Hij ziet er nog steeds heel erg lekker uit, haaks of nietquote:Op woensdag 4 juli 2018 21:16 schreef Hupje het volgende:
Bij een workshop heb ik voor het eerst een Limburgse vlaai gemaakt met abrikozenvulling (nou ja, de vulling was kant en klaar).
Ik had niet goed opgelet voor het patroon bovenop, dus die van mij is keurig haaks in plaats van schuin. Ach ja.
[ afbeelding ]
oooh gaaf! En ziet er heerlijk uit!quote:Op woensdag 4 juli 2018 21:16 schreef Hupje het volgende:
Bij een workshop heb ik voor het eerst een Limburgse vlaai gemaakt met abrikozenvulling (nou ja, de vulling was kant en klaar).
Ik had niet goed opgelet voor het patroon bovenop, dus die van mij is keurig haaks in plaats van schuin. Ach ja.
[ afbeelding ]
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik als Limburgse vind het er heel goed uit zien!quote:Op woensdag 4 juli 2018 21:16 schreef Hupje het volgende:
Bij een workshop heb ik voor het eerst een Limburgse vlaai gemaakt met abrikozenvulling (nou ja, de vulling was kant en klaar).
Ik had niet goed opgelet voor het patroon bovenop, dus die van mij is keurig haaks in plaats van schuin. Ach ja.
[ afbeelding ]
Thanks. Ik bedenk me nu pas dat de cheesecake-foto natuurlijk niet veel van de echte taart laat zien, maar goed.quote:
Met 12 personen red je het makkelijk met twee taarten. Of een speciale cake of slof en dan nog een taart of zo? Plakken snijden gaat ook altijd makkelijk namelijk. Zou wel lekker met de zomer meegaan; rood fruit en/of aardbeien.... Appeltaart is ook altijd welkom merk ik, maar vind dat toch meer een winterding.quote:Op vrijdag 6 juli 2018 09:33 schreef Helsinki het volgende:
Ik wil woensdag trakteren op mijn werk. 12 personen. Wel lastig om te bepalen wat ik het beste kan maken want iedereen vindt weer iets anders lekker. Een monchoutaart met kersen? Aardbeienmascarponetaart? Of gewoon twee taarten maken zodat mensen kunnen kiezen... maar dan heb ik taart voor 20 - 24 personen . Ja, dit is de eerste keer dat ik daadwerkelijk zelf iets voor op mijn werk ga maken .
Ja, dan heb ik in ieder geval sowieso genoeg!quote:Op vrijdag 6 juli 2018 09:38 schreef Vuurvlieg-1977 het volgende:
[..]
Met 12 personen red je het makkelijk met twee taarten. Of een speciale cake of slof en dan nog een taart of zo? Plakken snijden gaat ook altijd makkelijk namelijk. Zou wel lekker met de zomer meegaan; rood fruit en/of aardbeien.... Appeltaart is ook altijd welkom merk ik, maar vind dat toch meer een winterding.
Succes in ieder geval!
Ja, er is ook zoveel lekkers! Ik vind de taarten die je linkt inderdaad wel een beetje in dezelfde "hoek" dus zou er eentje uitkiezen, maar volgens mij was dat je idee al. Ik vind die eerste het meest zomers en er het leukst uitzien eigenlijk! Het idee van IsabellaMariaAnna vind ik ook leuk, om er koekjes bij te maken! Of rocky roads of zo.... (maar ook wel weer winter-achtig).quote:Op vrijdag 6 juli 2018 09:44 schreef Helsinki het volgende:
[..]
Ja, dan heb ik in ieder geval sowieso genoeg!
http://eetlekker.blogspot(...)rponetaart.html#more
+ http://eetlekker.blogspot.com/2014/07/monchoutaart.html#more leken me allebei lekker. Nog even wat rondklikken hier en daar, misschien zie ik nog iets leuks.
Of een slof met rode vruchten en 1 van de bovenstaande taarten ofzo. Zo veel opties!
Ik zou wel even kijken hoe ga je maar het werk auto of fiets ivm meenemenquote:Op vrijdag 6 juli 2018 09:33 schreef Helsinki het volgende:
Ik wil woensdag trakteren op mijn werk. 12 personen. Wel lastig om te bepalen wat ik het beste kan maken want iedereen vindt weer iets anders lekker. Een monchoutaart met kersen? Aardbeienmascarponetaart? Of gewoon twee taarten maken zodat mensen kunnen kiezen... maar dan heb ik taart voor 20 - 24 personen . Ja, dit is de eerste keer dat ik daadwerkelijk zelf iets voor op mijn werk ga maken .
En wat is het geworden?quote:Op vrijdag 6 juli 2018 11:30 schreef Helsinki het volgende:
Oooh die citroentaart! .
Ik neig ernaar om die en de monchoutaart of aardbeienmarscaponetaart te maken. Ben met de auto dus dat moet qua vervoer wel lukken. De cookie dough bonbons bewaar ik voor een bakavond met mijn lief .
Hartstikke bedankt allemaal!
geen idee ik had toevallig vlak daarvoor een lading ingekochtquote:Op zaterdag 14 juli 2018 09:32 schreef Postbus100 het volgende:
Dankje, is er trouwens nog een beetje te komen aan vanillestokjes? Een half jaar geleden waren die dingen schaars en onbetaalbaar.
Hoe ziet die eruit/waar in de koeling ligt die? Als ik het in de winkel ga vragen dan zullen ze het vast toch niet weten.quote:Op dinsdag 26 juni 2018 21:47 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Ze versturen verse gist met de post? Ik koop die bij de Jumbo uit de koeling
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |