abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_180056819
registreer om deze reclame te verbergen
Leuk hoor, om te lezen over al die dingen die bij Y nog gaan komen. :) . Hij kan nog niet veel woorden zeggen al herken ik soms wel wat in het gebrabbel. Ik hoor vooral hoe hij intonaties nadoet.

Dat de tweede van Piepesteijn is, is hier juist niet het geval. I was en is de pieper. Niet in de zin dat ze veel huilt/huilde, maar zij is temperamentvol en vroeg en vraagt veel aandacht. Y is juist een heel rustig, stabiel kind dat lekker z'n gang gaat en alleen gaat gillen als het moet. Bijvoorbeeld wanneer z'n zus dus alle aandacht probeert op te eisen. :') . Hij wil af en toe wel echt even z'n mama voor zichzelf, maar dat mag natuurlijk. Het is fijn dat we de maandag samen hebben als I op school is. Dat is echt erg genieten altijd. O+ .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  dinsdag 26 juni 2018 @ 16:24:45 #177
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_180059785
Bananenbroek! O+
Wat een scheetje, Franny. Fijn, zo’n moment samen.
pi_180061762
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 18:53 schreef ReginaFalange het volgende:
Je kunt trouwens prima pictionary spelen met een dreumes. Alle woordjes die hij kent getekend en hij raad ze gewoon. :D

Zelfs de super lelijke auto.
Hahaha dit inderdaad :D.
Zo van heuj ze herkent het, missie volbracht.
En geeft ook opdracht wat ik moet tekenen.
Zelf ook iets getekend wat dan inderdaad best op een kat leek qua vorm O+.
pi_180065542
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 11:54 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

knap hoor! Vind het indrukwekkend dat de jouwe al zoveel woordjes kent O+
M heeft last van spraakwaterval. Maar hij is ook letterlijk 24-7 om ons heen en ik praat bijna non stop tegen hem. Ook tegen de hond trouwens, wel zo gezellig.
Oh, I wish I could, but I don't want to.
pi_180065601
Ooh en Max met z'n dansje. Wat een mannelijk dansje ook.
Hier wordt heel sensueel gedanst met de heupen en rondjes draaien. Vooral eindeloos rondjes draaien op muziek en dan omvallen want duizelig.
Oh, I wish I could, but I don't want to.
pi_180089098
Die 2e piepensteiners zijn ook nog eens allemaal meisjes... hmmm O-) :D

Dat dansje, te schattig Q O+
Heeft de hond ook al wat woordjes geleerd RF? :+

Hier worden de geluiden die ze maakt ook wat gerichter, al meer 'tie tie tie' met veel gewijs. Ze kan zich al veel beter uitdrukken nu wat enorm helpt. Komt zelf met haar fles aan als ze dorst heeft bijv :)
Ze eet als een bootwerker momenteel dus wie weet groeit ze nu eindelijk uit die 74, ben wel toe aan haar nieuwe garderobe O-)
Oh en het doorslapen was een weekje leuk maar we zijn weer terug bij de nachtbrakers :')
pi_180093359
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 20:34 schreef ReginaFalange het volgende:

[..]

M heeft last van spraakwaterval. Maar hij is ook letterlijk 24-7 om ons heen en ik praat bijna non stop tegen hem. Ook tegen de hond trouwens, wel zo gezellig.
Dat is ook precies hoe ik me jouw voorstel, zo iemand die continu praat over wat dan ook :D

Een nieuwe maat voor O *O* en nog een verlate felicitatie voor Arja! *O* en alvast een voor Molo want dat is ook een dezer dagen *O*

Wat slim al Nazil, van de trekhaak!

Hier is ook de tweede de pieper, nummer drie is veel rustiger. Maar de pieper is ook degene van wie ik altijd stukjes brood krijg (hoewel ze soms ook plagend toch snel haar eigen mond in gaan) en de rustige had vandaag een huildag. Sowieso een dramadagje met Lala die van de bank stuiterde (met een mooie perfect ronde blauwe plek op haar hoofd nu) en Em die tijdens het troosten van Lala op de trap klom en wiens val ik nog net met m'n voet kon breken. En ondertussen kneep peuter een lege mayonaisefles nog even extra uit boven de verwarming. Zo leuk soms kinderen...

We gaan volgende week wel twee nachtjes kamperen! Lala en Em bij m'n ouders in de camper, ik met peuter in de tent. Ben heel benieuwd hoe ze dat gaan vinden. M'n man blijft thuis, ff genieten van de rust (en hij verklaart me voor gek, kamperen is sowieso maar stom).
¸¸.´`.¸¸.´`.¸><(((>
pi_180107247
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juni 2018 00:05 schreef FlyingFish het volgende:

[..]

Dat is ook precies hoe ik me jouw voorstel, zo iemand die continu praat over wat dan ook :D

Als M in de buggy zit en we zijn aan het winkelen dan klets ik wat tegen hem zodat hij na 3 winkels niet de hele stad bij elkaar schreeuwt. Paar weken geleden liep ik tegen hem te kletsen, lag hij allang te slapen.

En Fazz, ben de hond aan het leren om het alfabet achterstevoren boeren.
Oh en maat 74. O+
Oh, I wish I could, but I don't want to.
  vrijdag 29 juni 2018 @ 20:23:08 #184
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_180128316
Oh ik babbel ook weleens tegen een slapende dreumes :') Alhoewel, slapen overdag en zitten in een buggy :N Hij loopt er het liefst achter. En vandaag was weer middagdut-loos. En toch ligt hij pas net een paar minuten te slapen (ligt dan nog een half uur de dag door te nemen met zijn knuffels O+ ).

Morgen hebben we een tuinfeest van een goede vriendin in Zeeland. Heel Zeeland volgeboekt qua hotels/campings/b&b's en onze auto is stuk, dus we gaan heen en weer met de trein. Morgen dus ook geen slapen overdag, n een lange dag, maar wel in de TREINNNNNNNN natuurlijk. Er komen daar veel kids en volgens mij heeft ze een zwembad opgezet, dus dat wordt volgens mij heel erg tof O+

Dit was voorlopig onze laatste gezamenlijke vrije vrijdag trouwens. Vanaf maandag mag ik weer op vaste tijden voor een baas aan de slag. Hoewel erg tof en leuk en fijn voor de portemonnee, toch betekent het ook minder tijd met Max. Maar wat dat betreft waren de afgelopen 2 jaar ook wel superfijn en relaxed.
  vrijdag 29 juni 2018 @ 20:52:30 #185
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_180128720
Zeg dreumesouders, zijn hier mensen die de eerste verjaardag niet hebben gevierd op de opvang? Ik overweeg dat maar ben benieuwd of dat heel raar/ongezellig/belachelijk is. Reden: het gaat toch langs hem heen. Grote kans dat ik zwicht voor de gewoonte hoor, maar volgens mij las ik het ooit al eens...
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  vrijdag 29 juni 2018 @ 21:22:33 #186
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_180129252
Wij dachten er aan om gewoon met zijn drietjes een weekend weg te gaan rond zijn eerste verjaardag. Dat was ook tamelijk revolutionair voor omstanders en familie :') Uiteindelijk ook gezwicht voor de traditie, die dan toch wel weer erg leuk werd. Opvang heb ik laten gebeuren en ik werd erg blij van de foto's naderhand, moet ik zeggen. Niet teveel poeha, wel zo'n muts en een kleine traktatie.
  vrijdag 29 juni 2018 @ 21:45:26 #187
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_180129606
Wij hebben de eerste en tweede verjaardag niet gevierd op de opvang of met een kinderfeestje thuis, omdat N precies jarig is in de periode dat we op vakantie kunnen ivm werk. We waren toen dus bij haar overgrootmoeder en die organiseerde een feest voor de familie. Dit jaar wordt ze drie, dus nu moet het wel allemaal (eerst feest bij de familie, en dan als we weer thuis zijn een feest op de opvang en met een paar vriendjes).
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_180131384
Kinderfeestjes doe je toch pas vanaf kleuterschool/basisschool? Daar gaan wij iig voorlopig nog niet aan beginnen.

Gaat het je om het feestje zelf of om de voorbereidingen Lemijn? Want je kunt ook iets heel simpels trakteren en dat is het (bellenblaas met roltoeter erop is hier de standaard). Ik heb vooral vanwege twee kinderen iets groter uitgepakt. Ik zou het gewoon even bespreken met de leidsters, hier vroegen ze zelf of we iets met hun verjaardag wilden doen.
¸¸.´`.¸¸.´`.¸><(((>
pi_180134744
wij hebben ook niks voor de verjaardag gedaan op het kdv. hij weet er toch niks van. Alles wat hij mee naar huis krijgt van andere gaat hier meestal direct de prullenbak in :@ tenzij het een koekje is of bv een bellenblaas. maar toeters en andere meuk gaat gelijk weg.

