abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_178974404
registreer om deze reclame te verbergen
Beste mede-klussers,

Wij zijn bezig om voor ons nieuwbouwhuis een zonnescherm uit te zoeken. 450 cm breed en 300 cm uitval, elektrisch (schakelaar en kabel zijn bij bouw al geplaatst). Ivm uitbouw zijn waarschijnlijk verlengde muursteunen nodig (tenzij bij inmeten blijkt dat in de verdiepingsvloer kan).

Nu heb ik offertes voor een:
Brustor B25
Verano Ipanema

Beide bevatten dezelfde Somfy motor.
Het verhaal van de zaak die de Brustor verkoopt was iets degelijker (meer oog voor wat nodig is in onze situatie, lijkt technisch iets begaafder), maar de Brustor is wel c. 25% duurder.

Hoe zij jullie ervaringen met beide merken? Zit daar veel verschil tussen? (Heb uitgebreid gezocht, maar kan geen echt goede vergelijking vinden nog) Zijn er nog andere merken die kwalitatief vergelijkbaar zijn, maar wellicht voordeliger die we mee zouden moeten nemen?

Alvast veel dank!
Al is de waarheid nog zo snel; een handkar moet je duwen!
  Moderator zondag 6 mei 2018 @ 19:06:10 #2
92034 crew  Vonkenboer
Geen woorden, maar draden !
  zondag 6 mei 2018 @ 19:39:38 #3
132767 lipje
zeg maar nee, krijg je er twee
pi_178975376
Het is in kleur gemoffeld aluminium profiel met een stukje waterafstotend katoen ertussen. De vormgeving en de waterdichting bepalen voor een deel de prijs, het grootste deel wordt bepaalt door de installerende partij. Van deze moet je de deskundigste kiezen. Laat je goed informeren over hoe te bevestigen, welke materialen en krachtverdeling, een scherm van ruim 13 m2 vangt aardig wat wind, en die krachten moet je netjes op je gevel af kunnen voeren.
Return of the Unox-muts
Bezitter van een burgerbak Voorheen Alfist
verrekte koekwaus :')
Pappa van Aafke en Onno
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')