog een kleine kans op regen trouwens, maar zelfs dat kan deze rit niet redden. Hopeloos. Het schijnt trouwens zo te zijn dat er ergens in Rusland een troostfinale wordt gespeeld. De Belgjes tegen Ingerland. Die wedstrijd, waar hopelijk niemand naar gaat kijken, begint om 16:00. De organisatie heeft daar rekening mee gehouden en daarom begint deze slaapverwekkende rit behoorlijk vroeg: om 11:35 al. Neutralisatie van een kwartiertje en daarna worden de renners tussen 15:36 en 15:57 in Amiens verwacht. Kan zomaar de tweede wandeletappe op rij worden, al zullen er vast wat Fransen zijn die in de vlucht van de dag willen zitten waardoor het tempo toch wat hoger komt te liggen. Iedereen die zichzelf enorm haat kan meteen om 11:30 de PLAYER aanslingeren, of Eurosport 2. De NOS is er pas om 14:10 bij en dat is eigenlijk best wel een uitkomst. Als je dan pas begint met kijken hoef je maar anderhalf uur je ogen uit te steken. Valt mee. De Belg doet moeilijk, vanwege het voetbal. Om 14:10 eerst een stukje op één, rond 15:00 moet je dan weer overschakelen naar Canvas want dan gaan ze op één het voetbal bespreken.

Dit is voorlopig de laatste kans voor de sprinters. De rit naar Roubaix zou kunnen eindigen in een sprint, maar heel waarschijnlijk is dat niet. Daarna moeten ze rappe mannen wachten tot rit 13 en dat heeft ook wel veel weg van een rit voor de vluchters. De sprintersploegen doen er kortom goed aan om deze rit strak te controleren. Beetje die Fransozen kort houden.
1. Gaviria. Ja, hij verloor van Groenewegen, maar dat kan een keer gebeuren. Deze sprint is weer totaal anders, om maar even een open deur in te trappen. Het loopt niet omhoog en dus heeft Groenewegen een groter probleem als zijn trein het weer eens laat afweten. Van problemen met de trein heeft Gaviria geen last en daarom gaat hij nu alsnog voor zijn derde ritzege.
2. Sagan. Ja, doe maar gewoon weer een ereplaats.
3. Groenewegen. Het is niet iedere dag feest. De beentjes zijn weer goed, maar de positionering zal het nu wel weer laten afweten. Achja, Tour is al geslaagd.
4. Demare. De Fransoos-omdat-het-moet-want-het-is-een-nationale-feestdag. Bakt er voorlopig helemaal niets van en de kans lijkt me ook vrij klein dat daar nu verandering in gaat komen. Daar kan je verder alsnog vierde mee worden, omdat heel veel andere sprinters het ook vaak genoeg laten afweten.
5. Greipel. Won de vorige keer in Amiens. Dat speelt altijd mee bij renners. Dus zal van zijn achtste plaats tijdens de vorige rit nu een vijfde plaats maken. Want zo werkt dat.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180470182
Dielan in wiel griepel
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180470194
Laporte inderdaad niet.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180470196
Koekoek
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 16:17:38 #5
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_180470197
_O_
pi_180470198
Groenewegen opnieuw :D.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180470202
Sow die moest van ver komen _O-
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180470203
JAAAA
pi_180470204
lol twee maal achter elkaar :D
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:17:52 #10
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_180470205
Nando bijna de hekken in met Greipel.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_180470206
Gelukkig nu geen vingertje.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 14 juli 2018 @ 16:17:54 #12
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180470208
JAAAAA
pi_180470210
Jaaaaaaa
pi_180470213
DQ Fernando
Citius, Altius, Fortius.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:18:04 #15
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_180470214
_O_ _O_ _O_
  Forum Admin / PR zaterdag 14 juli 2018 @ 16:18:06 #16
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_180470215
Gaviria uit de Tour aub
pi_180470218
DQ'tje voor Nando upcoming.
pi_180470219
Cav weer misgetrapt lol
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 16:18:09 #19
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_180470220
_O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_180470221
Gaviria gaat gedeklasseerd worden
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 14 juli 2018 @ 16:18:10 #21
408813 crew  trein2000
pi_180470222
Waar is nine?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:18:11 #22
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180470223
Hoppa
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 16:18:16 #23
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_180470224
Wat een sprint ook
pi_180470228
Historisch
pi_180470229
Gaviria had kunnen winnen als Greipel niet zo debiel deed.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180470231
Makkelijk hoor. Wat een klasse. En helemaal zelf gedaan.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 16:18:27 #27
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180470232
Wat een overmacht. _O-

Dit is echt de tegenstand degraderen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180470237
Mooi hoor, Groenwegen opnieuw.

Die gaat er nog meer winnen deze tour zo.

[ Bericht 1% gewijzigd door northernlight81 op 14-07-2018 16:23:48 ]
pi_180470239
Dylan veruit de sterkste.
Citius, Altius, Fortius.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:18:44 #30
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_180470241
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:18 schreef Masterminded het volgende:
Gaviria had kunnen winnen als Greipel niet zo debiel deed.
Hij duikt zelf in een gat wat er niet is.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_180470247
Toch ongelooflijk hoe goed Groenewegen geworden is.
Demain, on roule
pi_180470248
_O_
pi_180470249
Idd geen Laporte
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 14 juli 2018 @ 16:18:54 #34
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_180470251
Cav ging wel bijna gruwelijk hard tegen de grond bij Dylan
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_180470255
Groenewegen. _O_
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:19:11 #36
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_180470259
Dom van Gaviria. Mogelijk de snelste, maar duikt in een gat waar gewoon geen plaats is. DSQ lijkt me terecht.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_180470263
Hij moest nog ver uitwijken voor Griepel
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:19:25 #38
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_180470267
Lekker hoor!

Mooi dat het na een stroeve start deze Tour nu toch draait bij em.
pi_180470268
Jeetje, als Gaviria met trein het al verliest van Groenewegen zonder.
Jack does it in real time...
pi_180470276
quote:
11s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:19 schreef DeeBee het volgende:
Jeetje, als Gaviria met trein het al verliest van Groenewegen zonder.
Jeetje, als Dillan nu eens de QS-trein had.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:20:08 #41
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180470277
Prima sprint van Groenewegen ^O^

Achteraf gezien wel zonde dat hij vorig weekend niet in vorm was.
pi_180470279
Groenewegen moet die gebaartjes wel gaan afleren.
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_180470284
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:18 schreef Mykonos het volgende:
Toch ongelooflijk hoe goed Groenewegen geworden is.
Zeker voor een renner die er volgens sommigen hier he-le-maal niks van kon _O_
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 16:20:21 #44
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180470286
quote:
11s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:19 schreef DeeBee het volgende:
Jeetje, als Gaviria met trein het al verliest van Groenewegen zonder.
Deze sprint was wel behoorlijk ongeorganiseerd, niet echt perfecte treintjes.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180470290
Kittel ook weer niet, kansloos
pi_180470291


Kittel nergens.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 16:20:30 #47
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180470296
Groenewegen, mijn hemel, ik ga je gewoon iedere keer niet voor de winst neerzetten, dan win je gewoon _O_
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_180470299
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:20 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Deze sprint was wel behoorlijk ongeorganiseerd, niet echt perfecte treintjes.
Nu verpest je zijn bait.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:20:51 #49
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_180470304
Heel goed Boudat.
Put these foolish ambitions to rest.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:20:52 #50
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_180470305
Is kittel passe?
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_180470306
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:20 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Zeker voor een renner die er volgens sommigen hier he-le-maal niks van kon _O_
Wie waren dat dan? Volgens mij viel dat wel mee.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180470310
Kittel moet er gewoon mee stoppen.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180470311
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:20 schreef Masterminded het volgende:
[ afbeelding ]

Kittel nergens.
Toch tegen beter weten in opgesteld vandaag. Ipv Kristoff
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:21:29 #54
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_180470326
Wanty heeft weer een mooie Wanty trofee te pakken. 12, 15, 18.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_180470331
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:20 schreef Koffieplanter het volgende:
Heel goed Boudat.
Die heb ik ook bij een van mijn poeltjes. Goed dat hij weer wat puntjes scoort.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180470337
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:20 schreef Masterminded het volgende:
[ afbeelding ]

Kittel nergens.
17e, 101 plaatsen beter dan gisteren. Ongekende progressie.
Citius, Altius, Fortius.
pi_180470340
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:21 schreef Masterminded het volgende:
Kittel moet er gewoon mee stoppen.
Eerste etappes leek het nog wel aardig.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180470348
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:21 schreef franklop het volgende:

[..]

Toch tegen beter weten in opgesteld vandaag. Ipv Kristoff
Durfde kittel greipel en cavendish niet eens mee te nemen. Terecht, bleek.
Het beste adres voor al uw primeurs!
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:22:08 #59
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_180470349
NOS fail
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 14 juli 2018 @ 16:22:10 #60
335263 freaky40
pi_180470350
Maarre Dylan Groenewegen kan er helemaal niets van toch, _O- _O- _O-
Allemaal cabaretteketet!
pi_180470352
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:21 schreef franklop het volgende:

[..]

Toch tegen beter weten in opgesteld vandaag. Ipv Kristoff
Ik twijfelde juist tussen Kittel en Degenkolb. Ik ben boos op mezelf.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180470356
Heeft Kittel een contract voor volgend jaar? Want bij Katusha zijn ze nu al klaar met hem denk ik.
Demain, on roule
pi_180470357
irishpeloton twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 16:20:50 Dylan Groenewegen is the first Dutch rider ever to win back to back stages of the Tour de France#TDF2018 reageer retweet
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:22:23 #64
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_180470359
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:20 schreef Masterminded het volgende:
[ afbeelding ]

Kittel nergens.
Welke site is dit eigenlijk?
pi_180470365
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:22 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik twijfelde juist tussen Kittel en Degenkolb. Ik ben boos op mezelf.
Degenkolb is al 2 jaar sukkelen
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_180470368
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:21 schreef Felagund het volgende:

[..]

Eerste etappes leek het nog wel aardig.
Ja, maar dat kwam ook deels door valpartijen natuurlijk. Etappe 1 en etappe 2 werden daardoor ontsierd.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 16:22:45 #67
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180470372
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:22 schreef fetX het volgende:

[..]

Welke site is dit eigenlijk?
Officiële van de tour toch?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:22:45 #68
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_180470373
Dat Cavendish niet meer wint, kan ik nog begrijpen, maar dat hij er wordt uitgesprint door has beens zoals Kristoff en Degenkolb is wel genant.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:22:47 #69
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180470374
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:21 schreef Masterminded het volgende:
Kittel moet er gewoon mee stoppen.
shampoo werkt niet
pi_180470375
Dit wordt een dq ja
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:22:55 #71
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180470381
Morgen drie op een rij voor Dylan? Met zijn postuur zou hij in principe die steentjes goed kunnen verteren.
pi_180470388
Greipel gaf ook een elleboogje
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180470389
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:22 schreef marcodej het volgende:
irishpeloton twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 16:20:50 Dylan Groenewegen is the first Dutch rider ever to win back to back stages of the Tour de France#TDF2018 reageer retweet
Dat klopt toch niet? Vanmorgen stond een bericht geloof ik bij de NOS dat hij de derde Nederlander kon worden.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180470391
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:20 schreef marcodej het volgende:

[..]

Wie waren dat dan? Volgens mij viel dat wel mee.
Koffieplanter heeft ongeveer drie jaar lang dag in dag uit geroepen dat ie er niks van kon.
  Forum Admin / PR zaterdag 14 juli 2018 @ 16:23:27 #75
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_180470400
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:22 schreef Van_Poppel het volgende:
Morgen drie op een rij voor Dylan? Met zijn postuur zou hij in principe die steentjes goed kunnen verteren.
Nee.
pi_180470420
Van Avermaet zometeen nog de succesvolste belg in gele truidagen na Merckx.
Het beste adres voor al uw primeurs!
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:23:54 #77
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180470422
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:23 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Koffieplanter heeft ongeveer drie jaar lang dag in dag uit geroepen dat ie er niks van kon.
dat neem je toch niet serieus
pi_180470425
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:22 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ja, maar dat kwam ook deels door valpartijen natuurlijk. Etappe 1 en etappe 2 werden daardoor ontsierd.
Dat klopt. Maar vooral in de eerste etappe (of was het de tweede?) kwam hij snel.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 16:24:03 #79
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180470431
Today I feel me also good.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180470437
Toedeej i fiel mie also koed
pi_180470450
Alsof jullie zo goed engels kunnen.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180470451
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:24 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Today I feel me also good.
:D, ik dacht dat het een grap was, maar hij zei het echt. _O-
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 16:25:14 #83
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180470467
DSQ voor Gaviria zou wel terecht zijn. Teleurstellend gedrag. Laat dat lekker aan Bouhanni en Cav over ofzo.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180470468
Schakel nu allen naar Djoko Nadal als je dat nog niet had gedaan

Episch _O_
pi_180470477
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:24 schreef marcodej het volgende:
Alsof jullie zo goed engels kunnen.
Ik wel, maar bij veel Nederlanders is het om te janken.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:25:38 #86
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180470480
Ik wil graag het gilletje van Nine horen nu.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:25:41 #87
229935 damsco
Internetheld sinds 2008
pi_180470483
niet iedereen kan zo goed engels als van gerwen en van gaal
pi_180470485
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:25 schreef Mansjester het volgende:
Schakel nu allen naar Djoko Nadal als je dat nog niet had gedaan

Episch _O_
Ik kan niet langer dan 5 minuten achter elkaar naar tennis kijken. Wat een saaie knakensport.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:26:01 #89
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_180470490
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:23 schreef Scorpion_17 het volgende:
Van Avermaet zometeen nog de succesvolste belg in gele truidagen na Merckx.
Staat voorlopig niet eens in de top 10, dus dan zal hij toch serieus zijn best moeten doen.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_180470496
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:23 schreef Felagund het volgende:

[..]

Dat klopt. Maar vooral in de eerste etappe (of was het de tweede?) kwam hij snel.
Treinproblemen lijken mij ook deels het geval. Daar werd in de eerste etappes volgens mij ook over gejammerd, gisteren was volgens Kittel zijn positionering kut dus gaf hij Zabel permissie.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180470509
Nine
pi_180470511
Nine-alert!
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180470523
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:26 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Treinproblemen lijken mij ook deels het geval. Daar werd in de eerste etappes volgens mij ook over gejammerd, gisteren was volgens Kittel zijn positionering kut dus gaf hij Zabel permissie.
Misschien moet zijn ploegleiding hem ook wat meer vertrouwen geven i.p.v. over hem te gaan jammer in een Franse sportkrant.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180470528
Kittel is een mental midget
pi_180470536
Hannes _O_
pi_180470546
SophieSmith86 twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 16:20:41 Marcel Kittel throws his bike at the Katusha-Alpecin bus, yells in frustration once inside. reageer retweet
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180470549
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:27 schreef Felagund het volgende:

[..]

Misschien moet zijn ploegleiding hem ook wat meer vertrouwen geven i.p.v. over hem te gaan jammer in een Franse sportkrant.
Het leven na Quick Step valt nog niet mee.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180470554
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:25 schreef marcodej het volgende:

[..]

Ik kan niet langer dan 5 minuten achter elkaar naar tennis kijken. Wat een saaie knakensport.
Wow

Ik vind het denk de beste tv sport

Constant actie en spanning
pi_180470555
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:28 schreef marcodej het volgende:
SophieSmith86 twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 16:20:41 Marcel Kittel throws his bike at the Katusha-Alpecin bus, yells in frustration once inside. reageer retweet
Topshow
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 16:28:25 #101
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180470556
Nine heeft weer aandacht gehad. Fantastisch.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180470570
Hannes is in vorm _O-.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 14 juli 2018 @ 16:28:59 #103
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180470571
HOE DAN
pi_180470582
Fdj rijdt ook een lachwekkende sprint
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 14 juli 2018 @ 16:29:56 #105
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180470597
Hard final he.
pi_180470598
Cav heeft de halve etappe aan zijn schoenen gesleuteld en vliegt alsnog los?
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 16:30:21 #107
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180470607
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:29 schreef Dale__Cooper het volgende:
Fdj rijdt ook een lachwekkende sprint
Op papier is die trein best goed, maar in de praktijk lukt het echt totaal niet. _O-

Buiten dat heeft Demare ook gewoon slechte benen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180470622
1'16 op de broek dus voor Dan Martin

2'47 op Avermaet derhalve.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Forum Admin / PR zaterdag 14 juli 2018 @ 16:30:49 #109
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_180470623
Gaviria wordt gewoon Cavendish 2.0
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:31:30 #110
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180470636
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:28 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Nine heeft weer aandacht gehad. Fantastisch.
zou haar continue aandacht geven niet aandacht maar iets anders snap je? ;) ;) ;)
pi_180470642
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:26 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Treinproblemen lijken mij ook deels het geval. Daar werd in de eerste etappes volgens mij ook over gejammerd, gisteren was volgens Kittel zijn positionering kut dus gaf hij Zabel permissie.
Vandaag raakt hij ook weer zelf het wiel van zijn mannetje kwijt :')
pi_180470646
Hij sprint die voorsprong in iets van 100 meter bij elkaar. _O-
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:31:52 #113
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_180470650
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:30 schreef Masterminded het volgende:
1'16 op de broek dus voor Dan Martin

2'47 op Avermaet derhalve.
Ligt er na morgen toch uit joh.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 16:32:16 #114
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180470665
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:31 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

zou haar continue aandacht geven niet aandacht maar iets anders snap je? ;) ;) ;)
Ik snap 'm niet. :?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 14 juli 2018 @ 16:32:19 #115
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180470667
Kittel 17e
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:32:43 #116
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180470681
Net klaar met werken, iemand kleine samenvatting?
pi_180470683
Gorilla is boos
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 16:32:51 #118
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180470687
Greipel is Gaviria aan het bashen.

Wij vragen Koffieplanter om een reactie.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180470696
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:32 schreef maxi-mus het volgende:
Net klaar met werken, iemand kleine samenvatting?
Groenewegen wint.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180470704
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:31 schreef wimderon het volgende:

[..]

Vandaag raakt hij ook weer zelf het wiel van zijn mannetje kwijt :')
En dan hebben 'we' kritiek op Groenewegen. Dit is wel heel erg lachwekkend voor een kaliber Kittel na zeven maanden in 2018.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180470709
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:22 schreef freaky40 het volgende:
Maarre Dylan Groenewegen kan er helemaal niets van toch, _O- _O- _O-
Dit heeft vgm niemand hier gezegd.

Wel terechte kritieken op de werken van LTJ
pi_180470715
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:32 schreef maxi-mus het volgende:
Net klaar met werken, iemand kleine samenvatting?
179 kilometer niks gebeurd, kopstootjes over en weer tussen Gaviria en Greipel en Dylan wint.
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
pi_180470716
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:32 schreef maxi-mus het volgende:
Net klaar met werken, iemand kleine samenvatting?
Groenewegen briljant, Gaviria was dronken en Greipel had daar last van.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180470731
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:33 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Groenewegen briljant, Gaviria was dronken en Greipel had daar last van.
En Martin onderuit en tijd verloren
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:34:57 #125
194695 franklop
Fran knock
pi_180470740
Ik hoor nu Herbert terug.

Hahahahaaaaaaaaa
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180470743
NOS faalt 2de keer in 2 dagen. Door de nabeschouwing niet uit te zenden waar een Nederlander de winst pakt.
pi_180470753
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:35 schreef Breaker.Faker het volgende:
NOS faalt 2de keer in 2 dagen. Door de nabeschouwing niet uit te zenden waar een Nederlander de winst pakt.
Als ze Wimbledon niet uitzenden falen ze ook. Dat was episch
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:36:00 #128
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_180470754
Morgen geen HET BOS vind ik echt heel erg jammer.
Put these foolish ambitions to rest.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:36:03 #129
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180470756
Dank mannen. En Martin op achterstand?
pi_180470762
daanhakkenberg twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 16:28:40 Dat is twee. De laatste kilometer van Dylan Groenewegen door de ogen van zijn vriendin. #TDF2018 https://t.co/8fVhkUaNaj reageer retweet
pi_180470768
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:36 schreef maxi-mus het volgende:
Dank mannen. En Martin op achterstand?
Ja, valpartij in een open stuk met een hoop namen. Voor AK weinig belangrijke namen; voor sprint had Laporte daar last van en Flipje had wat au.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:37:43 #132
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180470779
quote:
2s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:36 schreef Evertjan het volgende:
daanhakkenberg twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 16:28:40 Dat is twee. De laatste kilometer van Dylan Groenewegen door de ogen van zijn vriendin. #TDF2018 https://t.co/8fVhkUaNaj reageer retweet
Bedankt maat.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:37:45 #133
279824 Mansjester
City>United
pi_180470780
quote:
2s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:36 schreef Evertjan het volgende:
daanhakkenberg twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 16:28:40 Dat is twee. De laatste kilometer van Dylan Groenewegen door de ogen van zijn vriendin. #TDF2018 https://t.co/8fVhkUaNaj reageer retweet
Ik snap niet waarom R_R zo fan is van haar
pi_180470781
quote:
2s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:36 schreef Evertjan het volgende:
daanhakkenberg twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 16:28:40 Dat is twee. De laatste kilometer van Dylan Groenewegen door de ogen van zijn vriendin. #TDF2018 https://t.co/8fVhkUaNaj reageer retweet
Howly :{
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:37:49 #135
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_180470782
quote:
2s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:36 schreef Evertjan het volgende:
daanhakkenberg twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 16:28:40 Dat is twee. De laatste kilometer van Dylan Groenewegen door de ogen van zijn vriendin. #TDF2018 https://t.co/8fVhkUaNaj reageer retweet
:')

Ben de Graaf keurt dit af.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:38:11 #136
194695 franklop
Fran knock
pi_180470785
Zakarin ook gewoon in peloton trouwens. Werd gemeld dat ie op achterstand zat
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:38:26 #137
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180470790
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:36 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ja, valpartij in een open stuk met een hoop namen. Voor AK weinig belangrijke namen; voor sprint had Laporte daar last van en Flipje had wat au.
Oei.
pi_180470796
Gaan we morgen nog eeerder van start trouwens ivm wk finale?
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:39:04 #139
194695 franklop
Fran knock
pi_180470799
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:37 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Ik snap niet waarom R_R zo fan is van haar
R_R is ook fanatiek volger van Instagram account van haar hondje
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180470800
quote:
2s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:36 schreef Evertjan het volgende:
daanhakkenberg twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 16:28:40 Dat is twee. De laatste kilometer van Dylan Groenewegen door de ogen van zijn vriendin. #TDF2018 https://t.co/8fVhkUaNaj reageer retweet
_O-
pi_180470803
quote:
7s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:38 schreef skysherrif het volgende:
Gaan we morgen nog eeerder van start trouwens ivm wk finale?
Volgens mij is de etappe niet zo lang. Geplande finish is wel voor 17:00 geloof ik.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180470807
quote:
7s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:38 schreef skysherrif het volgende:
Gaan we morgen nog eeerder van start trouwens ivm wk finale?
ja
pi_180470812
quote:
2s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:39 schreef Evertjan het volgende:

[..]

ja
Weet je toevallig hoelaat?
pi_180470813
quote:
2s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:36 schreef Evertjan het volgende:
daanhakkenberg twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 16:28:40 Dat is twee. De laatste kilometer van Dylan Groenewegen door de ogen van zijn vriendin. #TDF2018 https://t.co/8fVhkUaNaj reageer retweet
Wat een vreselijk mens. Echt vreselijk.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180470815
quote:
7s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:39 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Weet je toevallig hoelaat?
Kan je gewoon op letour.fr terugvinden, makker.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180470817
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:39 schreef marcodej het volgende:

[..]

Wat een vreselijk mens. Echt vreselijk.
ze zal wel kunnen pijpen als een reiger
pi_180470820
quote:
2s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:36 schreef Evertjan het volgende:
daanhakkenberg twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 16:28:40 Dat is twee. De laatste kilometer van Dylan Groenewegen door de ogen van zijn vriendin. #TDF2018 https://t.co/8fVhkUaNaj reageer retweet
Dit is wel een beetje eng
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 14 juli 2018 @ 16:40:28 #148
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180470823
quote:
2s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:36 schreef Evertjan het volgende:
daanhakkenberg twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 16:28:40 Dat is twee. De laatste kilometer van Dylan Groenewegen door de ogen van zijn vriendin. #TDF2018 https://t.co/8fVhkUaNaj reageer retweet
Uh, oké.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:41:11 #149
194695 franklop
Fran knock
pi_180470831
Ze jankte al toen hij vorig jaar keertje 3e werd
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 16:41:15 #150
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180470832
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:37 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Ik snap niet waarom R_R zo fan is van haar
Ik ben je zo moe he Wilfred.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 16:41:42 #151
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180470842
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:39 schreef franklop het volgende:

[..]

R_R is ook fanatiek volger van Instagram account van haar hondje
Ik gooi straks dat glas water in je muil he, tamzak.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180470854
veloropa twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 16:35:49 Astana's @OmarFraile having x-rays after crash today (via @TV2SPORTdk) #TDF2018 reageer retweet
pi_180470861
Wat verwachten 'we' van de kasseien morgen? Hopelijk hebben Sagan en Van Avermaet er al vroeg zin in.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180470883
quote:
2s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:36 schreef Evertjan het volgende:
daanhakkenberg twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 16:28:40 Dat is twee. De laatste kilometer van Dylan Groenewegen door de ogen van zijn vriendin. #TDF2018 https://t.co/8fVhkUaNaj reageer retweet
Sow.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:44:23 #155
194695 franklop
Fran knock
pi_180470886
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:42 schreef wimderon het volgende:
veloropa twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 16:35:49 Astana's @OmarFraile having x-rays after crash today (via @TV2SPORTdk) #TDF2018 reageer retweet
verdomme
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180470892
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:42 schreef Masterminded het volgende:
Wat verwachten 'we' van de kasseien morgen? Hopelijk hebben Sagan en Van Avermaet er al vroeg zin in.
Greg die gaat aanvallen op het moment dat Porte lek rijdt.
pi_180470894
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:39 schreef franklop het volgende:

[..]

R_R is ook fanatiek volger van Instagram account van haar hondje
Zo te horen zingt ze ook in een Noorse black metal band.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
pi_180470902
Nando DQ
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:46:03 #159
194695 franklop
Fran knock
pi_180470903
Nog niks over Gaviria?

Ah goede timing
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180470905
oh Greipel ook :')
pi_180470906
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:44 schreef wimderon het volgende:

[..]

Greg die gaat aanvallen op het moment dat Porte lek rijdt.
Wel een horrorscenario dat de koers grotendeels krampachtig wordt omdat iedereen met een serieuze AK-renner bang is voor tijdverlies.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:46:19 #162
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_180470908
quote:
2s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:36 schreef Evertjan het volgende:
daanhakkenberg twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 16:28:40 Dat is twee. De laatste kilometer van Dylan Groenewegen door de ogen van zijn vriendin. #TDF2018 https://t.co/8fVhkUaNaj reageer retweet
Ik smelt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 16:46:28 #163
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180470913
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:45 schreef showtimer het volgende:
Nando DQ
Ja, terecht.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180470915
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:46 schreef showtimer het volgende:
oh Greipel ook :')
Zoals ik al verwachtte.

- Bert van Marwijk
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 16:46:41 #165
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180470917
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:46 schreef showtimer het volgende:
oh Greipel ook :')
Minder terecht.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:47:07 #166
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180470920
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:42 schreef Masterminded het volgende:
Wat verwachten 'we' van de kasseien morgen? Hopelijk hebben Sagan en Van Avermaet er al vroeg zin in.
Quick Step gaat winnen.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:47:31 #167
194695 franklop
Fran knock
pi_180470926
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:45 schreef showtimer het volgende:
Nando DQ
gedeklasseerd neem ik aan?


Dsq zou einde tour zijn
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180470937
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:47 schreef franklop het volgende:

[..]

gedeklasseerd neem ik aan?

Dsq zou einde tour zijn
93e idd
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 14 juli 2018 @ 16:48:15 #169
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180470939
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:47 schreef franklop het volgende:

[..]

gedeklasseerd neem ik aan?


Dsq zou einde tour zijn
Ja laatste van de groep. 92 en 93.
pi_180470946
Maassen: "ok thanks denks"
  Forum Admin / PR zaterdag 14 juli 2018 @ 16:48:50 #171
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_180470948
Nja, de UCI heeft vorig jaar toegegeven dat de uitsluiting van Sagan onterecht was, dus dan zullen ze dat hier wel niet proberen.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:50:43 #172
194695 franklop
Fran knock
pi_180470975
Groen wel beslist nu.

Voor zover dat nog niet zo was
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:52:24 #173
279824 Mansjester
City>United
pi_180471008
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:42 schreef Masterminded het volgende:
Wat verwachten 'we' van de kasseien morgen? Hopelijk hebben Sagan en Van Avermaet er al vroeg zin in.
Op de 1 of andere manier denk ik dat het geen spektakel gaat worden

Maar ik kan het toch niet zien. Desondanks gun ik jullie een mooie etappe
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:52:58 #174
194695 franklop
Fran knock
pi_180471021
Maar goed de BBQ wacht. Met diepvries frikadellen en aardappelsalade
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 14 juli 2018 @ 16:54:04 #175
408813 crew  trein2000
pi_180471037
Groenewegen komt echt van ver hoor
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_180471052
Herbert _O- HA HAAHAHHAA
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:54:44 #177
279824 Mansjester
City>United
pi_180471054
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:52 schreef franklop het volgende:
Maar goed de BBQ wacht. Met diepvries frikadellen en aardappelsalade
Ik ga zo een maaltijdsalade in elkaar flansen
pi_180471082
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:54 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
Herbert _O- HA HAAHAHHAA
JaaaaaaaaaaHAHAHAHA
pi_180471101
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:52 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Op de 1 of andere manier denk ik dat het geen spektakel gaat worden

Maar ik kan het toch niet zien. Desondanks gun ik jullie een mooie etappe
Ik vrees het ook wel, alsnog bedankt voor de liefde door je beeldscherm.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 16:58:14 #180
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_180471109
Nando is een pauper.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180471113
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:54 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Ik ga zo een maaltijdsalade in elkaar flansen
Ik ga zo Nasi met Sate eten.
pi_180471118
Han cock moet niet in beeld
pi_180471176
André is boos.

AndreGreipel twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 17:00:57 nothing more to say about that decision of the jury-when you do your sprint you keep a line-I have no eyes in my back and I don’t let myself get pushed out of the way from nobody-hard to accept to get already robbed for the stage win and now the commissaries even take away 2nd??? reageer retweet
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 17:03:43 #184
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180471210
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 17:01 schreef Aguero het volgende:
André is boos.

AndreGreipel twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 17:00:57 nothing more to say about that decision of the jury-when you do your sprint you keep a line-I have no eyes in my back and I don’t let myself get pushed out of the way from nobody-hard to accept to get already robbed for the stage win and now the commissaries even take away 2nd??? reageer retweet
Ik snap niet dat Dre denkt dat hij zonder Gaviria had gewonnen. Verder ben ik het wel met hem eens dat die deklassering niet heel logisch is.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180471290
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:50 schreef franklop het volgende:
Groen wel beslist nu.

Voor zover dat nog niet zo was
Ondanks de val (toen Sagan won en Gaviria 0 scoorde) en vandaag (Gaviria -20 en Sagan +12) staat Sagan nog maar 63 punten voor. Stelling: Gaviria zou grote kans op groen gehad hebben.
pi_180471307
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:42 schreef Masterminded het volgende:
Wat verwachten 'we' van de kasseien morgen? Hopelijk hebben Sagan en Van Avermaet er al vroeg zin in.
Ik zat nog eens naar het deelnemersveld te kijken en zoveel specialisten zijn er eigenlijk ook weer niet aan de start. Daarbij denk ik nog eens dat Naesen en Vanmarcke bij Bardet en Uran moeten blijven. Bij Quick Step zullen er wel een aantal een vrije rol hebben, Sagan ook wel denk ik. En dan houdt het al gauw op. Degenkolb of Stuyven misschien, al hebben die ook Mollema natuurlijk.

Sky gaat zich aan het begin van de finale aan kop nestelen en dan zo hard mogelijk schroeien, zolang Froome mee kan. Denk dat de besten daar nog wel van weg kunnen rijden. En dan zou het leuk zijn als er een paar klassementsrenners daarmee mee kunnen. Nibali, Valverde, Thomas en Dumoulin moet het ook wel kunnen.
pi_180471335
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:52 schreef franklop het volgende:
Maar goed de BBQ wacht. Met diepvries frikadellen en aardappelsalade
*frikandellen
  Forum Admin / PR zaterdag 14 juli 2018 @ 17:10:36 #188
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_180471345
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 17:08 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ondanks de val (toen Sagan won en Gaviria 0 scoorde) en vandaag (Gaviria -20 en Sagan +12) staat Sagan nog maar 63 punten voor. Stelling: Gaviria zou grote kans op groen gehad hebben.
Nah
pi_180471351
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 17:01 schreef Aguero het volgende:
André is boos.

AndreGreipel twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 17:00:57 nothing more to say about that decision of the jury-when you do your sprint you keep a line-I have no eyes in my back and I don’t let myself get pushed out of the way from nobody-hard to accept to get already robbed for the stage win and now the commissaries even take away 2nd??? reageer retweet
Dré zei nog tegen Renaat dat de jury heel kundig is en er wel uit zou komen.
pi_180471352
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 17:09 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Ik zat nog eens naar het deelnemersveld te kijken en zoveel specialisten zijn er eigenlijk ook weer niet aan de start. Daarbij denk ik nog eens dat Naesen en Vanmarcke bij Bardet en Uran moeten blijven. Bij Quick Step zullen er wel een aantal een vrije rol hebben, Sagan ook wel denk ik. En dan houdt het al gauw op. Degenkolb of Stuyven misschien, al hebben die ook Mollema natuurlijk.

Sky gaat zich aan het begin van de finale aan kop nestelen en dan zo hard mogelijk schroeien, zolang Froome mee kan. Denk dat de besten daar nog wel van weg kunnen rijden. En dan zou het leuk zijn als er een paar klassementsrenners daarmee mee kunnen. Nibali, Valverde, Thomas en Dumoulin moet het ook wel kunnen.
Stel je voor dat je als kasseispecialist moet wachten op Molkema, dan breek je toch je stuur doormidden.
pi_180471378
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 17:11 schreef The_Undertone het volgende:

[..]

Stel je voor dat je als kasseispecialist moet wachten op Molkema, dan breek je toch je stuur doormidden.
Ja, sluit niet uit dat of Stuyven of Degenkolb wel een vrije rol krijgt. Maar Vanmarkce met Uran en Naesen met Bardet zijn wel de sjaak.
pi_180471383
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 17:10 schreef Sked het volgende:

[..]

Nah
Heb je daar ook nog een uitleg bij?
  zaterdag 14 juli 2018 @ 17:13:43 #193
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180471402
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 17:08 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ondanks de val (toen Sagan won en Gaviria 0 scoorde) en vandaag (Gaviria -20 en Sagan +12) staat Sagan nog maar 63 punten voor. Stelling: Gaviria zou grote kans op groen gehad hebben.
Als hij niks tegengekomen was in deze ronde wel ja. Is wel een vrij grote 'als'.
pi_180471404
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 17:11 schreef The_Undertone het volgende:

[..]

Stel je voor dat je als kasseispecialist moet wachten op Molkema, dan breek je toch je stuur doormidden.
Het is ook weer niet zo dat Stuyven en Djon uitgesproken favorieten zijn tegenover een Sagan en co.
pi_180471436
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 17:12 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Ja, sluit niet uit dat of Stuyven of Degenkolb wel een vrije rol krijgt. Maar Vanmarkce met Uran en Naesen met Bardet zijn wel de sjaak.
Ja, Sep voelt de bui al hangen https://www.wielerkrant.b(...)-lang-bij-neergelegd
Wat een faalhaas is het ook eigenlijk.
pi_180471476
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 17:12 schreef wimderon het volgende:

[..]

Heb je daar ook nog een uitleg bij?
Geen typische week 2 en 3 tussensprinten voor Sagan dit jaar waar niemand hem kan volgen?
pi_180471480
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 17:13 schreef wimderon het volgende:

[..]

Het is ook weer niet zo dat Stuyven en Djon uitgesproken favorieten zijn tegenover een Sagan en co.
Neen klopt. Stuyven dreigt de nieuwe Jürgen Roelandts te worden, Wuyts is alvast een even grote fanboy van Jasper als van Roelandts. (zijn ook beiden streekgenoten van Misjel)
pi_180471534
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 17:16 schreef showtimer het volgende:

[..]

Geen typische week 2 en 3 tussensprinten voor Sagan dit jaar waar niemand hem kan volgen?
Liggen bijna allemaal voor serieus klimwerk (of na heel serieus klimwerk). En Nando is natuurlijk ook geen type Kittel die niets kan beantwoorden.
pi_180471610
Fuglsang in dienst was een paar jaar geleden ook viesgoed, Kan ook wel leuks doen met Valgen Andersen en Cort Nielsen.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 17:30:16 #200
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180471728
Vergeet ook de prono niet in te vullen, mensen.
SPT / Wielerporno 2018 #3 - Wie pakt het roze?
pi_180471742
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:46 schreef showtimer het volgende:
oh Greipel ook :')
BriSmithy twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 17:24:49 Griepel relegated for a separate incident inside last km with use of the head. Consistent with Gaviria relegation... @Eurosport_UK #TDF2018 https://t.co/WP5RoY3S1T reageer retweet
Ik vind dit geen DQ waard.
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 14 juli 2018 @ 17:48:36 #202
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180472130
VelonCC twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 17:25:25 A crash with 17km to go saw Polka Dot jersey holder @Tomashuuns (@TrekSegafredo), @DanMartin86 (@TeamUAEAbuDhabi), and @tonymartin85 (@katushacycling) all caught up. It was captured on camera by @TimoRoosen (@LottoJumbo_road). Thankfully all riders made it to the finish #TDF2018 https://t.co/dMOieW2R2h reageer retweet
Chute gezien vanaf de fiets van Timoow.
pi_180472151
quote:
9s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 17:30 schreef wimderon het volgende:

[..]

BriSmithy twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 17:24:49 Griepel relegated for a separate incident inside last km with use of the head. Consistent with Gaviria relegation... @Eurosport_UK #TDF2018 https://t.co/WP5RoY3S1T reageer retweet
Ik vind dit geen DQ waard.
Valt wel iets voor te zeggen. Voor Greipel maatstaven is dit een ernstig vergrijp. ;)
pi_180472229
quote:
7s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 17:48 schreef Pino112 het volgende:
VelonCC twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 17:25:25 A crash with 17km to go saw Polka Dot jersey holder @Tomashuuns (@TrekSegafredo), @DanMartin86 (@TeamUAEAbuDhabi), and @tonymartin85 (@katushacycling) all caught up. It was captured on camera by @TimoRoosen (@LottoJumbo_road). Thankfully all riders made it to the finish #TDF2018 https://t.co/dMOieW2R2h reageer retweet
Chute gezien vanaf de fiets van Timoow.
Tony met een snoekduik
pi_180472262
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 17:53 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Tony met een snoekduik
Vies geluk voor ZAK.

Ja kom maar Koffieplanter. :)
pi_180472827
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:28 schreef marcodej het volgende:
SophieSmith86 twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 16:20:41 Marcel Kittel throws his bike at the Katusha-Alpecin bus, yells in frustration once inside. reageer retweet
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 14 juli 2018 @ 18:26:00 #207
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180472830
https://nos.nl/tour/artik(...)-helpt-tom-niet.html
quote:
Hoe kwam Ten Dam in de kopgroep terecht? "We waren een beetje aan het lachen. Ik reed aan kop van het peloton en was aan het ouwehoeren met mijn trainingsmaatjes. We zeiden: als we nou eens met z'n drieeën gaan..."

"Tom (Dumoulin, red.) vond het prima, maar die andere jongens wilden niet mee." Toch kreeg Ten Dam hulp; Minnaard en de Fransman Fabien Grellier sloten zich bij hem aan.

Ten Dam: "Ik hoorde niks meer in mijn oortje, dus ik ben maar in het wiel gaan zitten."

Lang duurde het avontuur van Ten Dam niet. Na het eerste heuveltje van de dag kreeg hij opdracht uit de volgwagens zich te laten terugzakken, zegt ploegleider Arthur van Dongen.

"We willen dat hij zijn krachten spaart voor de komende twee weken. Ik denk dat hij er niet op rekende dat er twee renners zouden oversteken."

De aanval was leuk, maar niet als het Sunwebs hoofddoel van de Tour in de weg kan zitten, redeneert Van Dongen. "We willen Tom een goed klassement laten rijden. Daar draagt dit niet aan bij. De krachten die je erbij verspeelt gaan we de komende weken nog hard nodig hebben."
LTD teruggefloten door Sunweb, tja.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 18:31:00 #208
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180472908
Gezien aantal topics heb ik vandaag helemaal niks gemist behalve laatste km
  zaterdag 14 juli 2018 @ 18:33:58 #209
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180472952
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 17:26 schreef Dale__Cooper het volgende:
Fuglsang in dienst was een paar jaar geleden ook viesgoed, Kan ook wel leuks doen met Valgen Andersen en Cort Nielsen.
Vogelzang heeft natuurlijk een paar keer de berm bezocht al zal het wel meevallen. Nibali in goede doen zou hier ook wat kunnen
pi_180472987
Nibali en Fugl waren enorm goed in de Boom-rit toen, maar die missen natuurlijk Westra!
pi_180473347
Ik zag hem net nog een keer, Gaviria had gewoon z'n geleidehond moeten volgen. Die begon op het perfecte moment aan zijn lead out.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 18:57:00 #212
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180473418
Ik wacht op Sportjournaal dan geef ik mijn deskundige commentaar
  zaterdag 14 juli 2018 @ 19:06:12 #213
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180473622
Prima sprint Dylan. Terechte DSQ voor Greipel en Gaviria
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 14 juli 2018 @ 19:07:50 #214
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180473666
Verdomme dat van Burghardt had ik gemist :D :'(
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 14 juli 2018 @ 19:13:15 #215
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_180473768
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 18:31 schreef Frozen-assassin het volgende:
Gezien aantal topics heb ik vandaag helemaal niks gemist behalve laatste km
Precies. Het was nogal een zaadvertoning. Ze waren niet eens op tijd binnen voor de voetballerij.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 19:14:37 #216
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180473787
quote:
14s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 19:07 schreef Pino112 het volgende:
Verdomme dat van Burghardt had ik gemist :D :'(
Wat precies? Ik heb het ook gemist en die video die wimderon in onopvallende renners heeft geplaatst maakte imo niet veel duidelijk
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 14 juli 2018 @ 19:18:21 #217
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_180473857
quote:
11s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 19:14 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Wat precies? Ik heb het ook gemist en die video die wimderon in onopvallende renners heeft geplaatst maakte imo niet veel duidelijk
Beetje scrollen: https://nos.nl/tour/artik(...)-op-rij-in-tour.html

Hij fietste een stukje voor het peloton uit en ging toen in de berm staan klappen naar de rest :')
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 19:19:32 #218
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180473876
quote:
14s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 19:18 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Beetje scrollen: https://nos.nl/tour/artik(...)-op-rij-in-tour.html

Hij fietste een stukje voor het peloton uit en ging toen in de berm staan klappen naar de rest :')
Christus :') _O-
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zaterdag 14 juli 2018 @ 19:19:39 #219
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180473879
quote:
11s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 19:14 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Wat precies? Ik heb het ook gemist en die video die wimderon in onopvallende renners heeft geplaatst maakte imo niet veel duidelijk
https://www.ad.nl/nieuws/(...)ar-peloton~aa3be1c3/
  zaterdag 14 juli 2018 @ 19:25:31 #220
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180473951
En ik vraag Kittel om met pensioen te gaan.
pi_180474052
quote:
Nine Storms heet ze. Ze is 20 jaar en woont samen met Dylan Groenewegen in Abcoude, een klein dorpje net buiten Amsterdam. Gisteravond kreeg ze telefoon van haar vriend, vanuit zijn hotel in Dreux. Die zei haar dat ze best naar Frankrijk kon komen. Groenewegen: “Als ze me wilden zien winnen, kon ze beter naar Amiens komen, zei ik haar. En dus is ze zaterdagochtend in de auto gesprongen met mijn vader. Mijn moeder kon er niet bij zijn, die moest werken.”
:D
pi_180474821
Jaap heeft weer een fokker te pakken.

JaapStalenburg twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 19:32:58 Dit is de Nederlandse topsportbeleving. De vriendin van @GroenewegenD gaat terecht los na tweede zege op rij van haar vriend en een zuurpruim oo een doorgezakte bank komt niet verder dan deze kromme vergelijking. https://t.co/qIGDi8UORT reageer retweet
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 20:14:35 #223
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180474856
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 20:12 schreef Dale__Cooper het volgende:
Jaap heeft weer een fokker te pakken.

JaapStalenburg twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 19:32:58 Dit is de Nederlandse topsportbeleving. De vriendin van @GroenewegenD gaat terecht los na tweede zege op rij van haar vriend en een zuurpruim oo een doorgezakte bank komt niet verder dan deze kromme vergelijking. https://t.co/qIGDi8UORT reageer retweet
Evertjan wordt niet alleen door Jaap finaal met de grond gelijk gemaakt. Koekoek. _O-

Dillie en Nine hebben een trollenleger waar menig politicus jaloers op is.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180474892
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 20:14 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Evertjan wordt niet alleen door Jaap finaal met de grond gelijk gemaakt. Koekoek. _O-

Dillie en Nine hebben een trollenleger waar menig politicus jaloers op is.
Ik houd me maar in dit keer.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 14 juli 2018 @ 20:17:34 #225
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180474903
Evertjan, zeg eens iets doms.

Ja ho maar.

Wat een kneus :')
pi_180474922
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 20:16 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik houd me maar in dit keer.
-O-
pi_180474943
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 20:18 schreef showtimer het volgende:

[..]

-O-
Ja, sorry. Anders moet ik volgens demense weer op tijd naar bed en herhaal ik mezelf teveel.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180474956
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 20:12 schreef Dale__Cooper het volgende:
Jaap heeft weer een fokker te pakken.

JaapStalenburg twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 19:32:58 Dit is de Nederlandse topsportbeleving. De vriendin van @GroenewegenD gaat terecht los na tweede zege op rij van haar vriend en een zuurpruim oo een doorgezakte bank komt niet verder dan deze kromme vergelijking. https://t.co/qIGDi8UORT reageer retweet
Gisteren mocht je ook al niets vinden van het vingertje.

raykerckhoffs twitterde op vrijdag 13-07-2018 om 19:44:22 Wat een gezeur op Twitter over het psst-gebaar van Dylan Groenewegen. Sprinters zijn diva's. Die mogen, nee moeten zelfs bepaalde trekjes vertonen. Heerlijk toch hoe hij op z'n Amsterdams antwoordt. reageer retweet
JaapStalenburg twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 08:56:58 @djj8874 @SvenKramer86 @raykerckhoffs Soms is het goed on dit statement tegen de spruitjeslucht wel te maken reageer retweet
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 20:24:11 #229
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180475013
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 20:19 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ja, sorry. Anders moet ik volgens demense weer op tijd naar bed en herhaal ik mezelf teveel.
Laat je niet kisten Stijn. Stay strong.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 20:28:29 #230
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_180475073
Ik moest ontzettend hard lachen om die tweet van evertjan.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 20:29:55 #231
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180475096
Jaap wil graag dat iedereen in houding gaat staan en met twee woorden gaat praten. Weerwoord wordt niet geduld.
pi_180475328
Ik vind die Kittel echt onbegrijpelijk. Is die jongen mentaal labiel? Hoe kan je nu zo vreselijk slecht worden op zo'n korte tijd?
pi_180475407
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 20:43 schreef Columbiafan het volgende:
Ik vind die Kittel echt onbegrijpelijk. Is die jongen mentaal labiel? Hoe kan je nu zo vreselijk slecht worden op zo'n korte tijd?
hij heeft weinig veerkracht in ieder geval
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 20:49:28 #234
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180475420
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 20:43 schreef Columbiafan het volgende:
Ik vind die Kittel echt onbegrijpelijk. Is die jongen mentaal labiel? Hoe kan je nu zo vreselijk slecht worden op zo'n korte tijd?
Is niet de eerste keer he. Het is gewoon echt een braadworst.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 20:50:35 #235
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180475438
Verval is wel groot en beetje treurig om te zien maar vind het ook weer niet zo erg. Tijd voor nieuwe generatie met Gaviria en Groenewegen.
pi_180475446
Is het voor Groenewegen te laat om nog serieus mee te kunnen doen voor de groene trui ?

Groenewegen _O_
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_180475479
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 16:42 schreef Masterminded het volgende:
Wat verwachten 'we' van de kasseien morgen? Hopelijk hebben Sagan en Van Avermaet er al vroeg zin in.
Groenewegen gewoon met 3 op rij :D
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 20:54:33 #238
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180475512
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 20:53 schreef TLC het volgende:

[..]

Groenewegen gewoon met 3 op rij :D
w/
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180475699
Groenewegen is overigens de 10de Nederlander die op de Franse feestdag wint *O* w/
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_180476042
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 20:12 schreef Dale__Cooper het volgende:
Jaap heeft weer een fokker te pakken.

JaapStalenburg twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 19:32:58 Dit is de Nederlandse topsportbeleving. De vriendin van @GroenewegenD gaat terecht los na tweede zege op rij van haar vriend en een zuurpruim oo een doorgezakte bank komt niet verder dan deze kromme vergelijking. https://t.co/qIGDi8UORT reageer retweet
Ook weer verwijderd?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_180476079
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 21:22 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Ook weer verwijderd?
Blijkbaar, maar er stond:
Zou de vrouw van de bakker ook zo juichen als ie een goed brood gebakken heeft?
pi_180476210
Jaap Stalenburg...man van de wereld...agerend tegen de spruitjeslucht...door de hele middag te Tweeten vanuit z'n doorzonwoning in een Vinexwijk...

Soosjul Meedia aids. :')
Jack does it in real time...
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 14 juli 2018 @ 21:32:44 #243
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180476229
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 21:22 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Ook weer verwijderd?
De begeleider van de instelling heeft ingegrepen.
  Redactie Sport zaterdag 14 juli 2018 @ 21:40:18 #244
274204 crew  Mexicanobakker
pi_180476358
Ik mag die Groenewegen totaal niet
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_180476420
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 21:24 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Blijkbaar, maar er stond:
Zou de vrouw van de bakker ook zo juichen als ie een goed brood gebakken heeft?
Goede tweet.

Mijn vriendin staat ook zo op de banken hoor als ik thuiskom na dag werken
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zaterdag 14 juli 2018 @ 21:51:28 #246
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180476554

Iedereen al genoten van Nine Storms die huilend een interview doet met de Team Lotto NL Jumbo social mediaploeg?
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 21:53:58 #247
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_180476601
Domme Belgen :')
quote:
Na twee roemloze Touretappes die werden beslist door een massasprint, blijven veel toeschouwers op hun honger zitten. Maar volgens Stuyven valt de organisatie niets te verwijten. "Ze hebben het weer niet in de hand."
Het peloton kreeg gisteren de langste etappe van de Ronde van Frankrijk voorgeschoteld, maar het werd een langgerekt geeuw van 231km. Ook vandaag viel er amper iets te beleven in de achtste rit.

Zelfs parcoursbouwer Thierry Gouvenou gaf al toe dat "we niet tevreden kunnen zijn met wat we al hebben gezien". Wielermagazine Bahamontes is het beu. "We hebben al te veel gegeeuwd tijdens deze Tour. Beste organisatie, doe er iets aan! Alstublieft", klinkt het op Twitter.

Jasper Stuyven (Trek) is het echter niet eens met Bahamontes. "Als de wind gisteren en vandaag goed stond, hadden jullie de organisatie bejubeld", zegt hij. "Het weer heeft zelfs ASO niet in de hand."

En Stuyven staat niet alleen met die mening. Yves Lampaert, Edward Theuns, Tiesj Benoot en Oliver Naesen schaarden zich op Twitter achter hun landgenoot.
  zaterdag 14 juli 2018 @ 21:56:57 #248
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_180476644
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 21:53 schreef Slobeend het volgende:
Domme Belgen :')

[..]

Parcoursen leg je toch neer zonder uit te gaan van een bepaalde weersverwachting, of ben ik nou gek? Aan de andere kant, het is Gouvenou, die waarschijnlijk als een aap zo dronken was toen hij dit heeft bedacht.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 22:00:26 #249
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_180476690
sptekst twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 15:09:12 Mooi dat dit nog kan in de harde wereld van de profsport. Gesink rijdt laatste stukje etappe met zijn zoontje! #lief https://t.co/X5YET7REVj reageer retweet
  zaterdag 14 juli 2018 @ 22:01:28 #250
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180476707
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 22:00 schreef Momo... het volgende:
sptekst twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 15:09:12 Mooi dat dit nog kan in de harde wereld van de profsport. Gesink rijdt laatste stukje etappe met zijn zoontje! #lief https://t.co/X5YET7REVj reageer retweet
[ afbeelding ]
Gesink heeft hem ook nog geretweet :D
  zaterdag 14 juli 2018 @ 22:01:39 #251
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180476710
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 22:00 schreef Momo... het volgende:
sptekst twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 15:09:12 Mooi dat dit nog kan in de harde wereld van de profsport. Gesink rijdt laatste stukje etappe met zijn zoontje! #lief https://t.co/X5YET7REVj reageer retweet
[ afbeelding ]
  Moderator zaterdag 14 juli 2018 @ 22:05:53 #252
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_180476757
Volgens mij denken sommige in de comments wel echt dat het zijn zoon is
pi_180476765
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 22:05 schreef Momo... het volgende:
Volgens mij denken sommige in de comments wel echt dat het zijn zoon is
Vanuit dit perspectief lijkt Tolhoek nog kleiner en jonger. :D
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 14 juli 2018 @ 22:06:57 #254
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_180476767
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 22:00 schreef Momo... het volgende:
sptekst twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 15:09:12 Mooi dat dit nog kan in de harde wereld van de profsport. Gesink rijdt laatste stukje etappe met zijn zoontje! #lief https://t.co/X5YET7REVj reageer retweet
[ afbeelding ]
:D
pi_180476790
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 20:12 schreef Dale__Cooper het volgende:
Jaap heeft weer een fokker te pakken.

