abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_179885847
Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologien, en een aantal zeer nieuwe technologien ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.

en
en een technische uitleg:

Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.

Bekijk ook deze presentatie ^O^.

De infographic 'hoe een Bitcoin transactie werkt'

De infographic 'Bitcoin is secured by the laws of the universe'.

Maar waar kan ik betalen met Bitcoins dan?
Bij steeds meer bedrijven en webshops kan dat. Een overzicht van bedrijven in Nederland is hier te vinden.

Games betalen met Bitcoin kan op Steam Bits

Coinmap is een wereldkaart met veel plaatsen waar je kan betalen met Bitcoins, handig als je op vakantie gaat.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 25 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld n blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 25 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt genstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Een andere manier is een online wallet. Momenteel staat Blockchain.info goed bekend, maar vraag het even na in het topic voor recente informatie. Voordeel van een online wallet is dat je niet hoeft te wachten op het ophalen van de blockchain (kan een paar dagen duren op een oude laptop). Nadeel is dat het (veel) minder veilig is. Alleen voor kleine bedragen dus.

Bitcoins kopen en verkopen.
Op sites als Bitonic.nl en Happycoins.nl kun je met iDeal Bitcoin kopen. Kijk even goed uit want goedkoop is het niet. Gebruik ze als je een klein bedrag wil uitgeven om mee te doen.

Goedkoper zijn de online exchanges. Bitstamp, Bitfinex, BTC-e en Kraken zijn voorbeelden. Vraag het even na om de meest recente informatie te hebben.

n van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin
Als aller allerlaatste: http://www.thebitcoinchannel.com/

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:


Lineair:


3-maanden:


Bitcoinkoersen volgen:
Je kunt de koersen volgen o.a. op bitcoinwisdom. heeft een uitleg gemaakt hoe dat werkt:


Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

Attentie:
- De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in deze reeks besproken.
- De waan van de dag wat betreft het handelen in altcoins wordt hier besproken.

Poll: Wat zijn Bitcoins?
[list]• Soort digitale Dollar
Nep geld gebaseerd op niks
Nerd Money
Digital currency, No one control it
[/list]Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier
pi_179885890
Waar en hoe kan ik het beste bitcoins kopen?
pi_179888225
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 23:43 schreef kurk_droog het volgende:
Waar en hoe kan ik het beste bitcoins kopen?
Het beste is op de exchanges zoals Bitstamp, Kraken, Coinbase etc..

Een paar Suggesties voor een newbie:

BTCDirect (bestaal al sinds 2013 en is Nederlands)
BL3P (heb je een uitnodiging voor nodig, goede prijs, Nederlands)
Bitonic (bestaat al lang, fijne site en komt uit jaja Nederland)
Litebite (Fijne site met ingebouwde Bitcoin Wallet)
Bitstamp (Echte internationale exchange, bestaal al heel lang)

Allemaal prima sites om gemakkelijk en met iDeal of Bancontact je eerste coins te kopen.

Wallet ? Daar zijn er heel heel veel van, mijn favoriet: https://jaxx.io/downloads.html

(ps. haal Bitcoin en BitcoinCash/BCash niet door elkaar heen)

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 19-06-2018 04:45:20 (Bitstam..p p vergeten) ]
pi_179888585
Epic money natuurlijk.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_179906580
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 04:35 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Het beste is op de exchanges zoals Bitstamp, Kraken, Coinbase etc..

Een paar Suggesties voor een newbie:

BTCDirect (bestaal al sinds 2013 en is Nederlands)
BL3P (heb je een uitnodiging voor nodig, goede prijs, Nederlands)
Bitonic (bestaat al lang, fijne site en komt uit jaja Nederland)
Litebite (Fijne site met ingebouwde Bitcoin Wallet)
Bitstamp (Echte internationale exchange, bestaal al heel lang)

Allemaal prima sites om gemakkelijk en met iDeal of Bancontact je eerste coins te kopen.

Wallet ? Daar zijn er heel heel veel van, mijn favoriet: https://jaxx.io/downloads.html

(ps. haal Bitcoin en BitcoinCash/BCash niet door elkaar heen)
BL3P, hoe kan je aan een code komen? Qua sites maakt het dus verder niet echt uit waar je iets koopt?
pi_179911866
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 21:31 schreef kurk_droog het volgende:

[..]

BL3P, hoe kan je aan een code komen? Qua sites maakt het dus verder niet echt uit waar je iets koopt?
Kleine verschillen, op dagen van grote fluctuaties kan het verschil groot zijn. Per keer even kijken waar de beste koers is. Echter vind je bijvoorbeeld BTCDirect fijn en je koopt een hele Bitcoin ga je natuurlijk niet voor 3 euro verschil op een site kopen die je nog niet goed kent of niet je favoriet is.
pi_179922092
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 21:31 schreef kurk_droog het volgende:

[..]

BL3P, hoe kan je aan een code komen? Qua sites maakt het dus verder niet echt uit waar je iets koopt?
https://www.reddit.com/r/(...)ngeinvitetopic_bl3p/
daar staan er nog een paar, geen idee of ze allemaal gebruikt zijn
జ్ఞ‌ా
pi_180667920
Zijn hier mensen met een lightningnode? Als je je addr DM't zal ik connecten en kanalen openen :)
జ్ఞ‌ా
pi_180672283
quote:
2s.gif Op maandag 23 juli 2018 08:00 schreef het volgende:
Zijn hier mensen met een lightningnode? Als je je addr DM't zal ik connecten en kanalen openen :)
Nog niet, ga er na mijn verhuizing mee aan de slag. :)
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_180680768
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 12:38 schreef dimmak het volgende:

[..]

Nog niet, ga er na mijn verhuizing mee aan de slag. :)
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 12:38 schreef dimmak het volgende:

[..]

Nog niet, ga er na mijn verhuizing mee aan de slag. :)
*G*
జ్ఞ‌ా
pi_181691098
Daar gaan we weeerrrr :D
జ్ఞ‌ా
pi_183159773
Wat een dag :P
జ్ఞ‌ా
pi_183160625
Uitverkoop! Laatste kans om <6K te kunnen kopen. :P

[ Bericht 0% gewijzigd door Tourniquet op 15-11-2018 12:37:34 ]
  donderdag 15 november 2018 @ 11:00:41 #15
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183160742
quote:
2s.gif Op donderdag 15 november 2018 09:57 schreef het volgende:
Wat een dag :P
Slecht dat het gelazer rondom een anderhalf jaar oude fork van bitcoin zoveel invloed kan hebben op de prijs van BTC zelf. Hoezo decentralisatie...
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183179199
quote:
3s.gif Op donderdag 15 november 2018 11:00 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Slecht dat het gelazer rondom een anderhalf jaar oude fork van bitcoin zoveel invloed kan hebben op de prijs van BTC zelf. Hoezo decentralisatie...
Is de vraag of dat het is natuurlijk. Zou best iemand kunnen zijn die 10k+btc verkoopt om hashing power in te kopen voor zijn bch-split-chain.
జ్ఞ‌ా
pi_183235195
quote:
3s.gif Op donderdag 15 november 2018 11:00 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Slecht dat het gelazer rondom een anderhalf jaar oude fork van bitcoin zoveel invloed kan hebben op de prijs van BTC zelf. Hoezo decentralisatie...
Inderdaad, ben het gekloot helemaal zat!
En die gay Roger Ver al helemaal!

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 19-11-2018 01:13:10 ]
pi_183380017
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:48 schreef brombeer_ het volgende:
Nu bitcoin weer niet over de 12k resistance kon komen en dus onder de support is gedoken ben ik er van overtuigd dat we voorlopig blijven dalen.

Mijn voorspellingen voor over een paar maanden:

Bitcoin: 2k-3k
Ethereum: 200$
Litecoin: 30$
Tijd om te hamsteren :P
pi_183427772
quote:
3s.gif Op donderdag 15 november 2018 11:00 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Slecht dat het gelazer rondom een anderhalf jaar oude fork van bitcoin zoveel invloed kan hebben op de prijs van BTC zelf. Hoezo decentralisatie...
Het BTC-netwerk is harstikke decentraal maar dat is wat anders dan de prijsontwikkeling. Dit gaat veel meer over partijen die het geen probleem vinden om een tijdje pijn te lijden. De bitcoin cash-strijdkampen zullen elkaar "foute" coins dumpen maar bezitten ook een hoop BTC en BTC-miningcapaciteit. BTC wordt nu gebruikt om de prijs van hun bitcoin cash variant te in stand te houden en mining-capaciteit wordt weggehaald van het BTC netwerk. Als de situatie zich normaliseert kan het snel weer richting 6-7k gaan.quote:
Relocating Hash Power from BTC to BCH ABC
A few days ago, Bitmain CEO Jihan Wu was reported to have mobilized 90,000 mining machines to gain an upper hand in the hard-fork that is scheduled for today. Jihan is quoted as stating the following with regards to the ongoing BCH crisis:

I have no intention to start a has war with [Craig Wright], because if I do (by relocating hash power from BTC mining to BCH mining), BTC price will dump below yearly support; it may even breech $5,000. But since [Craig Wright] is relentless, I am all in to fight till death!

Roger Ver’s mining pool of Bitcoin.com also announced that it will be redirected hash power from Bitcoin to Bitcoin cash ABC for one day.
https://ethereumworldnews(...)n-cash-abc-survival/
pi_183433882
Iemand hier die de Copay wallet gebruikt? Er was een security issue ontdekt in een NPM package die specifiek was gericht om de private Keys van Copay wallets met 100+ bitcoins te stelen.

Zullen de mensen hier geen last van hebben, maar zag net de NPM dependency graph van Copay ergens langskomen en blijkbaar heeft die honderden dependencies. Oftewel, de kans dat iets dergelijks opnieuw gebeurd is enorm.
pi_184175764
10 jaar bitcoin! *G*
జ్ఞ‌ా
  donderdag 3 januari 2019 @ 10:37:12 #22
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184176421
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184177385
quote:
2s.gif Op donderdag 3 januari 2019 09:45 schreef het volgende:
10 jaar bitcoin! *G*
Jaaaaa, gefeliciteerd allen. *O*
  Moderator / Redactie Sport donderdag 3 januari 2019 @ 12:16:13 #24
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_184178116
*O*
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_184178566
*O* *O* *O*
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_184180677
pi_184220175
Is er iemand die mij in de richting kan sturen van wat meer betrouwbare informatie over (desktop) wallets? Ik vermoed dat er wel een topic over is... maar kan het niet vinden. Hulp is welkom :)
pi_184220730
quote:
6s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 16:13 schreef kirsten. het volgende:
Is er iemand die mij in de richting kan sturen van wat meer betrouwbare informatie over (desktop) wallets? Ik vermoed dat er wel een topic over is... maar kan het niet vinden. Hulp is welkom :)
Als het om een redelijk bedrag gaat zou ik al snel een hardwarewallet aanschaffen, zoals bijvoorbeeld de Ledger Nano S of een Trezor. Dat is imo een veilige en praktische manier om je coins (private keys) te bewaren.
pi_184220805
quote:
6s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 16:13 schreef kirsten. het volgende:
Is er iemand die mij in de richting kan sturen van wat meer betrouwbare informatie over (desktop) wallets? Ik vermoed dat er wel een topic over is... maar kan het niet vinden. Hulp is welkom :)
https://bitcoin.org/en/choose-your-wallet is een goed startpunt.
Electrum en Bitcoin Core zijn de grote namen. Laatstgenoemde kost je wel veel diskspace, maar dan draai je wel een node. Electrum is makkelijk beginnen.
జ్ఞ‌ా
pi_184220915
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 16:49 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Als het om een redelijk bedrag gaat zou ik al snel een hardwarewallet aanschaffen, zoals bijvoorbeeld de Ledger Nano S of een Trezor. Dat is imo een veilige en praktische manier om je coins (private keys) te bewaren.
Het is voor nu vooral om eens te proeven wat het is om short-term trading te gaan doen. Ik ben me een beetje aan het verdiepen (nuja, beginnend verdieper :D ). Op termijn wil ik zeker wel een hardware wallet aanschaffen maar eerst wil ik eigenlijk uitzoeken of ik er uberhaupt wel geschikt voor ben.
Ik ben dus op zoek naar iets waar ik meerdere cryptocurrencies in kan bewaren. Ik heb nu Atomic Wallet bezocht, maar ik zie dat daar fee's van 7% worden geheven en dat lijkt me vrij fors aangezien veel van de wallets 'schijnbaar' niet zoveel fees heffen. Daarom wil ik nog even verder zoeken.
pi_184220931
quote:
2s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 16:53 schreef het volgende:

[..]

https://bitcoin.org/en/choose-your-wallet is een goed startpunt.
Electrum en Bitcoin Core zijn de grote namen. Laatstgenoemde kost je wel veel diskspace, maar dan draai je wel een node. Electrum is makkelijk beginnen.
Thanks! Dat is wel alleen voor bitcoins, toch? Ik ben eigelijk op zoek naar een wallet die meerdere cryptocurrencies ondersteund.
pi_184221521
quote:
6s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:00 schreef kirsten. het volgende:

[..]

Thanks! Dat is wel alleen voor bitcoins, toch? Ik ben eigelijk op zoek naar een wallet die meerdere cryptocurrencies ondersteund.
Exodus is wel een fijne multi-wallet imo.
mind over matter: I don't mind it so it doesn't matter
pi_184222974
quote:
6s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:00 schreef kirsten. het volgende:

[..]

Thanks! Dat is wel alleen voor bitcoins, toch? Ik ben eigelijk op zoek naar een wallet die meerdere cryptocurrencies ondersteund.
Dit topic gaat over Bitcoin. ;)

Je zou het ook in de slowchat kunnen vragen:
BTC / [SC] Cryptocurrencies #974 10 jaar Bitcoin!

Voor Bitcoin is inderdaad Electrum aan te raden. Ik heb ooit Jaxx gebruikt, die ondersteunt meerdere crypto's maar had een tijdje geleden een beveiligingsissue. Geen idee hoe dat er nu voor staat.
pi_184223505
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 18:45 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Dit topic gaat over Bitcoin. ;)

Je zou het ook in de slowchat kunnen vragen:
BTC / [SC] Cryptocurrencies #974 10 jaar Bitcoin!

Voor Bitcoin is inderdaad Electrum aan te raden. Ik heb ooit Jaxx gebruikt, die ondersteunt meerdere crypto's maar had een tijdje geleden een beveiligingsissue. Geen idee hoe dat er nu voor staat.
je hebt helemaal gelijk, ik had het ook even duidelijk moeten aangeven. Ik ga het even in de slowchat proberen!
Jaxx heb ik inderdaad e.e.a. over gelezen, maar dat dat qua beveiliging nog wat gevoelig was. Geen idee hoe recent die informatie was verder.
pi_184243015
Voor degenen met een Lightning node en wat liquiditeit, DM mij even, dan openen we een kanaal van 100eur+ *O*.
జ్ఞ‌ా
pi_184255872
quote:
6s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:00 schreef kirsten. het volgende:

[..]

Thanks! Dat is wel alleen voor bitcoins, toch? Ik ben eigelijk op zoek naar een wallet die meerdere cryptocurrencies ondersteund.
Check dan voor de Jaxx Wallet https://jaxx.io/ en de Enjin wallet https://enjinwallet.io/
Voor grote holdings zou ik een trezor of ledger kopen.
  maandag 7 januari 2019 @ 09:56:57 #37
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184256335
Ik ben zeer tevreden met de Enjin wallet. Alleen is die zover ik weet nog niet voor desktops maar alleen mobile.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185780929
Er gebeurt af en toe weer wat in de koers :P
జ్ఞ‌ా
pi_186004339
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 08:14 schreef het volgende:
Er gebeurt af en toe weer wat in de koers :P
En nu echt,
జ్ఞ‌ా
pi_186005094
quote:
2s.gif Op woensdag 3 april 2019 09:00 schreef het volgende:

[..]

En nu echt,
Ben vooral benieuwd of het door gaat zetten.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_186038492
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 08:14 schreef het volgende:
Er gebeurt af en toe weer wat in de koers :P
200K incoming (in 2021) :7 :+

pi_186384790
5000 euro geraakt!
జ్ఞ‌ా
  MOL-held 2021 zondag 12 mei 2019 @ 09:25:29 #43
44635 XMN8R
mag dat?
pi_186779939
quote:
2s.gif Op dinsdag 23 april 2019 19:39 schreef het volgende:
5000 euro geraakt!
6600 euro geraakt! Een stijging van zo'n 45% in slechts twee weken..! Gaan we nog even door? :)
MAAR MENEER AGENT
IK HEB ALLEEN MAAR
AVONTUURLIJK DNA ! ... en nou opzouten
  zondag 12 mei 2019 @ 14:10:28 #44
332574
alt-m
pi_186783774
quote:
14s.gif Op zondag 12 mei 2019 09:25 schreef XMN8R het volgende:

[..]

6600 euro geraakt! Een stijging van zo'n 45% in slechts twee weken..! Gaan we nog even door? :)
Hij gaat hard, hij gaat lekker!
జ్ఞ‌ా
pi_186810088
$7800 :D
  MOL-held 2021 maandag 13 mei 2019 @ 20:22:18 #46
44635 XMN8R
mag dat?
pi_186814755
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 17:11 schreef Tourniquet het volgende:
$7800 :D
In dollars lijkt het ng meer he ;)
MAAR MENEER AGENT
IK HEB ALLEEN MAAR
AVONTUURLIJK DNA ! ... en nou opzouten
pi_186825306
Hoe verkoop ik BTC? Heb het volgende filmpje gevonden:


Als ik inlog bij Bittrex kom ik bij een andere lay-out. Het heeft ook een andere link, namelijk met international.bittrex.com.
  dinsdag 14 mei 2019 @ 09:59:45 #48
366734 dimmak
deadmeat
pi_186825639
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 09:37 schreef Maikel_Stokkie het volgende:
Hoe verkoop ik BTC? Heb het volgende filmpje gevonden:


Als ik inlog bij Bittrex kom ik bij een andere lay-out. Het heeft ook een andere link, namelijk met international.bittrex.com.
Wil je er makkelijk geld voor hebben > bitonic.nl

Het filmpje gaat trouwens over Bitcoin kopen.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_186825830
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 09:59 schreef dimmak het volgende:

[..]

Wil je er makkelijk geld voor hebben > bitonic.nl

Het filmpje gaat trouwens over Bitcoin kopen.
Verkeerde filmpje, had deze bekeken:
Waar kan ik een goede uitleg vinden van Bitonic? Zoals gezegd heb ik dit filmpje bekeken, maar bij mij ziet bittrex er anders uit.
  dinsdag 14 mei 2019 @ 12:29:42 #50
332574
alt-m
pi_186828494
Het wordt weer leuk! :D
జ్ఞ‌ా
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')