Quoi je laatste vrije weekend voor je bij een baas gaat beginnen. spannend en leuk.
succes met de reis vandaag en veel plezier op het feestje.

welkom nieuwe dreumes mama's :W

Mijn dreumes ♡ wat een heerlijk ventje is het toch.
Bij ons was de eerste een piepert S totaal niet. Wat een wereld van verschil is dat zeg.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zaterdag 30 juni 2018 @ 10:49:10 #190
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_180136558
De leidster zei het is leuk maar het hoeft niet. Het gaat me inderdaad om de voorbereidingen FF, hoewel dat weinig hoeft voor te stellen, dat snap ik. Ah well, ik ga het het erop aan laten komen in de week zelf denk ik. Dank voor de ervaringen.
Een groots feest voor familie/vrienden doe ik ook niet trouwens. 2 of 3 kleine subfeestjes wordt het, want iets om bij stil te staan is het zeker *O* .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  Moderator zaterdag 30 juni 2018 @ 10:54:31 #191
149959 crew  Stormqueen
snelle trees
pi_180136639
De eerste twee verjaardagen hebben wij niets gedaan op de opvang. Zal ook zeker niemand je kwalijk nemen ;)
disclaimer
Friettijdpietvoeding
  zaterdag 30 juni 2018 @ 11:29:39 #192
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_180137209
Hier ook alleen een klein feestje met opa en oma en tante (+kinderen) van de ene kant en paar dagen later de andere opa en oma.

Op het kdv hebben ze het wel gevierd, ik vond de foto's erg leuk :) En Ella vond het wel heel leuk dat alle kindjes ineens gingen zingen terwijl zij op tafel zat :P
Maar volgens mij komt het regelmatig voor dat men het niet viert hoor.

Ikke, wat een mooie knul O+ Wat istie groot al!
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_180149524
Jaa, wel vieren hoor. Dan heb je later namelijk dit soort foto's:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Verder deelde Y rozijntjes uit. Dat is nul voorbereiding. :) . Ik heb dus ook een foto van een heel rijtje dreumesjes/baby's aan tafel op de opvang, allemaal smikkelend van hun rozijntjes. Dat is gewoon erg lief en stiekem ook best ontroerend. Dat ie gewoon al uitdeelt. O+ .

Het slaat allemaal nergens op en toch is het leuk. Ik kan het niet beter uitleggen. :D .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_180150187
Oh ikke wat een mooi ventje en een bos haar O+

Franny hilarische foto.

Molo gefeliciteerd met je peuter! Mooie dag gehad?
  zaterdag 30 juni 2018 @ 23:02:48 #195
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_180152033
quote:
2s.gif Op zaterdag 30 juni 2018 21:23 schreef Franny_G het volgende:
Het slaat allemaal nergens op en toch is het leuk. Ik kan het niet beter uitleggen. :D .
Haha! Ik ga het heroverwegen :).
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  zaterdag 30 juni 2018 @ 23:56:54 #196
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_180152798
Franny, je beschrijft het goed.

Ik ben zo apetrots op ons ventje! Ligt sinds een half uur op bed. Treinreis terug zat niet mee, op zijn zachtst gezegd. Zonder middagslaapje het zo goed volhouden O+

We zijn zo benieuwd tot hoelaat hij nu slaapt O-)
  zaterdag 30 juni 2018 @ 23:59:27 #197
401485 Molo
Never feed after midnight
pi_180152831
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juni 2018 21:46 schreef Arja het volgende:
Oh ikke wat een mooi ventje en een bos haar O+

Franny hilarische foto.

Molo gefeliciteerd met je peuter! Mooie dag gehad?
Thanks!

Het was awesome, van de slingers in huis en in de voortuin, tot alle felicitaties, gezelligheid en besef dat ik twee jaar geleden alweer een kindje kreeg *O*

En heerlijk dat ze nu zoveel al zelf kan, tot en met haar eigen kaarsjes uitblazen, blij eigenwijs humorvol lekker ding is het O+

Dus, lang verhaal lekker kort: doei! :W
Respect to the man in the ice cream van
  zondag 1 juli 2018 @ 00:00:05 #198
401485 Molo
Never feed after midnight
pi_180152851
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juni 2018 23:56 schreef Quoi het volgende:
Franny, je beschrijft het goed.

Ik ben zo apetrots op ons ventje! Ligt sinds een half uur op bed. Treinreis terug zat niet mee, op zijn zachtst gezegd. Zonder middagslaapje het zo goed volhouden O+

We zijn zo benieuwd tot hoelaat hij nu slaapt O-)
Wow, top Max! ^O^
Respect to the man in the ice cream van
pi_180153086
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 juni 2018 23:59 schreef Molo het volgende:

[..]

Thanks!

Het was awesome, van de slingers in huis en in de voortuin, tot alle felicitaties, gezelligheid en besef dat ik twee jaar geleden alweer een kindje kreeg *O*

En heerlijk dat ze nu zoveel al zelf kan, tot en met haar eigen kaarsjes uitblazen, blij eigenwijs humorvol lekker ding is het O+

Dus, lang verhaal lekker kort: doei! :W
2 jaar alweer. Wat is het snel gegaan he en ook ondenkbaar dat ze er ooit niet was.
  zondag 1 juli 2018 @ 07:18:03 #200
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_180156207
Oh! Gefeliciteerd Molo! *O*
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')