FOK!forum / Sport / [Wielrennen] #350 Dope topic
Immerdebestebobdonderdag 7 juni 2018 @ 15:26
N9jXhu4d.jpeg


DTWVWd3X4AANcK6.jpg

Startlijsten:
http://www.cyclingfever.com/startlist.html
http://www.wielerland.nl/
http://www.procyclingstats.com/races.php
Qp7WGGi.jpg
Nederlandstalige sites:
http://www.wielerland.nl/
http://www.wielerflits.nl/
http://www.wvcycling.com/
http://www.wielerupdate.nl/
http://sport.fok.nl/wielrennen
http://wielrennen.startpagina.nl/prikbord/
http://www.dewielersite.net/db2/wielersite/index.php oPb8TBT.jpg
http://www.touretappe.nl

Engelstalige sites:
http://www.cyclingnews.com/
http://www.velonation.com/
http://www.steephill.tv/
http://www.dailypeloton.com/

Franse sites:
http://www.cyclismactu.net/
http://www.velochrono.fr/actu/ Jose-Been-foto-Twitter-Jose-Been-TourDeJose.jpg
http://www.velo-club.net/index.php?op=edito-nonews
http://www.matsport.fr/

Spaanse sites:
http://www.biciciclismo.com/cas/site/inicio.asp
http://www.diariovasco.com/deportes/ciclismo/
http://www.zikloland.com/

Italiaanse sites:lWFJoTV.jpg
http://www.tuttobiciweb.it/index.php
http://www.spaziociclismo.it/
http://www.cicloweb.it/
http://www.ciclonet.it/

Duitstalige sites:
http://www.radsport-news.com/
http://06.live-radsport.ch/
web_colp_ext_0407_big_c_3.jpg
Handige links (leuke weblogs, resultaten en statistieken uit verleden):
http://www.cqranking.com
http://inrng.com/
http://tourdejose.com/
http://hetiskoers.nl/
http://parijsroubaix.blogspot.com/
http://www.memoire-du-cyclisme.net/
http://members.quicknet.nl/harold.schav/ploegenland.htm
http://www.procyclingstats.com/index.php
http://firstcycling.com/

media_xll_9681666.jpg


DR1ItaDWsAEpv8D.jpg


WealthyCourteousAstarte-size_restricted.gif


?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9
kaasplankjedonderdag 7 juni 2018 @ 15:29
Als ik naar koersen kijk en renners doperen voel ik me niet belazerd als kijker. Wel als blijkt dat ze met motortjes rijden.
Mastermindeddonderdag 7 juni 2018 @ 15:32
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 14:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik heb eerlijk gezegd niet echt het gevoel dat het je daadwerkelijk een rotzorg is, anders zou je je nu niet zo aan het opwinden zijn.

Iedereen mag van mij alles vinden, maar je lult nu wel gigantisch uit je nek. Sowieso al de scheiding aanbrengen tussen een generatie Froome en een generatie Dumoulin, er zit vijf jaar tussen beide jongens. Dat is, zeker in het wielrennen, dezelfde generatie.

Ik vind het ook niet juist om te zeggen dat het verdenken van Tom ook maar een 'gevoel' is. We volgen deze sport allemaal al 100 jaar en dus weten we ondertussen hoe het werkt. We hebben geen harde bewijzen, maar de prestaties van Tom spreken voor zich. Wereldkampioen tijdrijden, eerste en tweede worden in de Giro. Dat staat gelijk aan het gebruiken van doping, zo heeft de geschiedenis telkens weer bewezen. De enige verklaring zou zijn dat niemand meer gebruikt en dat een natuurtalent als Dumoulin boven komt drijven, maar hoe groot is die kans? We weten in ieder geval wat ze bij Sky doen en Dumoulin blijft daar behoorlijk dicht bij in de buurt. Mag je zelf invullen hoe Tom dat voor elkaar krijgt, maar je gaat niet de nobelprijs voor de intelligentie winnen als je denkt dat dat komt door de tomatensoep van de Albert Heijn.

En ja, je mag naef zijn. Als dat voor jou nodig is om te genieten van de sport, prima. Beetje problematisch dat je niet om kan gaan met de realiteit, maar daar is gelukkig professionele hulp voor te vinden. Ga alleen niet doen alsof alle sceptici zich ook maar beroepen op een 'gevoel', want dat is simpelweg niet waar. We weten hoe de sport in elkaar steekt en dus weten we ook hoe de generatie van Tom alles voor elkaar krijgt. De renners veranderen, maar de omkadering blijft in veel gevallen hetzelfde. Waarom zou Jungels, die bij Lefevere rijdt en medische dienstverlening krijgt van Yvan van Mol en Jos Ibarguren zoveel geloofwaardiger zijn dan alles wat er in het verleden bij Lefevere heeft gereden? Jungels zou ik zelfs een exponent van de nieuwe tijd willen noemen, net als Dumoulin. Tijdrijders die steeds harder gaan klimmen zonder dat je dat merkt aan hun tijdritten. Dat was vroeger zelfs nog geloofwaardiger, iedere renner die vroeger probeerde om van een tijdrijder een klimmer te worden ging harder klimmen maar kwam ineens niet meer vooruit in de tijdrit. Tegenwoordig kan dat allemaal wel. Kortom, ik zie niet in waarom de tijden tegenwoordig zoveel beter zouden zijn.

Enfin. Sport zal altijd hetzelfde blijven. Topsport al helemaal. Mensen willen winnen en gaan daar heel ver voor. Als de controles en de straffen achterblijven, wat is dan een reden om niet te gebruiken? Om ons een plezier te doen? Zo zit de wereld niet in elkaar. De kans om gepakt te worden is minimaal en zelfs als je gepakt wordt kan je altijd nog Mike Morgan inhuren. Ik zou durven stellen: je bent een domme lul als je niet gebruikt. En Tom is geen domme lul, daar zullen we het allemaal wel over eens zijn.
_-_ratjetoe_-_donderdag 7 juni 2018 @ 15:33
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 15:29 schreef kaasplankje het volgende:
Als ik naar koersen kijk en renners doperen voel ik me niet belazerd als kijker. Wel als blijkt dat ze met motortjes rijden.
Ik hoop niet dat deze post een EPO versus mechanisch doping discussie ontlokt.
_-_ratjetoe_-_donderdag 7 juni 2018 @ 15:34
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 15:32 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Noem mij politiek correct, maar ik vind het erg onnodig dat R_R impliceert dat Slob professionele hulp nodig heeft.
wimderondonderdag 7 juni 2018 @ 15:37
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 13:10 schreef Mani89 het volgende:
Froome is overduidelijk minder geloofwaardig dan onze Tom.
Vele malen!
Rellende_Rotscholierdonderdag 7 juni 2018 @ 15:43
quote:
1s.gif Op donderdag 7 juni 2018 15:34 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Noem mij politiek correct, maar ik vind het erg onnodig dat R_R impliceert dat Slob professionele hulp nodig heeft.
Slob kan daar wel mee omgaan.
wimderondonderdag 7 juni 2018 @ 15:45
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 14:34 schreef Frozen-assassin het volgende:
Hear hear. Laat ieder lekker zelf bepalen wie ze geloofwaardig vinden of niet. Werden we beschimpt omdat we Sky vanaf meet af aan ongeloofwaardig vonden. Hebben we nu toch mooi gelijk gekregen :)

Ik kijk en geniet van wielrennen maar ik heb altijd in mn achterhoofd dat er doping in spel kan zijn. Dan heb je ook gradaties van hoe geloofwaardig een renner is. Zo'n Froome is volstrekt ongeloofwaardig waar ik Tom nog voordeel van twijfel wil geven.
Als je over iedereen die vooraan rijdt roept dat ze dingen doen die niet mogen kun je in de sport heel, heel achteraf je gelijk halen. Dat heeft verder weinig te maken met vanaf de bank inschatten wie er net wat ongeloofwaardiger is dan een ander.
_-_ratjetoe_-_donderdag 7 juni 2018 @ 16:17
Wat je wel kan zeggen, is dat renners verschillen in hoeveel baat ze hebben bij doping. Renners met een natuurlijk hematocriet van 38 zijn spekkoper tov renners met een natuurlijk hematocriet van 45. Er zijn vast analogien te maken met salbutamol en de verdere rotzooi die ze tegenwoordig gebruiken. Een Froome heeft meer baat bij doping, ergo een groter deel van zijn prestaties is afhankelijk van doping, dan een natuurtalent als TOM.
Slobeenddonderdag 7 juni 2018 @ 16:22
quote:
1s.gif Op donderdag 7 juni 2018 15:43 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Slob kan daar wel mee omgaan.
Ik heb net m’n tranen zitten drogen hoor.

Je hebt een goed verhaal met goede argumenten, maar uiteindelijk kan ik niet mee in je narratief dat een grote ronde winnen gelijk staat aan gebruiken. Waarom is een grote ronde winnen zonder doping onmogelijk? De geschiedenis leert dat ja, maar ik denk dus dat we nu in een andere periode zitten, en nee, ik ben geen familie van Herbert.

We weten allemaal dat de EPO-excessen verleden tijd zijn. Toch? Doping gebruik kan niet meer zo extreem als 15 jaar geleden. Dat zie je ook aan de klimtijden, met alle vernieuwingen in training, voeding, materiaal etc. zouden al die records verpulverd moeten worden, dat gebeurt absoluut niet. Het is niet ondenkbaar dat doping niet altijd het verschil meer maakt. Dat is een beetje de crux, we weten niet in welke hoeveelheden er gebruikt wordt (behalve bij Froome) en vooral of het werkelijk nog een groot verschil maakt. Ik geloof in ieder geval in nivellering van de top door verminderd gebruik en dat je nu schoon een grote ronde zou moeten kunnen winnen. Wat je daar van vindt is me inmiddels duidelijk :).

Het eeuwige gespeculeer over wie wel of niet doping gebruikt is eigenlijk ook onzinnig, ik merk alleen bij mezelf dat ik bepaalde renners meer geneigd ben te vertrouwen dan de ander. Dat zou je gerust hypocriet mogen noemen.
Rellende_Rotscholierdonderdag 7 juni 2018 @ 16:50
quote:
1s.gif Op donderdag 7 juni 2018 16:22 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ik heb net m’n tranen zitten drogen hoor.

Je hebt een goed verhaal met goede argumenten, maar uiteindelijk kan ik niet mee in je narratief dat een grote ronde winnen gelijk staat aan gebruiken. Waarom is een grote ronde winnen zonder doping onmogelijk? De geschiedenis leert dat ja, maar ik denk dus dat we nu in een andere periode zitten, en nee, ik ben geen familie van Herbert.

We weten allemaal dat de EPO-excessen verleden tijd zijn. Toch? Doping gebruik kan niet meer zo extreem als 15 jaar geleden. Dat zie je ook aan de klimtijden, met alle vernieuwingen in training, voeding, materiaal etc. zouden al die records verpulverd moeten worden, dat gebeurt absoluut niet. Het is niet ondenkbaar dat doping niet altijd het verschil meer maakt. Dat is een beetje de crux, we weten niet in welke hoeveelheden er gebruikt wordt (behalve bij Froome) en vooral of het werkelijk nog een groot verschil maakt. Ik geloof in ieder geval in nivellering van de top door verminderd gebruik en dat je nu schoon een grote ronde zou moeten kunnen winnen. Wat je daar van vindt is me inmiddels duidelijk :).

Het eeuwige gespeculeer over wie wel of niet doping gebruikt is eigenlijk ook onzinnig, ik merk alleen bij mezelf dat ik bepaalde renners meer geneigd ben te vertrouwen dan de ander. Dat zou je gerust hypocriet mogen noemen.
Je weet dat de meeste records zijn gereden in tijden dat men een hematocriet van 60% had he? Dat is zo extreem, zonder doping kom je nooit in de buurt. Dat men af en toe juist wl in de buurt komt en er af en toe records sneuvelen is daarom veelzeggend. Ik vind het onbegrijpelijk dat mensen meegaan in het verhaal van 'voeding, materiaal en training', want dat zijn precies de argumenten die men al 100 jaar aanhaalt. Ferrari was ook zo bezig met voeding en training. n doping. Weet je wel. Het is wat van die sjacheraars als Spekenbrink je wijs willen maken, dat alles nu anders is. Waarom zou het anders zijn? Je kan niet meer een hematocriet van 60 halen, dat is de enige exces die weg is, maar je kan nog steeds spelen met die grens van 50. Het bloedpaspoort is een farce, zoveel is inmiddels ook wel duidelijk. Kijk maar naar de zaak van Kreuziger bijvoorbeeld, of de afwijkende bloedwaarden van Henao. We wachten een paar jaar later nog steeds op het onderzoek dat Sky naar zijn bloedwaarden zou doen. :') Maakte geen reet uit, hij mocht gewoon weer verder gaan fietsen.

Een andere periode, dat is wat iedereen in het peloton je wijs wil maken. Waarom denk je dat ze dat willen? Zou er dan na zoveel jaar eindelijk een omslag zijn? Terwijl Vino bij Astana zit, Lefevere bij Quick Step, Riis weer een ploeg heeft, Manolo Saiz amateurs opleidt in Spanje, etc. En dan heb je ook nog nieuwkomers als Team Sky, die 'een nieuwe periode' een ietwat andere betekenis geven dan jij graag zou willen. Als je denkt dat alles nu beter is dan wil je vooral graag jezelf in de maling nemen en die behoefte snap ik niet zo goed. Je kan ook je hele leven lang in Sinterklaas blijven geloven, maar ooit is dat wel klaar.

Je moet ook niet vergeten dat we tegenwoordig in het gemotoriseerde tijdperk zitten. Van Froome weten we eigenlijk wel dat hij een motor heeft, maar er zijn in het peloton wel meer renners. Misschien Tom zelf wel. Als dat ooit naar buiten komt heb je het grootste schandaal ooit te pakken. Nieuw tijdperk, ja, maar dan zeker geen beter of schoner tijdperk.

Zoals gezegd, als je het een beetje slim aanpakt is de pakkans nog steeds nul. Dat was vroeger zo en dat is niet beter geworden. Je moet geen CERA gebruiken, want dat is makkelijk te vinden, maar verder kan je best veel doen. Als de pakkans heel klein is terwijl het voordeel groot is gaan renners blijven gebruiken. Het is net de snelweg. Waarom zou je ergens 100 rijden als je weet dat er nooit gecontroleerd wordt en je dus ook wat tijdwinst kan pakken door gewoon lekker met 130 over de weg te blazen? Doen we allemaal. Tot we op een traject komen waarvan we weten dat er wel gecontroleerd wordt, dan rijden we netjes 100. Zo werkt dat met veel dingen in het leven. De renners rijden tegenwoordig nog steeds 130 en daarom is het onmogelijk om schoon een grote ronde te winnen. Drie weken lang je niveau vasthouden en geen slechte dag krijgen zonder doping, tegen renners die wel nog gebruiken? Succes.
_-_ratjetoe_-_donderdag 7 juni 2018 @ 17:01
Als we in een gemotoriseerd tijdperk zitten, is het wel weer vreemd dat records niet aan gruzelementen worden gereden. Die motortjes waar sprake van was zouden zo'n vijf minuten schelen op een beklimming. (Veel mensen die dit soort beweringen doen kunnen niet rekenen, komt dat even goed uit.) Alleen als er slechts n renner een motortje gebruikt kan hij hem precies zo instellen dat hij de rest net genoeg voorblijft, zonder het al te verdacht te laten zijn. Maar volgens dezelfde redenatie als bij regulier dopinggebruik is het erg onwaarschijnlijk dat er maar n met een motor rondrijdt.

Aan de andere kant is er nu misschien een wedloop van motortjes die net kleiner zijn dan detecteerbaar, en dus minder impact hebben dan standaard motortjes. Dat zou kunnen, maar teams nemen dan wel buitenproportionele risico's. Zoiets kan je niet afschuiven op het individu, en is zowel juridisch als reputationeel een gigantisch risico.
kaasplankjedonderdag 7 juni 2018 @ 17:06
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 17:01 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Als we in een gemotoriseerd tijdperk zitten, is het wel weer vreemd dat records niet aan gruzelementen worden gereden. Die motortjes waar sprake van was zouden zo'n vijf minuten schelen op een beklimming. (Veel mensen die dit soort beweringen doen kunnen niet rekenen, komt dat even goed uit.) Alleen als er slechts n renner een motortje gebruikt kan hij hem precies zo instellen dat hij de rest net genoeg voorblijft, zonder het al te verdacht te laten zijn. Maar volgens dezelfde redenatie als bij regulier dopinggebruik is het erg onwaarschijnlijk dat er maar n met een motor rondrijdt.

Aan de andere kant is er nu misschien een wedloop van motortjes die net kleiner zijn dan detecteerbaar, en dus minder impact hebben dan standaard motortjes. Dat zou kunnen, maar teams nemen dan wel buitenproportionele risico's. Zoiets kan je niet afschuiven op het individu, en is zowel juridisch als reputationeel een gigantisch risico.
Dat loopt veel teveel in de kijker natuurlijk, om ala Femke een klim op te vlammen. Tis veel meer sneaky om de eerste dode uren vd etappe op 50W ondersteuning te rijden, of als je ff terug moet komen van een depannage.
Rellende_Rotscholierdonderdag 7 juni 2018 @ 17:11
Als je naar de versnellingen van Froome op de Ventoux en recent op de Finestre kijkt moet je in zijn geval vooral denken aan een motortje waarmee hij een korte tijd flink kan versnellen, niet een motor die de hele dag staat te draaien. Al valt niets uit te sluiten.

Overigens zie ik niet in hoe Froome een risico zou nemen, aangezien ik me niet kan voorstellen dat de UCI ooit naar buiten zou willen brengen dat een van de grootste renners van het moment een motor gebruikt. Dat zou de doodsteek zijn voor de sport. Dus pak je een Belgisch meisje van 18 om een signaal te geven en doe je er verder helemaal geen fuck aan. Vanuit het perspectief van de UCI behoorlijk logisch.

Dat records niet worden verbroken hoeft ook niet altijd iets te zeggen. Als je bijvoorbeeld naar atletiek kijkt staat het record op 100 meter en 200 meter al 30 jaar vast. Met alle betere training van tegenwoordig en alle groente en fruit zou Dafne Schippers toch al snel een halve seconde sneller moeten zijn, toch lukt dat niet. Is dat omdat Dafne schoon is? Ik zag haar laatst weer een interviewtje geven bij de NOS en ze is inmiddels zo breed dat ze niet meer in beeld past. Dus ik denk niet echt dat ze puur natuur is, ofzo.
Mykonosdonderdag 7 juni 2018 @ 17:12
In alle sporten gaat het steeds harder en sneller dan ooit. Atletiek, zwemmen, ga zo maar door. Die zitten dus ook allemaal aan de doping? En alle dopinginstanties falen hopeloos in de opsporing?
Rellende_Rotscholierdonderdag 7 juni 2018 @ 17:20
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 17:12 schreef Mykonos het volgende:
In alle sporten gaat het steeds harder en sneller dan ooit. Atletiek, zwemmen, ga zo maar door. Die zitten dus ook allemaal aan de doping? En alle dopinginstanties falen hopeloos in de opsporing?
100%.

Waarom zou je iets tegen doping willen doen? Kijk wat ze er bij het wielrennen mee bereikt hebben. Alleen dat iedereen denkt dat iedere wielrenner gebruikt, terwijl men die bedenkingen bij andere sporten niet heeft omdat ze daar nooit de moeite hebben genomen om wat aan het probleem te doen.

Als je een strijd tegen doping voert verlies je bij voorbaat al. Ten eerste omdat het moeilijk is om daadwerkelijk mensen te pakken, ten tweede omdat het je zoveel slechte publiciteit oplevert dat kijkers en sponsoren massaal afhaken. Tel uit je winst.

Daarom moet je gewoon kiezen voor de tactiek van het voetbal. Er is niets aan de hand en alles is fantastisch.
_-_ratjetoe_-_donderdag 7 juni 2018 @ 17:22
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 17:06 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Dat loopt veel teveel in de kijker natuurlijk, om ala Femke een klim op te vlammen. Tis veel meer sneaky om de eerste dode uren vd etappe op 50W ondersteuning te rijden, of als je ff terug moet komen van een depannage.
Als je dat doet win je niet tegen iemand die z'n watts gewoon opspaart tot de slotklim.
_-_ratjetoe_-_donderdag 7 juni 2018 @ 17:23
Roglic versus Egannetje, zo zou een strijd tussen twee gemotoriseerde renners eruitzien. Die elkaar dan tot extreme hoogte stuwen.
kaasplankjedonderdag 7 juni 2018 @ 17:23
quote:
1s.gif Op donderdag 7 juni 2018 17:22 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Als je dat doet win je niet tegen iemand die z'n watts gewoon opspaart tot de slotklim.
Dan moet je er k doping bij gaan gebruiken. ;)
_-_ratjetoe_-_donderdag 7 juni 2018 @ 17:25
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 17:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Als je naar de versnellingen van Froome op de Ventoux en recent op de Finestre kijkt moet je in zijn geval vooral denken aan een motortje waarmee hij een korte tijd flink kan versnellen, niet een motor die de hele dag staat te draaien. Al valt niets uit te sluiten.

Overigens zie ik niet in hoe Froome een risico zou nemen, aangezien ik me niet kan voorstellen dat de UCI ooit naar buiten zou willen brengen dat een van de grootste renners van het moment een motor gebruikt. Dat zou de doodsteek zijn voor de sport. Dus pak je een Belgisch meisje van 18 om een signaal te geven en doe je er verder helemaal geen fuck aan. Vanuit het perspectief van de UCI behoorlijk logisch.

Dat records niet worden verbroken hoeft ook niet altijd iets te zeggen. Als je bijvoorbeeld naar atletiek kijkt staat het record op 100 meter en 200 meter al 30 jaar vast. Met alle betere training van tegenwoordig en alle groente en fruit zou Dafne Schippers toch al snel een halve seconde sneller moeten zijn, toch lukt dat niet. Is dat omdat Dafne schoon is? Ik zag haar laatst weer een interviewtje geven bij de NOS en ze is inmiddels zo breed dat ze niet meer in beeld past. Dus ik denk niet echt dat ze puur natuur is, ofzo.
Maar waarom gebruikt Froome dat dan wel, en de rest niet? Ik dacht dat we juist hadden vastgesteld dat alle toppers ongeveer dezelfde middelen gebruiken.

Jouw redenatie gaat wellicht op voor Ventoux 2013, een first mover advantage, maar niet meer voor Finestre 2018.
_-_ratjetoe_-_donderdag 7 juni 2018 @ 17:26
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 17:23 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Dan moet je er k doping bij gaan gebruiken. ;)
Ben je nou serieus of..?
Mani89donderdag 7 juni 2018 @ 17:38
Veel te veel tekst.
Rellende_Rotscholierdonderdag 7 juni 2018 @ 17:46
quote:
1s.gif Op donderdag 7 juni 2018 17:25 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Maar waarom gebruikt Froome dat dan wel, en de rest niet? Ik dacht dat we juist hadden vastgesteld dat alle toppers ongeveer dezelfde middelen gebruiken.

Jouw redenatie gaat wellicht op voor Ventoux 2013, een first mover advantage, maar niet meer voor Finestre 2018.
Ik weet helemaal niet of iedereen ongeveer dezelfde middelen gebruikt. Daar zou juist nogal wat verschil tussen kunnen zitten. Zeker omdat je niet over kinderachtige bedragen praat. Sky heeft financieel een grote voorsprong op de rest, in ieder geval.

Het is lastig in te schatten wie er allemaal wel of niet een motortje gebruikt. Een aantal renners gebruiken het in ieder geval op zo'n overduidelijke manier dat je er niet omheen kan. Froome is het bekendste voorbeeld, maar ook Wout van Aert is een renner waarvan je met zekerheid kan zeggen dat hij een motor gebruikt. Verder lijkt het mij logisch dat Tom ook een motor heeft, maar we hebben dat bij hem in ieder geval nog niet op zo'n manier gezien als bij Froome. Het is ook niet zeker of ze allemaal dezelfde motor hebben of het op dezelfde manier gebruiken. Daarom zou het wel leuk zijn als er een keer wat informatie naar buiten komt, want dan kunnen we het daadwerkelijk ergens over hebben. De kans bestaat ook nog dat er helemaal geen motoren zijn, maar omdat de pakkans nihil is kan ik me daar niets bij voorstellen. We hebben her en der ook wel wat rook gezien, dus is er vuur.

De Finestre liet in ieder geval wel zien dat Sky nog steeds een voorsprong heeft op de andere ploegen. Misschien is de tomatensoep van de Tesco beter dan die van de AH.
Mani89donderdag 7 juni 2018 @ 17:48
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 17:46 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Het is lastig in te schatten wie er allemaal wel of niet een motortje gebruikt. Een aantal renners gebruiken het in ieder geval op zo'n overduidelijke manier dat je er niet omheen kan. Froome is het bekendste voorbeeld, maar ook Wout van Aert is een renner waarvan je met zekerheid kan zeggen dat hij een motor gebruikt. Verder lijkt het mij logisch dat Tom ook een motor heeft, maar we hebben dat bij hem in ieder geval nog niet op zo'n manier gezien als bij Froome.
Wat is dit voor borrelpraat man.
maxi-musdonderdag 7 juni 2018 @ 17:49
SPT / Doping #139 Dopingzondaar naar de Tour?
Koffieplanterdonderdag 7 juni 2018 @ 17:52
http://www.tuttobiciweb.it/index.php?page=live&cod=457
Columbiafandonderdag 7 juni 2018 @ 17:53
quote:
Prima post. ^O^
Mani89donderdag 7 juni 2018 @ 17:54
Konychev familie van?
Rellende_Rotscholierdonderdag 7 juni 2018 @ 17:55
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 17:54 schreef Mani89 het volgende:
Konychev familie van?
Ja, zoon.
Koffieplanterdonderdag 7 juni 2018 @ 17:56
Alexander koerst wel onder de Italiaanse vlag.
Mani89donderdag 7 juni 2018 @ 17:57
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 17:55 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ja, zoon.
Ah, wat leuk.
WAvanBurendonderdag 7 juni 2018 @ 18:02
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 17:38 schreef Mani89 het volgende:
Veel te veel tekst.
Mastermindeddonderdag 7 juni 2018 @ 18:04
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 17:38 schreef Mani89 het volgende:
Veel te veel tekst.
tired_spongebob.w710.h473.jpg
_-_ratjetoe_-_donderdag 7 juni 2018 @ 18:17
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 17:46 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik weet helemaal niet of iedereen ongeveer dezelfde middelen gebruikt. Daar zou juist nogal wat verschil tussen kunnen zitten. Zeker omdat je niet over kinderachtige bedragen praat. Sky heeft financieel een grote voorsprong op de rest, in ieder geval.

Het is lastig in te schatten wie er allemaal wel of niet een motortje gebruikt. Een aantal renners gebruiken het in ieder geval op zo'n overduidelijke manier dat je er niet omheen kan. Froome is het bekendste voorbeeld, maar ook Wout van Aert is een renner waarvan je met zekerheid kan zeggen dat hij een motor gebruikt. Verder lijkt het mij logisch dat Tom ook een motor heeft, maar we hebben dat bij hem in ieder geval nog niet op zo'n manier gezien als bij Froome. Het is ook niet zeker of ze allemaal dezelfde motor hebben of het op dezelfde manier gebruiken. Daarom zou het wel leuk zijn als er een keer wat informatie naar buiten komt, want dan kunnen we het daadwerkelijk ergens over hebben. De kans bestaat ook nog dat er helemaal geen motoren zijn, maar omdat de pakkans nihil is kan ik me daar niets bij voorstellen. We hebben her en der ook wel wat rook gezien, dus is er vuur.

De Finestre liet in ieder geval wel zien dat Sky nog steeds een voorsprong heeft op de andere ploegen. Misschien is de tomatensoep van de Tesco beter dan die van de AH.
En behalve Froome op Ventoux baseer je dat op jouw optische evaluatie van wedstrijden (plus je ongevenaarde logisch denkvermogen natuurlijk)?
showtimerdonderdag 7 juni 2018 @ 18:50
Gippingen:
1. 1 KRISTOFF Alexander UAE Team Emirates 11 4:18:24,4 -
2. 66 GAVAZZI Francesco Androni - Giocattoli - Sidermec 11 4:18:24,9 +0:00,5
3. 72 CANOLA Marco Nippo - Vini Fantini - Europa Ovini 11 4:18:25,1 +0:00,7
4. 111 DE BIE Sean Veranda's Willems - Crelan 11 4:18:25,2 +0:00,8
5. 92 DELTOMBE Kevin Sport Vlaanderen - Baloise 11 4:18:25,3 +0:00,9
6. 126 PASQUALON Andrea Wanty - Groupe Gobert 11 4:18:25,3 +0:00,9
7. 23 GROSSSCHARTNER Felix Bora - Hansgrohe 11 4:18:25,4 +0:01,0
8. 105 PACIONE Luca Wilier Triestina - Selle Italia 11 4:18:25,5 +0:01,1
9. 11 DILLIER Silvan AG2R La Mondiale 11 4:18:25,5 +0:01,1
10. 21 SAGAN Juraj Bora - Hansgrohe 11 4:18:25,5 +0:01,1
11. 32 VAN POPPEL Boy Trek - Segafredo 11 4:18:26,1 +0:01,7
12. 91 DECLERCQ Benjamin Sport Vlaanderen - Baloise 11 4:18:26,6 +0:02,2
13. 146 LIENHARD Fabian Swiss Cycling Nationalmannschaft 11 4:18:26,7 +0:02,3
14. 95 VAN ROY Kenneth Sport Vlaanderen - Baloise 11 4:18:27,4 +0:03,0
15. 94 VAN GESTEL Dries Sport Vlaanderen - Baloise 11 4:18:27,6 +0:03,2
16. 174 THALMANN Roland Team Vorarlberg Santic 11 4:18:27,7 +0:03,3
17. 107 VELASCO Simone Wilier Triestina - Selle Italia 11 4:18:28,0 +0:03,6
18. 85 ROVNY Ivan Gazprom - Rusvelo 11 4:18:28,4 +0:04,0
19. 165 TOT Paolo Sangemini - MG. K Vis - Vega 11 4:18:29,0 +0:04,6
20. 93 SPRENGERS Thomas Sport Vlaanderen - Baloise 11 4:18:29,3 +0:04,9

[ Bericht 33% gewijzigd door showtimer op 07-06-2018 18:56:01 ]
Steven184donderdag 7 juni 2018 @ 18:53
Lekkere stream daar in Zwitserland
Mani89donderdag 7 juni 2018 @ 19:06
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 18:50 schreef showtimer het volgende:
Gippingen:
2. 66 GAVAZZI Francesco Androni - Giocattoli - Sidermec 11 4:18:24,9 +0:00,5
Pbx32ym.gif
Steven184donderdag 7 juni 2018 @ 19:09
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 19:06 schreef Mani89 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Androni is het nieuwe Bora
Mani89donderdag 7 juni 2018 @ 19:10
quote:
1s.gif Op donderdag 7 juni 2018 19:09 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Androni is het nieuwe Bora
Androni is een team van vrijbuiters en mooie jongens, daar kan Bora nooit aan tippen.
wimderondonderdag 7 juni 2018 @ 19:16
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 17:38 schreef Mani89 het volgende:
Veel te veel tekst.
Het heeft eigenlijk wel alle kenmerken van een meltdown.
Mani89donderdag 7 juni 2018 @ 19:16
SEG Italiaantje wint de proloog in Italia.
Mani89donderdag 7 juni 2018 @ 19:17
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 19:16 schreef wimderon het volgende:

[..]

Het heeft eigenlijk wel alle kenmerken van een meltdown.
Vooral dat gebral over motortjes, klinkt een beetje aluminiumfolie allemaal.
Koffieplanterdonderdag 7 juni 2018 @ 19:17
DfGs13pW4AAsNJO.jpg
wimderondonderdag 7 juni 2018 @ 19:18
Canola, je bent een eikel.
Koffieplanterdonderdag 7 juni 2018 @ 19:21
Morey was sneller dan Affini maar vertrok te vroeg (lol).
showtimerdonderdag 7 juni 2018 @ 19:26
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 19:18 schreef wimderon het volgende:
Canola, je bent een eikel.
Dit wordt een terugkerende post. :)

Ik ga het bijhouden.

/
wimderondonderdag 7 juni 2018 @ 20:42
Steuntje in de rug voor ons Jos alsjeblieft.
Frozen-assassindonderdag 7 juni 2018 @ 20:46
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 20:42 schreef wimderon het volgende:
Steuntje in de rug voor ons Jos alsjeblieft.
Hopelijk is ze nu niet in staat om commentaar te geven op TV.
wimderondonderdag 7 juni 2018 @ 21:25
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 20:46 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Hopelijk is ze nu niet in staat om commentaar te geven op TV.
TourDeJose twitterde op donderdag 07-06-2018 om 21:13:32 Went from bike path to a bench for a break. Sand was deep and dry. Slid away. I am deffo no cyclocrosser! Zero bike handling skills Bruised ribs, hit head (hurray for helmet) and hurt bike but nothing that can’t be fixed. Ride abandon https://t.co/Zphj4xtQVR reageer retweet
Rudiciodonderdag 7 juni 2018 @ 22:22
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 20:42 schreef wimderon het volgende:
Steuntje in de rug voor ons Jos alsjeblieft.
Die foto's ook echt... Beetje zand op d'r arm en op het stuur. Meteen haar telefoon pakken en op alle social media pleuren.

Ik werd eerst boos om dit soort dingen maar ik voel de laatste tijd steeds meer medelijden.
Bugnovrijdag 8 juni 2018 @ 10:23
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 22:22 schreef Rudicio het volgende:

[..]

Die foto's ook echt... Beetje zand op d'r arm en op het stuur. Meteen haar telefoon pakken en op alle social media pleuren.

Ik werd eerst boos om dit soort dingen maar ik voel de laatste tijd steeds meer medelijden.
Dat kekke Engels van d'r is ook hemeltergend. "Deffo" :')
Koffieplantervrijdag 8 juni 2018 @ 15:57
Giovanni Lonardi heeft de eerste rit in de Girobio gewonnen nadat Gerben Thijssen zijn handen te vroeg in de lucht stak.
Rellende_Rotscholiervrijdag 8 juni 2018 @ 16:03
Lonardi is wel zo'n beetje de beste sprinter uit het Italiaanse amateurcircuit op dit moment, dus niet echt een verrassing. Die gaat wel ergens prof worden.
Lucyintheafternoonvrijdag 8 juni 2018 @ 16:21
quote:
1s.gif Op donderdag 7 juni 2018 15:34 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Noem mij politiek correct, maar ik vind het erg onnodig dat R_R impliceert dat Slob professionele hulp nodig heeft.
Doe even normaal, dat was het leukste gedeelte, ik moest hardop lachen.

Echt geweldige discussies jongens, ga zo door. Ik ben veel te druk vanwege mijn studie, maar ik geniet met volle teugen als ik voor het slapen gaan dit soort hemelse discussies lees. R_R en Koffieplanter die als GODen boven de "normale mensen" uitstijgen, en Stijn die daar dan weer heel opgewonden van wordt natuurlijk want die voelt zich immers ook verheven, en eerlijk is eerlijk : dat is hij ook. En dan dat dagjesvolk dat er probeert tussen te komen. Het is echt nergens leuker dan in de wielrentopics.
Columbiafanvrijdag 8 juni 2018 @ 16:46
https://www.tagesspiegel.(...)n-kann/22646416.html

Schachmannetje _O_

quote:
Was hatten Sie sich denn vor dem Giro vorgenommen, auch vor dem Hintergrund, noch nie eine dreiwchige Rundfahrt bestritten zu haben?

Wir wollten auf Gesamtklassement fahren und das vielleicht sogar mit dem Ziel hinteres Ende der Top Ten. Aber der Giro war in diesem Jahr nicht unbedingt auf meinen Fahrertypen zugeschnitten. Es gab viele extreme und steile Anstiege und relativ wenige Zeitfahrkilometer. Das kommt mir nicht so entgegen, weil ich ein eher schwerer Bergfahrer bin. Trotzdem war ich zwischendurch noch in Reichweite, aber dann hatte ich mit einem Infekt zu kmpfen. Und wenn man krank ist, kann man eben nicht mehr mit der Spitze mitfahren. Das zeichnet den sauberen Sportler auch aus.
quote:
Sie sind jetzt 24 Jahre alt, stehen also noch am Anfang Ihrer Profi-Karriere. Was trauen Sie sich denn selbst noch zu?

Ich kann im Moment nicht sagen, ob es mal fr die Top Ten bei einer groen Rundfahrt reicht oder das Podium oder vielleicht sogar fr den Sieg. Das kann keiner vorhersagen. Es gibt eine menschliche Grenze, die bei jedem woanders liegt. Da muss man in meinem Falle schauen, wo sie liegt.
quote:
Wo sehen Sie denn noch Reserven?

Sicherlich beim Gewicht. Da bin ich noch nicht an meinem Limit. Ich habe nicht den niedrigsten Krperfettanteil im Peloton. Wenn man einfach die tote Masse, die man jetzt noch mit sich rumschleppt, ber die Jahre abwirft, dann kann man schon deutlich einsparen am Berg. Zwei oder drei Kilo knnen da schon einen deutlichen Unterschied machen.
quote:
Sie haben Ihr Abitur mit 1,3 abgeschlossen. Sie htten alles studieren knnen. Warum sind Sie dennoch Radsportler geworden?

Ich bin ein Typ, der, wenn er etwas macht, das auch richtig macht. So ist dann der Ehrgeiz gewachsen. Der Entschluss, wirklich Profi zu werden, ist bei mir 2012 bei der Junioren-WM gereift. Damals habe ich im Zeitfahren Bronze gewonnen, ich lag sogar lange auf Goldkurs. Diese Leistung hat mir viel Selbstvertrauen gegeben. Dann habe ich gedacht, okay ich mache erst einmal weiter. Und trotzdem habe ich in Ilmenau noch nebenbei fr ein halbes Jahr Wirtschaftsingenieurwesen mit Maschinenbau studiert. Aber ich musste bald feststellen, dass das zeitlich nicht machbar ist.
Slimme jongen
Sjoerd102vrijdag 8 juni 2018 @ 16:58
Sneller fietsen door korrels op de benen, kan en mag dat wel? - http://nos.nl/l/2235624
wimderonvrijdag 8 juni 2018 @ 17:54
5b1aa698ddce2-zehltrabh43l5gb.gif
Rellende_Rotscholiervrijdag 8 juni 2018 @ 17:55
Lekker Gerben!
Mani89vrijdag 8 juni 2018 @ 18:03
Gerben doet zijn naam eer aan.
_-_ratjetoe_-_vrijdag 8 juni 2018 @ 20:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 16:21 schreef Lucyintheafternoon het volgende:

[..]

Doe even normaal, dat was het leukste gedeelte, ik moest hardop lachen.

Echt geweldige discussies jongens, ga zo door. Ik ben veel te druk vanwege mijn studie, maar ik geniet met volle teugen als ik voor het slapen gaan dit soort hemelse discussies lees. R_R en Koffieplanter die als GODen boven de "normale mensen" uitstijgen, en Stijn die daar dan weer heel opgewonden van wordt natuurlijk want die voelt zich immers ook verheven, en eerlijk is eerlijk : dat is hij ook. En dan dat dagjesvolk dat er probeert tussen te komen. Het is echt nergens leuker dan in de wielrentopics.
Absoluut vermakelijk inderdaad.

Druk zijn met studie is overigens wel een vreemde paradox.
TargaFloriovrijdag 8 juni 2018 @ 20:30
quote:
Het is nog maar de vraag of Taco van der Hoorn dit seizoen in actie komt. De wielrenner van Roompot-Nederlandse Loterij staat nog steeds aan de kant nadat hij afgelopen winter een zware hersenschudding opliep. “Ik hoop zelfs aan het eind van het seizoen al te kunnen koersen. Het wordt lastig, maar het zou wel kunnen mijn inziens”, zegt hij op de ploegsite.

“Ik zet steeds weer een stapje voorwaarts en ben weer bezig op de fiets. Hoe het er nu voor staat is dat ik een halfuur op de racefiets en een halfuur op de stadsfiets zit”, aldus Van der Hoorn, die de afgelopen periode meerdere tegenslagen kende in zijn herstel. Op sommige momenten keert de hoofdpijn wel weer terug. “Maar ik heb niet meer die terugslag nadat ik hoofdpijn heb gekregen onder het fietsen. Ik heb echt het gevoel dat het nu alleen maar vooruit kan gaan qua herstel.”

...
http://www.wielerflits.nl(...)g-in-actie-komt.html
Lucyintheafternoonvrijdag 8 juni 2018 @ 22:39
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 20:30 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Absoluut vermakelijk inderdaad.

Druk zijn met studie is overigens wel een vreemde paradox.
Vertel.
Immerdebestebobvrijdag 8 juni 2018 @ 22:48
Rellende Rotscholier = Johan Derksen
Mani = Wilfred Genee
Stijn aka Masterminded = Hans
Koffieplanter = Gijp
Wimderon = Johan Boskamp
Lucyintheafternoonvrijdag 8 juni 2018 @ 22:58
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 22:48 schreef Immerdebestebob het volgende:
Rellende Rotscholier = Johan Derksen
Mani = Wilfred Genee
Stijn aka Masterminded = Hans
Koffieplanter = Gijp
Wimderon = Johan Boskamp
Ik vind dat je Mani hier volledig te kort mee doet eigenlijk. Mani is de liefste, leukste en tevens slimste uit dat rijtje. En Koffieplanter is ook gewoon Johan, met een andere fetish. Wim en Stijn zijn erg accuraat.

[ Bericht 3% gewijzigd door Lucyintheafternoon op 08-06-2018 23:04:47 ]
Mani89vrijdag 8 juni 2018 @ 23:14
Koffieplanter is Emile Schelvecchio.
Lucyintheafternoonvrijdag 8 juni 2018 @ 23:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 17:54 schreef wimderon het volgende:
[ afbeelding ]
_O-
Sjoerd102zaterdag 9 juni 2018 @ 00:09
Wellicht niet helemaal het juist draadje maar ik doe een poging.
Ik heb in mijn nieuwe woning nog plek voor een groter schilderij.
Nu wil ik daar graag een wielren(gerelateerde) foto ophangen. Zelf had ik in gedachte om bv een mooie zwart wit foto van het bos van Wallers op te hangen.
Weet iemand een site waar je foto's op een wat hogere resolutie kan vinden/downloaden.
Een foto zoals dit bv, maar dan op een hogere resolutie
http://www.kunstenenerfgo(...)rcours-paris-roubaix
wimderonzaterdag 9 juni 2018 @ 03:56
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 22:48 schreef Immerdebestebob het volgende:
Rellende Rotscholier = Johan Derksen Arie Boomsma
Mani = Wilfred Genee Tijl Beckand
Stijn aka Masterminded = Hans Hans van Breukelen
Koffieplanter = Gijp Aad300
kaasplankjezaterdag 9 juni 2018 @ 08:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 00:09 schreef Sjoerd102 het volgende:
Wellicht niet helemaal het juist draadje maar ik doe een poging.
Ik heb in mijn nieuwe woning nog plek voor een groter schilderij.
Nu wil ik daar graag een wielren(gerelateerde) foto ophangen. Zelf had ik in gedachte om bv een mooie zwart wit foto van het bos van Wallers op te hangen.
Weet iemand een site waar je foto's op een wat hogere resolutie kan vinden/downloaden.
Een foto zoals dit bv, maar dan op een hogere resolutie
http://www.kunstenenerfgo(...)rcours-paris-roubaix

5 minuten voor je gezocht:
https://bjorndevree.wordpress.com/2013/04/08/parijs-roubaix-2013/

vendredi-in-parijs-roubaix.jpg

Paris_Roubaix_2014_templeuve_peloton.jpg?fit=4288%2C2848

Trouee_dArenberg_-_Paris-Roubaix_2008.jpg

PDC20150407-38962.jpg

Parijs-Roubaix.jpg

PIC530088578-e1436133745592.jpg
Sjoerd102zaterdag 9 juni 2018 @ 09:34
Thanks _O_ . Zo'n 5e foto, maar dan van het bos van Wallers zou helemaal te gek zijn
kaasplankjezaterdag 9 juni 2018 @ 09:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 09:34 schreef Sjoerd102 het volgende:
Thanks _O_ . Zo'n 5e foto, maar dan van het bos van Wallers zou helemaal te gek zijn
Ik vind 2 en 3 ook wel mooi. Zoek op Google: wallers arenberg parijs roubaix -> afbeeldingen -> tools -> groot

https://www.google.nl/sea(...)w=1360&bih=675&dpr=1

Of probeer andere synonieme zoektermen zoals cobblestones arenberg of forest wallers etc.
Dale__Cooperzaterdag 9 juni 2018 @ 10:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 09:34 schreef Sjoerd102 het volgende:
Thanks _O_ . Zo'n 5e foto, maar dan van het bos van Wallers zou helemaal te gek zijn
cobbles.jpg
Dale__Cooperzaterdag 9 juni 2018 @ 10:37
Arenberg-1968.jpg
Dale__Cooperzaterdag 9 juni 2018 @ 10:38
Poulidor-Arenberg.jpg

Poupou
Koffieplanterzaterdag 9 juni 2018 @ 11:15
Waarom deed De Schansspringer niet mee in het nationaal kampioenschap tijdrijden van Sloveni?
Dale__Cooperzaterdag 9 juni 2018 @ 11:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 11:15 schreef Koffieplanter het volgende:
Waarom deed De Schansspringer niet mee in het nationaal kampioenschap tijdrijden van Sloveni?
Nog op hoogtetraining.
Rellende_Rotscholierzaterdag 9 juni 2018 @ 15:28
Markus Wildauer of all places wint in Itali de eerste rit met een aankomst bergop, op Sestola, voor Alessandro Covi. Aardige voorsprong bij elkaar gereden, achter hem bleef de rest redelijk dicht bij elkaar. Stannard, Paredes, Mertens en Cherkasov in ieder geval op de afspraak. Johannes Schinnagel werd vierde, vlak voor Paredes en Stannard, dat moet Columbiafan deugd doen.

Perez Cuapio was ook van de partij. _O_
giroditaliau23 twitterde op zaterdag 09-06-2018 om 12:09:54 Il grande scalatore messicano Julio Alberto Prez Cuapio saluta il #GiroU23Enel https://t.co/teRGzPPtmd reageer retweet
Sjoerd102zondag 10 juni 2018 @ 13:37
Vandaag helaas geen fotoverslag van rund um Kln van mijn kant. Heb andere verplichtingen dus kan niet richting Keulen
Rellende_Rotscholierzondag 10 juni 2018 @ 15:53
Bennett wint in Kln, het was dus weer eens een massasprint.

Rahim is tweede, voor de Kit.
showtimerzondag 10 juni 2018 @ 16:28
DfVimXcWsAAeUI8.jpg

Kit niet eens op het podium, ranzig slecht.
Mani89zondag 10 juni 2018 @ 16:33
Rahim staat fier bovenaan in de pikorde bij Israel.
showtimerzondag 10 juni 2018 @ 16:34
quote:
0s.gif Op zondag 10 juni 2018 16:33 schreef Mani89 het volgende:
Rahim staat fier bovenaan in de pikorde bij Israel.
Heb je daar dan aan getwijfeld?
Mani89zondag 10 juni 2018 @ 16:36
quote:
0s.gif Op zondag 10 juni 2018 16:34 schreef showtimer het volgende:

[..]

Heb je daar dan aan getwijfeld?
Ik niet.
Rellende_Rotscholierzondag 10 juni 2018 @ 16:54
Mathieu klopt Bouhanni in de Ronde van Limburg. _O_
Columbiafanzondag 10 juni 2018 @ 17:24
quote:
1s.gif Op zondag 10 juni 2018 15:53 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Bennett wint in Kln, het was dus weer eens een massasprint.

Rahim is tweede, voor de Kit.
Vijfde, dat is wel heel erg matig.
DeeBeezondag 10 juni 2018 @ 17:55
quote:
0s.gif Op zondag 10 juni 2018 16:54 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Mathieu klopt Bouhanni in de Ronde van Limburg. _O_
Mathieu is lachwekkend goed. _O-
Immerdebestebobzondag 10 juni 2018 @ 17:57
quote:
0s.gif Op zondag 10 juni 2018 16:33 schreef Mani89 het volgende:
Rahim staat fier bovenaan in de pikorde bij Israel.
Wie is die Rahim Waarom jullie het telkens over hebben?
Mani89zondag 10 juni 2018 @ 17:57
quote:
1s.gif Op zondag 10 juni 2018 17:55 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Mathieu is lachwekkend goed. _O-
Boeboe bizar slecht.
Dale__Cooperzondag 10 juni 2018 @ 18:07
Mathieu, klasbak. Altijd starten om te winnen.
Sjoerd102zondag 10 juni 2018 @ 18:10
Net de sprint van rundum Kln op tv gezien. Lijkt of Kittel problemen kreeg met zijn ketting in de laatste meters
showtimerzondag 10 juni 2018 @ 18:13
quote:
0s.gif Op zondag 10 juni 2018 18:10 schreef Sjoerd102 het volgende:
Net de sprint van rundum Kln op tv gezien. Lijkt of Kittel problemen kreeg met zijn ketting in de laatste meters
Welke zender? Klinkt wel als De Kit.
TheArtzondag 10 juni 2018 @ 18:22
quote:
0s.gif Op zondag 10 juni 2018 18:10 schreef Sjoerd102 het volgende:
Net de sprint van rundum Kln op tv gezien. Lijkt of Kittel problemen kreeg met zijn ketting in de laatste meters
Iemand die het blijkbaar gezien heeft:
quote:
Kittel got dropped on the last Bensberg ascent and had to chase in a small group for a while just to get back to the main field. The leadout by Zabel was then weak as usually, Kittel sprinted for just 10 m before he stopped - clearly out of energy. Bennett then without a doubt the strongest.
Faraday01zondag 10 juni 2018 @ 19:37
quote:
0s.gif Op zondag 10 juni 2018 16:54 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Mathieu klopt Bouhanni in de Ronde van Limburg. _O_
na de OS 2020 meteen door naar Pat als kopman voor het Vlaamse werk? Of zou hij liever ook schroeien in de Ardennen?
Rellende_Rotscholierzondag 10 juni 2018 @ 19:45
quote:
1s.gif Op zondag 10 juni 2018 19:37 schreef Faraday01 het volgende:

[..]

na de OS 2020 meteen door naar Pat als kopman voor het Vlaamse werk? Of zou hij liever ook schroeien in de Ardennen?
In principe zou hij het allemaal moeten kunnen. Al zal hij als mountainbiker eerder geschikt zijn voor de Ardennen, maar als hij wil wint hij ook gewoon Parijs-Roubaix, geen enkel probleem.
Rellende_Rotscholierzondag 10 juni 2018 @ 19:46
DfWPXjAVQAEW6oS.jpg:large

Nacer kwam overigens niet eens in de buurt. (lol)
Columbiafanzondag 10 juni 2018 @ 20:01
quote:
0s.gif Op zondag 10 juni 2018 18:22 schreef TheArt het volgende:

[..]

Iemand die het blijkbaar gezien heeft:

[..]

https://twitter.com/katus(...)825892298477571?s=21 Hier legt ie het zelf allemaal uit, klinkt weinig overtuigend.
Columbiafanzondag 10 juni 2018 @ 20:06
Kittel gewoon niet meenemen, zoals in ‘15, als ie in Sloveni geen sprint wint.
Faraday01zondag 10 juni 2018 @ 20:08
quote:
0s.gif Op zondag 10 juni 2018 19:45 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

In principe zou hij het allemaal moeten kunnen. Al zal hij als mountainbiker eerder geschikt zijn voor de Ardennen, maar als hij wil wint hij ook gewoon Parijs-Roubaix, geen enkel probleem.
dat is het, ik zie hem van MSR tot Lombardije eigenlijk toekomstig kanshebber voor alle monumenten. Hoewel ik denk dat hij eerst voor de RvV of PR zal gaan
Faraday01zondag 10 juni 2018 @ 20:10
Interval inspanning in de RvV moet hem fantastisch liggen :Y
Koffieplanterzondag 10 juni 2018 @ 20:10
Mathieu is te laat, het spijt me. Tegen de tijd dat hij voor de weg kiest zitten we midden in de era van Remco Evenepoel.
TheArtzondag 10 juni 2018 @ 20:11
quote:
0s.gif Op zondag 10 juni 2018 20:06 schreef Columbiafan het volgende:
Kittel gewoon niet meenemen, zoals in ‘15, als ie in Sloveni geen sprint wint.
Alsof Katusha dat gaat doen....
Dale__Cooperzondag 10 juni 2018 @ 20:11
Ik denk toch dat RvV hem beter ligt dan Luik.
Dale__Cooperzondag 10 juni 2018 @ 20:35
Met het NK ook een sprint heuvelop. Ik zie het zo gebeuren.
TargaFloriozondag 10 juni 2018 @ 20:38
quote:
0s.gif Op zondag 10 juni 2018 19:46 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
[ afbeelding ]

Nacer kwam overigens niet eens in de buurt. (lol)
_O_

Waarom stond Cofidis hier aan de start? Straftraining?
Rellende_Rotscholierzondag 10 juni 2018 @ 20:45
quote:
0s.gif Op zondag 10 juni 2018 20:35 schreef Dale__Cooper het volgende:
Met het NK ook een sprint heuvelop. Ik zie het zo gebeuren.
Lotto Jumbo heeft een groot probleem.
Marcosszondag 10 juni 2018 @ 20:45
quote:
0s.gif Op zondag 10 juni 2018 20:38 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

_O_

Waarom stond Cofidis hier aan de start? Straftraining?
Reden hier vorig jaar ook al, hebben ook wat Belgen in de ploeg natuurlijk.
Faraday01zondag 10 juni 2018 @ 20:48
quote:
1s.gif Op zondag 10 juni 2018 20:45 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Lotto Jumbo heeft een groot probleem.
zou Bram dan weer denken welke amateur hem een verkoudheid bezorgd _O-
Marcosszondag 10 juni 2018 @ 20:52
quote:
1s.gif Op zondag 10 juni 2018 20:48 schreef Faraday01 het volgende:

[..]

zou Bram dan weer denken welke amateur hem een verkoudheid bezorgd _O-
Denk dat Tankink het shirt in ieder geval nog steeds niet herkent, die heeft hij in veldritseizoen nooit aan natuurlijk..

Maar een goede Mathieu op het NK zou wel leuk zijn in ieder geval, kan dan ook zomaar kampioen worden zoals Boom ooit deed of “gewoon” in de sprint.
Rellende_Rotscholierzondag 10 juni 2018 @ 21:41
https://sporza.be/nl/2018(...)n-ronde-van-limburg/

Duidelijker filmpje van de sprint hier. Vrij oppermachtig, de blik van Bouhanni naar rechts is best grappig.

In het itempje zit verder ook nog een geweldig interview van de favoriet van Koffieplanter met Bouhanni. Zelden zo'n soepel interview gezien.
wimderonzondag 10 juni 2018 @ 22:08
quote:
1s.gif Op zondag 10 juni 2018 20:01 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

https://twitter.com/katus(...)825892298477571?s=21 Hier legt ie het zelf allemaal uit, klinkt weinig overtuigend.
Dale__Cooperzondag 10 juni 2018 @ 22:09
quote:
quote:
daar zat weinig op bij Kittel
wimderonzondag 10 juni 2018 @ 22:14
Profielen van zo'n beetje alle NK's.

https://lasterketaburua.w(...)nati-nazionali-2018/

Allerlei landen met grind/kasseiengenot.
Mykonosmaandag 11 juni 2018 @ 09:17
quote:
Geen Speed Gel op de rennersbenen van Lotto-Soudal in de ploegentijdrit in de Ronde van Zwitserland. Vorige week had de spray die ‘waspoederbolletjes’ achterlaat en de luchtweerstand zou verminderen nog voor enige deining gezorgd in de Dauphin. Of het daadwerkelijk met de spray te maken had, is onduidelijk, maar de ploeg zette er alleszins een zeer sterke ploegentijdrit neer. Maar intussen kreeg Marc Sergeant, ploegmanager van Lotto-Soudal, te horen dat de spray tot nader order verboden is. En dat verbod roept vragen op...

“Ik kreeg een telefoontje van Jean-Christoph Praud, de UCI-manager Materials and Equipment”, aldus Sergeant. “Hij zei me dat het niet mag, dat ze de materie gaan onderzoeken en dat het reglement – met de Tour voor de deur – de volgende weken wordt aangepast.”

Wat met Sky?

Het verbod op dit innovatieve snufje zorgt bij Lotto-Soudal voor vragen. Sergeant vergelijkt het met de opmerkelijke pakken waarmee Sky vorig jaar in de Tour uitpakte. “Ik heb Praud gezegd dat Sky wel nog altijd met die pakken rijdt. Ook daar zijn er stroken op de schouders en armen ingewerkt om bij hoge snelheid de luchtweerstand te verminderen. Ook dat zou hij aanpakken, maar Praud vindt dat we niets mogen aanbrengen aan de benen met de bedoeling daardoor sneller te rijden. Maar mijn vraag is dan: mag zonnebrandcrme of modder ook niet? In het huidige reglement staat het alvast niet.”

Wat met Froome?

Ook de snelheid van de ingreep verbaast Sergeant. “In drie dagen is de UCI eruit dat Speed Gel niet mag, maar het salbutamol-dossier van Froome sleept al sinds het WK van vorig jaar aan. Ik vind dat allemaal een beetje vreemd. Krijgen we geen afdoend antwoord, dan trekken we er misschien mee naar de Tour.”
Marc Sergeant is niet blij.
Frozen-assassinmaandag 11 juni 2018 @ 09:24
Sky heeft al een hele tijd een pak met stroken. Wat ik mij dan afvraag, waarom hebben de andere plogen dat nog niet... Geen geld voor innovatie?
showtimermaandag 11 juni 2018 @ 12:49
R68xu9v.jpg

Hij mag weer. :)
Koffieplantermaandag 11 juni 2018 @ 12:56
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 12:49 schreef showtimer het volgende:
[ afbeelding ]

Hij mag weer. :)
Ik lach me dood als hij Muoz of zo een contract geeft.
Rellende_Rotscholiermaandag 11 juni 2018 @ 13:10
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 12:56 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik lach me dood als hij Muoz of zo een contract geeft.
Ik lach me dood als Muoz of zo vandaag wint.
Koffieplantermaandag 11 juni 2018 @ 13:12
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 13:10 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik lach me dood als Muoz of zo vandaag wint.
Waarom?
Rellende_Rotscholiermaandag 11 juni 2018 @ 13:14
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 13:12 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Waarom?
Koffieplantermaandag 11 juni 2018 @ 13:24
quote:
Muoz is vandaag een van de (top)favorieten van vandaag. Verder weet ik dat je niet serieus bent, maar dat zegt in een koers waar de leeftijdsverschillen nog grote impact hebben niet zoveel, dat zou jij moeten weten. Muoz en Vlasov of Bagioli, ik wist het wel.

Dat wilde ik toch nog even benadrukt hebben voordat Muoz straks alles op een hoop rijdt (denk het niet).
Koffieplantermaandag 11 juni 2018 @ 14:16
Battistella zit in een vlucht die negen minuten voorsprong heeft met nog een kilometer of 15 te gaan. Dat is niet zo handig allemaal.
Frozen-assassinmaandag 11 juni 2018 @ 14:22
Leuk maar niet enorm sterk sprintdeelnemersveld in Slovenie.

Ewan, Cavendish, Dylan, Kittel

Modolo, Peloekie, Bonifazio, Belletti
Rellende_Rotscholiermaandag 11 juni 2018 @ 14:39
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 14:16 schreef Koffieplanter het volgende:
Battistella zit in een vlucht die negen minuten voorsprong heeft met nog een kilometer of 15 te gaan. Dat is niet zo handig allemaal.
Battistella heeft blijkbaar geen goede benen, moet zowat iedereen uit de kopgroep laten gaan.

Ondertussen is Muoz samen met Bennett ontsnapt uit het peloton. Onder de vier minuten inmiddels, vluchters gaan gewoon nog ingerekend worden op dit tempo.
Marcossmaandag 11 juni 2018 @ 14:42
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 14:22 schreef Frozen-assassin het volgende:
Leuk maar niet enorm sterk sprintdeelnemersveld in Slovenie.

Ewan, Cavendish, Dylan, Kittel

Modolo, Peloekie, Bonifazio, Belletti
Ja, die profiteren van de ZLM Toer die niet gehouden wordt dit jaar, anders waren Cav, Dylan, Kittel en Peloekie daar waarschijnlijk gestart (en ook iemand als Greipel die nu naar Zwitserland ging)
Rellende_Rotscholiermaandag 11 juni 2018 @ 14:54
Muoz bijna aan de kop van de koers, word je al zenuwachtig Koffieplanter?
Koffieplantermaandag 11 juni 2018 @ 14:55
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 14:54 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Muoz bijna aan de kop van de koers, word je al zenuwachtig Koffieplanter?
Nee hoor, want ik heb mezelf al uitstekend ingedekt in post #120. 8-)

(wat overigens wel de waarheid is uiteraard)
Koffieplantermaandag 11 juni 2018 @ 14:57
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 14:54 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Muoz bijna aan de kop van de koers, word je al zenuwachtig Koffieplanter?
Officile Twitter zegt dat het Daniel Muoz is (lol). Dan hoef ik me helemaal geen zorgen te maken.
Rellende_Rotscholiermaandag 11 juni 2018 @ 14:59
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 14:57 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Officile Twitter zegt dat het Daniel Muoz is (lol). Dan hoef ik me helemaal geen zorgen te maken.
Samen met Osorio aan kop nu. _O-

Colombiaanse overmacht.
Rellende_Rotscholiermaandag 11 juni 2018 @ 15:02
En Osorio wint, voor Muoz en Mder.
Koffieplantermaandag 11 juni 2018 @ 15:02
Daniel Muoz zegt me oprecht niks, ik weet echt niet hoe ik dit in moet schatten, maar van Osorio is dit wel erg sterk na zijn magere 2017. _O_
Rellende_Rotscholiermaandag 11 juni 2018 @ 15:03
Dit levert straks een mooie finishfoto op la Saunier Duval.
Koffieplantermaandag 11 juni 2018 @ 15:03
DfaY3DOWkAAYbXe.jpg

Colombia_240-animated-flag-gifs.gif
Rellende_Rotscholiermaandag 11 juni 2018 @ 15:05
quote:
:D

Deze Muoz is van EPM trouwens, dus die kan je eigenlijk net zo goed meteen afschrijven.
Koffieplantermaandag 11 juni 2018 @ 15:06
Cristian Muoz ook nog vierde. _O-
showtimermaandag 11 juni 2018 @ 15:06
Zo lekkere motivatie speech was dat.

#yocreoenelmetododematxin #vamosmatxin #yocambiedecolorespormatxin
Rellende_Rotscholiermaandag 11 juni 2018 @ 15:07
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 15:06 schreef Koffieplanter het volgende:
Cristian Muoz ook nog vierde. _O-
Hahaha jezus. _O-

De aanwezigheid van Matxin heeft echt geholpen.
Koffieplantermaandag 11 juni 2018 @ 15:08
Ik sta hier nog net niet te springen hoor.
Mani89maandag 11 juni 2018 @ 15:28
We komen nooit meer van die Colombiaantjes af.
Koffieplantermaandag 11 juni 2018 @ 15:35
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 15:28 schreef Mani89 het volgende:
We komen nooit meer van die Colombiaantjes af.
Maak je niet druk, er ontbreken hier allerlei toppers. Pogacar, Hirschi en Bagioli zullen er in augustus waarschijnlijk wl staan in l'Avenir. Maar goed, diezelfde vlieger gaat ook op voor Ivan Sosa.
Mani89maandag 11 juni 2018 @ 15:38
Ik heb zin in de werken van Pogaicar in de Ronde van Slovenie.
Koffieplantermaandag 11 juni 2018 @ 15:45
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 15:38 schreef Mani89 het volgende:
Ik heb zin in de werken van Pogaicar in de Ronde van Slovenie.
Idem, aangezien jij en ik het tegen elkaar opnemen in FPCL in de week van Sloveni. Ook direct de enige reden waarom Pogacar nog in mijn team zit.
Mani89maandag 11 juni 2018 @ 15:51
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 15:45 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Idem, aangezien jij en ik het tegen elkaar opnemen in FPCL in de week van Sloveni. Ook direct de enige reden waarom Pogacar nog in mijn team zit.
Ik heb daar Cattaneo, Shilov, Gavazzi en Vendrame rondrijden. Ik ben volledig tranquillo.
kaasplankjemaandag 11 juni 2018 @ 15:53
20.988,75
Rellende_Rotscholiermaandag 11 juni 2018 @ 16:27
Stannard pas 47e in Itali, op meer dan drie minuten.

Geen Australiaantjes aan het feest dus, goed nieuws.
Koffieplantermaandag 11 juni 2018 @ 16:37
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 16:27 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Stannard pas 47e in Itali, op meer dan drie minuten.

Geen Australiaantjes aan het feest dus, goed nieuws.
In plaats daarvan gaat deze jongen weer meedoen.

37376.png
Marcossmaandag 11 juni 2018 @ 16:41
Bernal rijdt ook geen Route du Sud (of hoe die koers tegenwoordig heet)
Rellende_Rotscholiermaandag 11 juni 2018 @ 16:42
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 16:37 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

In plaats daarvan gaat deze jongen weer meedoen.

[ afbeelding ]
Ja, die gast is vervelend goed in vorm.

Maar de Colombianen mogen dit nooit meer weggeven. Rubio en Paredes zijn ook vrij ver vooraan geindigd. En misschien kunnen ze Saenz van Lizarte ook wel voor hun karretje spannen. Die overmacht moet uit te spelen zijn.
Koffieplantermaandag 11 juni 2018 @ 16:57
quote:
1s.gif Op maandag 11 juni 2018 16:42 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ja, die gast is vervelend goed in vorm.

Maar de Colombianen mogen dit nooit meer weggeven. Rubio en Paredes zijn ook vrij ver vooraan geindigd. En misschien kunnen ze Saenz van Lizarte ook wel voor hun karretje spannen. Die overmacht moet uit te spelen zijn.
Morgen is ook wel aardig.

SPOILER
QY8EMqP.png
o2uUZYm.png
Rellende_Rotscholiermaandag 11 juni 2018 @ 17:01
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 16:57 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Morgen is ook wel aardig.

SPOILER
Dat wordt een sweep.
showtimermaandag 11 juni 2018 @ 21:38
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 16:41 schreef Marcoss het volgende:
Bernal rijdt ook geen Route du Sud (of hoe die koers tegenwoordig heet)

Egan heeft helemaal geen tijd om te koersen. Nieuwe wasmachine installeren voor de mama, die jongen kan alles. Doet ook niet moeilijk over de naam van zijn hond.
Koffieplantermaandag 11 juni 2018 @ 21:41
Xiomi. :')
showtimermaandag 11 juni 2018 @ 21:44
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 21:41 schreef Koffieplanter het volgende:
Xiomi. :')
Meisjes in Androni truitjes, niets mis mee.
Koffieplantermaandag 11 juni 2018 @ 21:51
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 21:44 schreef showtimer het volgende:

[..]

Meisjes in Androni truitjes, niets mis mee.
Ze propt d'r moeder tegenwoordig ook al in leiderstruien uit Romandi. Laat Egannetje zich lekker met fietsen bezighouden en huppel er niet zo achterna met je camera. De Colombiaanse Sylvie of Sabia.
Sjoerd102maandag 11 juni 2018 @ 21:55
Ik ben nog even de samenvatting van rundum Kln op de Duitse tv aan het terugkijken. Kort samengevat: Kittel, kittel, item over nils pollitt, kittel, kittel. Stukje over toerversie, kittel, Kittel :')
Momo...maandag 11 juni 2018 @ 22:05
quote:
Provincie Utrecht geeft groen licht voor start Ronde van Spanje

De kans is groot dat de Ronde van Spanje in 2020 in Utrecht start. De provincie Utrecht gaf vanavond groen licht voor een financile bijdrage aan het wielerevenement. En de organisatie van de ronde laat weten ‘optimistisch’ te zijn over de kansen van een start in Utrecht.

De komst van de Ronde van Spanje (‘Vuelta’) stond de afgelopen tijd op losse schroeven, omdat het CDA en GroenLinks in de provincie twijfels hadden over de investering van 2,1 miljoen euro. Zij wilden dat de provincie ook op lange termijn zou profiteren van het wielerevenement.

Zo zou er geld uitgetrokken moeten worden voor extra fietsverbindingen. Daarnaast wilden de partijen dat de leefbaarheid in kleine dorpen zou worden verbeterd. Ook zouden leerlingen uit het vmbo en mbo tijdens de start van de Vuelta stages en werkervaring moeten kunnen opdoen.
Extraatjes

Een motie van het CDA en GroenLinks om deze ‘extraatjes’ uit het vuur te slepen haalde vanavond een meerderheid. Daarmee is er groen licht om 2,1 miljoen euro te reserveren voor de start van de Ronde van Spanje.

In totaal kosten de vier dagen Vuelta in Utrecht en Noord-Brabant 14,9 miljoen euro. Ruim zes miljoen komt van provincies en gemeenten. Volgens Cor Jansen, als voorzitter van het Business Peloton Utrecht de drijvende kracht achter de Vuelta-lobby, is met de investering van de provincie Utrecht nu al het benodigde geld binnen. ,,We kunnen nu echt het gesprek met de Vuelta-organisatie aangaan. Ik ben dan ook hartstikke blij met deze stap.”
Toewijzen

Daarmee is de komst van de Vuelta naar Nederland is overigens nog geen gelopen koers. De organisatie van de Spaanse wielerwedstrijd moet de start nog officieel toewijzen. Naar verluidt heeft de Noord-Spaanse stad Burgos k interesse in het evenement. Jansen is desalniettemin hoopvol gestemd. ,,Het is onze stellige overtuiging dat wij met stip op n staan.”

De Vuelta-directie hakt deze zomer definitief de knoop door. Aan het AD laat Vuelta-directeur Javier Guilln weten ‘optimistisch’ te zijn over een start in Utrecht. ,,Maar,'' zegt hij ook. ,,Er is nog niets definitief besloten.''

Als de Vuelta in 2020 hier start dan is de ploegenpresentatie op donderdag 20 augustus in Utrecht. De ploegentijdrit is op vrijdagavond 21 augustus in Utrecht. De eerste etappe op zaterdag 22 augustus gaat van Breda naar Utrecht, deels door de provincie Utrecht.
AD.nl
Columbiafanmaandag 11 juni 2018 @ 23:55
alexdowsett twitterde op maandag 11-06-2018 om 22:50:37 Hotel reception rung @marcelkittel & I’s room at 1am last night, I answered;“Hello?”“Hello sir, do you know you’re in a no smoking room?”“Yes”“Can you stop smoking please...1/2 reageer retweet
alexdowsett twitterde op maandag 11-06-2018 om 22:50:56 ...it is forbidden”“We’re not smoking”“You are, I can see you”“Well you can’t, because we’re not, we’re pro cyclists, we don’t smoke”“Oh, sorry sir, goodnight”*Unplugs a phone from wall.2/2 reageer retweet
Ik vraag me wel af wat Alex en Marcel dan wel uitstekend op die kamer om 1 uur 's nachts.
Columbiafandinsdag 12 juni 2018 @ 00:19
De altijd vervelende John Degenkolb bakt er trouwens ook helemaal niets meer van.
Marcossdinsdag 12 juni 2018 @ 10:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 00:19 schreef Columbiafan het volgende:
De altijd vervelende John Degenkolb bakt er trouwens ook helemaal niets meer van.
Sinds dat ongeluk komt hij niet echt meer vooruit inderdaad
Koffieplanterdinsdag 12 juni 2018 @ 14:12
Mijn Italiaans is niet best en translate helpt me ook niet verder, maar volgens mij rijdt Muoz voorop. DROOMPLAN van Jaramillo. _O_

http://www.tuttobiciweb.it/index.php?page=live&cod=462
Koffieplanterdinsdag 12 juni 2018 @ 14:13
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 12:49 schreef showtimer het volgende:
[ afbeelding ]

Hij mag weer. :)
DffXKZSWsAUZh9G.jpg
Rellende_Rotscholierdinsdag 12 juni 2018 @ 14:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 14:12 schreef Koffieplanter het volgende:
Mijn Italiaans is niet best en translate helpt me ook niet verder, maar volgens mij rijdt Muoz voorop. DROOMPLAN van Jaramillo. _O_

http://www.tuttobiciweb.it/index.php?page=live&cod=462
Cristian deze keer. Gaat hij met een dag vertraging alsnog alles op een hoop rijden.
Koffieplanterdinsdag 12 juni 2018 @ 14:19
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 14:17 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Cristian deze keer. Gaat hij met een dag vertraging alsnog alles op een hoop rijden.
Jimenez heeft al opgegeven. De transitie naar Europa gaat niet bij iedereen volgens plan.
showtimerdinsdag 12 juni 2018 @ 14:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 14:13 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Een stageplek voor minstens n van die gasten zou toch het minimum moeten zijn.
Rellende_Rotscholierdinsdag 12 juni 2018 @ 14:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 14:19 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Jimenez heeft al opgegeven. De transitie naar Europa gaat niet bij iedereen volgens plan.
Te vroeg gepiekt. Of zijn voorraad niet mee kunnen nemen naar Europa.

Munoz ondertussen drie minuten voorsprong, dat gaat lekker.
Koffieplanterdinsdag 12 juni 2018 @ 14:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 14:27 schreef showtimer het volgende:

[..]

Een stageplek voor minstens n van die gasten zou toch het minimum moeten zijn.
Alejandro Osorio is waarschijnlijk de meest getalenteerde, Wilmar Paredes is waarschijnlijk de beste. Bij Cristian Muoz (al 22) of een renner van EPM zou hij het niet moeten zoeken.
Rellende_Rotscholierdinsdag 12 juni 2018 @ 15:33
Einer Rubio wint. :D
Koffieplanterdinsdag 12 juni 2018 @ 15:36
Wat een gekkenhuis.
Koffieplanterdinsdag 12 juni 2018 @ 15:38
Vraag me af welke Muoz vierde is.
Rellende_Rotscholierdinsdag 12 juni 2018 @ 15:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 15:38 schreef Koffieplanter het volgende:
Vraag me af welke Muoz vierde is.
Cristian nog steeds denk ik, die fietste nog een tijd rond met die Natarov die derde is geworden.

Van achteruit is alleen nog die lelijke Williams gekomen, kwam nog heel dicht bij Rubio en is dus voor het algemeen klassement nog een groot gevaar.

Sterker nog, Williams is leider. :')
Koffieplanterdinsdag 12 juni 2018 @ 15:46
37376.png
Rellende_Rotscholierdinsdag 12 juni 2018 @ 17:25
4e was dus inderdaad Cristian Munoz, Daniel was pas 15e op ongeveer een minuut. Osorio 10e op 25 seconden van Williams. Voor het eindklassement hebben de Colombiaantjes ineens wel een probleem.
Pino112dinsdag 12 juni 2018 @ 18:11
LottoJumbo_road twitterde op dinsdag 12-06-2018 om 18:04:54 Team LottoNL-Jumbo slaat handen ineen met Slovenian Tourism Board🇳🇱📝 https://t.co/jJxU4mvS3bTeam LottoNL-Jumbo starts cooperation with Slovenian Tourism Board🇬🇧📝 https://t.co/kMWmH3TWPr#ifeelsLOVEnia https://t.co/Yf2cqNO9yG reageer retweet
TargaFloriodinsdag 12 juni 2018 @ 19:22
quote:
10s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 18:11 schreef Pino112 het volgende:
LottoJumbo_road twitterde op dinsdag 12-06-2018 om 18:04:54 Team LottoNL-Jumbo slaat handen ineen met Slovenian Tourism Board🇳🇱📝 https://t.co/jJxU4mvS3bTeam LottoNL-Jumbo starts cooperation with Slovenian Tourism Board🇬🇧📝 https://t.co/kMWmH3TWPr#ifeelsLOVEnia https://t.co/Yf2cqNO9yG reageer retweet
#samenopvakantie
franklopdinsdag 12 juni 2018 @ 19:24
Dan mag ik hopen dat Roglic nog een paar jaar blijft _O-
H.Vvivdinsdag 12 juni 2018 @ 19:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 19:24 schreef franklop het volgende:
Dan mag ik hopen dat Roglic nog een paar jaar blijft _O-
Minimaal tot en met 2020
Mykonosdinsdag 12 juni 2018 @ 20:11
Geen Van der Breggen in de Giro Rosa, want ze wil fris naar het WK. Opvallende keuze wel, zoveel races staan er nou ook weer niet op de vrouwenkalender, en dan wedstrijden skippen die je zo goed liggen. Maar goed, wel superkans voor haar om WK te worden dit jaar natuurlijk, snap wel dat je daar alles op zet.
Koffieplanterdinsdag 12 juni 2018 @ 20:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 17:25 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
4e was dus inderdaad Cristian Munoz, Daniel was pas 15e op ongeveer een minuut. Osorio 10e op 25 seconden van Williams. Voor het eindklassement hebben de Colombiaantjes ineens wel een probleem.
Is maar net hoe je het bekijkt. Williams heeft in Jan Maas welgeteld n renner die redelijk klimt. Colombia staat nu met drie in de top zes en vier in de top tien, waarvan allemaal binnen de minuut. Williams kan ze niet allemaal gaan volgen.

Je moet ook niet vergeten dat de afsluitende tijdrit een individuele achtervolging is. Als de verschillen zo klein blijven, krijg je misschien opeens een sprint met een man of twee, drie, vier, vijf om de eindzege. Aangezien Osorio onlangs Molano er nog oplegde, kan dat ook wel een manier zijn.

[ Bericht 3% gewijzigd door Koffieplanter op 12-06-2018 20:44:32 ]
Sjoerd102dinsdag 12 juni 2018 @ 21:47
Vrijdag dwars door het Hageland. Vorig jaar 0 wt teams aan de start. Dit jaar quickstep en Lotto NL Jumbo. Profiteren ze toch van de afwezigheid van de ster ZLM toer.
Faraday01dinsdag 12 juni 2018 @ 22:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 21:47 schreef Sjoerd102 het volgende:
Vrijdag dwars door het Hageland. Vorig jaar 0 wt teams aan de start. Dit jaar quickstep en Lotto NL Jumbo. Profiteren ze toch van de afwezigheid van de ster ZLM toer.
kan lastig worden voor Mathieu om te prolongeren
Dale__Cooperdinsdag 12 juni 2018 @ 22:24
Van die ploeg van LottoJumbo heeft ie weinig te vrezen daar. Het is ook de rentree van Wout. Even afwachten hoe die terugkomt, maar het zal weinig verrassend zijn als die twee de finale gaan kleuren.
Mykonoswoensdag 13 juni 2018 @ 09:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 21:47 schreef Sjoerd102 het volgende:
Vrijdag dwars door het Hageland. Vorig jaar 0 wt teams aan de start. Dit jaar quickstep en Lotto NL Jumbo. Profiteren ze toch van de afwezigheid van de ster ZLM toer.
Volgens de voorlopige startlijst van de eigen website ook Lotto-Soudal, al meldt PCS dat niet. Maar beide Lotto's hebben niet echt kanshebbers, tenzij Van Poppel een goede dag heeft. Quickstep daarentegen brengt Snchal die hier altijd goed is en hun rappe mannen, dus als die de boel bij elkaar houden (wat lastig genoeg is) hebben ze met Jakobsen en Hodeg de grote favorieten.
Koffieplanterwoensdag 13 juni 2018 @ 10:40
Wist niet dat dit kon gebeuren als je accuut stopt met het nemen van je dagelijkse voorraden. (Celano)

Dfjs0tOW4AEj7Xn?format=jpg
Koffieplanterwoensdag 13 juni 2018 @ 10:47
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2018 09:33 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Volgens de voorlopige startlijst van de eigen website ook Lotto-Soudal, al meldt PCS dat niet. Maar beide Lotto's hebben niet echt kanshebbers, tenzij Van Poppel een goede dag heeft. Quickstep daarentegen brengt Snchal die hier altijd goed is en hun rappe mannen, dus als die de boel bij elkaar houden (wat lastig genoeg is) hebben ze met Jakobsen en Hodeg de grote favorieten.
Eljero start ook.
Marcosswoensdag 13 juni 2018 @ 11:10
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2018 10:40 schreef Koffieplanter het volgende:
Wist niet dat dit kon gebeuren als je accuut stopt met het nemen van je dagelijkse voorraden. (Celano)

[ afbeelding ]
Zo, gezellig :D
Mani89woensdag 13 juni 2018 @ 11:12
Ik denk dat Raim gaat winnen in Aarsschot, die is echt in bloedvorm de laatste weken.
Mykonoswoensdag 13 juni 2018 @ 14:20
Osorio, Stannard, Donovan en Bennett in de aanval, SEG heeft nu wel serieuze problemen.
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juni 2018 @ 14:47
Ja, Osorio gaat de trui weer overnemen.

Wel knap hoe SEG dit verneukt, het is niet eens een bergrit. :')
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juni 2018 @ 14:58
Sjon Bennett wint.
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juni 2018 @ 15:29
De schele Australiaan Stannard werd tweede, voor Donovan en Osorio. Osorio verloor nog een paar seconden omdat hij blijkbaar niet echt kan sprinten, maar heeft nu een voorsprong van 39 seconden op Donovan (een Brit opgeleid in het Baskenland, dit gaat ooit een dilemma worden) en meer dan twee minuten op de lelijke Williams. Peloton kwam pas op 2:25 binnen, lekker gewerkt SEG!

Gelukkig hebben we de foto's nog.

Dff_3ZjX0AEAOfB.jpg:large

Er werd blijkbaar best hard gereden vandaag, 47 gemiddeld. Als men heel streng is zijn er naar het schijnt 50 renners buiten tijd. (lol)
Dale__Cooperwoensdag 13 juni 2018 @ 17:00
mooie bochtjes nog in de slotkilometer in Sloveni.
Aguerowoensdag 13 juni 2018 @ 17:04
CHUTE
en
CHUTE
H.Vvivwoensdag 13 juni 2018 @ 17:04
Wat valpartijen in de laatste twee kilometer
Dale__Cooperwoensdag 13 juni 2018 @ 17:04
chute, groenewegen niet gevallen, wel gestopt
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juni 2018 @ 17:08
Consonni of all places die wint. _O-
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juni 2018 @ 17:10
Die sprint van Bonifazio trouwens. :')

Wat een berenlikker is dat zeg.
showtimerwoensdag 13 juni 2018 @ 17:12
Vloog Majka daar bijna tegen die lantaarnpaal?
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juni 2018 @ 17:14
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2018 17:12 schreef showtimer het volgende:
Vloog Majka daar bijna tegen die lantaarnpaal?
Dat dacht ik wel. Die van Katusha rijdt ook nog even over z'n arm. :')
showtimerwoensdag 13 juni 2018 @ 17:15
Ewan ook een aardige klapper
skysherrifwoensdag 13 juni 2018 @ 17:20
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2018 17:12 schreef showtimer het volgende:
Vloog Majka daar bijna tegen die lantaarnpaal?
Was Majka ja.

Verder gewoon de fout van die Mitchelton rijder
Koffieplanterwoensdag 13 juni 2018 @ 17:24
Wat de fuck is er gebeurd in de Girobio
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juni 2018 @ 17:30
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2018 17:24 schreef Koffieplanter het volgende:
Wat de fuck is er gebeurd in de Girobio
Op een klimmetje zijn Osorio, Stannard, Bennett en Donovan in de aanval gegaan. Ze werkten goed samen en reden zo drie minuten weg van het peloton, dat ook al redelijk uit elkaar was gereden op dat klimmetje. Blijkbaar weinig knechten over om de kopgroep in de vlakke slotfase terug te pakken, waardoor ze maar een halve minuut verloren. Tot een kilometer of 10 van de streep bleven ze zelfs uitlopen, dat was wel opvallend.

Veel meer kan ik je er ook niet over vertellen. Prima coup van Colombia in ieder geval. Williams heeft liggen slapen of had een slechte dag.
Koffieplanterwoensdag 13 juni 2018 @ 17:51
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2018 17:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Op een klimmetje zijn Osorio, Stannard, Bennett en Donovan in de aanval gegaan. Ze werkten goed samen en reden zo drie minuten weg van het peloton, dat ook al redelijk uit elkaar was gereden op dat klimmetje. Blijkbaar weinig knechten over om de kopgroep in de vlakke slotfase terug te pakken, waardoor ze maar een halve minuut verloren. Tot een kilometer of 10 van de streep bleven ze zelfs uitlopen, dat was wel opvallend.

Veel meer kan ik je er ook niet over vertellen. Prima coup van Colombia in ieder geval. Williams heeft liggen slapen of had een slechte dag.
Goed man, echt knap van Osorio in zijn eerste koers in Europa. Donovan moet hij normaal gesproken wel kunnen hebben, volgens mij was hij in beide bergritten beter.
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juni 2018 @ 18:03
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2018 17:51 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Goed man, echt knap van Osorio in zijn eerste koers in Europa. Donovan moet hij normaal gesproken wel kunnen hebben, volgens mij was hij in beide bergritten beter.
Klopt ja. Donovan is ook van '99, eerstejaars pas. Die wappert er morgen of overmorgen nog wel een keer grandioos af.

Komen wel nog lastige ritten aan. Kan nog spannend worden.
showtimerwoensdag 13 juni 2018 @ 18:06
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2018 17:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Consonni of all places die wint. _O-
Eurosport_NL twitterde op woensdag 13-06-2018 om 17:11:23 Ai...Twee valpartijen in de finale van de 1e etappe van de Ronde van Sloveni en Dylan Groenewegen is kansloos voor de zege, Simone Consolli profiteert #TourOfSlovenia https://t.co/yz6FJ2MnTi reageer retweet
HomeOfCycling kent hem ook niet ;(
Koffieplanterwoensdag 13 juni 2018 @ 19:05
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juni 2018 18:03 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Klopt ja. Donovan is ook van '99, eerstejaars pas. Die wappert er morgen of overmorgen nog wel een keer grandioos af.

Komen wel nog lastige ritten aan. Kan nog spannend worden.
Gaan er sowieso nog wel een paar doorheen zakken. 11 etappes in 10 dagen doen ze bij de profs niet eens. Ondanks dat hij vrij vaak logischerwijs korte etappes zijn, gaat dat wel een keer tellen. Heeft Osorio mazzel dat hij vorig jaar Costa Rica heeft gedaan.
Koffieplanterwoensdag 13 juni 2018 @ 19:07
SPOILER
FM6vfQp.png
q9A91FJ.png
6.gif
Bugnowoensdag 13 juni 2018 @ 20:03
quote:
Welk lokaal Zuid-Amerikaans rondje betreft dit? Moet REMCO zich al zorgen maken?
Mani89woensdag 13 juni 2018 @ 20:27
Heb je dit gewoon gemist KP?

showtimerwoensdag 13 juni 2018 @ 20:38
quote:
KP heeft een godsgruwelijke hekel aan dat krullenmeisje.
Koffieplanterwoensdag 13 juni 2018 @ 21:17
quote:
Let je wel een beetje op m'n jongen?
Koffieplanterwoensdag 13 juni 2018 @ 21:18
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juni 2018 20:03 schreef Bugno het volgende:

[..]

Welk lokaal Zuid-Amerikaans rondje betreft dit? Moet REMCO zich al zorgen maken?
Dit is de mythische Ronde van Cosa Rica. Beide heren zijn na dit grapje geschorst.
Mani89woensdag 13 juni 2018 @ 21:36
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2018 21:17 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Let je wel een beetje op m'n jongen?
Ik kijk er naar uit om hem iedereen met de grond gelijk te zien maken in de Tour.
Koffieplanterwoensdag 13 juni 2018 @ 21:41
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2018 21:36 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik kijk er naar uit om hem iedereen met de grond gelijk te zien maken in de Tour.
Wie, Egan? Ik laat het allemaal op me afkomen. Geen verwachtingen, geen niks. Ik vind het voornamelijk grappig hoe Geraint nu Egannetje een achterstand probeert aan te praten. Dat gaan ze bij Sky echt niet doen, kan het me niet voorstellen, althans. Met de vraagtekens rond Froome en de rijdende no-show die Thomas nog wel eens is in een rondje van drie weken.
wimderonwoensdag 13 juni 2018 @ 21:45
quote:
Hij moet hoognodig een kind nemen, waar hij zich dan 24 uur per dag mee bezig gaat houden.
Immerdebestebobwoensdag 13 juni 2018 @ 21:49
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2018 21:45 schreef wimderon het volgende:

[..]

Hij moet hoognodig een kind nemen, waar hij zich dan 24 uur per dag mee bezig gaat houden.
Hebben jullie serieus een uur gekeken?
Mani89woensdag 13 juni 2018 @ 21:49
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juni 2018 21:49 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Hebben jullie serieus een uur gekeken?
Goede manier om aan mijn Spaans te werken.
Koffieplanterwoensdag 13 juni 2018 @ 23:17
http://www.marca.com/cicl(...)2704e38168b4581.html

Kom er maar in allemaal.
wimderonwoensdag 13 juni 2018 @ 23:21
quote:
Mani89woensdag 13 juni 2018 @ 23:23
Goeie PR voor Sky. (lol)
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juni 2018 @ 23:24
quote:
Je bent het toch wel met mijn eens dat het niet zo handig is van Jody om adviezen in te winnen bij Sevilla of all places?
showtimerwoensdag 13 juni 2018 @ 23:36
quote:
Wat wil je horen?
showtimerdonderdag 14 juni 2018 @ 00:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 15:57 schreef Koffieplanter het volgende:
Dan ben ik jarig.

Groetjes aan Haimar :W
Mastermindeddonderdag 14 juni 2018 @ 00:03
Gefeliciteerd Koffieplanter!1111!
Mani89donderdag 14 juni 2018 @ 00:06
GEFELICITEERD
GEFELICITEERD
HIEP HIEP
HOE-RA

Slobeenddonderdag 14 juni 2018 @ 00:07
Gefeliciteerd!
Frozen-assassindonderdag 14 juni 2018 @ 00:13
Ah dan heeft Egan vast al een tijdje de tips van Oscar opgevolgd gezien zijn prestaties
Columbiafandonderdag 14 juni 2018 @ 00:17
Gefeliciteerd Koffieplanter. *O*
Columbiafandonderdag 14 juni 2018 @ 00:17
Ik word zo blij iedere keer ik Bernal zie, wat is het een heerlijk charmante jongen.
showtimerdonderdag 14 juni 2018 @ 00:23
quote:
17s.gif Op donderdag 14 juni 2018 00:17 schreef Columbiafan het volgende:
Ik word zo blij iedere keer ik Bernal zie, wat is het een heerlijk charmante jongen.
En Xiomy?
Columbiafandonderdag 14 juni 2018 @ 00:44
quote:
10s.gif Op donderdag 14 juni 2018 00:23 schreef showtimer het volgende:

[..]

En Xiomy?
Ken haar verder niet, maar ik heb wel een zwak voor krullenmeisjes. :Y Is dat zijn vriendin of z'n zus of z'n assistente? :D
Koffieplanterdonderdag 14 juni 2018 @ 09:11
Verdomme, 24. 9.gif Bedankt jongens! Ik ga NU Haimar verwijderen.
hhh38donderdag 14 juni 2018 @ 09:25
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 09:11 schreef Koffieplanter het volgende:
Verdomme, 24. [ afbeelding ] Bedankt jongens! Ik ga NU Haimar verwijderen.
Mooie leeftijd man, niets mis mee.

Gefeliciteerd :)
Koffieplanterdonderdag 14 juni 2018 @ 09:41
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 09:25 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Mooie leeftijd man, niets mis mee.

Gefeliciteerd :)
Grazie.
Rellende_Rotscholierdonderdag 14 juni 2018 @ 09:45
En dan start de Route d'Occitanie vandaag ook nog eens in Cap'Dcouverte, dat kan geen toeval zijn.
showtimerdonderdag 14 juni 2018 @ 09:57
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 00:44 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Ken haar verder niet, maar ik heb wel een zwak voor krullenmeisjes. :Y Is dat zijn vriendin of z'n zus of z'n assistente? :D
Als ik het goed heb begrepen, alles behalve zijn zus(je).
Koffieplanterdonderdag 14 juni 2018 @ 10:07
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 09:45 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
En dan start de Route d'Occitanie vandaag ook nog eens in Cap'Dcouverte, dat kan geen toeval zijn.
Ze hebben daar een (veel) beter parcours neergelegd dan in de Dauphin, dat is een treurige constatering.
Koffieplanterdonderdag 14 juni 2018 @ 10:09
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 09:57 schreef showtimer het volgende:

[..]

Als ik het goed heb begrepen, alles behalve zijn zus(je).
Volg jij Ronald en Xiomy op de sociale netwerkjes?
Rellende_Rotscholierdonderdag 14 juni 2018 @ 10:16
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 10:07 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ze hebben daar een (veel) beter parcours neergelegd dan in de Dauphin, dat is een treurige constatering.
We gaan juichen voor Kipkemboi.
Koffieplanterdonderdag 14 juni 2018 @ 10:28
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 10:16 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

We gaan juichen voor Kipkemboi.
Ik ga ernstig teleurgesteld zijn als Valverde in de laatste etappe niet demarreert op Pic de Nore en er een gruwelijke solo uitgooit, nadat hij een dag eerder al alles in de minuten gereden heeft.
Dale__Cooperdonderdag 14 juni 2018 @ 10:40
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 10:07 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ze hebben daar een (veel) beter parcours neergelegd dan in de Dauphin, dat is een treurige constatering.
Dat valt ook wel weer mee.
Rellende_Rotscholierdonderdag 14 juni 2018 @ 10:41
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 10:28 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik ga ernstig teleurgesteld zijn als Valverde in de laatste etappe niet demarreert op Pic de Nore en er een gruwelijke solo uitgooit, nadat hij een dag eerder al alles in de minuten gereden heeft.
Serieuze concurrentie is er niet, dus dat zal wel moeten.
Chiappuccidonderdag 14 juni 2018 @ 10:41
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 10:07 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ze hebben daar een (veel) beter parcours neergelegd dan in de Dauphin, dat is een treurige constatering.
Etappe 3 is prima, maar de andere etappes gaan waarschijnlijk allemaal in een sprint eindigen. Dus snap niet waar je het over hebt.
Koffieplanterdonderdag 14 juni 2018 @ 10:45
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 10:41 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Etappe 3 is prima, maar de andere etappes gaan waarschijnlijk allemaal in een sprint eindigen. Dus snap niet waar je het over hebt.
Als etappe 4 in een sprint eindigt doen ze in het peloton iets niet helemaal goed. Ik zie hier drie ritten die meerdere kanten op kunnen en een prachtige bergetappe. Het is niet vlak, het is niet te zwaar, de afstanden zijn prima en er liggen voor de puncheurs kansen om er in de laatste paar kilometer nog van weg te sprinten. Helemaal niks mis mee.
Chiappuccidonderdag 14 juni 2018 @ 10:49
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 10:45 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Als etappe 4 in een sprint eindigt doen ze in het peloton iets niet helemaal goed. Ik zie hier drie ritten die meerdere kanten op kunnen en een prachtige bergetappe. Het is niet vlak, het is niet te zwaar, de afstanden zijn prima en er liggen voor de puncheurs kansen om er in de laatste paar kilometer nog van weg te sprinten. Helemaal niks mis mee.
Als die heuveltjes in de finale nog de moeite waard zijn dan is het wel prima inderdaad. Dat kan ik alleen niet opmaken uit de profielen. Zo'n explosieve finale ontbreekt er in de Tour nog wel eens aan. Een wat vlakkere rit is daar ook meestal gedoemd om in een massasprint te eindigen.
showtimerdonderdag 14 juni 2018 @ 10:51
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 10:09 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Volg jij Ronald en Xiomy op de sociale netwerkjes?
Neje, maar wat niet is...
showtimerdonderdag 14 juni 2018 @ 10:53
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 10:28 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik ga ernstig teleurgesteld zijn als Valverde in de laatste etappe niet demarreert op Pic de Nore en er een gruwelijke solo uitgooit, nadat hij een dag eerder al alles in de minuten gereden heeft.
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 10:41 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Serieuze concurrentie is er niet, dus dat zal wel moeten.
Meh juist vanwege dat laatste is het vrij baan geven aan een onderdaan waarschijnlijk niet? Fernandez kan wel een boost gebruiken.
Columbiafandonderdag 14 juni 2018 @ 10:56
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 10:16 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

We gaan juichen voor Kipkemboi.
johannes_vermeerdonderdag 14 juni 2018 @ 12:29
Van harte Koffieplanter :) Zullen we het samen vieren?
Slobeenddonderdag 14 juni 2018 @ 12:59
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 12:29 schreef johannes_vermeer het volgende:
Van harte Koffieplanter :) Zullen we het samen vieren?
Ben jij ook jarig?
Koffieplanterdonderdag 14 juni 2018 @ 13:05
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 10:53 schreef showtimer het volgende:

[..]

[..]

Meh juist vanwege dat laatste is het vrij baan geven aan een onderdaan waarschijnlijk niet? Fernandez kan wel een boost gebruiken.
Hij is er al aan begonnen, halve peloton in moeilijkheden. :D
Koffieplanterdonderdag 14 juni 2018 @ 13:06
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 12:29 schreef johannes_vermeer het volgende:
Van harte Koffieplanter :) Zullen we het samen vieren?
Je bent van harte uitgenodigd.
kaasplankjedonderdag 14 juni 2018 @ 13:09
Kringverjaardag bij koffieplanter? Gezellig.
Koffieplanterdonderdag 14 juni 2018 @ 13:09
Liveticker van Tuttobici doet het niet. Slecht, matig. Mag hopen dat ze dat even repareren voor het echte werk begint straks.
Rellende_Rotscholierdonderdag 14 juni 2018 @ 13:11
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 13:09 schreef Koffieplanter het volgende:
Liveticker van Tuttobici doet het niet. Slecht, matig. Mag hopen dat ze dat even repareren voor het echte werk begint straks.
Ik ben al uren aan het F5'en, tevergeefs.
Mykonosdonderdag 14 juni 2018 @ 13:14
Tuttobici doet het gewoon bij mij? Site is vernieuwd en wat aangepast.

Iig grote groep weg nu, Colombiaantjes moeten aan de bak in de achtervolging. Hoewel, gevaarlijke mannen voor AK lijken niet echt mee.
Koffieplanterdonderdag 14 juni 2018 @ 13:17
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 13:14 schreef Mykonos het volgende:
Tuttobici doet het gewoon bij mij? Site is vernieuwd en wat aangepast.

Iig grote groep weg nu, Colombiaantjes moeten aan de bak in de achtervolging. Hoewel, gevaarlijke mannen voor AK lijken niet echt mee.
Ah, grazie. Als je de gebruikelijke link volgt, krijg je een error.

Deze groep is geen gevaar, ze staan allemaal op een half uur of meer. Jimenez was trouwens gevallen eergisteren en daarom dus DNF. Hij is trouwens al vader, 20 lentes jong.
kaasplankjedonderdag 14 juni 2018 @ 13:21
Fokken als konijnen joh.
showtimerdonderdag 14 juni 2018 @ 13:29
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 13:05 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Hij is er al aan begonnen, halve peloton in moeilijkheden. :D
Directvelo meldt niets?
Koffieplanterdonderdag 14 juni 2018 @ 13:34
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 13:29 schreef showtimer het volgende:

[..]

Directvelo meldt niets?
Twitter van RDO schreef dat.
Rellende_Rotscholierdonderdag 14 juni 2018 @ 13:35
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 13:29 schreef showtimer het volgende:

[..]

Directvelo meldt niets?
Nee, niks aan de hand volgens mij. Kopgroepje (met Meron Abraham *O*) met vijf minuten voorsprong op het peloton, kan dan nooit heel spannend zijn.

Misschien dat hij heel even kort z'n benen heeft gestrekt op het eerste klimmetje van de dag.

photo0t.jpg
Mooie jongen.
LekkerWeertjedonderdag 14 juni 2018 @ 13:55
IMG_9124-1024x683.jpg
Volgens de site heeft Piti de boel serieus uit elkaar getrokken op dat klimmetje.
johannes_vermeerdonderdag 14 juni 2018 @ 14:00
quote:
11s.gif Op donderdag 14 juni 2018 12:59 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ben jij ook jarig?
Twee dagen geleden.
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 13:06 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Je bent van harte uitgenodigd.
Ik pak nu het vliegtuig naar Madrid.
showtimerdonderdag 14 juni 2018 @ 14:04
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 13:55 schreef LekkerWeertje het volgende:
[ afbeelding ]
Volgens de site heeft Piti de boel serieus uit elkaar getrokken op dat klimmetje.
Oke dat is duidelijk. :) Op die vorige tweet met bijbehorend filmpje zou Theo Koomen trots zijn geweest.
Koffieplanterdonderdag 14 juni 2018 @ 14:08
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 14:00 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Twee dagen geleden.

[..]

Ik pak nu het vliegtuig naar Madrid.
Moet je nog 500 kilometer door (lol). Vier het wel zondagmiddag pas, is dat erg?
johannes_vermeerdonderdag 14 juni 2018 @ 14:30
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 14:08 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Moet je nog 500 kilometer door (lol). Vier het wel zondagmiddag pas, is dat erg?
Zet het bier maar vast koud.
showtimerdonderdag 14 juni 2018 @ 15:02
Cav :')
IbanMayodonderdag 14 juni 2018 @ 15:02
Lol, groenewegen helemaal alleen
Aguerodonderdag 14 juni 2018 @ 15:02
Machtige sprint van Dylan.
TheArtdonderdag 14 juni 2018 @ 15:02
Dylan wint. De tering wat kwam ie van ver :D

En wat stonden Ewan en Cav in vergelijking met hem stil.
Mykonosdonderdag 14 juni 2018 @ 15:03
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:02 schreef TheArt het volgende:
Dylan wint. De tering wat kwam ie van ver :D
Echt he, ik zag de hele trein ontsporen, gaf geen cent meer voor zijn kansen.

Die is wel klaar voor de Tour.
TheArtdonderdag 14 juni 2018 @ 15:05
Kittel die in de achtergrond weer eens loopt te schreeuwen nadat ze bij Katusha aan het falen waren.
Aguerodonderdag 14 juni 2018 @ 15:05
quote:
11s.gif Op donderdag 14 juni 2018 12:59 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ben jij ook jarig?
Ik wel.
showtimerdonderdag 14 juni 2018 @ 15:05
1. GROENEWEGEN Dylan [41] TLJ 3:35:43
2. PELUCCHI Matteo [5] BOH
3. EWAN Caleb [62] MTS
4. CONSONNI Simone [85] UAD
5. BELLETTI Manuel [92] ANS
6. CAVENDISH Mark [51] DDD
7. RAJOVIC Duan [145] ADR
8. CIMA Damiano [103] NIP
9. KOROEC Rok [213] MBS
10. TOT Paolo [204] SMV
11. BALLERINI Davide [91] ANS
12. COLNAGHI Luca [207] SMV
13. VIVIANI Attilio [206] SMV
14. BOZIĆ Borut [23] TBM
15. MEZGEC Luka [65] MTS
Mykonosdonderdag 14 juni 2018 @ 15:06
Wat is er allemaal aan de hand met Kittel joh?
Koffieplanterdonderdag 14 juni 2018 @ 15:06
37376.png-alert.
Slobeenddonderdag 14 juni 2018 @ 15:06
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:05 schreef Aguero het volgende:

[..]

Ik wel.
Van harte!
maxi-musdonderdag 14 juni 2018 @ 15:07
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:06 schreef Mykonos het volgende:
Wat is er allemaal aan de hand met Kittel joh?
Geen idee, gister sprintte Zabel zelf.
Rellende_Rotscholierdonderdag 14 juni 2018 @ 15:07
Groenewegen gaat 10 ritten winnen in de Tour.
WAvanBurendonderdag 14 juni 2018 @ 15:08
Kittel graag thuislaten voor de Tour en meer ondersteuning voor Zak :).
maxi-musdonderdag 14 juni 2018 @ 15:08
Sacha ook knap 44e.
Rellende_Rotscholierdonderdag 14 juni 2018 @ 15:10
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:06 schreef Koffieplanter het volgende:
[ afbeelding ]-alert.
15:09 10 secondi di vantaggio per Williams.
15:06 Williams ora solo al comando, la magia rosa a 15".

Inteelthoofd kan er niks van.
Mykonosdonderdag 14 juni 2018 @ 15:11
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:10 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

15:09 10 secondi di vantaggio per Williams.
15:06 Williams ora solo al comando, la magia rosa a 15".

Inteelthoofd kan er niks van.
15:10 Aumenta il vantaggio: 40 secondi su 11 inseguitori.
15:09 10 secondi di vantaggio per Williams.

Italianen en tijdmetingen :D
Koffieplanterdonderdag 14 juni 2018 @ 15:11
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:10 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

15:09 10 secondi di vantaggio per Williams.
15:06 Williams ora solo al comando, la magia rosa a 15".

Inteelthoofd kan er niks van.
40 secondi su 11 inseguitori.
TheArtdonderdag 14 juni 2018 @ 15:11
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:07 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Geen idee, gister sprintte Zabel zelf.
Dat kwam omdat Kittel vol in de remmen moest voor een vallende Majka.

Maar Kittel is al maanden echt ronduit slecht. Je kan het niet altijd op je falende trein steken. De lead-out voor Groenewegen was ook ronduit kut vandaag, maar alsnog wint ie vanuit geslagen positie.
showtimerdonderdag 14 juni 2018 @ 15:11
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:08 schreef WAvanBuren het volgende:
Kittel graag thuislaten voor de Tour en meer ondersteuning voor Zak :).
Dat gaat helaas geen zak (ha!) uitmaken.
Rellende_Rotscholierdonderdag 14 juni 2018 @ 15:11
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:11 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

40 secondi su 11 inseguitori.
Lekker betrouwbaar allemaal.
maxi-musdonderdag 14 juni 2018 @ 15:13
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:11 schreef TheArt het volgende:

[..]

Dat kwam omdat Kittel vol in de remmen moest voor een vallende Majka.

Maar Kittel is al maanden echt ronduit slecht. Je kan het niet altijd op je falende trein steken. De lead-out voor Groenewegen was ook ronduit kut vandaag, maar alsnog wint ie vanuit geslagen positie.
Ah ok. Alleen in de Tirenno 2 ritjes gewonnen dit jaar. Matig, slecht.
Mykonosdonderdag 14 juni 2018 @ 15:13
Die Sven Burger is wel een redelijk interessant talent. Beste Nederlander in de Babygiro, ex-MTB met veel blessureleed, maar nu rijdend bij Tirol, vrij sterke klimmer die ook vandaag weer bij de beste in de kopgroep zat, terwijl hij eerder deze week nog gevallen is.
Rellende_Rotscholierdonderdag 14 juni 2018 @ 15:15
Osorio is z'n brommertje aan het opblazen. Dit gaat nog mis.
Pistolerodonderdag 14 juni 2018 @ 15:17
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:11 schreef TheArt het volgende:

[..]

Dat kwam omdat Kittel vol in de remmen moest voor een vallende Majka.

Maar Kittel is al maanden echt ronduit slecht. Je kan het niet altijd op je falende trein steken. De lead-out voor Groenewegen was ook ronduit kut vandaag, maar alsnog wint ie vanuit geslagen positie.
Vorig jaar in de Tour was de leadout van Kittel vaak ook ranzig slecht maar won ie alsnog 5x.
Nee, Marcel kan er echt he-le-maal niks meer van en gaat ook niks klaarspelen in de Tour.
Rellende_Rotscholierdonderdag 14 juni 2018 @ 15:18
Op de PLAYER trouwens Occitani. _O_

Abraham heeft alle tussensprints gewonnen en was op ieder bergje als eerste boven, die weet dus wel waar je de mosterd haalt.
Marcossdonderdag 14 juni 2018 @ 15:18
Indrukwekkend sprintje van Groenewegen hoor
Koffieplanterdonderdag 14 juni 2018 @ 15:19
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Osorio is z'n brommertje aan het opblazen. Dit gaat nog mis.
Hij is ook tijd aan het verliezen op Donovan. Slecht, matig. Morgen ook niet bepaald een rustdag. Dit gaat helemaal fout.
Marcossdonderdag 14 juni 2018 @ 15:21
quote:
14s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:03 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Echt he, ik zag de hele trein ontsporen, gaf geen cent meer voor zijn kansen.

Die is wel klaar voor de Tour.
In de Tour gaat dit hem vast niet lukken met al die treintjes die dan meedoen, dan heeft hij zijn leadout normaal wel nodig.. Al deed Kittel het vorig jaar ook een paar keer vanuit geslagen positie..
Mykonosdonderdag 14 juni 2018 @ 15:21
MARK DONOVAN LA NUOVA MAGLIA ROSA DEL GIRO D'ITALIA.
Rellende_Rotscholierdonderdag 14 juni 2018 @ 15:23
Colombiaantjes kunnen er niks van.

Wordt wel tijd dat die Britten een keer door het ijs gaan zakken.
Mansjesterdonderdag 14 juni 2018 @ 15:23
Groenewegen kan er cht niks van
Koffieplanterdonderdag 14 juni 2018 @ 15:24
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:21 schreef Mykonos het volgende:
MARK DONOVAN LA NUOVA MAGLIA ROSA DEL GIRO D'ITALIA.
:N

Osorio moet zich grandioos opgeblazen hebben.
Rellende_Rotscholierdonderdag 14 juni 2018 @ 15:27
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:24 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

:N

Osorio moet zich grandioos opgeblazen hebben.
15:23 Conferma: Osorio secondo a 14", Williams terzo a 57" e Vlasov quarto a 1'52"

45 seconden verloren op Donovan dus ongeveer. In een kilometer of twee ofzo. (lol)
Koffieplanterdonderdag 14 juni 2018 @ 15:29
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:27 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

15:23 Conferma: Osorio secondo a 14", Williams terzo a 57" e Vlasov quarto a 1'52"

45 seconden verloren op Donovan dus ongeveer. In een kilometer of twee ofzo. (lol)
Morgen Monte Grappa, wordt ook weer een expeditie. Dit is voor hem wel klaar vrees ik, die tank is leeg.
Bugnodonderdag 14 juni 2018 @ 15:34
Vol