abonnement Unibet Coolblue
pi_179669632
quote:
1s.gif Op donderdag 7 juni 2018 22:12 schreef Crumpette het volgende:
Ontopic, arja, bij mijn kiddies werkt(e) het op deze leeftijd vooral goed om te benoemen waarom ze zo boos zijn. 'Je bent boos omdat we weg moeten uit de speeltuin. Dat is ook jammer.' Knuffel etc.

Over een half jaar is het weer een heel andere ballgame :')
Ik snap wat je zegt, maar het is bv ook omdat ze geen slokje wijn mag, of op het dak mag klimmen.

Ze doet sinds een paar dagen ook geen middagdutjes meer. Ik hoop zo dat die feature weer terugkomt
  vrijdag 8 juni 2018 @ 10:47:49 #277
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_179670568
Ojee Arja, ook geen middagdut meer. Sterkte daar :%
pi_179670591
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 09:50 schreef Arja het volgende:

[..]

Ik snap wat je zegt, maar het is bv ook omdat ze geen slokje wijn mag, of op het dak mag klimmen.

Ze doet sinds een paar dagen ook geen middagdutjes meer. Ik hoop zo dat die feature weer terugkomt
Ja, maar dat is óók jammer :P. Mag ze geen wijn?
pi_179670649
"Je bent boos omdat je vandaag even geen wijntje mag hé?" O+

Hier wordt Engels en Nederlands nu echt door elkaar gehaald. Als hij klaar is met eten zegt hij "Nee more". Klaaa(r).
Oh, I wish I could, but I don't want to.
pi_179672772
leuke fase Arja O+ :7
hier duurde het tot ongeveer 3.5 bij onze kleuter. ik vond dat echt een hele pittige fase.
Ik denk dat je het gewoon per situatie anders moet aanpakken. En soms moet je ze maar lekker boos laten zijn, dat draait vanzelf weer bij.


Hier een heel ander "probleem". Meneertje slaat zijn broer en als ik hem erop aanspreek lacht hij erom :X Hij gaat ook zo boven op zijn broer zitten en lacht daar dan om terwijl zijn broer huilt :')
Maar naast dit probleempje is het is zn leuk en lief kind ♡

Quoi ik denk dat dat kwijlen meer door zijn mondje komt die veel open staat. vriendin van mij heeft 2 van die kindjes. de oudst zit nu op school en kwijlt al een tijdje niet meer ;) komt vanzelf goed.

ik zag nog mooie dreumesjes voorbij komen O+
pi_179679517
Lastig probleem ikke.

Emmy is alweer wat meer zichzelf en vanmiddag heeft ze geslapen. Na ons bedritueel klampt ze zich vast en begint te huilen, hoe veel boekjes je ook leest. Ik denk dat ze door onze vakantie en doordat ze ziek is geweest gewoon graag bij ons wil blijven. Ik heb haar dus huilend in bed gelegd (nooit gedaan) en na 5 minuten was het stil.
Veel minder driftbuien ook en ze zijn korter. Ik kan me ook niet voorstellen dat mijn zen-meisje langdurig ineens een monstertje wordt. Help me hopen :D
pi_179679971
Oh en bedankt voor de tip van de miracle beker. Hij is fijn ^O^
pi_179680619
Nou, de box kunnen we wel weg doen, want sinds een tijdje is het Drama.
Ze houwen me gevangen, boehoehoe. :') .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  vrijdag 8 juni 2018 @ 20:40:31 #284
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_179680749
Zo Franny, weg ermee! Welkom terug ruimte in je woonkamer :)

Arja, fijn dat het al iets beter gaat. Misschien zat ze door de door jouw genoemde redenen ook even niet zo lekker in haar vel?

Ikke! Thanks voor je kwijl-ervaring :+ En lastig van dat slaan zeg! De kleinste doet dat dus bij de grote?

Ik had me voorgenomen zelf haren te knippen bij Max, sinds de bijna traumatische bezoekjes aan de kapper. Nu toch maar weer eens langs de kinderkapper hier in de stad en wat een verademing. Nog steeds was het brullen van begin tot eind (hij moest zelfs 2x kokhalzen van het huilen :'( ), maar hij bleef wel stil zitten. En zij knipte gelukkig tijdens dat huilen gewoon door, waardoor het snel gepiept was. Pfffft.... leuke ervaring weer :X

Daarna lekker op terras (natuurlijk) met zandbak, waar hij met een schep meerdere keren zand in de koffie van andere mensen slingerde :') De term "voorzichtig gooien" maar geïntroduceerd, achteraf gezien een dubieuze term natuurlijk, maar je doet maar wat hè. Middagdut werd overigens overgeslagen en dat gebeurt nu dus zo'n 3 dagen in de week en is geen probleem. Fijn, dat geeft wat flexibiliteit aan de dag.

Met zijn korte coupe is het nu wel nog meer een boefje:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_179680909
Franny haha ahh

Q ja dat denk ik ook.
Tof kapsel heeft hij toch altijd, maar wat een drama bij de kapper. Emmy zit altijd heel timide en braaf in het speciale auto-stoeltje bij de kapper en wist na 1 keer al dat ze een koekje zou krijgen toen we de deur binnenliepen. }:|
pi_179683335
Quoi staat hem goed! Ik werk tegenover een kapper en soms zeggen we wel eens tegen elkaar dat er weer een kind vermoord wordt daar :+ en laatst reed net de politie door de straat op dat moment _O-

Ik ga het maar niet over mijn dag hebben. Ik heb hem onder het eten in bed gezet, de babyfoon uitgedaan
Mijn brood opgegeten (we aten tussen de middag al warm) en hem toen uit bed gehaald. Wat een drama :') daarna was het goed en at hij zijn brood alsof er niks gebeurd was.

En terwijl ik dit type, bedenk ik mij dat ik de babyfoon ook niet meer heb aangezet |:( ik dacht al, wat slaapt hij snel :') als rer iets was geweest had ik hem wel gehoord.
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 zaterdag 9 juni 2018 @ 00:56:57 #287
269689 crew  Viv
pi_179685838
ZZ deed iets nieuws vandaag bij het avondeten, van het ene op het andere moment plotseling huilen en hangerig alsof ze 40 graden koorts had (dat had ze niet, zelfs geen verhoging). Ik houd het voorlopig op slaaptekort (ze had wat kortere nachten gemaakt zonder dit overdag in te halen), maar als ze binnen nu en een paar dagen toch ziek wordt, dan was dit een voorbode. :') Wel bizar om mee te maken hoe dat zo ineens kan omslaan. :o
pi_179691486
Hoe is het nu met haar Vivi? Wij hebben het met Timo ook wel eens gehad. Toen bleek er niks aan de hand behalve heeeeeeel moe.

Over kappers gesproken: Timo ging afgelopen week voor het eerst. Hij vond het enigszins indrukwekkend, maar hoefde niet te huilen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 zaterdag 9 juni 2018 @ 15:18:30 #289
269689 crew  Viv
pi_179692464
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 14:20 schreef Gogo83 het volgende:
Hoe is het nu met haar Vivi? Wij hebben het met Timo ook wel eens gehad. Toen bleek er niks aan de hand behalve heeeeeeel moe.

Over kappers gesproken: Timo ging afgelopen week voor het eerst. Hij vond het enigszins indrukwekkend, maar hoefde niet te huilen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Niks aan de hand met haar, behalve veel troep uit haar oor (had ze ook tijdens een paar dagen koorts, 2 weken geleden). Het ging gisteren zo abrupt dat ik eerst dacht dat ze met haar vinger in haar oog had geprikt, of op haar tong had gebeten of zo. :')

Wij zijn met ZZ nog niet bij een kapper geweest. Nu met het warme weer heb ik wel een staartje gemaakt (vind ik bij mezelf altijd heel irritant als lange haren in je nek plakken). Ze heeft trouwens een mix van krullen en steil haar. :D
pi_179697895
Gogo wat lief.
Zo terughoudend en overweldigd zit emmy er ook bij bij de kapper.

Vivi toen ik las over troep uit oortjes dacht ik ik kan Emmys oren wel weer eens schoonmaken met van die speciale wattenstaafjes die niet diep kunnen. In geen eeuwen meer gedaan. Maar ze werkt nu niet meer mee.

Wij gaan binnenkort ook over op een achterzitje op de fiets. Ik vind het wel jammer, want nu kan ik zo knus met haar kletsen en dingen aanwijzen en kusjes geven op haar hoofd. En zij pakt mijn handen altijd vast. En ze tikt steeds met haar handen mijn knieeen aan als ik fiets.
pi_179698469
Gogo, hij is wel onder de indruk :D

Arja, waarom gaan jullie over naar een achterzitje? Moet dat bij een bepaald aantal kilo’s? Ik geniet zo van M. op het voorzitje, vind het zo gezellig. Op vakantie zit ze op een achterzitje, echt minder gezellig.

Q, hoe gaat het fles-vervangen-voor-een-bekertje-melk? Wordt het nog steeds geaccepteerd?

Wij hebben zo’n heerlijke vakantie! O+ M. vindt alles prachtig, we hebben tot nu toe mooi weer en ondernemen veel.
M. stapt op alles en iedereen af en kent geen angsten. Ook in het zwembad niet, ze wil liever niet vastgehouden worden en is zo enthousiast van het water dat ze gekke sprongetjes doet en kopje onder gaat als we niet opletten. Rennen, springen door het water.
Ook op het hoge klimrek met touwen voor grote kinderen wil ze zelf lopen (mag natuurlijk niet). Ze is voor niets en niemand bang en stapt overal op af. Ze loopt zo de tent uit, neemt haar poppenbuggy mee, zegt ‘daaaag’ en loopt zo de hele camping over _O- super grappig. Heel mooi vind ik die onbevangenheid en vertrouwen in de wereld en de mensen O+ Het is mooi om te zien hoe ze in het leven staat.
Tegelijkertijd baart het me ook wel een beetje zorgen dat ze echt nergens bang voor is. Als ik even een paar seconde niet oplet is ze weg. Het vliegt me een beetje aan, heb het gevoel dat ik haar makkelijk kwijt kan raken :{
Leuk hoor, dat ze nergens bang voor is, maar ze mag van mij best wat angsten hebben voor bijv water en alleen op pad gaan.
Is dit herkenbaar? Tips hoe hiermee om te gaan?
pi_179699142
Mies omdat ze niet meer zo goed zit en omdat ze er moeilijker in te tillen is.

Wat een lief verhaal over jullie vakantie.
Emmy blijft vooralsnog bij me in de buurt gelukkig. Qua tips kom ik niet verder dan van tevoren afspraken maken met haar en zeggen wat je verwacht en als het ergens druk is sowieso handje pakken.
pi_179716938
Wij gaan door voor de tweede rij kiezen! Ik spotte vanmiddag kies nummer 5 en nummer 6 is ook in aantocht. Nog maar 3 kiezen tot einde tandjesleed _O_
  zondag 10 juni 2018 @ 21:59:02 #294
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_179717215
Gogo, wat zit Timo er chill bij! Het is ook echt zo'n mix van jullie 2 he? Leuk om hem even te zien :)
Wij lieten Max vooraf filmpjes zien van dreumesjes die naar de kapper gingen en nu wil hij telkens "haren knippen visie?", ofwel filmpjes zien van de kapper :')

Mies, de vakantie klinkt goed! Flesje is definitief weg hier 's avonds en 's ochtends ja. En de onbevangenheid van M. Ik kan me je zorgen voorstellen. Deels herkenbaar, deels niet. Max is ook onbevangen en erg aan het ontdekken, maar ook heel erg voorzichtig aangelegd en je ziet hem regelmatig even checken waar we zijn. Hij zou ook bijvoorbeeld (voorlopig) niet een stoepje afrennen of de zandbak instormen, maar doet alles heeeeeeel voorzichtig :D

Vandaag gemeet met de dames van Mom in Balance tijdens mijn zwangerschap. Speciaal! Kindjes bijna allemaal 2 O+ Max had even zijn middag niet, want pletterde op de heenweg een tand door zijn lip en donderde achterover van de rand van de zandbak. Eenmaal thuis leek hij te denken: fijn. Hij zegt soms ook "even bijkomen" :')

Oh en in zijn kinderstoel vanmiddag, we aten buiten, tilde hij een bil op en liet een scheet. Hij moest daar zo verschrikkelijk hard om lachen, dat ze het 3 straten verder nog hoorden, wel 10 minuten lang :D :D

Nazil, zijn L en jij weer on speaking terms?
pi_179717531
Herkenbaar Q, dat voorzichtige heeft Emmy ook.
Maar de jouwe is wel een kleine brokkenpiloot ondanks dat :D

Ik heb eigenlijk geen idee hoeveel kiezen Emmy heeft. Het ziet er wel best vol uit geloof ik.
pi_179718464
Ai q, sneu van dat vallen. L en ik zijn weer goede vriendjes ja. Hij heeft vandaag thuis niks anders gedaan dan enorme auto's gebouwd van duplo.
En toen we naar een verjaardag gingen heeft hij alleen maar met z'n hoofd in een konijnenhok gehangen :+ ijn! Ijn! Aaien!
En het meest bizarre van vandaag: hij wist waar mijn oma woont. We komen er zo'n 3x in het jaar en dan komen we ook van de andere kant. En hij wist het gewoon :?
pi_179721843
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 20:54 schreef Mies_poes het volgende:
Gogo, hij is wel onder de indruk :D

Arja, waarom gaan jullie over naar een achterzitje? Moet dat bij een bepaald aantal kilo’s? Ik geniet zo van M. op het voorzitje, vind het zo gezellig. Op vakantie zit ze op een achterzitje, echt minder gezellig.

Q, hoe gaat het fles-vervangen-voor-een-bekertje-melk? Wordt het nog steeds geaccepteerd?

Wij hebben zo’n heerlijke vakantie! O+ M. vindt alles prachtig, we hebben tot nu toe mooi weer en ondernemen veel.
M. stapt op alles en iedereen af en kent geen angsten. Ook in het zwembad niet, ze wil liever niet vastgehouden worden en is zo enthousiast van het water dat ze gekke sprongetjes doet en kopje onder gaat als we niet opletten. Rennen, springen door het water.
Ook op het hoge klimrek met touwen voor grote kinderen wil ze zelf lopen (mag natuurlijk niet). Ze is voor niets en niemand bang en stapt overal op af. Ze loopt zo de tent uit, neemt haar poppenbuggy mee, zegt ‘daaaag’ en loopt zo de hele camping over _O- super grappig. Heel mooi vind ik die onbevangenheid en vertrouwen in de wereld en de mensen O+ Het is mooi om te zien hoe ze in het leven staat.
Tegelijkertijd baart het me ook wel een beetje zorgen dat ze echt nergens bang voor is. Als ik even een paar seconde niet oplet is ze weg. Het vliegt me een beetje aan, heb het gevoel dat ik haar makkelijk kwijt kan raken :{
Leuk hoor, dat ze nergens bang voor is, maar ze mag van mij best wat angsten hebben voor bijv water en alleen op pad gaan.
Is dit herkenbaar? Tips hoe hiermee om te gaan?
De mijne is wel wat jonger dan die van jou, maar ik zeg vaak dat hij mij een paar jaar van mijn leven kost. Zijn grootste hobby is momenteel op dingen klimmen. Ik heb hem van stoelen, tafels (zelfs onze eettafel, via de stoel van zijn broer), trappen, glijbanen enz. moeten plukken. Soms net op tijd.
Ik weet nog niet hoe ik hier mee om moet gaan. Ik ken het niet van de oudste, die is juist heel bedachtzaam.

Jullie vakantie klinkt heerlijk O+
pi_179721888


Kijk dit gebeurt er als je de n stoel van broer niet aan de tafel schuift... Schoonmoeder was hier op tijd bij.
  maandag 11 juni 2018 @ 09:42:16 #299
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_179723036
quote:
1s.gif Op maandag 11 juni 2018 07:09 schreef Adrian4 het volgende:

[..]

De mijne is wel wat jonger dan die van jou, maar ik zeg vaak dat hij mij een paar jaar van mijn leven kost. Zijn grootste hobby is momenteel op dingen klimmen. Ik heb hem van stoelen, tafels (zelfs onze eettafel, via de stoel van zijn broer), trappen, glijbanen enz. moeten plukken. Soms net op tijd.
Ik weet nog niet hoe ik hier mee om moet gaan. Ik ken het niet van de oudste, die is juist heel bedachtzaam.

Jullie vakantie klinkt heerlijk O+
Ah, boks!

Hier ook een dreumes die óveral bovenop klimt (ook de keukentafel via stoel van kleuter idd) en een oudste die dat echt nooit deed (of doet, eigenijk).
Nogal wennen he 😬

Ik laat d'r wel altijd zelf weer er af klimmen als ze ergens op is geklommen, want ik vind het wel belangrijk dat ze leert hoe ze dat veilig doet. Sta er dan wel bij voor aanwijzingen of om op te vangen.
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_179723558
L. is ook echt zo roekeloos he, het kijkt wel of die tweede kindjes gewoon geen eerste versnelling kennen en gewoon BAM jonguh alles gelijk willen meedoen. :')
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')