abonnement Unibet Coolblue
pi_189394900
Maar kritisch zijn brengt ook wat op. Je kunt het als consument heel simpel doen. Gewoon met google. Bekijk aanbiedingen kritisch. De Telegraaf maakt het wel heel erg dol. Die bieden een duur product aan met van .... voor....
Als je dan gaat googelen blijkt dat de voor.... prijs de gewone adviesprijs is.
Of dat de van .... vreselijk is overdreven. Kijk voor de gein maar eens naar dat oventje dat nu in de aanbieding is.

Verder: hou je boodschappen bij. Ik heb daar een programma voor geschreven. Kreten als Prijsdoorbraak blijken zeer overdreven en supermarktfolders willen nog wel eens een andere indruk wekken dan de waarheid.
Moet wel zeggen dat AH het nog het beste van afbrengt met de bonussen, daar is niks mis mee.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  zaterdag 12 oktober 2019 @ 12:17:52 #102
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_189394955
Wat maakt brood van de gemiddelde bakker beter dan de duurdere broden van de AH? Beide fabrieksproducten en even afgebakken in de winkel

Zie de croissantaflevering van de Keuringsdienst van Waarde
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_189394980
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 oktober 2019 12:17 schreef Molo het volgende:
Wat maakt brood van de gemiddelde bakker beter dan de duurdere broden van de AH? Beide fabrieksproducten en even afgebakken in de winkel

Zie de croissantaflevering van de Keuringsdienst van Waarde
Eh, nou de bakker waar ik kom daar zijn ze al om vier uur 's morgens bezig met vers bakken.
Croissants is een ander verhaal, dat is een enorm bewerkelijk product. Maar een volkorenbrood is vers te bakken.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  zaterdag 12 oktober 2019 @ 12:22:33 #104
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_189394996
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2019 12:21 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Eh, nou de bakker waar ik kom daar zijn ze al om vier uur 's morgens bezig met vers bakken.
Croissants is een ander verhaal, dat is een enorm bewerkelijk product. Maar een volkorenbrood is vers te bakken.
Dat is een uitzondering dan, fijn zo'n bakker.
Hier vooral van die prefab afbakkers, en dan hoop geld vragen. Ben gekke Henkie niet
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_189395319
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2019 10:47 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Je kunt de kwaliteit van een supermarkt toch niet vergelijken met die van een vakslager of kaasboer? Dat is gewoon iets heel anders. Net als dat je het eetcafé op de hoek gaat vergelijken met een sterrenrestaurant.

En natuurlijk bestaat zo'n Allerhande om hun format en hun partners te promoten. Echt niet om jou een plezier te doen. Dat is nooit anders geweest. Ze geven het gratis weg om klanten op een toegankelijke manier kennis te laten maken met nieuwe producten en zodat je het bedrijf sympathiek gaat vinden.

Als je niet geīnteresseerd bent in moderne producten en nieuwe smaakcombinaties is een Allerhande niet relevant. Ik ben dat wel, ik vind het juist wel leuk. Ik moet alleen alle kooktijdschriften van de afgelopen 6 maanden nog lezen maar goed ;)
Ok, weet je wat (want ik weet ook dat ik dit jaar bijna geen fotorapportages heb gemaakt), ik kies een recept uit de laatste Allerhande. En geen klassieke zoals die gehaktballen uit de oven en karbonades met appels, maar ik laat me uitdagen.
Dan maak ik er ook een fotoverslag van.
Wordt niet dit weekend want vandaag en morgen heb ik al snert.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_189396041
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2019 11:45 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Iets met boer en wat hij niet kent. Ik moet het gewoon proberen. Sorry voor mijn kritiek. Het is mijn dagelijks werk, ik word er voor betaald kritisch te zijn, dat moet ik loslaten.
Geen sorry zeggen joh! Ik vind het wel fascinerend dat iemand die graag kookt, eet en in CUL post een beetje bang is voor nieuwe dingen :D Die combinatie zie je niet vaak.
Spoilers!
pi_189396266
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2019 14:06 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Geen sorry zeggen joh! Ik vind het wel fascinerend dat iemand die graag kookt, eet en in CUL post een beetje bang is voor nieuwe dingen :D Die combinatie zie je niet vaak.
Dat komt omdat ik toen uit huis ging ik niet kon koken, nog geen ei niks. Ik kom uit de tijd dat vrouwen niet werkten, dus als je uit huis ging er verwacht werd dat vrouwlief het eten iedere dag het warm eten op tafel zette. Maar toen veranderde alles.
Wat ik toen at was soms een pot appelmoes of een rookworst. Zelfs de diepvriespizza's lukten niet. Ik kan je vertellen, dat houd je niet lang vol.
Toen ben ik vanaf nul mezelf leren koken. Zelfs aardappels schillen moest ik leren. Want daar begon het mee. AGV. Moest alles leren. Wat me tegenviel is dat je lang niet alles uit kookboeken leert, want die gebruiken termen die ik niet kende.

I've come a long way. En ik ben er trots op. Ik ben geen keukenprins. Maar ik kan de basis om een gezond leven te leiden. En dat vind ik al heel wat.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  zaterdag 12 oktober 2019 @ 14:25:14 #108
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_189396275
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2019 14:24 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Dat komt omdat ik toen uit huis ging ik niet kon koken, nog geen ei niks. Ik kom uit de tijd dat vrouwen niet werkten, dus als je uit huis ging er verwacht werd dat vrouwlief het eten iedere dag het warm eten op tafel zette. Maar toen veranderde alles.
Wat ik toen at was soms een pot appelmoes of een rookworst. Zelfs de diepvriespizza's lukten niet. Ik kan je vertellen, dat houd je niet lang vol.
Toen ben ik vanaf nul mezelf leren koken. Zelfs aardappels schillen moest ik leren. Want daar begon het mee. AGV. Moest alles leren. Wat me tegenviel is dat je lang niet alles uit kookboeken leert, want die gebruiken termen die ik niet kende.

I've come a long way. En ik ben er trots op. Ik ben geen keukenprins. Maar ik kan de basis om een gezond leven te leiden. En dat vind ik al heel wat.
Hoe oud ben jij dan? :o
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_189396299
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2019 13:07 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Ok, weet je wat (want ik weet ook dat ik dit jaar bijna geen fotorapportages heb gemaakt), ik kies een recept uit de laatste Allerhande. En geen klassieke zoals die gehaktballen uit de oven en karbonades met appels, maar ik laat me uitdagen.
Dan maak ik er ook een fotoverslag van.
Wordt niet dit weekend want vandaag en morgen heb ik al snert.
Heb je wel al een gerecht op het oog, Sigaartje? :)
Is dat zo?
pi_189396358
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2019 14:24 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Dat komt omdat ik toen uit huis ging ik niet kon koken, nog geen ei niks. Ik kom uit de tijd dat vrouwen niet werkten, dus als je uit huis ging er verwacht werd dat vrouwlief het eten iedere dag het warm eten op tafel zette. Maar toen veranderde alles.
Wat ik toen at was soms een pot appelmoes of een rookworst. Zelfs de diepvriespizza's lukten niet. Ik kan je vertellen, dat houd je niet lang vol.
Toen ben ik vanaf nul mezelf leren koken. Zelfs aardappels schillen moest ik leren. Want daar begon het mee. AGV. Moest alles leren. Wat me tegenviel is dat je lang niet alles uit kookboeken leert, want die gebruiken termen die ik niet kende.

I've come a long way. En ik ben er trots op. Ik ben geen keukenprins. Maar ik kan de basis om een gezond leven te leiden. En dat vind ik al heel wat.
Daar kan je ook zeker trots op zijn. Maar ik weet toevallig dat jij nog gewoon werkt dus zo oud ben je niet. Je doet alsof je hoogbejaard bent joh. Met een beetje mazzel kan je nog 25 jaar mee. Pak gewoon eens iets uit het schap dat je nog niet kent. Wat is nou het ergste dat je kan gebeuren? Het is hoe dan ook leerzaam, ook als het tegenvalt.
Spoilers!
pi_189396485
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 oktober 2019 14:25 schreef Molo het volgende:

[..]

Hoe oud ben jij dan? :o
Rond de 60.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_189396554
De tijden zijn nu stukken makkelijker. Ik zie bij onze groenteboer veel gepensioneerden die de puf niet meer hebben om te koken. Die komen daar dagelijks een bakje dagelijkse kost halen. Spaghetti, stamppot, hele keuze heb je daar. Dat was er vroeger niet...
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  zaterdag 12 oktober 2019 @ 14:53:38 #113
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_189396612
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2019 14:44 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Rond de 60.
Dat is helemaal niet oud joh :D

Huppa, koken met dat lijf van je ^O^
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_189396613
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 oktober 2019 14:26 schreef Smallish het volgende:

[..]

Heb je wel al een gerecht op het oog, Sigaartje? :)
Nog niet, ik ga vanavond de Allerhande doorbladeren.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_189396616
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 oktober 2019 14:53 schreef Molo het volgende:

[..]

Dat is helemaal niet oud joh :D

Huppa, koken met dat lijf van je ^O^
:) :7
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_189396812
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2019 14:53 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Nog niet, ik ga vanavond de Allerhande doorbladeren.
^O^ Ben benieuwd, houd je ons op de hoogte?
Is dat zo?
pi_189397211
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 oktober 2019 15:13 schreef Smallish het volgende:

[..]

^O^ Ben benieuwd, houd je ons op de hoogte?
Ik maak er weer een topic van, maar dus niet weekend, ik heb nog een pan erwtensoep.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  Spellchecker zaterdag 19 oktober 2019 @ 20:46:31 #118
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_189520407
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 oktober 2019 20:45 schreef maily het volgende:



De snelle vissoep ..... met de ingrediënten zoals in de AllerHande.

Wij vonden het tegenvallen.
De citroenrasp bovenop was too much ....
En de wortel had voor ons niet in de tomatensoep gehoeven .....
  Moderator / Miss SHO zaterdag 19 oktober 2019 @ 21:28:28 #119
22592 crew  Ole
pi_189521220
Ik pas allerhande gerechten vaak aan als een ingrediënt naar mijn gevoel niet past.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Spellchecker zaterdag 19 oktober 2019 @ 21:29:59 #120
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_189521240
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 oktober 2019 21:28 schreef Ole het volgende:
Ik pas allerhande gerechten vaak aan als een ingrediënt naar mijn gevoel niet past.
Als er een volgende keer komt, doen we het niet met die kant-en-klare roerbakmix.
pi_190217074
Kersteditie Allerhande opgevist
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_190217219
Ik had de sinterklaaseditie nog niet uit. Staan ook vegetarische gerechten in. En goed voornemen: jongens ik ben lui geweest. Ik zal weer fotosessies maken.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_190217451
Gisteren de zuurkoolschotel uit de oven zoals in de sinterklaaseditie. Lekker met katenspek bovenop :)
pi_190217619
Wel weer een taart op de cover.
Mmmhh, erg apart



Maar wel creatief
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_190217632
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2019 17:46 schreef MevrouwPuff het volgende:
Gisteren de zuurkoolschotel uit de oven zoals in de sinterklaaseditie. Lekker met katenspek bovenop :)
Die zag er inderdaad erg lekker uit.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')