Heeft volgens mij iets te maken met Apple. Maak je ze met een iPhone? Ik lees mee op Ipad en zie ze allemaal gewoon recht.quote:Op donderdag 17 mei 2018 18:31 schreef Maikuuul het volgende:
[..]
Hier of in dat topic die fotos kantelen alle kanten op. Geen idee hoe het komt. Ik maak ze vrijwel altijd horizontaal maar toch zijn ze vaker wel dan niet gedraaid :/
Dat zijn de mooiste menu's .....quote:Op donderdag 17 mei 2018 20:13 schreef Sigaartje het volgende:
In de loop van volgende week kom ik weer met topics. Probleem is, ik moet mijn vriezer een beetje leegeten. In het pinksterweekend gaat de vriezer op ontdooistand en krijgt alles weer een grondige schoonmaakbeurt. Moet ook gebeuren.
Maar ik denk aan mijn fans!
Oei, dat is wel erg. Slecht hoor. Ik had dat als neringvoerder heel anders aangepakt.quote:Op donderdag 17 mei 2018 23:00 schreef uniekhoorn het volgende:
Eetcafe hebben hun best gedaan maar het was niet wat. Zeker erg jammer.
wel was de dressing (apart gevraagd) en de warme groente wel erg lekker.
Ik had een rundvleesspies met champignons, ui en paprik
Het was een spies met rundvlees in een jus van olie zonder ui en champignons maar met courgette?
Het vlees was zo taai dat je het niet eens kon snijden, laat staan kauwen.
Dat aangegeven, kreeg ik een ander mes die scherper was.
Serieus, had ik zelf niet kunnen bedenken als grapje
Daarna wel weer nieuw, zonder spies vlees gehad, ietsjes beter, niet meer over gehad.
Volgende keer beter, bij iets anders
Hoe heb je hem “gesudderd” dan?quote:Op donderdag 17 mei 2018 22:01 schreef Woelwater het volgende:
Prak aardappelen, rode kool met appel en een gesudderde Ierse runderlap.
Gebraden, afgeblust met wat heet water en daarna 2 uurtjes zachtjes laten pruttelen met de deksel op de pan. En een paar keer omgedraaid tussendoor.quote:
2 uur voldoende? Ik heb wel eens vier uur moeten sudderen voor het vlees een keer uit elkaar viel.quote:Op donderdag 17 mei 2018 23:08 schreef Woelwater het volgende:
[..]
Gebraden, afgeblust met wat heet water en daarna 2 uurtjes zachtjes laten pruttelen met de deksel op de pan. En een paar keer omgedraaid tussendoor.
Nee, was prima te doen, Kon hem zonder te snijden wel eten Volgens de verpakking was het 2,5 uur, maar eigenlijk was dit al beetje aan de lange kant.quote:Op donderdag 17 mei 2018 23:18 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
2 uur voldoende? Ik heb wel eens vier uur moeten sudderen voor het vlees een keer uit elkaar viel.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Rundvlees wat je niet door kunt kauwenquote:Op donderdag 17 mei 2018 23:00 schreef uniekhoorn het volgende:
Eetcafe hebben hun best gedaan maar het was niet wat. Zeker erg jammer.
wel was de dressing (apart gevraagd) en de warme groente wel erg lekker.
Ik had een rundvleesspies met champignons, ui en paprik
Het was een spies met rundvlees in een jus van olie zonder ui en champignons maar met courgette?
Het vlees was zo taai dat je het niet eens kon snijden, laat staan kauwen.
Dat aangegeven, kreeg ik een ander mes die scherper was.
Serieus, had ik zelf niet kunnen bedenken als grapje
Daarna wel weer nieuw, zonder spies vlees gehad, ietsjes beter, niet meer over gehad.
Volgende keer beter, bij iets anders
Ik heb een Samsung S6 dus kan zelf draaien... maar het werkt helaas niet goed :/quote:Op donderdag 17 mei 2018 20:23 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Heeft volgens mij iets te maken met Apple. Maak je ze met een iPhone? Ik lees mee op Ipad en zie ze allemaal gewoon recht.
Android devices schijnen ervan te flippen. De foto’s dan.
quote:Op donderdag 17 mei 2018 23:00 schreef uniekhoorn het volgende:
Het vlees was zo taai dat je het niet eens kon snijden, laat staan kauwen.
Dat aangegeven, kreeg ik een ander mes die scherper was.
quote:Op donderdag 17 mei 2018 23:00 schreef uniekhoorn het volgende:
Het vlees was zo taai dat je het niet eens kon snijden, laat staan kauwen.
Dat aangegeven, kreeg ik een ander mes die scherper was.
wtf?quote:
Gao bao wil ik wel een keer proberen. Is het pittig?quote:
Normaal gesproken niet maar ik vraag altijd om extra zuur en siriacha sausquote:Op vrijdag 18 mei 2018 13:35 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Gao bao wil ik wel een keer proberen. Is het pittig?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |