uh eet smakelijkquote:Op vrijdag 20 juli 2018 16:14 schreef Soury het volgende:
België week. Ik heb Boudin noir gekocht en wat kaasjes.[ afbeelding ] Lekker
Het is al opquote:
brrrr sorry, maar... dan toch liever een rauwe gehaktbal hahahaquote:Op vrijdag 20 juli 2018 16:14 schreef Soury het volgende:
België week. Ik heb Boudin noir gekocht en wat kaasjes.[ afbeelding ] Lekker
Met stukjes appel. Erg lekker. Maar biefstuk lust je ook niet?quote:Op vrijdag 20 juli 2018 20:29 schreef Annelies1980 het volgende:
[..]
brrrr sorry, maar... dan toch liever een rauwe gehaktbal hahaha
Ja, dat dan weer wel.... maar das geen bloedworst, tenminste niet hoe ik bloedworst ken.quote:Op vrijdag 20 juli 2018 20:31 schreef Soury het volgende:
[..]
Met stukjes appel. Erg lekker. Maar biefstuk lust je ook niet?
Ja was lekker ik heb het echt jaren niet gegeten. Ooit bij AH gekocht en dat was smakeloze zooi.quote:Op vrijdag 20 juli 2018 20:46 schreef Mazou het volgende:
Heerlijk, bloedworst
Smaakt deze worst een beetje als bloedworst? Of echt als orgaanvlees?
Een RAUWE gehaktbal?quote:Op vrijdag 20 juli 2018 20:29 schreef Annelies1980 het volgende:
[..]
brrrr sorry, maar... dan toch liever een rauwe gehaktbal hahaha
Dan denk ik; als het runder gehaktballen zijn, dan zou het nog wel goed kunnen zijn toch?quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 19:54 schreef Annelies1980 het volgende:
[..]
Ja dat ging over utopia toen. die avond waren de gehaktballen nog helemaal rauw van binnen.
Kssttt ik ga voor de schnitzelsquote:Op vrijdag 3 augustus 2018 20:31 schreef RickoKun het volgende:
[..]
Dan denk ik; als het runder gehaktballen zijn, dan zou het nog wel goed kunnen zijn toch?
Ik bedoel, tuurlijk liever lekkere zachte ballen die niet rauw zijn. Maar ik had laatst ook eens tartaar besteld en daar zat ook rauw eigeel bij waar ik het in kon dippen.
Waarom denk je dat? Ze zijn echt lekkerquote:Op vrijdag 3 augustus 2018 20:47 schreef RickoKun het volgende:
[..]
Alleen rauw neem ik aan? Salmonella challenga incoming.
Was een misplaatst grapjen.quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 20:48 schreef Soury het volgende:
[..]
Waarom denk je dat? Ze zijn echt lekker
Ik zou zeggen probeer hetquote:Op vrijdag 3 augustus 2018 21:00 schreef RickoKun het volgende:
[..]
Was een misplaatst grapjen.
Zijn die schnitzels in de “vers” koeling of in de diepvries?
Bij de Aldi heb je namelijk kip cordon blues in de diepvries, en die zijn ook tien keer beter dan de “verse” in de supermarkt.
(Beste kip cordon blues waren van een vriend die in een lokale kipslachterij werkte)
Diepvriesquote:
Goeie. Die gaat even op de lijst.quote:Op vrijdag 10 augustus 2018 11:27 schreef Molo het volgende:
Tip van Flip: Lidl heeft tijdelijk weer goeie chorizo voor wènâg
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |