abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_182257734
registreer om deze reclame te verbergen
Nog iets dat je zou kunnen doen om de competitie concurrerender te maken is de huidige regel voor spelers buiten de EU schrappen. Excelsior zal nooit een goedkoop Braziliaantje op de kop kunnen tikken met de huidige regels.
  maandag 1 oktober 2018 @ 18:57:29 #227
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_182258575
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 18:09 schreef Solstice1 het volgende:
Nog iets dat je zou kunnen doen om de competitie concurrerender te maken is de huidige regel voor spelers buiten de EU schrappen. Excelsior zal nooit een goedkoop Braziliaantje op de kop kunnen tikken met de huidige regels.
Krijg je volledig Braziliaanse teams, echt een top idee :')
pi_182262348
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 14:25 schreef satecl het volgende:
Het niveau van de Eredivisie moet ten eerste gewoon omhoog. Een speler als De Ligt of Lozano wordt echt niet beter van een thuiswedstrijd tegen FC Emmen.

Ik zou het als volgt doen.
Nederlandse competitie (16 teams)
Nederlandse bekertoernooi (32 teams)
Benelux bekertoernooi (16 teams)

Nederlandse competitie:
Eerst allemaal een keer tegen elkaar. Dan speel je dus 15 wedstrijden. Na afloop(in januari) krijg je de A en B league, die daarna nog 2 keer tegen elkaar spelen. Dat betekent dus dat PSV en Ajax 3 keer tegen elkaar spelen in competitieverband. En vanaf januari heb je dan alleen nog maar leuke wedstrijden met bijvoorbeeld deze clubs:

[..]

Stoppen met die amateurclubs in de beker. Daar heeft niemand wat aan, behalve de penningmeester van zo'n club als Gemert. Gewoon de 16 clubs uit Eredivsie en 16 clubs uit Eerste divisie.

En met een bekercompetitie met Belgi heb je ook gewoon veel leuke clubs erbij.

Daar komt nog bij dat clubs als Ajax en PSV (en wellicht Feyenoord, AZ) voor de winterstop ook wedstrijden heeft van hoog niveau. Dat zien we deze week weer in de Champions League.

Stel dat je het op deze manier zou doen. Dan zou het kunnen zijn Ajax zo'n seizoen krijgt:

[..]

Dat schiet tenminste op. Lekker op niveau, daar worden ze beter van. ongeveer 46 wedstrijden per seizoen. Dat is net als nu. Alleen het niveau van de wedstrijden zijn hoger.
Goed plan, op een ding na. De competitie gaat zo terug van 34 wedstrijden naar 29 wedstrijden.
Laat de Eredivisie maar op 18 ploegen. Dan heb je 17 wedstrijden tot de winterstop, en de top 10 spelen nog 18 wedstrijden na de winterstop, Dit is totaal 35 wedstrijden.

JR-Style-93 vroeg of de eerste ronde wel eerlijk zal verlopen. Om te beginnen moet je de negen onderste clubs van het voorgaande jaar die extra negende thuiswedstrijd geven.
En de ploeg die thuis speelt tegen de kampioen van vorig jaar, moet dan wel een uitwedstrijd spelen tegen de nummer 2 en de nummer 3 van vorig jaar, en thuis weer tegen nummer 4.
Je kunt door een rekenmodule de eerlijke omstandigheden wel zo goed mogelijk benaderen.
pi_182269401
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op maandag 1 oktober 2018 18:57 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Krijg je volledig Braziliaanse teams, echt een top idee :')
Want Ajax, PSV en Feyenoord zijn volledig Braziliaans?
pi_182271464
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 10:32 schreef Solstice1 het volgende:

[..]

Want Ajax, PSV en Feyenoord zijn volledig Braziliaans?
Die hebben toch dezelfde regels?

T.o.v. van Belgie verliezen we het wel hierdoor de slag. de subtopploegen kunnen gewoon allerlei vage Afrikanen kopen die bij wijze van spreken een minimumloon krijgen betaald. Het dringt misschien wel de jeugd weg, maar wellicht hoef je dan niet allerlei spelers van City en Chelsea te huren. Roda gokte eens een aantal keer goed met Babangida en Lawal en dat soort spelers, maar er zaten ook veel falende Afrikanen bij en dan heb je dus een dure speler op de loonlijst.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_182278542
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 12:45 schreef MichelWuyts het volgende:

[..]

Die hebben toch dezelfde regels?

T.o.v. van Belgie verliezen we het wel hierdoor de slag. de subtopploegen kunnen gewoon allerlei vage Afrikanen kopen die bij wijze van spreken een minimumloon krijgen betaald. Het dringt misschien wel de jeugd weg, maar wellicht hoef je dan niet allerlei spelers van City en Chelsea te huren. Roda gokte eens een aantal keer goed met Babangida en Lawal en dat soort spelers, maar er zaten ook veel falende Afrikanen bij en dan heb je dus een dure speler op de loonlijst.
Die hebben dezelfde regels, maar 4 ton is voor de top3 helemaal geen bijzonder loon, waar het voor een Excelsior, VVV of PEC een enorme investering is. Als je naar het tweede niveau kijkt is het voor een aantal clubs zelfs de hele salarisbegroting.

Ik vind op zich weinig mis met homegrown-regels e.d. Maar dit is een regel die het voor alle clubs onder de top3 moeilijker maakt om competitief te zijn. Ik zie Belgische clubs geregeld non-EU spelers voor een knaak en een bos wortels ophalen om ze voor 15/20 miljoen door te verkopen. Die mogelijkheid is er voor het gros van de Nederlandse clubs gewoon niet.

Verzin daar dan een andere regel voor.
  zondag 7 oktober 2018 @ 08:25:35 #232
275286 Bondsrepubliek
Weltmeister 2014
pi_182365552
registreer om deze reclame te verbergen
Kijk Nederlandse trainers van de eredivisie, zo kan het ook.
quote:
Dankzij onbekende Duitser wordt alles bij Heracles een automatisme

In Almelo werden wel wat wenkbrauwen gefronst toen in maart bekend werd dat Frank Wormuth de nieuwe trainer van Heracles zou worden. Een onbekende Duitser met clubs als SC Pfullendorf, FV Ravensburg en SSV Reutlingen op zijn cv.

Technisch manager Mark-Jan Fledderus had echter alle vertrouwen in Wormuth. En dat betaalt zich vooralsnog uit: Heracles staat vierde in de eredivisie, met evenveel punten als Ajax en Feyenoord.

Wormuth is dan ook geen pannenkoek, zei Fledderus een half jaar geleden al. De 58-jarige Duitser was namelijk ook - al is het twintig jaar geleden - assistent-trainer van Joachim Lw bij Fenerbahe, was zes jaar lang trainer van Duitsland Onder 20 n stond de afgelopen tien jaar aan het hoofd van de bewierookte trainersopleiding van de Duitse voetbalbond DFB. Daar leidde hij onder anderen Julian Nagelsmann (Hoffenheim) en Domenico Tedesco (Schalke 04) op.

'Frank de beste'
Fledderus, sinds 1 maart technisch manager in Almelo, spoorde Wormuth op, dronk een bak koffie met de Duitser en liet hem samen met drie andere kandidaten een presentatie doen voor het bestuur en de algemeen directeur. "Ze vonden allemaal Frank de beste", aldus Fledderus.

Op een merkwaardige 5-0 nederlaag bij Willem II en een verdienstelijk gelijkspel bij Ajax na, won Heracles al zijn eredivisieduels. Wat is het geheim van Wormuth?

"Hij werkt veel op tactiek. Bij elke oefening zit een tactische bedoeling", vertelt Fledderus. "De spelers moesten daar in het begin erg aan wennen. Ze waren toch gewend partijtjes van vier tegen vier te doen, lekker te voetballen, zonder echt doel. Nu heeft elk onderdeel echt een doel, dus de oefeningen zijn anders. Daar worden we wel beter van."

Herhalen, herhalen, herhalen
Tim Breukers onderstreept de woorden van Fledderus. De 30-jarige aanvoerder noemt Wormuth een vernieuwer, die zich vooral bezighoudt met tactiek. Iedereen weet inmiddels wat hij moet doen in welke situatie.

"Het is puur dingen erin slijpen, tot in den treure. Volgens de trainer heeft het brein vijftienhonderd tot tweeduizend herhalingen nodig om iets een automatisme te maken", zegt Breukers.

Het begon al in de voorbereiding. Wormuth gaf zijn spelers de optie om een week eerder te beginnen. Breukers hapte toe. "Ik dacht: even een beetje warm worden, lekker positiespel spelen en veel partijtjes afwerken."

Maar het verliep anders voor de rechtsback. "De eerste drie trainingen renden we al over de stadiontrappen. Toen merkte je al een groot verschil. Volgens mij hebben we in de eerste acht weken geen enkel partijtje gedaan."

Slapen in de showroom
En er wordt ook meer getraind. Met een reden, aldus Fledderus. "We wilden graag het voetballen meer als vak gaan beleven. Wij vinden dat je hier de hele dag bezig moet zijn met je ontwikkeling."

Trainer Wormuth zelf is van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat op de club. En ook de spelers kunnen aan de bak.

"Er worden veel uren gemaakt en er wordt op andere tijden getraind", aldus Fledderus. "In Nederland zijn er vaak trainingen om 10.30 uur en 14.30 uur. Wij trainen om 10.00 uur en 16.00 uur."

"Frank vindt de tijd tussen trainingen anders te kort om goed te herstellen en weer fit aan de tweede sessie te beginnen. Het betekent wel dat spelers heel laat thuis zijn."

Beddenwinkel
Het nieuwe programma op dagen waarop er twee keer wordt getraind, leidt tot langere middagpauzes: spelers die niet in Almelo wonen en tussendoor willen rusten, doen tegenwoordig een dutje in de showroom van een naastgelegen beddenwinkel.

"Ja, dat gebeurde vooral in het begin", licht Breukers toe. "Om tussendoor te herstellen hadden we bedden nodig. Toen kwam de club uit bij de zaak tegenover ons."

De winkel, tevens een sponsor van de Almelors, werkt alleen op afspraak. "Die planden ze om onze bezoeken heen, zodat we daar even konden liggen."

Maar het gebeurt natuurlijk niet alleen op de training. Op het veld is snel vooruit spelen het devies van Wormuth. Het leidt tot relatief weinig balbezit voor Heracles, maar wel tot veel balcontacten in het vijandelijke strafschopgebied.

En tot veel doelpunten: na PSV (26 goals) heeft Heracles het vaakst het net weten te vinden in de eredivisie: 19 keer.

Direct spel
"Dat is zeker niet toevallig", stelt Fledderus. "Er zit een idee achter. In Nederland gaat het vaak breed tussen de centrale verdedigers en draait het om balbezit. Wij willen graag direct spelen."

"Bij balverlies de tegenstander meteen onder druk zetten. En ruimtes in het veld kiezen om de tegenstander onder druk zetten. Agressief pressen, bal veroveren, snel omschakelen."

Rechtsback Breukers geeft een voorbeeld: "Wormuth wil niet dat wij de bal terugspelen op de doelman, die vervolgens het spel verlegt. Dan werken we onszelf in de problemen bij balverlies. We verliezen liever de bal op hun helft. Dan is de goal van de tegenstander ook een stuk dichterbij."

Fledderus kan dus - tot nu toe - zeer tevreden terugkijken op het aanstellen van die onbekende Duitser in Almelo. Maar ook los van dat succes geniet hij van zijn nieuwe baan als technisch manager.

"Het is heel anders dan voetballen, maar ik heb het idee dat het heel erg bij me past. Het is uitdagend, ik leer elke dag en daar geniet ik van. Al helpen de resultaten er natuurlijk wel bij. Als het zou gaan als bij Groningen of NAC, was ik wel wat minder positief, denk ik."

De goede resultaten blijven aanhouden, als het aan de ervaren Breukers ligt. De eredivisie is gewaarschuwd: Heracles is nog lang niet op honderd procent. Zelfs niet op negentig. "In deze ploeg zit nog heel veel rek."

https://nos.nl/artikel/22(...)een-automatisme.html
Een eerder verschenen artikel over deze trainer:

quote:
Workaholic Wormuth hervormt Heracles naar Duits voorbeeld

Frank Wormuth coacht voor het eerst in de eredivisie. Als exponent van de moderne, Duitse school hervormt Wormuth Heracles, dat na de zege op AZ vijfde staat.

Kort balt Frank Wormuth zijn vuisten, geeft hij high-fives aan collega’s en spelers. Maar de uitbundige feesttaferelen bij spelers en fans van Heracles na de sensationele 3-2-winst op topclubjager AZ, culminerend in een potje pogon in de doelmond, daar blijft de nieuwe coach verre van.

Tijdens het duel, bij een 3-1-voorsprong, was Wormuth nog wel opgesprongen. Van woede, omdat uitblinker Kristoffer Peterson de bal te veel met zijn voetzool meenam. ‘Ik zeg dagelijks tegen ze: houd daarmee op, dat remt alleen maar af’, vertelt Wormuth later.

Het moet almaar beter van Wormuth. Zelfs bij de seizoenstart na de minstens zo knappe 1-1 in de Arena tegen Ajax was hij kritisch. Al vlot na Heracles - AZ legt de 57-jarige Duitse coach met handen en voeten situaties uit aan technisch directeur Mark-Jan Fledderus.

Die laatste spoorde Wormuth afgelopen zomer op door onder meer via YouTube interviews en trainingen van hem te bekijken. Zonder veel succes had Wormuth begin deze eeuw gewerkt bij marginale Duitse clubs als SC Pfullendorf, FV Ravensburg en SSV Reutlingen, maar op voorspraak van bondscoach Lw was hij sinds 2008 bij de Duitse bond werkzaam als trainersopleider en coach van het team tot 20 jaar.

In die periode evolueerde het Duitse voetbal spectaculair. Wormuth heeft een duidelijke, moderne visie van snel vooruit voetballen in plaats van langzaam breed. Samen met drie anderen mocht hij auditie doen. Alle zeven clubbonzen hadden nadien zijn naam boven aan hun lijstje gezet.

Heracles had eerder een Duitse trainer in 2001, maar het contrast met de flamboyante, intutieve Fritz Korbach kan haast niet groter zijn. Ook bij frisse, bevlogen Duitse coaches als Klopp, Tuchel, Nagelsmann, Tedesco of Hyballa steekt Wormuth (letterlijk) wat grijs af.

Gesjeesde scheikundeleraar
De Berlijner, geprezen door oud-leerlingen Tedesco en Nagelsmann, heeft de uitstraling van een gesjeesde scheikundeleraar. Droog grijs haar, vale gympies onder een gekreukt overhemd, met allerhande data en tactische termen doorspekte analyses.

Heracles verloor vorige week van Willem II met liefst 5-0. Zo’n genie was-ie dus toch niet, die Wormuth, concludeerde Willem van Hanegem in zijn AD-column. Wormuth zondagavond kalm: ‘Hij had gelijk. 5-0-verlies is niet het profiel van een goede coach. Maar we zitten allemaal in dezelfde boot, spelers en coaches. Deze 3-2 is ook een prestatie van ons beiden. Ik vind het wat lineair gedacht. Geloof me trouwens dat ik woedend was op mezelf. Ik had de ploeg defensiever moeten laten spelen.’

Hij verwerkte de nederlaag door een boek te lezen: Die Htte - Ein Wochenende mit Gott, waarin een vader zijn kind verliest. ‘Dat relativeerde de boel.’

Voor zover mogelijk. Wormuth is workaholic. Om acht uur is hij op de club, om elf uur ’s avonds sluit hij de deur. Er zijn dagelijks twee trainingen en doorlopend tactische sessies. Zelfs op de wedstrijddag wordt getraind, vervolgens houdt hij per linie een bespreking.

Overvoert hij de spelers van de middenmoter niet ietwat? ‘Zolang je er wat aan hebt, blijft het interessant’, meent aanvoerder Robin Prpper. ‘We voelen ons fit en wat hij zegt klopt. Hij staat ook erg open voor discussie en steekt veel tijd in iedereen persoonlijk.’

Confronterend
Wormuth hangt in de kleedkamer data op. Hoeveel sprints, hoeveel kilometers gelopen, hoeveel goede passes op de vijandelijke helft. Prpper: ‘Na Willem II was dat heel confronterend. Kwamen we op 66 sprints. Er hing een sheetje van Hoffenheim naast, die komen op 340 sprints in een wedstrijd.’

Voetbal is geen atletiek, toch? Prpper: ‘Wat je aan die bal doet, blijft superbelangrijk. Maar zonder bal moet je zo veel meer doen tegenwoordig.’

Aan het mentale aspect wordt ook gewerkt. ‘In ons hoofd moeten we de actuele stand uitgummen en steeds denken dat het 0-0 is. Dat lukte niet tegen Willem II.’

Tegen AZ wel. De voor zondag nog ongeslagen Alkmaarders tikken binnen twee minuten de 0-1 binnen via Boadu, maar na een kwartier grijpt het felle Heracles het roer. Via treffers van Osman, Peterson en Duarte wordt het 3-1, een late tegentreffer van AZ-invaller Johnsen doet geen pijn meer.

Zo staat het lachertje van vorige week ineens vijfde. Wormuth zal deze week ‘bad cop’ spelen. ‘Ik blijf kritisch, maar probeer het ook levendig te houden, gebruik veel metaforen die spontaan bij me opkomen, soms een relativering, dan vraag ik weer om scherpte. Zeg ik: ‘wij zijn de nieuwe gladiatoren, Caesar kijkt toe.’

Nee, hij is inderdaad geen knuffelaar zoals Liverpool-coach Klopp. ‘Ik heb 29 spelers, er spelen er maar 11. Als ik iemand slecht nieuws moet brengen, dan vind ik het raar als ik daarvoor heb gezegd dat ik van hem houd en dat hij de beste is.’

https://www.volkskrant.nl(...)-voorbeeld~b57e1190/
  zondag 7 oktober 2018 @ 10:53:49 #233
416931 yats
(non) Average Joe
pi_182367560
quote:
0s.gif Op zondag 7 oktober 2018 08:25 schreef Bondsrepubliek het volgende:
Kijk Nederlandse trainers van de eredivisie, zo kan het ook.

[..]

Een eerder verschenen artikel over deze trainer:

[..]

Dat is exact hetzelfde als Slutsky bij ons doet. 2 keer per dag trainen met genoeg interval om te herstellen, de eerste weken eerst aan de fitheid werken en daarna pas aan tactiek, niet eindeloos rondtikken tussen verdedigers etc. In dat opzicht word het een interessant duel vanmiddag tussen twee niet Nederlandse ploegen. Jammer genoeg missen we wel veel spelers door blessures en (onterechte) schorsingen, dus een overwinning (die we eigenlijk moeten boeken) zal lastig worden. Toch heb ik dit liever dan die eindeloze naeve 4-3-3 en dan onderuit gaan tegen teams als Trencin, Osijek of Rosenborg
Many persons have a wrong idea of what constitutes true happiness. It is not attained through self-gratification but through fidelity to a worthy purpose.
[ Bericht 0% gewijzigd door yats op 11-11-2011 11:22 ]
pi_182369064
quote:
1s.gif Op zondag 7 oktober 2018 10:53 schreef yats het volgende:

[..]

Dat is exact hetzelfde als Slutsky bij ons doet. 2 keer per dag trainen met genoeg interval om te herstellen, de eerste weken eerst aan de fitheid werken en daarna pas aan tactiek, niet eindeloos rondtikken tussen verdedigers etc. In dat opzicht word het een interessant duel vanmiddag tussen twee niet Nederlandse ploegen. Jammer genoeg missen we wel veel spelers door blessures en (onterechte) schorsingen, dus een overwinning (die we eigenlijk moeten boeken) zal lastig worden. Toch heb ik dit liever dan die eindeloze naeve 4-3-3 en dan onderuit gaan tegen teams als Trencin, Osijek of Rosenborg
Met 4-3-3 kan je ook Bayern in de Allianz Arena helemaal wegspelen.

Ligt eraan wat de uitvoering is van je systeem h.
Nants ingonyama bagithi Baba
Sithi uhm ingonyama
  zondag 7 oktober 2018 @ 14:38:23 #235
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_182370685
quote:
0s.gif Op zondag 7 oktober 2018 08:25 schreef Bondsrepubliek het volgende:
Kijk Nederlandse trainers van de eredivisie, zo kan het ook.

[..]

Een eerder verschenen artikel over deze trainer:

[..]

Vergelijk dit eens met Gio, het contrast kan niet groter ;(
pi_182387721
quote:
1s.gif Op zondag 7 oktober 2018 14:38 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Vergelijk dit eens met Gio, het contrast kan niet groter ;(
Niet alleen Gio, maar het gros van de trainers die de baantjes gewoon toegeschoven krijgen vanuit hun netwerk als ex-speler. Het is bij Heracles niet alleen de trainer die goed werk levert, maar het hele geraamte van de club. Dat je dan bij een Wormuth uitkomt is een gevolg. Bij veel clubs is de hele organisatie pure ellende en dat zie je dan uiteindelijk weer chronisch terug op het veld.
  maandag 8 oktober 2018 @ 16:35:07 #237
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_182393595
quote:
0s.gif Op zondag 7 oktober 2018 12:51 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Met 4-3-3 kan je ook Bayern in de Allianz Arena helemaal wegspelen.

Ligt eraan wat de uitvoering is van je systeem h.
Je moet niet in opstellingen denken, maar in rollen.
Dat daar toevallig een plekje op het veld aan vast hangt is totaal niet boeiend.
Iets wat Guardiola ook doet naar voorbeeld van Cruijff.
Ten Hag probeert dat nu ook en het lijkt er op dat die ook daar succes mee heeft. Hij heeft ook een hoop veranderd door werkdagen van spelers te verlengen doordat ze de hele dag op de club moeten zijn enzo.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  maandag 8 oktober 2018 @ 16:36:05 #238
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_182393619
quote:
1s.gif Op zondag 7 oktober 2018 14:38 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Vergelijk dit eens met Gio, het contrast kan niet groter ;(
Van Bronckhorst laat nu zien (en vorig jaar ook al) dat het helemaal niet zo'n fantastische trainer is. Zet er een TD bij die aankopen doet die het team niet omhoog helpen en de chaos is compleet.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  maandag 8 oktober 2018 @ 16:41:17 #239
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_182393713
quote:
0s.gif Op maandag 8 oktober 2018 11:54 schreef Solstice1 het volgende:

[..]

Niet alleen Gio, maar het gros van de trainers die de baantjes gewoon toegeschoven krijgen vanuit hun netwerk als ex-speler. Het is bij Heracles niet alleen de trainer die goed werk levert, maar het hele geraamte van de club. Dat je dan bij een Wormuth uitkomt is een gevolg. Bij veel clubs is de hele organisatie pure ellende en dat zie je dan uiteindelijk weer chronisch terug op het veld.
Organisatie van Heracles staat al jaren goed. Goede zet om Jan Smit bij de KNVB in te lijven.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  Moderator maandag 8 oktober 2018 @ 16:44:23 #240
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_182393764
quote:
0s.gif Op maandag 8 oktober 2018 16:36 schreef Komakie het volgende:

[..]

Van Bronckhorst laat nu zien (en vorig jaar ook al) dat het helemaal niet zo'n fantastische trainer is. Zet er een TD bij die aankopen doet die het team niet omhoog helpen en de chaos is compleet.
Heel concreet voorstel :Y
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
pi_182394415
quote:
1s.gif Op zondag 7 oktober 2018 14:38 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Vergelijk dit eens met Gio, het contrast kan niet groter ;(
Volgende week weten we het echt, want dan spelen Heracles en Feyenoord tegen elkaar.
  dinsdag 9 oktober 2018 @ 12:07:38 #242
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_182410281
quote:
2s.gif Op maandag 8 oktober 2018 16:44 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Heel concreet voorstel :Y
Sorry ik reageerde weer op iets anders...
Maar hij is niet iemand die beleid uit moet gaan stippelen.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_182598691
1988

2022

UND VIELLICHT..

2020!

JAAAAAAAAAAAA

WE ARE BACK!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ed9b0d24_Johan_in_de_polonaise___VI_ORANJE.gif
pi_182600015
Frenkie klonen
pi_182601313
quote:
0s.gif Op donderdag 18 oktober 2018 22:53 schreef PSVCL het volgende:
Frenkie klonen
PSV ook goed bezig (begin van depay bijvoorbeeld) misschien worden Bergwijn en Rosario nog beter dan het niveau waar ze nu zijn.

Alleen als Feyenoord gaat ophouden om toekomstige talentjes niet op te nemen dan heb we over een paar jaartjes nog een buffertje.

Ben benieuwd naar

Redan, Dilrosun, Xavi Simons, Chong en Zirkzee.[ Bericht 11% gewijzigd door KingRoland op 18-10-2018 23:59:59 ]
pi_182601581
quote:
6s.gif Op donderdag 18 oktober 2018 23:51 schreef KingRoland het volgende:

[..]

PSV ook goed bezig (begin van depay bijvoorbeeld) misschien worden Bergwijn en Rosario nog beter dan het niveau waar ze nu zijn.

Alleen als Feyenoord gaat ophouden om toekomstige talentjes niet op te nemen dan heb we over een paar jaartjes nog een buffertje.

Ben benieuwd naar

Redan, Dilrosun, Xavi Simons, Chong en Zirkzee.


Mooi om te zien dat er eindelijk weer fatsoenlijke spitsen aan zitten te komen.. ,heb je straks in elke linie een (wereld)topper rondlopen _O_
pi_182605066
Het grootste talent: Unuvar, wordt even vergeten:p.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_182606655
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 oktober 2018 09:17 schreef MichelWuyts het volgende:
Het grootste talent: Unuvar, wordt even vergeten:p.
Die is 15 joh, kan nog van alles mee gebeuren.
Nants ingonyama bagithi Baba
Sithi uhm ingonyama
pi_182606677
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 oktober 2018 11:00 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Die is 15 joh, kan nog van alles mee gebeuren.
Met deze talenten niet dan? En waarom staat Xavi Simons er dan wel bij? Die is minder.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_182606705
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 oktober 2018 11:02 schreef MichelWuyts het volgende:

[..]

Met deze talenten niet dan? En waarom staat Xavi Simons er dan wel bij? Die is minder.
Geen idee, die Xavi Simons krijg ik ook altijd een Hachim Matsour gevoel bij.
Nants ingonyama bagithi Baba
Sithi uhm ingonyama
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')