JaapStalenburg twitterde op zaterdag 14-07-2018 om 19:32:58 Dit is de Nederlandse topsportbeleving. De vriendin van @GroenewegenD gaat terecht los na tweede zege op rij van haar vriend en een zuurpruim oo een doorgezakte bank komt niet verder dan deze kromme vergelijking. https://t.co/qIGDi8UORT reageer retweet
Is dat onze Evertjan? Of is het (familie van) johannesvermeer?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180476969
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 21:53 schreef Slobeend het volgende:
Domme Belgen :')

[..]

In elke ronde zitten vlakke etappes, in de Tour is de controle gewoon veel extremer. Al gaan de andere grote rondes ook hard dezelfde kant op wat dat betreft. En, het parcours bood in ieder geval de mogelijkheid tot waaiers. Dus nee, ik snap de plotse kritiek niet.
  Redactie Sport zaterdag 14 juli 2018 @ 22:28:43 #257
274204 crew  Mexicanobakker
pi_180477086
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 22:21 schreef wimderon het volgende:

[..]

In elke ronde zitten vlakke etappes, in de Tour is de controle gewoon veel extremer. Al gaan de andere grote rondes ook hard dezelfde kant op wat dat betreft. En, het parcours bood in ieder geval de mogelijkheid tot waaiers. Dus nee, ik snap de plotse kritiek niet.
Enige wat ze kunnen doen is eerder een berg neerpleuren zodat er al wat verschillen zijn, dan zijn er wellicht minder valpartijen
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 14 juli 2018 @ 22:37:41 #258
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180477233
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 22:28 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Enige wat ze kunnen doen is eerder een berg neerpleuren zodat er al wat verschillen zijn, dan zijn er wellicht minder valpartijen
Ze willen het zolang mogelijk spannend houden.
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 14 juli 2018 @ 22:48:23 #259
408813 crew  trein2000
pi_180477433
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 22:28 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Enige wat ze kunnen doen is eerder een berg neerpleuren zodat er al wat verschillen zijn, dan zijn er wellicht minder valpartijen
Of de 3km regel opschuiven en harder maken, op 5km voor de etappestreek een klassementsstreep. Beetje zoals in Parijs ook wel eens gebeurd, dat ze de eerste ronde het klassement opmaken
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  Redactie Sport zaterdag 14 juli 2018 @ 23:07:41 #260
274204 crew  Mexicanobakker
pi_180477739
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 22:37 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Ze willen het zolang mogelijk spannend houden.
Je hoeft niet meteen vijf bergen te hebben, gewoon 1 _____/ (Mont Ventoux ofzo op dag 3) zodat er wat lekkere verschillen zijn en iemand die pap in de beentjes heeft meteen stopt met hopen
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_180477995
Zolang je niet in het noordwesten start, ben je altijd binnen 1 of 2 dagen wel in het middelgebergte. Hoop dat ze na deze twee gênante dagen wat meer gaan variëren in de eerste week.
pi_180478022
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 23:21 schreef Dale__Cooper het volgende:
Zolang je niet in het noordwesten start, ben je altijd binnen 1 of 2 dagen wel in het middelgebergte. Hoop dat ze na deze twee gênante dagen wat meer gaan variëren in de eerste week.
Maar wat verandert dat eraan dat er niemand meer in de vroege vlucht wil in een vlakke etappe in de eerste week van een grote ronde?
pi_180478045
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 23:22 schreef wimderon het volgende:

[..]

Maar wat verandert dat eraan dat er niemand meer in de vroege vlucht wil in een vlakke etappe in de eerste week van een grote ronde?
Niet veel, maar het is de opeenvolging van een hele week vlakke ritten, waardoor het wel veel opvalt.
pi_180478208
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 23:24 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Niet veel, maar het is de opeenvolging van een hele week vlakke ritten, waardoor het wel veel opvalt.
Dan kun je in principe wel een gevarieerder parcours neerleggen. Er kan best al een bergrit in de eerste week.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180478275
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 23:24 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Niet veel, maar het is de opeenvolging van een hele week vlakke ritten, waardoor het wel veel opvalt.
3 was een ploegentijdrit, 5 was absoluut niet vlak maar daar werd niets mee gedaan, 6 had een aankomst heuvelop. Als we vandaag kasseien hadden gedaan en morgen de rit van vandaag was de kritiek er niet geweest? Of met een selectieve rit erbij en nog steeds geen actie in de vlakke ritten?
  zaterdag 14 juli 2018 @ 23:52:32 #266
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180478711
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 23:35 schreef wimderon het volgende:

[..]

3 was een ploegentijdrit, 5 was absoluut niet vlak maar daar werd niets mee gedaan, 6 had een aankomst heuvelop. Als we vandaag kasseien hadden gedaan en morgen de rit van vandaag was de kritiek er niet geweest? Of met een selectieve rit erbij en nog steeds geen actie in de vlakke ritten?
Zaterdag over de kasseien en zondag heuveltje op, heuveltje af zou beter zijn geweest...een echte heuvelrit in de Ardennen ofzo had niet misstaan.
pi_180478793
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 23:52 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Zaterdag over de kasseien en zondag heuveltje op, heuveltje af zou beter zijn geweest...een echte heuvelrit in de Ardennen ofzo had niet misstaan.
Natuurlijk. Maar de kritiek op de vlakke ritten gaat blijven. Vorig jaar lag La Planche des Belles Filles al in de vijfde etappe en de etappe daarna resulteerde in Thijs z'n zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz-column.
  zondag 15 juli 2018 @ 06:49:50 #268
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180482364
Vroeger was de controle in vlakke ritten net zo extreem. In de tijd van Cipo en Zabel kwam er nooit een succesvolle vluchtpoging in een vlakke rit.
  zondag 15 juli 2018 @ 07:44:01 #269
56724 Wombcat
rent wiel
pi_180482523
Ten opzichte van een jaar of 20 geleden is het parkoers al een stuk gevarieerder. Toen had je vaak een eerste week met alleen sprints en een ploegentijdrit op de woensdag. Naja, een proloog op de 1e dag, en een week later een vlakke tijdrit van 70 km. Waardoor je de bergen inging terwijl de nr 1 al een voorsprong had van 5 minuten.

En waar ze dit jaar beginnen, heb je niet zo heel veel opties. Als je dan kasseien wilt in Noord-Frankrijk, dan moet je een paar etappes van 200 km hebben. Anders krijg je weer een grote verplaatsing tussendoor, en dat is ook niet goed. In Normandië en Bretagne ligt ook niet veel aan heuvels waar de profs dusdanig problemen mee hebben dat je een massasprint ontloopt. Naja, ze hadden Bretagne over kunnen slaan en rechtstreeks naar Roubaix kunnen gaan. Dan had je de kasseien op dag 4 gehad of zo. En dan vanaf daar nog een paar vlakke etappes richting Alpen. Maar dan had je de aankomst op de Mur de Bretagne gemist. Dus of dat nou beter was geweest?
in a crowd you lose humanity
  zondag 15 juli 2018 @ 11:00:58 #270
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_180485162
Als je iets speciaals in die eerste week steekt, dan zijn ze zo bang voor die rit dat de ritten ervoor extra vervelend worden en helemaal een toeristenritje worden.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')